Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Engelsk fr. 16 sep. 18:31

Reklame på radio "3/5 members on sukker find their next partner"... Pfffft YEAH right!! Vært medlem her 2 måneder og har ingen match i det hele tatt og jeg bruke Sukker daglig..

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) fr. 16 sep. 21:36 Privat melding

Helt enig qeserasera. Er det en profil en er mer nysgjerrig på så hvorfor ikke treffes for å sjekke om det er noe kjemi. Det finner du ikke ut bare ved å sende melding. Trenger ikke gjøre mer ut av det enn en kaffekopp ute på en kafe eller lignende. Så kan du avgjøre om du vil treffe personen mer. Ta et eksempel "Looks". Hvis du vil vite mer om en person, så send en melding hvis det er gjensidig.
Har send melding til flere jeg vil vite mer om og som vil vite mer om meg, men de er ganske fraværende. Velger da å ikke ta dette seriøst lenger. Flott for de som finner kjærligheten her, men trur det heller er få.

Skjult ID med pseudonym my fr. 16 sep. 21:40

Dø Engelsk, det er bare fordi det ikke er veldig interessant å se bilder av deg i kjole og nettingstrømper. Legg om litt, så går det sikkert bra!

(mann 27 år fra Hordaland) fr. 16 sep. 21:55 Privat melding

@Engelsk, da er vel du del av de 2/5 da. Ser ikke helt at dette motbeviser noe.

(mann 44 år fra Vest-Agder) sø. 18 sep. 19:28 Privat melding

Har hatt suksess for to år siden, men vi gikk ikke i lag.

Anbefaler å se på profilen, ta det litt som en lek (det blir lagt merke til hvis du er desperat og dette gjelder ikke bare gutter), ta initiativ og ikke bare fokuser på det du tror passer.

Alt blir bra😊!

(mann 33 år fra Oslo) sø. 18 sep. 23:39 Privat melding

Stort sett alle på sukker er vel en del av de 2/5, er vel derfor vi er her?