Alle innlegg Sukkerforum

sukkerfest 10.jan

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym dame43 ma. 29 des. 2008 21:17

Har lyst å komme på sukkerfesten, men er ny i gamet. For dere som har vært med en stund.....er det folk i alle aldre? &00 er mye folk, pleier det å være opp i mot fullt. Hvordan har stemningen vært på tidligere treff?

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 29 des. 2008 21:52

Det blir fullt og det er alltid god stemning. Noen kommer først litt i siget etterhvert, men det er bare å slappe av. Og ja det er folk i alle aldre. Selv on øvre avdeling er for de godt voksne og nedre er for unge voksne, så blir det sikkert til at man er litt her og der :)

Skjult ID med pseudonym Vilde ti. 30 des. 2008 02:01

Jeg lurer egentlig også litt på hvordan der er på disse sukkerfestene... Går dere dit alene, eller sammen med andre venner som også er på sukker?? Er det flest gutter eller jenter på festene? Er det samme fordeling fra samfunnet som det ellers er på utesteder med hensyn til kjønn, utseende, alder osv???

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 30 des. 2008 18:01

Aldersfordeligen spenner fra 20 til 55+, med tyngde fra 26 til 43. Det betyr at det er flest i dette alderstrinnet, men at det er en god del over og under også. Det er i øyeblikket ca 53% damer så veldig jevnt altså. Mange kommer alene og synes dette er greit fordi det er lett å komme i prat med folk der.

Det bilr en meget stor fest denne gang og vi kommer til å sende brev om at folk må passe på å komme tidlig slik at vi klarer å få alle inn før vi skal kjøre matchen. Det skal godt gjøres å bli skuffet tror vi :)

Skjult ID med pseudonym avstan to. 1 jan. 2009 14:55

Hei
For oss som ikke bor i Oslo å heller ikke i nærheten. Er det slik av vi bør påberegne oss avstandsforhold dersom partneren ikke vil flytte på seg? Det jeg prøver å si, er at kan en regne med å møte folk hjemme ifra? Slikt som når en reiser til utlandet møter en på naboen liksom. Eventuelt noen som har noen erfaring å komme med?

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 1 jan. 2009 15:01 Privat melding

Phenomena og ahuldra, finner et egnet sted hvor vi kan møtes først. Vi har tenkt på Friday`s kl 17.00, for da er det muligheter for både mat og drikke. Vi går så opp til Cirkus (et kvartal bortenfor) rett før 19.00. Gi en av oss et hint, dersom du/dere vil møtes på Friday`s, så reserverer vi bord :)