Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Lilly sø. 25 sep. 10:46

Jeg er snart tilbake etter at jeg satt profilen min på pause i en månedstid mens jeg datet en fyr (ikke sukkermann). Når jeg snart skal tilbake har jeg lyst til å ta noen nye bilder for profilen min. Er ikke en selfiedame og det er andre på de fleste bildene jeg har så må faktisk ta nye. Fikk se sukker fra en manneprofil og ble overrasket over hvor dårlige bilder mange hadde. Flere jenter brukte filteret fra Snapchat som gjør at du får smalere nese og større blanke øyne som profilbilde til og med, og det var mye rare selfies. Hva tenker dere en dame på 31 bør ha av bilder? Er selfies av ansikt og i speil osv virkelig godt nok!?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 25 sep. 10:59

Normalt ikke. 'Uforvarende' bilder og/eller fotografbilder er best. Helfigur er å foretrekke. Så kan du selv nøste videre innenfor egen komfortsone.

(kvinne 29 år fra Sogn og Fjordane ) sø. 25 sep. 11:05 Privat melding

Har både selfies og annet, men står litt i samme problem som deg. Bilder av meg som andre har tatt er ofte med andre og eller med datter. Har ikke så mange bilder i profilen min, men ALLE er uredigert. Man bør vel ikke være for kresen på type bilder folk velger å ha, annet enn at eg forventer å kjenne igjen de mannfolka eg velger å møte 😂

(kvinne 36 år fra Oslo) sø. 25 sep. 11:08 Privat melding

Jag tror att det är mest framgångsrikt på sikt att ha bilder som visar dig på ett ärligt vis som motsvarar verkligheten. Om du ofta är ute och går med hunden i friluftsoutfit och tänker fortsätta med det, (och hitta någon som vill bli med på turerna!) visa hellre det än när du en gång var brudtärna med vacker klänning. ;) Det ena utesluter inte det andra, men en blandning av bilder som du tycker representerar dig på ett bra vis är nog klokt. (Det vill iallafall jag själv se, för att bilda mig en uppfattning om intressen och annat) Ordna bilder på både nära och långt håll, och som profilbild välj en bild där du ser tillmötesgående och vänlig ut snarare än svår/arg/undvikande eller sur ut. (Det finns ganska många sådana exempel :) ) Rensa ut alla gamla bilder du använt lite då och då och fixa nya. Tänk på att bilderna inte alltid visas med förklarande bildtext (tex i looks) så undvik bilder som kan feltolkas. Om du exempelvis inte har barn men visar foton på dig tillsammans med barn så kommer antagligen de flesta att dra slutsatsen att de är dina. Självklart behöver inte det vara ett problem, men kan vara bra att vara lite medveten om.

(kvinne 54 år fra Akershus) sø. 25 sep. 11:10 Privat melding

Det viktigste er at bildene er nogenlunde skarpe, at man smiler og er nogenlunde velstelt. (Mulig unntak for det siste på aktivitetsbildene)

Ansiktet bør komme tydelig fram og ikke være dekket av hår, og det er greit med et helfigurbilde så alle mennene som er livredde for et par kg ekstra vet hva de går til. Jeg tenker det er greit for begge parter at bildene gir et så realistisk bilde som mulig. Hvis du har et bilde hvor du ser fantastisk ut, men som bare ligner på deg i sjeldne øyeblikk, bør du ha flere hvor du ser ut slik du gjør til vanlig. Skjønner ikke vitsen med å endre ansiktstrekk digitalt. Man har jo den nesen man har når man møtes, og hvis den ikke er bra nok for partneren så er det neppe liv laga uansett. 😜

Skjult ID med pseudonym Lilly sø. 25 sep. 11:35

Synes det blir litt kjedelig med bare bilde av ansikt med smil og et fullfigur. Får be venner om å ta bilde av bare meg av og til når vi gjør noe så har jeg både hverdagsbilder og pyntet.

Da jeg snek på jentene synes jeg nesten mennene var flinkere, selv om noen av toppturbildene kan være veldig kleine. Det med Snapchatfiltetene er jo helt snålt.

