Alle innlegg Sukkerforum

Gammeldagse verdier ;)

Vis siste innlegg
(kvinne 36 år fra Østfold) sø. 16 okt. 2016 19:07 Privat melding

Sønnen min på 7 år:
- Når skal du egentlig få deg kjæreste, mamma? Kommer det til å ta et helt år til?
- Det er ikke bare, bare å få seg kjæreste vettu. Må jo treffe en som jeg liker og han må jo også like meg.
- Det er ikke du som skal spørre han, mamma. Han skal spørre deg.

Hehe...lurer på om sønnen min har "gammeldagse" verdier ;)

Skjult ID med pseudonym bakerinnen sø. 16 okt. 2016 19:10

Da har jeg også litt gammeldagse verdier 😅🙈 Liker at mannen tar initiativet. Mulig fordi jeg er sjenert ... Vet ikke.

Er du en dame som tar initiativ?

(kvinne 36 år fra Østfold) sø. 16 okt. 2016 19:13 Privat melding

Hm...litt usikker faktisk. Jeg er nok litt forsiktig her på sukker. Men ute i den virkelige verden kan jeg nok fint flørte litt om jeg møter en jeg liker.

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 16 okt. 2016 19:22

Jeg er også slik, bakerinnen. Mulig fordi jeg har vokst opp med mange menn rundt meg som har vært helt tydelig på at de foretrekker å jakte selv. Jovist blir de glad og opprømt om en kvinne viser dem interesse og initiativ, men da blir ikke hun den han egentlig vil ha fordi det blir for enkelt lissom..... Han blir kanskje fratatt gleden av å senke byttet?

Skjult ID med pseudonym bakerinnen sø. 16 okt. 2016 19:26

Piapia, ikke sant? Jeg har akkurat samme livserfaring. Dessuten må jeg si at jeg liker at en mann viser at han vil ha meg først. Det er ikke slik at jeg ikke viser interesse men det er liksom han som har styringen...

Åååå gleder meg faktisk til å bli forelsket igjen :P

Hvor lenge har dere vært single jenter?

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 16 okt. 2016 19:27

Det er jo ikke gammeldags, det er jo slikt som skjer hele tiden i dag. Menn jakter og tar initiativ. Mange menn sier de liker at damer tar initiativet har jeg lest og hørt, men det er ikke helt lov for damer å si at de liker at menn gjør det.

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 16 okt. 2016 19:34

Alle liker jo positiv oppmerksomhet. Menn også. De ønsker og blir smigret/glade over at en kvinne tar initiativ. MEN jeg tror oppriktig at da blir hun ikke SÅ interessant for han i ettertid. Han måtte ikke kjempe for saken lissom😬

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 16 okt. 2016 19:37

Jo @Kiara - begge deler er lov. Og damer med initiativ viser stamina. Sannsynligheten for at det ikke bare blir mailmailmail - SMSSMSSMS og så ingenting går et hakk ned..

(kvinne 34 år fra Telemark) sø. 16 okt. 2016 19:39 Privat melding

Liker godt at mannen tar initiativet :) Selv om det innimellom er gøy og "jakte " selv også. Elsker og flørte :) Ser jeg noen jeg vil ha, venter jeg dog ikke til mannen tar kontakt. Da kan jeg jo risikere og miste en sjanse til og møte drømmemannen :D

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 16 okt. 2016 19:40

Nå gjelder mine erfaringer fra real life da, Villrosa:)

(mann 44 år fra Oslo) sø. 16 okt. 2016 19:54 Privat melding

Har blitt vant med å ta initiativet men blir veldig positivt overrasket hvis dama gjør det. Det er noe forfriskende over en kvinne som tar initiativet :)

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 16 okt. 2016 20:01

Jeg er egentlig jeger jeg, men jeg er litt dårlig på å plukke ut mål.😊 Strengt tatt har jeg samme erfaring som Piapia desverre. Nå har jeg tenkt mye på ininitiativ og hva som er initiativ etter tidligere diskusjoner her. Jeg tar faktisk ganske mye ininitiativ dersom jeg ønsker å bli kjent med noen, men det er noen initiativ jeg trenger at han tar. Uten at jeg helt vet enda hvilke det er. Jeg trenger rett og slett en initiativrik mann, som ikke er redd for å vise hva han ønsker og føler. Jeg er elendig på gjetting og hint, og blir bare usikker om ikke han er tydelig. Sannsynligheten for at han tåler at jeg er direkte tror jeg også er større da. For jeg er like elendig på å gi hint og spille spill, som å ta dem... Trenger det enkelt jeg.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 16 okt. 2016 20:04

TYDELIG (sånn?)

