Alle innlegg Sukkerforum

For tidlig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gavegamer to. 6 okt. 2016 13:16

På date nr. 2, om man går på kino, er det for tidlig i dateprosessen å legge armen over skulderen hennes, eller er det på sin plass?

I mitt hode er det for tidlig, for det er noe man gjør når gjensidig interesse alt er helt sikker. Men, jeg er nok den fyren som ikke gjør nok "moves", og dermed blir sett på mer som venn enn kjærestemateriale. Er dette et slik tilfelle hvor man bare bør "go for it"?

(mann 45 år fra Oslo) to. 6 okt. 2016 13:36 Privat melding

Kommer an på daten og hvor mye dere har snakket/chattet i forkant. Jeg har havnet til sengs på første date flere ganger mens med andre har jeg vært på flere dater uten så mye som et kyss.
Er ingen fasit.

Skjult ID med pseudonym camo to. 6 okt. 2016 13:37

Vet du, er kjemien på plass (sannsynlig om dere skal på date igjen) så er kroppskontakt definitivt innafor. I alle fall syns jeg det ☺️

Skjult ID med pseudonym smiliiet to. 6 okt. 2016 13:40

Min date #2 var kino, jeg synes det var helt greit å få sitte i fred da ;)
på date #4 kom armen mer til nytte, nr #5 fikk jeg gå i fred igjen, og på #6 skal jeg låne armkroken. Så litt luft innimellom ser ut til å virke på meg i hvertfall :)

Lykke til!

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 6 okt. 2016 13:47 Privat melding

Man må nesten se det an. Hvis kjemien er god kan det være greit - personlig vil jeg nok foretrekke å vente litt, men på den annen side så må man jo på et eller annet tidspunkt sjekke ut personkjemien, og en arm over skulderen er jo relativt uskyldig men samtidig et tegn på hvor man vil dette skal gå.

Skjult ID med pseudonym mad max to. 6 okt. 2016 13:47

Umulig å si noe om, selv om jeg synes kino høres ut som en kjedelig date.. det er vel mer sånn hyggelig aktivitet man kan gjøre etter å ha blitt par.

Om ikke annet så får du avklart hvor landet ligger mellom dere. Selv har jeg prøvd bare en sukekrdate (nå må sant sies det lå jo noen tusen messagermeldinger mellom da vi begynte prate 'her', daten ble avtalt og vi fikk møttes, men vi leide hånd etter ca 30 sekunder og måtte stykke opp daten i 'del-dater' ved hver forflytting, feks gå spise mat, ta en øl og tequila ett sted, hente nøkler til leilighet, ta en øl et annet sted..

På den måten så var vi oppe i fem "dater" for syns skyld før det ble litt mer action.

Hvis du lurer på hvorfor jeg fremdeles skriver her nå er det av ren underholdning, jeg var litt pessimist og tok 6 mnd medlemskap hahaha, tok to uker. , litt kjipt vi bor et stykke fra hverandre, men sånn er det. Har man møtt sin like har man møtt sin like.

Men der er poenget mitt, det er ingen regler... eller burde ikke være regler. Gjør det du føler for. Jeg aner ikke hvor gammel du er etc etc. Kanskje en del yngre siden du snakker om kinodate og usikker på om du kan legge hånda rundt henne ?

Du kan så klart føkke det hele til med å være litt frempå, men tror det er lurt å prøve komme borti henne, trenger ikke gjøre det så veldig subtilt heller. Start kanskje før dere går på kino å stryke henne på skulderen eller før henne inn en dør eller noe med lett ta på henne på ryggen. Helt innafor.

Jeg var på et par dates i sommer med en dame som prøvde leie hånda mi ute, jeg kjente med en gang det var feil og viste at det var noe jeg ikke ville. Jeg tror de fleste av oss egentlig ganske instinktivt vet om det er noe eller ikke ganske tidlig.

Og så gir vi det kanskje et par forsøk til fordi vi vil så gjerne, selv om vi vet det ikke er noe.

Så konklusjonen er kjør på ta litt på henne. Når du har prøvd det noen ganger, kanskje med et par forskjellige om det ikke går så bra med hun du dater nå, og du lærer å takle at hun kanskje ikke vil, så begynner du gjenkjenne dine egne følelser og hennes reaksjon på når det er naturlig tafse litt og når det ikke er det.

Lykke til, og se på det som en øvelse å gå litt utenfor egen komfortsone, våg å drite deg ut så du er trygg nok på deg selv så du slipper be om forumråd om du kan legge armen rundt skulderen på daten din.

Skjult ID med pseudonym Vrinsk to. 6 okt. 2016 15:19

Koselig å få sitte i armkroken, så jeg hadde satt stor pris på det 😊

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 6 okt. 2016 18:20 Privat melding

Jeg hadde ikke møtt opp på date to hvis jeg ikke hadde følt litt og da er en armkrok helt innafor 😁

(mann 41 år fra Hordaland) to. 6 okt. 2016 20:53 Privat melding

Drit i kino. Ta et par pils på byn, så løsner det litt. Gjerne litt shuffelboard eller lignende i sammenheng med litt innabords

(mann 36 år fra Oslo) to. 6 okt. 2016 21:34 Privat melding

Grei regel: Hvis du må spørre om det er for tidlig, så er det for tidlig.

Skjult ID on. 12 okt. 2016 23:07

Ikke gå på kino på andre date...