Alle innlegg Sukkerforum

Blir en tanke svett

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Fra nord ti. 27 sep. 2016 00:40

ER det bare jeg som får prestasjonsangst og blir svett bare av å lese hvor aktiv "mange" menn er når de beskriver seg selv.
Jeg lurer på når de rekker å gjøre andre ting, eller består all fritid av trening i en eller annen form ?
Og med det samme jeg "slenger med leppa", hvorfor er en del menn så rund over magen og mener fremdeles at de har "normal kroppsfasong"...

(mann 46 år fra Oslo) ti. 27 sep. 2016 00:52 Privat melding

Det betyr vel at rund har blitt normalen...

Skjult ID med pseudonym x eller y ti. 27 sep. 2016 01:14

I hine hårde tider betydde rund, velstand.
Rund i dag, er vel alt fra velstand til lat. Selv er jeg rund og det kommer ikke fra velstand, ei heller fra det å være lat. Ikke synes jeg at det er attraktivt heller.

Skjult ID med pseudonym Fra nord ti. 27 sep. 2016 06:18

Det at folk blir rundere med årene kan ha mange årsaker, noe er helserelatert og kan være vanskelig å gjøre noe med. En kropp som er naturlig bygd og fylt opp, kan være flott.
Men når vekten øker og du titter i speilet så bør realitet gå opp for deg og overgangen til litt rund som beskrivelse bør redigeres i profil og hodet.
Er selv litt rund og jeg jobber med å ha kontroll, jaggu ikke enkelt når man passerer XX år i passet.
Trener selv moderat, men fyller ikke profilen min med alt jeg gjør for å fremstå som veldig sporty.

(kvinne 55 år fra Akershus) ti. 27 sep. 2016 06:35 Privat melding

Trening er den nye religionen. Følgelig ønsker folk å fremheve det. Jeg har også stusset over at mange menn som sier de trener mye har en kroppsfasong som ikke helt harmonerer med det, men det går selvsagt an å 'kompensere' med mye mat.

Og selvrapportering rundt kroppsform er såpass usikker, at det kan være greit å supplere med bilde i helfigur, av hensyn til de som er fryktelig opptatt av akkurat det. :-)

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 27 sep. 2016 07:29

En ubesvart gåte, kan aldri belyses for ofte.😄

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 27 sep. 2016 07:40

Joda, men det er jo slik at man bør skrive det man er interessert i da? Jeg tar utgangspunkt i at folk er mye mer enn det de skriver i profilen, men jeg skjønner faktisk fortsatt ikke helt hvordan jeg skal velge interessante folk ut fra profil.

Skjult ID med pseudonym Fra nord ti. 27 sep. 2016 07:43

Kan ikke huske at jeg har stilt samme spørsmål tidligere.
Hva man liker å holde på med er viktig indikator på om jeg vil trives sammen med personen, en variasjon og tildels selvstendighet er viktig i mine øyne. Ønsker ingen mann som trener i all sin fritid men jeg ønsker ingen sofasliter heller. ikke enkelt det der

Skjult ID med pseudonym Greve ti. 27 sep. 2016 08:27

Kanskje en del menn mener at de har "normal kroppsfasong" selv om de er "runde over magen" siden aviser og tidsskrifter er fulle av lubbne feminister som hylles for å vise frem sine "normale kropper" hele tiden???

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 27 sep. 2016 08:41

Hovmester, du må pusse brillene dine og lese om igjen.

Hovedinteressene til damene er trening og reisning (gjerne i kombinasjon). Og det burde vel ikke være så avskrekkende for de fleste menn med helsa i noenlunde behold.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 27 sep. 2016 08:56

Kan virke sånn ja...

Men ettersom du alltid starter meldingene med "Pule?" så tror jeg nok ikke at de har latt seg merke ved det.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 27 sep. 2016 08:58

Jeg gir snart blaffen i hva folk skriver, jeg kommer til å bli evig singel uansett :P

(kvinne 55 år fra Akershus) ti. 27 sep. 2016 09:03 Privat melding

Hoppetussa: Det er den rette innstillingen. 😊Sist jeg sa det møtte jeg en mann to uker etter, som 6 måneder ledet meg til alters. 😜

(kvinne 55 år fra Akershus) ti. 27 sep. 2016 09:04 Privat melding

* 6 måneder senere.

Fillern at det ikke er noen rettemuligheter!

