Alle innlegg Sukkerforum

Hva med damer som vil ha yngre menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Steinhard ti. 13 sep. 2016 23:59

Det skrives og skrikes om at vi menn vil ha yngre damer. Og det er normalt og vil alltid være det. Men yngre og yngre, Min eks var 9 år yngre - og det er greit når jeg var 39 og hun 30. Men når 30 åringer vil ga 18års gamle jenter - da skurrer det litt for meg.
Men er det ingen som reagrer når damer i 50 åra her ønsker seg menn i 30 åra da...?? Det ser vi jo stadig vekk her. Men ønsker er nå en ting - virkeligheten er jo en annen. Tror ikke mange 30 åringer ønsker seg damer i 50 åra - eller...????? Skrik ut dere som ønsker det, Jeg ønska meg ikke 50års gamle damer når jeg var 30......

Skjult ID med pseudonym Steinhard on. 14 sep. 2016 00:41

Snakk for deg selv Hovmester - hva liker du?? Jeg spurte ikke om HVA/Hvem dere tror andre søker - men hvem DU søker.... Jeg tror nå de fleste menn like de litt yngre - som meg. Men noen menn vil vel finne en ny "mamma" som de kan holde i skjørtet og som de duller med som ungen sin. DET er ikke mannfolk!!!

Skjult ID med pseudonym Steinhard on. 14 sep. 2016 00:51

For å være direkte - en MANN velger en kvinne som er lavere enn seg selv. Og yngre. Hvis ikke er han en dott som leter etter en ny mamma!!! Som Hovmesteren?????? ( Nei nå var jeg kanskje litt slem - sorry Hovmester, men du er jo annonym her så... Og så slenger du endel selv....)

Skjult ID med pseudonym Steinhard on. 14 sep. 2016 01:40

Greit det "eleane" at du er utenlandsk. Du skriver "gæmlisa" og det ordet har jeg ikke hørt tidligere. Regner med at du mener gamlinger. Og for deg er vel det de over....40...?? Med lavere mener jeg de menn som er mindre enn dama.... Kortere eller ikke så høy som dama......

Skjult ID med pseudonym Steinhard on. 14 sep. 2016 01:47

Og Godrosa - jeg snakker så abselutt for meg selv. Og du snakker/skriver for deg selv her - titt og ofte . Og det er greit. Selv om jeg blir eldre kommer jeg ALDRI til å date en dame eldre enn meg selv. Og da snakker jeg for meg selv - om du fortsatt lurer på det. Jeg har alltid hatt damer som er fra 5 - 10 år yngre enn meg. Sånn er det bare. Også fordi jeg ser 5-10 år yngre en det dåpsattesten viser. Og det sier de fleste. Unntatt deg da kanskje.......Hvem er egentlig et surrehue...??? Kanskje du Godrosa????

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 14 sep. 2016 02:02 Privat melding

Jeg søker ikke bevisst ned i alder, men er åpen for yngre, basert på erfaring jeg har gjort meg IRL . Og jeg får faktisk flest meldinger fra menn under 40, så jeg vet ikke jeg, SteinHard, hva som er normen ? Jeg har ennå ikke kontaktet noen som har vært under 45...Alt dreier seg uansett om mental kompatibilitet, sammen hvem som er eldst .. Men At en guttunge på 17 synes jeg er interessant forstår jeg ikke, dog.. 🙄😳

(mann 29 år fra Hordaland) on. 14 sep. 2016 03:21 Privat melding

Lukter troll i denne tråden.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 14 sep. 2016 07:21 Privat melding

Jeg hadde en lang samtale i går hvor vedkommende hevdet at kvinner hadde behov for at menn var høyere, eldre, tjente mer, hadde høyere utdanning, men at det spilte null rolle for menn. Jeg tror ikke bildet er så entydig, og jeg tror ikke det er mulig å snakke på vegne av alle menn eller alle kvinner.

Jeg kan bare snakke for meg selv, og i hvert fall noen av de faktorene må være mer 'tradisjonelle'.

Jeg giftet meg med en som var yngre enn meg, tjente mindre enn meg (da) og hadde kortere utdannelse enn meg (omtrent alle har kortere utdannelse enn meg, så hvis jeg skulle kreve høyere på det så kunne jeg like godt gått i kloster med en gang) men han var en god del høyere enn meg, var fryktelig flink med hendene og svært oppegående generelt. Glitrende i jobben sin, høyere utdanning og kunne snakke om alt. På enkelte områder kunne han mer enn meg, på andre kunne jeg mer enn ham. Helt kurant.

