Alle innlegg Sukkerforum

Liker du noen som gir motstand eller de som bare gir etter?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ærligheten lø. 27 des. 2008 22:39

Heisann,

Ved flere anledninger har jeg møtt jenter som har fascinert meg stort. Når jeg omsider har fått kontakt og praten er i gang merker jeg etterhvert som tiden går, til min overraskelse at "lysten" min faller proporsjonalt med hennes interesse? Det er jo ikke noe kult for noen. Ofte merker jeg at dama da gir mer for å redde det. Proporsjonalt øker da min lyst til å komme ut av det hele. Noen andre som kjenner seg igjen her? Sikkert det samme for dere jenter også??

Trener jeg hjelp?

Skjult ID med pseudonym R lø. 27 des. 2008 22:43

Du er nok ikke alene, men på tide å forsøke å endre tankegangen kanskje? Det er jo en grunn til at din interesse kun holder seg før de spennende jentene viser deg interesse. Hva det er, vet bare du. Eventuelt psykologen din ;-)

Skjult ID med pseudonym stjerne62 lø. 27 des. 2008 22:46

@Ærligheten
Kjenner meg igjen her...det er vel det syndromet "fade ut" kalles her på Sukker.
Om du trenger hjelp..så er det mange av oss som gjør det.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten lø. 27 des. 2008 22:47

@star, Men hva kommer det av? jaktintinktet?

Skjult ID med pseudonym støteren lø. 27 des. 2008 22:48

Jeg liker å pumpe, men hvis hun støter litt tilbake så gir vi begge etter :)))))))

Skjult ID med pseudonym Clueless lø. 27 des. 2008 22:53

@ærligheten

Tror vi alle har det slik til tider. Kjenner meg igjen, på begge sider av bordet! Ja! Jeg tror det er delvis jaktinnstinkter.
Det værste er at jeg antageligvis har gått glipp av noe bra ved et par anledninger fordi jeg mistet interessen tidlig. Bare fordi HAN viste for mye interesse. Dumt, huh?

Skjult ID med pseudonym Ærligheten lø. 27 des. 2008 23:08

Hehe, den der følger jeg på også! Pokker, når alt kommer til alt er det vel slik at vi ønsker en som gjør "alt" for oss. Og når det endelig skjer så dropper vi vedkommende!!

(P)Sykt!

Skjult ID med pseudonym stjerne62 lø. 27 des. 2008 23:16

Vel..kansje vi bare TROR vi ønsker en som vil gjøre alt for oss...når det egentig er vi som ønsker å finne en som vi vi gjøre alt for.
For å bevise at vi egentig er ok mennesker...og ikke bare tenker på oss selv
Dette ble bare tull...noen som skjønner og kan forklare bedre???

Skjult ID med pseudonym Ærligheten lø. 27 des. 2008 23:23

Jeg tok deg, tror jeg. (Ikke bare jeg som drikker vin her;-) ) Du mener at vi (som har det på måten jeg beskriver over) selv ønsker å være til nytte for andre. Ikke kun motta? Ok?

Skjult ID med pseudonym Bongo lø. 27 des. 2008 23:23

Det er en gang slik at folk ofte blir forelsket/besatt av det de ikke kan få...men da er det ofte egoet som taler mere enn hjertet:-)

Skjult ID med pseudonym R lø. 27 des. 2008 23:29

Altså: De av oss her inne som er ute etter noe ekte: Er det ikke sånn at vi leter etter noen å vise interesse for på ulike plan og som også viser det tilbake? Noen å gi omsorg, kjærlighet og hengivenhet? Noen å bygge en fremtid med? Noen som ser deg som du er og allikevel elsker hver del av deg? Jeg kan kun snakke for meg selv, men det er det jeg vil ha.

