Alle innlegg Sukkerforum

Blokkering litt lei meg

Vis siste innlegg
(kvinne 58 år fra Akershus) ma. 19 sep. 2016 16:56 Privat melding

Jeg er ny på sukker og er enda ikke helt bevandret i dette med looks, mathing og blokkering..

Tittet gjennom ganske mange profiler i helgen og fant til slutt en jeg synes hadde fin profil. Bra matching osv. Det var kun denne ene jeg sendte en forsiktig hilsen til. Jeg var på ingen måte ufin. Synes jeg var tøff som turte. Er normalt ikke ei som tar det første steget.

Det er helt greit å ikke få svar eller en høflig avvisning, men en blokkering av meg fra vedkommende gjorde ikke akkurat et boost til selvtilliten.

Jeg hadde skjønt det hvis jeg var en pest og plage, var ufin eller virket useriøs. Er det bare jeg som er vel hårsår eller er sorteringssamfunnet vårt så kynisk her på Sukker ? Synes jeg er ei helt normal oppgående dame og ble ganske sjokkert. Synes det virket rart.

(mann 55 år fra Telemark) ma. 19 sep. 2016 17:05 Privat melding

Du har noen gjenngangere her som rydder vekk uinteresange profilene på den måten. Dette må du ikke ta personlig. Men jeg trur at de som rydder slik har mindre empatiske evner en de som svarer tilbake på en ok måte.

(mann 29 år fra Hordaland) ma. 19 sep. 2016 17:19 Privat melding

Det er den eneste måten å gjøre slik at profiler du ikke er interessert i ikke vises, så mange gjør det som sortering.
Men, jeg er enig i at det er ganske kaldt, så jeg gjør det ikke selv.

La meg spørre, når du sendte en "forsiktig hilsen", var det kun et "hei" eller noe lignende? Jeg blokkerer ikke folk, men jeg lar stort sett være å svare dem som ikke gjør litt mer innsats en et "hei", for det betyr i praksis at de slenger jobben med å sende en skikkelig førstemelding over på meg.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 19 sep. 2016 17:22

@Linda: En av de beste, korte, greie og godtforklarende begrunnelser jeg noen gang har sett her.

Og det er sagt i full seriøsitet, og uten ironi - slik at du ikke blir i tvil om det.

Den bør du faktisk ta vare på/lagre til seinere samme formål.

:)

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 19 sep. 2016 17:22 Privat melding

Jeg er enig med deg i at når man får en velformulert melding fra en med bilde, brukbar match og utfylt profil så bør man kunne koste på seg et høflig 'nei takk'. Det går an å lage standardmeldinger til det.

Men du får bare trøste deg med at det skjer med oss alle, og at det da er åpenbart at det ikke er mannen for deg. 😊

Velkommen til forumet, forresten 😃

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 19 sep. 2016 17:23

Når man er fersk på en datingside, kan det gjøre litt ekstra vondt når man opplever det du opplevde. Løsningen på det er å få litt tykkere hud, og ikke ta det så personlig. Han som blokkerte deg kjenner deg ikke, det handler ikke om deg.

På sukker må man noen ganger avvise noen som man selv ikke er interessert i, og man må tåle å bli avvist. Hvis ikke blir det for krevende å være her inne.

Mange blokkerer faktisk også av hensyn til den andre, fordi de ser de ikke er den hun / han søker.

Jeg tror også noe av problemet på datingsider generelt, er at det er så lett å stille for høye krav og forventninger til den man søker etter. Nei....hun der var ikke perfekt.....da leter jeg på neste profil. Men det finnes få perfekte mennesker. Så mange vil komme til å lete lenge.

Det kan du ikke gjøre så mye med. Det du kan gjøre er det du allerede har begynt med, - send meldinger til de som fanger din interesse. Noen ganger vil du få svar, andre ganger ikke, noen ganger blir du blokkert og andre ganger ikke. Akkurat så uforutsigbart er det her inne. Og det er sånn for de fleste av oss. Og ikke ta det så forferdelig alvorlig. Men ikke bli kynisk og halvbitter, det er aldri en god løsning tenker nå jeg.

Lykke til!

(kvinne 34 år fra Telemark) ma. 19 sep. 2016 17:26 Privat melding

Jeg synes personlig det er bedre å bli blokkert enn å skrive med menn som bruker 5 dager på og svare for hver setning, samtidig som man ser at de er pålogget 😂Når de først gidder å si noen ord, eller svare på meldingen, er det mest sannsynlig fordi de ikke har noe bedre å gjøre😳

(mann 48 år fra Oslo) ma. 19 sep. 2016 17:28 Privat melding

Sorteringsverktøy, hverken mer eller mindre. For meg handler blokkering om å både fjerne uaktuelle kandidater for meg og (først og fremst) fjerne dem som anser MEG som uaktuell.
Jeg tenker mer at man gjør hverandre en tjeneste enn at man mangler empati.

Skjult ID med pseudonym smiliiet ma. 19 sep. 2016 17:29

Hu1960,

Ikke ta noe på nettet personlig.
Noen svarer, andre svarer ikke.
Noen er den de sier, andre er det ikke.
Ta ting med en klype salt og ikke vær naiv, da sparer du deg for mye hodebry.

