Alle innlegg Sukkerforum

Når er man egentlig for direkte?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym rådgiver sø. 25 sep. 2016 08:16

Jeg fikk nylig en melding om at jeg for direkte, og dette til tross for at min profiltekst og første melding (er) på vanlig måte kun inneholder info om meg og hva jeg setter pris på når det gjelder kjæreste / relasjon. Det sto ikke noe om at jeg skal gifte meg i mora.

Jeg har også hørt av andre at man(n) gjerne er enten for offensiv eller defensiv, dvs. viser for mye eller for lite interesse.

Spørsmålet mitt er følgelig hva som oppleves som "riktig" fremgangsmåte. Dette kan selvsagt være ganske subjektiv.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 25 sep. 2016 10:30

Igjen innertier og ugrunnet ferdigdebattert tråd når du har postert deg 😊

Jeg praktiserer akkurat det du sier, dvs. innleder med kvalitet, er flørtende subtil, bruker antennene (skaff deg gutt om du ikke har), og øker kvaliteten. Bli aldri bare plump selv etter at plumpt er blitt 'lov'. Veksle mellom indirekte/subtil og direkte/plump. Oppegående jenter elsker💞 det😊Gjør du det slik kan du nå hvor langt du måtte ønske - det kan bli livet ut for den del😊

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 25 sep. 2016 10:32

*ugrunnet = i grunnen

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 25 sep. 2016 10:39

@Hov:💩

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 25 sep. 2016 14:04

💩

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 25 sep. 2016 14:04

Skjult ID med pseudonym rådgiver sø. 25 sep. 2016 14:55

Er dette gått tomt for ord? :)

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 25 sep. 2016 14:57 Privat melding

Kommunikasjon via emoticons kommer opp blankt i enkelte formater - det gjør det også hos meg nå, så jeg gjetter at noen har gått berserk med bruken av dem 😉

Skjult ID med pseudonym rådgiver sø. 25 sep. 2016 18:10

@sol: den type kommunikasjon burde vi overlate til dagens ungdommer. Vi som fikk litt (ut)dannelse bør fortsette med å skrive i hele setninger ☺️

(mann 49 år fra Oslo) sø. 25 sep. 2016 18:48 Privat melding

Støtter den. Emoticons kan gjerne brukes som støtte for å vise sinnsstemning, men når man bruker kun dette eller erstatter mesteparten av teksten, så orker jeg ikke engang å prøve å tyde det som skrives. Fjortisfære i mine øyne.

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 25 sep. 2016 20:04 Privat melding

Jeg ser dem på mobilen, men ikke på iPaden, så der er det enkelte poster som fremstår som helt tomme.

(kvinne 32 år fra Sogn og Fjordane) sø. 25 sep. 2016 20:43 Privat melding

Har nok med oppdateringer å gjøre ja😊(beklager om det ble for direkte svar)

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 25 sep. 2016 21:16 Privat melding

Direkte er da alltid lettest. Og ærlig! Mye enklere å forholde seg til 😉 Men ikke den formen for direkte ærlig som må påpeke alle "feil og mangler" som om det var det var en livsnødvendighet..

(mann 35 år fra Oslo) sø. 25 sep. 2016 23:02 Privat melding

Førstemeldinger med kun info om det selv og hva du ser etter i en kjæreste kan jeg se kan virke direkte. Men noen liker sikkert det og.

Skjult ID med pseudonym rådgiver ma. 26 sep. 2016 08:53

@klipp: Hva skal man skrive da? Jeg tenkte at poenget med å bli kjent er å finne ut om man matcher, og det forutsetter vel at man forteller litt om seg selv?

(mann 35 år fra Oslo) ma. 26 sep. 2016 11:59 Privat melding

Jeg har ikke noe fasit på dette, og det finnes det vel neppe heller.

Men om du skriver meldinger som:
"Hei, jeg heter Bjørn, er 35 år fra Hokksund. Jobber som blabla, liker å blabla... Jeg liker jenter som tar initiativ, er selvstendige og står på kjøkkenet dagen lang..."
...som standardmeldinger (vet ikke hvor mye du knytter de enkelte meldingene opp til profilen på de du skriver til eller om du stort sett skriver det samme til alle), så ville jeg tenkt at det der ble litt vel formelt og hos de fleste står vel denne informasjonen allerede i profilteksten.

Men funker det for deg så er det jo bare å kjøre på, funker det ikke skader det sikkert ikke å prøve en annen fremgangsmåte.

Skjult ID med pseudonym rådgiver ma. 26 sep. 2016 12:45

@klippe @ Kiara: helt enig at det er meningsløst å gjenta ting som står i profilene, men det jeg tenker ikke kan skade er å synliggjøre det man ha til felles i en første melding. Som sagt: meningen med første melding min er at jeg tydeliggjøre at jeg er interessert og hvorfor - og så kan hun jo går inn på profilen min for å finne ut om hun er interessert også.

Så kan det jo også bli en ny problemstilling. Noen profiler er så uttømmende at de fleste (opplagte) spørsmål er besvart.

Så har du de andre med tomme profiler der det bare står "spør hvis du er lurer på noe". Det eneste som jeg lurer på er hvorfor jeg skal skrive til henne når det finnes ikke noe informasjon man kan dette henge på. Gidder ikke å spør om ting som man også kunne opplyse om i profilen.

Ikke så enkelt dette :)

(mann 35 år fra Oslo) ma. 26 sep. 2016 16:36 Privat melding

Synliggjøre likheter er det jo ingenting i veien med. Ellers er det vrient diskutere om en melding er for direkte eller ikke uten å faktisk ha sett meldingen.