Alle innlegg Sukkerforum

en kaffe?

Vis siste innlegg
(mann 23 år fra Akershus) on. 28 sep. 2016 16:32 Privat melding

Jeg er en gutt på 22 år som bor i son som ser etter en jente på mellom 18-24 år fra Akershus/oslo som har lyst til å ta en kaffe med meg en dag for å bli litt bedre kjent. Hvis kaffen og praten sklir ned uten problemer så kan vi jo se hva kvelden bringer 😊 noen som er interessert?

(mann 49 år fra Oslo) on. 28 sep. 2016 17:03 Privat melding

@Soonix
Hva kommer etter melketenner?
Jo, kaffetenner!

Jeg kjenner en dame i Son som faktisk er på din alder, så jeg skal få henne til å bli medlem på sukker, så hun kan se deg. Hun er mitt i blinken for deg.

Men uansett, så synes jeg det er så kult at du er så modig. Det kommer du til å vinne på, det kan ikke nytte til noe å være passiv aktiv. Så stå på å ta sjanser, og ikke bli lei deg over et NEI.. det er livets gang det.. Det er sånn livet er.

Men et godt råd, som sikkert er unødvendig å nevne for deg.. så er rådet at du aldri, aldri snakker om sex uten at det kommer naturlig i fra begge parter. Akkurat der har vi gamlinger mye å lære, for nærvær, hygge, romantikk og gode samtaler og fine opplevelser i sammen er på den ene siden sjelens seksualliv, som i sum bringer oss inn i en fysisk seksualitet.

De fleste kvinner hater ”pulere”.. som ikke har noe mer å by på enn akkurat det.

(mann 23 år fra Akershus) on. 28 sep. 2016 17:17 Privat melding

Eller kakao for den som ikke drikker kaffe

(mann 49 år fra Oslo) on. 28 sep. 2016 17:25 Privat melding

Det blir til kakolepper..

De som drikker kakao, hvis du ser litt nøye etter, får sånn kakao linje på over og under leppa.. Men på den riktige dama, så er det bare sjarmerende.

Det som ikke er perfekt kan bli sexy, men da begynner vi å nærme oss ordet kjærlighet.

(mann 23 år fra Akershus) on. 28 sep. 2016 17:45 Privat melding

Fy fader så god lærer du er sgt_pepper kan ikke du bli mentoren min 😀 takk for gode råd som i øyeblikket er full verdt 😀