Alle innlegg Sukkerforum

Den rette ... ?

Vis siste innlegg
(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) fr. 14 sep. 2007 09:41 Privat melding

Begrepet "den rette" er jo noe som alle har hørt om, men tror dere det finnes mer enn EN .. ?
At det kanskje finnes 2, eller 10 eller til og med 100 personer her i landet som "bare er den rette" ... ??
Og ... vil man EVENTUELT merke det utifra mailing her inne ... ??? ...... det siste er vel det store spørsmålet mitt .....
.. hadde vært morsomt å høre om noen andre har noen tanker om dette ....................... :o)

(mann 55 år fra Akershus) fr. 14 sep. 2007 14:43 Privat melding

Synes faktisk denne tråden var interessant. Hva skal man svare på dette da mon tro... . Jeg tror det er mange som er "den rette", men man har jo ikke mulighet til å treffe alle som bor i dette landet, så JEG ser det omtrent slik: De fleste mennesker har en bestevenn eller venninne (ikke kjæreste) som de har hatt nærhet til gjennom mange år - kanskje nesten hele livet. For meg er "den/de rette" en kvinne som jeg har/får et slikt forhold til, men hvor tiltrekning/ å være glad i, osv. blir på en annen måte. Har faktisk tenkt litt på dette... - derfor fanget temaet min interesse. For meg er det vanskelig å "se" hvem som er den/de rette her inne - om hun i det hele tatt er her. Man kan fantasere og se for seg personer her inne som noe helt spesielt, men når man møtes kan det allikevel bli feil - har selv erfart det tidligere. Vi mennesker er jo så forskjellige: Noen finner en ny potensiell kjæreste dager/uker etter ett brudd, og etter neste - en person de blir like betatt av. Andre igjen leter og leter og blir fortvilet over at de ikke kommer noen vei.

Det blir nok noe enklere å ikke ha så mye fokus mot "den rette", men forholde seg til de man møter på veien og konsentrere seg om disse uten å tenke så alt for mye på at det finnes sikkert en der ute som passer enda bedre :-).
Ikke lett dette, men kanskje ikke så rart om man søker en kjæreste som man ønsker å leve et langt og rikt liv sammen med - for de som gjør det.
En litt lengre tanke dette enn det du spør om, men allikevel... :-).

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) fr. 14 sep. 2007 15:13 Privat melding

Hei Givi :) Ikke lett dette nei, men jeg tror faktisk at du har rett. Kanskje man søker & søker etter noe som ikke finnes? At det beste livet man kan ha er å leve sammen m noen man er bestevenner med .. ?? .. og det burde jo være nok ... ? Likevel tror jeg kanskje d vil finnes endel i mennesket som hele tiden (besvisst eller ubevisst) jager videre på en måte ... slike "gnister" i livet vil vel dukke opp hos noen ... eller alle .. enten man VIL eller ikke :o)
Jeg tror iallefall at d ikke er lurt å kaste seg inn i noe nytt bare dager etter et brudd (eller uke for den del .. )
Men som jeg skrev .... ville man eventuelt lagt merke til m en gang at d er noe spesielt ved den man skriver med ... ??? ....
Det tror jeg ikke nemlig ............... kan jeg ta feil ... ?? ...

(kvinne 51 år fra Akershus) fr. 14 sep. 2007 15:41 Privat melding

Hei på dere begge to.

Kjempe interessant syns jeg også.
Jeg har vært skilt i litt over 3 år nå og har i grunne tenkt en del på det med den rette jeg også.
Jeg tror at man i forskjellige faser av livet kan treffe den rette i forhold til hva vi leter etter. Man møter noen som kan føles riktig i forhold til der du er akkurat da, men etter en periode er det mange ting som endrer seg og det var ikke den rette allikevel.
Det blir litt som venner som dukker opp i ens liv, noen har man for alltid mens andre blir borte og nye kommer til.

Men som Givi skriver, er nok det med vennskap et godt utgangspunkt, men kanskje med et lite snev av kribling i magen....

Jeg tror ikke at man kan kjenne at det er den rette ved første chat/mail, men en viss spenning kan man jo føle ved første mail.
Man må nok treffes "live" før man vet om spenningsfølelsen fortsatt er der.

Ladyblue, du ble vel kanskje ikke noe klokere av dette men...:-)

Ønsker dere en fin helg.(mann 55 år fra Akershus) fr. 14 sep. 2007 15:44 Privat melding

En del mennesker takler lite å være alene, spesielt etter at et lengre forhold er avsluttet. Lurt... ?, nei, det er vel en annen sak, men man har ikke alltid helt kontroll på følelser og tanker, osv.. :-). Jeg traff en gang en kvinne etter laaaaaange tlf.samtaler på forhånd. Jeg har ikke noen gang vært i nærheten av en slik kjemi på telefonen med en kvinne - hverken før eller siden. Vi kunne snakke sammen i flere timer uten nærmest å måtte berøre noen "fornuftig" temaer i det hele tatt. Det var virkelig gøy å snakke med henne - tiden bare fløy avgårde. Prøvde å unngå tlf.samtale med henne etter kl. 2100, da det ellers var vanskelig å få nok søvn. Er det mulig var min tanke. Det var i fritt for at jeg fantaserte om både det ene og det andre før vi traff hverandre. Nå hører det med til historien at hun hadde lagt ut et bilde av seg selv som ikke passet helt med virkeligheten kanskje... - for å si det slik, m.m.. Hun la ut nytt profilbilde etter den opplevelsen... etter velment råd fra meg, og jeg ble veldig mye klokere... :-).

Det er viktig å kunne se og forstå forskjellen på forelskelse og kjærlighet/ virkelig være glad i en person. Forelskelsen i seg selv er det selvfølgelig fristende å oppleve igjen og igjen, men man trenger jo stort sett ikke yte noe ekstra på det tidspunktet - forelskelsen går helt av seg selv den :-).