Alder er ikke så viktig, jeg kan gå 7 år både opp og ned, selv om jeg foretrekker så nær i alder som overhodet mulig. Hittil i livet har jeg stort sett hatt kjærester som har vært noen få år yngre enn meg, aller eldste har vel vært to år eldre. Her på sukker har jeg blitt tiltrukket av menn mellom 45-65, så man er da blitt mer tolerant 😜

Høyde har jeg alltid trodd var viktig for meg, for de fleste har vært ca 20 cm høyere enn meg, men også der har sukker forandret meg. Jeg har likt flere som har vært så vidt over 1.70.

Og økonomi: Som med alder - så likt som mulig. Hvis han alltid skal på dyre aktiviteter som jeg ikke kan være med på, blir det kipt. Hvis Nesoddbåten er det eneste han har råd til, så blir det også stusselig. Men akkurat hva han tjener er irrelevant.

Og jeg har ikke hørt om en eneste kvinne som er ute etter rike menn. Ikke en.

Selvforsørgende, oppegående, høyere enn meg, ca samme alder, geografisk nær, sans for humor, snill og med et smil som får meg til å smelte: Det trenger jeg.

Høy lønn, hus i Holmenkollåsen og doktorgrad trenger jeg ikke.

Og jeg er uenig i at en MANN velger en som er yngre og lavere.

En MANN velger den kvinnen som får hans hjerte til å slå fortere.

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 14 sep. 2016 07:25 Privat melding

Men igjen,- Dette har da vært tema opp og i mente , ørten ganger At hver og finner sin kjærlighet må da være det viktigste, så får hver og en bry seg m eget kjærlighetsliv og ikke være så opptatt av hva andre gjør, -så lenge man er myndig og enig om hva man gjør, er det virkelig ingen andres business. 😊

Skjult ID med pseudonym snekkeren on. 14 sep. 2016 07:43

Når jeg var 22 hadde jeg en relasjon til en dame på 35. Helt greit tenkte snoppen og jeg. Nå er jeg 54 og hun er 67............

(kvinne 51 år fra Oppland) on. 14 sep. 2016 08:08 Privat melding

Enig med @gille 👍👍👍

Skjult ID med pseudonym camo on. 14 sep. 2016 08:34

Jeg har ikke hatt et forhold (seriøst sådan) med en mann som er eldre enn meg siden jeg var 19 😦 Merker også nå at de som er 3-6 år yngre er de jeg har best kjemi med. Vet ikke hvorfor. Alder ser jeg jo bare her, ikke IRL. Aldri hatt et forhold som har oppstått på nett før heller, så mine yngre ekser har jeg møtt der ute i virkeligheten.

Her inne søker jeg også oppover, men de virker ikke så interessert i meg. 😞

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 14 sep. 2016 08:39 Privat melding

Det er jo et poeng, at ute IRL så er jo ikke alderen stemplet noe sted, og jeg har ved flere anledninger tatt feil, og antatt at en fyr jeg har pratet m har vært mye eldre. Og uten at det har vært noe issue andre veien heller . Så i mine lyne er egentlig dette et fenomen/problem som blir synliggjort her, og som veldig mange da henger seg oppi, uten at det er nevneverdig grunn til det 😜😉

Skjult ID med pseudonym Steinhard on. 14 sep. 2016 18:35

Nei da eleana - kos deg med de både på 40 og 50 du. Lavere mannenn dame...?? JEG kunne aldri tenke meg en høyere dame en meg... HUN skal passe i armkroken og ikke motsatt.....Men hvis noen - og du - og han trives med at mannen er lavest så versegod!!!!

Skjult ID med pseudonym Steinhard on. 14 sep. 2016 19:08

Den var ny - eleane..... Har hørt den med stor nese = stort redskap...

Men du snakker sikkert av egen erfaring. Men har du så mye erfaring at du kan "vitensapelig" bevise dette??

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 14 sep. 2016 19:13

Har vedkommende gjennomsnittsutstyr blir den jo større i forhold til kroppshøyden - altså relativt større.

Er vel neppe slik at høyden plutselig ombestemmer seg og vokser inn i utstyret ....?

Skjult ID med pseudonym camo on. 14 sep. 2016 19:35

Eleane tar ikke feil.

(kvinne 46 år fra Akershus) on. 14 sep. 2016 21:40 Privat melding

For meg har alder stor betydning...kunne aldri ha tenkt meg 20 år ned..det er for drøyt for meg. Og jeg er ikke helt enig med godrosa...synes ikke at høy aldersforskjell viskes ut hvor eldre mann er...tvert om...det er stor forskjell på en 50 og 70 åring 😉men det er nå min mening. Jeg ønsker vel ikke mer enn 6 til 7 år ned...men heller ikke noe mer enn 3 til 4 år opp.

