Alle innlegg Sukkerforum

Å ta kontakt på Facebook

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrende M ma. 17 okt. 2016 12:17

Jeg er noe utfordret på dette med dating og å være frampå ute i den virkelige verden. En kompis sier jeg må ta tak i dette og nevner i fleng at det er flere menn der ute som tar kontakt med damer de har kjennskap til på Facebook. Er dette stuerent? Hva syns dere damer om dette?

Skjult ID med pseudonym bakerinnen ma. 17 okt. 2016 13:05

Det er helt innafor. Det er slik verden har blitt. Jeg blir kontaktet ukentlig på face og om det er interessant så slår jeg av en prat. OFTE leder det ikke til noe og jeg tenker også du må være tålmodig.

MYE bedre å gjøre det slik tenker jeg da man rett og slett kan gå inn med en gang og se på bildene til vedkommende samt se "hvem" han er. Interesser etc. Så jeg sier: Kjør på! Det verste som skjer er at du får et nei eller ikke får svar :P

Men please ikke bruk ord som spennende, sexy, fantasier eller massasje i første setning :P Det er så usjarmerende og veldig turn off :P

Skjult ID med pseudonym Undrende M ma. 17 okt. 2016 13:12

Bakerinnen, nå fikk jeg meg en god latter da jeg leste det siste avsnittet ditt! Det var hakket inntil å åpne med "pule?".

Jeg tok meg i å gjøre dette da jeg kom hjem etter en fuktig kveld i helgen og kom i prat med ei dame der. Var bare litt rett på sak at og skrev at vi burde finne på noe en dag.
Men har for så vidt hatt den oppfatninga at FB ikke er en sjekkearena.

Skjult ID med pseudonym bakerinnen ma. 17 okt. 2016 13:17

Alle steder er en sjekkearene om du ønsker det skal være det :P

Jeg er bare så ferdig med menn som hele tiden vil snakke om hvor deilige massasjer de gir, hvor mye kroppen min fortjener varme hender, hvor deilige fantasier som kommer opp når vi snakker og hvor spennende vi kan lage hverdagen sammen om jeg bare slipper meg litt løs.

Jeg tenker: Du vet f... meg ingenting om meg og mitt liv og hvor ofte jeg slipper meg løs haha.

Jeg hadde, om noen kontaktet meg på en skikkelig måte tatt imot en slik samtale. Men timing er jo ofte greia og ettersom jeg legger meg 22 sharp og står opp 5 så er det ikke så mange som orker å chatte med meg i lengden haha.

Det er jo ikke verre enn at du får et nei liksom. Og statistisk sett kan du jo sende en melding til 50 damer da vil du jo i alle fall få noen svar tenker jeg haha. Lykke til <3

Skjult ID med pseudonym Undrende M ma. 17 okt. 2016 13:18

Blir dere kontaktet av folk dere har pratet litt med fra før av, folk dere kjenner igjen fra lokalmiljøet, men ikke har pratet med før eller fullstendig ukjente folk som kanskje til og med er fra andre byer/steder?

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 17 okt. 2016 13:19 Privat melding

Er enig m bakerinnen,- man må jo uansett godkjenne kontakten via messenger feks, så man har jo et valg.. men legger ikke til folk jeg aldri har møtt, som venner, umiddelbart,- man er jo uansett ( dvs jeg er jo det) m i forskjellige grupper der, så man "sprer seg" jo frivillig, også 😊

Skjult ID med pseudonym Micke ma. 17 okt. 2016 13:34

Enkelte ganger har menn her på sukker spurt etter facebooken min, men det synes jeg blir for privat; jeg ønsker å ha en skille, og ønsker ikke blande sukker med facebook. Jeg kjenner jo ikke de som kontakter meg her, mens facebook er jo for venner og familie.

Skjult ID med pseudonym bakerinnen ma. 17 okt. 2016 13:35

Jeg blir kun kontaktet av ukjente. Veldig smigret når det er gutter/menn ned i 24 års-alderen. Men jeg har byttet profilbilde fra i sommer ( som viste meg halvt i bikini) til et litt annet bilde så jeg får ikke så mange henvendelser mer.

Det er som regel menn rundt 30-40 år som tar kontakt. Man vet jo aldri tenker jeg.

Møtte en kjekk fyr på butikken for noen måneder siden. DA datet jeg en annen og så ikke på denne karen... noe jeg angrer på i dag. Han bor jo tydeligvis i nærheten OG vi hadde kjemi, men jeg turte ikke gi han telefonnummeret mitt da han spurte fordi jeg akkurat hadde møtt en annen....som det ikke ble noe med :P Makan ass.

Jaja.

Utfordrer deg til å kontakte noen i dag så oppdaterer du oss på hvordan det har gått :P

Skjult ID med pseudonym camo ma. 17 okt. 2016 13:40

Jeg får stadig venneforespørsel fra tilsynelatende oppegående amerikanske soldater stasjonert i Kabul.

Noe sier meg at jeg hverken er særlig tiltrekkende eller ser spesielt smart ut. Lett bytte mao 🙄🤔

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 17 okt. 2016 13:44 Privat melding

He he, @camo; jeg har fått noen sånne forespørsler jeg også. ;)

Skjult ID med pseudonym camo ma. 17 okt. 2016 13:54

De ser flotte ut, men blir ingen aksept her altså. Har hatt langdistanse til Afganistan en gang i tiden, men han var både ekte, norsk og faktisk soldat. Herremin, funker denne svindelen fortsatt? Trodde det var universielt, at dette er tøys. Enkemann i fjong uniform, fra USA, jobber i Kabul og vil bli venn med Camo på fjesboken liksom. 😂

Skjult ID med pseudonym mad max ma. 17 okt. 2016 13:57

Facebook er stedet du sjekker mulighet for et ligg med en ex :) helt normalt.

Du bare starter med sån "hei hei, skulle bare høre hvordan det gikk", så beleilig sjekke sivilstatus evt prøve få han/henne til å si noe dritt om kjæresten sin, så suntilt hinte om noe fint dere gjorde sammen og i forbifarten nevne muligjeten for en liten "hookup" for å ehh. Høre litt mer hvordan det står til. Fordi du bryr deg virkelig.

Skjult ID med pseudonym bakerinnen ma. 17 okt. 2016 14:14

mad max da!

Sånn er det ikke :P

Skjult ID med pseudonym Undrende M ma. 17 okt. 2016 14:32

@Bakerinnen
Jeg har ingen i kikkerten nå bortsett fra hun jeg kontaktet i helgen. Har ikke fått noe svar tilbake. Det kan jo være at meldingen min har blitt filtert bort og hun ikke har sett den eller rett og slett fordi hun ikke er interessert. Dette er en venn av en venn.
Så da fikk du en liten oppdatering der hvertfall :p

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 17 okt. 2016 14:50 Privat melding

Ja, noen sånne har jeg vært borti også , Camo,- både her og på FB ,- de begynner m "Hei" der også 😂

Skjult ID med pseudonym mad max ma. 17 okt. 2016 16:31

Bakerinnen: så klart ikke.

Exen du ikke har prata med på et år sender melding i sene natterimer fordi han/hun virelig lurer på hvordan det går med deg :)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 18 okt. 2016 00:11

Send kjekke amerikanske soldater og italienske sugar daddys hitover da 🤗🤗🤗

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 18 okt. 2016 15:37

Sjansen for å bli sett på som en ekkel stalker er vel relativt høy ved slik Facebook kontakt.
Med annet dere er medlemmer av samme singelgruppa eller noe sånt. :P