Gjør ikke allverden forskjell...

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 16 okt. 2016 20:06

Store bokstaver er ikke det samme som tydelig.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 16 okt. 2016 20:11

Har varianter som er formuleringer uten store bokstaver også. Liknende skjebne...

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 16 okt. 2016 21:50

Det er ikke enkelt! 😄

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 16 okt. 2016 22:05

Tantegutten min på 9 år: Skal ikke du ha kjæreste, tante?
Joo, vil jo det.... Og han svarer, du kan ikke bo i denne leiligheta her alene, og det er skummelt i 2 etg her og...
Jaja, kanskje det er pga min skumle 2 etg. jeg ikke har kjæreste :D

(mann 40 år fra Hordaland) sø. 16 okt. 2016 22:09 Privat melding

Syns en dame som tar initiativ w utrolig attraktiv og sjarmerende. Tror alle mennesker, samme kallas kjønn, liker å bli verdsatt og føle seg ettertraktet

(kvinne 36 år fra Østfold) sø. 16 okt. 2016 22:12 Privat melding

Hihi...Hoppetussa. De er så søte og ærlige ;)

(mann 40 år fra Hordaland) sø. 16 okt. 2016 22:15 Privat melding

Kiara: trøst deg med at MANGE damer e sånn.. dokkar e mange om beinet. E ikkje alle som orker å måtte prestere dag ut og dag inn når det gjelder å vise selvtillit, ta initativ, vite ka de vil osv. Vi mannfolk trenger også å slappe llit av 😛

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 16 okt. 2016 22:19

Hoppetussa:
Finn deg en med et utseende som kan skremme fanden på flatmark. Da burde du kunne føle deg trygg også i 2. Etg!

(mann 37 år fra Rogaland) sø. 16 okt. 2016 22:22 Privat melding

Er nok litt motsatt på de gammeldagse jakt greien. Gidder ikke jakte lenger å være en av 30stk, fjellet får heller komme til meg, hvertfall vise et ørlite snev av interesse.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 16 okt. 2016 22:37

Ha ha, Roken.😄 Jeg driver faktisk og øver meg på å ikke ta så mye initiativ, for man må jo gjøre noe annet enn det man har brukt å gjøre om man skal lykkes der man bare har gått til helvete😉 Mulig jeg faller for unnvikende menn, men jeg venter på en som det er litt futt i, og som i hvert fall tar like mye initiativ som meg. Jeg er hellig overbevist om at mange menn føler seg litt hjelpeløse eller ikke tar så mye ansvar, om hun tar initiativet. Litt sånn: your game, your business, jeg er med så lenge det går, for jeg vil jo ikke avvise deg heller. Det er en del damer som har erfart det samme som meg i forhold til det. MULIG mange menn har akkurat samme følelsen med damer. Det vet jeg ikke noe om.

(kvinne 36 år fra Østfold) sø. 16 okt. 2016 22:49 Privat melding

Kanskje jeg skulle bedt dere gutta litt om råd i forbindelse med dette å ta initiativ.

For fire uker siden var jeg på en date og for første gang likte jeg fyren så godt at jeg ønsket å møte han igjen. Dagen etter spurte jeg han om han kanskje ville treffe meg igjen og han avviste meg. Sa at han syntes dette var uvant og at han følte at ting ble så seriøst hvis vi skulle ha et nytt treff. At noe hva på gang lissom. Jeg tenkte, pokker og...han som jeg jo likte. Men mer kunne jeg jo ikke gjøre. Så gikk det to uker og han begynte å skrive til meg igjen. Bare casual prat, ikke noe snakk om et nytt treff. Og praten varte bare den kvelden.

Hvordan ville dere tolket det? Burde jeg ta opp "praten"? Eller la han være?

(mann 52 år fra Oppland) sø. 16 okt. 2016 22:58 Privat melding

SmileyLiz
Min mening er at når du er i tvil så bør du gi det en sjanse til..).
Husk du kan angre på at du ikke gjør det, i ettertid, og det kan være en helt akseptabel forklaring på at han avviste deg etter 1. date.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 16 okt. 2016 23:13

Ja det burde du. Han følger egentlig opp det han sa - liker deg i slowfox..

