Alle innlegg Sukkerforum

Hujedameg!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Råtass ti. 18 okt. 2016 00:05

Jeg vil ha noe seriøst, trygt og godt, hvor samhold, integritet og stolthet er viktige ingredienser i det lange perspektiv.
Jeg må være en ønskedrømmende konservativ fjott!😀

Det viser seg å være lite spennende for mange kvinner 😛

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 18 okt. 2016 00:08

Høres ut som du er en av de damene BURDE satset på:-)

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 18 okt. 2016 00:12

Jeg tror ikke jeg kjenner noen, som ikke vil ha det i et forhold som er varig :-) Problemet er å finne den man opplever det sammen med. Det ordner seg nok for deg også, Råtass :-D Plutselig :-)

Skjult ID med pseudonym Råtass ti. 18 okt. 2016 00:14

Har da litt draget.. men mange er ikke så veldig dype synes jeg, kanskje derfor det blir så mye nytt på markedet hele tiden 😀

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 18 okt. 2016 06:43 Privat melding

@Råtass: Jeg tror de fleste egentlig drømmer om det - særlig blant kvinnene - så du burde ha meget gode sjanser for å treffe den rette. 😊

(kvinne 61 år fra Østfold) ti. 18 okt. 2016 08:04 Privat melding

Da er vi nok mange fjotter i så fall.

Skjult ID med pseudonym my ti. 18 okt. 2016 09:08

Slutt å klage Råtass, du ser bare på de damene som er så glad i sitt eget speilbilde at ingen mann noen gang vil få dem og etterpå ønske å beholde dem.
Gå for oss i stedet så ordner alt seg.

(kvinne 53 år fra Østfold) ti. 18 okt. 2016 09:50 Privat melding

Vil ikke de fleste ha noe seriøst, da? Man beveger seg vel bare i forskjellig tempo, og egen tålmodighet kan jo også spille en rolle, eller..?

Skjult ID med pseudonym Råtass ti. 18 okt. 2016 10:30

Synes det er så som så, jeg har nok litt bagasje, og er muligens mer opptatt av trygghet en gjennomsnittet :) Føler ofte jeg er ute av kurs når jeg drar fram viktige kjerneverdier, der ofte mange er mer spenningssøkende orientert. Ja, det har helt sikkert noe med typen jente/kvinne jeg faller for :P

Men i det virkelige liv ser man jo også resultater av det jeg tenker på, senest i går så jeg noen på facebook i en romantisk middag, hvor vedkommende hadde brutt ut fra et forhold for litt over en måned siden ( et forhold med barnehagebarn, gift). Bør man ikke gå litt stille i dørene å ta det litt med ro en stund da? I slike spørsmål er jeg forbausende nok på kollisjonskurs med majoriteten :)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 18 okt. 2016 10:48

Jeg er nok like fjottete som deg @Råtass.... ;-)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ti. 18 okt. 2016 10:48 Privat melding

De fleste er vel i en eller annen grad opptatt av trygghet. Selv om det kan komme til uttrykk på forskjellige måter. Og så lenge du er klar over, og klar på hva du søker så er du jo ikke ute av kurs. Du har bare ikke funnet henne som er på samme kurs som du er :)

Uavhengig om man har barnehagebarn eller ei så er det vel ikke nødvendigvis alt man trenger å flashe på fb. Og i en sånn situasjon som du beskriver så kan det nok bli ekstra sårt for den som sitter igjen alene.
Kan være greit å vise litt hensyn.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 18 okt. 2016 10:59

Kanskje den nyskilte hadde blitt sviktet for en annen, og pynter på selvtilliten sin ved å flashe at de har sjansen på andre? Folk i krise gjør mye rart.🙂 Det er bare oss selv vi kan gjøre noe med til syvende og sist. Trygghet og tillit og ønsket om å forplikte seg overfor den andre, kommer som oftest først etter litt tid. Man må gjennom mye usikkerhet og en periode hvor man blir kjent, og hvor dette kan utvikle seg.

(kvinne 53 år fra Østfold) ti. 18 okt. 2016 13:06 Privat melding

Trygghet et viktig,- Vil påstå at heller få er klar for å etablere nye varige kjærlighetsrelasjoner før det har gått bortimot et år, kanskje lenger, også, spesielt m barn i bildet ,- Kommer selvfølgelig an på hva slags forhold man har vært i. Personlig opplever jeg at flere ikke har funnet tilbakestille seg selv, og hva de vil, og er mer opptatt av hvor lang tid det har gått siden ditt eller datt.. at man søker en erstatning for det som var, -så skynde seg langsomt synes jeg er lurt 😊

Skjult ID med pseudonym AlltidBlid ti. 18 okt. 2016 13:47

Letingen etter noe seriøst, trygt og godt viser seg å være langt vanskeligere enn antatt for min del. Tror ikke det handler om en ønskedrøm Råtass, men hvordan man lager drømmen til virkelighet. Har møtt en del menn med samme ønske som meg selv (i hvert fall på papiret). "Problemet" jeg ofte møter på er at man tror man skal finne både kjemi, trygghet og legge en felles plan for resten av livet etter en kaffedate. Kanskje venter en bedre dame på neste kaffebar? Kjemi kan utvikle seg etter en stund, tillit og trygghet tar lang tid. Tror man må våge å bruke denne tiden, selv om det er en langt mer krevende enn å fly fra date til date. Man blir fort kresen her inne, og jeg tror mange forventer at "kravlista" skal oppfylles på alle punkt.