Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan treffer dere avgjørelser?

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Vest-Agder) to. 20 okt. 2016 11:33 Privat melding

Hei :)! Jeg er litt nysgjerrig på hvordan dere treffer avgjørelser når dere skal date?

Jeg treffer egentlig ganske rasjonelle valg og vet hva jeg ønsker og treffer avgjørelser med hodet. Egentlig forklarer mye siden jeg skal treffe en kvinne som er flott på alle måter, men som jeg ikke har sett på som interessant før. Magefølesen sier "ingentig galt", hjertet sier "ja" og hodet sier "hmmm... skeptisk...".

Gleder meg å lese deres innspill :)!

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 20 okt. 2016 11:37

Hvor vil hodet ditt med 'skeptisk', design, form/farge - brutto registertonn?

Noe helt annet er jo dersom det kommer fram graverende info. som ikke har kommet fram i mailing, SMS, samtaler...

(kvinne 37 år fra Telemark) to. 20 okt. 2016 11:42 Privat melding

Kombinasjon av fysisk tiltrekning, at vi er på nogenlunde samme ståsted i livet, praten går lett og at jeg kan ane en mental match...
Kan godt skravle en liten stund, men prøver å få til et treff relativt kjapt.
Lykke til med date da... :)

(mann 45 år fra Vest-Agder) to. 20 okt. 2016 11:48 Privat melding

blingbling:

Det går ikke mye på design, form og farge. Det er heller bakgrunnen. Er selv en urban person, gründer og til de grader man kan være det kosmopolitt. Har derfor sett etter noen (!) felles trekk på den fronten, men nå er det ei som er velforankret i landlige strøk som har fanget min interesse.

(mann 45 år fra Vest-Agder) to. 20 okt. 2016 11:50 Privat melding

Moxie

Samme ståsted i livet gjelder nok ikke for henne og meg, men vi har en veldig fin dialog på FB og i telefonen.

Takker :)!

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 20 okt. 2016 11:55

Kjør på! De av oss fra landet som ikke er omtrent mentalt tilbakestående har ingen problem med å matche det der. Norges største bygder er altfor små til å huse urbanitet og kosmopolitter. Jeg har vært i dialog med mange i din situasjon, og jeg er utkantfant (som rett nok har bodd i Metropolis) og har komt godt fra det. Stor diff. i utdanningsbakgrunn (ei fra yrkesskole og en forsker, eller vanligst motsatt i dag da) er myye mer krevende. Den førstnevnte aner ikke - og har ikke forutsetning for å følge tankesprangene.

(mann 50 år fra Buskerud) to. 20 okt. 2016 11:57 Privat melding

En date er sjelden nok, må flere til for å bli kjent og går samtalen trått så er det vel ikke den rette, ei heller om vedkommende har gjort seg opp en mening om meg etter 30 min.
Det forteller meg at denne kvinnen har problemer med livet sitt og da er det like greit å gå.
Så har vi disse kvinnene som må ha hjelp av en venninne for å avgjøre, det er da man lurer på om det er kjæreste eller utstillingsmodell dem trenger.

Men fiks en date fort så man slipper å skrive med hverandre i 6 mnd for å finne ut på første date at det ikke var som man trodde.... 6 bortkasta mnd.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 20 okt. 2016 11:57

Ja og lykke til med date ja.

(og glemte - urbanitet og kosmopolitisme er ofte selvbedrag - og oftest fordom og 'dialekt')

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 20 okt. 2016 12:00

Er forhåndsarbeidet gjort godt nok - og bilda ferske, går ingenting til grunne på en halvtime. Eller motsatt - er man i posisjon til det, ryker man i mailinga, SMS, tlf.samtaler...

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 20 okt. 2016 12:31

Panda: om en kvinne gjør seg opp en mening om deg etter en halv time, så har hun problemer i livet sitt? Virkelig? Shit da er jeg i trøbbel...