Plutselig treffer du en som er riktig, eller ikke.

Nettdating er ingen garanti for fremtidig lykke. Bruk det som en av flere måter på å bli kjent med menn.

Lykke til 😊

(mann 29 år fra Hordaland) ma. 19 sep. 2016 17:35 Privat melding

@Tonje84 ofte så blir man ikke logget av selv om man ikke er ved mobilen/pcen. Jeg holder ofte på med noe og sjekker Sukker fra tid til annen, og orker ikke sitte klistret foran skjermen mens jeg venter på svar. Dessverre er det slik at de fleste samtaler på Sukker ikke vil føre noe sted, så å invistere meg 100 % i hver eneste en blir fort slitsomt. I tillegg så tar det i blant tid å tenke på et godt svar.

(kvinne 58 år fra Akershus) ma. 19 sep. 2016 17:37 Privat melding

Ja ja, da er det bare jeg som er på jordet og ikke har skjønt spillet :-)

Takker for svar og jeg kommer ikke til å sortere bort noen, svarer alle, kan hende jeg ellers går glipp av drømmemannen. Er ikke alle som er like fotogene eller en racer med pennen. Kan jo være verdens beste for meg allikevel :-)

(kvinne 34 år fra Telemark) ma. 19 sep. 2016 17:41 Privat melding

@bjørn89, jammen forskjell på noen timer og mange dager da😂😂Og hvis man har en innstilling på at de fleste samtaler allikevel ikke fører noen sted, kan man nesten bare la vær og være her inne synes jeg. No offence 😝??????

Skjult ID med pseudonym Pote ma. 19 sep. 2016 17:43

Blokkering er ganske vanlig her på Sukker. Ta det ikke personlig, forsett å søke. Jeg har blitt blokkert for utseende, for høflige meldinger, og av andre årsaker. Mange menn over en viss alder, 55-60 har ikke vett på å svare høflig på en høflig melding. Og ser gjerne etter ei drømmedame, og tilsvarer du ikke deres forventninger er det lett å blokkere deg. Men gi ikke opp, det er mange hyggelige, høflige og normale menn her også.

(kvinne 58 år fra Akershus) ma. 19 sep. 2016 17:44 Privat melding

Linda_S

He he, er på god vei alt :-)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ma. 19 sep. 2016 19:47

Jeg har aldri blokkert noen. Synes det er unødvendig da jeg ser hvor mange som føler seg litt truffet av det. Jeg klarer fint å sortere uten å måtte blokkere både Per og Pål.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 20 sep. 2016 07:04

...og det er tross alt ikke så veldig plagsomt at noen som er uaktuell for meg har vært og kikka på profilen min.

(mann 53 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 07:06 Privat melding

Hoppetussa
Akkurat slik praktiserer jeg dette..)

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 07:40 Privat melding

At noen velger å blokkere har ihvertfall ingenting i utgangspunktet med en persons empatiske evner å gjøre, oftest brukes det til rydding i rekkene, bare. Ingenting personlig idet😊
Noen velger dog å avslutte samtaler litt brått, m blokkering, men da får du heller tenke "takk, da gjorde du valget enkelt for meg,- du er ikke for meg!" 👍🏼😉

(kvinne 62 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 07:49 Privat melding

Velkommen Hu1960, det er ikke artig å oppleve blokkering uansett årsak.
Jeg synes en skikkelig melding skal og bør få et skikkelig svar.
Samtidig sier det jo mye om en person som ikke gidder å ta seg bryet med å sende en linje eller to.

Det virker som det er langt flere trivelige og sosialt oppegående damer enn menn i vår alder, bevis gjerne at jeg tar feil.

(mann 55 år fra Telemark) ti. 20 sep. 2016 08:43 Privat melding

Det som er litt artig, men ikke overraskede når jeg lese denne tråden er og se at de som selv blokerer forsvarer det, og de som ikke blokerer misliker denne praksisen.

Jeg tror at disse blokererene overfører denne holdningen til all annen adferd de bedriver. Det er tross alt lettere og sitte helt musestille i en krok enn og bli synlig og rette opp en feil . Det er også lett å gjømme seg bak begrepet "VI" når det som gikk galt startet med et soloutspill.

Nei dette er iboende holdninger som blir avslørt. Selfølgelig vil ikke en "blokerer" se denne vinklingen.........men det er for at "blokereren" ikke evner og se lenger enn sine egene behov.

Nå tror ikke jeg at verden går under med om noen blokerer meg. Men jeg oppfatter det som en god indikator på blokererens iboende holdninger.

Tilslutt må jeg legge til at det finnes helt klart grunner til at man kan og skal blokere enkeltpersoner, men da bør det være en ordentlig grunn til det.

Skjult ID med pseudonym Pote ti. 20 sep. 2016 08:44

Uforbehold, det er sant at det er mange flere trivelige og sosialt oppgående damer på vår alder enn det er menn. Jeg har vært her en stund og har vært borti mye rart, og mange utrivelige mannfolk. Mitt inntrykk er at de fleste menn over 55 er på let etter ei drømmedame .med utseende som en 25 åring og erfaring som en 50 åring. Jeg er blitt kalt både det ene og det andre av stygge ting av menn på nærmere 70, og også blokkert med beskjed om at utseende ikke passer. Så det er mye merkelige menn her. Men jeg er sikker på at det må være noen hyggelige også.

