Alle innlegg Sukkerforum

Missing link.... For mye hår

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 01:03

Jeg er en kvinne som er veldig opptatt å holde kroppen hårløs fra øyenbryna og ned til tærne. Synes det er mer hygienisk og kroppen blir dessuten mye glattere, finere og mer behagelig for den mannen som evt skal ha nærkontakt med meg.
Dessuten tror jeg dere alle er enig i at en kvinne som har langt hår under armene, har masse hår rundt bikinilinja, har bart og hårete legger er avstøtende.
Men jeg har også en formening om menn og hår.
Om jeg skulle hoppe til køys med en kar og legge meg inn i armkroken til noe som kjennes ut som en ape eller som en diger bunt med stålull så får jeg totalt turn off, da klarer jeg hverken å ligge i den armkroken mer eller å stryke på denne karen mer. Dette dreier seg spesielt om ryggen og kjønnshårene men det er ingenting i veien for at en mann vokser seg på brystet også slik at evt muskler blir mer synlig. Og om et bryst ikke er trent og til og med kanskje er litt kvapsete så ser det alikevel unektelig mye bedre ut uten enn med hår.
Hvorfor er det slik at det forventes fra oss damer at vi skal barbere oss på alle tenkelige og utenkelige steder (noe de fleste av oss kvinner faktisk selv også foretrekker), mens når vi spør en mann om han kan ta bort litt av det 20 cm lange håret i skrittet, stusse det han har under armene en smule, fjerne håret på ryggen og om mulig gjerne det han har på brystet så blir det totalt hysteri??
Vi har kommet til år 2008 og kommer snart inn i år 2009 og fremdeles så ser en del menn ut som missing links ( det manglende mellomleddet mellom apen og menneske for de som ikke visste det).
I dagens samfunn så kan man forandre på alt man vil og mange kvinner legger seg under kniven for å feks forstørre brystene, mange ganger da etter mannens ønske... Men for en mann og legge seg under en liten laser og fjerne litt hårvekst på rygg og på bryst er visst nesten umulig... jeg ønsker å høre andre folks meninger om dette og håper å få noen svar.

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 01:17

Jeg er helt enig med deg !!!

Jeg tror jeg har minst like mye motstand mot hår på ryggen og i armhuler til menn, som de fleste menn har mot hårete legger og armhuler på oss damer.

Skjult ID med pseudonym Pesetos ti. 30 des. 2008 01:17

I 2008 digget alle damene jeg har vært sammen med maskuline menn med hårvekst. De følte seg mer feminine sammen med en mannemann, og likte å kose med hårene på kroppen min. :)

Jeg er svært nøye med hygienen selv om jeg har hår, huden er forresten full av bakterier uansett hvor mye du vasker deg, så det er en myte at du blir mer hygienisk uten hår...

Forøvrig synes jeg det er greit at dama har hår der de er født med hår, men er ikke noe minus om de friserer det litt:)

Og det er skikkelig turn-off med plastisk kirurgi...

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 01:31

Pesetos: tror du trenger å bli litt mer oppdatert i tiden

Selvfølgelig er det sikkert en del menn som ikke er så opptatt av dette med barbering, men jeg tror menn generelt sett får turn off av hårete damer. Jeg tror faktisk at vi er mange damer som mener det samme som menn her.

Skjult ID med pseudonym lewis ti. 30 des. 2008 01:32

Det er vel en vesentlig forskjell å se ut som en ape eller bare å være behåret? Litt hår under arma og på brystet er vel greit? Selv om jeg er enig i at hår på ryggen sikkert ikke er noe sexy.. Men jeg har aldri liksom bekymret meg så mye over hårete mannfolk..

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 01:34

til Pesetos

Ja ja, det må jo være kjekt for deg:) det finnes sikkert damer som liker pusekatter og vovser og den slags og som derfor synes det er deilig å ha en mann å kose med som har litt hår på kroppen. Jeg også får turn off av plastisk kirurgi, men det med plastisk kirurgi var no bare noe jeg skrev om for å trekke noen praleller som jeg regner med at du forstod. Men om damer er så glad i pelsen din og synes du er en viking og en barsking så er jo det bra for deg og du er kanskje ikke singel, men som du sikkert skjønner så hadde ikke denne dama syntes det...

