Alle innlegg Sukkerforum

Ikke vondt ment, jenter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Prior ma. 29 des. 2008 19:59

men dere tar litt av noen av dere, på¨beskrivelsen av drømmepartneren deres. Dette er ment litt som spøk, så ikke gå amok.

Her er en typisk kvinneprofil med beskrivelse av drømmepartner:

Ja det finnes vel ikke en drømmepartner, og jeg ser han vel egentlig ikke for meg, men.... han må ihvertfall være litt kjekk, oppegående, ha selvtillit, ikke ta seg selv høytidelig, ha mål i livet, være ferdig med one night stands og klar for noe mer seriøst. Han må kunne få meg til å le, og ha et glimt i øyet. Smilet er viktig. Han kan gjerne være romantisk, ønske å rose meg med vakre ord..........and on and on and on and on.

Jeg blir svett jeg :) Kan dere ikke bare skrive "trofast og snill og god". Klarer de fleste gutta her de tre tingene der, så har dere bøtter og spann med menn å velge i :) Jeg vet ihvertfall hva drømmedama til så og si alle gutta er. "Fin og oppegående". Men det var ikke det smarteste hodet som tok den avgjørelsen. Å neida ;)

NB! Sier ikke at noen er kravstore. Alt som står i profilene er forståelig og egentlig en selvfølge. Men fint at dere sier ifra da. Noen "dudes" må ha en påminnelse en gang iblant (smisk smisk)

Husk å kjøp kyllingfilet imorgen!

Skjult ID med pseudonym follow up ma. 29 des. 2008 20:09

Bifaller trådstårter. Er i grunnen overrasket over hvor mange flotte og attraktive damer som er registrert med profil her inne, og tenker at det er snodig at de er her inne i det hele tatt. Tenker da at de fleste av dem veldig enkelt kan finne seg en type IRL, men er ikke helt fornøyd med utvalget der og drømmer om noe bedre på nett. Problemet er at de få mennene som tilfredstiller kravene i grunnen enten er opptatt eller ikke er interessert. Da blir det en utfordring å fange interessen til disse flotte damene her inne, noe som jeg føler ligger i grunnen til trådstarters innlegg.

Skjult ID med pseudonym Zoo ma. 29 des. 2008 20:13

hehehe......nå leser jo ikke jeg kvinne profiler....men vil si at det samme kan sies om mannfolka.......=)

*løper og kjøper kyllingfilet fra den stolte hane imorra* =9

Skjult ID med pseudonym Prior ma. 29 des. 2008 20:16

Det er veldig veldig kaldt ute. Nettdating er varmere :)

Nei jeg synes profilene er søte, og man får jo en hel del informasjon. Jeg tenker vel mer på ironien når man først leser at hun egentlig ikke vet hvem drømmepartneren, men vent litt..........joda hun vet veldig godt allikevel.

Selvfølgelig! Er det noe jenter er veldig flinke på, som vi gutta er ganske primitive på til tider, er å vite hva som er bra for deg

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 29 des. 2008 20:18 Privat melding

Det er ikke noe mål å få menn i fleng å velge mellom . Saken er at vi vil finne Han ... han som er helt spesiell.
Og da et det greit å få huke ut noen ...

Men husk :
At alle krav forsvinner som dug for solen når mannen du har bra kjemi med dukker opp. ;o)

Skjult ID med pseudonym juni ma. 29 des. 2008 20:22

follow up:

jepp... det er slik det er: kvinner med et ok utseende, kvinner med et fint utseende, kvinner som er pene og kvinner som er vakre har absolutt ingenting å gjøre på en nettdatingside, for de skal jo helst finne seg en kjæreste fort som svint, bare fordi de ser bra ut.

...men jeg bør vel helst melde meg ut av denne diskusjonen, jeg kan komme til å sprekke igjen.

Ha en fin kveld alle sammen :-D

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 29 des. 2008 20:24 Privat melding

hehehehe .. kort lunte juni ?

