Alle innlegg Sukkerforum

Venter alle damer her på Brad Pitt?

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 2 okt. 2016 03:20

Etter å ha vært innom her i et halvt års tid begynner jeg alvorlig å lure på hva slags plan dere damer har her inne. Jeg blir møtt av de samme ansiktene/profilene i dag som da jeg logget inn for første gang for et halvt år tilbake. Jeg er snart i midten av 30 årene, jeg har godt over gjennomsnittet god økonomi, begge beina godt plantet på jorden, stor enebolig ved sjøen, to relativt dyre biler, båt, hytte på fjellet, er snill, rolig, omtenksom og med et utseende i øvre del av skalaen.
Jeg har iløpet av dette halve året kontaktet rundt 10 av dere damer her inne. Til de to tre første jeg kontaktet skrev jeg en lang utfyllende melding. Disse svarte at de ikke var interessert. Jeg innså fort at det var totalt bortkastet tid å sende en lang og utfyllende første melding, så til de andre har jeg skrevet en hyggelig melding og samtidig skrevet kort hvem jeg er. Ikke en eneste av de har giddet å sende svar tilbake. Et par av de har ikke engang lest den ene meldingen jeg har sendt de. Mulig jeg tenker helt feil, men jeg mener normal høflighet både blant damer og menn her inne i det minste burde være å svare kort tilbake at man ikke er interessert. Skulle man da treffe på personer som likevel fortsetter å mase på deg så kan du vel bare blokkere denne personen?Det jeg da lurer på er hva dere egentlig gjør her inne damer? De fleste av dere var her inne før meg. Dere er her inne fortsatt. De samme personene er pålogget hver kveld. Likevel er ingen av dere interessert i å skrive en eneste melding? Ingen av dere har et eneste spørsmål til meg? Jeg er neppe den eneste dere ikke gidder å svare. Isåfall hadde dere funnet dere en kjæreste for lenge siden. Jeg mener ikke at dere skal hoppe på den første og beste. Så desperat er ingen av oss, men når man overhodet ikke gidder å bruke to kalorier til å bli litt bedre kjent med noen her inne før man avviser så går man glipp av mange gode kandidater. Spørsmålet er derfor om dere alle venter på at Brad Pitt skal dukke opp med profil her inne?? Det kommer neppe til å skje, men om dere likevel venter på han så kan dere i det minste bli litt bedre kjent med noen av de andre her inne i mellomtiden.. Ingen av oss er perfekte. ikke jeg, ikke du og heller ingen av de andre. Jeg har forresten to nydelige barn. Kan det være det som hindrer dere i å gidde svare? Det hadde forresten vært spennende med en tilbakemelding fra dere damer om vi menn er like dårlig på dette?
Lykke til alle sammen :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 2 okt. 2016 06:36 Privat melding

Aller først vil jeg få ønske deg velkommen til forumet, og jeg er helt enig med deg i at når man får en hyggelig melding så bør man sende et hyggelig avslag hvis man ikke er interessert. Når du ikke får det, har det nok mere med de som har kommet før deg enn om deg. Mange har opplevd ufine tilbakemeldinger på et høflig avslag, mange får også veldig mange meldinger, så det kan være vanskelig å få svart ut alt.

Du refererer ellers til et ekstremt lavt antall personer du har skrevet til, hvis du har vært her i et helt halvt år. Du får bare intensivere letingen, et sted der ute sitter hun som venter på akkurat deg. Men jeg ville tonet ned litt fokuset på materielle ting - hvis du har det i meldingene dine eller profilteksten også. Du vil ikke ønske å tiltrekke deg de som velger deg på grunn av det, og for de fleste av oss trumfer kjemi og felles interesser langt materielle ting.

Og jeg tror ingen av oss jentene venter på Brad Pitt. Vi venter på en som har en kombinasjon av profil og førstemelding som rører oss, og som gir oss følelsen av at det kan bli noe. Jeg skal ikke late som om utseendet ikke betyr noe. Selvsagt gjør det det. Men viktigere er følelsen av at dere treffer hverandre på et eller annet.

Og ellers er det vel rett og slett vanskelig å finne den ene rette. Jeg har vært her litt lenger enn deg. Og har truffet mange flotte menn. Men de gangene jeg har vært interessert så har ikke de vært det, de gangene de har vært interessert så har ikke jeg vært det. Å finne den hvor det matcher for begge samtidig er krevende.

Trøsten er jo at innimellom treffer man noen her man kan få et godt vennskap med, selv om det ikke blir en match. På fredag satt jeg og drakk vin ut i de små timer med en som jeg har veldig mye til felles med, og setter uendelig stor pris på, men som jeg aldri har datet. Vi er fantastiske som venner, og kan fortelle hverandre alt, men det mangler den siste lille biten som gjør det til et potensielt kjærlighetsforhold.

Når man finner det mennesket hvor kommunikasjonen glir lett, og den gjensidige forelskelsen også er der, da kan man henge opp hatten, og avslutte medlemskapet, men man må regne med at det blir mye prøving og feiling før det.

Lykke til 😊

(mann 49 år fra Vestfold) sø. 2 okt. 2016 09:36 Privat melding

Hvordan kan en kvinne takke nei til en mann som deg? En mann med to relativt dyre biler, til og med! Utrolig. Jeg mener, hvilken kvinne vil ikke ha en mann med to relativt dyre biler? Jeg har en billig Citröen og jeg holdt på å si at den går som en kule. Det gjør den ikke. Men den går som en klokke. Jeg er også singel. Kan det ha noe med bilen å gjøre tro? En dame ser meg og tenker, men han er jo kjekk! Så ser hun bilen og tenker at MEN I HÆLLVETE!?! Og så bare kaster hun seg inn i Teslaen sin og freser avgårde.

(kvinne 54 år fra Rogaland) sø. 2 okt. 2016 09:49 Privat melding

Jeg fulgte med på TV program på hu søte norske dama som fikk velge mellom 7 ditto kjekke norske menn. Vitenskapen valgte til slutt en annen mann (match) for henne enn den hun valgte av "følelser". Det er også noe jeg syns er stort minus med sukker..de prøver matche folk basert på sikkert vitenskapelige algoritmer av hva som er passende...mens det antakelig ikke er slik man ville valgt selv :( Jeg finner ikke noen som passer og jeg har vært av og på (mest av) sukker i 5 år. Syns det er mye lettere å finne kjekke menn IRL. Men tilbake til TV programmet...jeg husker denne kvinnen hadde en A-4 liste med "krav" til den fremtidige ektemannen hennes. Så "enkelt" skal det nok ikke være :) Når menn leter tror jeg stort sett de ser etter det peneste fjeset og den mest veildreide figuren de klarer å få "kontakt" med. Kvinner som er 8-9-10 på attraktivitetskalaen søker gjerne på toppen (som er veldig få), mens menn som er 5-6-7 ikke søker sine like, de søker også kvinner som er 8-9-10. For å gjøre det hele litt enklere kunne sukker avsluttet match-systemet og åpnet hele databasen så alle kunne sett hverandre og søkt fritt etter en "personlig" passende partner. personlig tror jeg suksessraten for å finne noen ville gått kraftig opp. Så tror man kanskje forhold ryker der mannen og kvinnen ikke er kloner av hverandre? Nei det tror jeg ikke. Kjærlighet er så mye mer enn materielle ting og "grad av utdannelse" etcetera...

Skjult ID med pseudonym rose sø. 2 okt. 2016 10:09

Jeg har nok erfart liten respons på profilen min som er ganske utfyllende med både tekst og bilder.
Jeg er ingen fotomodell men ser vel ganske normalt ok ut.
Også de få meldingene jeg har sendt har det vært heller dårlig respons.
Jeg bruker bevisst dette med å markere interesse på profiler jeg ser.
Kanskje har jeg gått ut på dato som en dame mellom 55 og 60 selv om både vitalitet og livslyst er på topp.
Jeg har vært på to dater med menn herfra i løpet av siste året, ingen av dem var noen klaff.
Jeg tror nok det er langt mere komplekst enn hvilke bil og materielle goder du kan by på,jeg ville aldri har viftet med det heller av engstelse for at en eller annen lykkejeger skulle dukket opp.

