Alle innlegg Sukkerforum

treige menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 25 sep. 2016 14:25

har hatt en samtale gående med en fyr her inne, som egentlig ikke har ført noe sted, bare litt frem og tilbake, spørsmål og svar...når jeg har forsøkt å få han til å si noe mer om seg selv, gi meg litt å tygge på, utfordre meg litt...kommer det bare et spørsmål til...av helt uvesentlig karakter. Han sier at han ønsker å skrive litt for å bli litt kjent, men med den type spørsmål kommer vi til å bli kjent i år 2020 eller rundt der. Han sier også at han synes det er fint å treffes fort (!) og der er vi enige, men ingen invitasjon eller forslag kommer (det var jeg som tok initiativet først)...og nå har han jaggu meg blokkert meg. (trolig fordi jeg ikke har svart på nok et av hans intetsigende spørsmå)..altså, hva gir du meg!? Jez...

(kvinne 57 år fra Troms) sø. 25 sep. 2016 14:56 Privat melding

Bare å gå videre. Flust av den varianten. Tror ikke de helt veit hva de holder på med.

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 25 sep. 2016 15:37

takk for tipset, move on...nei, tydelig at mange ikke har en anelse...jeg som var klar for å invitere HAN ut..dust!

(kvinne 51 år fra Oppland) sø. 25 sep. 2016 15:55 Privat melding

Da gikk han nok glipp av noe. ..men som sagt - move on!
De finnes her de som ikke bare skriver og er intetsigende også 😆

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 25 sep. 2016 16:43 Privat melding

Bedre å finne det ut før enn etter at dere hadde begynt å date.

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 25 sep. 2016 16:47 Privat melding

Når det er sagt, så har du min fulle sympati. Sånt er kjipt 😔

(mann 52 år fra Østfold) sø. 25 sep. 2016 16:54 Privat melding

Det kan jo hende at det var en grunn til at han gjorde som han gjorde. Ikke at jeg vet hva og hvorfor men likevel, hvorfor dømme andre så fort og hardt?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 25 sep. 2016 17:05

Hvis du ikke en gang gidder å svare på et intetsigende spørsmål, så tror jeg jammen meg at jeg også hadde trodd du ikke var interessert allikevel. :P

Hvorfor har du så hastverk? Snakk med flere om gangen da vel og ta invitasjonene til date etter som de kommer. :P

(kvinne 33 år fra Oslo) sø. 25 sep. 2016 17:16 Privat melding

Tror det er med menn som med damer. De sier "jeg er ikke interessert i et forhold", men mener egentlig "jeg er ikke interessert i et forhold med deg". Du skal se han nok spurte bedre spørsmål, eller inviterte med ut på date, om han faktisk hadde vært interessert. Og menn som men damer liker vel å ha noen på "back-up" i tilfelle den de egentlig vil ha avviser dem.

Så, ikke bry deg om det, det var ikke rett match.

(kvinne 57 år fra Troms) sø. 25 sep. 2016 17:43 Privat melding

Når samtalen glir over til godagmannøkseskaft ja da er det et tegn på liten interesse. Og menn som er superivrige for så å gå over i sirup.. vell da er det vell ( min erfaring) dukket opp flere som lokker. Og hvis de ikke gidder å ta en kaffe for å prate litt, da er de ikke mye interessert.

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 25 sep. 2016 21:47

@PentBruktM: tror ikke jeg dømmer fort og hardt, men finner kanskje ut at jeg ikke ønsker en mann som ikke utfordrer meg, som bare er snill, mild og grei - og i tillegg seig som sirup...må jeg gjøre alt sjøl, liksom ;- )
Han sier at han ønsker å treffes fort - jeg sier meg enig - og tenker...jaaa, hva skjer? Ingenting, niks og nada. Du ser jo ut som en hyggelig mann - du tar i mot et kompliment på en søndag, ikke sant?
@huffsann, samtalen var egentlig goddagmannøkseskaft (fabelaktig uttrykk!) helt fra starten; fyren var jo tørr som en pinne og blottet for humor - MEN, siden rekken av potensielle ikke akkurat er lang... tenkte jeg at jeg ville gi han en sjanse ansikt til ansikt. Men skjebnen er ugrei, så sånn blir det ikke.
@Powpowgutt: har ikke hastverk jeg...har vært med lenger enn jeg kan huske, iallefall nesten. Men hvordan får du til å snakke med flere på en gang? Tips mottas med stor takk - her er det nemlig tørke. Lurer innimellom på om det er noe jeg ikke helt skjønner med sukker systemet...eller så må det være noe alvorlig i veien med profilen min, som gjør at menn skygger banen :- )

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 25 sep. 2016 22:35

@Hovmester:
Provosere deg? Hvordan da, og hva førte det til?