(mann 47 år fra Oslo) sø. 16 okt. 2016 23:24 Privat melding

SmileyLiz, han har fått summet seg og er nysgjerrig på deg. Han tester deg nå. Han vil at du skal vise et snev av initiativ. Bare send ham en hyggelig melding om ingenting og se hva som skjer. Lykke til🍀

(mann 40 år fra Hordaland) sø. 16 okt. 2016 23:39 Privat melding

Smiley: Som med kvinner, så trengte nok han bare noen å snakke med// ooppmerksomet de 2 gangene. Han der e ikkje verdt en kalori, så du gjorde lurt i å styre unna.
Kiara: Du har sikkert rett. Men eg e enig i at begge bør ta initiativ. For min del så syns eg at man kan gjøre det som virker mest naturlig. Hvis den ene ttreger mer tid, så gjør h* n trygg så går det seg til over tid. Syns du skal være deg sjøl eg. Før eller siden finner du den som matcher. Husk på at du får erfaring og peiler deg inn mot en bra en til slutt

Skjult ID med pseudonym CPU ma. 17 okt. 2016 00:28

Jeg kan selv ta initiativet. Men syns det er sexy når ei jente gjør det.

Eksempelvis kan ei jente som jeg ikke helt vet om er noe for meg, bli langt mer interessant, når hun viser frem en pågående og bestemt personlighet (ressurssterk). Hun fremstår også som mer "rundere i kanten", og ei jente som er verdt å bli kjent med uansett.

Dette er det motsatte av den kalde og litt arrogante holdingen som mange norske jenter har, og som er lite attraktivt.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 17 okt. 2016 00:28

SmileyLiz, jeg er ikke mann, men tenker at om du vil så tar du opp igjen praten. Jeg tror jeg hadde ventet at han tok initiativ til å treffes, i og med at han faktisk har avvist deg... Litt tid, vingling og angst, bør man kunne akseptere... med mindre man har krysset visse grenser. Det kommer til punkt der man må ta valg.

(mann 44 år fra Oslo) ma. 17 okt. 2016 01:30 Privat melding

SmileyLiz. Bare en ting jeg ikke skjønner. Han følte at det ble litt for seriøst hvis dere møttes igjen? Vil han kun ha en date for at ting ikke skal bli for seriøst? Merkelig formulering og helt ulogisk tankegang men hvis han kontaktet deg etterpå så har du kanskje rørt noe i han. Og hvem vet, det kan jo bli noe bra. Men han bør komme over seg selv hvis han liker deg :)

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 17 okt. 2016 06:45 Privat melding

Jeg synes jo også formuleringen hans var merkelig. En rar unnskyldning. Tenkte jo først at han bare avviste meg på en veldig klønete måte. Og ble som sagt overrasket når han begynte å skrive igjen.

Tenkte også at han muligens var ute etter noe "annet". Men jeg hadde gjort det klart på forhånd at det ikke ville skje. Og daten var midt på dagen, en liten gåtur ved sjøen. Så sjansen for at han trodde jeg skulle la meg overtale til det, er jo også små. Ble som sagt litt forvirret oppi det hele ;)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 17 okt. 2016 07:10

Veldig ofte når vi menn blir bedt om råd så er det enkelt å se at det er en mann med en kortsiktig agenda. Dette tilfellet skiller seg ut. Mange mennesker har vegring for å ta beslutninger. En kjekk mann kan også ha det personlighetstrekket. Selvfølgelig kan det også dreie seg om en mann i et forhold som ikke blir sett i det forholdet han er.

Uansett er det noe som skurrer i forhold til din profil. Om han ikke tørr å satse nå hvordan tror du fremtidige beslutninger vil bli. Det er jo litt opp til deg om dette passer deg.

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 17 okt. 2016 07:34 Privat melding

Skurrer i min profil? Hvordan tenkte du da? Har forresten ikke møtt han via sukker, bare så det er sagt.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 17 okt. 2016 08:23

Nei nei:-) Din profil er fin. Jeg tenkte på at det skurrer litt at du er en person som går "all in" mens denne personen er redd for å gå for fort frem:-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 17 okt. 2016 08:26

Har han barn? Er han nyskilt? Det er en del ting som kan forklare hans vegring.

