Alle innlegg Sukkerforum

Til informasjon

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lei on. 12 okt. 2016 11:34

Jeg må si jeg er dypt skuffet over enkelte, vel, store deler av "befolkningen" her inne når det kommer til det motsatte kjønn. Jeg har hørt mye negativt om oss mannfolk, og hvordan vi kan være idioter, men nå må dere kvinnfolk ta en realitetsjekk med dere selv. Jeg har vært en "beboer" her nå i snart 2 år, og bare møtt de som er ute etter en kjappis, kort fortalt, uansett hva man skriver, mener og jatter med, så er det bunn og grunn det mange er ute etter. Jeg er lei, jeg er lei av useriøse kvinnfolk som ikke tror at det finnes noen bedre enn de selv. Ja, det er mange fisk i havet, men det gjelder også for dere.

Problemet med nett-dating, er at det skaper et klasseskille, hvor man lett kan ignorere, slette, blokkere og rett og slett gi blanke i andres følelser eller måtehold. Ja, trynefaktor er en stor greie, selvfølgelig skal man være grei å se på og ikke skjemmes av en person, men tro meg, utseendet har ikke alt å si. Sjarmen og det å prate sammen har også mye å si. Jeg bryr meg ikke om du er verdens peneste person såfremt du ikke kan prate eller opprettholde en vettug diskusjon. Akkurat det problemet har jeg møtt mye av, de som tror de er de beste og har sikkert 1 000 meldinger i innboksen.

Dette er ikke en utblåsning i noen form, men vær så snill kvinnfolk, ta en runde med dere selv og spør dere selv "Hva gjør jeg her" - "hva er mitt formål?" - "Hva ønsker jeg?".
Er litt for mange av dere som ikke tenker godt nok, og innser først i etterkant at man ikke er klar for et forhold.

Sjokkerende nyhet: Uansett hva du selv mener, så er det ikke realistisk å mene at du er klar for et forhold, etter å ha gått ut av et XX antall år forhold, etter en kort stund.

Bruk huet, tenk, trykk, tal.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 12 okt. 2016 11:43

Vel talt @Lei - signeres. Lurer imidlertid på hvor du finner mengden av de som er ute etter en 'kjappis' (eller gå via den som tilnærming/strategi) - da er de da et stykke på vei - overtalbare og potensielt 'fangbare' ved veltalenhet. Erfaringen er mer at det er 'prat', men oppmøte som kan ligge under for å bygge relasjon 'koker kål'. Unntak - nærmest motsatt fins - men overveiende..... - mye skvetne 'rådyr'.

Skjult ID med pseudonym Knotten on. 12 okt. 2016 12:22

Herlig. Kast dritt på bertene. Det drar du mange bra damer på.

(kvinne 52 år fra Rogaland) on. 12 okt. 2016 13:01 Privat melding

Hun er klar for et forhold - hun er bare ikke klar for et forhold med "deg"
--get over it!

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 12 okt. 2016 13:06

Jeg er veldig klar for et forhold, men jeg vil jo ikke starte et forhold med "hvem som helst". Det er en del ting som må klaffe og stemme.

Og å diskutere hvem som er best av mannen og kvinnen har jeg ingen nytte av. Men jeg søker den mannen som er best, for meg.

(kvinne 55 år fra Akershus) on. 12 okt. 2016 13:21 Privat melding

Rent generelt kan det være greit å ikke skjelle ut de man gjerne vil ha et kjærlighetsforhold til - uansett kjønn.

Og - klar for et forhold, men ikke klar for et forhold med deg - er ikke et ukjent fenomen...

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 12 okt. 2016 13:26

Jeg er ikke klar for et forhold, er en skånsom måte å si at de ikke vil ha deg på. De kan være det ellers og var det kanskje i begynnelsen, men hele poenget med å date er jo å finne ut om akkurat dere to er noe match.

(mann 48 år fra Oslo) on. 12 okt. 2016 13:53 Privat melding

@Lei
Klasseskille?
Dypt skuffet?

Det du er lei deg for @Lei, er at verden ikke er sånn du ønsker at den skulle være.

Problemet med sånne ”vrangforestillinger” eller tankemønster, er at verden vil bli et fryktelig sted å være, uansett hvor du er i verden med et sånt verdensbilde.