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 20 okt. 2016 12:38

Mortain: så spennende:) ikke hver dag hjertet sier ja. Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 20 okt. 2016 12:42

Jeg har prøvd å date med hodet før, det var alltid mislykket. Venner har jeg nok av. (Eller i hvert fall noen) Hjerte og mage og kropp er det som skal snakke når man dater eller involverer seg. Man kan gruble seg i hjel, men livet blir gråereksjonsproblemer uten at hjertet er med. Er hjertene der og begge vil, vil det andre og praktiske kunne løses. Kanskje dere kan utfylle hverandre? Kanskje hun vil oppleve at det beriker livet hennes å komme inn i din urbane verden, og kanskje kan det berike ditt liv å komme inn i hennes? jeg bor jo på landet, men har jevnlig behov for å reise til byen. Jeg håper jeg finner en som kan bli med meg på kulturelle happenings, som er avslappet og koser på Grünerløkka, men også som kan ha glede av å bli med meg på date i ei øde koie hvor det er stillhet, bare oss og en helt annen puls som gjelder.
Følge hjertet du. Blir det feil gjør det gysla vondt, men livet er hakket bedre når man kjenner det i sitrer i hjertet. Man taper bare om man aldri prøver.

(mann 50 år fra Buskerud) to. 20 okt. 2016 12:50 Privat melding

Folk har vel trøbbel allerede når dem må være anonyme på et sjekkested PiaPia....

(kvinne 55 år fra Akershus) to. 20 okt. 2016 12:58 Privat melding

Jeg ser faktisk stadig flere gode argumenter for at enkelte burde skrive under pseudonym.

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) to. 20 okt. 2016 12:59 Privat melding

@ Panda : Du fremstiller deg selv som ufattelig arrogant, nedlatende og rett ut ganske dum...
Og det kommer ikke som noen overraskelse at du blir blokkert av så mange som du sier at du blir...Kanskje en pekepinn om at DU bør gå i deg selv...
Og sånn til opplysning...forum er et sted for meningsutveksling og generell prat, " sjekkingen " forgår som regel på pm...

Jeg har aldri møtt deg, og jeg har allerede gjort meg opp en mening om deg ser du...Og det er IKKE fordi jeg har problemer med livet mitt..

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) to. 20 okt. 2016 13:00 Privat melding

@ Mortain : Så spennende, masse lykke til :)

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 20 okt. 2016 13:02

Piapia: Såpass med trøbbel tåler du vel:)

Mortain: Kjør på og lykke til😍

(mann 48 år fra Vestfold) to. 20 okt. 2016 13:12 Privat melding

Rasjonelle valg, tja. Enig med Kiara. Problemet er at kjæresterier har mange veldig irrasjonelle elementer. Seksualitet er et av dem. Du kan jo tenne på en person du "vet" du ikke passer sammen med. Dette skaper problemer, så vi forsøker (på nettsteder som dette) å rydde disse av veien med "kloke valg". Men når beslutningene blir for kloke og fornuftige forsvinner gjerne spenningen.

Skjult ID med pseudonym griseprat to. 20 okt. 2016 14:16

>at vi er på nogenlunde samme ståsted i livet,

hmmm, foreldrene dine kan sikkert hjelpe deg med å finne en slik partner;)

>ei heller om vedkommende har gjort seg opp en mening om meg etter 30 min.

kvinner er antagelig betydelig mer kyniske og svart-hvitt her. Det skjer jo rett som det er at en tilbringer flere timer sammen, før en forelsker seg i noen, men på tross av dette er det regelen og ikke unntaket at kvinner legger opp til et 30 minutter, vinn eller forsvinn plott. Kanskje spead-dating hadde vært bedre, så en slipper å kaste bort flere minutter om en ikke umiddelbart kjenner at det kiler i magen?

>Jeg har prøvd å date med hodet før, det var alltid mislykket.

I så fall har det kanskje en del å gjøre med måten du bruker hodet på også? Som jeg er inne på over, så skjer det hele tiden at folk tilbringer opp til flere timer sammen - i levende live, før de forelsker seg. Og en kan falle for noen en aldri hadde ventet på forhånd.

>gråereksjonsproblemer

hva er egentlig "gråereksjonsproblemer"?