Skjult ID med pseudonym camo ma. 17 okt. 2016 08:44

Interresant at mennene her mener så ulikt om en manns adferd! 😂 Liz; vanskelig å vite hva han vil/ikke vil. Selv er jeg ganske direkte og rett på (og feiler hver gang). Plutselig møtte jeg en jeg virkelig liker og nå aner ikke hva jeg skal gjøre, for gode råd er dyre! Hadde ikke trodd jeg skulle reagere slik 😞 Noen mener sånn og slik er rett, andre mener motsatt osv. Jeg tror jeg må bare vente og se. Om jeg var deg ville jeg gitt fyren en sjanse ☺️👍🏻 Ingen er like, det finnes ingen fasit!

(kvinne 55 år fra Akershus) ma. 17 okt. 2016 08:45 Privat melding

Måtte bare titte på profilen din, og hvis ikke du finner den rette, da kan vi andre bare pakke sammen. Nydelig jente, nydelige bilder og tiltalende profiltekst.

Om ikke denne mannen kjenner sin besøkelsestid vil han garantert angre etterpå. 😊

Skjult ID med pseudonym camo ma. 17 okt. 2016 08:49

Jeg hadde nok jaktet på Liz selv, om jeg var mann. Ble litt grå jeg nå 😜

(kvinne 38 år fra Telemark) ma. 17 okt. 2016 08:56 Privat melding

Jeg hadde nok ikke kjørt forhåpningene i været. Menn som trekker seg så kjapt, er etter min erfaring ikke spesielt klar for forhold. De er ute og prøver seg (og det er lov). Mest sannsynlig relativ nysingel. Blir opp til deg om du kjenner at han er verd å bruke tid på.

Skjult ID med pseudonym Piapia ma. 17 okt. 2016 09:01

Enig med moxie her. Og Liz: du har en kjempefin profil:)

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 17 okt. 2016 09:18 Privat melding

Hyggelig at dere syns det folkens. Det varmer en kald kropp på en grå mandags morgen 😜

Ikke godt å vite hva han vil/tenker. Det er visst 1,5 år siden bruddet og han har barn ja. Tipper han egentlig vil som noen sier her, bare kose seg litt med singellivet først. Var forresten veldig forsiktig med å snakke om forhold på daten. Vet at menn blir fort skremt 😉

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 17 okt. 2016 09:18

Jeg ville gjerne ha mer informasjon før jeg kommer med en anbefaling. Liz har barn og er ferdig med å få barn tror jeg(vi har grønt blad der). I hennes alder kan det være mange menn som ikke har barn, eventuelt er usikker på om han ønsker fler. At han ikke bare tenker med en viss kroppsdel er ikke nødvendigvis en ulempe. Kanskje dreier det seg om en ansvarsbevisst fyr som ikke bare lever i nuet.

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 17 okt. 2016 09:23 Privat melding

Kravstor. Vi matcher på det med barn. Han har to fra før og ønsker ikke fler. Jeg er også ferdig, med mindre noe helt spesielt skulle skje.

(kvinne 55 år fra Akershus) ma. 17 okt. 2016 09:33 Privat melding

Jeg ville nok heller ikke kjørt forventningene i taket, men hvis du virkelig liker ham så skriv til ham. Hva har du å tape?

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 17 okt. 2016 09:36 Privat melding

Forventingene er ikke så store nei 😜 Men har jo ikke så mye å tape på å sende en casual melding på lik linje som den han sendte til meg sist.

(kvinne 38 år fra Telemark) ma. 17 okt. 2016 09:44 Privat melding

Interessen din er fortsatt der, og jeg leser deg sånn at du egentlig klør litt i fingrene etter å prate med han igjen. ;-) Og det er jo en ærlig sak. :)
Åpne opp for dialog, men vær laidback. La det bli opp til han å foreslå et nytt møte denne gangen.
Hvis du ser at samtalen bare drar ut det det uendelige, så ja... da er det jo bare å avslutte pent. Så lenge han vet at du er ute etter noe seriøst, så tenker jeg at det må han da tåle.