Nå er det jo sånn at vi alle blir vurdert ut i fra hva vi gjør, hva vi sier, hvordan vi sier det, og hvordan vi ser ut. Det er helt naturlig.

Jeg har litt problemer med å bli sur på en dame som ikke liker meg, blokkerer meg eller ikke svarer meg på mail. For meg er det sånn livet er bare. Det å bli indignert over sånne ting, hjelper liksom ikke så mye.

Jeg regner med at du har like lite draget på damene som jeg har @Lei, og da er det bare å slappe av.. Hvile i seg selv.. Det er litt sånn: ”Taxi får du når du ikke trenger det”

Jeg prøvde meg på Kari Bremnes en gang jeg.. Hun ble skikkelig forbandet, men vi er faktisk venner i dag, og sånn er livet. Veien blir til hvis man går og ser fremover – og glemmer det man ikke kan gjøre noe med.

(mann 43 år fra Oslo) on. 12 okt. 2016 14:25 Privat melding

Haha, dette var da litt stakkarslig oppgulp synes jeg. Det hele er jo en labyrint hvor man søker etter den som vil ha deg. På veien(som ellers i livet) begår man feil og må lete videre men det betyr jo ikke at man ikke søker. Pris deg heller lykkelig for at avgjørelsen blir tatt raskt istedet for at den tværes ut i noe som vil gjøre enda vondere.

Get over yourself.

(kvinne 52 år fra Østfold) on. 12 okt. 2016 14:34 Privat melding

Hvor er informasjonen?

(kvinne 42 år fra Aust-Agder) on. 12 okt. 2016 15:59 Privat melding

Kanskje ts må gå litt i seg selv og se hvem han sender mld til siden han treffer feil type damer 😜

(mann 45 år fra Vest-Agder) on. 12 okt. 2016 16:37 Privat melding

Det er noen gode poeng her. Ser jeg på flere single venner (menn og kvinner og meg for to år siden), kan inntrykket oppstå at mange er på jakt etter drømmeslott og har fullstendig mistet sansen for realiteten.

Men når det er skrevet, må jeg tilføye at det er mange kvinner her inne - helt sikkert flertallet - som er seriøse, sjarmerende og har bakkekontakt.

Et hint; ikke bare se på bilder, men les også profilteksten😊!

(mann 47 år fra Akershus) on. 12 okt. 2016 17:33 Privat melding

Til TS
Skal gi deg et gratis tips:) Fremhev deg selv i stedet for å rakke ned på andre. Fin regel her og ute blant folk.

Skjult ID med pseudonym Greve on. 12 okt. 2016 17:56

Generalisering eller ikke, jeg synes han har noen poenger.Kanskje ikke så rart siden det er så mange menn om kampen, men det er også kanskje grunnen til at de samme er single tilsynelatende for alltid. Man kan jo bare lese noen av trådene her, og hvordan enkelte oppfører seg på forumet. Lei kommer med noen erfaringer og det eneste han i bunn og grunn gjør er å mane til litt mer medmenneskelighet, og resultatet er at han skytes ned med nedlatende kritikk.

At slike tråder dukker opp i ny og ned tyder på en viss empiri.

(kvinne 47 år fra Vestfold) on. 12 okt. 2016 18:02 Privat melding

Er veldig enig med det @Sedef og @DarkNight sa tidligere her; det er nok ikke det at det er usedvanlig mange useriøse damer her inne som ikke vil inn i noe forhold, men heller det at de ikke vil inn i noe forhold til "hvem som helst". Og det er vel lov å kunne velge hvem man vil date her, er det ikke? Uten å ha de store argumentene eller grunnene for hvem man vil og IKKE vil date? Sånn er det jo.... Det er ikke alle man har kjemi med. Kjenner meg ikke helt igjen i det du skriver om å bli blokkert i hytt og pine heller. Fyren skal være ganske så plagsom før jeg går til det skrittet at jeg blokkerer han.

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 12 okt. 2016 18:21

Jeg leser heler ikke at TS rakker ned på damer eller er patetisk, jeg leser bare en som er oppgitt og fortvilt etter å ha prøvd å satse. Oppfordringen kan dog adresseres til begge kjønn.

Skjult ID med pseudonym my on. 12 okt. 2016 22:48

Lei:
Uflaks.
Gift deg med meg.

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 12 okt. 2016 22:55

Det tilbudet bør du slå til på Lei:)