Alle innlegg Sukkerforum

Damer på nett overvurderer sin egen attraktivitet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym BLings sø. 28 des. 2008 17:54

Det er ganske åpenbart at damer på nett har et urealistisk forhold til sin egen markedsverdi. Dette følger av at de får mye mer oppmerksomhet enn gutter får her, og dermed innbiller de seg at de troner høyere i hierarkiet enn hva de faktisk gjør. Dette medfører igjen at det blir få relativt få par ut av nettdating. I det virkelig liv er balansen mellom tilbud og etterspørsel for begge kjønn mer realistisk og balansert, mens når den ene parten på nett (les kvinnen) kontinuerlig overvurderer sin egen attraktivitet og dermed også hvor høyt hun kan sikte, så er balansen forstyrret og dermed blir det få matcher. Et resultat av dette er at det store flertallet av tilsynelatende realtivt bra damer jeg ser her, fortsatt er single etter lang tids medlemskap. De sikter høyere enn sitt eget nivå.

Skjult ID med pseudonym juni sø. 28 des. 2008 18:06

gudameien så lei jeg er slike temaer...

Hva i all verden er det som gjør at denne attraktivitetsteorien får så stort fokus her?
Da er det altså slik at dersom vi takker nei til en som forsøker å komme i kontakt med oss, så er det fordi vi feilaktig tror at vi er mer attraktiv en han og dermed mener vi er gode nok til å få noe bedre? Og når vi selv forsøker å komme i kontakt med noen, men får et nei, så er det fordi vi prøver å komme i kontakt med noen som egentlig er mer attraktive enn oss, men vi vet det bare ikke?

Jeg blir rett og slett drittlei slike overfladiske og idiotiske teorier! Slike teorier kommer fra overfladiske mennesker!
...søren heller... for noe usannsynlig idioti!

... snøft...

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 28 des. 2008 18:07

ååååååå....,er det derfor jeg har vært så lenge singel altså.....
hmmm jeg må bare finne meg en som er styggere hoho
takk for at jeg fikk vite løsningen

Skjult ID med pseudonym åddå sø. 28 des. 2008 18:16

Ikke alle som ikke skjønner sin egen begrensning da!!Lar faktisk være jeg,å skrive til umåtelig pene gutter som skriver til meg!!!
Selvtillitt vil mange mene....men nei.....møt meg i real life og gi meg samme oppmerksomhet-da skal jeg svare!!
Realisst heter det.........men er jo ikke damenes skyld om gutter langt over dem tar kontakt,og noen er da også opptatt av annet enn utseende!!Men å kun fokusere på de peneste....av ei normal jente.....kan kanskje gå til hode på noen??Hva vet vel jeg.....

Skjult ID med pseudonym jezzy sø. 28 des. 2008 18:17

Ibland är jag så JÄ..A glad att folk här inne skriver annonymt!
Då slipper jag "himla med ögonen" å tänka "MOOROOOOOON!!", när jag ser personen i fråga(TS) på gatan.

Skjult ID med pseudonym Mårnings sø. 28 des. 2008 18:23

Kan ikke Sukker gjøre det obligatorisk for alle å ha minst ett blide med "morratryne"

Jeg laster gledelig opp ett bilde av meg 15 sekunder etter at jeg har stått opp. Hadde vært artig å sett damene med mindre glansbilder også. Vi er alle fule hver dag når den begynner.

(kvinne 42 år fra Vest-Agder) sø. 28 des. 2008 18:24 Privat melding

Jeg har ingen problemer med å stå for det jeg sier iallefall......!
Er nok like mange damer som undervurderer seg sjøl som de som overvurderer vil jeg tro!!
Jenter tror aldri de er bra nok,sånn er det bare.Derfor det kryr av normale gutter med nydelige jenter!!
Guttene sikter etter stjernene samme søren åssen de ser ut!!
Men hva så egentlig....til syvende å sist er det ikke utseende du skal BO sammen med,LE sammen med,FUNGERE sammen med-har NULL betydning når alt kommer til alt!!!
Så all ære til de som får "bedre enn fortjent"----kanskje de faktisk har SJARM og by på...noe gjør de iallefall riktig!!!
Personelig er jeg den som vet mine begrensninger...og ikke leter etter en gresk gud!

