Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 16 sep. 2016 00:44

Hvor opptatt er du av høyden til din fremtidige kjæreste?

Selv er jeg ikke veldig høy, og liker veldig godt at mannen er ganske mye høyere enn meg.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 16 sep. 2016 01:01

@Sgt_Pepper:
Det er klart... Men hvor høy foretrekker du at damen er i forhold til deg?

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 16 sep. 2016 01:10

Hvor høy vil du at jeg skal være, da?

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 16 sep. 2016 01:14

Det vil jeg kalle en utfordring!

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 16 sep. 2016 01:15

@Vårsol
Høydeforskjell er nok forespurt hos begge kjønn. Jeg foretrekker nok rundt 20 cm forskjell.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 16 sep. 2016 01:20

@Kravstor:
Jeg ser ikke her om du er mann eller kvinne, men jeg tipper mann. Stemmer det?

Hadde det vært krise om hun var høyere enn deg, eller veldig mye lavere?

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 16 sep. 2016 01:29

@Bjørn89:
Jeg stiller dette spørsmålet fordi jeg har blitt overrasket over mine egne tanker når jeg dater.

Jeg er, som sagt, ikke så høy, men jeg liker at mannen er 20-30 cm høyere enn meg. Jeg skulle ønske det ikke spilte noen rolle, men jeg har altså funnet ut at det er litt viktig for meg. Kanskje er det et urinnstinkt som handler om en følelse av å bli beskyttet? Jeg vet ikke.

Heldigvis er vi alle ulike; det finnes damer med helt andre preferanser enn mine.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 16 sep. 2016 01:31

@At_Pepper:
Hvilken virkelighet? Bilder på Sukker eller irl?

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 16 sep. 2016 01:37

@Sgt_Pepper:
Jeg dropper å gå i koma.

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 16 sep. 2016 01:41 Privat melding

Må ikke være då mye høyere, egentlig, jeg er ikke så innmari høy, så det er sjelden tema.. Personlighet og alt dette andre er viktigere anyhow... 😉

(mann 29 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 01:41 Privat melding

@Vårsol
Tingen er at dette blir nevnt HELE tiden. Høyde er nevnt i alle profiler og i mange tråder. Det er rart at det er så akseptert å si det når andre ting er så skydd. Javel, det er en preferanse for deg, men det er dobbeltmoralen hos mange jeg stusser på. Om en mann skriver på profilen sin at han må ha en dame med store pupper så er jo det også en ærlig preferanse - et urinnstinkt, men noe sier meg det ikke ville blitt tatt særlig bra. Da begynner man vel å prate om at man skader selvfølelsen til kvinner med små pupper osv. Det samme gjelder om man skriver at man kun vil ha tynne jenter. Om jeg lager en forumtråd der jeg sier "jeg vil kun ha kvinner som er tynne, hva med deg?", hvordan ville folk reagert tror du? Korte menn derimot? Fritt vilt! Hvorfor det?

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 16 sep. 2016 01:51

@Bjarne89:
Jeg er helt enig i at det ikke er politisk korrekt å ytre slike spesifikke preferanser når det kommer til utseendet, men skal jeg være politisk korrekte i jakten på kjærligheten?

Og angående kvinnens form og fasong, så har det vært tråder som har omhandlet det temaer flere ganger. Personlig synes jeg det er flott om profilteksten er tydelig. Jeg har lest profiltekster hvor manen har skrevet at han ønsker f.eks en vever, superslank eller topptrent dame, og da vet jeg at det ikke er meg han leter etter. -Veldig enkelt å forholde seg til, synes jeg!

(mann 29 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 01:53 Privat melding

For en bedre sammenligning: Det er fullt at kvinner som foretrekker at en mann har hår på hodet. Helt forståelig det. Ikke alle liker skallede menn tross alt. Men, jeg ser ingen skrive på profilen sin: "vil kun ha menn med hår". Skriver de dette så er de jo ganske hensynsløse tross alt, ikke sant? En mann kan jo ikke noe for at han mister håret sitt. Man blir regnet for litt bitchy om man skriver noe sånt. Hvordan er det forskjellig fra høyde? En mann kan vel ikke noe for det heller?

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 01:57 Privat melding

Du verkar bitter Och arg på alla kvinnor @Bjørn89. Och ändå är du här på Sukker ? Och söker ett undantag från alla dina teorier då eller ?