(kvinne 57 år fra Oslo) fr. 14 sep. 2007 16:21 Privat melding

Jeg tror det er mange rette for hver og en av oss, takk og pris for det. Tenk bare på alle de som bor et lite sted og alikevel finner en... eller to som er mer vanlig nå for tiden, etter hverandre da ;-)
Noen er nok "rettere" enn andre, de som ikke er 100% rett er ikke dermed feil. Noen er rette for oss NÅ. Om de forblir rette livet ut eller for en kortere periode er ikke altid lett å forutsi. Alle forandrer og utviler seg og det har inflytelse på forhold også. Om et forhold er rett i noen måneder for så ikke å være det lenger er ikke dermed "feil" men de fleste ønsker vel noe som varer lengre enn det.

Selv har jeg fått overraskelser ved treff av "nettmenn", og det har gått begge veier. Noe kan en vite ved å skrives, noen vil føles spesielle men de er ikke nødvendigvis det ved treff, eller omvendt. Jeg har truffet enkle av sukkers medlemmer som jeg har følt at jeg nok kunne bli glad i om vi hadde gått inn for det. Ikke nødvendigvis vill kjemi og om det ville gått dypt nok vet jeg ikke, men følelsen om muligheten har vært der. Det er ingen som passer 100%. Vi er alle forskjellige heldigvis så noe blir det nok å akseptere ved den andre selv om vi kanskje skulle ønsket det var annerledes.

Jo rettere vi vil ha drømmepartneren jo lengre tid tar det nok før vedkommende dukker opp, men det er noen for oss alle, stol på det :-)

(mann 45 år fra Buskerud) fr. 14 sep. 2007 16:21 Privat melding

Tror det finnes flere som kan gå inn under kategorien "den rette", da blir det vel teknisk "de rette"... ;) Men kjernen er nok at man må treffe personen på ordentlig for virkelig å få kontakt, mailer, sms og telefon holder ikke, tror man trenger kommunikasjon i alle tre dimensjonene.

Enkelte mennesker får man bare umiddelbar kontakt med, og er personen i tillegg attraktiv på andre måter er det meste gjort.

Har opplevd det... Èn gang.... ;)

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) fr. 14 sep. 2007 18:05 Privat melding

Til Givi vil jeg si at du har så rett, veldig rett. Har opplevd d samme selv, men ved møtet ... nedtur .... omtrent ... selv om bildet stemte :) Det der er så rart .... at man kan ha sånne telefonsamtaler om null & ingenting .. :)) Og så er d ikke "noe" likevel ................. men jeg kjenner så godt på meg hva du mener ... tror vi har samme oppfatning av ting jeg ... :)))
Som SenoritaM skriver ... litt kribling i magen skader ikke :o) vil vel tro d er et "must" .... :o)
Og ikk minst til Kreative i Oslo ... tror du kom m en setning vi alle kanskje burde tenke over : "Jo rettere vi vil ha drømmepartneren jo lengre tid tar d før vedkommende dukker opp " .... og kanskje er lista så høy at han aldri dukker opp ... ?? ... Noe å tenke på for oss alle .. ?? ......
Og jeg tror Simba71 også har rett .... mailer, sms & telefon holder nok ikke .... Selvfølgelig fint m kontakt ute på "eteren" når man sitter alene ... men man finner best ut hvem man har m å gjøre ansikt til ansikt :)

(mann 66 år fra Oslo) lø. 15 sep. 2007 08:39 Privat melding

Det har kommet mange fornuftige synspunkter på dette temaet,særlig enig med Givi. Forelskelse og varig kjærlighet er ikke det samme. Spørsmålet blir,som det er nevnt , hvor høyt ligger lista og hva er dine preferanser Ladyblue. Om du fokuserer mye på utseende/kropp kan du utelukke mange som kanskje er "rette". Har vel litt tro på at å lese profiler grundig,se på matchtreet og sende/motta noen mailer vil gi et inntrykk av personen som mulig partner, men man må absolutt møtes for å få visshet.
Har vel ellers inntrykk av at mange jenter/kvinner ser etter en Brad Pitt/Bruce Willis (lookalike) som liker å lage mat,støvsuge,skifte bleier,osv. Hva om man heller fokuserer på å finne en partner som er like opptatt av å yte max for å få forholdet til å fungere som deg selv. Selvfølgelig forutsatt at det finnes tiltrekning og kjemi. Det er trolig der de fleste forhold strander,fordi man ikke drar i samme retning eller vil kjøre sitt eget løp samtidig som man har et forhold.

Skjult ID med pseudonym Jente 31 lø. 15 sep. 2007 09:57

Glem systemet her inne ,når du møter den rette så bare vet du at det er det du har lett etter.
Ja selvsagt finnes det flere av "den rette" (Heldigvis).. og hvis du har flaks treffer du ikke fler samtidig , for det kunne blitt litt problematisk. Men i teori kan mann jo være forelsket i flere personer samtidig... (i teori !!) men som det er sagt her det er jo ikke det samme som "the reel thing".
Mann kan jo møte en som mann tror er den rette men så viser det seg at det var feil.
Og har fått bevist det gang på gang at mann ikke behøver å få et bilde av personen igjenom mail og chat. Det gjør mann ikke før mann møtes.Har blitt stående med store spørsmålstegn i øynene og lure :er dette samme person ???
Vel håper på bedre lykke neste gang...

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 15 sep. 2007 10:19 Privat melding

Skjønner egentlig IKKE hva du mener trådstarter ... (?) For det første er det en god felles grunn for at folk havner her inne, nettop pga ET (2-3) ødelagt forhold osv osv ...
Om det da bare skulle være EN rett så har vi tråkka i salaten hele gjengen, for da er det faan ikke håp i hælvete for å si d slik ... :/
Dette betyr at det MÅ være mer enn 1 rett, og det MÅ være mer enn 2, og faktisk 3 åsså ... kanskje 4, 10 aner ikke hvor mange kandidater det finnes ... sikkert en hel haug ..
Grunnen til at jeg tror det er såre enkel fordi at ca 65% av oss skiller lag etter ganske få år... Dette tror jeg er mye pga at folk ikke SER hvem partneren er før det er 2late liksom ... dagen en går fra hverandre kommer hele sannheten kommer frem, og DA angrer mange nettop pga at de kanskje ikke selv en gang vet hvem de er ... hmm ? hm ?