Høyde...må være høyere enn meg...gjerne litt høyere men siden jeg er 166 er ikke dette noe stort problem 😊

PS er ikke enig med Eleane og camo 😂

(mann 39 år fra Vest-Agder) on. 14 sep. 2016 22:56 Privat melding

Hva er mer spennende enn ei moden jente, type Dorthe Skappel?

(mann 39 år fra Vest-Agder) on. 14 sep. 2016 23:00 Privat melding

Jeg må bare si at det må være noe galt med menn i Rogaland siden eleane er singel!

Skjult ID med pseudonym Kvinnen fr. 16 sep. 2016 11:54

Eleane du har helt rett.
Gutta som er normalt utstyrt kroppslig, ikke for høye og ikke atletiske, har størst utstyr. Vet, har testet ut en del gjennom mange år.
De store muskuløse gutta har som regel normalen ned mot bitte små.
Prøv jenter, det er SANT

Skjult ID med pseudonym Livlaga fr. 16 sep. 2016 12:49

Hadde vært fint om alderen her på sukker var borte, og man søkte og tok kontakt med de man faktisk fant interessante..
Da tror jeg mange hadde blitt forundret, når alderen kom for en dag :o)

Skjult ID med pseudonym Livlaga fr. 16 sep. 2016 13:36

jeg tenkte ikke på at man ikke kunne stå for alderen sin... men at de som søker ikke var så opptatt av å sortere ut pga alderen, i stedet for å ta kontakt med noen de faktisk fant interessante. Slik som man gjør ute i det virkelige livet. Man venter ikke til man på en eller annen måte har funnet ut alderen på personen, før man evt tar kontakt. Der tar man kontakt... for så å få vite alderen etter hvert. Er det noen man virkelig finner interessant, så tror jeg ikke man takker og går, pga noen år opp eller ned, som man gjør på slike date sider som Sukker

Skjult ID med pseudonym snekkeren fr. 16 sep. 2016 13:46

Noen få kvinner holder seg ufattelig bra (uten annen hjelp en gener) Kan ta meg i og beundre en og annen svært skjelden blomst langt opp i 60års alderen. Men en relasjon til en kvinne 12-15 år eldre en meg er uaktuelt. Fine kvinner er ikke som god vin, kvinnene har en best før dato.
Av samme årsak skal jeg ikke plage langt yngere kvinner med meg og min aldringsprosess.

Skjult ID med pseudonym Livlaga fr. 16 sep. 2016 14:09

Blant kvinner som menn, er det noen som holder seg godt og noen som ikke gjør det, og tror ikke man ville merke noen forskjeller om noen få år opp eller ned, når man er kommet opp i en voksen alder..
Det er som regel en forskjell mellom en på 15 og en på 20, men om de er 50 og 55, merker man neppe noen forskjell, og ofte vil ikke aldersforskjellen vises heller.

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 16 sep. 2016 14:10 Privat melding

Jeg er litt ambivalent til spørsmålet om ikke å vise alder. Det å ønske å ha noen tett opptil egen alder har jo ikke bare med utseende å gjøre. En amerikansk venn av meg som bor i Japan hadde jeg gjettet var et sted mellom 45-50, han har en kropp som de fleste menn ville misunt ham. Den alderen hadde vært helt greit for en kvinne på 40. Men når hun fant ut at han var 60 ville det kanskje stilt seg litt anderledes...

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 16 sep. 2016 14:28 Privat melding

Jeg tror at de som er mest opptatt av alder er de som selv mener de holder seg godt og føler seg ungdommelige.
Hvorfor være så opphengt i alder ?

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 16 sep. 2016 16:46

Jeg vil vite alder, ellers blir Sukker uinteressant.

Rett og slett for å sikre at jeg ikke blir interessert i en som er altfor ung for meg 😂 Jeg tror oftest at menn er eldre enn de er når jeg bare ser på bildene. Derfor er oppgitt alder aller laveste sikringsnivå for å unngå for stor aldersforskjell.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 sep. 2016 16:58

Liten (rov-)puma?🤔😁

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 16 sep. 2016 17:09

😂😇
blink blink

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 16 sep. 2016 17:44

👮👻😝
Får ekstra lyst til å bare bruke emojis og ufullstendige setninger når irettesettere dukker opp 😂 Det tror jeg er en sunn reaksjon 👍😁

🌷🌷🌷 til alle i dag fra meg. God ☀️-fylt helg

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 sep. 2016 18:02

Hmm....😾🙀

(mann 47 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 18:02 Privat melding

Tinka🤗bninka😸flinka💩kose😍roseMose den bnesteste en deg bnare sa du vet Det. Vil du ha en kosemos, qeserbrasera? 👙😻👄👴💋

(mann 47 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 18:14 Privat melding

Nei jeg mente flonnghogf avdeling.👍

(mann 47 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 18:28 Privat melding

@qeserarasera
Du må skrive rttt 👻

@microvenn
Du er enk nupp👯

@vilrosa
Bluppebnupp 💂🏿

(mann 49 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 18:34 Privat melding

@qeserasera er veldig vanskelig å tyde sinnsstemning og tonefall i tekst. Sikkert lettere i en novelle der man ikke har begrenset tekstlengde.