Nei lykke til for både deg, meg og alle de andre her, det er noen for alle.

(mann 53 år fra Oppland) sø. 2 okt. 2016 10:19 Privat melding

ts
Min første tanke om det du skriver går på det som Kafko skriver om.
Det kan være her hunden er begravet....

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 2 okt. 2016 10:21 Privat melding

Materielle ting betyr ingenting for meg i denne jakten, men for at du skal fange min interesse må du ha bilder av deg selv i albumet og godt utfylt profil, gjerne med litt humor 😃😃
Og kanskje gå litt i deg selv også, senke kravene dine litt, for hvis du har vært her i 6mnd, og bare funnet 10 du syns passet til deg, da har muligens du for høye krav tenker jeg 😃😃

(mann 53 år fra Oppland) sø. 2 okt. 2016 10:26 Privat melding

ts
Men, men men......profilen og dine meldinger skal tross alt vise hvem du er, ikke sant ? Å ikke vise hvem du er blir feil. Du får heller vise hvem du er og så vente til den som liker deg for akkurat det dukker opp.
Ikke at jeg påstår jeg vet hvem du er. Ei heller ønkser jeg å tillegge deg meninger/holdninger du ikke har..?..Skjønner..?..))
Bare det...

(mann 53 år fra Oppland) sø. 2 okt. 2016 10:29 Privat melding

Sedef
Du må ta med at det ikke ble noe mer mellom de to som sto igjen i det TV-programmet du skriver om.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 2 okt. 2016 10:35

Synd du ikke skriver med åpen profil. Jeg har alltid drømt om båt og hus ved sjøen...
Bor du sør eller nord for Sinsenkrysset?

Skjult ID med pseudonym Ibi sø. 2 okt. 2016 10:35

Materiell staus på det øvre nivået avskrekker meg.Av en eller annen grunn oppstår en følelse av at motparten er ganske "fattig" innvendig på ekte følelser,har liten selvinnsikt,har ingen kontakt med de små gledene i hverdagen som skaper en mer reel lykke.
Jeg er en av de som overser meldinger der ekstra status blir overtonet i første melding.Barna blir også ofte brukt for å heve nivået i denne sammenheng.De er ofte fremadstormende,tar mastergrader og har øye for den store karrieren.

Beklager men en sånn presentasjon blir for overfladisk for meg som søker den enkle ikke materialistiske jordnære mannen .
@Ts du tar deg sikkert godt ut utseendemessig så mulig at presentasjonen din gir et litt overfladisk bilde av hvem du egentlig er. slik at damene velger å avstå fra et nærmere bekjentsskap..

(mann 53 år fra Oppland) sø. 2 okt. 2016 10:36 Privat melding

Haha..den er faktisk veldig god Hovmester...

(kvinne 54 år fra Rogaland) sø. 2 okt. 2016 10:46 Privat melding

stemmer apollonis - hun har truffet en annen helt av seg selv --- :)

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 2 okt. 2016 10:54 Privat melding

Artig at du lurer på om alle venter på Brad Pitt bare fordi de ikke er interessert i din profil.
Når det gjelder utseende er det vanskelig å si noe om dette siden du (som alle andre) vurderer deg selv til å ligge i øvre enden av skalaen. Vil det da si at du kun kontakter de aller "peneste" du kommer over?

Tror vel de fleste kvinner her inne over 30 med jobb har egen bil, hus, båt, hytte osv så det blir litt spesielt å fokusere på dette. Det er 2016 ikke 1816.....

To nydelige barn bør heller ikke være noen hindring for at potensielle kvinner skal svare deg. Folk flest har jo barn :)

Skjult ID med pseudonym 1-2-3-4... sø. 2 okt. 2016 11:06

Har en grei jobb( har d ikke fett, men overlever), har et helt greit hus på landet( helt nytt et), bilen jeg har var dyr for første eier, har ikke råd til hytte på fjellet eller ved sjøen og spør du meg så ser jeg helt grei ut, selv om jeg har noen kilo for mye😂 også har jeg 3 unger. det er ikke hva du har som betyr noe når jeg ser etter en jeg kan være glad i. En kan eie og ha så mye en vil, men en kan være en tosk på de tingene som virkelig teller.... Hadde heller ikke svart en som selger seg inn med hvor mye han har og hvor flott han lever.

Skjult ID med pseudonym Lilly sø. 2 okt. 2016 11:07

Menn som lister opp materielle ting er uaktuelle for meg og får et svar om at vi ikke passer sammen. Jeg er mest interessert i mennesker og opplevelser.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 2 okt. 2016 11:26

Profilteksten, bildene og meldingene må "treffe" meg på en eller annen måte.

Hva han jobber med og og hvor høy standard han har på boligen bryr jeg meg ikke om, men det er at han trives.

Det viktigste er at han er nysgjerrig på livets små og store mysterier, og at han ønsker å utforske dem med akkurat meg. Men det er jo en vei å komme dit...

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 2 okt. 2016 11:28

*, men det er viktig at han trives.

(mann 39 år fra Rogaland) sø. 2 okt. 2016 11:30 Privat melding

Sukker er og blir lotto-spilling.

(kvinne 54 år fra Rogaland) sø. 2 okt. 2016 11:35 Privat melding

Menn kan skrive mye rart som de kanskje tror trigger positive følelser i en kvinne - men som får det røde flagget opp med en gang...
for min del
første melding som feks disse:
"hey sexy"
"du ser sprek ut for alderen"
"i love you"

:)

og da hjelper det lite kordan han har bygget opp profilen sin og hvilke bilder han har.

(mann 35 år fra Oslo) sø. 2 okt. 2016 11:44 Privat melding

Åpner alltid med hvor flink jeg er til å ta håndbrekksladd, det er visst en hit hos damene.

(mann 29 år fra Hordaland) sø. 2 okt. 2016 11:54 Privat melding

Altså, er du i 30-årene så får nok damene framdeles ofte flere titalls meldinger i uken. At du ser bra ut er jo positivt, og skikkelige meldinger er også det, men det er jo en gang slik at de får meldinger fra 10 andre stykker samtidig. Du må altså være akkurat den som appellerer til disse damene mer enn de andre 5 som sendte melding den dagen. Om du hadde fått 40 meldinger i uken hadde du nok neppe orket å svare alle heller i lengden, og du hadde i hvert fall ikke giddet lange samtaler og meldingsvekslinger.

Man blir sliten av meldingsvekslinger og skriftlige samtaler. Det tar tid og energi, og du må nok fenge en del for å få svar. Du har ikke orket mer enn 10 meldinger i løpet av et halvt år, men forventer at de skal hoppe på deg med en gang de får melding fra deg.

Og ja, to barn kan være avskrekkende det selvsagt, om du sender meldinger til noen som ikke har barn selv. De vil kanskje stifte egen familie, ikke hoppe inn i en eksisterende en.

Ikke gi opp, men husk at online dating ikke er det samme som å treffe noen på en fest. Her har kvinner langt flere valg, og det krever mer energi, så det skal mer til å slå igjennom.