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 27 sep. 2016 10:03

@Solecita, da finnes det kanskje lys i mørket, selv for meg :D :D

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 27 sep. 2016 10:15

Altså, det går an å trene mye og ikke ha kroppsfasong som 'harmonerer' med idealet som da mange tenker på når det snakkes om trening. Sprek, sprekere, sprekest ;) Det er mange som tjukkere enn andre, men sprekere som bare det! :)

(mann 51 år fra Østfold) ti. 27 sep. 2016 10:17 Privat melding

Finnes ikke lys i mørket. Er det mørkt så er det mørkt 😜 -men kanskje det finnes i enden av tunellen 👍

(kvinne 55 år fra Akershus) ti. 27 sep. 2016 10:17 Privat melding

@Hoppetussa: Jeg er sikker på at innen 2016 er omme så har du fått verdens beste kjæreste, bedre enn du noen gang har hatt fantasi til å drømme om :-)

(Forrige innlegg slettet for skrivefeil.)

(mann 40 år fra Møre og Romsdal) ti. 27 sep. 2016 10:22 Privat melding

no er det no ikkje berre menn som skriver at dei har normal kroppsfasong i profilane. Mange damer skriv faktisk at dei er slanke og når legger ut bilde så er det som oftast frå skuldrane og opp, for at ein skal tru at dei er som dei seier det.
Eg sjølv er vel ganske normal med litt polstring framme, men går mykje på fjellet fordi.

Skjult ID med pseudonym Haakon ti. 27 sep. 2016 10:22

Ikke lett å tråkke seg gjennom minefeltet som heter forhåndsdømming :)

For min egen del, så kan jeg med hånden på hjertet og med full ærlighet krysse av for både "stor og fyldig" på kroppstype og "ganske opptatt kropp og trening" på kroppsfokus.

Det siste fordi at jeg har fokusert på trening og kosthold det siste halvannet året og gått ned 25kg som resultat av dette. Det første fordi jeg sikkert må være like fokusert og målrettet i ett/to år til for å kunne plassere meg selv i kategorien "gjennomsnittlig" uten at noen rynker på nesa av dette. Og at jeg desverre ikke har vært like opptatt av trening og helse i hele livet...

Har derfor kuttet ut å legge til noe i kategorien "kroppsfokus" på profilen. De som snur i døra fordi det står "stor og fyldig" der får bare gjøre det. Kan ikke knipse i fingrene for at det skal endre seg, må bare ofre tid, krefter og svette fremover for å sakte men sikkert endre på det.

Og ikke minst, alle andre her inne har også en historie bak hvordan man presenterer seg. Men det er ikke alltid lett å få fram i formatet "menneskelig Ellos-katalog" som online profiler er ;)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 27 sep. 2016 10:41

Satser på det. Solecita :)
...og jeg skriver aldri at jeg er slank osv.... fordi jeg vet jeg er sexylubben :D

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 27 sep. 2016 11:20

@Hoppetussa
Sexylubben er et bra ord👍

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 27 sep. 2016 11:27

Jeg forteller i profilen at jeg liker å trene, ikke hvor mye jeg trener. Som singel liker jeg å fyllle en del av tiden med trening. Hvis jeg skriver hvor mye jeg trener vil jeg nok skremme bort en del. Jeg må jo ikke nødvendigvis trene fullt så mye hvis jeg har kjæreste.

Å beskrive seg selv som tykk, tynn, kraftig eller slank er jo egentlig meningsløst på sukker. Legg ut et bilde i helfigur!

(kvinne 55 år fra Akershus) ti. 27 sep. 2016 11:31 Privat melding

Jeg pleier å bruke formuleringen 'mer Marilyn Monroe enn Twiggy', men likte 'sexylubben' Vet ikke helt om jeg kvalifiserer personlig, men liker ordet :-)

Ellers var jeg på et opptreningsprogram for ryggen for noen år siden, sammen med ei festlig jente på 120 kg. Vi trente steinhardt (type trene til frokosten kom opp igjen-nivået) og ble følgelig etter hvert ganske godt trent uansett størrelse. Da hun skadet foten sin så sa hun fortvilet til legen: 'Jeg må fort på bena, for jeg trener masse'! Han målte hennes 120 kg opp og ned, og så meeeget skeptisk ut.

Så lasteprofil og treningsmengde behøver selvsagt ikke ha noe som helst sammenheng. :-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 27 sep. 2016 11:36

Vekt har uansett mest med kosthold å gjøre.