(mann 29 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 02:02 Privat melding

Dette her er ikke "jakten på kjærligheten", dette er et forumoppslag. Ikke er det snakk om politisk korrekthet heller, men hensyn. Men altså, det kan godt hende at en ikke burde sky unna slike ting og heller være ærlig slik du sier. Det er vel heller som sagt mangelen på konsistens jeg stusser på - hvorfor enkelte ting er "feil" å skrive om, mens andre ikke er det. Anyways, skal slutte å mase nå, bare synes det er rart.

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 02:06 Privat melding

Du drar alla kvinnor över en kam i dina inlägg här som om vi var en homogen grupp som tänker helt likt och önskar exakt detsamma. Och du gör det på ett nedlåtande sätt.

(mann 29 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 02:08 Privat melding

Ørebroare
Dette har ingenting med kvinner å gjøre i det hele tatt. Jeg snakker kun om dette enkelttilfellet der det virker som om det ikke er noen konsistens i hva man kan og ikke kan snakke om. Det er ting som ikke stemmer overens logisk sett enkelte ganger, og noen ganger kommer enkelte folk dårlig ut av det. Denne gangen var det korte menn, men det er nok av ganger hvor det er kvinner som ender på den uheldige siden av slikt. Og andre ganger folk generelt.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 16 sep. 2016 02:09

@Bjørnar89:
Alt handler om smak og behag, og jeg synes ikke det skal være tabu å like noe fremfor noe annet utseendemessig når man leter etter sin partner.

Vi har vel alle noen komplekser når det kommer til utseendet vårt? Jeg er absolutt en som heier på tanken om at det er det indre som teller mest, men rent fysisk er det jo ting jeg foretrekker mer enn andre ting.

Men om mannen har hår på hodet eller ei spiller ingen rolle for meg, det er for meg null stress om han har noen kilo for mye, jeg er ikke opptatt av om han har en trent kropp, jeg kan like gjerne falle for en lyshåret som for en mørkhåret, men jeg foretrekker altså at han er en del høyere enn meg.

Det er mange ting ved mitt utseende jeg heller ikke kan noe for, men jeg regner jo heller ikke med at jeg skal være aktuell for alle menn.

(mann 29 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 02:14 Privat melding

Ørebroare
Det kan hende jeg tok på meg "sosial justice warrior" hatten min i denne tråden, muligens i overkant, men jeg har bare sett så mange tråder og kommentarer om korte menn at jeg ville kommentere at det er rart at der så mange er så opptatt av å være hensynsfulle for de som er overvektige og lignende, (både menn og kvinner), så er det plutselig, uten noen konsistens, ok å rakke ned på de korte. Igjen, dette er et enkelttilfelle og det er nok av slikt som kvinner kommer ovenfor også, så nei, ingenting med bitterhet mot kvinner å gjøre.

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 02:15 Privat melding

Javel. Det lät som du genereraliserade och drog alla kvinnor över en kam när du formulerade dina inlägg vartfall.

(mann 29 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 02:19 Privat melding

Vårsol
Neida, poenget mitt er ikke at du må gå ut med korte menn. Jeg ville KUN si at det er merkelig at det ofte er så tabu å si noe om vekt ol. men av en eller annen grunn HELT naturlig å snakke om korte menn uten noe forbehold.

Ellers er jeg enig med deg, selvsagt har alle sine preferanser. Mine preferanser er heller ikke alltid inkluderende eller politisk korrekte. Når det er sagt så skriver jeg vel heller hva jeg er ute etter framfor hva jeg ikke vil ha. For å være helt ærlig vil jeg ikke ha en svært tykk kjæreste jeg heller, men framfor å skrive i profilen min "vil kun ha tynne jenter", så gir jeg heller et høflig avslag om jeg blir kontaktet av noen som er godt overvektige. Det føles mer skånsomt.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 16 sep. 2016 02:22

@Bjørn89:
Hvem rakker ned på de korte?

Har ikke du noen ting som du foretrekker utseendemessig hos kvinner?

Og igjen: Hvis det står tydelig i en profiltekst at mannen søker en kvinne som er mellom 170 og 180 cm, vet jeg at det ikke er meg han leter etter. Det samme gjelder hvis han søker en med superlange modellben.