Kos deg :oD

Skjult ID med pseudonym nemo ma. 29 des. 2008 20:31

Jeg bruker å stjele den teksten der jeg, og legge den inn på profilen min, før jeg sender melding, også får jeg ikke svar... kan noen begripe det???

Skjult ID med pseudonym Ninja ma. 29 des. 2008 20:32

Har ingen spesielle krav jeg? Bortsett fra at han må være snill. Og kjekk: Og smart selvfølgelig. Å digge bakken jeg går på. Og høy. Morsom selvfølgelig. Nevnte jeg trofast og ærlig? La oss ikke glemme renslig! Ha en jobb han trives med.
Like å reise rundt i verden med meg.Like alle venninnene mine, men ikke FOR godt. Like dyr! Spesielt mine.. Også må han synes at jeg er den største oppfinnelsen siden oppskjært brød!

Oi.... Too much? *biter meg i leppa*

Skjult ID med pseudonym follow up ma. 29 des. 2008 20:32

juni:
Tidsapsektet har jeg ikke omtalt her, og såvidt jeg har erfart er det vel ingen sperrer på profiler her inne, heller ikke for pene, vakre damer. En følelsesmessig konklusjon, men ikke fornuftsmessig. Så ikke sprekk en gang til da-

Skjult ID med pseudonym tekopp ma. 29 des. 2008 20:32

Nemlig, Smiley:o) !

Til Follow up og dokker andre gutta som i det kjedsommelige har gjentatt dokker sjøl; Ja, vi e mange oppegående, attraktive og bra dame her inne, koffor sku vi ha større sjanse førr å finne noen IRL enn her førr det? Kan jo hende det e ei superenkel forklaring på det, som at man bor i nordnorge, feks ;o) (eller har begrensa muligheta førr å utvide konktaktflata si, e litt kresen (kvalitetstegn, spør du mæ! ;o)) eller bare har lyst å prøve nåkka anna).

Men til TS, for å svare på det du skriv; "trofast, snill og god" vil nok vær litt for lite komplisert for oss å skrive. For ka ska vi legg i "snill", for ikke å snakke om "god"? God til rettskriving? God i senga? God til å massere? God og rund? Som du skjønne, så kunne vi risikert å forvirre oss sjøl ganske mye om vi sku ha brukt så få ord ;o)

Skjult ID med pseudonym s.a.me ma. 29 des. 2008 20:32

He he morsomt juni..
Men til Ts.. jeg har skrevet mye i min profil.. Og vet du hvorfor? Fordi jeg vil at de som er innom, skal bli litt kjent med meg bare ved å lese.. har nå prøvd å få til en så ærlig profil som mulig.. Og selvfølgelig vil jeg jo være ærlig på hva jeg ønsker hos en "drømmepartner". Men om en får til å møte en som har ALT en ønsker, er jo en annen sak.. Etter som man blir kjent med en person, kan det jo hende man ser andre kvaliteter og kan jenke seg litt på enkelte ting..
Så TS det var en god spøk..
Foresten den kyllingfileten er allerede kjøpt inn..

Skjult ID med pseudonym Prior ma. 29 des. 2008 20:32

Jeg tror poenget er AT pga utseende, så burde dere klart å finne noen fort, mer fordi det skal være lett, ikke at dere må ha det travelt. Men den kommentaren er gammeldags og ikke vel gjennomtenkt. Har selv fått den. "Har du kjæreste?" Nei. "Har du ikke kjæreste, en kjekk ung mann som du, skulle da ikke være noe problem for deg å finne det?" NNjaaaaaa, lettere sagt enn gjort.

Vi gutta er egentlig ganske kravstore selv. Men vi har to hoder. Når hun ikke er der tenker vi med det største. Når hun er der, tenker vi med det minste. Så vi ender ofte opp med feil dame.

Skjult ID med pseudonym Bunny ma. 29 des. 2008 20:35

Uansett hvordan man ser ut er det desverre like vanskelig å finne "the one" .

Skjult ID med pseudonym HotMum ma. 29 des. 2008 21:02

Noen som har tenkt tanken at selv om jentene er både pene, søte, intelligente osv, så har de ikke anledning til å være ute og finne drømmepartneren?