Skjult ID med pseudonym :) ti. 30 des. 2008 01:35

å barbere bort øyenbrynene, syns jeg høres litt rart ut....

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 01:39

lewis:
Litt hår på brystet og under arma kan kanskje aksepteres uten at jeg får full turn off... Men missing link, da blir det for mye for meg.. Men du skal vite det at både meg og mine veninner tenner mye mer på et glatt bryst og spesielt om det er trent enn et håret bryst. Faktisk heller et utrent glatt bryst enn et trent håret et for mitt vedkommende.

Om du ser feks på de som stiller i NM i Fitness så er det jo ingen av de som har hår på brystet eller på ryggen:) (bare for å nevne det)

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 01:43

Fra øyebryna og ned og ikke fra og med øyebryna og ned, en vesentlig forskjell. Les skikkelig før du kommenterer........!!

Skjult ID med pseudonym Ludo64 ti. 30 des. 2008 01:51

Det er vel forsatt forskjell på å barbere seg og skjære bort halve kjeften.....

Ser ikke problemet med at gutta også skal være velfriserte....

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 01:53

Pesetos: det finnes desverre mange som har mye mer hår enn litt under armene og på brystet, men det som er saken er at det blir aldri noe sak av det. Jeg husker alt det mediastyret det ble for bare noen år sia da Julia Roberts ble fotografert med hårete armhuler på en fest. Det er fordi at det har blitt en 'regel' at vi damer skal holde oss velstelte til en hver tid.

Skjult ID med pseudonym :) ti. 30 des. 2008 01:55

sagt fra før da... nå er øyenbryna mine borte vekk

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 02:03

Sier meg helt enig med "glatt" her. Hårete menn er turnoff delux.

Det finnes ingen sammenheng mellom maskulin og hårete! Fordi en mann har hår på kroppen trenger han verken å være maskulin eller mannemann! Mulig han kan være maskulin, men da er han en ekkel maskulin hårete mann! hehe..

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 02:03

ja du er skikkelig voksen og seriøs du som liksom har fjerna bryna dine, kjekt at folk med tilsynelatende lavere intelligens en skonummeret sitt tørr å hive seg på debatter som trolig ligger langt over dens hode..

Skjult ID med pseudonym Gilde ti. 30 des. 2008 02:11

En totalt hårløs mann ville sett dritkomiskt ut. Ville mista all respekt i gjengen. Tenkt dere situasjoner i fellesdusjer på svømmehaller ol. og komme inn der som mann, glattbarbert fra øyebryna og ned. Hahahaha, liksom "halla gutta, hva er det dere ser på a'?"

Og for en jobb det må være å holde en voksen manns kropp fri for hår! Blir nok ikke som å trimme bikinilinja et par ganger i måneden.... Går glatt med et par brett gillette i uka, hehe. Eller gå inn å bestille brazillian waxing? - fra øya og ned! Bare å sette av den dagen!

Kjempebra:D

Skjult ID ti. 30 des. 2008 02:14

Gilde - vi har samme jobben vi altså, og vi bruker også fellesdusj. Hvorfor skal det være forskjell?

Jeg traff engang en kar, som forventet at jeg shavet meg hele tiden, syntes det var ekkelt med hårete legger. Jeg sluttet helt med det, inntil han vokset brystet sitt. Likestilling vettu! hehe...

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 02:14

nå overdriver du litt GILDE, det er ikke snakk om glattbarbering fra øyenbrynene og ned da.

Skjult ID med pseudonym Ludo64 ti. 30 des. 2008 02:14

Ehhh @glatt; Tror kanskje det er på tide å enten spise eller sove for ditt vedkommende, det er ikke særlig hyggelig å sable ut som du gjør nå....

Men det er jo nesten et år til neste gang julenissen etterspør snille barn, så du kan vel kanskje ta deg inn seinere....

