Alle innlegg Sukkerforum

Sukker som betalingstjeneste

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frk ma. 19 sep. 2016 18:21

Flere som irriterer seg bittelitt på sukkers annvennlighet i forhold til at det er betalingsteneste? Meldingsystemet er treigt, samme med hendelser. Må ofte lukke appen helt og åpne igjen for at det skal komme opp. I tilegg er forumet her et skikkelig knotesystem 😜 har da sett gratisforum som er mye ryddigere enn dette?? Der man slipper bla forbi 100meldinger hver gang man skal sjekke et nytt svar? Og at det ikke er merka at det er komt inn nye svar i tråden? Litt rom for forbedring her?? 😜😂

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 19 sep. 2016 18:55

Inga problem - snu sorteringa av tråden (3 prikker), og bruk mobil\sukket.no til erst. for app.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 19 sep. 2016 19:14

*sukket😂 - kanskje det, i og med 🐻🚾

mobil\sukker.no

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 19 sep. 2016 19:52

Rim og gitt - rene poeten (uforvarende)🤗

(mann 50 år fra Møre og Romsdal) ti. 20 sep. 2016 17:28 Privat melding

Hei sukker er rimelig, betaler bare 80 i mnd. Andre Datingfirma er dyrere enn sukker, . Har ett praktisk arbeid og sunne interesser.

(mann 29 år fra Hordaland) ti. 20 sep. 2016 21:19 Privat melding

Du trenger ikke bla deg forbi 100 innlegg for å se det nyeste, i hvert fall ikke på mobilen. Trykk på de tre prikkene i øverste hjørne, og huk av "se nyeste først"

(mann 48 år fra Oslo) on. 21 sep. 2016 18:28 Privat melding

Sukker er kanskje ikke dyrest, men det er bortimot gratis å få en diskusjonsforum som er mange ganger bedre.

Alle de punktene du nevner frk er jeg helt enig med deg i. Og kan sikkert komme på mange flere om jeg vil ta meg tid til det. Men det ene punktet jeg kommer på, pga av det irriterer ganske så mye, er mangelen på redigeringsmulighet.

Ser så dumt ut med alle de slettede meldingene pga skrivefeil etc, så man sletter og skriver på nytt, eller der man må skrive nytt innlegg for å påpeke feil man gjorde, gjerne fordi ordboka på mobilen endrer teksten når man trodde det var i orden, men man så ikke at den var markert på et ord som roter til alt, gjerne et som er mye lengre enn det du skrev, selv om den viste korrekt det du mente å skrive.

Ja, så kom jeg på en ting til, eller faktisk to. Lenker man legger inn burde bli klikkbare, eller i det minste være mulig å markere lenker og annen tekst fra appen, for så å kopiere til ny side f.eks. Alle diskusjoner med lenke til f.eks. youtube blir vannvittig mye mere slitsom fra mobil, selv om den er slitsom også på PCen.

😉