Skjult ID med pseudonym camo ti. 20 sep. 2016 08:45

Jeg blokkerer, og blir blokkert. Verden består og livet går videre.

(mann 55 år fra Telemark) ti. 20 sep. 2016 09:03 Privat melding

@camo. ja til og med når du forsvarer dine iboende holdninger velger du og gjømme dei vekk bak et pseudonym. Det sier jo litt! Fronte egenet meninger kan være i tøffeste laget for mange.

Skjult ID med pseudonym camo ti. 20 sep. 2016 09:04

Forsvarer? Jeg skriver at jeg blokkerer og blir blokkert. Har ikke laget noen forsvarstale. Hvorfor så sint? Tåler du ikke å bli indirekte avvist? Hvordan er du da når du blir avvist? Skremmende.

(mann 55 år fra Telemark) ti. 20 sep. 2016 09:09 Privat melding

@camo. Nå kan jeg telle tre blokeringer på meg. Det har gått bra, blodtrykket er stabilt fortsatt og min psykiske tilstand har vert uforandret.

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 09:12 Privat melding

Det er like morsomt at noen bestemt hevder det er noe galt m iboende empatiske egenskaper og at man kun har egne behov man vil dekke.
At man ser praktisk på ting, og luker vekk sånne som bare er innom stadig og kikker, er helt i tråd m hva blokkeringsfunksjonen kan brukes til, så vi er vel litt over på hvor lett man trenger å bli fornærmet av folk man ikke engang kjenner. Jeg er ihvertfall ikke opptatt av hvilke meninger en som bare vil kikke på meg måtte ha , hvis de likevel ikke har lyst til å bli kjent med meg, for da, når man har blitt kjent, kan man uttale seg om det. Sjelden før. 😉

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 09:14 Privat melding

Stiller samme spørsmål som @camo, med åpen profil. Hva er problemet ?

(mann 55 år fra Telemark) ti. 20 sep. 2016 10:28 Privat melding

@gille. til ditt siste innlegg. Som du kan lese ovenfor har jeg kun blidt blokert tre ganger og jeg er heller ikke sint. Tror tre blokeringer vitner om at jeg ikke er den som har blitt mest utsatt for dette.

Men til det du skrev i din nest siste innlegg. Denne tråden blei startet fordi trådeieren blei blokert etter at hun skrev en hyggelig melding til en annen profilinnehaver. Hun skjønte ikke reaksjonsmønsteret til mottakeren forstålig nok (i mitt hode)

Du sier at du blokerer personer hvis de gjentatte ganger har vert innom siden din uten at de har komme med et lite pip. Det er noe helt annet spør du meg. Blokerer du derimot førstegangsmeldinger fordi du ikke gidder svare, eller blokerer profiler du har besøkt som du ikke liker, ja da synes jeg det vitner om dårlig adferd. Eierene får tross alt beskjed på e-post om at du har vert innom.

Vi er nok to leirer her inne, de som synes dette er et frampek på "blokererene" sine generelle holdninger, og di som ikke evner og se det slik.

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 10:34 Privat melding

@Bjarne63
...hvor ofte blokkerer du noen?

Skjult ID med pseudonym camo ti. 20 sep. 2016 10:44

Det er ikke alle som får slike varsler, jeg har huket bort alle varsler faktisk. Anbefaler at du gjør det samme, om du blir så lei deg. Det er greit å bli skuffa, men blir du lei deg eller sint gir du også totalt fremmede makten over ditt følelsesliv. Det fremstår ikke særlig stabilt.

Blir jeg blokkert er det fair, klarer ikke bli fornærma eller lei meg for det. Da er jeg ikke innenfor hos personen, av ulike årsaker. Har blokkert eksen til venninna mi, broren min, en som forsøkte å tvinge seg på meg for noen år siden, en som sendte creepy meldinger, en som var innom profilen min opptil flere ganger per dag som jeg ikke var interessert i. Osv.

Ikke at jeg burde behøve å forklare noe for deg, du ville blitt blokkert du og. For gammel og for sur.

(mann 55 år fra Telemark) ti. 20 sep. 2016 10:53 Privat melding

@microvenn. den ene kjenner du veldig godt, den blokerte meg lenge før jeg skrev noe her. de to andre blokerte meg først de også. Så jo jeg har blokert tre støkker. De profilene blokerte meg når de tok den første kjikken, men det kjenner du jo til.

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 10:55 Privat melding

Camo 👍🏼
Jeg forstår hva du sier Bjarne, ,- å bli blokkert når man har sendt en hyggelig førstemelding er ikke trivelig, men da tok mottakeren valget og luket vekk. Du har vært inne på dette før, og det jeg leser , for jeg opplever det ganske unyansert, er at du skriver at man mangler empatiske evner når man blokkerer. Det kom ikke frem at du mener når man blokkerer fordi man ikke vil svare( selv om det også er et svar). Jeg forstår også at TS syness det er leit å bli blokkert, men som hun også kan lese i tråden er at det har vi alle blitt en eller annen gang . Og Det er forøvrig ingenting i veien med mine empatiske evner,- det vet de som har tatt seg bryet m å bli kjent meg 👍🏼

(mann 55 år fra Telemark) ti. 20 sep. 2016 10:57 Privat melding

@linds-s og camo. les alle innleggene jeg harskrevet ovenfor, svar ligger der.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 20 sep. 2016 11:10

Jeg sier ikke at jeg misliker at andre blokkerer. Jeg sier bare at jeg personlig synes egentlig det er unødvendig, da jeg vet det finnes mennesker her inne, som tror at de kan ha blitt blokkert av feil utseende osv. Jeg vet at mange bruker det som sorteringsmekanisme og alt det der, men vet også at mange kan ta ting ille opp, og først tro at det er noe galt med seg. Sånn er mange laget. Kan jeg forhindre at jeg sårer noen, så gjør jeg det.

