Alle innlegg Sukkerforum

Hvor blir det av folk?!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym forlatt! sø. 28 des. 2008 23:26

Hadde to jenter jeg kom godt overens med her inne. Hun ene har jeg aldri sett på som en potensiell partner. Rålekker, way over my league, som det heter, men veldig hyggelig å preike med. Har hatt flere fine samtaler her inne. Plutselig en dag var profilen deaktivert. Aner jo ikke om hun har svartelistet meg eller rett og slett logget av for godt, men håper da inderlig på sistnevnte...

Den andre var mer en jeg kunne fått (eller allerede har fått?) følelser for. Hun har fjernet profilbildet sitt, og har ikke vært innpå på en god stund, tror jeg (har nesten ikke vært pålogget selv heller i julen).

Så her sitter jeg, ensom og forlatt for meg selv på en søndagskveld ;) Hehe, tar det ikke så veldig tungt, men det var da kjipt at de to eneste jeg føler jeg har hatt en form for interessant kontakt med plutselig forlater meg - begge to!

Nei, jeg får vel logge meg av selv også, og se til å treffe nye folk =)

Godt nyttår, folkens!

Skjult ID med pseudonym fred sø. 28 des. 2008 23:40

vet om flere som deaktiverer profilen innimellom og så er de tilbake igjen uken etterpå. Så du skal ikke bekymre deg nevneverdig for det......

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 28 des. 2008 23:44 Privat melding

....Men jeg vet om noen som har funnet kjærligheten her inne i løpet av siste mnd ...
Ikke ta det så tungt, det er andre her inne vet du .. hehhehe

Skjult ID med pseudonym Morse38 sø. 28 des. 2008 23:55

Jeg har vært her i over 1 år, og har opplevd dette med alle jeg har hatt kontakt med. Den siste mailet jeg med i over 1 mnd, så lurte hun på om vi ikke skulle møtest. Jeg svarte at det ville jeg gjerne. Svaret ble aldri lest.

Har flere ganger lurt seriøst på om de jeg har hatt kontakt med er død, og har noen ganger sendt flere meldinger både her på Sukker, og på e-post, men ikke noe livstegn. Har etterhvert skjønt at dette er helt normal oppførsel her inne. Stol aldri på noen som har profil på Sukker!

Skjult ID med pseudonym lewis ma. 29 des. 2008 00:01

Jeg er ung og naiv og tror på det beste i folk, ennå.

Skjult ID med pseudonym forlatt! ma. 29 des. 2008 00:01

Det var da veldig drøyt, Morse38. Jeg forstår at du i ditt tilfelle ble veldig skuffet, men for min del er det jo annerledes.

Jeg skulle selvsagt ønske at jeg kunne fortsatt å ha kontakt med disse to jentene, og spesielt da nr 2, men har forståelse for at de logger ut av ulike årsaker. Jeg forventer på ingen måte at alle jeg har hatt kontakt med skal holde meg underrettet om sin sivilstatus til enhver tid.

Syntes bare det var litt leit at det skjedde. Hadde jo håpet at det kanskje kunne blitt noe mer ut av det mellom meg og den andre.

Håper at de begge får det bra, hva som enn er grunnen til at de har gitt seg! Veldig trivelige jenter =)

Skjult ID med pseudonym Morse38 ma. 29 des. 2008 00:09

Helt greit å ombestemme seg etter å mailet en stund, men det hadde jo da vært greit om vedkommede da sende en melding om at hun ikke lengre ønsker kontakt, i steden for å bare slutte å lese meldingene eller å forsvinne.

Skjult ID med pseudonym jonas ma. 29 des. 2008 00:15

er nok bare en ting å si til dette. Velkommen til sukker. Desverre ikke helt uvanlig dette :(

Men, hører du ikke noe mer til dem, så er de nok ikke så interesert i deg som du hadde håpet på.
Er nok bare å fortsette jakten, og ikke tenke så mye på de "avslagene" man får :)

Skjult ID med pseudonym yeehaw ma. 29 des. 2008 02:13

Når du kun hører din egen stemme vet du at du er alene.

:-)

Skjult ID med pseudonym Pesetos ma. 29 des. 2008 02:23

@ TS og Morse,Opplevd det samme, dypeste medfølelse!

Damer slutter ofte plutselig å svare på meldinger, helt uten noen slags "grunn." Ifølge forumet gjør gutter også det...

Tror ikke det er så veldig stor vits i å bruke mye ressurser på å overanalysere, folk oppfører seg merkelig av så mange ulike grunner, veldig tvilsomt om det har så mye med deg å gjøre.

Tror de fleste her stanger hodet i veggen med jevne mellomrom, er bare å reise seg, børste av seg støvet (og tørke bort snørret og tårene..) og stå på videre.

Lykke til alle sammen :)

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym ma. 29 des. 2008 13:07

Jeg mailet med en over lengre tid, supervakker jente, hadde kjempelyst til å treffe henne, vi hadde røde hjerter begge 2. Puff! Hun forsvant og jeg var lost in oblivion.

Skjult ID med pseudonym juni ma. 29 des. 2008 14:03

Jeg har opplevd det samme. Jeg klarte utrolig nok å bli så innmari betatt av en profil, så mye at jeg ga litt blaffen i at det var litt vanskelig å kommunisere med han. Han bodde langt av gårde, så var litt for skummelt for meg å ta i mot invitasjon om å komme på besøk. I steden for sendte jeg en melding der jeg pushet han litt kommunikativt... sendte en laaaang melding :-)

Plutselig var profilen borte, og han hadde slettet MSN-adressen sin.

Nå er han her igjen men jeg får vel bare godta at interessen fra han ikke var så stor, så får la han være i fred ;-)

Skjult ID med pseudonym Xradon ma. 29 des. 2008 19:04

Mulig du kontakter feil damer. Sjekk de normale og ikke bare gå etter de rålekkre. Da har du havnet på feil forum. Hva kan en rålekker person gi til deg? som er så spessielt?

Utseende?

Kjærlighet handler mere enn om bare utseendet til en person desverre. Spør deg selv hva du driver på med her inne. Jeg har ikke noe problemer hvertfall. Jenter viser kontakt og nå står en date på tur.

Skjult ID med pseudonym Lemen ma. 29 des. 2008 19:52

Jeg har faktisk opplevd litt det motsatte. Det er få jeg kommer i kontakt med, dvs. som svarer på mine henvendelser, men i løpet av det siste året, har jeg vel faktisk, med ett unntak der det var mitt eget valg, møtt alle jeg har utvekslet mer enn to brev med (uten at det har blitt noe mer av det, da...). Aner ikke hvorfor, men det har kanskje å gjøre med hvem jeg tar kontakt med i første omgang?

Men ikke engang å lese et svar på en invitasjon, synes jeg er ganske frekt...

Skjult ID med pseudonym Morse38 ma. 29 des. 2008 21:25

Jeg har vært passiv Superbruker det siste 1/2 året, så det er nok damene som tar kontakt med meg. Trodde derfor at de faktisk var interessert. Den siste jeg mailet med hadde ikke engang bilde i profilen. Fikk det sendt på e-post etter en 2-3 uker, så jeg, for min del, går nok ikke etter de rålekkre damene. (At de som tar kontakt faktisk er veldig pene, er ikke min feil)

Har fortsatt et lite håp om at "drømmedama" skal dukke opp, og lar profilen min stå enn så lenge.