Emojis og andre tegnkombinasoner er med på å farge språket.

Her er det bare å bøye av, og prøve å lære språket, for det er alt for innarbeidet til at vi legger om.

Er du på pc, så Google i vei, så finner du sikkert raskt ut hva de betyr og hvordan de brukes.

Kanskje blir du bedre enn mange av disse veteranene på veldig kort tid.

Lykke til. 😊

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 16 sep. 2016 18:55

VA betyr lesevnaskren?

Skjult ID med pseudonym snekkeren fr. 16 sep. 2016 19:04

Når du har rast fra deg i lysløypa og forbrendt den alkoholen du skal nyte i kveld får du skjekke værmeldinga, hive deg på flyet å komme nordover. Ta med turtøy, gjerne noe regntett så kan du oppleve finnmarkshøsten også. Her finnes både smilefjes og tommeler som peker oppover, men i natural utgave

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 16 sep. 2016 20:19 Privat melding

Hey! Fredagsmorro, jo!? Popcorn!😁

(mann 49 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 20:31 Privat melding

@my de fleste diskusjonene her inne er dustediskusjoner, tidsfyll og ren skjær komikk.

Le med og le av, ikke ta alt så bokstevelig. Da blir man bare bedrøvet.

😄

(mann 49 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 20:53 Privat melding

Nei, men du hørtes litt sint ut. Pust ut, pust inn og pust ut.

😄

(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 23:47 Privat melding

Morsomt at dette temaet aldri slutter å irritere noen...... Er så heldig at jeg er en av de som foretrekker yngre menn, men bryr meg ikke om hva andre synes om det. Har heller ingenting i mot at andre liker ung, gammel, tykk, tynn, høy, lav osv...

(mann 47 år fra Oslo) lø. 17 sep. 2016 01:09 Privat melding

Så sant så sant barnet mitt😭🤑😡😇😘☺️😝😎😘😝😎😒😘😝😚😏😘😚😏☺️☺️😏😏😅😛🤓😉😛😉🤓😒😍😍😚😑😛😍😘🤑😛😍😘🤓😛😑🤓😛😍😑😛😉😍😛😉😑😛😑😉😛⛹️🏌️🎣🔪🇵🇬🇳🇱🇵🇼🇰🇵🇵🇼🇳🇪🇳🇬🏸

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 17 sep. 2016 01:11 Privat melding

🙄🙄🙄

(mann 47 år fra Oslo) lø. 17 sep. 2016 01:12 Privat melding

Damerv il ikke ha ungre menn 🍡

(kvinne 51 år fra Oppland) lø. 17 sep. 2016 01:19 Privat melding

He he kreative 👀

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 17 sep. 2016 19:27 Privat melding

Jodaaaaaa, Tresnitt ☺️

(mann 51 år fra Buskerud) lø. 17 sep. 2016 23:48 Privat melding

Hvorfor er det ingen som legger den anerkjente formelen på bordet? Den som sier hvor lavt du kan gå i alder?

Vel, fortvil ikke. Her er den. Del din alder på to. Legg så til syv. DER har du tallet på hvor lavt du kan gå. Vil tro det gjelder begge kjønn.

Verre var det ikke. Værsågod! ;)

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 17 sep. 2016 23:56 Privat melding

Menn fra 37 til til 92?

Ja da har man jo litt variasjon. 😊

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 18 sep. 2016 00:01

Hva er forskjellen på når dvask mann i 50 årene finner en dame som er 20 år yngre el mer vs en flott kvinne i 50 årene som finner en mann som er 20 år yngre? Mannen gjør et godtatt naturlig valg i motsetning til bestemoren som er på barnerov og finner en dott.

(kvinne 42 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2016 00:07 Privat melding

Om jag ska välja själv är inte ålder viktigt. Så länge det är innom rimlighetens gränser ( 10 år ned och 10 år upp).

(mann 48 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2016 00:26 Privat melding

Menn synes det er greit at menn søker yngre damer, men ikke at damer søker yngre menn.
Damer synes det er greit at damer søker yngre menn, men ikke at menn søker yngre damer.
Konklusjon: Både menn og kvinner er omtrent like store hyklere. Intet nytt der.

(kvinne 42 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2016 00:34 Privat melding

Jag anser det är samma för både männ och damer - dvs lika rart om en gammal mann söker ung dame som när en lika gammal dame söker ung mann- pluss att det är lika rart med den unga personen - oavsett kön som vill ha en många år äldre i ålder 😳