Alle innlegg Sukkerforum

Folk som lyger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lilly ti. 11 okt. 18:33

Jeg ser med jevne mellomrom menn som har barn som skriver i profilen sin at de ikke har det. Undres veldig på hvorfor de later som de ikke har det. Hvorfor vil de ikke vedkjenne sine egne barn!?! Jeg unngår disse fordi det virker så rart.

For noen dager siden fikk jeg melding fra en fyr på en annen datingapp som jeg fant ut at hadde både samboer og barn. Har også sett ham på sukker looks. Min reaksjon var bare å kutte kontakten. Jeg føler ikke for å si i fra til samboeren jeg ikke kjenner. Jeg vet jo ikke om han er utro eller om de swinger.

Noen av disse personene som er på forum som kan forklare hvorfor dere gjør dette?

Hva er dere andres reaksjon når dere oppdager sånt?

(kvinne 59 år fra Østfold) ti. 11 okt. 18:35 Privat melding

Er dette utbredt på forum mener du? 😳

🌹

(mann 47 år fra Oslo) ti. 11 okt. 18:54 Privat melding

@Lilly
Alle juger, og de som sier at de ikke juger, juger.

Noen juger mye, andre mindre.

Jeg for eksempel er verdens ledene ekspert på kunst, og har draget på alle damer som finnes..

I den Norske kirke, så promper ingen..

Hvorfor du møter/ser menn som juger om barn og sånt, er vel, til tross for at alle juger, vanskelig å svare på.

Oj, nå vant jeg 10 milioner på lotte igjen..

Skjult ID med pseudonym Lilly ti. 11 okt. 18:59

Håper ikke det Villrosa 😉 Tror uansett det er et fåtall. Hadde vært interessant om noen av dem det gjaldt svarte 😊

(mann 47 år fra Oslo) ti. 11 okt. 19:03 Privat melding

Lyger ikke du da Lilly?

Skjult ID med pseudonym Lilly ti. 11 okt. 19:04

Ikke på forum eller i profilen min. Hvorfor i alle dager skulle jeg hatt behov for det?

(mann 47 år fra Oslo) ti. 11 okt. 19:06 Privat melding

Gud vet... men foruten forum og profilen din.. så kan du lyve?

(kvinne 59 år fra Østfold) ti. 11 okt. 19:16 Privat melding

Tror jeg er litt for åpen her inne jeg 😃

(mann 44 år fra Vest-Agder) ti. 11 okt. 19:39 Privat melding

Lilly:

Mange usikre folk der ut og noen som ikke er bra i hodet (alt mulig av ...pater.... sosiopater, psykopater...).

Dette er Norges befolkning i et nøtteskall og da har finner vi også folk her som føler at de må lyve.

Jeg personlig kan ikke ha sånt. Verken her, eller i vennekretsen. Lyver noen til meg, må han eller henne ha en ganske god forklaring.

Er litt uenig med `sjanten her. Mange ærlige folk rundt omkring, synes jeg da.... Hvite løgner blir et helt annet tema, men der er skadevirkningen ikke så stor heller.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 11 okt. 19:47

Enig med @Mortain. Jeg har vert hoggestabbe for så mangt opp i gjennom. Temperatur, temperament og overbevisning ja - men lite svart løgn i gjennomsnittsbefolkningen. Kan jo selvsagt ikke se bort fra overrepresentasjon her da.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 11 okt. 20:05 Privat melding

Ja man graderer løgnen i hvitt og svart.

Ja, hvit løgn den er grei.. men svart løgn, da smeller det..

Hvem definerer det da?

Er det psykopaten? Eller hva sier du @Mortain? Hva er det greit å juge om, og hva er det ikke greit å juge om?

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 11 okt. 20:35

Jeg har også hatt en overrepresentasjon av menn som lyver, blant de jeg dater. Ikke slik at det er noe jeg tror bare, men det har liksom vært beviselig. Totalt meningsløse, teite løgner, som jeg ikke skjønner hvorfor de kommer med. Er det fordi de regner med at det varer så kort, at de bare drar noen lystløgner? Lyver litt for å ikke føle seg avkledd og seg selv i møte med noen de regner med forsvinner? Uansett er den relasjonen over for meg i det øyeblikket jeg finner ut av det... Mange plages av dater som bare er opptatt av sex, mens mine er løgnere. Jeg vil bytte :-D

(kvinne 54 år fra Akershus) ti. 11 okt. 20:43 Privat melding

Hvordan finner dere ut at de lyver? Jeg har fått to-tre gifte menn i innboksen som prøvde å skjule det, og en som løy på alderen, men bortsett fra det har jeg ikke oppdaget noen løgnere.

