Alle innlegg Sukkerforum

"Radikalisering"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Råtass to. 15 sep. 2016 09:08

Ser på nyhetene,,, Nå roper PST varsku om at det er stor fare for at asylsøkere som har kommet kan bli radikalisert, tenke seg til,, er det legitimt å være bekymret og skeptisk nå da eller ??

Skjult ID med pseudonym Råtass to. 15 sep. 2016 21:21

Tv2 gikk så "hardt" ut i morgen sendingene med pst sjefen som advarte mot stor fre for radikalisering, de modererte litt utover dagen, men i hovedsendingen kl 21.00 var det plutselig ikke noe nyhet!?

Har det blitt noe pepper i kullissene her tro??

Skjult ID med pseudonym - fr. 16 sep. 2016 20:11

Du må se det fra PST sitt perspektiv! Dette er jobben deres! Et "stort varsku" fra PST må tolkes i en slik kontekst. PST er klar over denne konteksten, regjeringen er klar over denne konteksten! Folkeopinionen, påvirket av media, er ikke klar over denne konteksten! Her er det mange hensyn å ta. Jeg tror du heller skal blame tv2 for å rope ulv-ulv! Høylytt roping fungerer ofte positivt ift seertall! Med en tilsvarende negativ korrelasjon mot "sunt bondevett" i befolkningen forøverig!

Skjult ID med pseudonym Råtass fr. 16 sep. 2016 21:29

@skjult ID

Jeg tror helt ærlig det er vanskelig å misstolke konteksten for normalt oppegående, ellers var da PST sjefen selv rimelig klar i talen her.

Normalt har etaten hun kommer fra vært forholdsvis forsiktig med uttalelser. Mest trolig fordi den slags går imot den gjengse "politisk korrekte" oppfatning.

Det har jo vært lite legitimt å dra fram spørsmålstegn ved vår kapasitet til å håndtere dette, og ellers hva kulturforskjellene kan føre med seg. Derfor lurte jeg nå på om det kunne være noe mer legitimt for hvermansen å være skeptisk, uten å framstå som fremmedfiendtlig.

Skjønner du!

Skjult ID med pseudonym - fr. 16 sep. 2016 21:40

Nei egentlig ikke...?

PST er en av våre hemmelige tjenester, sammen med en håndfull andre! De, og E-tjenesten, utgir en årlig trusselvurdering som er ugradert og tilgjengelig for allmennheten. Dette er en generell betraktning! Du vil ALDRI få noe annet enn generelle betraktninger fra våre hemmelige tjenester, av åpenbare årsaker!

Jeg kan forsikre deg om at ingen av disse noensinne vil gi faglige vurderinger i media! Forrige PST-sjef forsøkte det - hun måtte gå på dagen! Dette er generelle betraktninger som tv2 blåser himmelhøyt! Ikke noe mer! ...det er ikke så rart tv2 droppet dette i 21-nyhetene...det var en ikke-sak! Og om du tenker etter..lærte du noe nytt?

Skjult ID med pseudonym Råtass fr. 16 sep. 2016 22:21

@ skjult ID

Tror ikke jeg klarer å tune meg inn på din frekvens,,

Jeg refererte til hva PST- sjefen sa i intervju, det var overraskende tydelig og hardt, det var ifølge henne grunn til bekymring. Det var med andre ord sjelden kost fra den kanten, så jeg skjønner godt at TV2 formidlet det som en sak slik de gjorde. Det skulle vært interessant å visst hvem som stoppet dette.... det er nok noen med makt.

Skjult ID med pseudonym - fr. 16 sep. 2016 22:28

Det var neppe noen som stoppet det! Om du tror det finnes noen som kan kneble media i Norge, lever vi på hver vår planet! Og vi har ikke noe mer å snakke om! Hvem faen skulle dette være!(Legg merke til at jeg ikke har noe spmtegn her, jeg er ikke interessert i svar)

Skjult ID med pseudonym Råtass fr. 16 sep. 2016 22:51

@Skjult ID

Ikke noe spørsmålstegn :) Nei, da er du vel ikke inne her å sjekker etter svar heller da,,, din KLOVN!!!!

Tror ikke du så det intervjuet som ble sendt på morningen, i tilfelle later det til at du sliter med korttidsminnet. At TV2 utelater denne saken, men drar med seg alle de andre til "hovedsendingen" er det ikke så rart man reflekterer over. Må ikke ha noen vidløftig fantasi for å tenke tanken om at noen har reagert på trykket de ga den saken.

Skjult ID med pseudonym - fr. 16 sep. 2016 23:02

Nå tror jeg å ganske så grundig ha forklart deg dette! Jeg har ikke sett innslaget, jeg har heller ikke registrert at noen andre har fanget opp dette som en "wow" greie!

Så, da blir mitt spm til deg, hvorfor tror du tv2 kjørte dette fra morgenen av, for så og droppe det når de hadde fått summet seg litt?

Jeg registrerer du mener det står noen x-files-hemmelige-maktpersoner bak dette! Men du er jo ikke annet enn dum som dagen er lang! Altså, hvor jævla nedsnødd er man for å koke konspirasjonsteorier på bakgrunn av God Morgen Norge? Din jævla nisse!

Så, hvem er disse maktpersonene ifølge deg, som fikk en reportasje, som overhode ikke er kontroversiell, til å forsvinne?

Av og til må jeg klype meg i armen...hvor faens dum er det mulig og bli!?

Skjult ID med pseudonym Råtass fr. 16 sep. 2016 23:26

Nei,, hvis du ikke så intervjuet, kan jeg ikke skjønne du kan begi deg inn på å synse så fælt rundt mine refleksjoner om det.

Ellers kunne jeg jo dratt noen tanker rundt det du forespør, som ikke er i nærheten av sci fi. Men det har ingen hensikt, jeg ser jeg må ned på et drittunge-nivå når det gjelder konversasjon, og det orker jeg ikke.

PS,, jeg avslutter her.