(mann 55 år fra Telemark) ti. 20 sep. 2016 11:12 Privat melding

@carpe-diem. Jo de fleste gjør nåkk det også. Jeg har bare mine tre blokeringer og jeg har heller ikke noe å klage på. Men det er de, slik jeg forstår som får mange blokeringer. Jeg har ingen vanskeligheter med og skjønne at de som stadig opplever dette synes det er trist, eller at det går ut over selvtilliten.

Det minste disse som opplever dette burde kunne forlange er et høffelig "nei" når de har lagt litt tid i en opningsmelding.

Vi, ihvertfall jeg har har prøvet og være en rollemodell i forhold til mine og andres barn, høfelig fremtoning er jo en del av dette. Og jeg vil igjen påstå at er man ikke høffelig her inne så er man ikke det der ute heller. Nå får jeg vel 5 ildsinte damer på nakken igjen!

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 11:23 Privat melding

@Bjarne - jeg bruker blokkering som ryddeverktøy og du ble blokkert ja. Men det har ikke vært noen korrespondanse mellom oss bare så det er sagt.
Men som jeg ofte gjør så tar jeg bort blokkeringer etterhvert og da tror jeg du var temmelig rask til å blokkere meg- eller?
Jeg skriver dette for at jeg synes du snakker med to tunger - kan jeg trekke den konklusjonen at du har mindre empatiske evner siden du velger å blokkere her inne?

(mann 55 år fra Telemark) ti. 20 sep. 2016 11:30 Privat melding

@microvenn. Jeg blokerte deg samme dagen du blokerte meg, at du har tatt vekk blokeringen av meg i etterkant vet jeg ingen ting om.

(mann 55 år fra Telemark) ti. 20 sep. 2016 11:34 Privat melding

@villrosa. der fant du noe å ta meg på, er enig.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 20 sep. 2016 11:37 Privat melding

Men @ Bjarne, hvis du blokkerte henne fordi hun har blokkert deg...hva sier det da ?

(mann 55 år fra Telemark) ti. 20 sep. 2016 11:45 Privat melding

@villblomst. hva skal en som har blokert meg før inn på min profil å gjøre. Hvis den personen i etterkant har lyst på og se en gang til kan den jo fjerne blokeringen, ta et nytt besøk og så blokere for ente gang. Igjen så får jeg en e-post, og igjen ble det falsk alarm.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 20 sep. 2016 11:58

Microvenn og Bjarne63 dere blokkerte hverandre. Ferdig med deeeeet 😉

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 12:06 Privat melding

@hoppetussa- Jeg er ferdig for lengst - skulle bare ha frem et point.
Lever bra med både det å blokkere og bli blokkert 😆

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 20 sep. 2016 12:21 Privat melding

Dette spørsmålet kommer til å ligge der som en verkebyll inntil sukker enten gir oss mulighet til en hurtigtitt med påfølgende blokkering UTEN at vedkommende får beskjed (de vet ikke at vi har vært der, vi forsvinner fra listene - no hard feelings) eller at det blir en mykere variant. 'Skjul fra listen din' f.eks. som ivaretar ryddefunksjonen men hvor folk fortsatt har mulighet til å kontakte deg.

Jeg begriper ikke at dette skal måtte behøve å fortsette å være et problem - det må da kunne løses teknisk? Dette har vært diskutert med et par ukers mellomrom så lenge jeg har vært her, og jeg har full forståelse for at nye brukere blir forvirret og såret.

Jeg tenker som Hoppetussa - mitt behov for å blokkere er mindre viktig for meg enn mitt behov for å ikke såre folk unødvendig.

Og jeg mener fortsatt at får du en skikkelig beskjed fra en seriøs bruker (bilde/utfylt profil/saklig alder og geografi og god førstemelding) så skal du ha VELDIG mange meldinger i innboksen før det burde være greit å svare bare med en blokkering og ikke et høflig avslag.

Og så tenker jeg at generelt at det er fint om vi er litt snille med hverandre på forum og ikke outer eventuelle meldinger eller beskjeder hvis vi ikke føler at vi må, for å beskytte andre.

(mann 55 år fra Telemark) ti. 20 sep. 2016 12:24 Privat melding

@microvenn.

1)Synes du det ville være rart om ho som starta denne tråden blokerte han som blokerte henne?
2)Eller synes du reint prinsipielt at de som blokerer deg skal kunne vandre fritt inne på din profil uten at du kan kontakte vedkommende??

Dette er to spørsmål du burde kunne svare prinsipielt på.

