Alle innlegg Sukkerforum

Brenner for jobben

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Heavy duty to. 22 sep. 2016 20:39

Jeg er av typen som liker jobben min godt. Jobber til tider mye (kveld/helg) utenom ordinær arbeidstid. Jeg prioriterer jobb foran alt annet uten om sønnen min.
Jeg møter lite forståelse for dette hos damene. Hvis jeg blir forelsket kan d jo hende jeg vil prioritere anderledes tenker jeg. Finnes det noen som vil ha en sånn som meg, eller er det bare å drite i å få dame?
Noen som har det likedan?

(mann 43 år fra Telemark) to. 22 sep. 2016 20:46 Privat melding

Det kan hende du finner en likesinnet dame, men hvordan dere skal få pleia kjærligheten lurer jeg litt på..

(mann 35 år fra Oslo) to. 22 sep. 2016 20:48 Privat melding

Kjenner et par stk som er slik. I praksis på jobb fra de står opp til de legger seg. Hverdag som helg. Ene har aldri vært i noe forhold så lenge jeg vet om. Andre har fått dame nå nylig.

Skjult ID med pseudonym Heavy duty to. 22 sep. 2016 20:53

@villrosa. Har nok tid til et forhold, men ikke sånn spise middag sammen kl 1700 hver dag forhold. Stort sett hjemme mellom 17-19.00 en gang. Jobber ikke fast i helgene men omtrent en lørdag eller søndag annenhver helg.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) to. 22 sep. 2016 21:00 Privat melding

Er vel ikke noe verre det enn alle de som jobber skift f.eks. Så hvorfor skulle ikke det gå ?

Skjult ID med pseudonym Heavy duty to. 22 sep. 2016 21:04

@villblomt. Enig med deg der. Alikevel e få som har trua på at det kan gå. De fleste forstår ikke at jeg gidder liksom. Jeg liker det jeg gjør og i tillegg tjener jeg bra med penger på det, så for meg er det ikke snakk om å gidde, jeg bare gjør det.

(mann 53 år fra Oppland) to. 22 sep. 2016 21:05 Privat melding

Er man tilstede når man er sammen ? Det er like viktig som antall timer man er hjemme.
Skal vi tro reklamen på TV er idealet at alle sitter på brett i stua.

Skjult ID med pseudonym Heavy duty to. 22 sep. 2016 21:09

@apollonis. Tar i liten grad jobben med meg hjem. Hender jeg snakker kort i telefonen. Så jeg vil absolutt være tilstede når vi er sammen som du sier. Godt poeng! Det må jeg prøve å få fram neste gang noen er skeptiske😀

Skjult ID med pseudonym Heavy duty to. 22 sep. 2016 21:13

@villrosa. 33 år ung😀

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) to. 22 sep. 2016 21:13 Privat melding

@ Heavy diuty : der ser du 😊 finnes da noen for alle👍

Skjult ID med pseudonym Heavy duty to. 22 sep. 2016 21:18

@linda s. Da tenker du og jeg ganske likt😀. Problemet med min forrige romantiske utskeielse var at ingen i vennekretsen hennes hadde mannfolk som jobbet noe særlig utover ordinær arbeidstid. Så da ble jeg den store stygge ulven selv om hun visste hva hun gikk til. Mulig hun trodde jeg ville endre meg eller noe sånt...

(mann 53 år fra Oppland) to. 22 sep. 2016 21:22 Privat melding

Den klassiske...jeg skal endre på ham....sukk..😂

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 22 sep. 2016 21:37 Privat melding

Jeg driver egen bedrift, så kan lett relatere til å jobbe mye,- noen ganger( ofte) må jeg bli igjen seint for å gjøre ting ferdig( håndverker). Jeg er avhengig av at en partner forstår og godtar dette,- men jeg er helt tilstede, når jeg ikke er på jobb. Går lett i feriemodus når jeg tar fri, - og prioriteringene er sånn fordi jeg kan , når sønn er hos faren, og ingen "venter" på meg hjemme.