Regner med at det var @:) du langet ut mot.... Jeg tror kanskje :) betyr noe sånt som at "jeg tuller litt nå" i denne sammenheng, og hvis det ikke er akseptabelt i denne tråden burde du kanskje ha merket den med en gang du startet den.

Bon apetit / god natt :)

Med vennlig hilsen Ludo

*som er mett og uthvilt*

(hey, vips!)

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 02:16

men det er bra mange av dere som kunne nappet øyenbrynene litt og da

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 02:17

Gilde:
Hadde du lest innlegget skikkelig så hadde du skjønt hva jeg mener. En mann skal selvsagt ha hår både på armer og på ben. Jeg snakket om oss kvinner da jeg nevnte fra øyebryna og ned. Få med deg et innlegg skikkelig før du svarer på det....
Og en liten ting til... hvorfor er de fleste skuespillere glattbarbert på brystet under krigs scener etc om det ikke er mer sexy??

Skjult ID med pseudonym Ludo64 ti. 30 des. 2008 02:19

@Gilde; hvis du møtte meg i en fellesdusj (hvilket ikke er usannsynlig ettersom jeg elsker vann) og begynte å le av meg fordi jeg er totalt uten et hår på kroppen (kronisk lidelse), så sier det vel dessverre veldig mye om deg.....

Skjult ID med pseudonym Sjonkel_R ti. 30 des. 2008 02:20

Jeg er enig i at glatt = fint

En ting jeg imidlertid ofte stusser på er at en god del jenter tilsynelatende overser håret på overleppen i hårfjerningsprosessen.

Just for the record: Det er ikke ok med hår på overleppa, samme hvor lyst det måtte være.

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 02:22

Sjonkel_R : Ja se her....det tok ikke lange tiden før samtalen skulle vri seg over på damer og hår,

nå snakket vi om menn og hår!

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 02:23

LUDO
Ingen av mine meldinger har vært mentet på deg slik at det sagt, en riktig god natt til deg ønskes:)

Skjult ID med pseudonym Gilde ti. 30 des. 2008 02:27

@glatt: er du ikke litt hårsår nå?

;-)

(kvinne 39 år fra Oslo) ti. 30 des. 2008 02:29 Privat melding

Jeg tror ikke dette temaet kommer til å være et så stort problem for deg som du fremstiller det som "glatt". Du er jo blottet for humor så kan ikke helt skjønne at du skal ha så stor tiltrekningskraft på disse gutta til at dere kommer til intimdelen!

Godt nytt år! :-p

Skjult ID med pseudonym Sjonkel_R ti. 30 des. 2008 02:29

@lady

Ups, noen som følte seg truffet ..? ;-)

Ingen grunn til å gå av skaftet bare fordi jeg nevner at det ikke bare er fryd og gammen når det kommer til hårfjerning hos kvinner heller.

Jeg begynte første innlegg med å si at jeg er enig med TS, det står fortsatt.

Skjult ID med pseudonym Gilde ti. 30 des. 2008 02:31

Vips! Skjønn som alltid;-)

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 02:32

gilde
litt vanskeli å være hårsår i denne sammenhengen, men ser du prøver å skyte fra hoften men i lys av diskusjonens egentlige kjerne ser det nesten ut som om du har falt av lasset. Klarer du å komme deg opp på bena selv eller skal jeg komme og hjelpe deg opp (dra deg opp etter kroppshåra)?

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 02:39

@sjonkel

Jeg er nok en av de damene som har vært opptatt av å være glattbarbert på legger og i armhuler siden jeg var 14 ( er 31 år nå).
Like lenge som jeg selv har barbert meg, har jeg ment at menn burde gjøre det samme, men dette har desverre nesten aldri vært et tema. Så når det endelig blir et tema, blir jeg litt små irritert når det etter bare noen få minutter skal dreie seg om damer og barbering igjen. Spøk eller ikke.