Selvsagt mulig det er meg som er naiv. :-)

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 11 okt. 21:40

Dette er menn jeg har datet da, og faktisk har det gjort at jeg har sluttet med det. Jeg gidder ikke bli kjent med menn på den måten rett og slett... Det har vært flere måter det har kommet frem på, men stort sett vil jo de som lyver en del, stadig snakke mot seg selv. Hos meg var det et par tilfeldigheter, i tillegg tll at jeg har fått bekreftet av andre fordi vi etterhvert fikk felles kjente.

(mann 44 år fra Vest-Agder) ti. 11 okt. 21:42 Privat melding

@Sgt_Pepper:

Jeg synes helst man skal holde seg til sannheten, men har det lettere å akseptere usannheter der det ikke gjør vondt eller der det blir forsøk å unngå å såre folk.

Et typisk eksempel er å si "jeg har det travelt" hvis man egentlig ikke har lyst på å treffe et annet menneske.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 11 okt. 21:53

Nettopp noenlunde @Mortain. Hvite løgner er unnvikende uskadeligheter - nå er jeg ikke videre bevandret i de. Brutalt ærlig. Gråtonene til svart er der konsekvensene samlet av akkumulert de grå og den svarte får alvorlige konsekvenser - okonomisk, personlig, liv og helse. Og det er et slit å være med å rydde, eller være vitne til når det skal fordeles 'skyld' på flest mulig lynavledere for å senke marktrykket akkurat der. En gang innimellom er uunngåelig 😓

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 11 okt. 22:00

Jeg misliker hvite like mye som svarte løgner. Synes løgnere er patetiske uansett. Men litt lystløgner kan jeg være...sånn for moro skyld!

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 11 okt. 22:04

Jeg avskyr løgn. Alle kommer med hvite løgner, men det er mange mennesker som kan greie å være ærlig. Sanser jeg at en person lett tyr til løgn, mister jeg all tillit.

Skjult ID med pseudonym Lilly ti. 11 okt. 22:16

Haha 😂 ler med og ikke av deg 😉

De jeg møter er heldigvis fine folk. Avslører dem alltid før møtet 😊

(kvinne 46 år fra Vestfold) ti. 11 okt. 22:17 Privat melding

Alle mennesker "lyver" mange ganger om dagen, hvis man skal tro det ekspertene sier. Når vi sier at "det går bra", når det slettes ikke går bra inne i oss, "jeg er ikke sliten", når vi er det, " så fin du er på håret", når vi ikke synes det, eller "det er det samme for meg..." når det ikke er det. Bitte små, ubevisste "løgner" vi ikke engang tenker over som er en del av daglig livet vårt. Og det er jo en vesentlig forskjell på disse løgnene kontra de vi sier bevisst og som kan skade eller såre andre mennesker. Eller de løgnene vi serverer for å "pynte" litt på sannheten, så ting ikke skal høres så ille ut.... Det er vel ingen mennesker som snakker sant hele tiden; det er umulig det, for vi lyver jo til og med til oss selv, uten at vi bestandig er klar over det....

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 11 okt. 22:20

@Mayazin
Jeg pleier faktisk ikke å ty til slike løgner som du ramser opp her. Om noen spør meg hva jeg synes om håret, kroppen mm. så svarer jeg ærlig. Og jada, jeg har erfart at det ikke alltid er smart å være så ærlig og direkte.
Og jeg svarer alltid ærlig på hvordan det går. Også om det går helt rævva.

(kvinne 46 år fra Vestfold) ti. 11 okt. 22:28 Privat melding

@Creeper
Vel, leste nylig en artikkel om nettopp de små hverdags løgnene, hvorpå den som skrev artikkelen hadde forsket på nettopp dette. Han påstod at alle mennesker bruker disse løgnene i større eller mindre grad i dagliglivet, bevisst og ubevisst.....

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 11 okt. 22:31

Mayazin, de aller fleste mennesker gjør nok nettopp dette. Men jeg liker det ikke. Jeg vet helt klart hva som er mest sosialt akseptert, men jeg liker det ikke uansett. Så langt det lar seg gjøre, så sier jeg alltid sannheten. Og jeg sier nok ofte litt for mye heller enn litt for lite...

Men jeg lyger av hjertens lyst i andre sammenhenger da, og for moro skyld. Som underholdning eller bare fordi jeg vil.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 11 okt. 22:34

Du sa det for meg Creeper. 'Koster litt' til vanen er på plass - men velbehag etterpå. Husk å ikke avslutte utsagnet med avvæpnende smålatter..!

