Alle innlegg Sukkerforum

Menn i 30 årene og damer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym reddajoppe ti. 20 sep. 2016 16:45

Bare et nysgjerrig spørsmål til dere menn i 30-40 årene som ser etter ei jente, hva faller dere for? Hva slags type utseende synes dere er attraktivt? Og vær ærlige gutter ☺️

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 20 sep. 2016 16:47 Privat melding

Humor, humor og humor!
Ellers e det samme kallas hårfarge/fasong, ansiktstrekk, kropp hon har så lenge hon utlyser en sjarm og en interesse for meg. Bedre med for mye flesk enn for lite, men helst ikkje alt for mye :-p

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) ti. 20 sep. 2016 16:53 Privat melding

humor e viktig og at ho ikkje tek seg so høytidlig.
Helst vil eg no ha ei som liker å gå på fjellet, slank og flott

(mann 40 år fra Buskerud) ti. 20 sep. 2016 20:34 Privat melding

Jeg liker de lave, jeg liker de høyere, jeg liker de tynne, jeg liker de fyldigere og jeg liker både de blonde og de mørke. Men en ting MÅ de ha. De må ha glimt i øyet.

Skjult ID med pseudonym Don C ti. 20 sep. 2016 21:00

Faller lett for ei dame med et sjarmerende smil, smilerynker rundt de mørke øynene, skulderlangt, mørkt hår og en kropp som viser hun tar vare på seg selv.
Smittende latter og litt ironisk humor.

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 20 sep. 2016 21:38

Hun må ha kropp. Tar resten derfra👍🏻

Skjult ID med pseudonym Rattata ti. 20 sep. 2016 21:41

Første er at vi ser ikke etter noen som titulerer seg som "Jenter"... En Mann vil ha en kvinne eller en dame.
Sier du jente i profilen din, så har du fjortissmentalitet, og det trenger vi ikke.

Annet er hvis du ikke har et bilde av det i finstasen og/eller et helhetsbilde, da blar vi videre.

Poserer du med en satans fisk, så er det direkte rødt kort. Kan sammenliknes med Menn og baderomsselfie x10

Det er det overfladiske, for kommer du igjennom nåløyet så er det lite sjalusi, stå på egne bein og tolerant/tolmodig du vil bli testet på..

Skjult ID med pseudonym Zodiac on. 21 sep. 2016 00:15

Ukompliserte jordnære jenter gjerne med litt tradisjonelle verdier, som ikke er politisk korrekte, religiøse, skriver at de liker å reise, trene, toppturer, kajakkturer, og at de elsker å bruke mye tid på "godgutten" eller "barnet" som er diger røytende hund. De fleste menn vil nok gå for ei med "noen ekstra" kilo og litt skeive tenner, med sjarm og selvironi, any day fremfor ei pen strømlinjeformet karrierekvinne som tviholder på sin urbanitet nede i Oslo.

Menn vil føle seg som menn, kunne varte opp kvinner og være den sterke part og føle seg litt sett opp til. Damer i midten av 30- årene som skriver at de kan skifte dekk og skru opp møbler selv, men at de nærmest trenger en mann for å få det barnet samfunnet krever av dem, kan like gjerne begynne å se seg om etter menn nærmere 50, siden de skremmer menn på egen til å se seg om etter damer som er 10 år yngre.

(mann 41 år fra Hordaland) on. 21 sep. 2016 00:30 Privat melding

Halvveis uenig med Rattata og zodiac.
Syns det e helt greit at kvinner kaller seg for jenter, og motsatt. Betyr mindre for min del.
Tror faktisk ikkje menn e så komfortabel/vant med å være MANN for tiden. Det viktigste e vel ikkje nødvendigvis ka man kan eller ikkje kan, men heller mer om man fungerer sammen.