Og ikke vær så sparsommelig på meldingene! 10 i løpet av et halvt år? Venter du på Angelina Jolie eller? :P

(mann 49 år fra Vestfold) sø. 2 okt. 2016 12:27 Privat melding

Det har seg slik at penger er makt. Penger gir deg kjøpermakt som igjen gir deg frihet i og med at samfunnet er basert på en distinkt markedsøkonomi. En person med store materielle verdier har antageligvis tilgang på penger. Det vil si at denne personen har makt. Pengemakt. Det er ikke nødvendigvis et godt gangspunkt for romantikk. Tvert i mot kan man si at det er et motsetningsforhold mellom "mye penger" og "kjærlighet i luften" etter som kjærlighet er noe vi forbinder med likhet, jevnbyrdighet, rettferdighet osv. Dvs en relasjon hvor makt blir ganske så fremmed, for ikke å si uvelkomment. Menn er jo som regel allergisk mot kvinner med mye penger, noe som kommmer av at hennes penger gir makten et tyngdepunkt i hennes favør. På samme måte kan det vel tenkes at kvinner av i dag, som jo er som mannen, frie og selvstendige, heller ikke lar seg begeistre av mye penger og omfattende matrielle verdier hos en potensiell partner fordi det nettopp gir et bias i forhold til makt. Dette har vært et tema i flere tråder her inne. Det kan se ut som om det viktigste for kvinner ikke er økonomiens størrelse, men derimot hvorvidt den er sunn og i orden. På den annen side vet man jo at størrelsen på mannens forskjellige attributter, for enkelte kvinner er av vesentlig betydning. Det kan være størrelsen på hans hjerne, størrelsen på hans kjønnsorgan, størrelsen på hans ego, eller også størrelsen på hans økonomi. Man vet aldri hva som kan være essensielt for den enkelte noe som opplagt kompliserer hele bildet.

(mann 49 år fra Vestfold) sø. 2 okt. 2016 12:33 Privat melding

Her vil jeg legge til at citroen C5 2003 modell er en stor bil. Den er billig ja, men husk at den har citroens unike hydrauliske støtdempersystem, noe som gjør at den justerer seg etter vekten på passasjerer og tilhenger! Når man låser opp døren om morgen løfter bilen seg opp med en kul lyd. Det ser skikkelig avansert ut og det ER faktisk det også. Jeg mener at dette burde kunne dra en del damer fra øverste hylle.

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 2 okt. 2016 12:43 Privat melding

Må innrømme eg begynner å bli litt "lei" av å se de samme trynene her på Sukker dag ut og dag inn (inkl mitt eget). E det ikkje på tide med en mer åpen og positiv innstilling enn å "gå og vente" på den rette!? Kom dokkar ut herfra en ukes tid eller to..se kordan det går. Sukker kan bli en buffer og vanesak fremfor å komme seg ut og treffe nye mennesker! Ut med dokkar!!!

(mann 43 år fra Hedmark) sø. 2 okt. 2016 12:48 Privat melding

@ts

Det skurrer noe jævlig når enn godt voksen person starter med å fremheve sin materialistiske sfære. Det kan dessverre virke som du er litt høy på deg selv.
Når folk "sitter godt i det", sier ikke det all verden om det er fortjent eller ikke, det ville jeg ha vært mer interessert i å vite. Mange som har kommet lett til det her i verden, og de mangler ofte viktige "ting" i sitt store perspektiv.

Hvor mye du har klart å klore til deg av gods og gull, forteller lite om hvor god partner du er, fremhever derimot dette, vil vel de fleste oppegående tenke at det er en smule patetisk. Andre kvaliteter burde fremstå som mer verdifulle i søken på den som skal stå der i tykt og tynt.

"Gods og gull" kan forsvinne, mye uforutsett kan skje( f eks helse).

Hva står du igjen med da ? Det er hva som betyr noe.

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 2 okt. 2016 12:51

TS,
du har glemt å sende melding til meg :(

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 2 okt. 2016 13:14

Han har ikke sendt melding til meg heller:( Og ja, jeg vil veldig gjerne ta en kaffe ( eller ti) med Brad Pitt, men kan nøye meg med en hytte istedet jeg :)

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 2 okt. 2016 13:16 Privat melding

Eg har hele 4 Mercer og båt på sjøen:),men ingen dame:)
Brad Pitt er faktisk singel igjen(så vidt eg vet),men til min interesse så er vel Angelina singel og...men skal hun ha sjans på meg så må hun farge håret blondt:)
Det er eit kjønnsmarked utenfor Sukker og,til eks har eg positive erfaringer på mitt lokale treningsstudio:)
"Muligheter" er det på flere stede:)

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 2 okt. 2016 13:53

Hovmester har rett!

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 2 okt. 2016 14:03 Privat melding

@Hovmester: Det er det sikkert, men enkelte kan jo ha den erfaring at store materielle goder eller høy lønn ikke nødvendigvis betyr raushet eller at man får noen som helst glede av nevnte materielle goder. Dessuten skaper det fort en ubalanse i forholdet hvis forskjellene er for store. Jeg kommenterte overfor en kamerat at jeg ble litt ubekvem over en her som i særlig stor grad hadde fokusert på sine materielle goder, og ble beskyldt for å diskriminere rike. Mitt svar at det var ikke nivået i seg selv som nødvendigvis var problemet, men at det var så viktig for ham. Foretrekker at andre ting betyr mer.

(mann 49 år fra Vestfold) sø. 2 okt. 2016 14:19 Privat melding

Det kan jo hende at mange kvinner helst vil ha en velstående mann. (Og kanskje menn i hemmelighet helst vil ha en rik dame?) Penger har jo den egenskap at de gjør tilværelsen bekvem. For eksempel, hvis du har penger kan du kjøpe en kald øl. Men hvis du ikke har penger kan du ikke kjøpe en kald øl. Så er det bare å gange opp størrelsesforholdet. Man vil til en hver tid se at en økning i pengemengden frigjør et stadig større potensiale for ymse bekvemmeligheter.

(mann 29 år fra Hordaland) sø. 2 okt. 2016 14:34 Privat melding

Ja, dere sper nå litt på mtp. at penger ikke har noe å si. Jeg tror nå ikke det akkurat er pengene damer tenker på når de blir tiltrukket av en rik mann, men heller at de tenker at han er framgangsrik og oppegående siden har har prestert å lykkes i samfunnet. Det er ikke "han kan kjøpe meg masse ting" som nødvendigvis er tankegangen, men heller "jøss, han har fått til mye! Han må være smart!". Hos enkelte går tankegangen kanskje (om enn kanskje noe ubevisst) noenlunde i baner av: "klarer jeg å kapre en slik mann, så bekrefter det at jeg er attraktiv og interresant! Og tenkt hvor imponerte vennene mine blir!"

Velstand er ikke alt, men det er heller ikke ingenting.

(mann 29 år fra Hordaland) sø. 2 okt. 2016 14:35 Privat melding

Interessant*

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 2 okt. 2016 14:36

@TS: Jeg er helt enig med deg i at normal høflighet er å svare at man ikke er interessert når man får en hyggelig melding. Fra damenes side argumenteres det ofte mot dette ved å vise til erfaringer med da å ha fått utrivelige svar eller argumentering tilbake på avslaget; den som blir avvist "gir seg ikke". Jeg (dame) pleier å svare når jeg ikke er interessert og har aldri fått negative eller "masete" respons på det. Som regel har jeg da ikke hørt noe mer fra den som skrev, men i en del tilfeller har jeg til og med faktisk fått et takk for at jeg svarte og en hyggelig lykkeønskning og det har vært tydelig at ganske mange er positivt overrasket over å få et avslag fremfor å bli møtt med dørgende stillhet.

Inntrykket jeg har fått ut fra ting som er blitt skrevet her på Forum er at i den grad folk sender avslag, prøver mange - fordi de tenker det er mer "skånsomt" - å begrunne svarene sine med en eller annen (tenkt) "ufarlig" egenskap ved den de avviser - f.eks. at "du er ikke min type" - eller ved å visse til noe ved den andre personens livssituasjon eller en praktisk forklaring - f.eks. geografisk avstand - eller noe annet de finner i den andres profil som de tenker kan brukes som et "argument". Ikke at jeg mener å det under noen omstendighet er riktig å sende ufine meldinger, og det finnes sikkert de som gjør det "helt uprovosert" også. Men med ovennevnte typer "skånsomme" avslag, mener jeg at man faktisk selv legger opp til at mottageren "ikke gir seg": man avslår jo da med et argument og en slags påstand om den andre - tillegger den andre noe. Dette kjenner ikke vedkommende seg nødvendigvis igjen i. Da er det ganske naturlig om vedkommende føler behov for å protestere/forklare seg selv en og argumentere tilbake - f.eks. med at "du vet vel ikke hva slags type jeg er bare ut fra profilen min" eller kanskje det er en som vet med seg selv at h*n er villig til å flytte, slik at begrunnelsen om geografisk avstand eller hva det nå var som ble brukt som "avslagsgrunn", egentlig var basert på feil premisser. Skriver man bare "Jeg er ikke interessert, men takk for hyggelig melding", f.eks., er det minimal sannsynlighet for at noen vil oppfatte det som å bli tillagt egenskaper eller beskyldt for noe de ikke kjenner seg igjen i.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 2 okt. 2016 14:37

Man skulle kanskje tro det, Kafko, men så langt har nok ikke likestillingen kommet. Jeg tror begge kjønn gjør klokt i å holde tilbake informasjon om ev. materielle goder i starten, det kan fort misforstås og er jo dessuten helt uvesentlig. Men hvis det etter hvert kommer fram at en mann er godt bemidlet, vil en kvinne neppe trekke seg av den grunn. Flere menn vil derimot avvise en kvinne hvis de innser at hun har bedre økonomi enn ham. Lenger har vi ikke kommet, dessverre.