Skjult ID med pseudonym pix ti. 30 des. 2008 02:40

@ Vips, you go girl!
@glatt: alt med måte vennen... snakker vi amerikanske tilstander der til og med dunet på armene ryker? Jøss som du kommer til å slite når du blir gammel... Starter du en tråd må du regne med å få svar, ikke nødvendig å skyte spurv med kanoner vet du:-)

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 02:40

VIPS
Er det meg du sikter til når du snakker om manglende humor? For da må jeg i såfall spørre deg på hvilken bakgrunn du kan si noe slikt.... helt i orden om du tror at jeg ikke har humor og at jeg ei heller kommer til intimdelen med men, men synes du skal være forsiktig med å påstå ting du ikke vet noe om.... men men, tåler alt så fyr løs....

Skjult ID med pseudonym Gilde ti. 30 des. 2008 02:41

@glatt: Takk for støtten, men jeg lar deg egenhendig få avslutte og selv legge lista for denne litt "skøyeraktige" tråden.

Takk

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 02:43

Pix: det er ikke snakk om glatt barbering i den grad vi damer gjør, selvfølgelig ikke!

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 30 des. 2008 02:46

Damer...ikke glem å barbere rumpa deres også... det er det verste som finnes! Glatt forran også snur man på dere, så ser det ut som inngangen til Amazonas!

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 02:47

Trenger ikke fyre løs, jeg tok påstanden min om fraværende humor utfra dette:

(Skjult ID med pseudonym :)) 01:35-30/12
å barbere bort øyenbrynene, syns jeg høres litt rart ut....

(Skjult ID med pseudonym glatt) 01:43-30/12
Fra øyebryna og ned og ikke fra og med øyebryna og ned, en vesentlig forskjell. Les skikkelig før du kommenterer........!!

(Skjult ID med pseudonym :)) 01:55-30/12
sagt fra før da... nå er øyenbryna mine borte vekk

(Skjult ID med pseudonym glatt) 02:03-30/12
ja du er skikkelig voksen og seriøs du som liksom har fjerna bryna dine, kjekt at folk med tilsynelatende lavere intelligens en skonummeret sitt tørr å hive seg på debatter som trolig ligger langt over dens hode..

Uansett, jeg er enig i det du skriver i det første innlegget ditt, og folk skal selvsagt misforstå med vilje fordi de føler seg truffet og selv ikke friserer seg. Sånn vil det alltid være. Noen liker hårete menn, andre ikke. Så da er det bare å finne de personene som er hårløse og go maaaad! :-D

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 02:52

VIPS
Var ikke det en morsom kommentar altså.. Han trodde han var morsom og jeg svarte igjen med samme morsomme tone... Ser ikke helt problemet:) Men men, vi har alle vår sans for humor enten vi liker å være metaforisk, snakke mitt "eget" språk eller skrive slik at alle ser humoren i det:)
Men vi er vel enig i det som er debattens kjerne, er vi ikke?? ingen vits i at vi driver å kritiserer hverandre:) du er ei utrolig flott kvinne ut fra bildet forresten..

Skjult ID med pseudonym pix ti. 30 des. 2008 02:53

Ser jeg må presisere mitt forrige innlegg: spørsmålet mitt om omfang av hårfjerning var til glatt, siden hun skriver "alt fra øyenbryna og ned til tærne".
Jeg vil ha en mann med hår, stinkende tær, navlelo og som ikke er redd for å slippe en fis selv om jeg er der. Hvorfor skal alt være så estetisk tiltrekkende? Livet er ikke vakkert, men det er f... meg godt å leve likevel!

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 02:54

Hehe, ja nå får du det sagt Bongo..

Akkurat slike kommentarer jeg egentlig hadde forventet skulle komme

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 30 des. 2008 02:56

@pix

Jeg har aldri sluppet en fis i ei dames selskap. Det skal jeg aldri heller gjøre, så da vet vi at vi to ikke er noe for hverandre :-D

(mann 54 år fra Buskerud) ti. 30 des. 2008 02:56 Privat melding

Dævven, jeg måtte ta to dype magadrag og lese gjennom greia på nytt, ser at noen kommentarer ikke kommer helt riktig (kronologisk) bla fordi noen av oss (les:Ludo) skriver så jævlig treigt.
Men jeg har samme oppfatning som Vips i hennes oppsumering, og ber nå en stille bønn til eventuelle høyere makter om at noen ikke har vett å stoppe mens leken er god.... :)

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 02:57

Joda, vi er nok helt enige i sakens kjerne!

