Alle innlegg Sukkerforum

nærhet..

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Finnmark) fr. 14 okt. 2016 01:35 Privat melding

Vi er vel alle på søken etter en livsledsager men man trenger litt nærhet også mens man venter på den store kjærligheten. Jeg har det iallefall sånn og kunne godt tenkt meg en slik venn.

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 14 okt. 2016 08:22 Privat melding

Man vet aldri hva som kommer ut av forskjellige relasjoner . Kanskje de beste, lengste og tryggeste kommer ut av de man trodde ikke skulle være mer enn tidsfordriv. Hvem vet..

(mann 49 år fra Vestfold) fr. 14 okt. 2016 08:27 Privat melding

Klassisk problemstilling. I følge Leonard Cohen trenger en mann å ha kvinne til å passe på seg. Kvinnen gir mannen et liv. Tror jeg er litt enig med Cohen. Verden uten en kvinne er på en måte todimensjonal. Den finnes, og alt ser nesten helt normalt ut, men den mangler noe. Enten dybde eller bredde eller utstrekning eller noe. Vanskelig å sette fingeren på. Jeg tror det ligger en form for åndelighet over det kvinnelige som mannen får tilført fra kvinner fordi han ikke kan skape det selv. Litt som et barn, som ikke selv kan skape den den moderlige omsorg.

Skjult ID med pseudonym mad max fr. 14 okt. 2016 08:57

Problemet er at om du har en slik venn så kan du fort køle til.

For all del, ligg med hvem du vil, men tror "fast" elsker "mens" du er på aktiv utkikk etter kjæreste er dårlig deal av flere grunner.

Du kan jo prøve Tinder. Gratis og etter hva jeg skjønner, greit sted å få et ligg for dem som vil.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 14 okt. 2016 09:01

@Kafko: Kan ikke få krediter deg nok for måten du beskriver på. Så riktig og så velartikulert.

Jeg er langtfra religiøs - bare stemningsmenneske. Men fikk et sakralt déjà vu nå...

Takk for at du skriver :)

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 14 okt. 2016 09:33 Privat melding

og har du tenkt å informere denne/disse midlertidige flørtene dine om at de bare brukes til å varme senga di før du finner ei å elske?? Mannfolk er enkle.

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 14 okt. 2016 11:02 Privat melding

det er greit hvis de begge er 100% åpne om at alt bare dreier seg om "vennesex"
for meg er det helt greit hva andre driver meg (så lenge ingen blir BRUKT)
for min egen del ville jeg aldri kaste bort verdifull tid med å gi av min "kropp eller min tid" til en jeg ikke har emosjonell tilknytning til eller ser en "potensiell" fremtid med. Men jeg kjenner jo til andre har helt andre holdninger rundt dette tema.

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 14 okt. 2016 11:14 Privat melding

Spørs hva du mener med nærhet, men jeg ønsker i alle fall ikke fysisk nærhet som sex til andre enn en jeg har sterk emosjonell tilknytning til.

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 14 okt. 2016 11:24 Privat melding

Ja hvis en befinner seg mye på sukker kan det ta årevis :)) I verden utenfor (IRL) er det heldigvis ikke så vanskelig :P

Skjult ID med pseudonym Ointah fr. 14 okt. 2016 11:30

Er det bare meg eller er ordet "nærhet" veldig morsomt her inne?

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 14 okt. 2016 11:48 Privat melding

jaja, fysisk nærhet det får jeg fra mine yndige barn, den minste tassen 7 år og "kosemonster". Familie og venner og kollegaer er der for samtaler, festligheter med mer. Sex klarer jeg ordne meg sjøl...Reiser og trening gir nødvendig adrenalinkick og flørte det er ikke vanskelig hvis man tar en tur på byn. Men å by på min v....til en kompis??? aldri :)

(mann 48 år fra Finnmark) fr. 14 okt. 2016 12:01 Privat melding

kafko: jeg tror at mye av det du skriver er sant. det er noe spesielt med en kvinne og jeg savner varmen og nærheten veldig mye. kjærligheten er nok ikke riktig så enkel å finne men det er vel det vi alle prøver på her inne.