Da er det kanskje slik at interessen daler hvis vedkommende på andre siden av skjermen/tlf blir litt som en hundevalp. En som løper etter deg og slikker hånden din, fremfor å utfordre deg. De fleste leter jo ikke etter en partner som skal forgude en, de fleste vil ha en partner som på alle måter kan klare seg på egen hånd i livet, men som velger å være hos deg av kjærlighet. Kanskje derfor man trekker seg ved "for mye" interesse? Frykten for at vedkommende er av typen "hundevalp". Jeg vet ikke. Hva er for mye interesse? Hvem bestemmer når man skal ringe, hvem som skal ringe, hvor mye man skal si om hva man føler og når det er passende å si det? Det er for mye regler... Jeg vil bare ha en mann som får sommerfugler til å fly i magen min og jeg vil at han skal fortelle meg det når de flyr i hans... Uansett om det er etter 3 dager.

Skjult ID med pseudonym Clueless lø. 27 des. 2008 23:32

@bongo: Kan være litt sant. Oftes når det gjelder menn!

@Stjerne:
Tror kanskje jeg er litt enig med deg? jeg har aldri hatt, og har aldri ønsket meg, en som vil gjøre alt for meg som du sier. Litt kjedelig, eller hur? Bare han vil dø for meg er jeg såre fornøyd!! *Hihi*

Og hvorfor er det slik at alle, og da mener jeg ALLE menn som er ambivalente til deg, kommer løpende å har ombestemt seg når man har fått nok???? Jeg blir sprø av det!!! Er det samme greia? Når man er ferdig med folk og kommet seg videre, DA finner de ut at du var deres store kjærlighet? Er dette de berømte jaktinnstinktene også?

Skjult ID med pseudonym stjerne62 lø. 27 des. 2008 23:36

@Ærligheten og Clueless
Kunne ikke sagt det bedre selv.Takk for oppklaringen.Ler*

Skjult ID med pseudonym stjerne62 lø. 27 des. 2008 23:39

ps...eneste jeg har drukket i kveld er melk.....kan jo bli surrete av det og..håper jeg..ellers så er det noe annet som foregår som jeg ikke skjønner..som dere sikker vet nå så er jeg blondine...(beste unnskydningern jeg har...)

Skjult ID med pseudonym Ærligheten lø. 27 des. 2008 23:43

hehe, bare det ikke er sur(re)melk da. Ja vet, bløt var den

Skjult ID med pseudonym Organ sø. 28 des. 2008 00:01

Ærligheten: Jeg må skrive noen ord her, ikke nødvendigvis til deg personlig men som en kommentar på generell basis.

Om du spør meg så trenger du definitivt hjelp.... Desverre er du ikke alene! Selv er jeg typen til å raskt finne ut om noen er et passende "emne" og når det er slått fast gir jeg gjerne full gass. Har opplevd mange ganger at da trekker vedkommende seg unna, tidligere ble jeg sur og lei, men nå bare ler jeg. ( Ler ikke fordi det er morsomt men fordi JEG vet hva vedkommende går glipp av, he he )

Jeg mener.... Wtf!?!?! To mennesker har vært på leting etter en genial partner, når de så finner hverandre så trekker den ene parten seg ut.... Je je, grow up sier jeg :-)

Personlig tror jeg det handler om å være moden i følelseslivet sitt og tørre å erkjenne hvem man er på et dypere plan. Når du har kommet dit er det ingen problem å gi seg hen når den rette, ( Eller rettere EN av de rette.), dukker opp.

Det er ikke vansklig å finne en kjæreste, det som er vansklig er å åpne seg opp nok til å etablere en varig relasjon, ( Les: Legge forholdene til rette for at kjærlighet kan starte/vokse.) Om du liker jakten så er det greit, men da bør du ikke narre deg selv, og andre, til å tro at det er kjærlighet du søker, da søker du kun bekreftelse. Det medfører gjenn at om du søker bekreftelse synes jeg du bør prøve å finne ekte selvtillit, så slipper du å søke bekreftelse på egenverdi hos det annet kjønn og kan i stedet begynne jakten på en varig relasjon.

Kun noen, ( Bastante! ), strøtanker fra Organ etter en bedre middag på Grand ;-)

Let og du skal finne, men prøv å være bevisst på HVA du faktisk leter etter....