Det som kan skremme, e kanskje det at de vier "hele sitt liv til kjæledyrene sine", det være seg katter, hunder eller hester. De bør ihvertfall ikkje overfokusere på dyrene sine i profilen.
Der kvinner før var i mot bedrevitere og mannfolk som blir alt for sjølgode, tror eg faktisk vi menn e enige med dokkar. Kvinner som har mening om alt, e uenig om mye, eller som skal være så forbaskade human hele tiden kan vel bli litt slitsomt. Kvinner som fokuserer alt for mye på seg sjøl og fritiden kan nok muligens skremme vekk en god del menn..

(mann 29 år fra Hordaland) ma. 26 sep. 2016 04:58 Privat melding

Det varieret fra mann til mann, åpenbart.

(mann 29 år fra Hordaland) ma. 26 sep. 2016 04:58 Privat melding

Varierer*

Skjult ID med pseudonym Smarten ma. 26 sep. 2016 08:20

Ja ; Hu søte, sporty og almindelige nabojenta

Nei ; Den selvopptatte karriærekvinnen med veskehund og fitnessblogg

(kvinne 33 år fra Oslo) ma. 26 sep. 2016 10:20 Privat melding

Hmm, hvorfor skulle det være negativt å være religiøs, men ironisk nok positivt å ha tradisjonelle verdier? Tror noen ikke helt vet hva de ser etter, egentlig :-P

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 26 sep. 2016 10:48

Og enkelte damer, som meg selv, vil ikke ha en religiøs mann. Tror det er lettere om man finner hverandre på samme side i livssynsspørsmål. Det er jo veldig definerende for hvordan man ønsker å tenke og leve.

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 26 sep. 2016 10:55 Privat melding

@Kabachi: Religion forventes vel å sette ganske stramme rammer for samlivet. For 30 år siden hadde jeg en kjæreste som var dypt religiøs, og som trakk seg fordi jeg ikke var det. Jeg syntes at det at vi var glad i hverandre skulle være nok, men for ham var det ikke det. I dag er jeg enig med ham. Det er svært mye annet, som kanskje er mer negativt, jeg lettere kunne taklet, enn en som er dypt religiøs.

Jeg ser ikke helt koblingen mellom religion og pedofili annet enn visse saker med mannlige, amerikanske. katolske prester i USA, og du ser absolutt ikke ut til å være en mannlig katolsk prest i USA, så de som tar opp det ville jeg også blokkert - og rapportert. Jeg tviler på om de ville være noen catch for noen andre kvinner heller.

(kvinne 33 år fra Oslo) ma. 26 sep. 2016 10:56 Privat melding

Skal kanskje ikke kuppe denne tråden, har bare blitt provosert av en del hetsende meldinger innimellom, og når religion plutselig ble fremstilt som noe negativt så reagerte jeg. Men klart, setter du det i kontekst "like verider" fremfor som noe som er på andre enden av skalaen i forhold til gode verdier, så er det ok. Var bare fremstillingen til Zodiac som ikke var helt god.

(kvinne 33 år fra Oslo) ma. 26 sep. 2016 10:57 Privat melding

*like verdier

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 26 sep. 2016 11:06 Privat melding

Jeg ville nok tenkt på det som 'ulike verdier' ikke 'dårlige verdier'.

Men jeg betrakter heller ikke et menneske som er religiøst som automatisk hverken god eller ond. Jeg tenker at det er adferden og holdningene som for meg avgjør om de er onde eller gode, (eller som regel noe midt i mellom) ikke troen i seg selv.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 26 sep. 2016 11:10 Privat melding

Jeg liker kvinner som er lykkelige, selvsikre, nysgjerrige på livet og interessert i alt mulig. Hun bør være jordnær og fritenkende. Ikke religiøs. Er hun i tillegg attraktiv (for meg) og det kjennes elektrisk når hun tar på meg er jeg solgt :) Hadde ikke vært første gang.