(mann 28 år fra Hordaland) ti. 27 sep. 2016 13:16 Privat melding

@Fra nord
Trøst deg med at det er akkurat det samme på kvinneprofiler. Om ikke det er trening, så er det å gå på fjellet. Det er enten i treningssalen eller på fjellet folk tilbringer tiden sin tydeligvis.

(mann 38 år fra Oslo) ti. 27 sep. 2016 13:22 Privat melding

Folk er forskjellige, og vi som liker oss i naturen må nesten få lov å få frem det ;)

(mann 45 år fra Vest-Agder) ti. 27 sep. 2016 13:26 Privat melding

Trener ganske mye, men det er ikke for å ha en fin kropp. Jeg synes det er vanskelig å håndtere ensomheten og all aktivitet hjelper.

Den andre grunnen til at jeg trener mye er at vi har et kolossalt press på jobb. Blir ikke lett stresset, men føler at det er bra for meg....

Skjult ID med pseudonym Fra nord ti. 27 sep. 2016 15:05

Å trene kan hjelpe på mange ting, hadde en operasjon for noen år siden, og opptreningen besto i starten å gå turer. Vandret og gikk til samme tidspunkt i lenge tid, minus 10 kg og masse frisk luft. Etterhvert ble det sånn at det kriblet i kroppen når klokkeslettet nærmet seg, dessverre ble det slutt på den vanen.
Nå går det i Yoga og vanngym, hærlig røre på seg,
Synes vi skal kreve at sukker får inn "sexylubben" som et alternativ mellom litt rund / kraftig bygd.
Maten og det å bryte vaner er vel den viktigste oppskriften for å gå ned i vekt. Forskning viser at selv om du går ned i vekt, så skal du jobbe mye og i mange år for å kunne holde på den vektnedgangen.

(mann 28 år fra Akershus) ti. 27 sep. 2016 15:34 Privat melding

Ja, ja, men hva er vel galt med å være glad i fjellet eller trening? De fleste av oss her inne er vel ganske vanlige folk, og det er vel ganske vanlige interesser?

Jo, jeg trener og drar på fjelltur og likner nok ikke spesiellt mye på valgfri mannlig hollywoodstjerne. Og så jobber jeg en del, og spsier midag hver kveld, og treffer kompsiene mine og henger ut med søstra mi sine unger og er en helt vanlig traust ola nordmann. Kan liksom ikke bli vill kjeramiker med interesse for bungee jumps, osm bare kler seg i lilla og spsier veganmat bare for at profilen min på sukker skal bli mer spennende.

Skjult ID med pseudonym Fra nord ti. 27 sep. 2016 15:54

@Reidarn
Meningen min med innlegget er den ensidige fokus på trening som en del har. Det å vise frem eller fortelle om andre ting er viktig for meg når jeg leser profiler. Og det kan gjerne stå om mannen forventer at jeg skal "henge med" på alt han gjør, eller om han rett og slett kan bedrive all den treningen på egen hånd. Så kan man heller møtes når økten er over. Jeg har tru på at man trenger tid for seg selv og dyrke egne venner, og så finner man på noe sammen.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 27 sep. 2016 16:34

Sånn EGENTLIG, så liker jeg veldig godt å ligge rett ut på ei strand i syden mens jeg knupler litt på en sjokolade. Innimellom går jeg og flyter litt utover i vannkanten. Men man drar vel ikke så mye mannfolk ved å skrive det i profilen sin 😆 jeg har skrevet at jeg trener litt, og har et bilde fra ute i det fri. Jeg er sånn passelig på begge deler. Egentlig så hater jeg å trene, men gjør det for å føle meg bedre etterpå. Sist gang jeg var på topptur, så holdt jeg på å daue både undervegs og etterpå. Var jævla glad jeg ikke hadde med meg en hunk, for å si det sånn.Men jeg gjennomførte og var blid som ei sol med tanke på alle kaloriene jeg forbrente 😆😆 Nå hørtes det ut som om jeg har vært på kun en fjelltur i hele mitt liv, men har vært på mange altså 😆

(mann 43 år fra Oslo) ti. 27 sep. 2016 16:41 Privat melding

Bare sunt at du blir litt svett så slipper du å bli så rund :)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 27 sep. 2016 16:44

Jeg er overhodet ikke rund, jeg er sexylubben 😎😉

(mann 43 år fra Oslo) ti. 27 sep. 2016 16:51 Privat melding

Mulig det, og det kan du takke profilene her inne som får deg til å svette selv om du kun surfer på nettet 😉