Skjult ID med pseudonym Fra nord sø. 2 okt. 2016 15:07

Hmmm hvor skal jeg begynne, økonomien, hva er målet på at man har god økonomi. Mange kan ha huset fullt av stæsj garasjen full av biler og digert hus som er belånt helt opp til pipa. Og personen er nødvendigvis ikke raus som menneske. Andre kan ha et beskjedent hus, få statussymboler og masse penger i banken. Jeg veit ikke hva andre velger, jeg foretrekker han som har penger i banken. ( dårlig eks nå siden man ikke bør ha grunkan der for tiden).
Jeg mener at personlighet, holdninger og verdier (neida ikke grunkene) samt at mannen er sjarmerende ( i mine øyne) og har humor er det viktigste. For som voksen dame så har jeg det jeg trenger av stæsj, bil og hus.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 2 okt. 2016 15:21

@TS: Nå vet ikke jeg om du pleier å ramse opp "gods og gull" du har i meldingene du sender eller i profilen din, bare fordi du gjør det i innlegget ditt her. Men hvis du gjør det, er jeg enig med de som råder deg til å tone ned eller fjerne dette. Det kan få deg til å fremstå litt overfladisk, fattig på personlig/følelsesmessig/intellektuelt innhold og/eller med en manglende av forståelse for hva som virkelig betyr noe i et forhold. Med mindre du ønsker å tiltrekke deg damer som enten er veldig overfladiske eller har så dårlig råd/er i en så fortvilet situasjon at de er villige til å bli sammen med noen bare for å få penger og øke sin sosioøkonomiske status da.

Ellers synes jeg personlig at det fremstår som et kvalitetstegn at du "bare" har kontaktet rundt 10 i løpet av et halvt års tid. Hvis man seriøst er på utkikk etter en å dele livet sitt med, og hvis man kun kontakter personer man genuint synes virker interessante for seg, er det vel begrenset hvor mange aktuelle "kandidater" det finnes der ute. 10 i løpet av et halvt år er 1,66 pr. måned, og hvis man innenfor populasjonen på Sukker ser så mye som 1-2 personer månedlig som man tenker kan være aktuelle å ha et livslangt forhold, kanskje ha barn eller "mine og dine barn" med og dele det man eier med, er det etter mine begreper ikke lite, heller ganske mye. Når jeg leser om de som kontakter drøssevis av personer, tenker iallfall jeg at dette er ikke en som jeg ville ha lyst til å bli nærmere kjent med. Det fremstår som overfladisk det også, som om man for sikkerhets skyld sender ut til mange for å øke sannsynligheten for at i hvert fall noen svarer, fremfor til dem man virkelig tror kunne være noe for en.

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 2 okt. 2016 15:46

Er det negativt å synes det er greit at en mann er veletablert altså?

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 2 okt. 2016 16:19

@kafko; du er jo i tillegg morsom, iallefall i ditt første innlegg - bra! En mann med humor vil vi damer gjerne ha og glimt i øye...Materielle ting betyr svært lite - kanskje greit å ha en jobb (?) eller noe annet som "driver en", jo, tror det. Utseende betyr en del - men er ikke avgjørende - dersom kjemien stemmer, og en kan le sammen. Hører på Joy Division "Love will tear us apart" - passende bakgrunn til en stund her på forumet

Skjult ID sø. 2 okt. 2016 17:31

Kjekt at det skapte litt debatt rundt dette temaet :-)
Jeg må først få presisere at jeg på ingen måte bruker verken gull eller gods for å skryte eller som middel for å tiltrekke oppmerksomhet fra damer her inne. Detter er ikke noe jeg har beskrevet i profilen min, eller noe jeg har liggende bilder av. Dette er heller ikke noe jeg skryter av i denne første meldingen jeg sender til damer her inne. Som jeg skrev i innlegget her så har jeg begge beina godt plantet på jorden og lever ikke noe luksusliv. Jeg er fullstendig enig i at verken penger, biler, hytter, båter eller gjør en person nevneverdig mer lykkelig. Ingen materielle ting kan måle seg mot det å finne en partner man elsker over alt på jord. Derimot skaper det materielle og god økonomi en trygghet i hverdagen. Det å slippe å bekymre seg for om man har penger nok til mat på bordet i slutten av mnd. Det å ikke måtte endevende huset etter småpenger for å kjøpe en gave når datteren din er invitert i et av gjerne 13 bursdagsbesøk til klassevenner iløpet av et år. Det å slippe å kvi seg til sommerferien fordi man ikke kan ta seg råd til å reise til syden sammen med barna som "alle" andre gjør. Så kort oppsummert så vil jeg bare frem til at det å ha en ok økonomi gjør at man slipper å bekymre seg hele tiden, og man kan gjerne unne seg litt ekstra sammen med partneren av og til.
Og til dere som mener 10 personer er lite å kontakte her inne iløpet av et halvt år så kan jeg bare si at jeg er helt uenig. Jeg vil tro at de aller fleste bare kontakter personer de føler interesse for. Personer som ligger på samme nivå på utseendeskalaen, og som gjerne har noe av de samme interessene. Disse personene bor også normalt sett i samme fylke. Jeg er ikke høy på meg selv, og anser meg ikke til å være en tier på skalaen. Derfor kontakter jeg heller ikke de få som er en tier i mine øyner. Man kan selvfølgelig være heldig å få en tier til å bite på selv om man gjerne ikke er mer enn en 7-8 selv, men da går man inn i et forhold med konstant frykt for at man når som helst mister denne personen til en annen tier.
Det jeg ville frem til med denne tråden var rett og slett å få frem at svært mange damer her inne (gjerne menn også) går glipp av mange svært gode, og snille kandidater nettopp fordi man ikke gidder å svare. Det å vente på at den "perfekte" skal dukke opp er gjerne ikke det aller lureste. Da blir man fort en singel, ensom og i verste fall senil pensjonist før man gir seg her inne.....

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 2 okt. 2016 17:40 Privat melding

Menn setter mer pris på DAMEN enn det damer gjør med menn 😜

Skjult ID med pseudonym Feeder sø. 2 okt. 2016 17:42

Ja de ønsker seg en Brad Pitt. Når man vokser opp med foreldre som gir deg hva du ønsker, gode karakterer og drømmejobber fra tidlig av så får man nesa i været holdning.

Sånn er livet. Urettferdig.