(kvinne 37 år fra Telemark) to. 20 okt. 2016 14:49 Privat melding

griseprat:
Jeg tror du skjønner hva jeg mener, men det sitter litt langt inne i dag, kanskje? ;-) Snakker om skjellsettende ting i livet som eksempelvis barn, det å velge å si opp jobben for å flytte nærmere den man er blitt glad i... Sånn litt store ting. Hva har dette foreldrene med å gjøre (med mindre du er totalt avhengige av deres nærvær og støtte)?
Det er åpenbart ikke et kriterium for deg, og det er jo for så vidt helt ålreit. :)

Skjult ID med pseudonym my to. 20 okt. 2016 14:51

Les Hjernen er stjernen! Det er hjernen som forteller deg alt, også når du skyver skylla på eller takker hjertet

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 20 okt. 2016 15:16

Griseprat; Det ville aldri falt meg inn å date noen så mye at det til sammen ble mange timer, når det kun var hjernen som syntes den andre var en fin kandidat. Personlig ønsker jeg at det skal være noe hormoner og følelser i sving, når noen skal bli annet enn venn. Jeg er likevel helt enig i at forelskelse gjerne oppstår når man tilbringer mye tid sammen. Min siste skikkelige forelskelse var i en som jeg ut fra sukker og hvordan vi ellers lever, var helt overbevist om at var helt gjensidig utelukket for hverandre. Vi møttes i andre settinger, slik at vi ble kjent uten den evalueringen som følger med dating. Jeg tror fortsatt det hadde blitt knallbra med oss jeg, om han hadde vært like optimistisk som meg og hatt samme følelser. Det siste er det viktigeste da.😁

(mann 51 år fra Østfold) to. 20 okt. 2016 15:37 Privat melding

Vi treffer egentlig ingen avgjørelser i det hele tatt... Avgjørelsene blir tatt uten for vår rekkevidde og så er det vår utakknemlige oppgave at komme med en tilsynelatende rasjonell forklaring på hva som har skjedd... Alt imens "vi" tror at "vi" har bestemt noe som helst :-)

(mann 45 år fra Vest-Agder) to. 20 okt. 2016 15:57 Privat melding

Først og fremst, takker jeg alle dere som heier på meg :)!

@blingbling
Mye sant i det du skriver. "(og glemte - urbanitet og kosmopolitisme er ofte selvbedrag - og oftest fordom og 'dialekt')"
Tenker at jeg manglet takhøyde tidligere ved å fokusere på hva som matcher kriterier (sjekkliste, habitus) istedenfor å se hva som kan være bra for meg (trivsel med partner, supplementere og gi hverandre et løft).

@PentBruktM

Interessant tanke. Minner meg litt om Bernard Cornwell “Wyrd bið ful aræd” - Skjebnen er ubønnhørlig, man kan ikke lure den...
Isåfall ville hjertet bare en være en metafor for å følge stien man er ment å gå.

@My

Fy ;)... nå har jeg jobbet så hardt med en treklang av hjerne, hjerte og mage.... (litt selvironi her...)

(mann 44 år fra Oslo) to. 20 okt. 2016 16:04 Privat melding

Chatten har alt å si for meg. Det må være en mental kjemi - deretter må det være grunnlag for en fysisk tiltrekning og så må vi være enige om hvilket sidetall vi er på i livet. Som regel bare hatt hyggelige dater men så er det jo det lille ekstra som avgjør om det er vits å gå videre :)

Skjult ID med pseudonym Greve to. 20 okt. 2016 16:17

Jeg bruker Excel spreadsheet som jeg eksporterer til grafer og kurver. Men når det kommer til selve avgjørelsen blir det krone og mynt, og noen ganger horoskop.

Skjult ID med pseudonym my to. 20 okt. 2016 16:28

Mortain, gode mann

Hjerne, hjerte og mage minner mest om oppskrifter på innvollemat akkurat nå 🍲
Hva med den delen som ligger bak skambeinet? Er det bare skamfullt å kjenne på reaksjonen derfra? Også styrt av hjernen riktignok, men der har hun (hjernen altså) slettet alle sine spor 🤖

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 20 okt. 2016 16:32

Benner når begge er fullt påkledd på date er et godt tegn (men ganske slitsomt;).