(mann 29 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 02:27 Privat melding

Du får lese det jeg skrev ovenfor ditt spørsmål.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 16 sep. 2016 02:32

@Bjørn89:
Jeg har lest det du skrev.

Jeg tror det går an å være ganske ærlig uten å samtidig måtte såre noen. Jeg tror ikke vi skal være så redde for å være ærlige. -Også når det gjelder dette emnet. For mye skånsomhet er heller ikke så bra.

(mann 29 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 02:38 Privat melding

Ørebroare
Hmm, mitt første innlegg skal jeg si meg enig i var vel hissig formulert. Har slettet det nå. Resten synes jeg ikke er spesielt generaliserende mot kvinner, så de får være.

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 02:45 Privat melding

Det är bra. Förövrigt är jag enig i att inget borde vara fritt vilt och att man ska bekämpa dubbelmoral.

(mann 29 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 02:50 Privat melding

Vårsol
Vel, kanskje ikke. Jeg har aldri prestert å bli såret av noens profil. Det er derimot mange folk der ute som kanskje har nok tvil angående sitt utseende som det er, og det blir neppe forbedret av å gå inn på en profil der det i praksis står direkte at de ikke er aktuelle nettopp på grunn av det de føler seg usikre om. Men jeg kan også se argumentet at man ikke kan tilpasse seg et hvert kompleks som finnes der ute.

Jeg vil likevel fortsette å trø forsiktig. Man får heller tåle å måtte gi et par ekstra avslag enn å utelukke folk i profilen sin ved å nevne spesielle utseendepreferanser tror jeg.

(mann 29 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 02:59 Privat melding

Vårsol
Beklager om jeg formulerte meg for hissig i starten, slik Ørebroare poengterte. Uansett, legger meg nå. God natt.

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 16 sep. 2016 07:22 Privat melding

Det er jo forskjell på preferanser og absolutte krav.

Preferanse er høy (gjerne opp mot 1.90) og mørkt hår.

Absolutte krav er sans for humor, oppegående, snill, nydelig smil og ikke lavere enn meg.

Frem til jeg kom på sukker hadde med et unntak alle kjærestene mine vært bortimot 20 cm høyere enn meg. Men her har jeg pussig nok funnet flest tiltrekkende menn som har vært bare litt høyere enn meg. Så lenge jeg kan ha på meg et par normalt høyhælte sko uten å måtte se ned på ham, så er det innafor. Det medfører en minimumshøyde på 1.72. Det dekker de fleste, og for de menn som er lavere finnes det jo et hav av andre jenter som er lavere.

Jeg tenker at man kan godt ha preferanser, men hvis man treffer den som setter ens hjerte i brann, så kan det meste av preferanser vike.

Og jeg er ikke helt enig med deg i at det er dobbelmoral i dette tilfellet @Bjørn89. Det er indikert en preferanse, men det er ikke brukt nedsettende karakteristikker.

Om vekt og alder (særlig hos kvinner) har jeg sett stygge, grove, nedsettende karakteristikker som jeg ikke forstår hvorfor sukker lar bli stående.

Og jeg ser ikke noe rush av menn son styrter til forsvar da ...

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 sep. 2016 07:51

Hei @Bjørn89 - god dag. Er du den nye redaktøren? Du må ikke lese, du kan, du må ikke skrive, du kan. Det du ikke kan er å lage et regelsett du liker som supplement til det som gjelder her (og som forøvrig må være innenfor hjemmel i Grl. paragraf 100 for å være gyldig).

Tenk deg flg. tankeeksperiment: Du får bestemme en innskrenking - da må alle andre få bestemme en tilsvarende. Det fører åpenbart galt og smalt avsted.

Leve ytrings- og krenkingsfridomen (men av hensyn behøver man ikke krenke - man kan argumentere elegant mot argumentene).

Skjult ID med pseudonym Balder fr. 16 sep. 2016 08:09

Det hele kommer jo an på hva hun er høy på.

Skjult ID med pseudonym camo fr. 16 sep. 2016 08:57

Høyde spiller ikke så stor rolle for min del. Har ingen andre preferanser enn tilnærmet lik høyde som meg selv.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) fr. 16 sep. 2016 09:12 Privat melding

Nå er vel det ganske likt for både menn og kvinner @ Pepper..

Fon uavhengig av alt, når det kommer til stykket så er jo den mentale plattformen viktigere enn alt annet..
Ken og Barbie er bare plastikk uten substans...
Så hjelper så lite å se etter en som er høy og mørk hvis man ikke er på samme sted.