Skjult ID med pseudonym pixie sø. 28 des. 2008 00:02

Organ, du har skjønt det:-)

Skjult ID med pseudonym Organ sø. 28 des. 2008 00:04

p: Hyggelig:-)

Skjult ID med pseudonym skjult id sø. 28 des. 2008 00:10

"plant your love and let it grow"...

Skjult ID med pseudonym Bongo sø. 28 des. 2008 00:10

Jeg vil ha kjærligheten OG jakten...inntil hun en dag kaster inn håndkleet og erklærer, jeg er fortapt i deg:-)

Alt annet synseri her inne er bare piss!

Skjult ID med pseudonym Ærligheten sø. 28 des. 2008 00:15

Ja Organ du er inne på noe. Jeg anser meg for å være en "moden" person, med en god del livserfaring osv, osv.

Men likevel slår av og til denne effekten inn. Da tenker jeg heller at det er en refleks inne i meg som trår til og sier i fra at med denne dama kommer "maktfordelingen til å blir skjev". Mao. jeg vil dominere forholdet. Det er ingen situasjon jeg ønsker og da er det kanskje greit å skippe ut på et tidlig tidspunkt før tiing blir for alvorlig. Hva vet jeg. Ellers er jeg enig i mye av det du sier, når jeg først vet at dama er solid, (jevnbyrdig) så gir også jeg full gass!

Håper Grand innfridde:-)

Skjult ID med pseudonym sportylady sø. 28 des. 2008 00:18

Det Organ kom med er laaaangt fra piss....

Skjult ID med pseudonym Organ sø. 28 des. 2008 00:47

Æ: Jeg ser hva du sier i din siste kommentar, og jeg skjønner godt hva du mener. Om magefølelsen sier at det ikke er rett er jeg selv tvilende til å gå videre, om du føler sterkt på at dette fører ingensteds hen er det bare tull, ( Og lek med andres følelser.), å fortsette flørten. Det jeg tenker er at siden jeg fokuserer hardt på kun to "små" ting, er det ikke en aktuell problemstilling med domminans den ene eller andre veien. Mine eneste krav er som følger:

1: Vi må elske hverandre uten overfladiske og irrelevante betingelser, heunder alt det digge det nødvendigvis må medføre.
2: Hun må respektere at jeg er et selvstendig individ, ikke en deig som skal formes i hennes bilde.

Om ovennevnnte er på plass innbiler naive meg seg at det er rom for jevnbyrdighet i forholdet, uavhengig av yttre faktorer.

-Grand infridde, den er grei :-)

Sporty: Takk for det!

Skjult ID med pseudonym åddå sø. 28 des. 2008 00:53

Visst man mister interessen ....så er det ikke "den rette"....enkelt og greit!!
Når man treffer han/hun.....og hun/han treffer deg.......er det ingen som mister interessen iallefall!Bare glemmer jaktinnstinktet:)

Skjult ID med pseudonym stjerne62 sø. 28 des. 2008 01:02

Nå gir jeg opp all motstand og gir etter for Jensen*
God natt Sukkerfolket...

(kvinne 35 år fra Oslo) sø. 28 des. 2008 01:48 Privat melding

Jeg foretrekker ærlighet..vær rett fram og ha litt ryggrad ellers har man null sjangs hos meg ihvertfall. Enten er man interessert eller så er man ikke.

Skjult ID med pseudonym trulte sø. 28 des. 2008 02:27

interessant tråd:) Har akkurt opplevd dette fenomenet med den mann som virkerlig ALT stemte med. Ble skikkelig gira fordi jeg tenkte at dette var fantastisk. Han gav også veldig tydelige signaler underveis om at han også synes det altså Også droppet han ut eller "fadet" ut om man skal bruke sukker sjangeren. HVa er det med disse mennene? Vet ikke om du trenger hjelp jeg TS, men interessant om du kan dele med oss hjelpeløse kvinner hvilke mekanismer som "kicker inn" her...?