Alle innlegg Sukkerforum

Hvem skal man svare?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Detder sø. 18 sep. 2016 01:01

Jeg er ny her, og går ut fra at jeg får mye meldinger pga. Jeg er "fresh meat", men hvordan bestemmer dere dere for hvem dere svarer? Til nå har jeg prøvd å svare alle, men dette begynner å ta mye tid 😜 Spesielt hvis svarene skal inneholde noe... Hva er vanlig her inne?

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 18 sep. 2016 01:03 Privat melding

Svar de som interesserer først og fremst. Man må tåle å bli avvist!?

Skjult ID med pseudonym Detder sø. 18 sep. 2016 01:10

Jo, det kan jeg være enig i. Men det er jo ikke hyggelig og ta det første steget med å sende melding, og så ikke få et svar en gang?

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2016 01:13 Privat melding

Du borde rikta in dig på dem som motsvarar det du söker? Kanske borde du också specificera mer i matchsystemet så du inte matchar med alla allt och alla ?!

Skjult ID med pseudonym Detder sø. 18 sep. 2016 01:26

Har spesifisert på relasjonsprofilen, men jeg får meldinger fra andre aldre og andre fylker for det om. Er det en plass man kan spesifisere dette?

(mann 51 år fra Buskerud) sø. 18 sep. 2016 01:26 Privat melding

Jeg anbefaler å lage et standard avslag, som du bruker hver gang. Effektivt og greit.

I går fikk jeg et avslag fra en dame, som jeg endte opp med å rose henne for. Avslaget hennes fikk meg nesten til å tro at hun ville gifte seg med meg.....men samtidig så skjønte jeg jo at det var et avslag. Begge to kommer da ut av det med "'æren i behold". :)

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2016 02:05 Privat melding

Om du svarar mer snävt på spörsmålen i matchsystemet så får du upp färre matcher. Om du svarar generellt på allt blir det nog match med många fler. Just ålder i och fylke ger dessvärre inte denna inskränkning😬

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 18 sep. 2016 03:39 Privat melding

Hei, og velkommen til forumet @Detder 😊

Det er jo titusenkronersspørsmålet. I begynnelsen svarte jeg også på alt, men det kan jo bli uhåndterlig etterhvert, så etter en stund ble jeg mer selektiv. Jeg hater å såre eller skuffe folk, så jeg har skrevet inn i profilen min at jeg regner med at folk under en viss alder eller som er uten profilbilde eller minst tre egenproduserte setninger ikke venter svar. Dels betyr det færre slike meldinger, dels betyr det at jeg ikke føler meg forpliktet til å svare. Jeg burde også lagt inn noe om geografi, men det har jeg så langt ikke gjort.

Ellers svarer jeg på alle seriøse henvendelser. Noen ganger med et høflig 'nei takk', noen ganger med invitasjon til videre dialog.

For at det skal bli det siste må jeg finne noe som gjør meg nysgjerrig og interessert enten i bilde, profiltekst eller førstemelding - ideelt sett alle tre.

Geografisk nærhet, passende alder, et godt smil, sans for humor og en tekst som tyder på at vedkommende er oppegående og at vi har noe felles, garanterer nesten positivt svar - med mindre jeg allerede er i en langt fremskreden dialog med en annen.

Noen ganger kan det være naturlig å kommunisere med flere, inntil man ser hvem det kan bli aktuelt å bli nærmere kjent med. Når man først har vært på en date eller to ser man jo gjerne hvor dette bærer, og da vil det jo ofte være naturlig å trekke seg fra dialog med de minst aktuelle.

Jeg er da opptatt av ryddighet. Hvis jeg har vært på date med noen som jeg har tro på, så avslutter jeg andre dialoger raskt. Hvis jeg har vært på date med noen som det er totalt uaktuelt å gå videre med så gir jeg beskjed innenfor 24 timer. Hvis jeg er usikker og vedkommende ønsker å treffes igjen så tar jeg gjerne en andredate. Det hender jo det tar litt tid før det kommer noen følelser.

Men hver må jo finne sine egne regler og rutiner. Lykke til! Jeg har hatt masse morsomme dater mens jeg har vært her, det håper jeg du får også. 😊

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 18 sep. 2016 08:42 Privat melding

Jeg svarer alle, men man kan jo konsentrere seg mer om de som er nærmere geografisk,- og avvise de uinteresante/utilgjengelige . Nå har jeg vel opplevd at de som bor lengst unna har vært ivrigst etter å sette seg på fly for å møtes, dog.. 😉

(mann 53 år fra Oppland) sø. 18 sep. 2016 09:10 Privat melding

Sukkk..det var det jeg trodde, jeg bor for langt unna deg gille...(((.

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 18 sep. 2016 10:26 Privat melding

Apollonis 😚

Skjult ID med pseudonym camo sø. 18 sep. 2016 15:30

Svarer nesten ingen. Ingen svarer meg heller. Oppskrift for suksess dette 👍🏻