Skjult ID med pseudonym tekopp sø. 28 des. 2008 18:26

Eller kanskje e det BLings som overvurdere SIN attraktivitet..? Men unnskyld mæ BLings, "markedsverdi"? Ikke rart du ikke drar dame hvis du ser på dem som en vare (og skjule det like dårlig førr dem du tar kontakt med på nettet som du gjør i denne tråden...)
Æ trur forresten du tar feil i din konklusjon om at "jente trur de trone høyere i hierarkiet enn de egentlig gjør, fordi de får mer oppmerksomhet her enn gutta gjør". Hm, for det første ser æ ikke korsn det at jente får mye oppmerksomhet på nettet skille sæ fra det faktum at de også får mye oppmerksomhet på byen, og for det andre e jente her inne OGSÅ ute etter å finne en kjæreste, så da ville det jo være usmart å legge terskelen sin så høyt at de blir uoppåelig...?

Skjult ID med pseudonym pigalopp sø. 28 des. 2008 18:26

Tror nok du har blingset litt for mye nå TS.
Det er vel heller stikk motsatt for endel av oss damer, og noe hierarki har det vel aldri vært snakk om.
Kanskje en god optiker kan rette litt på synet ditt?

(mann 43 år fra Oslo) sø. 28 des. 2008 18:37 Privat melding

Se og hør på Carlos Mencia's stand up ang dating.... se og lær.....og le.....

Skjult ID med pseudonym tekopp sø. 28 des. 2008 18:39

Næmmen Antihyling da. Vi må da kunne være uenig med TS OG begrunne koffor uten å bli beskyldt for å skjelle ut TS, vel? Kan du ikke bynne me å fortelle di mening om saken, da? Dette e jo et diskusjonsforum, så folk må tåle å få motsvar.

Skjult ID med pseudonym juni sø. 28 des. 2008 18:39

Antihyling:

At dynamikken er noe annerledes på sukker enn ute i den virkelige verden? Er det slik da at en kvinne som både er en del ute i den virkelige verden samtidig som hun er på sukker, tenker at jeg er visst ikke så attraktiv i den virkelige verden, så der får jeg ta det jeg kan få, men på Sukker, der er jeg attraktiv der, så der skal jeg prøve å skaffe meg en skikkelig hunk.

???

Og jeg hyler så høyt jeg bare kan for jeg kan ikke skjønne hvordan man kan være så overfladisk at man prøver å forklare andre mennesker mangel på kjæreste med at de feiltolker hvor pen de er eller ikke er?

(mann 49 år fra Østfold) sø. 28 des. 2008 18:43 Privat melding

For spesielt interesserte kan vi se her http://www.laddertheory.com/ hvordan ting fungerer. Det er nok satt litt på kanten og på en humoristisk måte, og fanger selvsagt ikke opp alle ;-)

Skjult ID med pseudonym :) sø. 28 des. 2008 18:54

TS har sin oppfatning av dette, og det er jo greit... og jeg har kunnet skrevet det samme, men da skal det leses: mannfolk :)) NEMLIG!!

Skjult ID med pseudonym dreamer sø. 28 des. 2008 19:06

Tenk om vi ALLE her inne kunne fokusere på noe annet enn utseendet. Det hjelper ikke å se ut som en gud/gudinne hvis man er en drittsekk, sånn er det bare.
Er så lei av alt dette maset om hvordan den andre MÅ se ut, og dette er nok likt fordelt mellom kjønnene tror nå jeg.
Er nok mange her som "mister" noen p.g.a. det.
Tenk om vi i 2009 kunne få tråd som begynte slik : Var på date igår, han/hun hadde ikke "drømmeutseendet", men du verden for et flott menneske !
Er lov å håpe, ikke sant ?

Skjult ID med pseudonym JGutt sø. 28 des. 2008 19:11

Men det er jo problemet med nettdating, at det første man ser er utseendet. Ikke sjarmen eller utstrålingen til personen. Jeg har opplevd å ha truffet på damer i en annen setting enn Sukker som har vist seg å være en så utrolig bra person, og med glimt i øyet og veldig søt og sjarmerende. Men som jeg neppe noen gang ville ha truffet gjennom sukker fordi det statiske bildet av den samme personen jeg ville ha sett på sukker ikke ville tiltrukket meg.

Skjult ID med pseudonym Clueless sø. 28 des. 2008 19:46

Glad jeg er stygg som juling og klar over det. Ikke er jeg særlig intelligent eller... Eller morsom.

Skjult ID med pseudonym Perle62 sø. 28 des. 2008 19:54

@Fakinsupah:
Panel kan opprettes... helt sikkert. Kan ikke se at det med så mange kunder og så mye uenighet noen gang kommer til å bli enighet om hvem som skal sitte å representere i det panelet... Og du sponser selvsagt utgiftene og lønnen disse velutvalgte skal ha, ikke sant???

