Alle innlegg Sukkerforum

Å gå på date må vel være døfødt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym skallet sø. 16 okt. 2016 01:40

Å gå på date fra noen på sukker må være døfødtut i fra d som kommer frem på forum? Når du avtaler en date så blir du googlet i alle retninger å mål om du er god nok, så må du diskuteres med en venn om hva du har funnet ut om meg. så er det hvem som betaler som diskuteres, skal det deles eller skal jeg eller den som ba meg ut betale. Når jeg da endelig får min date ved bordet vet jeg at vedkommende har gjort seg opp en mening alt, så jeg ligger dårlig Ann allerede. Samtidig så vet jeg at vedkommende allerede har en ny date på lørdag og søndag med to andre, for vi har ikke tid til å prøve på en andre date, for neste er jo sikkert mye bedre. Tross alt så må det si klikk med en gang, om ikke finnes det ikke kjemi selv om den du datet var verdens flotteste og hyggeligste.
Ut i fra det som kommer frem på forum så er det jo d de fleste tenker ser det ut til. OK, jeg tror de fleste dater som virkelig kunne bli noe er tapt før man har møttes. Vi har jo allerede gjort oss opp en mening og avtalt nye dater. Blir ikke mye kjærlighet ut av det. Uansett hvor godt inntrykk man gjør er man allerede blitt en av date statistikken m ett treff og rett til neste.

Skjult ID med pseudonym skallet sø. 16 okt. 2016 01:52

Ikke meg heller det, for jeg har ikke datet noen her. Men leser en på forum så ser en jo hva de fleste tenker om dateing. Hvem som betaler har jo vært i mange tråder, at en seriedater er jo ikke uvanlig. Er jo mange som avtaler dater med flere i løpet av uka osv

Skjult ID med pseudonym tnbm sø. 16 okt. 2016 01:55

Så hold deg unna forumet. Kan bli deppa av mindre. Dessuten tipper jeg at kun en liten brøkdel av sukker-brukerne er aktive på forumet.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 16 okt. 2016 02:20

Synes du beskriver det godt. Derfor jeg aldri skal på noen date :)

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 16 okt. 2016 02:54 Privat melding

Stemmer på en prikk! Men e du heldig, så finner du kanskje den promillen her inne som faktisk ikkje e så gale som de fleste av oss har gjort inntrykk av her inne 😀

(mann 48 år fra Oslo) sø. 16 okt. 2016 02:57 Privat melding

Jeg tror der er vi forumasochister som er representert i promille roken. Resten er normale☺️

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 16 okt. 2016 03:02 Privat melding

Aha... Var sånn det var!?

Skjult ID med pseudonym skallet sø. 16 okt. 2016 03:15

Det har jo vært en artikkel i media denne uka som beskriver akkurat det samme. Det er slik samfunnet er blitt. Vi må Google, og diskutere med venner om det er noe å sette fingeren på. Har man forhåndsintatte meninger før en date så finner man ikke kjemien, eller da sier det ikke klikk. De fleste tror at det er så mye grønnere om jeg venter på neste, at det blir aldri noe ut av det. Dessuten har vi alle så mange krav til hvordan vedkommende skal være, at vedkommende finnes ikke i det real life. Ingen vil fire på kravene så da blir vi vel alene da. Alle sier at kjærligheten kommer når man minst aner det, over disken på Kiwi f,eks. Da gjelder plutselig ikke den lista lenger for de vi rekker ikke sjekke opp alt om vedkommende. Da sier det kanskje klikk. Å det var ikke så ille at han ikke var handy, høyere en 180cm osv. Det var førsteinntrykket som fanget interesse. Men går man på date med en som man har googlet alt om, sjekket Facebooksiden til så er jo meningen om vedkommende bestemt allerede. Vi må nok tørre å ta litt mer sjangser å prøve det litt ukjente

Skjult ID med pseudonym Fra nord sø. 16 okt. 2016 07:28

@TS
Tror du har rett i dine betraktninger om at folk har det for travelt, alt skulle helst ha skjedd i går. Og vi Google og sjekker alt mulig, kanskje vi burde være litt bevist på at ikke alt vi finner er korrekt info. Uansett hvor mye man diskuterer eller Google, den kjemien som oppstår ved et møte den må kjennes på og vurderes før man går videre.
Og er det allerede avtalt ny Date med neste på lista, tja da kan det føles som det er bortkastet tid å gå på date. Var på en Date hvor mannen pratet i telefon og var opptatt med å planlegge en tur, hele daten var bortkastet tid for meg.
Jeg har tro på å melde litt for å bli kjent, ta en uforpliktende kaffekopp før det har gått for lang tid. Og muligens ikke ha så store forventninger til første treffet,
Masse lykke till

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 16 okt. 2016 09:30 Privat melding

Enig Moxie, og gjerne en som spiser opp isen før den smelter også 😉

Skjult ID med pseudonym camo sø. 16 okt. 2016 09:50

TS; slapp av. Det er mye flås her inne. De som er på forum er de undateables (se TLC for serie med samme navn 😂).