Skjult ID med pseudonym Heavy duty to. 22 sep. 2016 21:49

@villrosa. Jeg prøver å sikte meg inn på damer ca min alder😀. Men du er sikkert kjekk du😘

Skjult ID med pseudonym Heavy duty to. 22 sep. 2016 21:54

@haakon. Er d ikke givende å drive egen bedrift?🙂. Jeg er ansatt, men velger til en viss grad selv når jeg skal arbeide overtid. Må være på jobb 7-16. Har flexitid utenom på en måte. Har heller ikke fått positive tilbakemeldinger, selv om mange skriver at de ønsker seg en mann med egne innteresser som vil noe her i livet. Veldig mange skriver det faktisk.

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 22 sep. 2016 21:56 Privat melding

Hakon, enig m det å ha større frihet, og tilpasse "fritid" ,- kan stikke av litt innimellom og hå hjem tidlig, hvis det skulle være behov. Hvis begge jobber mye blir jo puslespillet å samkjøre fritiden..😊

Skjult ID med pseudonym Heavy duty to. 22 sep. 2016 21:56

@linda. Jeg liker også litt alene tid. Sånt sett er det jo digg å være singel også😊. Men litt ensomt i lengden.

Skjult ID med pseudonym Heavy duty to. 22 sep. 2016 22:00

@villrosa. Phuu😜. Puster lettet ut.

(kvinne 32 år fra Sogn og Fjordane) to. 22 sep. 2016 22:03 Privat melding

Ser ikke at det skal være noe hindring, så lenge man er klar og ærlig på det. Jobber endel helg/kveld selv, men ser ikke det som noe hinder for å finne kjærligheten....

Skjult ID med pseudonym Heavy duty to. 22 sep. 2016 22:06

@linda. Har i grunnen kommet frem til det samme som deg😀.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 22 sep. 2016 22:10 Privat melding

Jeg syns faktisk det kan være positivt jeg, på mange måter 😃😃
1.Du er målbevisst, viktig!
2.Du trives i jobben, viktig!
3. Du verdsetter fritiden din, viktig!
Sikkert mye mere også som jeg ikke kommer på nå 😃😃

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 22 sep. 2016 22:19

@Heavy duty: Bestem deg - ett sted sier du overtid som blir penger. Overtid som noteres og utbetales skal etter arbeidsmiljøloven pålegges deg - og det er klare begrensninger på mengde over tidsperiode(r). I tillegg skal det være unntaksmessige behov, dvs. ugjevnlig - ikke systematisk. Tiden kan avspaseres time mot time - tillegget utbetales.

Så høres det seinere ut som om det er flexitid du opparbeider. Den har jo også smale rammer og er jo egentlig bare 'flytting' av tid i og med at den skal tas ut som fri igjen.

Dersom ikke noe av dette passer, og du ikke noterer tiden, bare ikke klarer å være fri, høres det ut som du har gått i fella salige Einar Førde beskrev slik: "Kyrkjegardane er fulle av uunnværlige folk'.

Selv jobber jeg 93,33% stilling av hensyn til barna (og fordi jeg er litt treg om morgenen :-D

Skjult ID med pseudonym Heavy duty to. 22 sep. 2016 22:25

@bling bling: jeg er ikke så opptatt av arbeidsmiljøloven. Det med flexitid var en form for spøk, siden det er så pop med flexitid for tiden. Avspaserer aldri. Jeg jobber ikke mye fordi jeg tror jeg er uunværlig, det er det ingen som er. Jeg jobber fordi jeg liker det og fordi det passer seg slik i den stillingen jeg har.

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 22 sep. 2016 22:30 Privat melding

@heavy duty

Så lenge du er ærlig om det tror jeg ikke det skal være noe vanskelig å finne ei som godtar dette. Jeg selv jobber mye til tider og liker det og har ingen problemer med å møte en som jobbet mye så lenge han er til stede når vi er sammen. Er helt sikker på at finner du den rette prioriterer du riktig...de fleste gjør jo det og du som du sier har mulighet å styre litt selv.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 22 sep. 2016 22:36

Det er ikke du nødvendigvis som skal være opptatt av arbeidsmiljøloven - eller du også, men først og fremst din nærmeste leder, for å beskytte deg mot deg selv. Det er nok av eksempler på bypass-operasjoner, og utbrenthet fra uforstand.

Om du ikke uunnværlig og har gått i fella jeg viste deg - hvorfor gjør du det da? 'Liker og passer' forstår du vel at ikke er et kvalitativt svar?