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 14 okt. 2016 12:03 Privat melding

Jeg er veldig enig med @Sedef, hvis det med "nærhet" menes sex. Jeg har hatt flere "nære" mannlige venner, i den forstand at vi trener sammen, kan finne på ting, prater om alt mulig sammen, men ikke sex. Venner er venner, sex er forbeholdt den jeg føler noe for og som jeg gjerne vil noe mer enn et vennskap med. Sex kompliserer et vennskap; ofte så vil den ene føle mer enn den andre, og hvordan skal man klare å ha fokus på å finne en "kjæreste" når man alt er involvert med en annen? Blir helt feil for meg....

(mann 38 år fra Akershus) fr. 14 okt. 2016 12:28 Privat melding

Enig med Mayazin😁 Skulle ønske at enkelte jenter i forhold kunne tenkt så likt som henne😁

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 14 okt. 2016 13:15 Privat melding

tenker også helt likt Mayazin. et hvert minutt brukt på en "pulevenn" er minutter man heller kan bruke for å date en potensiell framtidig partner eller en som faktisk er åpen for et riktig kjærlighetsforhold (eller gjøre andre fornuftige ting som å ta seg en løpetur)...jeg sparer kroppen min ..gir ikke noe til en som ikke fortjener det.. :)

Skjult ID med pseudonym camo fr. 14 okt. 2016 13:16

Tenker mer slik at møter jeg en digg mann så fortjener kroppen min han 😎

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 14 okt. 2016 13:20 Privat melding

det tenker ikke jeg camo, for det er nok av digge menn å legge seg flatt med hvis man ønsker det...for oss som frekventerer elixia feks. (eller på byn..eller overalt utenom kanskje sukker da haha :)

Skjult ID med pseudonym camo fr. 14 okt. 2016 13:29

Vertikalt eller horisontalt er et fett 😉 Sjelden jeg møter en digg mann, også på Elixia, som jeg vil ha. Jeg er vanskelig å få has på.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 14 okt. 2016 13:29

Praktiske forsøk på omringing - m/vekslende utfall, tilsier at du er nær en formel @my. Eneste er at det i parantesen får jeg ikke til å gå helt opp med resten - spesielt det siste satt i anførselstegn (regning med paranteser er jeg rusten på så tar forbehold).

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 14 okt. 2016 13:49 Privat melding

Jeg har lært utrolig mye i løpet av det året jeg har vært på sukker og forumet. På godt og vondt.

Det jeg tror jeg har lært aller mest om, er at det ikke finnes noen løsninger som passer alle, at det ikke er noen formel som er den eneste riktige, og at det skal mye til før jeg dømmer andre med mindre de er ondskapsfulle eller svikefulle.

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 14 okt. 2016 14:29 Privat melding

Enig DarkNight,- hver å en får finne sin vei , hvor man er ærlig på hva man vil. Og hvem vet hva som kommer ut av hva. Jeg heller "gir meg" ikke til en som ikke fortjener det. Om den jeg "gir meg" til, blir resten av livet, se det kan jeg ikke vite... 😉

Skjult ID med pseudonym camo fr. 14 okt. 2016 14:32

"En som ikke fortjener det". Det ser jeg stadig. Går det ikke begge veier da? Høres jo litt ut som om kvinnen er mer verdt enn mannen. Jeg tenker litt mer på hva jeg syns jeg fortjener (og har godt av) jeg.

Prinsessenykker 😉

Skjult ID med pseudonym Fra nord fr. 14 okt. 2016 14:42

Tror uansett hvor åpen man og enig begge er i starten på et slikt "forhold". Så blir det vanskelig hvis en av partene får varme følelser og ønsker mer.
Jeg har blitt kontaktet av noen menn som ønsker å ha det litt festlig, fordi kona ikke er fullt så festlig lenger. Og da bruker jeg å spørre hva jeg har igjen for slike treff?
Jeg synes ikke det er festlig med menn som er utro, og gir blaffen i sin partner.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 14 okt. 2016 14:43

Er det greit om jeg forsøker å 'omringe' dere mine damer? Dere har 'fortjent' det nå👍🏼

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 14 okt. 2016 14:47 Privat melding

Jess,- Helt riktig Camo ,- fordi VI fortjener det😉 hadde et sånt forhold for noen år siden. Jeg fortjente det, og hadde innmari godt av det, faktisk,- gjorde meg mer bevisst på hvordan jeg møtte folk . 😊

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 14 okt. 2016 14:48

Den skulle landet etter Villrosa sin. Fra nord innfører en ekstern variabel...