Skjult ID sø. 2 okt. 2016 17:53

Og til dere damer som som omgjør en sekser på skalaen til en nier eller tier ved hjelpe av et 3 mm tykt lag av sminke og brunkrem. Kan dere være så snill å legge ved et bilde av den usminkede sannhet i albumet også?
Det funker dårlig i lengden å plassere en Mercedes stjerne på panseret til en gammel rusten Lada. Ikke misforstå meg altså, jeg synes det er flott at dere tar vare på dere og at dere kan pynte dere både med sminke, push up bh og hold in undertøy av og til. Gjerne ofte også men før eller siden må både bh og sminke av. Da er det veldig greit for oss gutter å vite på forhånd hva som venter oss. Personlig så har jeg verken noe imot hengepupper eller at du av og til kan tråkke rundt i en sliten joggebukse og genser. Setter mye mer pris på akkurat det enn at du skal overhale det som overhales kan med silikon og botox :-)

(kvinne 32 år fra Sogn og Fjordane) sø. 2 okt. 2016 19:46 Privat melding

Du sier du har to relativt dyre biler, kan minst en av de trekke henger? Og er det plass til stall på den hytta på fjellet? Isåfall er eg all in 💪🏼😎 tror de færreste damene ser etter "brad pitt",men mange har nok en klar oppfattning av hvilken type mann de ser etter ☺️ utseende messig liker vi nok alle forskjellig. Trekk som eg liker kan andre synst er ordinært, kjedelig og avstøtende, og omvendt ☺️ man må nok bare være tålmodig 👍🏻😊

(kvinne 54 år fra Rogaland) sø. 2 okt. 2016 19:55 Privat melding

Menn gidder ikke svare de heller :) har skrevet til 1 mann og han gadd ikke en gang lese selv om han er konstant online. Og henvendelsen min var faglig, da jeg leste hvilket yrke han hadde..tenkte ikke å prøve meg på an en gang, da jeg såg han var kjekk--- vel når de vet de er kjekke så ser de an hvem de svarer, sånn er det bare for begge kjønn :) Bare test dette ut :)

(kvinne 54 år fra Rogaland) sø. 2 okt. 2016 20:03 Privat melding

menn gjør hva de vil. hvis de er interessert viser de dette. hvis de vil ringe ringer de. hvis de vil date dater de. hvis de vil bli kjæreste viser de dette. ikke noe kan stoppe en mann hvis han er virkelig interessert.

(mann 43 år fra Hedmark) sø. 2 okt. 2016 20:08 Privat melding

@ ts

Det er ikke negativt å ha så man klarer seg, det kan vi nok alle være enig i, og de fleste som har vært heldig å få en grei start, har vel så de klarer seg i dag. Hvis de ikke har vært jævlig uheldig, eller gitt totalt faen.

Hvis du ikke referer til din velstand i hverken profil eller meldinger, så virker det jo litt rart at det ble fremhevet i de første linjer i ditt innlegg her, hvor du ikke skjønner hvorfor du ikke oppnår kontakt :)

Men for all del, det står respekt av at folk har jobbet, slitt og fått etablert seg. Jeg selv er også interessert i vite hvordan folk har benyttet sin tid og sine muligheter. Men hvis det er slik at man har i bøtter og spann utover normalen, så kommer det jo noen spørsmål ved det og :)

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 2 okt. 2016 20:16

Skjult ID sø. 2 okt. 17:31

Tenk om du går glipp av en flott person pga at du anser henne som en 10-er?
Hun kan anse seg selv som en 6-er, deg som en 10-er og ikke tørre å kontakte deg.

Vet jo ikke hva en annen person faller for, eller hvordan den personen er. Kanskje hun er den mest trofaste du kunne funnet, som ikke bryr seg om andre menn enn deg, for du er alt for henne.

Bare en tanke..

(mann 49 år fra Oslo) sø. 2 okt. 2016 21:08 Privat melding

@smiliiet om ei dame vurderer seg selv som en 6er får melding fra en hun vurderer som 10er, skal da hennes egen vurdering trumfe hans vurdering av henne på en sånn måte at hun går glipp av en drømmetypen? Høres ut som relativt tafatt valg.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 okt. 2016 21:10

@Adameus: Smiliiet sier vel det samme som deg....?

(mann 49 år fra Oslo) sø. 2 okt. 2016 21:11 Privat melding

Mulig jeg leser det annerledes enn deg, for jeg oppfatter at hun sier det motsatte.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 okt. 2016 21:18

Da må du lese din og henne 2. setn. påny...,

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 2 okt. 2016 21:21

Adameus..
vet ikke helt om min trege hjerne i kveld skjønte helt her, men det er jo da selvsagt at ingen vet hverandres vurderinger..

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 2 okt. 2016 21:28

Nysingel seksbarnsfar med halvgal eks? Neineinei... :O MEN, derimot så tror jeg mange av mannfolka her venter på Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba osv....

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 2 okt. 2016 22:16

Som "lokkemat" er penger null verdt for meg. Tvert i mot faktisk, flashing av materiell status virker mot sin hensikt og gir en følelse av å bli undervurdert (tror du jeg er dum?)

Det har delvis med fordommer å gjøre. Jeg forbinder lykkejegere med dumskap, overflateverdier og prioriteringer jeg verken forstår eller ønsker å møte. Og det har delvis med irrelevans for (min) tiltrekning og tenning å gjøre, både fysisk og emosjonelt. Jeg blir ikke forelsket i hus, hytter eller biler. Jeg driter i det. Holder meg likevel unna økonomiske rotehuer, jeg tenker at de sikkert roter med mye annet også.

Klart penger er et fint middel, til frihet og komfort osv. Men ikke som et mål, og helt meningsløst som lokkemat. Jeg er selvforsørget og blar kjapt forbi en profil som markedsfører sin materielle status i tekst og bil(d)er.

Jeg venter ikke på noen jeg. Og som deg @ts, kontakter jeg ytterst få, og kun de jeg virkelig virkelig finner interessante. Tre stykker på snart to år. Jeg er ganske sikker på at dine to fine barn ikke har noe med saken å gjøre. Du har bare ikke fått kontakt med den ene som synes nettopp du virker veldig interessant. Plutselig skjer det bare.

Stå på @ts, ingen grunn til å stresse med å finne en partner 😉

Skjult ID sø. 2 okt. 2016 22:34

Kjære morrojenten Ina1986 ;-) En av de kan lett trekke henger, med drift på like mange hjul som hesten har bein. Den kan faktisk dra både en eller flere hester. Plass til stall er heller ikke noe problem... Hehe.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 2 okt. 2016 23:09

Dette skrev du
- snart i midten av 30 årene
- godt over gjennomsnittet god økonomi
- begge beina godt plantet på jorden
- stor enebolig ved sjøen
- to relativt dyre biler
- båt
- hytte på fjellet
- er snill, rolig, omtenksom
- med et utseende i øvre del av skalaen.

Kanskje du har sendt meldinger til Sukker sine Angelina Jolier og da søker krakje makje.:-)

For meg har du ikke helikopter, jetfly og er ikke pilot.:-)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 okt. 2016 23:16

http://www.bananaairlines.no

Skjult ID med pseudonym nattmodus sø. 2 okt. 2016 23:18

Rart en del av dere menn gidder å lete etter en partner i det hele tatt, slik dere beskriver oss damer. Vi er jo tydeligvis bare overfladiske, sminker sannheten, bruker energi på selfiebilder, gidder knapt møte opp på dater.

Også dere som vurderer oss etter tall og alt! Skulle tro vi sto i kø for å date dere. Dere virker jo kjempekule!

Er det så utenkelig at ikke alle kvinner er på død og liv opptatt av å finne en partner fortest mulig, men har Sukker som en "tja, hvorfor ikke?"

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 okt. 2016 23:23

Overveiende sannsynlig @Nattmodus

(kvinne 32 år fra Sogn og Fjordane) ma. 3 okt. 2016 14:40 Privat melding

Da skjønner eg ikke hvorfor du ikke drar damer TS 😂

Skjult ID med pseudonym sugardaddy ma. 3 okt. 2016 15:24

Rart nok å ikke dra damer med bare fokus på ytre egenskaper og penger. Har du skrevet om de skal være uten sans for humor også?

Ellers kan du sikkert låne litt penger her https://moneybanker.no/forbrukslaan/ og kjøpe deg en anelse personlighet,

(kvinne 54 år fra Rogaland) ma. 3 okt. 2016 15:55 Privat melding

The perfect man:
• Most important quality: Loves you unconditionally. Will stick by you for richer and poorer, in sickness and in health, til death do you part.
• Second most important quality: Everything else - height, weight, age, income, education, etc.