Skjult ID med pseudonym Clueless sø. 28 des. 2008 19:56

Også hadde det sikkert ikke kostet oss no særlig i form av økt medlemspriser heller? *fniser*

(mann 33 år fra Oslo) sø. 28 des. 2008 20:04 Privat melding

For et nerdete tema, en anonym mann som ikke tør å vise hvem han er skal kritisere jentene på sukker fordi de får flere meldinger..so what..who gives a shit...Har du vært på et utested før? Det er jo bare å møte opp så kommer jenter bort og sier hei og smiler og vips har du en hyggelig kveld...å låse seg fast i masse teorier om det motsatte kjønn er nerdete.

Skjult ID med pseudonym juni sø. 28 des. 2008 20:06

Skikkelig markedsføringsverktøy for sukker:

"hos oss får du vurdert attraktivitetsverdien din på en skala fra 1 til 10, i tillegg til vårt uovertrufne matchsystem"

gulp...

...nope, ingen skal få gjøre meg om til kun et nummer, nei :p

Skjult ID med pseudonym shrek sø. 28 des. 2008 20:06

noen er så heldige å være fotogent vakre, og hvis de er noe i nærheten lookwise IRL,samt har noe suprasnipalt, bør ikke frykten være stor for å kunne gå ut av cyberspace og date en el alle interessante beilere. Hvis man på annen side sparkler ansiktet til det ugjenkjennelige før bildene tas og profilen kunne vært skrevet av Asbjørnsen & Moe, har man kanskje mer å frykte.Prøving og feiling vil plassere en i riktig divisjon. Og noen rykker opp med åra og andre rykker ned........

Skjult ID med pseudonym juni sø. 28 des. 2008 20:11

Stein:

Jeg er så innmari enig.
Vi er så flinke til å lage en hel haug med rare teorier om det motsatte kjønn. Kan ikke skjønne annet enn at mye av det er fordommer, og fordommer har det med å få oss til å sitte fast i uhensiktsmessige tanker og mønstre.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 28 des. 2008 20:19 Privat melding

Jeg synes det virker som om gutter alltid leter etter unnskyldninger. Om jeg går ut med mine venner treffer vi alltid jenter som vi blir kjent med og har det hyggelig med, danser, drikker..har det gøy...behandler jentene bra osv..neste helg kan vi ha dem på vorspiel eller møte dem ute igjen
Jeg skjønner ikke hvorfor mange menn ikke greier å sette seg inn i hvordan det er for jenter..jenter er litt mindre enn oss og må passe mer på seg selv og må ofte gå to og to om kvelden ute pga innpåslitne fulle aper..mens som gutt så er en alltid trygg og en kan slappe av.
Så vi har mange fordeler på mange på mange områder..derfor synes jeg det er nerdete og klage over bagateller på sukker.
Bruk heller energien på å vis at du bryr deg om en jente eller noe sånt.

Skjult ID med pseudonym general sø. 28 des. 2008 20:22

grinebiting..................,man finner vel ut før el senere om man sikter for høyt. Ingen har vel lyst til å forbli her inne til man får honnør rabatt på superbruker medlsk.....

Skjult ID med pseudonym erke sø. 28 des. 2008 20:25

godt poeng Stein! Jeg sier ikke at vi sitter og skjelver hjemme fordi vi ikke tør å svare på mailene vi får, men vi skal tross alt passe litt på hvem vi treffer og hvor vi treffer menn. Og dessuten, jeg tror mange menn tror vi kvinner har fulle innbokser hver eneste dag, men personlig har jeg ikke det (jeg ser faktisk helt OK ut og har en ganske greit snekra sammen profil) men jeg bor jo ikke i Oslo da.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 28 des. 2008 20:36 Privat melding

Det er relevant på mange måter.

Tenk hvor mange fulle menn som bare tar tak i jenter og drar dem til seg uten å si hei engang, samme greia hver helg..,overvurderer de ikke sin egen attraktivitet da? Men jenta kan jo ikke akkurat gi fyren juling ..med andre ord han har en solid fordel..en slags unnskyldning til å oppføre seg usmakelig.

Skjult ID med pseudonym Pesetos sø. 28 des. 2008 20:59

@ SteinR:
Ikke at jeg ikke på generellt grunnlag ser mange av poengene dine om idiotiske teorier og generaliseringer, eller forsvarer voldelig oppførsel og feigheten til mange menn (og kvinner for den del)..

Men so what om jenter er fysisk svakere? Ingen kan bli utsatt for fysisk vold gjennom datamaskinen, så fatter heller ikke hvorfor du drar muskelmassen inn i denne diskusjonen? Synes det ganske nerdete faktisk... ;)

Skjult ID med pseudonym kvinnen sø. 28 des. 2008 21:10

Vi overvurderer ikke sin egen atraktivitet, vi er bare subiektive som alle andre / også menn / her i verden...også sukker verden

Skjult ID med pseudonym skjult id sø. 28 des. 2008 21:37

If the man is in the upper position (on the ladder) the disparity is a measure of how long the woman will put up with him cheating, using her physically without committing, or paying his rent and all his bills.