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 14 okt. 2016 14:53 Privat melding

Hmmmm.... Vi er jo alle forskjellige, og hva som føles riktig for den ene, er ikke det for den andre. Og det er helt greit det; det finnes jo ingen "rett" mal på hvordan man skal føle og gjøre. Så ergo snakker vel de fleste her utifra sine egne preferanser, går jeg ut i fra. Og for meg handler nærhet - som i form av sex - om følelser og kjærlighet, om det inderlige ønsket om å være nær en man bryr seg veldig mye om. Og den typen nærhet ønsker jeg ikke med hvem som helst, den plassen der har ikke bare en venn. Sånn er det for meg. ;)

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 14 okt. 2016 15:57

Spot on Mayazin om hver seg for det som er innenfor komfortsonen. Lagt til grunn for de av oss som kan gjøre motsatt av du er dels å holde vedlike - dels å øke risikoen for klaff, ved å ha en ekstra strategi (vei til målet), den motsatte også åpen.

Som metafor fra yrke til det med langsiktig kan jeg si, at når raset har gått er det ikke så nøye hvordan det løsnet, som å håndtere virkningen. Eller Lotto - er gevinsten stor - hvem bryr seg om 13 var i uttrekket!

(mann 48 år fra Finnmark) fr. 14 okt. 2016 18:40 Privat melding

Vi er alle forskjellige. Jeg syns også sex er best med den man er glad i, men når man ikke har noen lenger og er vant til den type nærhet så er en slik venn gull verd.

Skjult ID med pseudonym mad max fr. 14 okt. 2016 20:27

Slike ting ender som regel ikke like bra som de starter :)

For all del, pulevenn kan være en nødløsning men tenker det bør unngås i det lengste in en fase man aktivt ser etter en kjæreste. Og ha et bevist forhold til seg selv hva man egentlig vil ha og driver med.

Kan få galt på så mange måter :)

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 14 okt. 2016 21:37 Privat melding

Kan definitivt ha flere tanker i hodet, samtidig ..😊

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 14 okt. 2016 21:42

Dere damer altså. Skal ha, skal ha😂

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 14 okt. 2016 21:46 Privat melding

"Fordi vi fortjener det!"

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 14 okt. 2016 22:07 Privat melding

ikkje verdt det!!!

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 14 okt. 2016 22:22 Privat melding

La være du, da, Sedef. Ditt valg, og helt greit. For egen del dreier det seg ikke om å ha seg,- jeg må føle noe , jeg også, men har lært såpass, at jeg ikke nødvendigvis planlegger til alderdommen m de jeg Evt møter. Tiden vil vise om vi blir gamle sammen, eller "bare" steller hverandre på veien videre. Kjærlighet kommer i flere former.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 14 okt. 2016 22:41

Jeg har aldri hatt noen "pulevenn" eller hva dere kaller det, men jeg synes allikevel at mange her innehar overraskende gammeldagse holdninger. Helt greit at man ikke ønsker uforpliktende sex, eller friend with benefits. Derimot reagerer jeg på holdningen om at det er kvinnen som skal "gi bort" noe, og mannen som skal motta eller i verste fall utnytte. Jeg trodde ihvertfall at man snakket om gjensidig utnyttelse her. Vinn - vinn, for dem som måtte ønske det.

Livet er kanskje for kort til å spare seg til den rette. Og hvem vet: Kanskje "den rette" var feil, eller den feile "pulevennen" faktisk viser seg å bli rett?

Som singel har jeg flere ganger tenkt at det kunne være fantastisk å reise bort til syden en uke med en flott ukjent mann, spist og drukket godt, hatt god sex...og reist hver til vårt på Gardermoen. YOLO! ;) Vi burde kose oss mer, eller nyte ventetiden...eller whatever!

Skjult ID med pseudonym Klatremus fr. 14 okt. 2016 22:49

Signerer, Creeper 👍🏻

Skjult ID med pseudonym Klatremus fr. 14 okt. 2016 22:51

Har for øvrig noen sånne "pulevenner". Funker fint for meg 😉

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 14 okt. 2016 22:54

"Noen" Klatremus?