(mann 49 år fra Vestfold) ma. 3 okt. 2016 16:08 Privat melding

Minner igjen om 2003 modell citroen C5 stasjonsvogn. Dette er en bil som har ALT. Panser, dører, vinduer som går opp og ned, ratt, HJUL, bilen har fire stykker, seter, for ikke å forglemme det hydrauliske dempersystemet som gjør at bilen går opp og ned. Jeg vil tro at om vår velstående venn trådstarteren med dårlig dametekke gjør en disposisjon på bilfronten vil det løse seg.

Skjult ID med pseudonym camo ma. 3 okt. 2016 18:10

Venter fortsatt på DiCaprio 🙄 (Pitt er for gammal)

Skjult ID med pseudonym smiliiet ma. 3 okt. 2016 18:36

Foretrekker Gerard Butler, da er alder bare et tall! 💎💥

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 3 okt. 2016 18:54

Apapapapap - itt'no tulling med blinget 💎 snuppa.

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 3 okt. 2016 19:12 Privat melding

Hvorfor vente på Brad når det finnes flotte menn her 😂😂😂

(mann 56 år fra Akershus) ma. 3 okt. 2016 19:26 Privat melding

Opplever dessverre akkurat det samme som deg. Damer gidder ikke en gang å svare. Neida, det er ikke Brad Pitt som smiler tilbake når jeg ser meg i speilet heller. Men, mener selv jeg har ett helt greit utseende. Mulig at jeg er for storforlangende når jeg i det minste forventer ett svar på en høflig melding? I stedet opplever jeg å ikke få svar, og i tillegg bli blokkert!😳
Hva er greia liksom?

(kvinne 54 år fra Rogaland) ma. 3 okt. 2016 20:12 Privat melding

jeg leste et sted at menn tenderer til å overvurdere sitt eget utseende (fysisk attraktivitet), mens det er motsatt med kvinner som er mer beskjedne på egne vegne...noen som kjenner seg igjen i dette? Seff er dating mer enn utseendejag (hør hør), men man skal våkne opp med en partner uten å bli skremt av det man ser også :)
For meg betyr hva en mann eier av gods og gull ingenting. Jeg eier alle ting jeg vil sjøl. En manns karakter og hvordan han tar vare på kroppen sin og andre mennesker, viktige egenskaper...ellers er det greit han faktisk har en jobb. late menn er turn off..

Skjult ID med pseudonym smiliiet ma. 3 okt. 2016 20:31

Ajj ajj, sorry 💎 😂 burde kanskje tatt en 💍 istedet 😉

(kvinne 70 år fra Oslo) ma. 3 okt. 2016 20:38 Privat melding

Skulle gjerne vist hva du skriver om drømmedamen du søker ?
Profilene til menn som er fra 60 og oppover har noen krav som gjør meg helt matt. At jeg er en frisk oppegåene slank flott jente på 67, er helt uinteressant . Jeg klarer ikke matche kravene. Så da sitter vi alene på hver vår kant. Jeg vil, men de vil ikke ha meg.
Sukker er nok ikke tingen

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 3 okt. 2016 20:48 Privat melding

Det er kanskje ikke så rart at utseendet er ganske så viktig her inne; det er jo nesten det eneste referansepunktet vi har for hvem den andre er, sammen med hva han skriver om seg selv på profilen sin. Og noe kan jo også et bilde fortelle; hvilken type fyr han er, hva han liker, om han er MIN type mann. For meg er jo hvordan han er; utstråling, humor, sjarm osv enda viktigere enn hvordan han ser ut, men disse tingene er jo ikke lett å få noen formening om bare utifra et bilde.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 3 okt. 2016 21:00 Privat melding

Tror poenget her er at man kan ha de tingene kvinner ser etter og som de skriver i sin profil hva de søker, likevel så hvor fin eller utfyllende melding så får man ingen respons.. Det er jo for en vær person noe som gjør at man faktisk lurer på om jentene venter på på Brad Pitt. Om ikke han så skal de være mannen være sånn sånn. Er det rart folk er single spør du meg. Jeg har akkurat vært i Italia og helt annen oppførsel av jenter de faktisk gidder og bruke tid til og bli kjent med deg. Er ikke bare sånn sveip høyre eller venstre. Finnes mer bak en halv dårlig profil på sukker en det ofte gir uttrykk for. Jeg selv vet hva jeg står for og hvor jeg vil hen og jeg har selv brent meg ved og åpne meg for en og likte den godt og det det var da ikke gjensidig.. Men life goes on og man må prøve og feile før man finner den riktig. PS om man kjører BMW eller lada penger er ikke det du vil at jentene skal like deg for den du er og ikke penga dine. Lykke til alle sammen

Skjult ID med pseudonym Greve ma. 3 okt. 2016 21:07

Jeg synes det er mange flåsete svar som henger seg opp i trådstarter sin kommentar om biler og hytte. Han understreker bare at han har orden på økonomien og at det på papiret ikke er noe galt. Hvis man har ett greit utseende i tillegg så skader virkelig ikke god økonomi.

Slik noen resonnerer så er det lett å få seg en kjæreste bare man ett eller annet. Vel, hvorfor er dere selv single? Han skriver også om folk som ikke gidder å svare, så det er åpenbart at mangel på folkeskikk kan være ett reelt problem.

(kvinne 32 år fra Sogn og Fjordane) ma. 3 okt. 2016 21:27 Privat melding

Mammaen min sier at eg må gå etter pengene ☺️

(kvinne 32 år fra Sogn og Fjordane) ma. 3 okt. 2016 21:36 Privat melding

Fra spøk til allvor; tror det er veldig liten sjans for å finne drømmepartner her inne. Det blir for utseendefiksert. Det er mange i RL som eg synst er dødskjekke pga personlighet og utstråling men som eg gjerne kun utifra et bilde ikke hadde sett 2 ganger på. Man mister nok mange muligheter med denne sveipingen og blokkeringen i hytt og pine 😋

Skjult ID med pseudonym camo ma. 3 okt. 2016 21:42

Godt poeng Ida ☺️ Eksen min ville blitt sveipet venstre, og han er en skikkelig kjekkas IRL. Rart det der.

Skjult ID med pseudonym smiliiet ma. 3 okt. 2016 21:44

Trapezium, du er jo nesten en Brad Pitt, så du slipper nok å vente så lenge på hun som du skal sjarmeres av.

Jeg regner med at de mennene som ikke svarer meg har blitt catchet av en prinsesse her inne rett foran øynene på dronningen, så må bare vente til de har testet ferdig. Så får jeg vel svar av alle til slutt.....

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 3 okt. 2016 23:39

Hvis jeg skal ta det seriøst så er ikke dette en oppførsel som er typisk kvinner. Generalisering er mange flinke til.

Jeg ser ofte mannsprofiler der de krever at kvinner i deres bilde og mye yngre. Menn hadde ikke vært singel hvis de tok kvinner på deres egen alder, men ofte avviser de disse kvinnene og søker etter noen som er mye yngre. Og når de ikke finner kvinner så er det hennes feil. Se dere i speilet.:-)

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 3 okt. 2016 23:45

@lilleulv: Hyggelig at du synes det. Er du fornøyd nå?😀

(mann 47 år fra Oslo) ma. 3 okt. 2016 23:53 Privat melding

Nå rakk ikke jeg henge lenge nok her, men aner konturene av problemstillingen din. Du er sikkert en ok fyr, kjempetopp ha hus og bil på stell, men damene svarer ikke fordi...

1) de liker ikke det de ser av bildene dine

2) de liker ikke det de ser av profil eller meldingsteksten din

3) de er allerede i dyp dialog med en annen

4) de er bare her for å få selvtillitsboost online

6) de bare skummleser teksten din og finner ikke catchy nok til svare

7) du og ditt drukner i masse dritt

8) de gir faen

Så sånn er det. Surt eller ikke, kjipt for både deg og dem om dere går "glipp" av noe. Fact of life. Blir ikke dere.

