Alle innlegg Sukkerforum

Alle Singelfesters Mor 3

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 26 sep. 2016 11:13

Hei og takk for sist! ASM3 ble meget folksom, for å si det slik :-)
Det har kommet en del tilbakemeldinger og de fleste var happy. Som noen var inne på i en annen tråd her er der mange hensyn å ta når vi disponerer store lokaler midt i Oslo og behovene er mange. Om vi skal holde en lav inngangspris er det vanskelig å leie noe stort dersom vi skal være helt alene. De fleste steder har sine stamgjester som vil bli sure om de ikke får slippe inn ca 2330. Derfor starter vi kl 19. Så enten masse folk og rimelig pris, eller dyrere og færre. Det vi kanskje kunne forsøke er å ha eksklusiv tilgang til deler av lokalet etter kl 23.30, men det er usikkert om det vil fungere fordi de fleste heller synes det er greit at det kommer nye såpass sent. Det koster en del å bemanne opp så mange barer som var i sving på lørdag så vi må vite hvordan flyten blir i god tid på forhånd.

Vi jobber nå med en kveld med mer innhold og forsøker å få kabalen til å gå opp. Kommer tilbake straks vi har noe konkret der :-)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 26 sep. 2016 11:41

Vi beklager forøvrig tenkniske problemer med appen på lørdag. Det var også noe grums på mobilsidene (m.sukker.no). Da festlistene dukket opp var de dessverre ikke sortert slik at man måtte tråle gjennom hele havet for å finne de mest relevante.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 26 sep. 2016 11:47 Privat melding

En ting som det er enkelt, gratis, og lynraskt å gjøre noe med uten at det påvirket bunnlinjen er lydnivået. Når vi er der for å bli kjent bør det være mulig å snakke sammen, eller i hvert fall ha enkelte soner hvor det går an.

Har dere noen planer om å gjøre noe med det til neste gang? 😊

Skjult ID med pseudonym Steinhard ma. 26 sep. 2016 12:07

Dårligste festen jeg har vært på av alle Sukker fester. Som det skrives i andre innlegg her: Svært høy og dårlig musikk, ikke åpning av hele lokalet slik at vi stod som sild i tønne fram til 2330. Umulig å prate med hverandre. Ikke hyggelige priser på drikkevarer som avtalt. Ikke bare sukker-medlemmer der - og da ble det blanding av litt av hvert....
NEI- SISTE SUKKER -FESTEN FOR MIN DEL!!!!!

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 26 sep. 2016 12:22

Det med prisene skal vi sjekke opp. Vi hadde en avtale om hyggelige priser (les happy hour) før kl 20 for å få folk til å komme tidlig. Det med musikknivå overasker dog litt. Vi hadde en som gikk en del å sjekket forholdene og det var til enhver tid flere steder der det ikke var høy musikk. Kan det være en forklaring at man har sittet i "feil" avdeling over lenger perioder uten å bevege seg rundt? Som skrevet ble stamgjester sluppet inn på Horgans sent på kvelden. Vi trodde disse skulle holde seg oppe, men det skjedde ikke. Vi skal ta en debrief og gå igjennom rutinene med stedene slik at det blir bedre neste gang.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 26 sep. 2016 12:44

Det kom inn ett forslag:
Lei et stort selskapslokale, begrens deltakelsen til et par hundre (feks 100 av hvert kjønn), øk prisen litt, kjør speed dating for dem som ønsker (feks ved påmelding på festen) og sett aldersgrenser feks 18 - 35, 36 - 50, 50 +

Hvis man skal ha et stort lokale for 200 på speed dating så vil dette koste mye. Ikke bare litt. Aldersgrenser fungerer dessverre ikke da det ikke fungerer for folk i overgangen. Det vil ikke komme folk på 36 om det bare er for folk fra 36-50. Hvis vi får sync'et opp det neste arrangementet vi jobber med skal vi se om vi ikke får lagt inn litt speeddating også. Men trolig må det gjøres noe for å få det til å fungere. Ha en finfin dag!