Har også hatt det, men synes det holder med en:)

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 14 okt. 2016 22:57 Privat melding

Godt formulert , Creeper. Er blitt så "gammel" at jeg gjør som jeg vil, når jeg vil, m hvem jeg vil. Ser ikke problemet. Åpenhet, gjensidighet og respekt er viktige elementer.

Skjult ID med pseudonym Klatremus fr. 14 okt. 2016 23:07

Ja, noen. Vet aldri om/når de tar kontakt igjen. Gjelder å gardere seg 😜

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 14 okt. 2016 23:09

Er du ikke så deilig og god at de garantert kommer tilbake da☺️

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 14 okt. 2016 23:12 Privat melding

Nei, det burde jo ikke være noe problem uansett om man ønsker det på den ene måten eller den andre måten. Det handler vel heller om gjensidig respekt i forhold til at vi er forskjellige. Jeg har ikke noe ønske eller behov for et "friends with benefits" forhold til noen; det passer ikke for meg. Kanskje er jeg for sær og igjenknept, men sånn er jeg. ;) Samtidig så har jeg full aksept for at andre har et annet syn på det enn jeg, uten at det ene er mer riktig enn det andre. Det er vel ettersom hver enkelt føler for inne i seg, tenker jeg... ;)

Skjult ID med pseudonym - fr. 14 okt. 2016 23:13

Ditt siste avsnitt beskriver meningen med livet! Dette er hva det handler om, har du tid, mulighet og anledning - er dette hva som holder deg ung! Begjær handler om lyst og nytelse! Nye opplevelser, spenning og erkjennelsen av å leve! Dette banker møkka ut av "til døden skiller oss"!

Å nyte livet er ikke et bibelvers! Å nyte livet er noe helt annet enn din sosialt aksepterte toroms med type og kid! Å nyte livet er sol, varme og fitte/kuk m/begjær! Begjæret gir seg ofte på Gardermoen, så jeg er helt enig med deg creeper! Ny fitte fire måneder senere med destinasjon sol og begjær! Det er ikke noe gærent med pulevenner,

(mann 48 år fra Finnmark) lø. 15 okt. 2016 01:44 Privat melding

mange gode innlegg her :) og jeg er også av den oppfatningen at man bør nyte livet mens man kan. og jeg ser ikke noe galt i å ha en pulevenn men selvsagt passer det ikke for alle. men vi er tross alt voksne mennesker og forhåpentligvis ved våre fulle fem så det burde jo egentlig ikke være noe problem :) jeg ser iallefall ikke noe vits i å spare meg til meitemarkene :)))

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 okt. 2016 08:07

God poengtert avrunding om hva å ikke spare seg for @samen.

Og med den mengden jeg over altfor lang tid her har sett passere revy, kan jeg rimelig trygt si at det er en 'stor hvit flokk', som kommer til å levere kjeledressen til den store resirkuleringen 'lite brukt siste tiåra'.

Så litt def. av 'venn': Type platonisk av motsatt kjønn har jeg aldri hatt - og kommer aldri til å ha. Hallo - som 51-åring kjenner man seg selv. Holder meg ikke med venner av samme kjønn heller - det krever for mye oppfølging. Venn var noe jeg hadde i oppvekst og unge tenår i påvente av 'varig' kvinne. Av begge kjønn holder lenge med 'bekjente': naboer, medpendlere og ikke minst en stor flokk kollegaer - alle å le med i hverdagen, fred fra i helg og ferie.

Ja - så har jeg barn ❤️ da, og xfrue😍

Def. av 'ikkevenn' og def av familie er jo utenfor temaet - men tas med for å illustrere motefenomenet 'venn': Det er mote ja - på linje med barbert mus. Mange nok sier at de har til at andre også må si at de har - så har du loopen gående.

Innse det - de fleste har ikke, og fordi de tror de burde ha, eller ennå verre må ha så blir de ensomme. Mitt råd er kutt ut det prestisjepresset der - hold deg heller med en stor 'gratis' variert bekjentskapskrets.