Jeg må smile av utsagnet til gutta her, om at jenter må vokse/shave her og der. Jeg kan love dere, at vi som er opptatt av hårløse kropper, vi har verken hår på overleppa eller i rumpa! *ler*

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 30 des. 2008 02:58

@lady

Det jeg sa er faktisk sant...rett skal være rett. Begge kjønn bør ha en viss grad av renholdarbeide!

Om du ikke kommer til så be en venninne om hjelp!

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 03:03

pix
En mann med alt håret fjernet fra kroppen ville sett latterlig ut og ville ikke vært særlig til mann. Men en mann uten hår på rygg, skuldre og bryst og moderate mengder under armene og på kjønnsorganet er slik jeg liker det og spørsmålet itt her inne har vært så enkelt som om noen er enig med meg eller ei...

Skjult ID med pseudonym :) ti. 30 des. 2008 03:06

og tulle med deg, får vi IKKE lov til

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 03:06

veldig enig @glatt :)

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 03:17

Bongo
Med speil klarer vi kvinner det mest utrolige så vi trenger ikke hjelp fra noen venninne. Får dere menn hjelp fra kamerater dere da eller?? Å nei, dere synes jo det er fint med hår der dere, hadde glemt det i forbifarten:)

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 30 des. 2008 03:20

@ glatt

Vi er en fast gjeng som samles hver 14. dag og barberer rumpa til hverandre. Utrolig givende og kan enkelt kombineres med drikkeleker, playstation og allsang.

Skjult ID med pseudonym :) ti. 30 des. 2008 03:24

spørsmål: N Å R er det naturlig å komme inn på hår-issuet, når man har opprettet kontakt med en/ei på sukker? For DET er det, så vidt jeg har sett ,ikke så mange bilder av... Må jo nesten spørre vedkommende da, ettersom det er så viktig.... eller?

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 03:25

Bongo
Høres virkelig ut som en givende og gøyal gjeng dere er:) skulle gjerne vært en flue på veggen der... Brukes dere neseklipper eller motorsag som redskap? kan tenke meg det blir en deilig god lukt av en slik seanse. Bruker dere håra til å lage hver sin "gåseduns" pute hvert år da??

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 30 des. 2008 03:26

@VIPS

Rumpa mi er å regne som et naturreservat...nei ikke på utseende, men med strengt regelverk! Der har ingen noe å gjøre. Beklager, lykke til videre:-)

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 03:27

Du anonyme med ditt spørsmål, er det meg du spør?

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 30 des. 2008 03:29

@glatt

Vi samler sammen alt håret gjennom året og har juleverksted rett før jul. Her lager vi nisser, mistelteiner og faktisk har noen klart å lage en veske et år det som en ga i julegave til dama! Hun ble rett og slett drittglad.

Vi bruker tennene.

Skjult ID med pseudonym :) ti. 30 des. 2008 03:33

bare å svare den som vil :) fritt frem.... det var no bare en tanke som slo meg.... og sånn for orden skyld, så er jeg enig stort sett her altså... og mine småkommentarer lengre opp tråden, var det visst bare VIPS og LUDO som "tok"

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 30 des. 2008 03:36 Privat melding

jeg mener at mange menn burde barbert seg litt mere, enig med deg @glatt

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 03:36

BONGO
Må si dere er kreative også klarer du å være morsom også, trodde jeg skulle le meg i hjel da jeg leste ditt svar..... Dårlig ånde er dere i hvertfall ikke redd for. Men et godt råd til denne gutteklubben, om dere hadde tatt alt håret på kroppen så hadde dere kunne laget mye mer... Veldig sakelig og fin klubb du har der.. Tror du må få den annonsert andre steder for det er garantert mange som ville vært medlem i en slik klubb.... få med deg gjengen i losjen om ikke de allerede drive med slik virsksomhet....