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 27 sep. 2016 16:53

Hva du vet om meg, selv om jeg er anonym 😊imponerende 😘

(mann 43 år fra Oslo) ti. 27 sep. 2016 16:55 Privat melding

Bare vage antakelser. Antakelser har alltid vært min styrke :)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 27 sep. 2016 17:00

Jeg lar deg leve i troen sånn at du ikke mister selvtilliten over hva som er dine styrker her i livet 😊

Skjult ID med pseudonym Fra nord ti. 27 sep. 2016 17:28

Tenker man skal være yderst forsiktg med antakelser... og å fortelle "små skrøner"..noen er nemlig veldig flink til å legge sammen 2+2 å få til at det blir 8.
For noen år siden (annet nettsted og annet tidsalder) skrev jeg at jeg hadde vært på klatrekurs (jepp det var sant) og at jeg likte å reise å oppdage nye steder..
VIPS der var det en som nesten inviterte med til tur inn i regnskogen for å besøk noen bortglemte indianere og bo i telt..
Jeg som ikke kan tenke meg å bo i telt, men ut på tur kan jeg tenke meg, bare det er ordentlig seng der.
@ hopptussa liker tankegangen din og at du prater rett fra levra (nordnorsk uttrykk) ..

(mann 48 år fra Oslo) ti. 27 sep. 2016 17:53 Privat melding

@Fra Nord
Det er lett å beskrive seg selv som ”politisk korrekt”

Jeg promper for eksempel kun i mellom klokken 1900 og 1930. Jeg spiser riktig mat, og alle hunder er veldig glad i meg, men myggen hater meg. Det er fordi jeg løper så mye, og myggen kan ikke henge med. Jeg er normal stygg men jeg har unormal flott sjarme, og jeg er veldig morsom å være sammen med. Jeg går ikke på do, jeg sitter på do, men jeg putter dill i do. Hvis man putter dill i do, så jager man rottene bort. Rotter liker nemlig ikke dill.

Det er flere rotter i Norge, enn mennesker. Det er 100 millioner rotter i Norge, på grund av at vi er noen svin å kaster mat rundt om kring. Det vi ikke ser, tror vi ikke finnes.. Det er den tankegangen som florerer i den generelle gemene hop, derfor er det lett å juge i det minste for seg selv.

Du skal ikke tro på alt du leser altså.. Det er lov å bruke hode, men det er bortkastet tid å irritere seg over alle de som tror de ser bedre ut enn det de faktisk er.

Ta meg for eksempel, jeg er en drit pen mann og har så draget på damene og de damer som møter meg for livmorprolaps.. Tror du på det?

Her ser man et eksempel på hvor lett det er å juge og manipulere og det må man ha i mente.

Du må ikke tro på noe av de egen vurderingene som noen skriver eller sier om seg selv. De fleste skriver om seg selv med positive ord.. og noen tar alt for hardt i.. og det er vel ingen som innrømmer at de også kan være en drittsekk for eksempel.. Jeg har ikke lest noe om det i alle fall, bare erfart det.

Det er intet i et menneske som har vært stor bekymring, men husk å vær våken.

Skjult ID med pseudonym Fra nord ti. 27 sep. 2016 18:09

Takk for tipset Sgt_pepper
Jeg har mistet noen illusjoner men kommet ut av det som et mer realistisk og skeptisk menneske, takke være nettverden.

Og jeg har hørt at man lærer så lenge man lever, så jeg har forhåpentligvis en del lærdom igjen..

(mann 48 år fra Oslo) ti. 27 sep. 2016 18:31 Privat melding

@Fra Nord
Hvis du skal lære menneskeheten å kjenne, så overlever du ikke det.

For å sitere professor psykolog svenn Torgersen: ”Hadde man ant hvor mange ”bisarre” tanker og fantasier det er i den normale befolkning, så hadde man blitt forbløffet”

Man kan for eksempel undre seg over at det sitter tusenvis av menn bare i Norge, som deler naken bilder av nakne barn.. og der i fra blir det bare verre og verre..

Så bare følg dine verdier og normer, og ikke bare bli blendet av pene øyne og flotte kropper, gå dypere inn i det.

Men kvinner er dessverre alt for enkle noen ganger.. særlig når de ikke tar med normer, holdninger, verdier med i en betraktning.. men bare utseende.. Det går sjeldent bra… men det er ingen som lærer av det.

Mange er så dumme, at de tror at slemme mennesker er stygge.