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 16 sep. 2016 09:38 Privat melding

Jeg synes ingen skal angripes fordi en personen har preferanser som ikke du synes er greie å ha. Hvorfor kan vi ikke akseptere at vi liker forskjellig og vektlegger ulike ting - alt handler ikke om deg som leser det en annen person skriver om preferanser I fht en fremtidig kjæreste. Takhøyde og aksept for ulikheter er vel en fin ting, eller hva?

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 16 sep. 2016 09:54 Privat melding

Takk Pepper, for på så overtydelig vis å demonstrere riktigheten av utsagnet mitt.

Jeg prøver å komme på noe tilsvarende stygt å si om lave menn, for å illustrere poenget, men for det første synes jeg det ville være komplett idiotisk å si noe stygt om folk for noe som ikke engang er noe negativt, for det andre så har jeg simpelthen ikke fantasi nok. Jeg har truffet dødssexy, kjekke menn, og menn som fikk både hjerte og annet til å dunke, som så vidt var høyere enn meg. Ingen grunn til å tråkke på noen.

Så jeg tror jeg overlater øvelsen 'tråkke på folk for deres kropp eller alder' til mesteren.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa fr. 16 sep. 2016 10:02

Bjørn89, korte menn.. jaja... Men er veldig mange menn er veldig opptatt av at damer ikke skal være høyere enn dem også. Så ergo burde jeg føle meg støtt hvis noen ymter frempå at de vil ha ei dame som er lavere enn seg.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 10:02 Privat melding

Enig med Bjørn89 her. Forde om jeg selv er en av de teite som selv er for opptatt av mannens høyde🤔 Ja, hmm hvorfor er det egentlig greit å spesifisere at en ønsker en mann som er høy, men det er ikke like greit å skrive en ønsker ei dame med store pupper el en mann med hår på hode... ja, også greia med at det er mer greit at menn søker yngre kvinner enn at kvinner søker yngre menn... haha måtte ta med den også Hmm egentlg ganske intresant syntes jeg.. Vi er noen rare dyr...

Ps; @Ørebroare ... han Bjørn89 fremstår vel ikke akkurat bitter og sint bare fordi han setter spørsmålstegn ved dette...?

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 10:08 Privat melding

@Kristin112 han har slettet det inlägget som var mest krasst 😉. Ja alltså det borde ju vara lika villkor - för både kvinnor och männ. Och alla får väll önska vad dem vill utan att det ska ses så ned på?

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 10:14 Privat melding

Det er jeg enig i Ørebro😊Slitsomt hvordan folk til tider skal bry seg hele tiden Og fortelle hva som er greit og ikke greit. Men syntes det er interessant hvorfor noen ting er helt greit men andre ting ikke... Ups noe er jo åpenbart ikke greit da bare for å ha sakt det også!

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 10:18 Privat melding

Det är absolut intressant tema - så länge det inte blir drittslenging och man håller det sakligt 😄😄👍🏻

Skjult ID med pseudonym smiliiet fr. 16 sep. 2016 11:18

Så lenge vi rekker hverandres munn for et kyss uten å måtte bruke stigetrapp så er jeg fornøyd :)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa fr. 16 sep. 2016 11:39

Enig med smiliet her altså 😊 Noen centimeter den ene eller den andre veien spiller da ingen rolle, så lenge det er en skikkelig kar!

Skjult ID med pseudonym Sukker fr. 16 sep. 2016 12:23

Hei, vi vil først si at vi ikke rekker å lese alt som skrives på forumet, så man kan ikke anta at vi godtar alt som blir stående. Angående dette temaet er vi av den oppfatning at man skal være bevisst på at det som skrives på forum kan skape presendens. Om ni klør seg i håret er det fort gjort av den tiende også gjør det. Kvinner er kanksje i større grad enn menn opptatt av at venninnene skal like partneren deres og er derfor mer lydhøre på hva andre damer mener angående preferanser. Sukkers ønske er at flest mulig skal treffe hverandre og alle skal få mulighet til å treffe noen.

En forumkommentar har en symbolsk stemme som oppfattes som flere enn én. Når fire diskuterer, to mot to, kan man få en feilaktig følelse av at også folket er delt på midten. Det er lett å glemme vekten ens egen stemme man har på et forum, for man skriver jo kun hva man "selv" føler. Om vi tenker på bloggernes påviktningskraft ser vi det lettere.