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 22 sep. 2016 22:43

Og flexitid er ikke 'pop for tiden' - flexitid er et praktisk tilpassingsvektøy for arbeidstaker, og har vært i upop bruk lengre enn barberte mus har vært på moten :-D

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 22 sep. 2016 22:48

Jeg tenker at dette har mye å gjøre med hvor man er i livet ellers. Jobber man mye selv? Vil man ha barn? Jeg har voksne barn og jobber til tider mye. Trener også fire ganger i uken.Vil gjerne møte en mann som jobber mye eller bruker tid på hobbyer. Dette for at jeg skal slippe følelsen å må skynde meg hjem til middag hver dag kl 17 , for deretter å sitte i sofaen i tosomhet å se på dagsrevyen eller sport på TV. Når jeg hadde mindre barn derimot, så hadde jeg ønsket at pappan til barna, eller partneren, jobbet " vanlige" arbeidstimer. Pga at den hverdagslige kabalen med henting, bringing, håndball, fotball, foreldremøter etc etc . Så min tanke er at det kan ligge noe i den aldersgruppen du søker.

Skjult ID med pseudonym Heavy duty to. 22 sep. 2016 22:48

@blingbling. Jeg liker jobben min, og er glad i penger. (Ja, jeg vet det er politisk ukorrekt men sånn er det) Er det svar godt nok? Overtids reglene i arb. Miljøloven er forresten tåpelig "skånsomme" etter min mening. 200 timer i året eller noe sånt mener jeg.

Skjult ID med pseudonym Heavy duty to. 22 sep. 2016 22:54

@villrosa. Ja, alltid en fare for å møte veggen. Men tror faren er størst viss du begynner å mistrives eller blir lei av arb. oppgavene.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 22 sep. 2016 23:01

Nei - du ser vel av det du selv skriver og det jeg har svart at det ikke er et 'godt nok svar'. Politisk korrekt har ingenting med saken å gjøre. Du (og din bedrift og dine ledere i linjen), kan være lovbrytere om du ikke overholder rammene og begrunnelsene for overtidsbruken. Det er ikke ditt eller bedriften/linjeledelsen sitt privilegium, verken å påføre deg sykdoms- og attføringskostnad på samfunnet, ikke synliggjøre bedriftens reelle arbeidskraftbehov, eller rasjonalisere hvilke lover du/dere skal følge eller ei.

Føler du behov for fritak fra annen lovgivning også? Straffeloven, trafikklovgivningen?

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 22 sep. 2016 23:06

Og jeg har hatt 2 kolleger på samme prosjekt som jobbet på seg bypass fordi 'det ikke var så nøye' i linjen. Begge trivdes normalt og en stund - men ikke hele tiden. Begge lever, og årsakene er pensjonert.

Og selvsagt slikt har kombinerte årsaker.

Skjult ID med pseudonym Heavy duty to. 22 sep. 2016 23:13

@ bling. Forstår ikke helt hva du vil ha av svar... Jo, hadde vært fint med noen fritak her og der. Fartsgrenser og regler for kjøretøy utmark til og begynne med.

Skjult ID med pseudonym Heavy duty to. 22 sep. 2016 23:15

@ bling. Jobbet på seg bypass?
Tull! Man har da ansvar for sin egen helse, punktum. Meg selv inkludert.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 22 sep. 2016 23:19

Google 'Anarkist'

Tvilen gikk ned med ekstrafritakene.

😎

Skjult ID med pseudonym Heavy duty to. 22 sep. 2016 23:22

@bling. Jeg bare fyrer opp stemningen litt, håper du forstår det😀. Bra at du har meninger du står for! Det liker jeg , selv om vi sikker er uenige i en del saker.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 22 sep. 2016 23:30

Det er greit å fyre, jeg tar ikke fyr uansett. Men er det fiksjon du fyrer med - så er det bare 'travelt flottenfeieri' i den naivitet at 'travelt' er status. Fri er status - og det får vi håpe fortsetter, i og med at automatisering og digitalisering kommer til å gjøre borgerlønn vanlig i neste generasjon.

Er det ikke fiksjon må samfunnet og du beskyttes mot det du forfekter. Du heller ville ikke likt deg lenge der alle gjorde alt etter inividuelt forgodtbefinnende.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 22 sep. 2016 23:50

NeiJa - go forgold 🤓

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 22 sep. 2016 23:58

Where are you @my darling?