If the woman is in the power position (on the ladder) then it is a measure of how much the man will spend money on her, fetch her things at midnight, and listen to stories about other guys she is fucking.

from the Ladder Theory @brucewillis over

hehe

Skjult ID med pseudonym juni sø. 28 des. 2008 21:50

bruswillis:

ehh... _takk_ for at du ønsket å dele dette med oss...
(irono)

Er så møkk lei hele attraktivitetsgreia og nivågreia og stigegreia at jeg ikke en gang klarer å sette på meg humorbrillene.

... er ikke plass til et eneste bittelite støvkorn av impulsive godfølelser mellom mennesker i disse dumme teoriene, jo...

Fryser!

Skjult ID med pseudonym erke sø. 28 des. 2008 21:52

fryser jeg også:) dette er tull gutter....

Skjult ID med pseudonym juni sø. 28 des. 2008 21:53

erke:
:-)

Skjult ID sø. 28 des. 2008 22:17

Det som er problem det er dine forventninger, TS, ikke damenes atraktivitet.
Du er en type som vil ha andre å være på din måte, ikke ta dem som de er.
Det er farlig, det, vet du... du skal aldri finne den perfekte, for det finnes ikke perfekte.
Vi er bare mennesker, skjønner du.
Men lykke til, uansett.

Skjult ID med pseudonym skjult id sø. 28 des. 2008 22:20

les http://www.laddertheory.com/ fra @brucewillis over.. den er jo ganske vittig - har den noe for seg.. ?

"As to the first point, that of money. Well most guys know that women dig guys with money. Would Donald Trump be fucking models if he wasn't rich? That question is rhetorical. Now I don't even believe this is wrong, I think it is just nature. But I also think women who are this way (and it is almost all of you) should be honest and admit that they are basically whores, and stop saying bad things about the so-called "actual whores" who are just trying to earn an honest living.

I think is very very close to a final analysis of how a woman's rating system works. If you are very attractive, rich, and novel and show no interest in her she is almost guaranteed to want to fuck you. Indeed, isn't this the very definition of Alpha Male?

(mann 41 år fra Oslo) sø. 28 des. 2008 22:43 Privat melding

Jeg tror ikke at jenter, overvurderer sin attraktivitet mer på nett, enn i den virkelige verden. Det som skaper frustrasjoner, for begge parter, tror jeg bunner ut i følgende; Menn er visuelle, og første kriterie for å ta kontakt, er at det finnes en fysisk tiltrekning til personens utseende. Denne terskelen er relativt lav, og spesielt på nett, hvor konsekvensene av et avslag føles relativt små i forhold til å stå ansikt-til-ansikt ute på byen. Resultatet er da at menn på nett sender ut mail til en lang rekke potensielle kandidater.

Jenter på sin side er langt mer restriktive når de skal velge kandidater. De ser også på bilder for å se om det finnes en viss attraksjon, men de er også svært opptatt av teksten. Er dette en person jeg kan ha et langvarig forhold med? Er han flink til å kommunisere, har han sjarm, humor, er han økonomisk stabil, er han fysisk aktiv, matcher han på andre viktige områder? Følgelig er jenter langt mer restriktive til personer de velger å ta kontakt med. De leter etter drømmeprinsen på bakgrunn av profilen, og korte meldinger og/eller lite utfylt profil, blir ignorert.

Problemet oppstår først når det avtales å møtes til date. Kvinnen har kanskje allerede valgt det hun tror er en god match, men for gutten kan det hende at det er først nå han begynner å vurdere om de virkelig passer sammen. Hvis han finner ut at det ikke er grunnlag for noe langvarig forhold, vil han kanskje heller satse på et kort forhold (den fysiske tiltrekningen er jo tilstede), eller trekke seg helt tilbake. Sjansen er derfor dessverre stor for at begge havner tilbake til utgangspunktet etter kort tid.

Skjult ID med pseudonym R sø. 28 des. 2008 23:17

@ BLings - Whaaaaaaaaaaaat?

"Et resultat av dette er at det store flertallet av tilsynelatende realtivt bra damer jeg ser her, fortsatt er single etter lang tids medlemskap. De sikter høyere enn sitt eget nivå."

Det er jo litt spesielt at du har observert relativt bra damer her etter lang tids medlemsskap. Det betyr vel antagelig at du også har vært her i lang tid? Skulle det tilfeldigvis ha seg sånn at du også "sikter høyere enn ditt eget nivå"? Hvor er ditt nivå forresten? Er det kartlagt?