Følg ønskekvisten👍🏼

(mann 40 år fra Hordaland) to. 20 okt. 2016 16:34 Privat melding

Flyt i chattingen, viser interesse/ omsorg, har humor, noen like interesser/ verdier og ser sjarmerende ut... sett med mine øyne 😊

(kvinne 55 år fra Akershus) to. 20 okt. 2016 16:37 Privat melding

@blingbling: Også jeg som alltid har trodd at det ordet ble stavet med nd og ikke med dobbel n. Så feil kan man ta 😎

(mann 40 år fra Hordaland) to. 20 okt. 2016 16:39 Privat melding

Enkelte av oss i Bergen kaller bensinstasjonen for benner'n 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 20 okt. 2016 16:48

@Darky: pussig nok så gir ingen av variantene oppslag i verken nynorsk eller bokmålsordboka (rigsmaal har jeg ikke sjekket). Trolig så ny nynorsk at språkrådet ikke har tatt tak i 'saken' ennå. Tyder på fritt fram.

Og det skal helst ikke være så mye bend på'n😉

Skjult ID med pseudonym Klatremus to. 20 okt. 2016 16:51

Kvist, @bling? 😂
Skal vi heller si gren eller tynn stamme?

Skjult ID med pseudonym camo to. 20 okt. 2016 16:51

Bestemte meg for å møtes, fordi magefølelsen sa så. Magefølelsen hadde rett! Det var 😍 umiddelbart og jeg ble en fnisete og nervøs fjortis igjen. Herlig!!

Det var ikke gjensidig.

Magefølelsen tok rotta på meg der. 😞 Det var siste sjans for sukker for min del.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 20 okt. 2016 16:58

Jo - men det heter jo ønskekvist fra V(A)-bransjen.

Smaker på: Ønskegrein... Ønskestamme.... - vel, kjenner ingen 'napp' av begeistring 🤔

Stamtreet? Hugleiksstauren? Litt landbruksaktig..?

Lever godt med kvist...😉

Skjult ID med pseudonym Klatremus to. 20 okt. 2016 17:13

Hugleiksstauren 👍🏻😂

(kvinne 55 år fra Akershus) to. 20 okt. 2016 17:16 Privat melding

@camo: Py når det skjer 😔, men ikke gi opp. Drømmemannen din kan være i ferd med å registrere seg på sukker i dette øyeblikk! Kanskje han strever akkurat nå for å bestemme seg for hvor kunstnerisk han er, hvor mange år til han skal ha barn eller hvor han skal plassere seg på lekenhetsskalaen. Og fortviler lett for han synes ikke bildene hans er gode nok. Hold ut 😊

Skjult ID med pseudonym my to. 20 okt. 2016 17:38

Bling
Jeg har verken ønskekvist eller hugleikstaur, men kanskje sitrekløft eller heter hun rett og slett bare Smaug.🐉

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 20 okt. 2016 17:39

camo da. Jeg satt jo på en stubbe i skogen å ventet på et kyss, men så viste det seg at det var feil skog😉

Skjult ID med pseudonym camo to. 20 okt. 2016 19:12

Rumpa; går for lilleulv heretter. Du er for vanskelig 😎

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 20 okt. 2016 19:46

Ligger her i fosterstilling og tårene triller. Mobbes av lilleulv og får passet påskrevet av camo😭

(mann 34 år fra Oslo) to. 20 okt. 2016 19:51 Privat melding

Treffer ganske dårlig.

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 20 okt. 2016 19:53

Kjære, vakre, vene camo (tror jeg da) ikke vær så tøff og avvisende.

La oss prøve samme skog en gang

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 20 okt. 2016 19:57

Du må ikke sitte i skogen med Rumpabar, alt for lenge nå. Selv om maurene er borte og det sikkert er behagelig, kan frosten bite deg. Frossen sæd gjør seg best på tank.

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 20 okt. 2016 20:00

Kiara😂

Er ikke så kalt ennå. Blir bare drivis litt utpå kvelden.