Skjult ID med pseudonym smiliiet fr. 23 sep. 2016 00:39

Kunne fint vært med en som jobbet så mye at det gikk helt fint å sende meg på tur eller noe annet gøy de helgene han jobbet 😜

Skjult ID med pseudonym smiliiet fr. 23 sep. 2016 07:45

Go måren 😄
Jo, hadde det hovmester, men innen den tid hadde mannen innsett at han ville ha mer tid med meg hjemme 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 23 sep. 2016 09:22

When will you be home and get laid then @my darling?

Or we might also go away for the weekend.

👛👢👔👞💼👫

🎶🔛🔜💄💋👖👗👙👠🕶️🌪️💦💥💧🍌🍒🍓🍑

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 23 sep. 2016 09:39

And remember 💙 or 💗dottcom 👍😜

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 23 sep. 2016 10:02 Privat melding

@blingbling, you really are the most terrible flirt there is.

And I mean that in the best possible way 😂😊😃🎉💐🌹

Skjult ID med pseudonym Knotten fr. 23 sep. 2016 10:53

Jeg ser et konsept for et reality show her: Brunetter, blondiner og anonyme. Alle klar med hver sin week end koffert. Vinneren får en tur til Venezia med blingbling, taperne tar med seg koffertene sine hjem.

Det som skjer på forum, blir på forum. :))

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 23 sep. 2016 12:47

Sorry ladies - @my (one and only) darling is some bluepink dott.coms ahead of you...

When will you be home, dear? Should I stack in the car?🚙 💨 🏠

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 23 sep. 2016 15:09

Will do @my darling candykitten 🍬🐈

A even greater challenge will be how to get the bluedott fixed and fully dried when I have packed the drier. Getting laied👠🛏️before departure🚙💨 - remember?

I'll raise the tent for u👍

(kvinne 33 år fra Oslo) fr. 23 sep. 2016 17:49 Privat melding

Alle forhold må jo prioriteres, ellers går de i dass. Sånn er virkeligheten. Om du ikke er villig til å bruke tid og energi på et forhold, så er det ikke mye vits å si at det kanskje (!) kommer når du blir forelsket. Men så da? En forelskelse var jo ikke evig. Om du vil ha et godt forhold som kan vare en tid, hvor dere har det bra sammen, så er du faktisk nødt til å prioritere dette. Hvis ikke er det ikke et forhold du trenger, men en booty call. Og damer med respekt for seg selv sier så klart nei, hvem gidder å være en ettertanke, eller måtte stå på vent, i et forhold? Det hadde du ikke likt særlig godt selv heller, tror jeg. Du får tenke gjennom hva du egentlig ser etter og hva som summa summarum er viktig for deg.

Skjult ID med pseudonym Heavy duty fr. 23 sep. 2016 18:45

@kabachi. Ja jeg har godt i gjennom de tingene du nevner her flere ganger å kommet frem til at jeg nok kommer til å prioritere riktig når den tid kommer. Kjærleik krever mye jobb, det er jeg klar over. Takker for fornuftig innspill😊

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 23 sep. 2016 18:52

@Heavy duty: Finnes nok av kvinner som har det likedan.

Men så lurer jeg på hvordan du takler dette i lengre tid.
Du finner en kvinne som er som deg. Du skriver at du er hjemme mellom 17-19. Hva om hun liker jobben så godt at hun er til 20-21, men begynner litt senere om morgen da hun er natteravn og jobber mer i helgene enn du. Takler du det i lengre tid?:-)

(kvinne 33 år fra Oslo) fr. 23 sep. 2016 18:58 Privat melding

Ville bare presisere litt etter at jeg har lest noen av de andre innleggene. Det er ikke tiden du jobber som er problemet, egentlig. Det er forskjell på å jobbe mye, og å prioritere jobb over et forhold. Jeg tror mange er helt ok i et forhold dersom de er tilnærmet like mye opptatt, så lenge de er enige om tiden man bruker sammen. Og så lenge den tiden man er sammen holdes "hellig" og prioriteres som sådan, så har man også prioritert et forhold, selv om man jobber mye.

Kort sagt, om du avtaler en date så kan denne ikke avlyses for enhver pris. Selv om du da ikke kan ha date oftere enn annenhver helg, så vil damen føle seg prioritert så lenge du aldri avlyser.

