Alle innlegg Sukkerforum

Ny uke, ny årstid og nye muligheter.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 3 okt. 2016 08:47

Hva vil denne uken bringe?

Det er høst. Hvilke muligheter skaper det på dating-fronten?

(kvinne 38 år fra Østfold) ma. 3 okt. 2016 08:51 Privat melding

For meg vil den nok ikke bringe spesielt mye. Ligger rett ut med influensa 😬 Men samler krefter og kommer sterkere tilbake 😉

Lykke til med høst-datinga folkens.

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 3 okt. 2016 09:24 Privat melding

Æsj da, SmileyLiz,- god bedrings!
Høsten betyr tjukke gensere, klar luft, pledd og fyr i ovnen.. bør jo ha alle forutsetninger for å kunne ha en unnskyldning å krype litt nærmere noen 😍 ....hmmm.. får finne en , sporenstreks!🙄😁

(mann 53 år fra Oppland) ma. 3 okt. 2016 09:35 Privat melding

Utrolig hvor mange som nøyer seg med en armkrok...hmmmm

(mann 50 år fra Vestfold) ma. 3 okt. 2016 10:02 Privat melding

Høsten er perfekt til grublerier. Ta nå dette forumet, eller denne nettsiden. Her er vi altså samlet. Hvorfor? Fordi vi lengter etter en person. Men vi behøver ikke denne personen. Velferdsnivået er så høyt at det dekker de fleste områder av vår tilværelse. Det eneste som mangler er armkroken. Den kan vi ikke kjøpe oss til og den kan ikke staten besørge. Vi må legge oss alene. Men selv det går jo greit. Vi sover godt om natten, de fleste av oss, selv om vi ligger alene. Ettersom alle grunnleggende behov er dekket rammes vi av en form for passivitet. Vi blir de ventende. Vi kan betrakte hverandre med en viss nysgjerrighet, men interessen dabber fort av. Det er ingen virkelig nød å spore. Vi lider ikke i vår singeltilværelse. I høyden kan det kjennes som litt kjedelig, og ja, så var det den armen. Det er jo godt å bli klemt og kost med. Litt sex hadde heller ikke vært å forakte. Men de fleste får alltids noen porsjoner omsorg fra den øvrige familie. Man kan ha barn og de klemmer vi på, mange har foreldrene i behold, besteforeldre, gode venner, søsken. Man får nok stjålet seg til en omfavnelse, en berøring og litt nærhet, som også er ektefølt og varm og egentlig ikke trenger å stjeles etter som den kommer fra mennesker vi er glade i og som bryr seg om oss. Dermed er det er en metthetsfølelse ute å går. Noe bedagelig hviler over det hele. Derfor ser vi tråder på dette forumet ende opp i småkjekling om hvem som skal ta oppvasken. Av ren bedagelighet. Det er av denne materie Shakespeare hentet sitt materiale. Vi føler så sterkt så sterkt, og så ender det likevel opp i mye ståhei for ingenting. Vi begynner å diskutere om vi er seks eller til ni på skalaen og hva som eventuellt vil hende om en sekser tar kontakt med en nier. Det er mennesket i all sin praktfulle latterlighet. Det eneste vesenet på kloden som kan rødme av skam. Vi vil elske. Vi vil dyrke den store, guddommelige kjærlighet. Vi vil finne den ene. Den utkårede som skal ta oss med til de store høyder. Men er vi en sekser eller en nier på skalaen og hvem skifter lyspæren på badet? Hvem faen tar oppvasken lissom. Se det er spørsmålet.

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 3 okt. 2016 10:24 Privat melding

Har ikke nevnt armkrok i det hele tatt, jeg 😉

(mann 40 år fra Buskerud) ma. 3 okt. 2016 10:27 Privat melding

Høst er en flott årstid. Fyrte i peisen for første gang i går morges, ikke for at det var så kaldt, men for kosen. Er så heldig å ha avspasering denne uken, så blir å bygge meg ny røykeovn sammen med datteren min før hun drar på en liten feire med hennes mamma og den familien. Dating? Skulle jeg være så heldig så helt klart klar for slikt.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 3 okt. 2016 11:32 Privat melding

Her nyter jeg høstferie, sol og blå himmel, blir nok lunsj på verandaen før turen går til stallen 😃😃
Har barn frem til torsdag, og de dagene skal nytes med venninner og deres barn med pølsegrilling i skogen, kino og kos !
Hva som skjer i slutten av uken er ganske åpent enda, har ingen date å se frem til, så da blir det vel litt sosialt med venner tenker jeg 😊😊
Ønsker dere alle en fin uke 😃😃😃

(mann 49 år fra Oslo) ma. 3 okt. 2016 12:01 Privat melding

@kafko du er en sannhetens poet. Vakkert skrevet og veldig relevant, og du setter tingenes tilstand på en pidestall som burde få oss alle til å tenke oss om både en og to ganger. Vakkert, rett og slett, selv om ikke alt treffer alle på alle punkter.