4)

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 okt. 2016 00:01

48😜~50😎oki?

(kvinne 46 år fra Akershus) ti. 4 okt. 2016 00:02 Privat melding

For det første ...jeg synes ikke brad pitt er kjekk.

Bryr meg heller ikke om status eller hva mannen eier.

Utseende er selvfølgelig viktig...men det handler ikke om å finne den kjekke...for meg handler det å finne den som fenger meg...ofte kan det være ett pent smil eller øyne som får meg interessert. Og hvis jeg da leser ting som matcher meg i profilen tar jeg lett kontakt.

Jeg var veldig god på å svare alle. Det har jeg slutta med. Helt ærlig mista jeg lysten på å være her. Møkk lei av å måtte forklare avslagene da flere ikke godtok nei enda de var langt utover ønsket alder og bosted som er viktig for meg. Nå er jeg aktiv igjen og svarer noen men ikke alle.

Dette med kjemi er ikke lett da alt må klaffe.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2016 00:02 Privat melding

Ps.. Leste hele posten din nå mer eller mindre. Logisk feil: du skrev at de to-tre første skrev du langt til.. Og DE SVARTE at de ikke var interessert. Da har de lest, vurdert og tatt valg.

Så bærer ikke det frukter, så du går over til kort og konsist og får ikke svar.

Ut fra dine opplysninger vil jeg råde deg gå tilbake til mer personlig rettet melding, ser ut som du får mer svarprosent der enn om du ikle gjør det, selv om svarene så langt ikke er det du håpa på.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 okt. 2016 00:12

Hva er det jeg leser - er det generalister i tråden, generalstab, generalistkommune... - sånn generelt sett?

(mann 47 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2016 00:17 Privat melding

Linheia, hva mengde snakker vi om ? Sånn hjelp til selvhjelp, lag en standardtekst som sier "tusen takk for at du likte meg og profilen nok til å sende melding, men noe gjør jeg ikke vil bli mere kjent med deg. Lykke til videre !"

Om alle gjorde det ville fustrasjonsnivået blitt lavere, og din drømmetype gir ikke opp håpet før han har møtt deg ??

De du orker svare er kanskje ikke "din", men du holder motivasjonen oppe så noen andre får glede av det, og vica versa

(kvinne 46 år fra Akershus) ti. 4 okt. 2016 00:43 Privat melding

Det er lett for deg å tenke slik. Jeg svarte alle med en høflig avvisning...noen sa takk men flere var ikke fornøyd...de ville ha en forklaring på hvorfoe og ga seg ikke mens andre ble sure da de ikke ønsket at jeg svarte tilbake. Og noen ble så uhøflige at de svarte skikkelig stygt tilbake...sånne ting ødla for meg og jeg hadde flere mnd opphold fordi jeg rett og slett ikke orket å åpne meldinger...men bestemte meg at dette ikke skulle ødlegge og jeg svarer hvis jeg føler for det...og det må jeg faktisk få lov til...ingen plikt å svare tilbake. Men ønsker jo å være høflig men desverre er det mange dom ikke aksepterer avslag. Men jeg har perioder jeg svarer alle. Er tross alt oå to steder og får en del meldinger når jeg er akriv...i alle fall på det andre stedet.

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 4 okt. 2016 01:02 Privat melding

@Lineheia: Det er nok flere enn deg som har den erfaringen. 😊

Jeg svarte også absolutt alle i starten. Nå holder jeg litt tilbake.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2016 06:44 Privat melding

Blir toveis problem :)

Jeg tilhører, uten blygsel, den gruppe menn jeg lover du har lyst skrive mer med. Jeg passer langt i fra for alle, og mange passer ikke meg.

Jeg lagde profil og skrev til 5-6 stykker jeg synes hadde noe artig tekst eller fint bilde, et par svarte uten klare gi noe god motivasjon for meg skrive videre, noen svarte ikke i det hele tatt.

Guds lykke var det en jente fra Oslo som skrev noe festlig, og vi har vel chatta hele uka på messenger og skal ned i dag (våkna tidlig fordi jeg er sååå spent haha) på skikkelig date. Ikke noe tull.

Sel om "jeg" ikke er din type, garanterer jeg at menn av samme kaliber er noe du ønsker ha på datingsider.

Så virkelig.. for the better good. Dropp gjerne svare de som helt opplagt er helt ubrukelige, men annerkjenn de som i det minste prøver.

Jeg har før en gang (annet tid, annet sted) "mast" en gang på en som ikke svarte, spurte høfflig hva grunnen var.. Fikk langt svar tilbake, hun beklaget og sa meldingen fra meg hadde drukna i skrot. Og ble hyggelig dialog videre.

Og der kommer problenet. Ikke noe svar.. Har det i det hele tatt blitt lest og vurdert ?? Aner ikke.

Det er ikke bare menn som kan være kjedelige og teite ;)

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 4 okt. 2016 08:47 Privat melding

Rent generelt er jeg helt enig i at det er både høflig og hyggelig å gi et svar. Men det krever litt av mottakerne også. En av de uhyre få jeg har sendt førstemelding til svarte med en lang og hyggelig melding, og begrunnet sitt avslag med to ting som fikk meg til å bli relativt perpleks. Jeg har imidlertid mottatt nok protesterende svar på mine høflige avslag til at det var fullstendig utenkelig for meg å diskutere hans grunner. Et nei er et nei.

Dette førte til at vi sporadisk fortsatte dialogen og nå er blitt gode venner, så det var positivt for oss begge å utvise henholdsvis høflighet og respekt.

Apropos masing så var det en av fem jeg har sendt melding til som ikke hadde svart, så da skrev jeg til ham at han fullstendig ødela statistikken min, men at hvis han svarte ville jeg kunne skilte med en 100% svarprosent. Med en liten baktanke om at hvis han hadde hatt for mye på asjetten sin ved forrige korsvei og hadde blitt ledig i mellomtiden, så kunne det kanskje være grunnlag for kontakt. Så da svarte han - med et høflig avslag. 😁

Så jeg tenker at hvis man ikke har fått svar så er det innafor å prøve igjen. 😊

Cthulu: Hva er forresten morsmålet ditt? Jeg klarer ikke å identifisere det 😊

(mann 39 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2016 09:15 Privat melding

Nå trenger de vel ikke å vente lenger heller?? :D :D

(mann 47 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2016 09:36 Privat melding

Urdu :) formulerer jeg meg så dårlig haha ? Drikke mindre og sove mer kanskje.

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 4 okt. 2016 09:41 Privat melding

Mangel på søvn kan gi mange rare utslag. :-) Du skriver godt, men det er enkelte småting som sjelden blir skrevet av 'native speakers'. 😊

(mann 47 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2016 09:48 Privat melding

Artig :) kan du nevne et par eksempler ? Ble nyskjerrig, aldri hørt det før :)

Skjult ID med pseudonym Lykketreff ti. 4 okt. 2016 10:17

@Cthulu Tillater meg å svare fordi det ble stille:) Du utelater enkelte artikler, preposisjoner og infinitivsmerket "å". Altså småord mangler iblant, men forøvrig har du korrekt syntaks/setningsoppbygging og godt ordforråd, så det blir vanskelig å gjette morsmålet ditt - altså fordi norsken er så god:) Mange nordmenn slurver litt også, så man skal virkelig være språkinteressert for å legge merke til at du har en annen språkbakgrunn ved siden av den norske:)

Skjult ID med pseudonym Lykketreff ti. 4 okt. 2016 10:24

Eks. "Du har lyst skrive mer med" (Du har lyst til å skrive mer med)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2016 10:48 Privat melding

Ah. Blanding av slurv og ødelagt språk etter for mye teksting haha :) ok. Jeg skal tenke mer på preposisjoner og infinitivsmerket "å".

Mulig jeg blir påvirket noe av den yngre garde, jeg hører jo enormt mye gamingspråk.

"Sjukt digg med headshot. Get recked noob"

Skal prøve tenke på det.

Eller:

Jeg skal prøve å tenke på det.