Forumet vil kunne bidra til å dyrke en oppfattelse om at det er kun høye menn eller damer med store pupper som er attraktive, eller i allefall gi andre leserne en følelse av at det dyrkes, på tross av at mange er uenige i disse preferansene. En god regel er derfor å være varsom med å ytre preferanser på genetiske disposisjoner.

Vårt ønske er at alle kvaliteter skal frem og at våre brukere finner hverandre på bakgrunn av andre kvaliteter enn de stereotype. Det finnes så uendelig mye å bli glad i hos en persjon, men evnen til å se det må trenes som alt annet.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 16 sep. 2016 14:55

Dette innlegget var fra min side ment som en uskyldig refleksjon, egentlig av meg selv.

Lite ante jeg om at det skulle jome sånn... Har jeg tråkket noen på tærne, vil jeg gjerne si unnskyld.

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 15:07 Privat melding

Syns det e skremmende kor mange som legger seg opp i HVA folk skriver, i stedenfor å bruke energien på å diskutere selve temaet/det de skriver og tilhørende temaer. Snart har man jo faen ikkje lov til å skrive en dritt her inne uten at vi må gå i skammekroken, gå i kirken for å be for sine synder, eller slette vedlegg...

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 16 sep. 2016 15:25 Privat melding

@Våtsol: Du har ingenting å be om unnskyldning for.

Vi har alle preferanser, og så lenge man omtaler alle med respekt, slik du har gjort, er det helt greit. 😊

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 sep. 2016 16:01

Helt riktig @Solecita. Det er begrensningsforsøkene av ytringer som bærer galt avsted, selv om d e t ikke lett å lese av sukkers innlegg. Så bør man jo være hensynsfull - man må ikke, men bør (jf. posten om ytrings- mm. frihet jeg la).

Bjørn89 har ingen grunn til å klage på noe - tvertom.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 16 sep. 2016 16:16

Takk for fine ord, @Solecita!

Jeg ser på meg selv som en tålmodig og inkluderende person, og jeg hadde ikke den ringeste anelse om at min lille hverdagafilosofi ville skape en slik storm.

Jeg har brukt forumet til å stille spørsmål, og har med humor (har jeg i hvert fall selv trodd) sett på og analysert dette dating-universet.

Nå ble det plutselig veldig skummelt å skulle poste noe igjen. Det siste jeg vil er jo å såre noen. -Og nei; jeg er ikke ute etter å få trøst og empati nå.

Skjult ID med pseudonym kaia fr. 16 sep. 2016 18:20

Her inne på Forumet har jeg lest ganske mange ufine tråder og regelrett skittkasting.Til og meg direkte personangrep som har fått medlemmer til ønske å melde seg ut og i noen tilfeller har meldt seg ut...uten at Sukkeradministrasjonen har tatt seg bryderiet med å rydde opp.Men når tema er høyde( noe som menn er sensitive for) ja...da er det plutselig "sensur"!

Skjult ID med pseudonym kaia fr. 16 sep. 2016 18:35

Hvis du leser mitt innlegg @Hovmester så står det "sensur",dvs.det er ikke direkte sensur men Sukker viser her at de har et ønske om å styre hva som visse tråder bør inneholde...spesielt når visse menn kan føle seg støtt. Jeg har savnet at de faktisk har engasjert seg tidligere, spesielt når enkeltpersoner blir nærmest angrepet her inne....Synes bare det er noe underlig at de ikke har brydd seg før.

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 16 sep. 2016 18:40 Privat melding

Jeg stusser nok også over at med alle de ufinheter som til tider kommer her, at det av alle ting er et pent og pyntelig innlegg om menns høyde uten en eneste negativ vinkling fra noen som får dem på banen. Men det er jo lov å håpe at de fra nå av vil være litt mer oppmerksomme.

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 16 sep. 2016 18:50 Privat melding

Oj oj Hovmester 😨

Skjult ID med pseudonym kaia fr. 16 sep. 2016 18:53

Det er nok av idiotiske temaer som går igjen her.Sukker vil få en svært hektisk tid fremover skal de modere:-Selv synes jeg den tråden om hvor ofte man har seg med seg selv toppet denne uken's ti på topp.

