Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Feeder to. 15 sep. 2016 00:01

Fra en som mangler totalt sjarm, men som tror han selv er snill og hyggelig, men som er følsom....hva vil det si å være sjarmerende?

Og er sjarmerende synonymt med det å ha god selvtillit?

Skjult ID med pseudonym smiliiet to. 15 sep. 2016 00:03

En person kan være sjarmerende for en person og usjarmerende for en annen, så det kommer vel an på hvem som er i andre enden? Kanskje?

Skjult ID med pseudonym Livskraft to. 15 sep. 2016 00:05

Du er akkurat så sjarmerende som du selv tror du er, vis du ikke tror det, tror heller ikke andre det. Samme gjelder selvtilliten. :)

(mann 40 år fra Hordaland) to. 15 sep. 2016 00:10 Privat melding

"Vite kor skoen trykker". Den som klarer å tilpasse seg den han skal sjarmere, ser ka hon vil og ka hon "trigger på". Evt den som "bare har det". Enkelte har jo mer sjans på en viss type kvinner enn andre. Feks har en sprelsk mann og moroklump mer sjans på en dame med samme humor og som liker litt liv rundt seg. En dame som liker å ha det rolig og filosoferende kan kanskje føle seg brydd.
Tror man merker innen rimelig tid kem man sjarmerer mer enn andre. Eg hadde en periode der eg fikk bedre kontakt med de pratsomme, morsomme og utadvendte damene.... De seriøse damene som ikkje hadde samme type humor ble for mye av det kjedelige for min del..

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 15 sep. 2016 00:12

Ikke synonymt - men du må ha god selvtillit for å være sjarmerende. Sjarm er et overskuddsfenomen..

Skjult ID med pseudonym Feeder to. 15 sep. 2016 00:32

Jeg blir sjarmerende og utadvendt når jeg blir full, bare synd jeg aldri husker noe av det.

Skjult ID med pseudonym AlBundy to. 15 sep. 2016 01:16

Bare en ting å gjøre Feeder; Stay drunk.

Skjult ID to. 15 sep. 2016 01:20

Er så lite sjarmerende m anonyme menn

Skjult ID med pseudonym AlBundy to. 15 sep. 2016 01:24

Enig med Skjult ID (Peggy is that you?)

Skjult ID med pseudonym my to. 15 sep. 2016 02:21

Sjarm kan finnes selv om selvtilliten er på bånn. Les selv tillit. Å stole på seg selv. Dét trenger man ikke alltid å gjøre, men kan være sjarmerende for det. Selvfølelsen derimot.. Er den dårlig, lager man fort et skall som sjarmen ikke slipper ut fra. Men det finnes nok alltid noen som ser gjennom dét også. Jeg har trua på sjarmen i alle, deg også Feeder :)

(kvinne 52 år fra Østfold) to. 15 sep. 2016 03:36 Privat melding

Feeder.. Det er sjelden fulle menn er sjarmerende.. Utadvendte kan de bli, men ytterst sjelden sjarmerende.. Just sayin'... 😉

(kvinne 55 år fra Akershus) to. 15 sep. 2016 04:02 Privat melding

Helt enig med Gille her.

(kvinne 49 år fra Oppland) to. 15 sep. 2016 07:59 Privat melding

Påtatt eller spilt sjarm er ikke sjarm er min mening. Det å være sjarmerende er en del av personligheten til en person, naturlig sjarm kommer frem når du er deg selv - ikke når du oppfører deg slik du tror andre vil at du skal oppføre deg 😃.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 15 sep. 2016 09:32

Ok - enig med deg @My. Har passe bra med begge så skiller skralt på de. Kjører 6-er på de også jeg...

(mann 46 år fra Oslo) to. 15 sep. 2016 10:12 Privat melding

Det er fullt mulig å ha god selvfølelse uten å ha god selvtillit, og dét kan være ganske sjarmerende. En overdreven selvtillit kan derimot fort tippe over i nedlatenhet og arroganse, od det er IKKE spesielt sjarmerende.

(mann 49 år fra Oslo) to. 15 sep. 2016 11:46 Privat melding

@Feeder (vet ikke om jeg snakker litt utenom)
Hva er å ha et godt selvbilde? Er det fravær av å tenke på at man ikke duger til noe?

Visst man har lært at man ikke duger til noe, eller føler at man er mislykket i forhold til andre, så er det på en måte sant. Sånne tanker blir på en måte realiteten for man handler ut i fra sånn man tenker, og føler man seg selv som mislykket, så blir det sånn.

Men det at man er mislykket i forhold til andre, er noe man kun har lært og som man tror på.. Derfor må man trene og øve seg på å tenke på en annen måte.. Men det kreves trening/praksis akkurat på samme måte som man trener kroppen sin.

Ikke tro på følelsene og tankene dine bestandig, man skal være kritisk til måten man tenker på noen ganger, og det kreves ganske mye øvelse, det er ikke noe ”kvikk fix” å få en bedre selvfølelse.

