Alle innlegg Sukkerforum

Påstand: Forumet går i flokk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ærligheten sø. 28 des. 2008 22:22

Hei, har vært her inne en stund. Fourmet har vært en viktig grunn til at jeg fortsatt holder en knapp på dette systemet og ikke har gått over til andre.

Har dog lagt merke til en tendens den siste tiden: Forumet går i flokk og "hakker" gjerne på samme person. Mønsteret er typisk at noen få melder seg på og påstår at vedkommende er "way off" med sine meninger. Og hva skjer så? Jo de neste x antall innlegg fordømmer personens meninger i kor!

Tror ikke jeg er alene om å merke dette. Jeg mener forumet skal være et sted der man kan melde det meste, innenfor rimeligheten grenser selvfølgelig.

Oppfordringen min blir da å være mer åpne overfor andres innlegg selv om du ikke er 100% enig, være konstruktive i tilbakemeldingene og heller oppmuntre enn fordømme.

Takk.

(mann 42 år fra Oslo) sø. 28 des. 2008 22:31 Privat melding

Helt enig med deg i at man kanskje burde være mer oppmuntrende i en del av trådene her, men personlig så er jeg skikkelig lei av folk som starter nye tråder bare for å klage over det samme som den forige klage tråden handlet om.

Hvis du leser innleggenetil TS'ene i de trådene der mange tar kraftig til motmæle mot TS, så ser du at TS'en gjerne har gitt innlegget sitt en veldig negativ, og til tider agresiv tone, og da må han eller hun regnemed at de får tilbake med samme mynt.
hvis man sår vind, så høster man tross alt storm.

Skjult ID med pseudonym trulte sø. 28 des. 2008 22:34

Det gode gamle flokksyndromet skal man jo ikke undervurdere da. Selv om jeg er enig i tankegangen din. Lett for at det skjer når flere er uenige med trådstarter eller "innlegger". Det skaper jo litt humor da, og jeg vil jo tro at de fleste som flagger meningene sine her tåler en støyt...

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 28 des. 2008 22:35 Privat melding

Tror ikke det er med hensikt hvis noen føler at de blir "angrepet" her inne.
Men det er klart at når noe prøver å provosere får man det stor sett som man vil ... hehehe
Tror at folk her inne er voksene til å si hva de mener uansett hva andre rundt en mener ..

Skjult ID med pseudonym juni sø. 28 des. 2008 22:36

Siden jeg var supersnar til å "hakke løs" på tråden om attraktivitet, og det på en ganske så bastant måte, så regner jeg med at du bl.a. tenkte på meg når du laget denne tråden.

Det er vel ikke meningen at forumet skal bli tannløst? Oftest går det sånn nogenlunde i ballanse også, med motforestillinger og "medforestillinger" om temaer trådstarterne tar opp.

... jeg er stort sett snill og grei, men tar altså ikke imot oppfordringen din...

Jeg har ikke noe ønske om å stadig måtte være pedagogisk, generøs, konstruktiv og oppmuntrende når jeg leser noe _jeg_ synes er fullstendig teit. Jeg vil også være teit av og til... og være farget av mine egne tanker, humørsvingninger og holdninger...

Skjult ID med pseudonym skjult id ma. 29 des. 2008 00:01

kjære juni,

balanse, balanse

ikke gjør deg dummere enn det du ikke er!! :-)

Skjult ID med pseudonym juni ma. 29 des. 2008 01:29

skjult id:

søren, bommer på den i hvert fall annenhver gang :-)

Skjult ID med pseudonym Bongo ma. 29 des. 2008 08:07

Jeg ville bare si "Bææææ" !

Takk for meg.

Skjult ID ma. 29 des. 2008 11:00

...søndag?

Skjult ID ma. 29 des. 2008 11:14

Skjønner, er forståelig det :-)

Skjult ID med pseudonym juni ma. 29 des. 2008 11:43

ups, fire av de syv sitatene var hentet fra mine innlegg... da kan en jo slå fast utifra Positiv sine utvalg av sitater at det var jeg som
var mest agressiv og minst respektfull ovenfor trådstarter.

... det dumme er at jeg står for det jeg skrev fortsatt, fordi jeg fortsatt er like provosert.

Jeg syntes TS sitt innlegg var respektløst, jeg følger ingen filosofi lignende "tann mot tann - øye mot øye" men uansett om trådstarter var ny her inne eller ikke, så må en kunne forvente å få motstand mot sterke meninger som setter halve medlemsmassen her inne i en negativ bås.
Og om en velger å sette i gang med å poste innlegg med et kontroversielt budskap i et forum uten å sjekke forhistorien (der det finnes... som for eksempel i form av eldre tråder som her) vel, så velger man akkurat det...

Jeg velger selv å prøve å være ganske rund her inne, fordi jeg synes det er "guffent" å få rettmessig motbør når jeg går over streken (noe jeg sikkert også gjorde i tråden det gjelder) men denne gangen sprakk jeg, og sprekker fortsatt og _står_ for det!

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym ma. 29 des. 2008 12:44

Hehe juni har svært sarkastiske innlegg av og til, kun ment for å såre TS eller en eller annen tulling som er helt på jordet med sine meninger. Me like :)

Skjult ID med pseudonym Xradon ma. 29 des. 2008 13:24

Ta aldri innlegg seriøst. Da hadde jeg gått amok for lenge siden. Kom gjerne og hakke på mine skriveuttalelser. Det gjør meg ingenting.

Folk får gjerne ha sine meninger selv om jeg ikke alltid er enige med dem.

(mann 53 år fra Oslo) ti. 30 des. 2008 00:14 Privat melding

så fint at alle ikke er like.................så kjedelig det da ville vært i vår lille verden.

Skjult ID med pseudonym Prior ti. 30 des. 2008 00:16

Tastelykke.