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 17 okt. 2016 09:48 Privat melding

Interresen min er helt klart der. Av 7 menn jeg har møtt de siste to årene så er han den eneste som har gitt meg go-følelsen 😉 Vi hadde en kjempefin tone. Praten fløt perfekt og vi hadde mye av de samme erfaringene i livet.

Tenker at han ønsker å teste ut vannet litt først. Og det er jo en ærlig sak. Om han ikke er ferdig med å leve singellivet, så må han jo bare gjøre seg ferdig med det først. Ellers ender jeg opp med svarteper til slutt, tipper jeg.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 17 okt. 2016 10:03

Tror ikke menn som er interessert i forhold blir skremt av at du snakker om hva du søker, lengter etter og ønsker deg. Å snakke om å flytte sammen, gifte seg osv blir jo litt heftig sånn i starten. Kanskje dere damer ikke skal være så redde for å bli avvist. Tar dere initiativ har dere en risiko for å bli avvist. At dere da blir avvist er IKKE et bevis for at menn ikke liker at kvinner tar initiativ. Jeg har truffet noen flotte damer her inne. Hadde jeg derimot nøyd med de som kontaktet meg, ville jeg måtte nøye meg med en helt annen standard, men da er jeg temmelig sikker på at jeg ikke ville blitt avvist. Må nevne at det er noen få som har tatt kontakt basert på innlegg på forum eller at de har sett meg IRL som har vært attraktive.

Min oppfordring er at dere i større grad gjør som menn og tar ansvar for egen skjebne. Dere vil garantert bli avvist, men det er mer et bevis på at de dere kommuniserer med er attraktive, enn at menn ikke liker initiativ.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 17 okt. 2016 10:03

@Camo: Enig i at rådene fra menn spriker - men råd og 'råd' er 2 vesens forskjellige ting. Laidback spesifiserte ikke jeg - en variant ligger da underforstått i 'slowfox'. Liker ikke det begrepet 'laidback'. Fort å oversette til defensiv..

Ikke defensiv - ikke offensiv, men 'overraskende, tydelig og relevant', dvs. 'optimal', dvs. etter å ha lest situasjonen.

Dette er stridsteknikk. Men lett å si - verre å gjøre..

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 17 okt. 2016 10:09

Oog enig i fin profil - og ikke minst eierinnen..😉

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 17 okt. 2016 10:37

At du endelig har funnet en som gir deg godfølelsen høres bra ut. Har du funnet en så finnes det sikkert flere:-) Ikke gi opp denne mannen med en gang. Han kan være redd for å binde seg, han kan date flere parallellt, kanskje har han ikke kommet over eksen. Det er alltid risiko og usikkerhet. Foreslå å møtes som venner. Var det et tema han var opptatt av sist dere møttes? Si at du gjerne vil høre mer om det:-)

(mann 28 år fra Hordaland) ma. 17 okt. 2016 13:05 Privat melding

Hører om og om igjen "Jeg tok initiativet, men da blir han ikke interessert, akkurat som om det blir for lett for ham". Joda, kan hende dette skjer, men jeg lurer, hvor ofte er det akkurat DET som er grunnen? Er det virkelig utenkelig at disse mennene rett og slett ikke er interesserte av helt andre grunner? Bare fordi man er kvinne, tar initiativ, og blir avslått, så betyr ikkr det at det var deres initiativ som var problemet. Dere kan jo rett og slett ha blitt avslått, som man uunngåelig blir fra tid til annen?

Jeg tar initiativ hele tiden jeg, men det er fortsatt mange damer som ikke er interesserte. På den annen side har det hendt at jeg har fullstendig ignorert en kvinne, og så har hun tilsynelatende fått interesse for meg av den grunn. Skal jeg konkludere med at de ikke liker at menn tar initiativ, og dermed gi meg med det?

Avslag hører med det å ta initiativ. Å forvente positivt resultat hver gang man tar initiativet virker urealistisk, og skjønner ikke helt at det skal være en grunn for kvinner å gi seg med å ta initiativet.