Der ser du, jeg tar til meg feedback.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff ti. 4 okt. 2016 10:51

Ha ha:) Spørs vel heller om ikke noen av oss andre må øve litt mer på å myke opp språket i et fora som dette;) (Og legge vekk rettepennen nå som det tross alt er høstferie.) Hashtagfortsattsnevavselvinnsikt 😉

(mann 47 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2016 12:09 Privat melding

Neida, det er bare morro mens vi venter tikk takk på at jeg skal draaa.

Vent, jeg skal finne et tilfeldig eksempel fra denne tråden.

"Om ikke han så skal de være mannen være sånn sånn. Er det rart folk er single spør du meg."

Ingen stiller spørsmål ved morsmålet hans.

"Du har lyst skrive mer med" derimot trigger undring.

Ash, bare vaser jeg :) ingenting vondt ment not noen.

Det er ingenting ..

Det er ingen vond vilje..

Øh. Ingen vond. ..Jeg har ingen vonde tanker.

Jeg mener ikke noe vondt mot noen.

(kvinne 54 år fra Rogaland) ti. 4 okt. 2016 12:12 Privat melding

For mange norsklærere her inne kanskje...

(mann 47 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2016 12:25 Privat melding

Jeg synes det bare er gøy.

Er noen hysterisk morsomme tråder her inne, tenkte jeg måtte bidra litt selv og ikke bli passivt underholdt.

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 4 okt. 2016 12:35 Privat melding

@Cthulu: Så bra med en mann med humor og selvironi. 😊

Jeg er språkgal og nysgjerrig. Jeg spurte en gang en hvor han hadde sin bakgrunn fra, og han ble kjempepaff, siden han var født og oppvokst i Norge, og snakket perfekt norsk, men han viste seg å ha fransk mor.

Språk er gøy. 😊 Og som sagt, du skriver godt.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2016 12:49 Privat melding

Pussig sammentreff, jeg har fransk far. Alt ligger i genene :)

(kvinne 27 år fra Vest-Agder) ti. 4 okt. 2016 12:52 Privat melding

Må bare få sagt at jeg synes innlegget ditt stemmer vel så godt med gutter. Jeg er ofte den som tar kontakt, men aldri får svar, det vil si at dette er mer en regel enn unntaket. Så hvorfor er det sånn?

(mann 47 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2016 13:11 Privat melding

Tja. Jeg svarte begge meldingene jeg fikk, så svarer på alt haha

En fra teondhei skulle bare si hun syntes jeg så kjekk ut, det er jo hyggelig, en annen kom bare med en morsom kommentar til noen av bildene mine, og stort lenger kom ikke jeg.

Jeg rakk vel sende ut 5-6 meldinger til noen mer "lokale", har i grunnen ikke vært logga på her siste 10 dagene, men med unntak av et par som faktisk svarte først men ikke akkurat veldig flyt i dialog etterpå så .. Liten respons.

Jeg fikk en jeg humra litt over.. Jeg skrev ganske lang melding, hun svarer 9 dager senere (og 9 dager etter at hun leste den og var innom profilen min) "hvorfor har du tatt vekk bildene dine ?"

Får liksom ikke helt følelsen av å være førstevalget da hahaha

(mann 49 år fra Vestfold) ti. 4 okt. 2016 13:18 Privat melding

Det er muligens sånn fordi konsepter som dette (datingsider på nett) gjør oss til konsumenter hvor varen er et menneske og hvor der alltid kan finnes en gjevere vare på neste hylle eller lenger bak i butikken. Denne valgmuligheten gjør oss på den ene siden passiv (vi venter på at den andre skal ta kontakt) på den andre siden gjør den oss kynisk (venter til noe bedre dukker opp) og på den tredje side moralsk avstumpet (aksepterer at vi er tingliggjort). Det finnes et fjerde element også og det er den handlingslammelse som følger av antallet mulige partnere. I virkeligheten blir vi jo sammen med noen nærmest av tilfeldigheter. Vi snubler over en dame eller mann hos noen venner, på jobben eller i en ferie. Det er spontant og uplanlagt. Her inne er den naturlige prosessen rasjonalisert og gjort til tallmateriale. Vi skal altså regne oss frem til en å elske. Hvor sinnssykt er ikke det? Den dagen jeg logget meg på sukker for første gang er en mørk dag i min personlige historie. Det er ikke sunt å bla seg gjenom mennesker slik jeg og de fleste andre her inne gjør. Det gjelder å komme seg vekk herfra før man blir helt ødelagt. Og det var dagens moralpreken. Gå i fred. Amen.

(mann 49 år fra Vestfold) ti. 4 okt. 2016 13:39 Privat melding

Men vi mennesker er jo ikke som en bil. Eller hva? hvordan skal vi klare å teste hverandre ut for eksempel? En bil kan prøvekjøres, et hus kan besiktiges, men et menneske trenger du et liv for å lære å kjenne. Hva kan en date eller to egentlig fortelle om oss? Men jeg medgir at det "er" sånn nå. Vi er på nett. Det er den nye arena for inngåelse av parforhold. I det minste i voksen alder. Sånn ser det ut. Det er bare jeg som ikke henger med. På den annen side har jeg en litt pessimistisk "slagside" i min livsanskuelse. En annen ting er jo at jeg kan ta feil. Jeg tok feil en gang. Det var i 1984 da jeg som femtenåring på min aller første fest trodde jeg ikke kunne ble full av tre øl. Et lite gudsord fra landet fikk en bratt læringskurve i alkoholens virkninger da jeg skulle reise meg fra sofaen og gå over gulvet. Så nå drikker jeg stort sett bare munkholm.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 okt. 2016 14:32

Of course it is. Vi sitter her på trygg avstand på et av flere (riktignok dette ett med et uttalt formål) og _ g l o r _ på hverandre.

Hvorfor er det ikke kameraoverføring på denne siden (og om det er - hvorfor virker den ikke, og om den virker hvorfor vet ikke jeg om det?), sånn at jeg kan direkteoverføres på ufarlig stor avstand?

(mann 49 år fra Vestfold) ti. 4 okt. 2016 15:00 Privat melding

Det beste var om man bare ble håpløst forelsket. Så slapp man all den slitsomme tenkningen. Bedre å være ulykkelig forelsket enn å sveve rundt i et uforelsket retningsløst kosmos som tilfellet er nu om dagen. Ja takk til å vente seg syk etter neste melding! Skal hun ikke skrive snart!? Har hun glemt meg? Det er jo flere timer siden jeg hørte fra henne og nå er hun ikke engang pålogget! Hun har glemt meg...( går rundt i rommet) Vent, der kom en melding!! JA! Det er fra Henne! Jesus og Maria, takk! Nå skal jeg begynne å tro på dere begge! Endelig skriver hun:) Og så skriver hun at hun har fått kontakt med en annen... Takk Kafko, jeg har regnet på dine 176 cm og funnet ut at det er fem cm for lite. Beklager så mye. Bedre det tross alt. Så føler man pusten av selve livet, selv om det suger maksimalt.

Skjult ID med pseudonym camo ti. 4 okt. 2016 15:02

Haha knall beskrivelse kafko 😂

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 4 okt. 2016 15:24 Privat melding

@Kafko: Akkurat det er det beste innlegget jeg tror jeg har sett her så langt. Presist, sårt og sant.

Og jeg vet ikke helt om jeg er enig med deg eller ikke. 😊

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 4 okt. 2016 15:55 Privat melding

Det er nettop fordi det ikke er for lenge siden at jeg ikke helt vet om jeg er enig eller ikke.

På den ene siden er det kjedelig å ikke føle noe. På den andre siden er toppene så høye og dalene så dype ved en skikkelig forelskelse at det er vanskelig å si om det er bedre eller verre.

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 4 okt. 2016 16:53 Privat melding

@Kiara: Han kommer helt sikkert. 😊 Så vidt jeg husker så bor du litt usentralt til, men når du flytter nærmere Oslo blir det mye større utvalg, så før du vet ordet av det så kommer det en og snapper deg opp. 😊