(mann 50 år fra Vestfold) ma. 3 okt. 2016 13:57 Privat melding

Takk for det, Adameus:)

My, selvsagt har vi alle våre lengsler i behold, men om alle vil ha noen hvorfor er vi da åttehundretusen single i dette landet? Det synes som om vi vil ha noen ja, bare ikke hverandre. Vi vil bli elsket, men ikke av de som er tilgjengelig. Jeg vil ikke ha henne, men en annen dame. Beklageligvis vil ikke denne damen ha meg, men en helt annen mann. Men denne andre mannen vil jo slett ikke ha hun som jeg ville ikke ha, derimot vil han ha hennes venninne! Men hennes venninnen er gift og skal snart skille seg fordi hun har funnet en annen. Tror hun, for etter et og et halvt år er hun her inne. Min mening er at det er noe muffens med konseptet "kjærlighet i parforholdet". Jeg vet ikke helt hva det er, men noe er det. Enkelte ganger heller jeg til at tro at vi har blitt lurt. Noen sa at skilsmisser anmass var lurt. At vi kunne gjøre det hele på nytt. Starte på nytt, leve livet, på nytt. Gjøre den hele prosess en gang til, men så glemte vi selve tiden. Vi glemte at vi ble eldre. Vi glemte at en vesentlig grunn for å elske var at vi ville ha barn. At den indre drivkraft lå i det å skape en familie. Vi mennesker lager bare famile en gang i livet. Det er vår art. Det er hva vi rekker og slik har naturen skapt oss. Etterpå, når alt er gjort den ene gangen og de tre barna har flyttet ut finnes det ikke noe "starte på nytt". Livets hjul har gått sin vante runde og som art ser vi ikke etter hverandre på samme måte lenger. Derav bedageligheten. Savn ja, lengselen etter nærhet javisst, men vi må ikke slik vi måtte da vi var tjuetre.

Skjult ID med pseudonym smiliiet ma. 3 okt. 2016 14:48

Hallo hallo, dette her er metrologisk institutt, vi kan melde om at regnet nå tar slutt og det blir sol, sol, sooool!🌞

Ser ut som en herlig uke med sol og dalende temperaturer. Det betyr at jeg må finne frem høstgarderoben. Like gøy hvert år! 😄 Hadde en antydning til hals/øreverk i dag tidlig, men håper jeg allerede er ferdig med den bygen. Da blir det fjell og sol ☀️ når jeg kan denne uken.😊

Høst er perfekt for dating? Det blir mørkere, perfekt å bli litt mer 'mørkeredd' på dates.. 😜

(mann 30 år fra Akershus) ma. 3 okt. 2016 15:12 Privat melding

Skogstur med høstløv og varm kakao. Peiskos og siste hånda på alle byggeprosjekter. Jakttur med laget og kinokvelder. Epleslang, eplepai og innekos med søster og ungene hennes. Du får gjerne bli med :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 3 okt. 2016 15:33

Muahahaha.....

https://m.youtube.com/watch?v=qXlvWaT3sEU

(mann 42 år fra Hordaland) ma. 3 okt. 2016 15:51 Privat melding

En enkel ting man alle kan gjøre mer av i disse mørke og kalde tider: Være sosiale. DU har godt av det og DINE venner og familie har godt av det.

Skjult ID med pseudonym mad max ma. 3 okt. 2016 16:02

Tja. Tenkte denne uken burde ende med kjæreste, skal på første og forhåpentligvis siste sukkerdate i morgen. Høres vel realistisk ut det ?

Skjult ID med pseudonym smiliiet ma. 3 okt. 2016 16:15

Mad max,
Liker stilen din.
Lykke til! 👍😎

Skjult ID med pseudonym mad max ma. 3 okt. 2016 16:23

Jo takk.

Trodde det skulle være vanskeligere å treffe på noen enn det faktisk var.