Skjult ID med pseudonym Fra nord ti. 27 sep. 2016 18:48

Jeg har vært ute en vinterdag før, så jeg har fått med meg litt lærdom underveis. Har blåe øyne men er på ingen måte blåøyd.

Når jeg ser i profiler, så sjekker jeg først og fremst teksten, til sist kommer bildene. Jeg er fremdeles (etter noen år på nett) overbevist om at det skal være mulig å treffe på en mannsperson som har gode verdier og som er vakker på innsiden. Iler til og sier at utseendet betyr noe, men jeg lar meg ikke blende.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 27 sep. 2016 20:08 Privat melding

@Fra nord
Jo selvfølgelig, utseende teller det..

Dette er så vanskelig å beskrive dette så kort, i alle fall for meg for det blir så sort/hvit i fra min side.

Nå skal jeg fortelle noe som kan virke blærete, men jeg har faktisk vært kjæreste med en som har blitt antatt som en av Norges peneste jente. Jeg vil ikke si hvem det der.

Men det er det største marerittet jeg har hatt i livet mitt. Det var henne som ville ha meg, jeg våget ikke en gang å drømme om at hun enset meg en gang. Det var den gang jeg gikk på gymnaset i Stavanger, så det er noen år siden.

Men jeg ble blendet av hennes utseende, og jeg mistet jordforbindelsen når hun viste interesse for meg. Men når jeg ble viklet inn i det, så var det narkotika, piller, natteliv, raske biler, mange penger, svette menn i det hele ”bånd gass”.. hele tiden.

Jeg var jo ikke sånn. Jeg er sånn som står opp klokken 5 om morgenen å tar 2 timers sykkeltur.. Jeg liker å merke vinden blåse rundt kroppen min i stille gater, og være i balanse på jobben, samarbeide mennekser og ha et forhold med en min kvinne som er min bestevenn. En kvinne hvor vi kan snakke i sammen hvor samtalen ”ruller” hvor vi støtter hverandre selv om vi er uenig noen ganger, og tros det har vi det bra og får livet til å funke og funkle.

Da driter jeg i om dama mi ser ut som en doven cola noen ganger, har litt slapp rompe.. for sånn er livet.. sånn går det frem og tilbake.

Og forresten, hun der pene i fra Stavanger, hun var bare pen. Hun var veldig god til å være pen, men det var ikke noe mer enn det.

Normene var avgått med døden før fødselen.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 27 sep. 2016 20:12 Privat melding

Jeg skrev dette litt fort.. det mangler ord og sånn.. Unnskyld for det..

Skjult ID med pseudonym Fra nord ti. 27 sep. 2016 22:12

@Sgt-Pepper det går helt fint, skjønner sammenhengen.
Tror ikke det er greit å være "den pene", det settes forventninger til utseendet og det at de skal være perfekte.

Jeg tror det er litt viktig å se på de egenskapene som personen innehar, så får nu kroppen være det den er. Det går jo faktisk an å lage et felles prosjekt utav trim/spaserturer osv osv.

(mann 28 år fra Akershus) to. 29 sep. 2016 14:46 Privat melding

@ fra nord

Nei, det var heller ikke for å være grinete :-) For en nybegynner herinne - som meg - kan det fort virke veldig kravstort om hvor fantastisk en person man skal være for at noen gidder skrive. Synes bare det virker litt urealistisk med tanke på at flertallet av oss herinne nok er helt vanlige mennesker med helt vanlige interesser og liv. Men så tror ikke jeg heller på perfekte forhold eller perfekte mennesker, heller bra forhold man av og til må jobbe med og mennesker med feil man klarer å leve med ;-)

Helt enig med deg i at man kanskje bør gjøre klart om hva man forventer av partner i forhold til å være sammen om aktiviteter og hvor mye man forventer av tid til seg selv og tid til forhold. Tenker nok at det blir noen kvelder med gutta jeg takker nei til når/om jeg finner dame, men siden det ikke er aktuelt nå, kan jeg like gjerne gå ut som sitte hjemme i sofaen og kjede meg.

(mann 48 år fra Oslo) to. 29 sep. 2016 15:48 Privat melding

@Fra nord
Det er jo så rart at det der med å tro på en perfekt dame eller for den saks skyld en perfekt mann, så er det noe urealistisk med det.

Personlig foretrekker jeg dønn vanlige damer for det er noe jordnært med dem. De promper, får en kvise, har en vorte, de våkner ikke om morgenen ferdig sminket, det lukter svette, mensen, hodepine, blir sure når jeg har glemt å gå i søpla. De gidder ikke å snakke med meg når jeg er irritert, de slamrer med døren etter seg når de ikke får det som de vil.. og sånn.