Men hva et godt selvbilde er, det vet jeg faktisk ikke.. Men jeg tror at det å ha det bra med seg selv, ha balanse på innersiden gir i alle fall en god selvfølelse.

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) to. 15 sep. 2016 11:56 Privat melding

Av og til @ Pepper så glimter du til :)

(mann 49 år fra Oslo) to. 15 sep. 2016 12:06 Privat melding

Det er bare så synd at det er så sjeldent..

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 15 sep. 2016 12:46

Jovel @Pep - men jeg har jo mer enn jeg har konstruktivt kritisert deg (alltid konstruktiv, kritisk ja, men konstruktiv), oppfordret deg til å vise deg ved ditt beste fremfor...

..eh.. æ- ja fremfor det 'andre'...

(mann 49 år fra Oslo) to. 15 sep. 2016 12:58 Privat melding

@blingbling
Forstår ikke at jeg er så ”fryktelig” for dere.

Jeg svarer seriøst på innlegg som har noe for seg. Noen ganger så synes jeg det er noen problemstillinger som kommer opp, som etter min mening er så ”dumme”, at de ikke kan betraktes som noe andet enn ”fis i en hatteeske”

Spesielt innlegg som handler om supergeneraliseringer, sånn er menn sånn er kvinner.. osv..

Men men..

På en annen side, så skriver jeg selv mye tull.. for eksempel at jeg er verdens ledene ekserpert på kunst, at jeg får alle damer i hele verden, at jeg har hatt mer sex enn 16 menn som til sammen som har levd i 750 år.

Alt sånt er jo bare tull da.. Men kjenner man meg ikke, så fremstår jeg mer fæl enn det jeg faktisk er.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 15 sep. 2016 13:06

Nettopp @Pep - ikke fæl, ikke tulling - bare 'liitt' smått useriøs (pittepitteliitt). Blir så mye bleiebyttefølelse vettu.

Ytterst få her 'kjenner' deg vet du. Det er jo dette mediets statiske og upersonlige problem/utfordring - uegnet å bli kjent i...

(mann 49 år fra Oslo) to. 15 sep. 2016 13:19 Privat melding

@bling
hmm.. Hva skal jeg si..

Useriøs er jeg ikke.. selv om jeg for noe virker sånn langt ute, så kunne jeg forsvare det.

Denne plattformen er ikke i seg selv uegnet ti å bli kjent med noen, det er jeg uenig i.. Og det er jo som kjent svært mange som har funnet seg en kjæreste her ute, og det har jeg også.

Jeg har aldri vært en som sleiker noen opp etter ryggen, og skal man være Pepper så ber man ikke om å være populær, men det er en del som har sett igjennom det og sett hvilken fantastisk person jeg er for dem.

Jeg kan ikke være sammen med en dame som jeg kan kue.. Jeg må ha en jeg matcher med, og en som tar igjen og er fleksible i hue. De som blir furtne for den minste ting, er ikke noe for meg.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 15 sep. 2016 14:30

Klart plattformen i seg selv er uegnet - jeg kan ikke få mimikk, jeg kan ikke lukte, jeg kan ikke ta på. Jeg kan ikke engang laste ned i 3D for å evaluere. Dens begrensning er at en kan bli godt kjent på tenkemåt, hv som opptar en - men det blir kun en saksbehandlingsplattform fri for emosjoner.

Og det er ikke 'som kjent svært mange' (relativt) som har funnet sin kjæreste her. Kontakten kan knyttes her, men den kjære må henter der ut i det emosjonelle IRL. Og at den kontaktbiten som grunnlaget for IRL-etappen er krevende det ser en over år med alle de profilene som er deaktivert. Der noen reaktiveres innimellom.

Det er få (relativt) som har funnet - men det er ikke 'som kjent' uten videre.. det må bekjentgjøres..

De 2 siste linjene er vel en kontaktannonse jeg kan støtte..

(kvinne 44 år fra Hedmark) to. 15 sep. 2016 15:22 Privat melding

Sjarmerende er på ingen måte synonymt med å ha god selvtillit. Sjarmerende kan du være uansett tilstanden av selvbilde og selvtillit. For meg henger det sammen med at du er deg selv, og varierer stort. Noen er veldig sjarmerende med en gang, og taper seg når man blir kjent. Noen mister all sjarm da faktisk, gjelder kvinner og menn. Andre er litt unnslippe ved første blikk, men er full av sjarm når man blir bedre kjent.

(kvinne 44 år fra Hedmark) to. 15 sep. 2016 15:22 Privat melding

*unnselige

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 15 sep. 2016 20:09

'Når kjemien stemmer' (NRK1) akkurat nå: Nonverbal kommunikasjon utgjør ~70%...

=> IRL m/sjarm (selvfølelse/-sikkerhet, glimtet i øyet, replikken)

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 15 sep. 2016 20:22

Rolig nå - husk at jeg normalt ikke er troverdig m/ el. u/link