Skaff deg da gjerne heller en pulevenn - til å pule med og gjøre andre gøye ting med. Men vær forsiktig med 'henging'. 'Henging' er et varsel om hvordan du står deg i ditt eget liv, fordi det også er noe tenåringer i sin flyktige identitet gjør mens de venter på voksenlivet m/samboer - husker godt det venterommet (m/nære venn(er)).

Men skaff deg allerhelst så mye som mulig av sjelevenn, elsker, livsledsager og fritidskollega som du kan for langsiktig i en og samme. Da trenger du lite annet/resten er bonus.

En pulevenn kan være mellomstasjonen som du under oppholdet finner ut skal forbli endestasjonen. Undervurder ikke skip som krysses i natten.

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 15 okt. 2016 09:29 Privat melding

Jeg setter stor pris på venner - av begge kjønn. Noen av mine beste, dypeste og næreste samtaler har jeg hatt med mannlige, platonske venner.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 15 okt. 2016 10:06

Skjønner ikke problemet med platoniske venner av motsatt kjønn. Elsker å omgås menn jeg, men vi ville aldri vurdert å ta på hverandre slik...
Menn, kvinner, mennesker. Vi er flokkdyr.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 15 okt. 2016 10:17

Enig med @sedef. Min erfaring med "sexvenner" er at det går aldri bra til slutt. Og det blir litt for platonisk og mekanisk for min del; for at jeg skal føle den nærheten jeg savner

(mann 53 år fra Oppland) lø. 15 okt. 2016 10:18 Privat melding

Denne så-lenge-det- ikke-skader-andre tankegangen leder ofte på villspor.
Å ha venner med fordeler skader kanskje ingen tenker du, jo det skader følelseslivet i deg selv (og den såkalte vennen). Det ville i alle fall ha skadet meg. Det leder bl.a. til en utvanning av hele ønsket om å finne en spesiell person.
Dette har ikke noe med livssyn å gjøre får jeg ta med.

(mann 53 år fra Oppland) lø. 15 okt. 2016 10:19 Privat melding

Det er som å ta onanering et skritt videre...

Skjult ID med pseudonym mad max lø. 15 okt. 2016 10:20

Godt poeng fra bling her.

Jeg prøvde bruke tinder til å finne ren venn. Som singel herremann fant jeg det lettere å bli venn med single damer enn noe annet, selv om jeg kunne tenkt å finne en kompis drikke meg full med i ny og ne.. Haha didnt work out, overraksende nok.

Men til tema, for all del, ha gjenre pulevenn, elsker, et par kontakter gifte eller single du veit du kan dele noen timer med, men du blr vite når det blr rundes av.

Og det er for mitt vedkommende om jeg møter noen jeg tidlig skjønner jeg vil satse på. Tar seg dårlig ut ligge med andre mens man dealer med en man håper noe med, på ordentlig.

Men det er meg. Kanskje mange her egentlig ikke vil ha kjæreste, og derfor de ikke svarer haha.

(mann 53 år fra Oppland) lø. 15 okt. 2016 10:21 Privat melding

Men, for all del....peis på...alle gjør som de vil...

(mann 53 år fra Oppland) lø. 15 okt. 2016 11:22 Privat melding

Klart du gjør Villrosa..)..alle ønsker lykke

For meg er det helt umulig å gå til sengs med en person som jeg ikke ser på som den personen jeg skal dele resten av mitt liv med. Slik har jeg tenkt gjennom hele livet. Andre ser på dette helt annerledes og det må man respektere..)

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 okt. 2016 11:41

@DarkNight: Som sagt (bla av meg) i tråden - hver seg sitt, og sin fremgangsmåte. Det var ikke mitt ærend å endre tema i tråden - eller dra fokus bort fra det. Jeg ville bare styrke TS initiativ og avrunding. Men siden både omgang med motsatt kjønn og venn (særlig nå i disse sos.medium-tider) er kilde til forvirring ville jeg samtidig definere. Enhver god utredning har et minimum av definisjoner definert. Og i tillegg gi et eksempel på liv - ganske høyaktuelt og underkommunisert i dagen standardiserte glansbilde. Erfaringen er basert på år med 1-1 samtaler her og på andre tilsv. Så eksempelet gjelder flere enn meg.