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 26 sep. 2016 12:52

Ikke speeddating for alle. Tenk "karaoke-kveld". Alle MÅ ikke frem og synge, men de som har lyst setter seg på liste.
"Aldersgrense" var selvsagt ment som veiledende. Og ikke nødvendigvis ens egen men fremtidig partners ønskede alder. Var jeg 36 år ville jeg gått for 36 - 50 fordi jeg ikke er intr i 20-åringer.
På lørdagens fest var det altfor mange "drittunger" 😜

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 26 sep. 2016 12:55

Ehhh...beklager språkbruken om noen følte seg støtt.
"Drittunger" = unge vakre kvinner og menn i begynnelsen av 20-årene. Var altfor ungt klientell rett og slett

Skjult ID med pseudonym smiliiet ma. 26 sep. 2016 13:30

Jeg lurer på om opplegget er så bra at det er verdt å reise mange mil, betale hotell og reise og samtidig bruke en helg på arrangementer? :)

(mann 70 år fra Buskerud) ma. 26 sep. 2016 16:17 Privat melding

Det å lage en fest for folk i ALLE ALDRE er dødfødt. Særlig når Sukker ikke klarer å holde det de lover med flere avdelinger med litt forskjellig slags musikk. Det løfter holdt Sukker ikke nå på lørdag ; - det var kun en avdeling med tilstander som på After Ski i Hemsedal..... - øredøvende musikk og som sild i tønna. HAr mistet tiltroen at Sukker klarer å arrangere fest for 40 og 50 åringer - dere i Sukker er vel i 20 - 30 årene og tenker bare på deres egen aldersgruppe.

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 26 sep. 2016 16:20 Privat melding

Hvor mange var på festen fra Sukker?
Hvor mange klager i etterkant?

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 26 sep. 2016 16:26

Alle fester er vel ikke innertier for alle bestandig? Jeg har vært på mange fantastiske fester opp gjennom livet. Men en god del fester er slik fester er iblant, man har det sånn passe, blir full, suller rundt og våkner neste dag og tenker at man kunne latt det være men greit nok.

Synes du @swingit er vel negativ mot sukker her. Selvfølgelig tenker de ikke bare på 20 og 30 åringer. Men å gjøre alle til lags, det er aldri helt lett. Kanskje du vil ha større glede av de mindre treffene med flere eldre medlemmer tilstede.

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 26 sep. 2016 16:29 Privat melding

Virker som om kanskje det lar seg gjøre å lage et eget arrangement uten å forholde seg til Sukker!? Kan ikkje være så mye hokus pokus å arrangere en sammenkomst i byen eller på fjellet innenfor en viss aldersgruppe!? Ta initativet sjøl og led opp til dans!!!

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 26 sep. 2016 16:38 Privat melding

Svindyrt med danskebåten. Ta heller en helgetur til Praha eller Stockholm etc.

Skjult ID med pseudonym smiliiet ma. 26 sep. 2016 17:00

Danskebåten er jo greit med tanke på at da er det ikke mulig å stikke av 😜
Med mindre noen hopper av i fart.. 🌊

(mann 36 år fra Akershus) ma. 26 sep. 2016 17:39 Privat melding

Syntes i grunn festen var bra jeg, men kunne kanskje tenke meg en avdeling hvor det var litt flere sitteplasser å litt lavere musikk så man kunne sitte å prate 😊

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 26 sep. 2016 17:48 Privat melding

He he @kiara hver måned altså?