Så over til ditt siste spørsmål ang mail osv ... JEG personlig tror at hele mailgreia ikke holder mål, FORDI hverken sukker.no eller noen av oss andre har peiling på HVEM som skjuler seg bak en profil osv ...
Svært mange av oss mennesker er en gang så EGOhuer at jeg tror profilene på de forskjellige nettstedene inneholder mye "drømmer" og piss om slik man egentlig ønsker og være, og kanskje ikke slik man egentlig er osv ... (?)
Om noen med hånden på hjertet kan si at de har vært 100% ærlige i sine profiler og generelt etc. så blir jeg svært overrasket ..
Eneste jeg kommer på i farten som er dønn ærlig er vel deg Givi :p
Meg og Slikkepott deler vel 2plass, så DA kan dere jo tenke dere hvordan resten av gjengen er... ;)


Mvh/Breg
Nemo

(mann 36 år fra Vestfold) lø. 15 sep. 2007 11:51 Privat melding

Nå har ikke jeg like lang livserfaring som mange i denne tråden, men jeg har likevel et helt klart syn på dette temaet.

Jeg tror ikke, og har aldri noen gang trodd på uttrykket "den rette". Først og fremst, så tilsier uttrykket i seg selv at man snakker om én person. Og det er ofte det folk snakker om når man snakker om "den rette" også. At det liksom skal være en eneste person av de X milliardene på denne kloden, som er den ene rette. Jeg tror at om det skal være realiteten for noen, så er det de som er så kravstore i forbindelse med valg av partner at kun en eneste person klarer å oppfylle alle kravene. Og da er det vel kanskje personen selv som har et problem, og ikke de potensielle partnerene?

Jeg vet at folk ofte tenker på den rette mer som noe sjebnen har bestemt etc. Men jeg er ikke den som tenker på den måten, og ser mer realistisk på ting (tror jeg).

Tenk på tidligere forhold du har hatt. Spesielt de langvarige. Hvem har ikke opplevd å bli kjæreste med en person, alt er helt topp, tiden går, man har det kjempefint. Forholdet føles så riktig. Det går flere år. Føles det ikke som at den personen er den man skal tilbringe resten av livet med? Jo, det gjør gjerne det i de situasjonene. Men de er fortsatt fortid. Betyr det at den personen var den rette, men sluttet å være det? Det i seg selv gjør vel at "den rette" i seg selv er et ganske vagt uttrykk.

Konklusjonen min er vel at jeg tror "den rette" bare er noe man egentlig styrer selv Etter et lengre forhold er gjerne ikke noen av de to personene den samme som den var før forholdet, eller ville vært på samme tidspunkt uten forholdet. Samliv er ikke noe annet enn det man gjør det til selv

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 15 sep. 2007 12:02 Privat melding

Jævli bra sagt makini ... kunne sagt ALT det der selv om jeg hadde komt på liksom ...

Akkurat slik er det som du sier ..

Mvh
N

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 sep. 2007 12:23 Privat melding

Vel Nemo ... jeg antar at du ikke synes jeg er "ærlig" nok ..... ?? ......
Hvorfor det mon tro ... ? ....

Skjult ID med pseudonym girlie lø. 15 sep. 2007 12:49

Det finnes flere Rette:
Det finnes Mrs og Mr Right, og Mrs og Mr Right Now.

Den Rette for en der og da er der man selv befinner seg i livet, og når/om man fohåpentligvis utvikler seg mentalt og livserfaringsmessig og den andre part muligens ikke gjør det i samme takt og på samme basis,
vil det ofte stagnere og den du trodde var den Rette for alltid, viser seg så å være den Rette der og da.
Da tar ofte et slikt forhold slutt.
Ingen av våre Rette på veien er dermed Feil, men en vi skal lære noe fra og også til,
for å utvikle oss som mennesker.

Jeg har forøvrig en gruseærlig profil Nemo, og jeg vil tippe at om noen tar seg bryet med å svare på det så er vi nok flere om det
enn de 3 du nevner, deg selv inkludert...

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 sep. 2007 12:52 Privat melding

Godt sagt girlie :o)
Ingen kan sitte hjemme bak sitt eget tastatur og påstå at mestepraten her inne er uærlige i profilen sin :o)

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 sep. 2007 13:57 Privat melding

Slapp jobb eller ikke, det gjelder å ikke tenke over for mye hva man skal skrive i profilen, men skrive d som faller en naturlig inn der & da .... ikke korrekturlese, endre & korrigere .... da blir d ikke naturlig ...
Skriver en d som faller en naturlig inn de få minuttene d tar å skrive profilen, da er d ekte, og en selv .... :)

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 15 sep. 2007 14:58 Privat melding

Ladyblue : For meg kan du like gjerne være fake som hvem som helst, jeg kjenner deg overhode ikke og du kan derfor ikke spør meg om hva jeg tror og ikke tror liksom ..
Jeg tror ingenting om noen før jeg er blitt godt kjent med de om du skjønner ... Det er faktisk folk som har blitt lurt på feks msn i mange mnd før de har blitt avslørt osv osv ...
Folk er blitt så desp i dag at noen tar vel hva som helst bare de får tak i, hva vet jeg .. ALT er blitt så stress og vi har vel flesteparten av oss orntli feeling av å være ganske slitne innimellom jobb,unger,lån,dating,spising,puling og lille tiden som er igjen blir vel brukt på sukker og soving .. :p

Noe av det vanskeligste i livet MÅ vel være dette med og finne seg en partner som varer livet ut liksom .. DET som faktisk er meningen når en står fremme med prest og "ringpåfing" .. snart er vel odds for og være sammen mer enn 2-3 år minimal..