Skjult ID med pseudonym Pote ti. 20 sep. 2016 12:26

Hoppetussa, jeg skrev at jeg er blitt blokkert pga feil utseende. Det ble faktisk skrevet til meg før personen blokkerte meg. Det er synd det er så få menn over 60 som skriver her på forum, så de får ikke svart. Mulig de leser da. Dette er nok mest ett forum for folk mellom 30-60. Det ser slik ut iallefall når jeg leser innleggene. Kanskje vi er mest interessert i diskusjoner. Iallefall blokkeringer synes jeg er direkte uoppdragent, og noe voksne folk burde holde seg fra. Det er bedre å sende en melding om at en ikke er interessert. Det er høflig og god folkeskikk.

(mann 55 år fra Telemark) ti. 20 sep. 2016 12:28 Privat melding

@Solesita. Jeg bøyer mitt hode i dyp respekt.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 20 sep. 2016 12:48

@Solecita: Jeg tok meg den frihet å 'låne' de 2 førsteavsnittene i din sistepostering her - fordi beskrivelsen var så god (jf. og Bjarne63 sin kred.).

Tok det opp med support - og fikk umiddelbart tilbakemeldingen: "Dette skal vi få sett på. Vi jobber i dag med ny profilvisning og litt oppdatering av listene. Da kan vi sikkert få lagt inn noe slikt :-)"

DA kommer et repetert diskusjonstema til å forsvinne. Hva skal vi prat om da ? :,-(

Følg med, følg opp!

PS - takk for lånet!

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 20 sep. 2016 12:53

Pote, om du leser over, så ser du hva jeg skrev i.f.t blokkeringer. Jeg er enig med deg :)

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 20 sep. 2016 13:00 Privat melding

@Bjarne63: Takk skal du ha :-)

@Blingbling: Bare hyggelig! Det hadde jo vært supert om vi kunne fått løst dette, slik at stadig nye sukker-brukere slipper å bli lei seg og irritert.

Vi burde jo bruke tiden her på flørting, og ikke på å ergre oss eller bli lei oss :-)

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 20 sep. 2016 13:08 Privat melding

Addere :p

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 20 sep. 2016 13:10

Pompel og Piiilt!!

Ja - Gorgon vaktmester? (nå driftsleder, red. anm)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 20 sep. 2016 13:12

Jeg vil ha forskjellige funksjoner her for å sende levende kyss og gode vibber <3

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 20 sep. 2016 13:16

Nedlasting i 3D

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 20 sep. 2016 13:20 Privat melding

Apropos blokkering pga utseende:

Jeg gikk innom blokkeringslisten min, hvor det finnes tre profiler. En er en gjensidig blokkering etter en litt amper avsluttende meldingsutveksling (folk som skriver på profilen sin at de bare vil ha sylslanke jenter - og så tar kontakt med meg til tross for at jeg har en gazillion bilder som viser at jeg ikke er sylslank - og deretter når vi etter en kort meldingsutveksling finner at det ikke er grunnlag for å møtes likevel, avslutter med å fortelle meg hvor dum jeg er som legger ut bilder av meg selv fordi man kan se at jeg ikke er sylslank - DE får meg seriøst til å gnisle med tennene) .

De to andre er faktisk på grunn av utseende.

Det er ikke fordi de er stygge - det er mer fordi de ser så vanvittig skumle ut - og jeg hoppet en halvmeter hver gang de var innom profilen min - noe de var relativt hyppig. Og jeg tenkte at når de hadde vært innom profilen min noen titalls ganger og ikke hadde sendt melding (ikke om jeg vet om jeg hadde våget å svare dem uansett) så ville de neppe gjøre det heller, og da ville de ikke gå glipp av noe.

Det kan jo tenkes at de er verdens søteste mennesker, og bare har en litt spesiell humor når det gjelder hva de la ut av bilder, men da er vi uansett ikke en 'match made in Heaven*.

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 20 sep. 2016 13:40 Privat melding

@Hoppetussa. Jeg ville gjerne klone og multiplisere deg - det ville gjøre forumet til en fest :-)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 20 sep. 2016 14:04

:-)

Skjult ID med pseudonym Pote ti. 20 sep. 2016 14:45

Hoppetussa, takk for støtten. Godt vi er flere som synes det er uhøflig å blokkere andre.
Solecita, vi er flere som er blitt blokkert for ikke å være sylslanke. Ang utseende for min del gikk det på at jeg ikke var pen nok for vedkommende, ikke tynn nok og ikke langt blondt hår. Så det er mye preferanser blant eldre menn. Dette har vært menn over 60.

Skjult ID med pseudonym camo ti. 20 sep. 2016 14:51

Aldri blitt blokkert med begrunnelse, og ville aldri skrevet noe slikt dere skriver.

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 20 sep. 2016 15:07 Privat melding

@Pote: Jeg ble ikke blokkert fordi jeg ikke var sylslank - han tok jo kontakt med meg til tross for at han så det - det var bare en litt hånlig bemerkning han slengte på da det ble klart at vi ikke ville møtes likevel.

Jeg tipper vi begge var hjertens enig i at vi ikke var noen god match. :-)

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 20 sep. 2016 15:26

Jeg blokker de jeg ikke har noe til felles med som jeg ikke vil ha snikende på profilen min. Blokker også de jeg har hatt en dialog med men som er avsluttet. Blokker også de jeg er lei av å se på hver gang jeg er pålogget 😂 Og selvsagt folk jeg vet hvem er.