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 26 sep. 2016 17:49 Privat melding

(Sorry men jeg måtte bare @kiara)

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 26 sep. 2016 17:57 Privat melding

Henge på rette steder kan være essensielt har jeg etterhvert lært - du får ta ene aldersgruppe I begynnelsen av mnd og den andre sånn midt i. ...men heng rett da @Kiara 😂😂😂

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 26 sep. 2016 18:04 Privat melding

Høres ut som en god plan @kiara - du får fortelle hva som funker best, kan være viktig lærdom å dele her på en datingside 😉

(mann 49 år fra Oslo) ma. 26 sep. 2016 18:17 Privat melding

Tror nesten et sukker-cruise med danskebåten blir et bedre opplegg enn å avholde sukkerfest på et utested, der det ikke er sjans i havet for eksklusivitet.

Mulig jeg har fått feil inntrykk, men plutselig fenget ikke idéen om sukkerfest så veldig lengre. Billigere priser i kun en time, og ingen filtrering i døra gjør at det virker mer som reklame for Horgans.

Om inntrykket hovedsaklig er i den retningen swingit representerer, så bør man se på konseptet.

Kanskje er det bedre å trekke det litt vekk fra Oslo Sentrum, og begrense det til kun sukkermedlemmer.

Men igjen, er det kun de som støyer mest som har satt inntrykket her, så regner jeg med flere gir lyd fra seg om hvordan de opplevde sukkerfesten, som likevel ikke var eksklusiv.

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 26 sep. 2016 18:24 Privat melding

Jeg synes Sukker skal ha kred for at de ordner sosiale events - med en aldersspredning fra ung til urgammel , så skal det mye til for å treffe alle.

De som klager mest for arrangere noe selv slik at det blir akkurat slik de mener det skal gjøres.

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 26 sep. 2016 19:20 Privat melding

Viser til treffet lørdag 5.november i en annen tråd :-)

(mann 53 år fra Oslo) ma. 26 sep. 2016 23:19 Privat melding

Dette med alderskategorier tror jeg er en dårlig ide. Noen vil alltid falle igjennom to stoler. Hvorfor lage begrensninger og utelukke folk. Bare hyggelig at folk i alle aldre har det gøy:-)
Jeg klarte å da å prate selv på de mest støyende stedene, men var også innom noen roligere steder. Om noen syntes dette lignet på afterski i Hemsedal må det være lenge siden de har opplevd det:-)
Jeg møtte mange hyggelige mennesker av begge kjønn og tror det var mange som hadde det fint. Synes jeg så mange blide ansikter:-) Kanskje det bare var det at det var de smilende ansiktene som var mest sjarmerende, og derfor de jeg la mest merke til!

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 26 sep. 2016 23:28

Er det mulig. Har ikke PC her nå så får ikke redigert😆. Falle igjennom to stoler😂😂.

(mann 53 år fra Oslo) ma. 26 sep. 2016 23:31 Privat melding

Oops.....da klarte jeg det også😂. Får vist redigere litt imorgen og satse på at det ikke er så mange som får med seg bommertene😆.

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 26 sep. 2016 23:33

Haha...herlig :)
Faller du gjennom to stoler, så er du jaggu tjukk!

Skjult ID med pseudonym Vrinsk ma. 26 sep. 2016 23:35

Jeg synes det er litt urettferdig med all kritikken av Sukker. Jeg hadde det kjempegøy på festen! Jeg dro helt alene på festen, men møtte opp på ett av vorsene fra Forum. Holdt sammen med gjengen fra vors resten av kvelden, og hadde det veldig hyggelig.

Det var litt mindre støy i "utendørsområdene", men disse var helt innrøkte. Så jeg støtter ønsket om et område med lavere musikk og flere sitteplasser.

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 26 sep. 2016 23:38

Kveldens, Confident 😂
Ved siden av Hovmesters dansebåtarrangement med Swingit 😂

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 26 sep. 2016 23:39

@Creeper
Eventuelt tynn som en spiker eller stiv som ett spett😆

Skjult ID med pseudonym Steinhard ma. 26 sep. 2016 23:51

Er enig med de som sier det var en heller dårlig fest mht meget høy musikk og trangt. Sukker burde ta hensyn til folk i alle aldre og at mange hadde reist langt for å komme på festen. Kjente meg igjen i betegnelsen "After ski i Hemsedal" selv om det er 20 år siden jeg var der.....
Hvis det ikke tas hensyn til at det er en god del mennesker i 40-50 årsalderen så kommer ikke jeg en gang til på en slik sukkerfest som denne.