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 26 sep. 2016 14:01

Kiara, jeg kjente meg veldig igjen i det du skriver. Flott rett og slett 🌹

(mann 33 år fra Oslo) ma. 26 sep. 2016 14:12 Privat melding

@Kiara: Klart ingen er i sitt ess hele tiden - for meg handler det mer om at vedkommende er generelt positivt innstilt og på riktig sted i livet til å være en god partner for meg. Min erfaring er at dersom et menneske er generelt misfornøyd og ute etter en partner for å gi mening i hverdagen, evt. få styr på livet sitt blir det en veldig ensidig relasjon og da er det nok best å holde seg unna. Kjærlighet er ikke bare veldedighet! På samme måte forsøker jeg unngå å date hvis jeg selv ikke er "lykkelig".

Hva det gjelder selvsikkerhet: Man kan vel være forsiktig, sjenert og nervøs på date og fortsatt være selvsikker? Jeg tror man som oftest merker om noen er komfortabel i eget sinn og legeme, og sjenerthet kan være riktig sjarmerende. Hvis man ikke klarer å slappe av etter et par øl/timer er det kanskje ikke så god match likevel?

Skjult ID med pseudonym smiliiet ma. 26 sep. 2016 15:37

Jeg mener jeg er generelt positiv, men om jeg er lykkelig vet jeg ikke om jeg kan si jeg er sånn 100%. Ganske enkelt for at jeg føler meg tidvis ensom, og tror ikke jeg får den lykkefølelsen før jeg har en i livet mitt. Den personen som jeg ringer først når jeg vil fortelle noe, eller bare prate.
Men ja, jeg er glad i livet mitt og jeg har det fint og flott bortsett fra det.

Vil tro at innimellom vil kanskje den 'triste' siden vise seg pittelitt også. Spesielt under en samtale hvor vi gjerne har kommet inn på temaet. Og da lurer jeg gjerne på i etterkant om det var smart da, å vise den såre siden.

Og i etterkant av at jeg kanskje har vist frem en sår side, DA er jeg flink å trekke meg unna. Så kanskje min utfordring er å droppe dype samtaler til jeg har blitt godt kjent med mannen.

Hard to say, fasiten har jeg ihvertfall ikke funnet enda :)

Skjult ID med pseudonym smiliiet ma. 26 sep. 2016 15:56

Der sa du egentlig det jeg føler Kiara :)
Det er så vanskelig å legge bånd på meg slik jeg egentlig er, så mine egenskaper åpen, ærlig og reflektert biter meg litt i ræven når det gjelder dating.. :)

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 26 sep. 2016 16:35 Privat melding

Bare vær dokkar sjøl. For min del setter eg mer pris på damer som tør å vise hele sitt repetoar fremfor å utelate/utsette enkelte sider ved seg sjøl. Blir bare verre jo lengre man venter. Vi menn tåler å se og høre deres sårbare sider mye bedre enn det kvinner tåler å høre fra menn. Vær sårbar, ikkje snu den kalde skulderen til/gå inn i skallet og gjem dere, og la det gå sin gang. Vi blir ikkje så skremt eller lei som dere kanskje tror ❤️

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 26 sep. 2016 16:37 Privat melding

En god mann flykter ikkje for "små bagatelle". Verre hvis dokkar lider av psykiske tvangstanker

Skjult ID med pseudonym smiliiet ma. 26 sep. 2016 17:09

Kiara..
Hehe, ja, jeg tror jo at mange flere tåler det enn hva jeg selv tror.. Og har vel hatt et par tilfeller der jeg har flyktet, men kanskje heller skulle blitt. Følelsene er jo stort sett sterkere for meg enn den jeg snakker med. Så å da vise sårbarheten blir av og til et nederlag.

Roken, nå fikk jeg lyst å gi deg et smellkyss på panna 😘💜

Hovmester, ja, du har rett i det, og jeg gjør stort sett det, men, av og til dukket negative tanker opp. Da trenger jeg et spark i ræven for å komme ut av den boblen 😉

Roken.. Igjen.. Huff.. Må meddele at jeg lider av en.. Må alltid sjekke at jeg har slått av komfyren før jeg går ut.. Er jeg i tvil går jeg tilbake for å sjekke 😱😱😱

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 26 sep. 2016 17:14 Privat melding

Smiilet: det kalles ikkje tvangstanker. Det der ligger i alle kvinners gen..