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 15:32 Privat melding

Hmmm burde jeg før jeg blokker noen skrive en begrunnelse om hvorfor jeg blokker - er ikke det ganske sært og sårende for den som blir blokket?
Snakker ikke nå om noen jeg er I dialog med men de som blokkes som følge av rydding. ..

(mann 46 år fra Oslo) ti. 20 sep. 2016 17:13 Privat melding

Jeg skjønner svært godt det som Bjarne63 sier. Det betyr ikke svart/hvitt at 'Sånn er hun' eller 'Sånn er han', men at selve temaet dreier seg om innlevelse i andre folk langt borte… det er i mine øyne helt opplagt.

Det er bare via egenerfaring vi kan såkalt ‘forstå’ andre. Til og med når det gjelder kollektive sannheter bortenfor personlig klokskap. Når jeg blir blokkert tenker jeg blant annet: «Fint at det i praksis kommer frem litt fakta om hvem hun er.»

Jeg blir ikke såret av blokkering på sukker såfremt det ikke dreier seg om en person jeg trudde var en personlig venn. Men jeg vet at jeg kunne blitt veldig såret hvis ikke jeg hadde hatt venner eller noen nære rundt meg.

Når mange (også blant dere jeg liker så godt) er opptatt av å forsvare den fulle rett til kalde blokkering / usynlige bortfrysning av andre fra seg selv - da ønsker jeg å si noe om saken...

Jeg skriver ikke dette for å kritisere noen. Men jeg trur at dette budskapet er en av mine små oppgaver i verden... Spre ut blant både venner/bekjente/forumskribenter/tilfeldige på gata. Jeg har brukt ordet på forum før og jeg sier det igjen: Det heter agape. Jeg blir nesten på gråten når jeg skriver det. Det hender jeg kjenner blaff av det.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Universalkjærligheten. Alt av liv og lykke og godhet og mening starter i det små. Alt dreier seg egentlig om en liten ukjent venn fra et helt annet sted i verden (eller for den saks skyld en ukjent person på sukker) som du ikke kjenner, som du ikke er forelsket i, som du ikke drømmer om å leve med eller ha sex med, men som du vil inkludere i ditt hjerte. Et medmenneske. Du vil ikke blokkere henne/ham :D
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Skjult ID med pseudonym Greve ti. 20 sep. 2016 18:14

Kjære dagbok.

I dag fikk jeg epost fra sukker om at dame med fine briller hadde besøkt profilen min. Hvem kan dette være tenkte jeg, best jeg klikker på lenken som sier "..har besøkt deg, klikk på lenken for å se profilen hennes nå". Men da Internettet hadde lastet inn siden sto det med store bokstaver. ...du er blokkert!!!!

Tøft å tilhøre nederste hylle :(

Men slik er livet :)

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 20 sep. 2016 18:55

Jeg ble nettopp blokka 😱

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 20 sep. 2016 19:02

Det var i k k e meg som gjorde det.

Skjult ID med pseudonym camo ti. 20 sep. 2016 19:03

Jeg har ikke blokket noen på lenge! Men har briller 🙄

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 19:04 Privat melding

Sorry smiliiet - jeg klarte ikke la være å blokke 😨

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 19:07 Privat melding

Nesten synd jeg ikke kan blokkere pseudonymer....jeg har fine briller, så det var nok meg det også😨

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 20 sep. 2016 19:45

'denne profilen er for øyeblikket utilgjengelig, vennligst prøv igjen senere'

Je right 😂

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 20 sep. 2016 19:50

Det er ikke blokkering (av deg), men deaktivering (av seg).

For spinnesidens vedkommende leses det av meg som 'lettskremt'/'rådyr'🐿️

Ingen rådyr nå heller - derfor ekorn her også)😂

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 20 sep. 2016 20:02

Aha, så det var en som ble vettskremt når jeg sa at her er man medlem med giftermål og familie som mål. Skjønner, roe meg kanskje! 😜😂

Skjult ID med pseudonym hardogsaft ti. 20 sep. 2016 21:27

blokkere folk er bare bevis på lav IQ og bonde tenking

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 20 sep. 2016 21:28

hva er bonde tenking?

Skjult ID med pseudonym hardogsaft ti. 20 sep. 2016 21:35

det er. dumme folk,som ikke sett noe mer i livet enn eget bosted.
så det er europeisk ordtak"bonde tenking"

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 21:51 Privat melding

Oj....@hardogsaft - du har innsikt skjønner jeg, hva gjør at du trekker den slutningen ?

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 21:52 Privat melding

fakta ;) micro

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 21:54 Privat melding

Jasså. ..ja ja da får jeg slette alle minner om steder jeg har besøkt og bodd på - kanskje ta en ny IQ test også...

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 21:55 Privat melding

en høflig og klok dame skal ignore upassende kommentarer ,dem som er sinna på seg selv og andre blokkerer folka uten grunn. det gjør skikkelig fornøyelse for hun/han

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 20 sep. 2016 22:00

Hvorfor er folk så selvhøytidelige at de tar seg nær av å bli blokka da?
Hva er egentlig galt med å blokke bort personer som ikke er av intr?