Skjult ID med pseudonym camo to. 20 okt. 2016 20:29

Hvem har inside scoop om rumpabar og lilleulv? Camo vurderer jaktsesongen på nytt 😆

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 20 okt. 2016 20:44

camo: På gli😉

Ta på klær, lag trutmunn og møt med godt humør og åpent sinn😉

Skjult ID med pseudonym camo to. 20 okt. 2016 21:13

Assa, er det ingen som kjenner'em? 🤔😂

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 20 okt. 2016 21:21

Du må passe deg å holde på drivisen til den er smeltet da, rumpemann. Det kan fort bli smertefullt ellers :-D

Skjult ID med pseudonym camo to. 20 okt. 2016 21:23

Har han aldri bukser på rosa? 🙈😱

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 20 okt. 2016 22:03

Ha litt tiltro da camo. Bruker bukser når det passer seg sånn😉

Skjult ID med pseudonym camo to. 20 okt. 2016 22:04

Skeptisk. Gutta fra Andeby har lite annet enn fjær å by på 🤔

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 20 okt. 2016 22:07

Synd du er så pysete😜

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 20 okt. 2016 22:08

Si ikke det Camo... Det kan jo hende det er litt spennende under fjæra, når du bare får de ut av barnetv.

Skjult ID med pseudonym camo to. 20 okt. 2016 22:09

Jeg? Pyse?

Sjæl!!! 🤔

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 20 okt. 2016 22:11

Ja camo. Traff jeg et ømt punkt😂

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 20 okt. 2016 22:18

Tror de er ferdig spleiset jeg altså... Problemet er for han med rompa at han må se den kamuflasjefargede damen i skogen... Hun må finne stubben hans rett og slett. Han liker sikkert damer som jakter.

Skjult ID med pseudonym camo to. 20 okt. 2016 22:19

Stubben? Er det under fjæra mener du? 😱

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 20 okt. 2016 22:22

Mulig😂 Han sitter på den sier han, så det står it'j på størrelsen. 😁

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 20 okt. 2016 22:22

Her jeg kommer fra er stubben det som står igjen etter at et tre er felt, men åpen for andre forklaringer😜

Skjult ID med pseudonym camo to. 20 okt. 2016 22:23

Hahaha Kiara! Du vil IKKE vite min umiddelbare assosiasjon her nå 😂🙈🙈🙈🙈🙈😱

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 20 okt. 2016 22:26

Kiara. Ikke viktig med skog. Kan møtes hvor som helst for meg altså, men så godt kamuflert denne at det er litt vanskelig.

Skjult ID med pseudonym camo to. 20 okt. 2016 22:28

Engstelig for ukjente nakne rumper 🙈

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 20 okt. 2016 22:34

Løsning: bli kjent😊

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 20 okt. 2016 22:37

Hehe, jeg vil ikke vite, men antar at den hjalp på motivasjonen, Camo. :-D Dere får ha lykke til!! Med eller uten rumpe og stubber :-D

Skjult ID med pseudonym camo to. 20 okt. 2016 22:37

Under vurdering 😎

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 20 okt. 2016 22:43

Må vel være ferdig vurdert nå vel. Damer assa😂

Skjult ID med pseudonym camo to. 20 okt. 2016 22:50

Denne dama er ikke som andre damer. So ro ned og ta på deg buksa 😎

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 20 okt. 2016 22:52

Setter meg på en stubbe å venter. Tror det er verd å vente på😉

Skjult ID med pseudonym camo to. 20 okt. 2016 22:58

U have no idea 🤗😎😜😉🙄

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 20 okt. 2016 23:06

Kun fantasi😜

Finner sengen her og skal drømme fine og litt vågale drømmer😉

(mann 37 år fra Rogaland) to. 20 okt. 2016 23:34 Privat melding

Gjensidig kjemi og interesse er viktig faktorer for at jeg skal gidde å ta en date.

Enveiskjøring går sjelden bra.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 21 okt. 2016 03:34

Jeg er ihvertfall glad for at hodet ikke lar seg rive med magefølelsen og hjertet. Greit å ha litt kontroll på ting. :P

Så selv om alt annet skulle stemme, så er det til syvende og sist hodet som bestemmer.