(mann 49 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 18:55 Privat melding

Enten skal hun være så høy at jeg ikke trenger å bøye meg ned for å slikke på p...ene hennes, ellers så må hun være så lita at hun ikke trenger å gå ned på kne... LOL

Seriøst, så lenge det ikke er alt for stor forskjell, så gjør det meg ingenting om hun er høyere enn meg. Men da bør hun vite å bruke lave hæler. 😉

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 16 sep. 2016 18:57 Privat melding

@Hovmester: Nå sårer vel neppe eventuell egenreklame noen, det er jo derfor vi er her men jeg synes nok de kunne tatt noen av Peppers groveste og dine mest ondskapsfulle poster.

Hvis du først ønsker å gjøre dette personlig.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 sep. 2016 19:04

Enig i at det er et subtilt 'ønske' i sukkers postering som må forstås mer begrensende enn selve profiloppsettet, og opplegget for søk i profiler er tilrettelagt. Noe paradoksalt altså i og med inkonsekvensen i henstillingen om å overse genetiske karakteristika. 'Sensur' er det ikke i og meg at vi som voksne mennesker er istand til å velge hva vi tar til oss og ikke. Tror ikke sukker vil gjenta når paradokset får godgjort seg litt. Sånn innskrenking av tale- og tenkefriheten vil skape tabuer vi ikke skal ha i nasjonen. Det er som sagt grunnlovsfestet, og er en egenverdi vi feirer årlig 17. mai. Intet er tabu - men man skal ikke angripe person. Det at noen føler seg angrepet av dine/mine preferanser kan du/jeg ikke rå med - og det skal vi heller ikke. Man (jeg) må lære å tåle - men da må man trene mentalt, som man må trene fysisk til kroppslige formål. Tabuer er først relevant å kalle noe når en overtrer norsk lov.

Skjult ID med pseudonym kaia fr. 16 sep. 2016 19:08

Akuratt, det er dette jeg har stusset på.Det er altså helt greit å være spydig og utrolig frekk mot enkelte ,men å stille spørsmål rundt preferanser ved partnervalg som f.eks høyde.Ja,det er ikke bra.Forøvrig så har jeg ikke helt sans for Sukker sin generalisering "Kvinner er kanksje i større grad enn menn opptatt av at venninnene skal like partneren deres og er derfor mer lydhøre på hva andre damer mener angående preferanser."Så det betyr at menn ikke er så opptatt av preferanser og hva andre mener? Tror nok ikke det..En klem til deg Solecita,Du er en person som nesten utelukkende er positiv og snill men får allikevel pepper hele tiden.

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 16 sep. 2016 19:13 Privat melding

Takk @Kaia 😊 Den trengte jeg akkurat nå.

Skjult ID med pseudonym camo fr. 16 sep. 2016 19:17

Generaliseringen sukker gjorde var drøy og over kanten. Ikke spesielt godt skrevet heller. Snakk om å stigmatisere et helt kjønn. 🙄

(mann 53 år fra Oppland) fr. 16 sep. 2016 19:20 Privat melding

Høyde er følsomme greier tydeligvis.
Jeg har aldri tenkt på høyde i det hele tatt før jeg leste om dette på sukker.
Høyde er i alle fall noe alle har...hahahaha....

(mann 53 år fra Oppland) fr. 16 sep. 2016 19:31 Privat melding

Til og med my har høyde....

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 sep. 2016 19:36

Hun må ikke være for høy, for da rekker jeg ikke opp med min til hennes, spesielt når hun har på seg stiletthælene sine.

+ at hun må flexe så dypt når vi begge av en pussig grunn er knestående i felles fartsretning.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) fr. 16 sep. 2016 19:36 Privat melding

Alle har vi vel høyde, vi fyller oss selv både på kryss og på tvers...Så vidt jeg vet så er ingen større enn seg selv..:)

(mann 49 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 19:57 Privat melding

@appolonis ...og fallhøyden er ikke alltid like stor, men landinga ser ut til å gjøre vondt, okke som. 😁

Er 1,7m selv, og selv om jeg av og til skulle vært 10-15 cm høyere, så lever jeg godt med høyden jeg har.

(mann 53 år fra Oppland) fr. 16 sep. 2016 19:59 Privat melding

Vær snille og ikke la høyden være et hinder......sukk.. .