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 22:02 Privat melding

dummeste noe jeg hørt smillet,kos deg og blokk alle du ikke liker.
hva slags skade gjør den folka til deg?

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 22:03 Privat melding

akkurat rose,sånn gjør normale folk vel
noen ser på din profil og liker ikke deg fordi du er ikke norsk,og blokka han/hun.
hva heter det rose???

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 22:07 Privat melding

lol,du misforstå eller du spiller
hvis noen ser på deg,uten du såg først og blokka deg,uten du tatt kontakt i heltat, hva heter det rosa?

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 20 sep. 2016 22:09 Privat melding

Det heter rydding i rekkene..

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 20 sep. 2016 22:09

Trekker du rasismekortet nå mr.gent?
Hvordan VET du hva som er grunnen til at noen blokker deg hvis ikke de har sagt grunnen?

Det har veldig lite med å kose seg å gjøre, det å blokkere, mr.gent(leman?) Det har mer med eliminering å gjøre. Hvorfor skal jeg ha de som rent realistisk og praktisk ikke er det jeg søker surrende på min profil? Jeg blokker av mange grunner; avstand, røde blader, fremtidsintr osv. Alle er ikke for alle.

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 22:09 Privat melding

Det heter at du ikke var interessant for personen som blokket.

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 22:11 Privat melding

du gjør ikke det jeg vet!!
og du svarte feil ;)

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 22:13 Privat melding

@mr.gent. ..hva er rett svar I følge deg?

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 22:14 Privat melding

micro,blar du gjennom alle profiler og blokkerer alle du ikke liker?

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 20 sep. 2016 22:14 Privat melding

Rett svar ??

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 22:14 Privat melding

den person er syk i hodet,tett i hodet eller rasist micro

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 22:17 Privat melding

Så om du blir blokkert så er den som gjør det rasist - må si du strekker det kortet vel langt om du mener det.

Og nei jeg går ikke gjennom alle profiler på sukker.

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 20 sep. 2016 22:17

Så du mener at om noen blokker deg så er de rasist?

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 22:19 Privat melding

ikke bare meg,flere som er mørke ;)
men det viser svakhet for sånne personer

(mann 53 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 22:21 Privat melding

Jeg tenker at alle som ønsker å skrive til/med meg skal få gjøre det selv om de overhodet ikke er en potensiell partner. Derfor kommer jeg aldri til å blokke. Andre får gjøre som de vil..)

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 20 sep. 2016 22:21

Er du mørk?
Sånne personer?

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 22:21 Privat melding

Jeg tror du skal være forsiktig med hva du beskylder folk for @mr.gent, du aner ikke noe om hvem eller fra hvor tidligere kjærester og ektemenn kommer fra.
Men en sak er sikkert og det er at Jeg tror fåtallet finner deg sjarmerende når du ytrer deg slik du gjør her.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 20 sep. 2016 22:22

Husk at dette kan være siste blokkeringsdebatten om Sukker leverer....

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 20 sep. 2016 22:24

Apollonis,
men du gjør jo egentlig de en tjeneste ved å blokke de om de ikke er det du søker. Da slipper de å bruke tid/forhåpninger på å ta kontakt med en som mener de ikke er potensielle. ;)

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 22:24 Privat melding

da micro,du skulle lese noen beskjeder jeg mottatt,så du skulle ikke svaret sånn du gjorde ;)

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 22:24 Privat melding

Vurdere må om jeg sksl trekke frem raistkortet neste gang jeg blir blokkert - jeg er jo ikke norsk. .....

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 22:25 Privat melding

du ser norsk ut iallfall,og menn blokkerer aldri !!!!!

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 22:27 Privat melding

Mr gent - menn blokker så visst.
Og nei jeg er ikke fra Norge, ikke døm utfra utseende.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 20 sep. 2016 22:27 Privat melding

Hvis du virkelig tror at menn ikke blokkerer så kanskje du burde oppdatere deg litt...

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 20 sep. 2016 22:28 Privat melding

Spesielt med tanke på at ts er en kvinne som har blitt blokkert av en mann...

(mann 53 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 22:29 Privat melding

smilet
Ja, du kan se på det slik selvsagt, men her er alle velkomne..)..
De tåler vel å skrive noen ord med meg for å finne ut av akkurat det.

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 22:29 Privat melding

hvor mange dere to micro og villblomst,har på blokk lista,ærlig?

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 20 sep. 2016 22:31 Privat melding

Mange !
Men det er ikke poenget her hvor mange jeg har på blokklista...
Du kommer med bastante uttalelser som ikke har rot i virkeligheten. Så kanskje du heller skal gå i deg selv og tenke over hvorfor det blir som det blir i stedet for å komme med en hel masse nonsens..

Skjult ID med pseudonym camo ti. 20 sep. 2016 22:31

Jeg har 13 på lista. Tror noen flere egentlig, enten har de blokkert meg tilbake eller de har logget ut for godt. Hvor de opprinnelig kommer fra vet jeg ikke, har ikke sjekket slektstreet.

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 22:33 Privat melding

Jeg har nok ....og enig med villblomst at det er ikke det som er greia...Se på de selv og hvordan du kommuniserer ....