Hvem har hatt lengst forhold her av dere da ? har hatt 6 ¨år selv ... og 2 på 5år før det ... hehe ikke noe og skryte av liksom, syns egentlig det er mega tragisk... enda verre er det at jeg ikke "slet" mer enn ca 2-3 uker etter forrige brudd enda jeg var døød glad i hun ...

Forstå det den som kan , men om vi ikke tar oss sammen snart blir vi mer eller mindre halvsøsken hele gjengen siden ca alle har unger med alle osv osv ...
Satt pittbittlitt på spissen men allikevel, føler jeg er ganske ærlig når jeg taster... hva tror dere ``?

Pst!! ladyblue : stiliig farve..

Mvh
NemO

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 sep. 2007 15:17 Privat melding

Nemo ..... tidligere skrev du jo dette da ...

" Eneste jeg kommer på i farten som er dønn ærlig er vel deg Givi :p
Meg og Slikkepott deler vel 2plass, så DA kan dere jo tenke dere hvordan resten av gjengen er... ;) "

- Og så skrev du dette :

" Ladyblue : For meg kan du like gjerne være fake som hvem som helst, jeg kjenner deg overhode ikke og du kan derfor ikke spør meg om hva jeg tror og ikke tror liksom ..
Jeg tror ingenting om noen før jeg er blitt godt kjent med de om du skjønner ... "

- Litt som å tisse i motvind .... ???? .......

Du har dine meninger, men de spriker som nordavinden som kommer fra alle kanter ..................... smiler her, tror du er en Hobby-Kvervulant jeg :)

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 15 sep. 2007 15:31 Privat melding

Ladyyy : huffa, Når jeg sa : "Eneste jeg kommer på i farten som er dønn ærlig er vel deg Givi :p
Meg og Slikkepott deler vel 2plass, så DA kan dere jo tenke dere hvordan resten av gjengen er... ;) "

Trodde faktisk de fleste skjønte at DET var ment som en spøk ? Kan forresten at Mr Givi på bakgrunn av et innlegg han skrev tidligere er ganske så ærlig, men hva meg og Slikkepott er har jeg ikke noe kontroll på ... :p

du sier selv at det som faller deg naturlig inn og skrive der og da eller hva du nå sa, så funkerdet kanskje på deg men ikke på meg for har rettet på profilen min sikkert 3-4 ganger alt så DA vet du det liksom ...

hahah syns du er vittig når du sier "tisse i motvind" aldri hørt den før ;)

Tror meg og deg har noe felles, hva matcher vi ? :P

Skjult ID med pseudonym småkresen. lø. 15 sep. 2007 16:30

Godt han holder seg innaskjærs da.. ut fra bilde fremstår han som kapteinen på det synkende skipet... hoppet i livbåten og rodde for livet..(den rutinen er han iallefall god på).. og som det fremgår av bilde.. han kom i land og er tørr antakelig.???? (ville jo være ille om han var impotent og var plaget av enurese da).. imotsetning til passasjerene og han utvalgte besetning.. som ligger strødd etter strendene i beste fall med livet i behold.....eller er jeg helt på bærtur nå sukkervenner... vi som ikke var med i tellinga blant de 3-4 over..??

Skjult ID med pseudonym småkresen. lø. 15 sep. 2007 16:39

Og ladyblue.. du som jo fremstår behagelig.. selvsikker og spennende...50 mil fra meg riktignok.... du skremmer sånne som han (kan jo sammenliknes med lett enurese) da sånne oftest føler seg mer vel med de usikre og svake av det annet kjønn.. har jeg rett??? ( artig å følge med om akrobaten blir til østers her nå) (ser forøvrig på meg selv som en avslappet klovn full av behagelig ballast.)

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 sep. 2007 16:59 Privat melding

- Ikke godt å vite når du spøker og når du er alvorlig vet du Nemo ... ser jo du har fargerike kommentarer og meninger om det meste her inne :) Jo mer utagerende jo bedre :)
Dessuten burde du ikke endre profilen din så mye, vi andre her inne får jo problemer mht hvilket skap vi skal plassere deg i :)
Om vi matcher noe du & jeg er vel tvilsomt siden jeg sjekker omgivelsen rundt meg før jeg tisser :o)))))

Og til min kjære småkresen :o) D første var bare rør, ante en syltynn tråd i d fjerne, men sporet av ved impotensen .... men det var aldri min mening å skremme noen :o) Jeg ville iallefall ALDRI skremt bort en klovn :o)))

Skjult ID med pseudonym småkresen. lø. 15 sep. 2007 17:07

Er jo litt bekymret over hva som får den det gjelder til å kaste ut så mye motsigende på disse sidene da... og tyst som en østers her er han blitt.. håper det er en noget lettere diagnose selvfølgelig..og utsagnet over.... var ironi på en tørr kaptein alene i båten..
ikke alvorlig.. og jeg er dødsavslappet noe du jo nå har funnet ut.. (får jeg melding om).. hoppet ut og leser...

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 15 sep. 2007 17:37 Privat melding

Småkresen : ? hehe såvidt jeg gidder og kommentere hva du sier siden du gjentar deg selv ca hele tiden døgnet rundt, NÅR skal du feks forholde deg til en av trådene du babler i uten og komme med noe så borti heiteste at det er rett og slett ikke er mulig og ta deg seriøst ?
Har du lagt merke til en liten forskjell mellom meg og deg der du sitter babler ? Feks har vel ikke de svakeste bilde av seg selv og kanskje facer litt mer hva de sier til enhver tid ? ... Selvsagt er dette frivillig men noen antenner har du vel når du "diskuterer slik du gjør" ... syns du bør holde munnen lukket innimellom så slipper du og komme med døve kommentarer som ca aldri tilhører topic? :p
Hva med å være litt mer voksen og feks svare dama på tråden, om du i hele tatt vet hva den handler om ?