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 16 sep. 2016 20:13

@Vårsol
Ja, jeg er mann. Jeg er 187cm og har en historikk med kjærester mellom 1,60 og 1,73. Like høy er veldig uaktuelt for meg.

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 16 sep. 2016 20:22

Kravstor
😂

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 20:36 Privat melding

Var ute i Narvik en gang. Bydde liksom en dame til dans etter en god del øy. Hon ville ikkje danse med meg siden eg var så høy. Når det gjelder dansing og kontroll på beina, så ville eg nok ha vært en god del lavere. Men "kjekt" at enkelte damer også liker veldig høye menn :-)

(mann 49 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 20:38 Privat melding

Blir fort alt for mye øy i Narvik, ja. Hehehe

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 21:02 Privat melding

Hmm..e vel en del øyer i nord, ja.
Jo høyere man e, desto mer svaier man :-p

(mann 49 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 21:08 Privat melding

@rolen, stemmer det. Men litt lolalkjennskap gjør dette mer morsomt, for Narvik er ved et av de områdene som er smalest, og det er mange øyer i området, men Narvik er faktisk på fastlandet.

Norges største ligger forresten rett vest for byen du var i. Du kjenner sikkert til hva den heter.

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 21:12 Privat melding

Eg e udugelig på allmenkunnskap/geografi, men kanskje du mener Senja (uten å google)? Eg får skylde på en stressende jobb som medfører svekket hjernekapasitet :-)

(mann 49 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2016 21:17 Privat melding

Det er nest største, og ligger dessuten litt lengre nord. Er nok Hinnøya som er Norges største øy. Øya er delvis part av Nordland og Delvis part av Troms. Byene Narvik og Harstad ligger i hvert sitt fylke, men ligger rett vest/øst for hverandre. Og området er nprdnorges mest folkerike region.

Sånn bare for å skryte litt, siden jeg delvis er derfra, dog ikke den byen du var i.

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 21:27 Privat melding

Eg fryktet vel at den var lenger nord, ja. Var en del kravstore kvinner i Narvik, men muligens det bare var sykepleierstudenter annet stede fra. Men så e jo ikkje alltid militærgutter så populære.... Med unntak i enkelte småstrøk i nord kor noen fant seg noen fellesmadrasser

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 21:31 Privat melding

Over 1,46 :-p

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 sep. 2016 21:50

Hvor høy er krakken?

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 21:51 Privat melding

Kommer litt an på kor høyt og lavt man skal..jo likere man e høydemessig, desto mer fleksibel kan man vel være!?

(mann 29 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 21:52 Privat melding

La meg sette dette på spissen og spørre alle som sier at man skal være ærlige med sine preferanser: Er det greit om noen skriver på sin profil: "Vil kun ha hvite jenter/gutter"?

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 2016 21:58 Privat melding

Tja..hvit og svart bør man vel ikkje bruke!? Kanskje nordisk utseende!? Evt lysfarget

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 16 sep. 2016 22:08

My da😳

Hvis man tenker sex tenker man ikke høyde, men antall meter pr. sekund.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 sep. 2016 22:11

0,3?

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 16 sep. 2016 22:26

Hvor høy skal jeg være når jeg står oppreist?
Kan hende jeg legger meg ned frivillig.

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 17 sep. 2016 00:27 Privat melding

hehe...ka e det du ikkje tenker på, my? :-p

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 17 sep. 2016 00:32 Privat melding

Regnet forresten at det ikkje ble noe på deg i dag (heller, Hovis...du så vel fotball på byn du? Din fotballnerd!

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 17 sep. 2016 00:40 Privat melding

Hovis: det der kommer med trening. Det e normalt at ting går litt kjapt når man e ute av trening (samme ka kvinnfolk tror)

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 17 sep. 2016 01:06 Privat melding

My: man tenker vel på en god del når det kommer til intimitet!?

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 17 sep. 2016 01:11 Privat melding

Får heller komme på andre måter

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 17 sep. 2016 05:56

Det er forskjell på høyde og pupper. Kan bruke store pupper vs stor penis. Det reagerer menn på like mye som kvinner på pupper.😀

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 17 sep. 2016 06:04

@Apache: Er en passe høy, har passe penis og liker passelige pupper, reagerer en passelig uansett👍🏼

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 17 sep. 2016 06:06

Da reagerer en med 🌽...