(mann 51 år fra Oppland) sø. 25 sep. 11:44 Privat melding

Så lenge ansiktet er med er det innafor for meg..)

Skjult ID med pseudonym Lilly sø. 25 sep. 11:48

Sa han uten bilde 😉😄

(mann 32 år fra Oslo) sø. 25 sep. 12:06 Privat melding

Få med noen smilebilder og noen bilder av at du driver med noe du liker. Du kjenner garantert noen som er hobbyfotograf hvis du vil ha "proffe" bilder. Hvis ikke, hør med en god venn om vedkommende kan ta noen bilder av deg med telefonen din.

(mann 51 år fra Oppland) sø. 25 sep. 12:19 Privat melding

Den som leter, den finner Lilly 😊

Skjult ID med pseudonym Lilly sø. 25 sep. 13:15

Hva synes dere om bilder av damer som gjør yoga? Føler folk får rare assosiasjoner.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 25 sep. 13:30 Privat melding

De "oppstilte" bildene er rimelig kjedelig og tyder på liten fantasi.

(mann 39 år fra Hordaland) sø. 25 sep. 14:04 Privat melding

Egentlig e det samme faen kor du tar bildene og i kallas setting. For min del e det viktigste at du viser ansikt og helfigur. Bildet kan både være "pent og sminket" og naturlig/uten sminke. På den måten ser man kordan jenten ser ut på sitt beste og "verste". Hvis man vil treffe jenten, så har ihvertfall ikkje utseendet skuffet. Når det gjelder setting/interesser, så vil du forhåpentligvis skrive det i profilen, så det trengs ikkje bilder innenfor alle aktiviteter du bedriver. For mange aktivitetbilder kan skremme vekk en del mannfolk! Hoppebilder og toppløs på fjellet e ut.😎

(kvinne 43 år fra Hedmark) sø. 25 sep. 14:33 Privat melding

Jeg har noen fjelltoppbilder. Har hørt at det er skikkelig populært. Anbefales.😂

(kvinne 54 år fra Akershus) sø. 25 sep. 14:54 Privat melding

Paulaner.

Kattebildet har jeg slettet, bilde foran europeisk byggverk likeså, og de andre har jeg aldri hatt. Kvalifiserer det at jeg har ett bilde hvor jeg sitter og bøyer meg fremover så det blir litt antydning til kløft? ( blafrer med øyevippene og prøver seg på sitt mest forførende blikk :-)

(kvinne 36 år fra Oslo) sø. 25 sep. 18:13 Privat melding

@Paulaner Fan också. Måste ta nya bilder hör jag. 😝

Skjult ID med pseudonym Lilly sø. 25 sep. 18:14

Haha Paulaner!

Er du er fortsatt Roken! ;-) Tenkte bare fordi jeg hadde et kult yogabilde hehe. Skal ikke fylle opp med mange av dem. :-)

Skjult ID med pseudonym nachtaktiv ma. 26 sep. 01:48

Generelt er det vel sånn at bilda bør vise ein slik som ein faktisk ser ut til dagleg. Eg synest vanlege selfies er absolutt greie og iallfall betre enn kunstige og unaturlege bilde som ikkje framstiller ein på ein realistisk måte.
Når det gjeld selfies, så kjem det litt an på teknikken. Dei fyrste selfies eg gjorde var heilt forferdelege, men dei har vorte betrakteleg betre etter kvart. Om ein gidd eksperimentere litt, så får ein gode resultat til slutt. Vil tilråde å variere vinkelen litt. Fekk dei beste resultata ved å halde mobilen litt skrått og ikkje sjå rett på skjermen. Bilda ser ikkje ut som selfies, men slik som om nokon andre hadde teke dei. Ein treng ikkje eingong noko tilbehøyr som t.d. selfie-stong :)
Angåande bakgrunnen vil eg nok seie det er det beste å velje noko som viser ein i kvardagslege situasjonar. Det kjem an på kva ein driv med i fritida si.
Eg trivst best ute på tur, så eg har valt å leggje til nokre turbilde... Viss ein derimot stort sett held på med å feste og gidd dra på byen - korfor då ikkje vise det på bilda?