Lady : Ja huff jeg ble orntlig redd deg, du ser skummel ut og hehe vi hadde dårlig match så DEN gikk nok ikke...:s

Ha 1fin kveld susehuer ;)

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 sep. 2007 17:56 Privat melding

Vel .... småkresen påstår nå iallefall ikke at min profil er uærlig :o)
Nå vet jeg hvem han er siden han har lagt igjen en melding til meg privat, og tro meg : Han er i høyeste grad oppegående & "voksen" :)
Men ... for å finne igjen tråden her inne ..... er det noen andre som har noen tanker vedr "den rette" ..... ? ...
Hilsen Susehue ... ?? ... :o)

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 15 sep. 2007 18:01 Privat melding

hahaha jo han er vel den mest voksne jeg har sett på lenge... susehuer sa jeg for og holde liv i tråden din litt lenger kanskje, men småen er et susehue uansett hvor du ser hehe skjønner ikke det er mulig en gang .. :p

TOPIC ja ... Hva sitter du igjen med av svar i hode ditt liksom, blitt noe klokere tross alt en del som har svart deg da.. ?

Skjult ID med pseudonym Panzer lø. 15 sep. 2007 18:07

Lissom? Liksom? Lixom?

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 sep. 2007 18:21 Privat melding

.. nå er du ikke snill med småkresen .... synes jeg ..... kanskje på sin plass med en unnskyldning til ham .. ? .....
.... klarer du det Nemo .. ? ....
Joda, jeg fikk endel svar, og de klokeste ordene kom fra Givi :o) + Kreative ....... :o)

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 15 sep. 2007 18:29 Privat melding

Skal JEG komme med unnskyldning for at HAN kommer inn i alle mine tråder og bare prater piss ?

HAHA den var vel god .. :p Ja Mr Givi tenker seg om mer enn en gang før han taler tror jeg hehe

Nå må jeg på trening for å få ut litt aggresjon haha LIKSOM ;)

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 sep. 2007 18:38 Privat melding

Nemo : --- krmt --- ... nå var det egentlig MIN tråd ha kom inn på :o) .... remember .. ? ....

Og Mr.Givi synes jeg er en høyst oppegående kar med utrolig mange intressante tanker .... han virker snill, god & ærlig ... hadde han bodd nærmere skulle jeg invitert på kaffe :o)

... ( aner jeg en liten "stikker" til Panzer" .. ? ... ) ....

Tren ivei du min kjære Nemo ... kanskje du er litt spakere til kvelden ... ? ..... :o)

Skjult ID med pseudonym småkresen. lø. 15 sep. 2007 18:40

der har vi nok ulikheten mellom Nemo og meg.... jeg gjentar et utdrag som benyttes i jobbsammenheng.. mange personer behøver nok en slik påminnelse...

ar ut en replikk fra foredrag som benyttes i jobbsammenheng...

Klatremus...fra hakkebakkeskogen...

Han får en håven kommentar.... man kan ikke leve av:

-å synge og spille gitar.. være munter og ikke gjøre noe nyttig....

-hvorpå klatremus svarer.....

-man kan ikke dø av det heller.....

Eller døgnflua som sa til sin makker når solen gikk ned.. skal vi kose oss litt kjære....

--hun svarte... ikke i kveld ........han rakk aldri å oppleve det å leve...

-jeg hang også ut en direktør i dag.....duuh..var flink idag.. kast det stramme slipset og slapp av litt nå.. kurset er over.... . poenget er det samme......

Et tankekors for alle dødsalvorlige i hverdag og i fritid.....

som en dag lurer på hvor livet ble av.....og aldri gjorde noen sidesprang eller ble synlige på noet vis....


---faktisk verdt å ta noen sidesprang og tørre litt iblant..og nyte det....

Ikke holde masken så stram og vedlikeholde den meg å løpe avsted for så å komme like alvorlig tilbake..

Vær avslappet og positiv til andre og forsvar de som behøver det... i beste robin hood stil...

Våkne kaptein nemo...

og husk for all del.. ta med mennesker i nød om du ser noen spesielt der ute i havgapet....

Skjult ID med pseudonym Panzer lø. 15 sep. 2007 18:43

Mye surr her...

Hva røyker du småkresen? ;)

Skjult ID med pseudonym småkresen. lø. 15 sep. 2007 18:46

Jeg røyker ikke.. du er tydeligvis ingen oppegående kvinne.. jeg holder forresten kontakt med trådstarter og vi har det litt artig akkurat nå.. er det ikke derfor vi er her...

Skjult ID med pseudonym prikkprikk lø. 15 sep. 2007 18:52

småkresen, har tilgode å se deg skrive et innlegg med rene setningsavslutninger ( punktum,komma,punktum)

...... og...siden....du....er...i...alle...trådene....her...fortida....og...man i-..allefall--- halvveis...må lese innleggene..dine..også..for ..å
kunne følge.....med.--i trådene-----..nedover, kunne...du.........-----være...så..snill...å--...begrense-.....prikke-bruken......takk...--
da..det------blir så--..slitsomt å ......--forstå ... hva du..egentlig ..prøver å si...når ...oppholdene...gjør...at setningene..mister..sin---sammenheng.......til--tider-----..........ta..--kk :)

Skjult ID med pseudonym småkresen. lø. 15 sep. 2007 18:55

Bare hyggelig..... Skal det være mer før det stenger.. (sitat sunde)..

Skjult ID med pseudonym girlie lø. 15 sep. 2007 18:57

he he, småkresen, det er 50 % sjanse for å ta feil av kjønnene bak et innlegg noen ganger...

Nope, tror heller ikke Panzer er noen oppgående kvinne....da jeg vilt tipper han er en mann.. ! he he
(og siden han har svart på vegne av menn i en annen tråd...)

