Alle innlegg Sukkerforum

Flørt mot Langvarig

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Zoo sø. 28 des. 2008 22:54

Hva legger du i det når noen/du har valgt at de/du søker en flørt som kan utvikle seg ?

Og hva med deg/de som bare søker Mann/Kvinne (mellom så og så alder) ?

(Meget mulig det finnes en tråd om dette fra før.....men den må jeg ha oversett.....)

Skjult ID med pseudonym Pesetos ma. 29 des. 2008 02:39

Jeg oppfatter i dag "flørt som kan utvikle seg" først og fremst som litt useriøst.
Noen som er litt vel redde for å forplikte seg, går å leter etter grønnere gress andre steder men kan holde på med deg i mellomtiden?

Jeg valgte selv "flørt som kan utvikle seg" først, da fordi jeg jo ikke akkurat var interessert i å gifte meg å få barn selv om jeg sender en melding og vil bli kjent med noen... ;)

Men veldig få av de jentene jeg har funnet interessante har valgt dette, og jeg er jo faktisk på jakt etter ett langvarig forhold, så da byttet jeg til det :)

Det med alder er jo stort sett det intervallet jeg anser som logisk at jeg kan få et fornufig forhold utav, men ett år hit eller dit bryr meg jo egentlig ikke.

Hva med deg selv da Zoo?

Skjult ID med pseudonym tekopp ma. 29 des. 2008 03:21

Ja, dette lure æ også på. Æ har "flørt som kan utvikle sæ", selv om æ ser etter et langvarig forhold, men kom fram til at det første ikke utelukke det siste. Æ mene jo også at det som ska bli et langvarig forhold bør starte med en forelskelse, eller flørt, og så kan man se om det kan utvikle sæ. Ville åpne for at også de som kanskje ikke va helt sikker på profilen min ved første øyekast (kem e vel det?) kunne ta kontakt. Men, æ e litt i tvil da, om det kanskje virke useriøst?
Enig med Pesetos' mening om alder. Men ikke godt å si ka de e ute etter, de som kun skriv "søker m/k mellom ... og ...". Velg å tru at de vil holde alle muligheta åpne, men det e kanskje naivt?

(mann 43 år fra Hordaland) ma. 29 des. 2008 05:07 Privat melding

Det er ikke vits i å overtenke det, tror jeg :)

"Flørt som kan utvikle seg" = "vi tar det som det kommer"?

Stemmer kjemien så stemmer den, og det er jo fullt lov å ikke vite helt hva man vil...

(mann 48 år fra Akershus) ma. 29 des. 2008 06:39 Privat melding

Jeg tror ikke jeg har reflektert så mye over flørt kontra langvarig. Kartet er ikke terrenget, og det er vanskelig å planlegge det ukjente. Mye kan endre seg når man først treffer hverandre.

Skjult ID med pseudonym Zoo ma. 29 des. 2008 13:00

Jeg har valgt flørt som kan utvikle seg......Men jeg vil jo at det skal utvikle sseg til et langvarig forhold......
Og det var jo igrunnen det om jeg/de som har valgt "flørt som kan utvikle seg" ble oppfatta som useriøs jeg lurte på....
Jeg oppfatter det som om bror parten av oss har valgt dette.....

Men så er det som tekopp sier, dette valget utelukker jo ikke at man ønsker ett langvarig forhold, og det at en flørt utvikler seg er jo den naturlige gangen i et forholdsforløp......også de som blir langvarig....

Kanskje vi som har valgt "flørt som kan utvikle seg" ikke har så "dårlg tid" som noen som har valgt "langvarig", vi føler kanskje at vi har "råd" til å bomme/feile/date noen ganger før vi slår oss til ro ?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 29 des. 2008 13:18

Jeg velger å gå inn på match treet og ser på fargen på bladet som er "varighet " på forhold . er det gult/orange blir jeg skeptisk . er det rødt er det uaktuelt . Jeg vil ha et grønnt blad( lyst eller mørkt har ikke så mye å si ) :o)

Skjult ID med pseudonym juni ma. 29 des. 2008 13:38

Jeg synes "flørt som kan utvikle seg" har noe veldig positivt over seg. Jeg kunne tenke meg å tolke det litt som at en synes det er fint å treffe nye mennesker, og om en treffer noen som en får god kjemi med, så tar en det derfra uten å med en gang begynne å tenke på forhold og kjæresteri.

Men jeg har ikke satt opp det selv i min profil, der ønsker jeg langvarig forhold, for jeg ønsker ikke å komme i kontakt med menn som _kun_ ønsker en flørt uten framtid, selv om jeg ønsker en laaang flørtperiode før temaet forhold dukker opp :-)

Skjult ID med pseudonym Jegerher ma. 29 des. 2008 16:37

Desverre er det ikke alle som kan flørte uten at det skal lede til noe. Det er ikke en negativ ting synes jeg, men noen mennesker er bare ikke laget for det. Jeg personlig innleder aldri en flørt med noen jeg ikke kjenner. Altså, kjenner jeg deg ikke blir det ikke noe mer enn vennskap. Så får man se, om det kan bli mer.

Skjult ID ma. 29 des. 2008 18:47

Ikke overtenke, ikke overdrive heller, ta det som det kommer, ta det roligt

Skjult ID med pseudonym Lemen ma. 29 des. 2008 19:01

Benytter meg av samme strategi som Smily - hva folk legger i ulike alternativer kan jo variere, og de fleste varige forhold starter vel uansett med en flørt. Selv har jeg valgt "langvarig forhold", men om det er "langvarig forhold" eller "flørt som kan føre til noe", eller rett og slett bare "søker en mann" er irrelevant for meg.