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 17 okt. 2016 13:16 Privat melding

Bjørn: I dette tilfelle så var vi jo på en fin date, jeg tok initiativ til å treffes igjen. Ble avslått og slo meg til ro med det. MEN så tok fyren kontakt igjen, kun med casual prat. Så da lurte jeg rett og slett på hvordan jeg skulle tolke det ;)

(mann 28 år fra Hordaland) ma. 17 okt. 2016 13:23 Privat melding

@SmileyLiz
Nå var ikke innlegget mitt akkurat noe svar på akkurat ditt/dine innlegg. Jeg skrev det fordi hver gang kvinner og initiativ kommer opp som tema, er det alltid ganske mange kvinner som sier at menn tydeligvis ikke liker det, fordi de ble avslått et par ganger. Jeg bare sier at jeg synes den logikken skurrer litt.

Det som skjedde med deg hørtes bare teit ut. Jeg hadde blitt veldig glad om daten min sendte meg melding dagen etter og ba om å treffes igjen, så det var enten et klønete avslag, eller så er fyren en sullik :P

Skjult ID med pseudonym Undrende M ma. 17 okt. 2016 13:27

@SmileyLiz
Har du vært litt kynisk og vurdert om han har truffet en annen i mellomtiden, det gikk ikke helt som forventa også kommer han krypende tilbake hvor han kan få oppmerksomhet og dekke behovet sitt for bekreftelse? Litt kynisk kanskje men...

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 17 okt. 2016 13:30 Privat melding

Det har jeg vurdert ja. Han er en skikkelig kjekkas, så han har nok sikkert flere jenter som gjerne vil treffe han.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 17 okt. 2016 13:34

Ikke en usannsynlig elller kynisk forklaring, Undrende M. Sannsynlig scenarie. Da er spørsmålet hvis det er en hun er interessert i og det ikke skjer sjeldent, kan det bare overses. Det er jo ikke unormalt at man ikke "oppdager" hverandre helt samtidig, og det kan jo bli et gyselig bra forhold likevel.

Bjørn, det KAN være det at mange ikke liker å bli avvist er årsaken til at en del kvinner ikke tar initiativ. Det kan også være at mange damer ikke har problemer med de som er ryddige og avviser, men har gjort noen andre erfaringer som har gitt at de konkluderer slik de har gjort likevel. Slik som jeg mener å ha gjort. Det nytter jo ikke å si noe om denne saken, uten å få ei skyllebøtte og henges ut som en person med en rekke negative personlighetstrekk og sviktende holdninger. Det er jo helt tragisk.

Skjult ID med pseudonym camo ma. 17 okt. 2016 13:38

Jeg er alltid ganske sikker på at jeg ble avvist. Desverre tenker jeg også det i forkant. Har blitt avvist igjen nå, tror jeg, så dette blir exit fra sukker for min del. Orker ikke dette evige spillet lenger.

Liz; kjør på, jeg tror på deg ☺️👍🏻

(mann 28 år fra Hordaland) ma. 17 okt. 2016 13:50 Privat melding

Kiara
Det er mange ganger jeg har følt at mitt initiativ skremte vekk henne jeg pratet med også, så det er noe som går nok begge veier. Den klassiske "vent noen dager før du tar kontakt igjen"-regelen kommer jo av nettopp dette :P Dessverre er det å måtte late som om man ikke er særlig interessert tilsynelatende universelt gjeldende.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 17 okt. 2016 14:26

Det er ikke der problemet ligger, Bjørn. Nå dater jeg menn som er fra en annen generasjon enn deg, og jeg tror kanskje det er mye som er annerledes i din alder. Det som jeg har fått mer enn nok av, er menn som ikke avviser men som er usikre eller egentlig ikke interessert. De som har en holdning (som de dessverre også kan uttrykke direkte med ord), hvor de uttrykker at du er for lekker til at jeg avviser deg når jeg først har sjansen, men det er ditt ansvar og jeg avventer hvordan det går, oppfører meg slik jeg vil, dater flere og sikrer meg på alle måter slik at jeg ikke står igjen med tapt stolthet dersom det skjærer seg. Noe det selvfølgelig alltid gjør. De mennene er jeg ganske god på å plukke ut, derfor har jeg nå noen krav til initiativ nå som jeg ikke helt hva er. Det holder ikke å flørte med meg og komme med komplimenter. Det er noe annet. Jeg tror jeg kjenner det igjen når jeg opplever det, og da forsvinner jeg sikkert fra sukker . ;-) Kanskje er det ikke intitativ, men integritet og vilje til å velge og satse, jeg ser etter.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 17 okt. 2016 15:20