Skjult ID med pseudonym småkresen. lø. 15 sep. 2007 19:02

Nå skal småkresen pynte seg for nye høyder...et par øl.. en jeger.. og vips....lever han litt annerledes.. livet er herlig dere...

Skjult ID med pseudonym Panzer lø. 15 sep. 2007 19:14

fint at småkresen.... som fikk god kontakt med trådstarter... de møttes i kardemomme by... en vindfull aften i forrige århundre... en grå sofa... lidenskap!... men det endte med.... små trådsneller.... ruller rundt uten planer i livet.... men, det var i går.... nå er det i dag som gjelder.... lørdag kveld.... møte vesener av kjøtt & blod.... pepperkaker?.... vitainer og proteiner.... nei, nå....... holder det.... må finne..... kvinnen i mitt liv....

ha en fin lørdag, det skal jaffal jeg :D

Skjult ID med pseudonym småkresen. lø. 15 sep. 2007 19:59

Et snev av smålighet ute og går..... det er lov.....du kjenner tross alt ikke småkresen.. ala robin hood....heiser min hale med litt hvitt som tegn på fredlige hensikter.... du er tilgitt....

Skjult ID med pseudonym prikkprikk lø. 15 sep. 2007 20:04

he he ! Panzer...ikke med sidestykke..men..med ja...uten sidestykke...den der ! :-)

ha en fin lørdag der du også, ler ennå her :-)

Skjult ID med pseudonym Panzer lø. 15 sep. 2007 20:05

Jeg kjenner ikke.... småkresen... men vi kjempet samme på de tørre slettene utenfor Jerusalems murer.... rundt år 1000.... du kalte meg.... Sigurd Jordsalsfar... med korset på skjoldet og sverdet i hånden.... lange timer på slagmarken... men vi overlevde... om enn bare så vidt... jeg heiser.... det ..... hvite flagget... mine hensikter er ei onde.... jeg taler ei med kløvd tunge... rid med vinden du Robin Hood.... og vær ei redd.... jeg er der og dekker din rygg....

;)

Skjult ID med pseudonym prikkprikk lø. 15 sep. 2007 20:13

he he !!

ja, han har jo "heist sin hale med litt hvitt som tegn på fredelige hensikter"
( hæ??) så da er det vel greit .... ( ?)...
før i tiden røyka de fredspipe, men hale med hvitt på som vifter er nå tydeligvis det nye.

he he

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 sep. 2007 20:16 Privat melding

I alle dager :o) Ler meg nesten av stolen her :o)))))
Går jo ikke an å forlate dere en liiiiten stund jo, har dere hjemme-alene-fest her eller ... ??? :o))))))
Hva med den fine tråden min ?????
:o)

Skjult ID med pseudonym småkresen. lø. 15 sep. 2007 21:03

Tilbake til tråden..... om jeg går på et offentlig utested.. ser jeg stort sett to-tre prefekte av ca 30-50.... ikke dårlig..
og etter litt prat er det stort sett 1-2 av de som er intressante altså 1 av 50 er ganske behagelige å være i selskap med på lang sikt... selv om man er ganske så småkresen....bedre?? god helg forresten.artig men... jeg stikker ut nå...

(mann 55 år fra Akershus) lø. 15 sep. 2007 22:36 Privat melding

Ja, jeg bor nok litt langt unna for en kopp kaffe Ladyblue, men jeg hadde kommet om jeg hadde bodd i nærheten. Matchtall opp på 90-tallet har vi også - ikke dårlig... . Tar det litt rolig noen dager nå, men ønsker deg og de øvrige, samt Nemo :-), en fortsatt fin helg :-).

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 sep. 2007 23:46 Privat melding

Jo, match på over 90 er ikke så verst det :) Fint du stakk innom før du dro Givi :)))
Som du ser så har meningen m hele spørsmålet mitt omtrent forsvunnet :)
men morsomt har d vært selv om jeg har savnet innspill fra flere her på
sukker :o)

Nemo : En underlig skrue du :) Smiler her, du er vel den mest fargerike
personen her inne. Du har en utrolig måte å ordlegge deg på, men jeg støtter
ikke måten du rakker så negativt ned på mennesker du ikke engang kjenner .....
.. men d er vel d som er meningen din også .. ? .. lage litt furuore .. ??
Må iallefall smile av deg .... tøff du :) Jeg liker deg på en pussig måte :o))

småkresen : En koselig kar du :o) skriver masse, med lite meningsfyllt innhold
til tider :o))) ler når jeg tenker på alle som prøver å sette en fonuftig link
til setningene dine og sakens egen kjerne :o))))
( .. pst : 1000 takk for rosene :o))) ....klem til deg :o))))

Kreative : Fint innlegg, masse bra å lese .. og takker spesielt for siste setningen
din. Den var ... en oppvekker .... for oss alle kanskje .. ?? ... Klem til deg :o))

Givi : Smiler her ... må jo bare det ... med såå god match er d vel ikke rart vi
tenker en smule likt :) Alt du skrev nikket jeg gjenkjennende til da jeg leste det ..
jeg har vel visst om at d nok ER slik, men aldri tenkt d høyt kanskje ...
... men d ER tanker som jeg selv også har hatt ..
Og så er d sååå fint å få høre at noen virkelig tenker så fornuftige tanker ...
Synd m den kaffien, tror vi kunne løst mange problemer du & jeg :o)
Stooor klem til deg :) P.s Kjør forsiktig !!!!