Skjult ID med pseudonym Heavy duty fr. 23 sep. 2016 20:24

@apache. Tror jeg bare hadde likt det. Men man må jo bruke litt tid sammen skal man ha et forhold, så det kan jo være greit å ha en dag eller to i uka der kjærleiken kommer før jobb etter kl 1800 f.eks😀

Skjult ID med pseudonym Heavy duty fr. 23 sep. 2016 20:31

@kabachi. Ja, d er forskjell på å jobbe mye, å prioritere jobb over et forhold. Dessuten jobber jeg ikke så vanvittig mye heller, så jeg ser vel egentlig ikke problemet. Har bare fått erfare at noen damer jeg har hatt kontakt med forventer at vi skal være sammen 5 timer om dagen. Det kan jeg ikke love, så da mister de innteressen... Mulig jeg burde sikte meg inn på "karrierekvinner", eller damer som driver egen buisness. Men dem er det ikke så mange av føler jeg.
Men jeg har det jo på en annen side ikke travelt heller da😀

(mann 48 år fra Oslo) fr. 23 sep. 2016 20:47 Privat melding

@moxie nei, da skal han være barnevakt mens hun er på jobb. 😄

Leste vel det som grunn for at ei dame ikke ville møte menn med barn. Stod spikra i profilen.

Hadde nok ikke forventet det av dama før vi hadde valgt å flytte sammen, men da sier man ja til hele pakken, og da hjelper man hverandre, og ikke ser "mitt og ditt", men "vårt".

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 23 sep. 2016 21:32

@Heavy duty: Tenk om kvinnen sier kl. 18 er for tidlig. Hun begynte senere på jobb og rydder plass til kjærligheten mellom kl. 21.00 - 11.00 og annenhver søndag. Har du tid? :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 23 sep. 2016 21:35

Lage turnusplaner 👍🏼😎

Skjult ID med pseudonym - fr. 23 sep. 2016 22:25

I min jobb nr 1 var jeg stort sett utenlands over flere år! Jeg fikk barn, og ble "skilt"! I min jobb nr 2 var jeg i samme bransje, stort sett hjemme, men med 24-timers vaktbelastning! Jeg fikk barn, og ble "skilt"! Nå har jeg kjernetid 09:00 til 14:30, og har hus med leilighet i "syden", og så mange stasjonsvogner jeg måtte ønske, i samme bransje, og er mer ødelagt(som i rastløs) enn jeg noensinne har vært! Men ingen flere barn!
Jeg føler jeg er i en posisjon der jeg kan fortelle barna mine at de lever ikke for å jobbe, de jobber for å leve! Jeg ville aldri valgt annerledes, men kidsa mine skal leve normale liv!

Så, jeg tenker noe overtid må være greit, eller hva?

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 23 sep. 2016 22:41

Er det her du er og tuller med 2-ords utsegner? Det er ingenting som er 'klart' i denne tråden - annet enn at den bryter arbeidsmiljøvernloven 😤

(mann 40 år fra Buskerud) fr. 23 sep. 2016 23:38 Privat melding

Blingbling
Stemmer det, så lenge han ikke er leder/mellomleder. Da er han unntatt arbeidsmiljølovens paragraf angående arbeidstid.

Skjult ID med pseudonym - lø. 24 sep. 2016 00:32

En fullstendig tullete og ubrukelig tråd! Om dette er premisset for din virkelighet må du putte en finger i rassen, trekk den ut og lukte på den! Det vil antakelig lukte vondt, men det representerer din virkelighet!
Nå er du antakelig kjempeprovosert! Men du får spørre deg selv om hvorfor det er verre å lukte på en finger du har puttet opp i din egen rass heller enn supersøt kjærleik! ...det var ikke verre, var det?

Santonse: har du puttet litt for mange fingre i rumpa?

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 24 sep. 2016 00:37

Tenker vi sier du elsker med loven i hånd. Blir det som med lovend lange arm? Langfingret er noe helt annet igjen - men kan være godt avhengig av hva det fingers med.

CapsLock på er litt lovløst... :)

Skjult ID med pseudonym - lø. 24 sep. 2016 00:43

Lukter det vondt, kan jeg garantere deg du kan gjøre noe med det!

Skjult ID med pseudonym - lø. 24 sep. 2016 00:46

Jeg tviler på vår kjære TS er fanget av Stortingets lover!