(mann 53 år fra Møre og Romsdal) sø. 16 okt. 2016 10:19 Privat melding

Skalla, gjør det litt enkelt: Spander iallefall første daten.
Angående kanskje litt vel kjappe konklusjoner etter første date: Joda, men det kan jo være at du også vil erfare at du også sier "nei" uten å møtes flere ganger.

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 16 okt. 2016 10:36 Privat melding

@TS: Jeg skjønner ikke hvorfor du lar deg stresse opp av hva andre gjør? Gjør det som er riktig for deg!

For meg varierer det - noen ganger kan det ta relativt kort tid mellom to dater, en gang trakk jeg alle bildene mine og profilteksten og avsluttet all kommunikasjon med andre fordi jeg ville se hvor dette bar. Vi ble ikke kjærester, men for meg var det nødvendig å gi ro til det hele, og fokusere. Man kan selvsagt se på det som to måneder som var bortkastet, men det føltes riktig for meg der og da.

Det er egentlig bare et spørsmål som teller på date: Har jeg lyst til å treffe ham/henne igjen?

Så har man kanskje lyst til det, men oppdager etter andre, tredje date at det ikke var tilstrekkelig grunnlag for noe mer. Så går man videre. Hvordan andre gjør det har jo ingen påvirkning på hvordan du gjør det.

Jeg pleier ikke å google folk på forhånd, for jeg tenker at hvis det bare blir den ene daten så trenger jeg ikke å vite så mye, og jeg kan i farten bare huske en gang jeg har googlet i etterkant fordi jeg forstod at en ganske vesentlig opplysning var uriktig. Men det hender at de spør om å bli Facebookvenner, for å vise meg hvem de er, og da leser jeg jo.

Gjør det som føles riktig for deg og steng ute hva alle andre gjør. Det har jo ingen innvirkning på ditt liv. Hvis du er ubekvem med at andre ser Facebooksiden din så stram inn på innstillingene dine.

Dette skal være kos, ikke stress 😊

Skjult ID med pseudonym mad max sø. 16 okt. 2016 10:46

Moxie har helt korrekt (etter mitt syn) tilnærming.

Alt annet er bare tull og useriøst og kommer ikke til få annet enn random sex.

Og det er kanskje det mange ser erter uansett. Pluss fremstå veldig flink på forum :)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 16 okt. 2016 12:31

Her på visse deler av Vestlandet skremmer vi ikke fanden på flatmark. Vi har nemlig lite flatmark. Vi skremmer'n i bratta👍🏼😁😎😱👻👿👹

💤

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 16 okt. 2016 12:43

Pun always intended - almost...😎

Skjult ID med pseudonym mad max sø. 16 okt. 2016 13:14

Hadde vært gøy sett litt skikkelig statisikk hvor mange par det egentlig blir av denne siten her :)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 16 okt. 2016 14:15 Privat melding

Jeg mener at online dating-sider/-apper er veldig usunt hvis man går med tanken på å finne seg noe varig. Ganske enkelt fordi det bokstavelig talt er et kjøttmarked.
Her ser man bilder, beskrivelser, matchtre og analyser. Man har et stort utvalg av potensielle partnere og det enorme utvalget inneholder en falsk profeti "Det er noen bedre der ute". Hvis man matcher ei, går på date med henne, tenker "hun er søt, snill, morsom og hyggelig. Meeen jeg kjenner ikke noe WOW! Jeg får bli litt bedre kjent med henne men scroller videre på Sukker mens det pågår".
Vel, da har man tapt.
Jeg tror ikke at Sukker, Match, Tinder osv er sunt for oss men klamrer meg til håpet om at alle veier leder til Rom.
Derfor er jeg her inne.
Men når jeg har matchet med mer enn en så fungerer jeg ikke. Jeg skal ta rådet til Moxie. Når jeg dater, logg ut!

Skjult ID med pseudonym mad max sø. 16 okt. 2016 20:21

Ja, serr.. Finn en _en_ logg av alle options for tilgjengelig knull.

Når du "sier opp" potensielle "for a rainy day" bekjente og ikke ser videre. Da har du en sjans.

Gjør du ikke det så er det neppe rette.

Dagens visdomsord :)

Skjult ID med pseudonym bakerinnen sø. 16 okt. 2016 20:27

Og BAR Tjuvholmen er ikke en kjøttbasar? 😂😂😂
Uansett hvor man er måles man opp av utseendet. Jeg får ukentlig meldinger fra menn på face som sier hvor sexy de mener jeg er og at kroppen min fortjener kos.

Men jeg vil ikke ha det utseendejaget. Jeg vil ha en normal mann som er fornøyd med meg og som vil henge med meg i pysjamas fordi han digger meg uten sminke. Ikke fordi jeg skal være trofé nummer 56.

Men vi er alle like håpløse tror jeg. Vi leter etter noe som ikke finnes. Jeg er ikke bedre selv 🙈

Og fordi vi er så kjappe med å finne nye hele tiden blir vi selv usikre og gjør den samme feilen på nytt og på nytt.... 😕😬😅

Skjult ID med pseudonym Klatremus sø. 16 okt. 2016 20:36

Hehe, BAR Tjuvholmen, @bakerinnen 👍🏻