Michi : .. vel, du sier jeg er ferdig med halve livet mitt, og at sansynligheten
for at jeg skal møte noen er minimal. Du mener d er noe galt m mine preferanser,
at d er meg d er noe galt med, og ikke alle andre .. har jeg sagt d er noe galt
med alle andre .. ??? ..... jeg kom jo bare med et enkelt spørsmål her inne .. ?? ..
Anyway, jeg forstår jeg ikke henger høyt i kurs hos deg .. men d er greit d vet du :))
Men jeg er glad du har utseendet med deg og at du er en kjekk mann som
jentene beundrer ... ønsker deg hell & lykke videre :)

Og til alle andre : Kjempeglad for alle kommentarer :)))
Gøy å lese hva andre mener, uansett :))))
GOD helg til alle, take care ute i mørket (om dere ikke sitter hjemme da :O)))

(kvinne 57 år fra Oslo) sø. 16 sep. 2007 01:55 Privat melding

Tusen takk for hyggelige ord Ladyblue :-)
Du finner ham nok!
Klem tilbake :-)

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) sø. 16 sep. 2007 02:13 Privat melding

Bare hyggelig :o)
En klok dame du ...... håper mennene i Oslo våkner og finner deg :o))))
Stooor klem :o)

(kvinne 57 år fra Oslo) sø. 16 sep. 2007 02:28 Privat melding

Tusen takk igjen Ladyblue!
En kan jo altids håpe....kanskje du akkurat har vekket noen... En til deg og en til meg ;-)
Stoor klem og sov godt :-)

Skjult ID med pseudonym Panzer sø. 16 sep. 2007 03:08

Jeg legger.... mitt sverd.... til jorden.... Freden råder, kjærligheten kommer.... Jeg snur meg.... Robin Hood.... trenger hjelp.... river meg løs..... kaster inn de siste krefter.... fienden viker..... Robin Hood faller mot bakken.... jeg bruker mine.... siste krefter..... knuser all motstand..... hjelper Robin Hood..... han reiser seg.... takknemligheten vises i hans slitne trekk.... jeg støtter han bort til hans stolte springer.... han klatrer opp i salen.... med det hvite skjerfet virvlende i halsgropen galopperer hans stolte traver inn i solnedgangen... jeg trekker pusten... sverdet opp av sliren.... mer fiendskap.... mer kamp....

trenger hvile...

nå...

;)

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) sø. 16 sep. 2007 12:11 Privat melding

..... verden .... er gal ...... Panzer du Panzer .....

Skjult ID med pseudonym girlie sø. 16 sep. 2007 12:42

he he he, jeg avsluttet dagen online igår med å le meg halvt ihjel, (prikkprikk)
og starter dagen med det samme :-) takker for det, ha en bra dag der panzer !

Skjult ID med pseudonym Prinsesse sø. 16 sep. 2007 18:05

:o)

(mann 52 år fra Oslo) sø. 16 sep. 2007 18:08 Privat melding

Den rette er så klart flere.
Håper bare at den kommer innom en dag....he,he.

(mann 46 år fra Rogaland) sø. 16 sep. 2007 19:07 Privat melding

HERREGUD for et VIRVAR, og Dere snakker om MEG LIKSOM ?
Eneste du småen sier er "Robin Hood" og annet bull, Fatomet på 2 plass da eller ?
Du støtter deg til andre "Forumsvenner" som både har fått roser og blitt panzra;) håper for din del panZerboy at du ikke er mer enn 17 for da slutter de fleste med og skrive Z i nicka sine skjønner du... hehe
Slike som småen blir EID på 2sek av hvem som helst, men dette begynner å bli 2stupid selv for meg..

At du kommer inn i ca alle trådene jeg både har og er i for å prater dritt er ikke tegn på en sikker person hvertfall, på meg virker du som max 16-17 ? Kan umulig være SÅ barnslig og 40, da syns jeg faktisk synd på deg ;) Er Robin med på dette eller ?

Topic : Mener selvsagt at bare en rett for deg lady, nemlig MEG .. punktum finale lalala^^ huff greit og finne ut av noe liksom ..

btw : de galne har det godt, tenker da selvsagt mest på dere kospoS ;)

(mann 66 år fra Oslo) sø. 16 sep. 2007 19:12 Privat melding

Har vært på en hyggelig date i helgen og er glad det var debatten om "den rette" her på sukker som sporet av,ikke toget jeg reiste med. Det var da voldsomt til kjeftbruk og fjerne innlegg folkens! Må jo takke deg Nemo,for en annenplass i ærlig profilering! Og
faktisk : Jeg prøver å leve etter regelen "kan du ikke være ærlig så hold kjeft!" De kloke ord som har blitt sagt av noen i denne tråden er definert av Ladyblue,synes dog makini fortjener honnør for sine synspunkter. Det er ikke alltid man må ha lang erfaring for å se poenget! Enig med Nemo der,godt sagt makini! Hva med deg Givi ? Hva skjedde med profilbildet ditt? Har du ikke vært den ærligste allikevel eller tok du for mye Møllers tran før helgen?

Skjult ID med pseudonym småkresen. sø. 16 sep. 2007 19:20

imponerende at nemo holder ut...og han som skulle jogge ut( om han idet hele tatt slipper ut) litt energi.. begynner å lure på hva som får han spikret eller lenket?? til tastaturet... en kan jo bare undre....
han har innlagt strøm da iallefall..

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) sø. 16 sep. 2007 19:20 Privat melding

Ler her :o)
Nemo .. mente du meg ... ????
Takk for pene ord slikkepott :))))) Du har noen herlige meninger :))))))

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) sø. 16 sep. 2007 19:22 Privat melding

P.s Givi er nok på tur en stund, det er Mr.Standin som profilerer så lenge :o)

Skjult ID med pseudonym Panzer sø. 16 sep. 2007 19:28

Av alle her på forumet er nok Nemo den siste som bør slenge dritt om andres språkbruk... Men jeg gidder ikke bli provosert av en som diskuterer som en trassen 4-åring.

Gjør som Kaptein Nemo, lag en ubåt og reis til Verdens Ende, ta med deg ytringene dine og la de gjære sammen med deg...