Selv er jeg jo selvfølgelig alle de pene adjektivene man kan tenke seg, men pga omsorgsrollen så finner du meg i hvertfall ikke på byen. Og skal jeg få lett litt selv så er det nettet som er alternativet. ;D

Skjult ID med pseudonym Prior ma. 29 des. 2008 21:03

Ja for nå er det kaldt. Se på antall pålogget i Desember kontra Juni. Jeg gleder meg til sommeren.

Skjult ID med pseudonym follow up ma. 29 des. 2008 21:31

"Noen som har tenkt tanken at selv om jentene er både pene, søte, intelligente osv, så har de ikke anledning til å være ute og finne drømmepartneren?"
Sorry den kjøper jeg ikke rent statistisk, selv om jeg ikke et sekund tviler på at du har gode grunner til å opprette profil her. De fleste her inne har nok ikke forsørgeransvar.

Skjult ID med pseudonym stjerne62 ma. 29 des. 2008 21:43

@folllow up HÆ???
De fleste her inne ikke har forsørgeransvar????
Beklager å måtte skuffe deg....men vi er ganske mange som har det her....du tilhører kanskje den yngste garde her inne du?

Skjult ID med pseudonym Lemen ma. 29 des. 2008 21:48

Så hvis man ikke har barn tilhører man automatisk "den yngste garde"?

Faktum er vel snarere at pene, søte og intelligente damer er akkurat som andre damer. Nettsjekking er heldigvis ikke lenger en arena utelukkende for feite, kvisete sosiale kasus, det er en integrert del av hele kvinne-mann-spillet.

Skjult ID med pseudonym stjerne62 ma. 29 des. 2008 21:54

Sorry...ser den.
Det jeg egentlig skulle frem til...at i min aldersgruppe som søker menn i alder ca 38 og oppover er det ikke mange uten barn...

Skjult ID med pseudonym follow up ma. 29 des. 2008 22:12

Stjerne62,
beklager at jeg er upresis, innser at det kan være forskjeller i våre målgrupper....

Lemen,
Nårtid har nettforum vært forbeholdt antatt mindre attraktive menn/kvinner?

Skjult ID med pseudonym Ludo64 ma. 29 des. 2008 22:24

@Lemen: Ønsker meg tilbake til "gamle dager" før disse forstyrrende pene, søte og intelligente damene kom og ødela hele opplegget for oss feite, kvisete sosiale kasusene.....

Dette var jo noe nytt. Endelig et tema som virkelig kan draaaas ut i det vide og brede, dette fenger!!!

Juni; skriv til meg! Jeg holder på å få horn av all idiotien som er satt på repetisjon her inne i julen. Vi to må da vel finne et eller annet å skravle om, engasjerende uten at vi vil eksplodere.....

Skjult ID med pseudonym Prior ma. 29 des. 2008 23:18

wow! Dynamitt dette her.

Jeg hører tastetrykkene helt hit.

Visste dere at kjøttedeig som er gått ut på dato bare en eller to dager kan stekes og fryses ned til senere bruk?

Kikk etter nedprisede pakker i butikken din. Man kan fint finne ti tolv pakker som har en dag igjen på dato. Etter norsk lov er butikken pålagt å halvere prisen da.

Snadder!

Skjult ID med pseudonym Ludo64 ma. 29 des. 2008 23:24

Prior; MÅ den steikes(varmebehandles) først, eller kan den fryses, for så å bli brukt umiddelbart etter opptining?

*Forøvrig tror jeg de må ha lempa på reglene for "anaboleforing", var ute og kjøpte meg en broiler på 4,6kg i dag* :)

Skjult ID med pseudonym Prior ma. 29 des. 2008 23:26

Stek den med en gang du kommer hjem, og frys den med en gang. God i minst to måneder. Stakkars dyr. Skal de slaktes, skal de spises. Minst 100 kyr som går rett i søpla hver dag i Norge.

Skjult ID med pseudonym mafalda ma. 29 des. 2008 23:27

@ludo
du må varme det.... etter det du kan gjøre hva du vil.... ;-))