@Creeper: Hvem har ekskludert omgang? Hadde seinest omgang med 2 damer (de bekjente av hverandre - men ikke venninner, jeg kjenner godt den ene), i fjellet i forgårs jeg. Traff hverandre på stølen, og jeg ble invitert på kaffe og eplekake, fordi min bekjente som nyss er pensjonert var nysgjerrig på 'inside' nytt av prosesser som hun ikke lengre er del i. Men vi har aldri vært venner, heller ikke kolleger - kun sampendlere og bekjente, og har ledd og ler mye og godt i lag. Så flokk ja - men ikke med stor ressursbruk :), og noen av oss flokkdyra liker fri fra stor flokk utenom de sentrale.

Moxie: alltid vis 👍🏼

Hoppetussa og Appollonis: Hver seg sin komfortsone - men hvordan det åpner muligheter er beskrevet. Innrømmer likevel at følelser i det hele er komplisert - men det skyldes for egen del at etter så mange år som single går den funksjonen på lavt bluss (noe annet ville jo vært stressende så lenge). Dette fenomenet blir ganske tydelig i 1 til 1 kommunikasjon med de som har kortere single bak seg. Det å føle mer er imidlertid vekkbart - kjent fra det som er kalt "sette en fot i bakken" av @my. Evnen til å sortere i egne følelser må holdes i hevd og konsulteres.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 okt. 2016 11:42

@mad max: Anbefaler sterkt å holde det innen single. Som 'offer' på motsatt side er jeg aldri i tvil om det. DET er ikke verdt ubehaget et empatisk menneske føler. Det du tar opp som ligner forprosjektet på noe 'poly...' er en evig utfordring i dating på nett. Risikoen for fast fisk er så marginal at en må kjøre parallelle løp av effektivitetshensyn. Fordi det er vesentlig risk for at bittet på kroken løsner før så nær båten at hoven kommer til nytte. Ganske krevende prosjektstyring med risiko for å miste på flere snører i gangen. Spesielt siden hastigheten på innsveivingen og hvor mye brems på snella😉 varierer enormt - faktisk. En 'fisk' kan fort rase forbi en annen på innsveiving..

Og ja @Apollonis - alle gjør som de vil, under hensyn og med etisk forstand og med så åpne kort det lar seg gjøre uten å id. 3. pers. unødv.

@Villrosa: Det kan også slå akkurat motsatt ut enn sorg en må ta.. (jf. ditt nyss slettede)

(mann 53 år fra Oppland) lø. 15 okt. 2016 11:44 Privat melding

Nettopp, alle knytter usynlige bånd til alle de går til sengs med og jeg tror det påvirker hvordan de tenker om deg selv. Jo flere partnere , jo mer usikre blir de på hvem de selv er...

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 15 okt. 2016 11:47 Privat melding

Jeg vil også varmt anbefale å holde det blant single. Jeg prøver å dømme så lite som mulig, men utroskap er ikke greit for noen av de involverte partene.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 okt. 2016 12:05

@Appolinis: Med all mulig respekt. DET er ikke noe du med din selv gjort rede for begrensede empiri/erfaring på noen måte kan slå fast som allmenngyldig.

Vennligst begrens deg innen ditt kompetanseområde og ikke hengi deg til dillettanteri!

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 okt. 2016 12:09

Ok - ser nå det står "tror" - modererer derfor intensiteten i mitt siste motinnlegg til @Apollonis tilsvarende.

(går liitt fort i svingen innimellom - beklager)

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 okt. 2016 12:10

Nettopp @Moxie: Igjen 🏅

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 okt. 2016 12:13

@Villrosa: Det kan du heller ikke styre, og må risikere. Din venn kan bli forelsket - men det må være klart på forhånd (som det alltid er i relasjonsbonding - herregud, dette er ikke ulikt ordinær).

(mann 53 år fra Oppland) lø. 15 okt. 2016 12:23 Privat melding

Velsigne deg bling..)

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 okt. 2016 12:35

Nettopp ikke nei @my. I så fall må den som tenker worst case tenke det også på ordinær. Og det er jo ihjeldebattert i arkiverte tråder her.

Og i så fall bør vi strengt tatt pakke sammen og finne på noe annet hele hurven.