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 20 sep. 2016 22:35

Av 11042 besøkende har jeg 103 blokkerte.
104 hvis jeg går inn på deg, gent. Men lar vær, du er så hissig i dag.

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 22:35 Privat melding

jeg har ingen,blokket fra 5,6 uten at vet hvem er dem
ikke ta det personlig villblomst,det er snakk om noen få her. kanksje 10-15 %

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 22:36 Privat melding

hvis det gjør deg glad bare kjør smillet ;)

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 20 sep. 2016 22:39

Du er ikke innenfor mine preferanser, gent.
men, tar du deg nær av å være blikket av hele 5-6 stykker, som du ikke vet hvem er en gang?

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 20 sep. 2016 22:39

*blokket

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 22:41 Privat melding

bare hyggelig blokk dama ;)

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 20 sep. 2016 22:43 Privat melding

Tar det ikke personlig.
Men syns kanskje du bør tenke deg litt om før du kategorisk kaller andre for rasister fordi du blir blokkert. For alt du vet så kan det være helt andre grunner til at de velger å gjøre det. Som du sier selv, du aner jo ikke hvem de er...
så på noen korte innlegg så har du kalt damer her inne for : rasister, tette i hodet, syke i hodet og i tillegg kommet med påstand om at menn aldri blokkerer...
Tror kanskje ikke du skal forvente så veldig mange besøk av de som leser denne tråden..

Men jeg var inne å sjekket nå så får du et nøyaktig tall, jeg har rundt 170 på blokkeringslista mi.

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 22:45 Privat melding

det var ikke snakk om rasist jenta,det kan være tett eller syk i hue..ikke sagt det?

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 20 sep. 2016 22:46 Privat melding

Da foreslår jeg du leser alt du har skrevet..

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 22:47 Privat melding

Du har nevnt rasist noen ganger her nå @mr.gent

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 22:50 Privat melding

det er lov å snakke om det vel micro?
ille ivrig du på det ;)
vil du jeg sender til deg par meldinger jeg fått,som viser hva folk kan få her,angående rasisme?

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 22:53 Privat melding

Selvsagt er det lov å snakke om rasisme men det er forskjell på å beskylde noen for å være rasist og snakke om rasisme. ..
Og du- jeg trenger ikke at du viser meg mld andre har sendt deg, ellers takk.

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 22:55 Privat melding

da,du diskuterer om ting som du har ikke grei på micro!!!!

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 20 sep. 2016 22:57 Privat melding

Du aner ingenting om meg @mr gent, så slutt å trekk slutbinger du ikke har belegg for.
Jeg ønsker ikke se dine private mld, nettopp fordi de er private.

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 20 sep. 2016 22:59

De som bruker rasismekortet er ofte de som gjør at folk blir skeptiske.
Jeg ble mobbet i eget nabolag av utlendinger, fordi at jeg lå med shorts og bikinitopp i parken når det var 30 grader og sol. Hvem var rasist da?

(mann 51 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 23:01 Privat melding

blokk dama,ønsker deg mer lykke i neste 11000 besøk( hvordan du klarte ikke å finne en i den masse som passer deg,du må være veldig kresen)
micro ,take it easy and enjoy life :)

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 20 sep. 2016 23:03

Slik som tresnitts misjon er å fremme budskapet om å skåne andre og inkludere ved å ikke blokkere, er min misjon (i den grad jeg har en) når blokkering omtales, å forsikre om at det er uviktig, lite og slett ikke vondt ment når det skjer. For det vil skje så lenge det er mulig. Og de jeg blokkerer kan være fantastisk flotte mennesker. Det er Sukkers valg å kalle det blokkering. Vi som blokkerer ser på det som sortering. Og det er selvsagt fint for de nye her inne å vite.

Jeg blokkerer de som stadig kommer flere ganger på besøk, uten å si noe, og som av ørten grunner ikke er interessante for meg. Jeg har blokkert veldig veldig mange.

Bare det å være på en datingside med bilder og tekst som andre ser og leser kan føles mer enn nok invaderende. Når mange menn jeg ikke ønsker besøk av skal se/lese igjen og igjen dobles denne følelsen av å bli beglodd når du ikke ønsker det.

Det gikk nesten et år før jeg la ut bilder av meg selv her. Jeg ser poenget, men liker det egentlig ikke. Om jeg da oppleves som hensynsløs og uten empati og bondsk eller whatnot, da får det heller være. I dette overflatelandskapet av egenpresentasjoner er også blokkering/sortering nok en overflatisk handling, men (for de fleste) uten annen mening enn å utelukke videre amorøs kontakt.

For meg er det meningsløst å få flest mulig besøk. Blokkering er et av de verktøyene jeg har for å unngå besøk og gjenbesøk, ufinheter osv,

Jeg blokkerer aldri de som har sendt melding, og gjør jeg det så svarer jeg pent og forklarer hvorfor. Har aldri fått negativ reaksjon på det.

Mange har sikkert blokkert meg. Det vet jeg ingenting om. Slå av varsling da vel. Anbefales!

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 20 sep. 2016 23:05

Takk, veldig generøst av deg!

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 20 sep. 2016 23:25 Privat melding

Menn blokkerer, oppgir ikke grunn de heller, har blitt blokkert av sikkert dobbelt så mange som jeg har blokkert selv.