Vi deler en del felles verdier som at den andre ikke burde være utro, begge drikker sikkert litt for mye og smugrøyker. Og trimmer nok ikke altfor mye heller.

Så tror jeg vi har lyst ligge med hverandre, det er jo viktig.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 3 okt. 2016 16:27

Match 😂👍🏼

(mann 53 år fra Oppland) ma. 3 okt. 2016 17:09 Privat melding

Jeg ser på dette med kvinner som er pyramide.).

I bunnen har du alle kvinner, over det har du alle de du kjenner, så kommer de du er venner med, litt høyere oppe alle du kunne ha levd sammen med, så kommer de du kunne ha levd veldig godt samen med, på toppen er den ene som du er ment å skulle gifte deg med - den utvalgte - din kone.

For meg er ikke den utvalgte en klisje, jeg vet hun kommer inn i mitt liv...))

(mann 53 år fra Oppland) ma. 3 okt. 2016 17:11 Privat melding

Om denne kvinnen er på sukker eller ikke, det har jeg ingen formening om, men hun kommer til å "komme til meg", ikke omvendt..).

Haha..hihi..hoho...hæhæ.....jadda...)))

Skjult ID med pseudonym smiliiet ma. 3 okt. 2016 17:14

Madmax,
da har dere jo funnet ut av det som betyr noe allerede! Trenger ikke være så vanskelig nei. 👍

(mann 53 år fra Oppland) ma. 3 okt. 2016 17:14 Privat melding

Er du gal ?....

Hei ! Hvem sa det..?....))

Neida, ikke gal, bare glad og forventningsfull.

Jada, jeg kommer nok til å legge det ut her inne når det skjer.

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 3 okt. 2016 19:11 Privat melding

Jeg har tro på oktober ❤️

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 3 okt. 2016 20:10

My: Dette er en postordrekatalog - digitalutgaven.

Forsendelse og oppkrav er litt mer komplisert da..😡

Skjult ID med pseudonym mad max ma. 3 okt. 2016 21:02

Jeg tror folk skjuler for mye hvem de er, og legger for lite av sjela si om det er noe som føles riktig.

Og for mye fjas om peiskos og armkroker.

Så mens andre juger om ting de har eller ikke har gjort, lar det gå 5 dager før de svarer og er totalt intetsigende så bare fant jeg og "min" ut let's cut the crap.

Så for all del, vi vil alle forskjellige greier, men om ting går som det skal så drikker vi tequila, har masse sex og gøy og ler av morsome opplevelser.

Og det er ikke mindre kjærlighet og sånt i det, bare så maskeløst som mulig. Og vår vei.

(mann 47 år fra Vest-Agder) on. 5 okt. 2016 13:36 Privat melding

Jeg tror det var "my" som ga meg beskjed om at jeg skulle begynne å date igjen i en annen tråd, så det har jeg gjort... ( tusen takk my...)

Chatter med ei hyggelig kvinne nå og kommer til om møte henne en av de neste dagene ... (spennende...sommerfugler og hele pakken...)...

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 5 okt. 2016 13:40

Stå på @Mortain!

Oog my bør en alltid lytte til (tør ikke annet med det SMilet på på bildet😉)

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 5 okt. 2016 16:14 Privat melding

@Mortain: Lykke til. Ser ikke ut som om du trenger min konsulentbistand da :-)

Skjult ID med pseudonym mad max on. 5 okt. 2016 16:26

Se der ja. Venter på flyet etter nær 22t date. Tok 12 dager fra login til ikke på singleliste lenger.

Thats rock'n roll. Gleder meg til neste gang søta :)

(mann 47 år fra Vest-Agder) on. 5 okt. 2016 16:38 Privat melding

@Solecita

Takker😊! Setter stor pris på det💐. Men skal ikke se bort ifra at en fullstendig tåreoppløst Mortain ber deg om hjelp i neste uke engang 💃👊🏼🤕....

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 5 okt. 2016 16:38 Privat melding

@Mad Max: Jeg skal undertrykke et sting av misunnelse der, og glede meg på dine vegne. Masse lykke til!!!

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 5 okt. 2016 16:41 Privat melding

@Jeg har doktorgrad i å komme over skuffelser over at han ikke likte meg eller jeg ikke likte ham, så da er det bare å komme 😊

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 5 okt. 2016 16:54 Privat melding

@Mortain: Den forrige var selvfølgelig til deg. Du skal få både trøstende ord og profilhjelp samtidig :-)