Skjult ID med pseudonym - lø. 24 sep. 2016 01:15

Om du er det TS beklager jeg veldig, da finner vi en annen løsning enn å lukte på fingre puttet opp i egen rass! Kanskje vi må lukte på andre rasser, ikke vet jeg! Bare si ifra!

Skjult ID med pseudonym Heavy duty lø. 24 sep. 2016 09:40

@santonse: er mellomleder.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 24 sep. 2016 12:02

Mellom innfrir ikke - og at du er mellom kan være mer noe du tror enn faktum er - omtrent som 'lagerleder Marve Flesnes. Det at du innledningsvis blandet over- og flexitid tyder på 'Marve'. Noen med 'makt og mynde' i en opplyst virksomhet kan dette og har bedre holdninger.

Etterfølgende omfatter 10 stk. i en for meg nærværende virksomhet. Vi er over 1000 ansatte.

De 3 kulepkt. skal mao. mye til å oppfylle:

http://www.arbeidstilsynet.no/fakta.html?tid=78151#Unntak_fra_arbeidstidsreglene

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 24 sep. 2016 12:14

*Fleksnes

Skjult ID med pseudonym Heavy duty lø. 24 sep. 2016 17:25

Bling bling: som jeg sa tidligere, jeg er ikke så opptatt av arbeidsmiljøloven. Det er ikke det denne tråden skal handle om.

Skjult ID med pseudonym Heavy duty lø. 24 sep. 2016 17:32

Jeg blander ikke overtid å flexitid, det me flexi var en spøk.
Jeg jobber i anleggsbransjen, å der er det helt normalt med overtid.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 24 sep. 2016 18:33

Jeg vet at i anleggsbransjen er det endel cowboy-tilstander ja, i noen riks- og mindre entreprenører. Noen har det meste på stell. Jeg kjenner bransjen fra kontrahererende side, og valgte selv for 20 år siden bort en jobb som din, fordi jeg sanset at 'normalt' var uheldig. Etter byggherreforskriften har kontraherende 'se til'-plikt med sine leverende entreprenører, herunder oppfølging av am-loven (aml.)

Men - nei den skulle sikkert ikke handle om aml. , men om liten forstand - men du brøt aml. fra start.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 24 sep. 2016 18:58

Det med presisering av tom stirretid (Sukker, FB, Netflix, en del 'tvangshobbies', og sofa),som kanomdisp. til 2-somhet er forresten et meget relevant poeng @Haakon👍🏼

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 24 sep. 2016 18:59

Glemte 'i profil'

Skjult ID med pseudonym Heavy duty lø. 24 sep. 2016 19:03

@bling- synes anleggsbransjen er helt topp jeg, cowboy eller ikke😀.
Nå gikk jeg inn på arb. Tilsynet sine nettsider og fant ut at jeg er fritatt. En helt klar ledende posisjon, er alt som skal til.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 24 sep. 2016 19:30

OK - har du det på stell så har du det på stell - men ta uansett vare på deg selv og en ev. relasjon. 😊Det kan være en stor kostnad å venne arbeidsgiver til at den er viktigere enn familie/livsledsager.

Håper at at du jobber en av de virksomheter som vi anser som berømt og ikke beryktet. De beryktede tar i verste fall liv i anleggsulykker, og kontrahererende blir dømt sammen med entreprenør

Skjult ID med pseudonym Heavy duty lø. 24 sep. 2016 23:58

@bling. Jeg jobber ikke i en av de beryktede😀. Arbeidsplassen min er lokalt kjent for å være en god plass å være. Scorer høyt på trivsel, lite gjennomtrekk. Om vi til tider jobber mye så har vi fokus på å ha det kjekt på jobb😊.

(kvinne 57 år fra Troms) ti. 27 sep. 2016 06:51 Privat melding

Ser ikke noe problem med at folk står på for jobben sin, i disse ulvetider skal vi være glade for at vi har jobber.
Det finnes ville tilstander i sydligere deler av Europa hvor folk ikke får faste jobber og må ta til takke med tilfeldige vakter som dukker opp.
Vi er ganske så beskyttet i vår del av verden, men spørsmålet er om det vil vedvare hvis globaliseringen fortsetter.
Når det gjelder en kjæreste opp i den jobbsøker, man må jo ikke henge sammen til alle døgnets fritimer.

(kvinne 57 år fra Troms) ti. 27 sep. 2016 06:52 Privat melding

Jobb saken, skulle det være..