Det å bare gå etter et flott utseende, er bare morsomt på julebord, når man kan slenge dama på bordet å flå av henne klærne.. og (sensurert)

Men i det daglige, så er det dårlig ånde, kiwi poser under øynene, dårlig tid, sokker med hul i, oppvasken i fra går, tørketrommel som ikke virker, parkeringsbot, rapporten som ikke ble ferdig, man oppdager at man har på tøfler på T-banen..

Liver er ikke bare sexy, men mest feil.

Derfor liker jeg dønn vanlig damer, de får sånne dagligdagse ting til å bli morsomme.. Men for dem som skal være perfekte, så er det krise om de får en kvise.. og den krisen varer lenge.

Når selvbilde ligger i tryne, så er det ikke så mye å gå på kan man si.

Skjult ID med pseudonym Skrivekløe to. 29 sep. 2016 17:42

Åjada, jeg har ikke tall på alle de profilene jeg har vært innom, og blitt glad fordi de har album, men.....der begynner det med : bilde fra Galdhøpiggen eller Gaustadtoppen, ski på langs og nedover og kryss og tvers, toppen av Kilimanjaro, maratonbilder, og så, kanskje på slutten, et bilde av katten eller hunden! Håper de rekker å kose seg litt innimellom! Ærlig talt, jeg tror disse supermenneskene er akkurat som deg og meg, så hva de vil bevise med disse bildene, aner jeg ikke.

Hilse fornøyd jente fra Sørlandet. :))

Skjult ID med pseudonym Fra nord fr. 30 sep. 2016 06:51

Jeg søker ikke etter en perfekt mann, men jeg søker etter en som passer for meg. Og til de som søker etter en som innehar alle de kvaliteter som står i kravspesifikasjonen i profilen, detter er jo ikke postordre slik at du finner nøyaktig det du ønsker.
De fleste av oss har sikkert blitt litt sære og fått oss noe uvaner underveis i livet, og jo eldre vi blir jo flere uvaner dukker opp. Jeg tror desverre at vi blir mer og mer egoistisk jo lengre vi bor alene.
Vi bestemmer selv over egen fritid, penger og hva vi vil med livet, kanskje vi egentlig trives som single men savner kosen og tilhørigheten til et annet menneske. Og så kommer det store MENET, vi vil ikke gi avkall på det som vi trives godt med. Alenetid kan være deilig men den kan også være kjedelig.
Og svar til dere gutta med bare topplister, på tide Åå ta frem kamera litt oftere og dokumenter hverdagen også, kan være kjekt å ha når dere havner i jyngestolen på sykehjemmet.

Skjult ID med pseudonym Fra nord fr. 30 sep. 2016 06:53

bilder fra toppturer skulle det stå, helsikes autokorreksjon på dette brette.
Ha en nydelig dag

(kvinne 55 år fra Akershus) fr. 30 sep. 2016 07:09 Privat melding

Er det så krevende spesifikasjoner fra folk flest, da? Dere trenger vel ikke at dere og partneren er helt like?

Jeg har holdt mine relativt generelle. Jeg kunne selvsagt ha skrevet at jeg måtte ha en mann som var god på å gi massasje, som visste hvilke rosegrupper Flammentanz og Officinalis tilhørte, som kunne redegjøre for forskjellen mellom papegøyetulipaner og peonblomstrende tulipaner som hadde inngående kjennskap til beslutningsprosessen for et EU-direktiv og som snakket russisk, fransk, spansk og italiensk og drømte om å reise til Uzbekistan.

Men da ville det jo ta 60 år før jeg kom meg på noen date...

Og det eneste av dette jeg trenger er jo at han er god på å gi massasje. 😎

Skjult ID med pseudonym Fra nord fr. 30 sep. 2016 07:40

Mulig jeg må begynne å lete på flere profiler.
Jeg har stort sett lest på de som har over 90 i match. Mulig at de er av en type som er ekstra kravstor? Og siden jeg har god match med dem så burde det bety at jeg også er ganske kravstor...:)
Jeg mener vi bør ha litt av de samme interessen, ganske like holdninger og verdier. Og ikke minst + - 5 år fra min alder.
(og upps de bør ikke ha småbarn)
Tror ikke det er å være kravstor, men beinflyr inn i profilen min for å sjekke hva jeg har skrevet,