Kiara:
Her tror jeg du er inne på noe vesentlig. Du beskriver en virkelighet jeg kan kjenne meg igjen i. Følg den tanken så vil du nok lykkes til slutt. Nettdating blir nok ikke borte om du forsvinner herfra. Også de du treffer IRL kan benytte seg av nettdatingens muligheter for oppmerksomhet og eventuelt sex.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 17 okt. 2016 15:35

Nå er ble jeg litt usikker på hva du mente, Kravstor. Eller hva du har lest ut av det jeg har skrevet. For ordens skyld må jeg derfor si, jeg tror ikke på noen måte fenomenet nettdating henger sammen med min person og hvorvidt jeg er aktiv er. Det er bare MIN nettaktivitet som tar slutt, om jeg finner en kjæreste. (og hans håper jeg selvfølgelig) Siden jeg er evig gjenganger, betyr det at jeg blir borte for godt at jeg har funnet noen. 😄 Når det gjelder de vi møter irl; jeg ville blitt overrasket og nesten litt usikker om en jeg møtte, hadde vært singel over tid uten å ha prøvd datingsider på nett. Jeg tror det er mer vanlig enn uvanlig. Hva som skjer etter at man er blitt enig om å være eksklusive, har vi aldri garantier for. Der må vi bare velge å stole på hverandre. For meg er det å bruke nettdatingssider når du er i et forhold, likestilt med utroskap. Selv om man ikke nødvendigvis møtes og har fysisk kontakt.

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 17 okt. 2016 15:37 Privat melding

Etter å ha lest meg igjennom utallige tråder, og sjøl hatt et par, så virker det som om menn og kvinner ofte stiller de samme spm, bare om motsatt kjønn. Det menn erfarer om kvinner, har kvinner erfart om menn. Det kvinner erfarer om menn, har igjen menn erfart om kvinner. Kanskje på tide å legge vekk skille mellom menn og kvinner, og heller se på individene!? Det meste e psykologisk, uavhengig av kjønn, men kanskje mer basert på oppvekst/erfaring

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 17 okt. 2016 15:41

Det har du nok rett i Roken, men da blir det jo rent kjedelig på forum. 😄 Uansett opplever jeg bare disse sidene fra menn, siden jeg ikke jakter damer. Og motsatt for dere.😊 Finnes det mange millioner mennesker som ikke er slik, kan det jo være det at jeg tiltrekkes av akkurat denne typen og får like erfaringer. Uansett er det bare meg selv og egen atferd, jeg kan endre.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 17 okt. 2016 15:43

Nei, jeg tenkte ikke på hva som skjer etter at dere har gjort avtale om å være eksklusive:-)

Primært var det meningen å si; "du har skjønt det". Lykke til og håper jeg treffer en som tenker som deg:-)

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 17 okt. 2016 15:47 Privat melding

Kiara: Drit i å endre adferd. Mye av adferden har du brukt mange tiår på å utarbeide. Vil ta evigheter å endre enkelte områder. Du får bare prøve og feile, til slutt vil du nok peile deg inn på rrett mannfolk 😊

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 17 okt. 2016 15:52

Takk, Kravstor.😊
Vet ikke jeg Roken, vi endrer jo naturlig atferd etter hvert som vi erfarer.(eller egentlig gjør vi samme feil opp igjen) Noe er lurt å endre, men detror ER viktig å finne ut hvem man er og hva man bare skal akseptere også. Ingen har glede av en partner som ikke tåler deg som du er.

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 17 okt. 2016 15:57 Privat melding

Man bør ta en person for den han/ hun e, ikkje den man vil han/ hun skal være. Hvis du trenger å endre adferd, så e du enten loco i utgangspunktet, ellers så e det noe gale med de andre

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 17 okt. 2016 16:22

Bare delvis enig i den, Roken.😄 Vi har vel alle godt av å utvikle oss, og til en viss grad tilpasse. Alt handler vel om hvilken grad. En som søker ei med gode husmoregenskaper og stille fremtoning, vil aldri lykkes med meg.😂 Derimot vil jeg absolutt kunne se mye mer tv, serier og filmer enn jeg ser nå, dersom jeg har en mann som sitter og tafsestilleben på meg mens vi ser tv.😊

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 17 okt. 2016 16:30

tafsestilleben =lik tafse 😂 NÅ husker jeg hva jeg kalte et bilde jeg tok en gang 😊