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 11 okt. 22:49 Privat melding

Jeg vil nå heller kalle dette et narrativt forum, Vi forteller det vi ønsker at andre skal oppfatte oss som og ikke som vi nødvendigvis er......... Ellers så er det mye søppel her....mulig de ordentlige mennene fortsatt er i forhold og de ingen vil ha er her,,,,,ler........ ha en god natt

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 11 okt. 22:54

Det er faktisk forskjell på å si til noen at de er fin på håret for å ikke såre dem, dersom de absolutt vil vite hva jeg synes om håret demses, og å dikte opp en eller annen historiestebæsjen for å slippe ubehag eller sette seg selv i et annet lys. Jeg synes det er litt rart at disse fagfolkene putter alle løgner i samme bås. Mye er rett og slett bare sosialisering. Hvorfor går rundt å såre andre tenker jeg... jeg kan forresten lyve glatt og være skikkelig falsk når det passer meg, men aldri overfor et menneske jeg har respekt for. Jeg ser heller ikke poenget med å lyve på hvrodan mange år jeg har vært singel, hvem jeg har datet, om jeg røyker, om jeg drikker og en rekke andre pussige ting jeg har hørt... Det er bare rart, og viser bare at man egentlig ikke har tenkt å bli kjent.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 11 okt. 22:58

Men Kiara, dersom de absolutt vil vite hva du synes om håret deres, så er du en falsk venninne og til fint lite hjelp. Kanskje de ønsker oppriktig hjelp til å få fikset det.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 11 okt. 22:59

@Leho
Det er mulig du oppfatter oss sukkermenn som søppel. Er du helt sikker på at de profilene du oppfatter som søppel er profilene til de som single. Hva om det er de som er i forhold og har profil her du har dårlig erfaring med. Det kan ofte være lurt å la tvilen komme tiltalte tilgode.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 11 okt. 23:02

Jeg synes det kan være moro å lyve til ukjente, og spesielt til slike som prøver å lure meg (ref. den historien jeg fortalte tidligere om den "amerikanske militære" Tinder-svindleren.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 11 okt. 23:07

Igjen enig Creeper. Jeg har en overveiende livs- og yrkeserfaring at vil en noe, få til noe, er det følgende som gjelder: 'Overraskende, tydelig og relevant'.

Veni, vidi, vici!

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 11 okt. 23:18

Ja... dersom de spør hva jeg synes og jeg virkelig bryr meg, er jeg ærlig Creeper. Det er mange måter å si noe negativt og ærlig på, som ikke trenger å være sårende. Spør de ikke direkte, sier jeg aldri noe negativt. Er det noen jeg ikke bryr meg noe om, og som jeg ikke har noen grunn til å såre sier jeg ikke noe negativt selv om de spør. Da SER jeg etter noe positivt å si, som jeg kan stå inne for.
"Håret ditt, sa du? Nja, Du... blusen din er skikkelig fin. Hvor har du kjøpt den." 😄 Noe slikt. Uansett er det nesten ingen som spør meg om de ikke vil ha svar, for jeg kan være litt direkte. 😂

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 11 okt. 23:21

Jaja, det er jo sikkert en fin regel å leve etter det å unngå å såre noen.
I mine yngre år var jeg kanskje så ekstremt direkte at det ble komisk mer enn sårende.

Om en mann på et utested spurte om jeg hadde det bra, så kunne jeg faktisk svare: "Jeg hadde det helt topp inntil du dukket opp".

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 11 okt. 23:24

Jeg tror seriøst at min oppgave er å få folk til å føle seg vel, dersom jeg har nødt og behov for å si noe om dem til dem. Det er ikke noe sånn edelt, men verden blir bedre da. Og stort sett liker de meg bedre da.😂 Særlig om det er noe de ikke kan endre, er det ingen hensikt å si noe ærlig som skaper komplekser. Men jeg ljuger aldri om følelser, og kan si at jeg ikke liker dem.😂 Da selvfølgelig diplomatisk...

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 11 okt. 23:29

Jeg har nok aldri gått inn for å bli godt likt. Tenker mer at folk får ta meg som jeg er. I et annet land litt lenger syd, så var "frekkheten" min ofte en døråpner. Folk lo, ble litt "fornærmet" og kalte meg sympatisk. Og alt det etter at jeg svarte på mitt ærlige vis :)

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 11 okt. 23:45

Nei... Å bli likt av alle er ikke noe mål, men jeg har som mål at jeg om jeg kan skal gi andre noe positivt. Det har ingen gevinst for meg, å være ærlig om det gjør andre små eller bevisst noe jeg ikke liker ved dem. Uansett er komplimenter hule og meningsløse om de ikke er ekte, så det krever en del ærlighet.

Skjult ID med pseudonym lilleulv ti. 11 okt. 23:56

Det var også en måte å svare en mann som spurte om du hadde det fint, @creeper. Ikke mye sjarmerende, og helt bak mål i min verden.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 12 okt. 10:45

Å hvordan da @(lille)ulv? Dine små skriverier her inne er jo parallellforskjøvne blåkopier - du ser ikke det? Aner du ikke hvorfor du må skrive 'sukk'? Følg med så kanskje du finner ut.