(mann 66 år fra Oslo) sø. 16 sep. 2007 19:36 Privat melding

Takk Ladyblue! Jeg er beroliget nå. Kommer til å sove godt i natt. Mr. Standin er sikkert hyggelig han også,kom bare til å tenke på en annen tråd om nakne overkropper.... Jeg tror du vil finne den rette bare du følger de rådene du har fått...
Et siste råd til deg og alle andre her på sukker : Gi alltid litt mer enn du tar ! Du vil føle glede ved det, det vil gå deg bra og du vil leve lenge i landet !

Skjult ID med pseudonym småkresen. sø. 16 sep. 2007 19:39

Takk panzer...ffor ditt syn på saker og ting... bekrefter jo at vi er flere.. med eller uten grå stær alt etter hvem som kommenterer....
Og Ladyblue... bare cruiser avgårde akkurat så selvsikker og avslappet som jo kler en.. ekte lady.. ( og takk har lady fått tidligere)

(mann 46 år fra Rogaland) sø. 16 sep. 2007 19:54 Privat melding

Panzer : nuzzzinuzz med Z, at du gidder ? hehe

Lady :Tror nok det bare er meg som er den rette for deg ... du trenger en tøffing LIKSOM som tør og ha bilde av seg selv, og som har nok penger til at du blir driitbortskjemt med kjoler, biler,vin og reiser ... :p

Blir du trøtt av å gå når vi er på tur feks i Hardanger ja da BÆRER jeg deg bare rundt omkring der DU vil gå selv, kan bare peke så svinger jeg der du sier, herregud np .. holdt på med trening i maange år haha

kaller jeg lowalÅWa det lady grgrr :p

(mann 66 år fra Oslo) sø. 16 sep. 2007 20:04 Privat melding

Takk for oppklaringen Givi! Kjøper den,er vel lov å leke litt uten at folk skal gå av skaftet. Var bare bekymret for stoffskiftet ditt.....
Ha en god natt og god tur når du drar! Går i vinteropplag selv sist i oktober,da får andre ta seg av snømåking og alt det andre vinteren har å by på.

(mann 46 år fra Rogaland) sø. 16 sep. 2007 20:08 Privat melding

Slikkepott : Svarer deg på mail i morra jeg, men FINT at ting gikk som forventet .. du fortjener det !!!

Ha en fin kveld alle :p

Skjult ID med pseudonym Tittentei sø. 16 sep. 2007 20:10

@ Nemo: har du fått noen diagnose?

Skjult ID med pseudonym småkresen. sø. 16 sep. 2007 20:16

Vi er i ferd med å sette en nå......men den skinner jo igjennom allerede.... P........som han jo selv bruker.....

Skjult ID med pseudonym girlie sø. 16 sep. 2007 20:30

Synes panzer har mange gode poenger i innleggene sine jeg.

Om han har en z i nicket så er vel i såfall ikke det mer fjortis enn å bruke EID som et begrep.
I følge de som har greie på det ( jfr avis-artikler om data-lingo ) så er dette begrepet forbeholdt kidsa på The Gathering
( årlig data-treff i Vikingskipet på Hamar), og der er vel gjennomsnittsalderen på deltakerne ja, nettopp: 18 år visstnok...

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) sø. 16 sep. 2007 20:40 Privat melding

Til Nemo : Tusen takk :) men nå har jeg ikke datet på aldri så lenge, så mulig d hadde blitt litt for skummelt for meg :)
.. men jeg skal huske på det om bilen min noen gang bryter sammen :) ... kunne vært morsomt og sett hvor langt du klarte å gå :o))

Skjult ID med pseudonym Jente 31 sø. 16 sep. 2007 21:49

Så har dere funnet noe svar på spørmålet: er det noe som heter "den rette"?
Eller har dere gitt opp det for lenge siden?

Skjult ID med pseudonym småkresen. sø. 16 sep. 2007 21:52

Jeg har fått munnkurv av en sukkermakker privat.... hvit flagg.. silence...

(mann 45 år fra Buskerud) sø. 16 sep. 2007 21:54 Privat melding

Tror vel at debatten sporet av her og begynte å dreie seg om mye annet....

Men det finnes vel ikke et enkelt svar på det vel? De som møter en de føler er rett for seg opplever jo nettopp det, men det kommer vel an på tid, sted og utgangspunkt tror nå jeg...

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) sø. 16 sep. 2007 22:22 Privat melding

Til Jente31 kan jeg si at jeg egentlig har fått noen gode svar :)
Givi kom med noen tanker det er verdt å tenke på, og ikke minst Kreative kom m et Gullkorn av en kommentar ALLE burde tenke på .... ..... det var Gullkornet sitt det :o)
Ellers vil jeg sende noen trøstende tanker til småkresen :))))
Og Simba71 har rett ... mange sporet komplett av her ................ kanskje de ikke vil vite hva "fasiten" kan være .... ?? ....

(mann 46 år fra Rogaland) ma. 17 sep. 2007 00:15 Privat melding

hehe nåMÅdu gå og lalle sove ladyblå ,, hvorfor blå forresten og ikke gul ? tok det lang tid og bestemme seg for blå ? kunne vært
rød åsså ... faktisk rosa DET kler du :p

Tror faktisk ikke du finner noe svar jeg på hva du spør om fordi alle her inne går og håper på den rette og mange har jo forskjellig bakgrunn i forhold til hvor mange de har vært gift/sambo eller hva det måtte være ...

trorjegda ... men heldigvis fant jo vi oss ganske fortgjort hehe Lykke til med meg liksom ... hmmm overtrøtt kanskje, men rosa ? JAdda jadda ... hvor kommer du fra ? norsk vel ? haha vetta faan hva jeg har fått

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) ma. 17 sep. 2007 01:40 Privat melding

- Fordi LadyPink høres mer ut som kona til Rosa Panteren :)
Og blå er en farge jeg forbinder med mye godt .......... havet er blått f.eks ....
Joda, jeg er Norsk som bare det ... har bodd her hele livet, ingen diffuse aner i blodet ... :o)
Jotakk, skal gå å lalle meg nå ... er like trøtt som Rosa Panteren :o)))