Skjult ID med pseudonym smiliiet ma. 26 sep. 2016 17:23

Mener det ligger under begrepet ocd 😂men, mulig det er et medfødt instinkt da 😉

(mann 35 år fra Oslo) ma. 26 sep. 2016 17:35 Privat melding

176 cm høy, hvite tenner, rødt hår, grønne øyne, noen fregner, løse øreflipper, 28c i bh-størrelse, ulakkerte negler og 21,6 i bmi. Eller noe helt annet.

Skjult ID med pseudonym nachtaktiv ma. 26 sep. 2016 20:55

Opphavleg var det jo snakk om den ynskte utsjånaden...

Mellom 30-40 år gamal, 1,58 cm / 48 kg, litt kortare hår (farge spelar inga rolle), nokolunde sporty og trent, men likevel ikkje altfor muskuløs.
Ho trivst godt i tronge treningsklede, bla bla bla... ;))

Eg fell altså for dei som er låge og kanskje litt atletisk ;)
Det kjem nok òg an på korleis ein sjølv ser ut... Nokon som sjølv er stor og fyldig har vel litt andre førestillingar... Ein bør jo òg vere realistisk.

(Eg er sjølv 34 år, 180cm/75kg, slank og nokolunde sporty, vil eg nok tore å påstå...)
Men det finst massevis av andre konstellasjonar som òg er flotte. Nemnte er nok meir ein draum og ikkje nødvendigvis oppnåeleg...

Ofte er det ikkje mogleg å bestemme kva som eigentleg avgjer tiltrekkingskraft og karisma. Utsjånaden er jo svært viktig, men dama må òg utstråle ei viss openheit. Ho bør vere "ekte" og jordnær, og bør tore å innrømme at ikkje alt er perfekt i livet.

Det verkar litt som om mange damer meiner at dei må ha det perfekte, lykkelege livet for å vere tiltrekkande...
Eg synest det er det motsette. Eg vert skremt vekk av dei som påstår at dei har det fantastisk bra (allereie utan meg altså), og at det berre er draumemannen som manglar.

Alle desse profiltekstane som går omtrent sånn: "Eg eig rekkehus, grei bil, hest, har to fantastisk flotte ungar, bla bla bla... har eigentleg allereie alt eg treng, men... bla bla bla"
Eg held avstand når eg les noko sånt... Fell for dei som òg torer å avsløre dei mindre perfekte eigenskapane deira.
Eg er jo sjølv langt unna ifrå vere den perfekte draumemannen - men likevel ganske brukbar vil eg tru ;))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 26 sep. 2016 21:03

Dette er jo nesten umulig å svare på for min del, da det ikke er KUN en spesifikk type jenter jeg liker. Jeg liker mange forskjellige typer jenter.
Det viktigste er at hun har et ansikt jeg liker.

Skjult ID med pseudonym Å ti. 27 sep. 2016 13:47

Menn 30+ som kun ser 8-10 år nedover i alder går glipp av vanvittig mye. Se litt oppover også da dere. Vi har boobs vi og... :)

Skjult ID med pseudonym Ointah ti. 27 sep. 2016 13:51

Oppdager her inne at jeg utseendemessig har ganske variert smak. Etnisitet er også mindre relevant bare hun er søt. Av lynne vet jeg at jeg liker damer som er ambisiøse, fysisk aktive(men ikke manisk), avslappet, glad i natur, sosiale, snille, empatiske, morsomme og ikke så jålete.

Skjult ID med pseudonym nachtaktiv ti. 27 sep. 2016 20:22

Kven seier at menn 30+ berre er på utkikk etter dei som er fleire år yngre @Å ?

Eg er 34, og vil tore å påstå at den eigne utsjånaden er nokolunde brukbar, og eg vert mest tiltrekt av dei (vakre) som er 35-40...