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 17 okt. 2016 17:14

Absolutt en fin videreutvikling av konseptet, Villrosa <3 Mann søkes til kombinert akt- og kroppsmalingseanse, setter jeg i annonsen :-) Spent på responsen :D

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 17 okt. 2016 17:27

Kanskje. Dette var da i det minste en initiativrik tilnærming :D

(mann 44 år fra Buskerud) ma. 17 okt. 2016 17:56 Privat melding

Min datter på 7 spurte om jeg hadde sett noen pene jenter i det siste...
Jeg var litt treg til å svare, så hun fortsatte:
Om du skal få deg kjæreste, så må du ikke spørre de peneste, for de har kjæreste allerede...
Det er fra barn og fulle folk...

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 17 okt. 2016 18:12 Privat melding

Hihi...de er så søte 😉

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 17 okt. 2016 18:14 Privat melding

De har så mange kreative løsninger 😉

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 17 okt. 2016 18:16

Skulle vært panteordning på oppbrukte kjærester. Putt inn to. Få en ny👌🏻

(mann 40 år fra Østfold) ma. 17 okt. 2016 18:32 Privat melding

Nå som det har sporet av her så kan jeg avsløre at jentungen har kun ett krav til en ny kjæreste og det er at hun må ha hund :-D

(mann 47 år fra Oslo) ma. 17 okt. 2016 19:13 Privat melding

Heldigvis du da, om det bare er hund som er kravet. Datteren min sniker seg av og til og ser på skjermen og kommenterer på om de er pen nok for meg, og hun har noen spesifikke krav som til tider skiller seg fra mine ønsker.

Men hund er definitivt et must, eller ihvertfall særlig godt pluss... 😉

Skjult ID med pseudonym my ma. 17 okt. 2016 20:04

Lister meg ut og stjeler en hund..

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 okt. 2016 20:08 Privat melding

Du kan få låne min ved anledning @ My

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 17 okt. 2016 20:10

Spiralis 73 og Amadeus. Dere kan få hunden så tar jeg dama😎

Skjult ID med pseudonym my ma. 17 okt. 2016 20:24

villblomst
Bra forretningsidé: Lei ut hunden din til oss som vil gjøre inntrykk på barna til daten - og derfor daten..
"Har du hund, å jaaa, hver gang vi møtes!"

(mann 47 år fra Oslo) ma. 17 okt. 2016 20:54 Privat melding

@rumpabar sorry, men jenta mi stikker av med bikkja, så kan jeg ta meg av dama.

😉

Skjult ID med pseudonym bakerinnen ma. 17 okt. 2016 21:02

Jeg er helt enig i at hund virkelig er et stort JA!

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 17 okt. 2016 21:15

Er i det rause hjørnet Amadeus. Du får dama også😜

Har vokst opp med hund og hatt egen hund, men skal ikke ha ny hund i min singeltilværelse.
I nytt forhold som har gått over til samboerskap stiller det seg anderledes. Da vil jeg gjerne ha, men nå nyter jeg friheten med å ikke måtte hjem hver dag😊

(mann 47 år fra Oslo) ma. 17 okt. 2016 21:38 Privat melding

Aldri hatt hund før, men vi har hatt katt, hamster, rotte, fisk og kanin. Men hunder har vært rundt meg hele livet likevel i form av naboer. Dessuten hadde flere i slekta gård, så veldig godt vandt med dyr.

Både jeg og datteren min har godt dyretekk, og elsker hunder, og skal nok ja etterhvert, men jeg ser selvsagt ulempene med dyr og glad i å reise langt unna.

Og selvsagt de mer spontane turene når man har fri og muligheten, så skjønner det godt.

Skjult ID med pseudonym anonymius fr. 21 okt. 2016 18:13

Det er helst kvinner som liker at mannen tar initiativet, hvorfor? Jo jeg har fått svar fra et par venninder forde jeg er mer i den friend zone posisjonen. De sier at det er av den enkle grunn at det er enklere for kvinner å slippe å ta initiativet, og så klart at det er smigrende å bli lagt merke til. :)

Skjult ID med pseudonym - fr. 21 okt. 2016 18:28

Om sønnen din har gammeldagse verdier skulle jeg ønske det fantes en funksjonalitet for dette på Sukker! (Sønnen din har ikke gammeldagse verdier)