Litt off-topic:
Det ser litt ut til at det er mange som snakkar ganske nedlatande om turbilde her på Sukker...
(Meiner ikkje denne tråden, men generelt...)

Kva er det eigentleg som er gale med desse bilda?
Er dei verkeleg såpass kleine og kjedelege?
Korfor bør ein som har friluftsliv/turgåing som fritidssyssel #1 ikkje ha massevis av slike bilde på profilen sin?

Eg har nesten utelukkande turbilde, og synest det går heilt fint ettersom det seier mykje om meg sjølv som person og framstiller meg slik som eg faktisk er.
Det kjennest jo nesten litt som om ein må rettferdiggjere seg for bilda ein har...

Er det mogelegvis sånn at det er mange som har eit slags "obligatorisk" turbilde (eller fleire) sjølv om dei i sanninga ikkje er særleg opptekne av friluftsliv/turgåing...?

Kan naturlegvis berre snakke for meg sjølv, men EG har faktisk turbilde på profilen min fordi eg er nokon dokker nordmenn kanskje ville kalla ei "fjellgeit" (love it or hate it ... but that's me...)
Eg spring rundt i fjellet og heia så ofte eg får høve til det. Kan foreløpig ikkje tenke meg noko anna eg kunne likt betre...

Turbilda mine fortel eigentleg mykje meir om den eg er enn 1000 ord kunne ha sagt... (har likevel mykje tekst ståande i profilen min...)
Ei som ikkje (stor-)trivst med friluftsliv kunne såleis aldri vore ei som høver til meg. Ikkje kleint å tydeleggjere dette ved å ha tilsvarande bilde, synest eg.

(mann 39 år fra Hordaland) ma. 26 sep. 06:13 Privat melding

Lilly: I'm still Roken, ja :-p
Hoppebilde eller toppløs bilde du tenkte på når det gjaldt yoga? Nakenyoga kanskje?

(kvinne 36 år fra Oslo) ma. 26 sep. 07:32 Privat melding

Helt enig med nachtaktiv. Är man mycket ute så bör man visa det om man önskar möta någon likasinnad. Jag blir en liten aning besviken om jag går in på en trevlig profil och det saknas turbilder. Vi är ju lyckligtvis inte alla på jakt efter samma personer utan söker olika saker. Och så säger mig ibland också dessa turbilder/skidbilder/sportbilder något om graden av intresset för det de visar. Om man exempelvis i text skriver "liker at stå på ski" kan det ju betyda allt från "Åker skidor någon gång ibland och dricker Jägermeister på afterski" till "Drar på toppturer varje helg och hoppar klippor"... ;-)

Skjult ID med pseudonym Hovmester ma. 26 sep. 08:00

Ja, Lilly. Unngå selfies. Det er de verste bildene.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 26 sep. 08:05

Jeg er helt enig med nachtaktiv.

Skjult ID med pseudonym Lilly ma. 26 sep. 20:59

Nakenyoga er ikke en greie 😜 Hoppebilde og toppløsbilde er litt 2010.

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 26 sep. 22:02

Ett toppturbilde - check
Ett treningsbilde- check
Ett foran kjent byggverk i Europa-bilde - Hva er Europa?
Ett tåfies-bilde (bilde av tærne dine på en solseng i syden) - Reiser aldri noe sted.
Ett kløftebilde med trutmunn - check
Ett bilde av deg selv hvor du sitter i bilen med ungene i baksetet - får ikke alle 6 med på ett bilde da men...
Ett bilde i aftenantrekk tatt foran speilet hvor mobilen dekker halve ansiktet - check
Ett bilde av katta di - hvem av dem?
Ett snapchatfilter bilde med blomsterkrans i håret - hva er snapchatfilter?

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 26 sep. 22:03

Apollonis, du lyver!

Magebilde må vel være ufravikelig must for deg!!!