Men - min faste diagnose på hvorfor forvirringen gjelder her også. Moralisme (gjelder ikke alle) - folk er skeptisk til å slippe folk i trusa og boxern (spesielt at noen kan finne på glefse seg fast i en 'laus' men stram boxser) på hverandre. Virkemidlenes unormerte orden virvler i tillegg opp støv som reduserer sikten.

💃🏽🏃🏽👠👙😎👅🐱😻

😁😂

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 okt. 2016 12:39

Takk @Apollonis. Kan av naturlige årsaker ikke by på tilsvarende. Kun et handshake for now, og jeg kan ved anledning spandere en øl. :)

(mann 53 år fra Oppland) lø. 15 okt. 2016 12:41 Privat melding

Vel, jeg er jo fra Sogn og Fjordane selv, vi får se..)

(mann 53 år fra Oppland) lø. 15 okt. 2016 12:45 Privat melding

Håper du ikke mener jeg fordømmer Villrosa ? Det er aldri meningen...

(mann 53 år fra Oppland) lø. 15 okt. 2016 12:51 Privat melding

Ja, ja, ja,,jeg er full av kjærlighet..haha.

Neida, men jeg måtte bare sjekke..

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 okt. 2016 12:51

Aha - kan ta feil, men tipper Fjording...

(mann 53 år fra Oppland) lø. 15 okt. 2016 12:52 Privat melding

Jepp, utflyttet Sunnfjording....du er Sogning, ja ?

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 okt. 2016 12:57

😂 - innertier (attpåtil reservehordalending) - og da blir lynneforskjellen litt stoor.

Sunnfjordinger er greie folk - lette å administrere og 'samarbeide med' på rette premiss. Berre 'lata dei eta fyst'.

(mann 48 år fra Finnmark) lø. 15 okt. 2016 12:58 Privat melding

sukker er et trivelig sted å være :) elsker å lese hva andre tenker og mener :)

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 15 okt. 2016 12:58 Privat melding

Jeg tenker at kjærlighet og nærhet i alle sine former er en god ting, så lenge ingen blir sviktet, og så kan man la være å dømme andre selv om det ikke er noe som passer for en selv. Dessuten vet man aldri hva man selv faller for.

Tror jeg at et forhold med en gutt på 27 som er 1.60 høy og har bart og skjegg vil føles naturlig for meg? Nei. Kan jeg totalt utelukke at det vil skje? Nei. Ikke totalt. Har jeg tenkt å dømme de som tar andre valg enn meg? Overhodet ikke.

'Det viktigste av alt er kjærligheten'. Et av de få bibelsitater jeg bruker. 😊

(mann 53 år fra Oppland) lø. 15 okt. 2016 13:04 Privat melding

Flere kommer med bibelsitater...jeg liker utviklingen...humre..humre...

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 15 okt. 2016 13:16 Privat melding

Den som intet våger, intet vinner... alt jeg gjør gjør jeg av fri vilje, og aldri m onde hensikter . Jeg har mye kjærlighet å gi, og gir fordi jeg vil og det føles heeeelt naturlig. Enkelt og greit. 😍

(mann 48 år fra Finnmark) lø. 15 okt. 2016 13:16 Privat melding

utroskap er noe forbannet dritt og jeg holder meg langt unna damer i forhold.

(mann 53 år fra Oppland) lø. 15 okt. 2016 13:21 Privat melding

bling
Du skulle ikke tilfeldigvis bo i Sogndal..?

(mann 48 år fra Finnmark) lø. 15 okt. 2016 13:23 Privat melding

hei på deg gille ;)

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 15 okt. 2016 13:32 Privat melding

Heisan samen 😊
og enig i at utroskap er ødeleggende,- har vært såra part i en sånn setting.

(mann 48 år fra Finnmark) lø. 15 okt. 2016 13:34 Privat melding

me too... og det er så jævlig at jeg unner ikke det til min verste fiende engang.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 okt. 2016 13:54

@Appolonis: Nei fri meg fra ukonstruktiv kollektiv innadvendthet. De er fremdeles fornærmet for at de tapte Cupfinalen mot storebror i 1976. Det preger dessverre alt. :(

Ønsker ikke å plassere meg - så ikke spør. La oss si jeg er Vossing i hjertet.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 okt. 2016 15:13

@Villrosa: Ikke 'u' men 'o' og en av 2-3 Norges vakreste milde skarre-r varianter.