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 26 sep. 2016 23:53

Haha...absolutt 😂. Den smellfeite blir vel sittende fast i ramma på første stolen.

Dansebåt med Swingit og Hovis 😁. Hvor og når går båten?

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 26 sep. 2016 23:59

Må innrømme jeg blir litt overrasket. Jeg er da midt i denne såkalte 40-50 aldersgruppen og kjenner meg ikke igjen. Nå mangler det bare at noen sier det bare var dunk dunk musikk😆.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 27 sep. 2016 04:01 Privat melding

@hovmester om det var seriøst ment, så kanskje vi sees om dere er på rette båten. Tar selv en tur med DFDS lørdagen om 2 uker... Men dere snakker kanskje om Stena Line i tilfelle?

(mann 70 år fra Buskerud) ti. 27 sep. 2016 04:16 Privat melding

Danmarkstur er bra ja....Jeg drar i morra til Fredrikshavn, men gjerne om 2 uker også - da er det Køben da med DFDS......og med 6 timer i land.
Hvorfor ikke - godt og bedre forslag enn disse Sukkerfestene......

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 27 sep. 2016 06:42 Privat melding

@Kravstor: Jeg var ikke på denne siste festen, men på den forrige. Jeg syntes musikken var fantastisk, så det eneste jeg var lei for var at jeg ikke fikk danset, men den var så høy at kommunikasjon ble svært krevende. :-)

Det var ikke noe verre enn på andre utesteder, men siden disse festene er spesifikt for å bli kjent så hadde det vært fint å kunne prate. :-)

Skjult ID med pseudonym 76 mann ti. 27 sep. 2016 10:22

Må bare si meg enig med mange andre her, ASM 3 var et ukontrollert kaos, altfor mye folk på for lite plass, helt klaustrofobisk. Musikken var kanskje ikke så høy, men likevel vanskelig å snakke med folk . Nå skal
det sies at det var mange fine og interessante damer der, men i dette
kaoset hadde jeg ingen mulighet til å nå fram. Ble så frustrert at jeg gav
opp og forlot "Horgans" kl 23 45. Hadde reist ganske mange mil kun for dette, så jeg er ganske skuffet. Hvis jeg skal gi en fremtidig singel-fest en sjanse, så må den være lagt opp på en helt annen måte !

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 27 sep. 2016 11:46

@Solecita
Forstod ikke det med at du ikke fikk danset? Tenk kroppsspråk kjære Solecita....kroppsspråk:-)

(mann 39 år fra Akershus) on. 28 sep. 2016 10:36 Privat melding

Støtter Creepers forslag om karaoke.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 28 sep. 2016 11:51 Privat melding

@Kravstor: Hvorfor tror du jeg var lei meg for at jeg ikke fikk danset? 😜

Jeg satt hele kvelden i en dyp samtale med en spennende mann, men det føltes nesten fysisk vondt å ikke danse til så flott musikk. Foten min levde sitt eget liv. Han innrømmet etterpå at det var helt utilgivelig av ham at han ikke hadde dratt meg med ut på dansegulvet.

Innimellom er det å være litt sjenert en betydelig ulempe. 🙂

(mann 49 år fra Oslo) lø. 8 okt. 2016 15:58 Privat melding

@hovmester og @swingit ble/blir det tur på dere denne helga?

Er sjekket inn på båten nå. Ennå ved kai, så jeg surfer på Telia sin 4G (data-roaming avslått).

Og til absolutt alle snille og greie folk her på sukker, god helg og skål.

😊