Det vil sjølvsagt ikkje seie at eg utelukkande fell for eldre - har oppgjeve 26-42 i profilen min...
Men grunna dei personlege erfaringane mine er det vel sånn at eg for tida ville føretrekt 36 framfor 26.

Bør nok leggje til at eg ikkje ynskjer meg eigne barn, men er open for eit seriøst forhold med ei som allereie har. Det er jo godt mogleg at det hadde vore annleis viss eg hadde planlagt å starte eigen familie...

Vil nok tru det er fleire menn som tenker likt...

(mann 45 år fra Oslo) ti. 27 sep. 2016 20:34 Privat melding

Alle "går glipp av vanvittig mye" hvis man har preferanser. Det holder ikke som argument. Kunne sagt til deg at "du går glipp av vanvittig mye hvis du ikke prøver å ha sex med en eller flere kvinner. En lesbisk affære." men det betyr jo ikke så mye for man kan ikke forandre hva man liker bare for at man er redd for å gå glipp av noe.

(mann 53 år fra Oppland) ti. 27 sep. 2016 20:49 Privat melding

Jeg kommer ikke til gå inn i et forhold med en kvinne som ikke deler mitt livssyn, det er 100% sikkert.

Skjult ID med pseudonym Greve ti. 27 sep. 2016 21:27

Former! Liker heller de som har noen kilo for mye enn de som har noen kilo for lite. Hvis jeg får tillate meg å være litt tacky, så er jeg veldig begeistret av rumper.

Humør og karisma! Liker ikke de som er stille og passive som bare venter på å bli "swosjet" av menn.

Ellers så kan individer ha masse rare kvaliteter som varierer fra person til person. Faktisk kan jeg også like noen som har none of the above, så lenge de er unike. Det eneste jeg kan med sikkerhet si er at jeg IKKE liker duck face damer, de som røyker, eller de som skal posere med øl-glass og lignende.

Skjult ID med pseudonym Å on. 28 sep. 2016 10:43

@nachtaktiv: Så hyggelig å høre at du foretrekker damer 35-40 :) ingen har sagt at menn 30+ kun vil ha yngre... Men at de som konsekvent unngår å se oppover går glipp av mange muligheter. Det gjelder tydeligvis ikke deg da ;) For de som vil ha barn, husk det er heller ikke for sent å få barn når man er 40.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 28 sep. 2016 12:41Tviler overhodet ikke at dere har boobs dere også. ;)
Men hvis en er litt ut i 30-årene så er det jo litt begrenset hvor mange år over sin egen alder en kan søke om en ønsker seg egne barn.

Sier ikke at en skal søke 8-10 år nedover, men like alder eller noen år yngre er nok da å foretrekker skal en kunne ha litt tid på seg.

I tillegg skal det sies at jo lenger opp i 30-årene jentene er, jo flere skriver de er ferdig med å få barn selv med bare et barn fra før.

(mann 35 år fra Oslo) on. 28 sep. 2016 19:09 Privat melding

Beklager, jeg trekker tilbake det jeg sa tidligere i tråden.

Røde, gule, hvit og svart er det samme har han sagt.

(mann 44 år fra Aust-Agder) on. 28 sep. 2016 20:23 Privat melding

Det første jeg for min del ser på er øynene.
Dersom profilen i tillegg har litt info, så er det et godt utgangspunkt.

(mann 30 år fra Akershus) to. 29 sep. 2016 14:25 Privat melding

Er nok heller personlighet jeg går etter i et endelig forhold, men er egentlig mest optatt av at hun ikke ser for 'jålete' ut. Ikke at det er noe feil med det, tviler bare på at hun passe så godt sammen med meg da. Man får gjerne gå på topptur, være opptatt av kjæledyr og ha vanlige (åpenbart kjedelige ifølge en del brukere) interesser.

(mann 35 år fra Oslo) to. 29 sep. 2016 19:34 Privat melding

Jeg sjarmeres forøvrig av damer med en skikkelig god og trillende latter, men pga min tørre humor har jeg ikke funnet noen enda..