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 03:37

Ok :) da svarer jeg for min del:
Man spør om antall hår på kroppen og gjennomsnittlig hårlenge pr. hårstrå (da gjelder dette minus hår på hode, armer og ben) i den aller første mailen man skriver eller svarer på.

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 30 des. 2008 03:44

@VIPS

Du er "receiveren" ikke jeg;-)

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 30 des. 2008 03:50 Privat melding

kanskje litt mer seriøs respons fra damer her i morgen

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 30 des. 2008 03:52

@VIPS

Må jeg virkelig legge ved bruksanvisning til den kommentaren ?:-)

Ok. Her kommer den. Jeg kan godt være stikkerumpe fordi der skal ingen røre på meg uansett. Da er det nok mere sannsynlig at du får noe inn der (aka receiver)

Versågod :-)

Mvh.

Givern

@allenbrun

Det er morsomt å ha det morsom. Prøv.

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 03:56

bongo
hilser du fra meg til vips? det klarer jeg helt selv... god natt alle sammen:)

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 30 des. 2008 03:59

@VIPS

haha...ja jøss :-D Jeg er nok og forblir en lesbe. Så vi er likere enn du tror;-)

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 04:00

BONGO
Fint at du har kommet ut av skapet her inne. Skjønner ikke hvorfor du er så i mot kroppsbarbering, tror du og Jan Thomas kunne utgjort at godt toer lag if u now what i mean:) barber deg og kom deg i seng lille venn:)

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 04:00

hehe, men de i homsepratuljen har i alle fall god peiling på hvordan en mann burde stelle seg, så der kunne du lært noe bongo

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 30 des. 2008 04:02

@VIPS

Nå er det ikke morsomt lengere, for nå har du blitt litt sur....og litt sånn anstrengende og krampeaktig;-)

koz og klemz

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 04:03

Ok Bongo, jeg trodde du var gutt ufra dette utsagnet:

(Skjult ID med pseudonym Bongo) 02:46-30/12
Damer...ikke glem å barbere rumpa deres også... det er det verste som finnes! Glatt forran også snur man på dere, så ser det ut som inngangen til Amazonas!

Men da er du lesbisk da. Trodde ikke dette var en side for homofile og lesbiske ettersom det er dette systemet med match etc, men da har du kanskje logget deg inn som gutt og sjekker jenter og lar de tro du er gutt inntil dere treffes. Dæven, ikke rart mange blir skuffet over datene i virkeligheten. Jeg ville blitt noe satt ut om jeg skulle på date med en mann og det møtte opp en jente med hårete rumpe. Damn it!

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 04:06

Er bongo jente????

i så fall, hvorfor prater du da om ta noen bakfra, med hva om jeg så skal spørre?

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 04:07

BONGO
Ut fra det du har skrevet så har også jeg hele veien trodd du var en mann. Ingenting galt i å være en lesbe men synes ikke du helt har kommet hverken til riktig dating sted eller riktig diskusjonsforum. Det er nok av steder for homoer og lesber som jeg heller ville ha prøvd, der er sjansene en million større. Lykke til i jakten videre, god natt:)

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 30 des. 2008 04:11

@VIPS

uæææ...nå ble du bare litt psyko VIPS;-) Det som var en litt morsom tulle diskusjon har du faktisk gjort til en prestisjetung diskusjon med lange analyser....hmmm.

Jeg tar kvelden nå med største ro i sjelen, trygt vitende om at VIPS sitter oppe en stund til å klekker ut hva hun skal skrive, slik at hun får siste ordet i sin humørløse verden;-)

Lykke til da!

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 04:15

Åh beklager at jeg målbant deg.... :-s Psyko faktisk, jeg kan vel ikke noe for at du snakket altfor mye rundt deg selv. For meg er det ikke prestisjetungt eller analyserende, dette gikk lett som en lek og var ganske så artig. :-D
God natt, sov godt.

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 04:31

BONGO
Du har melet din egen kake og la ikke det gå ut over VIPS.. Det er du som har kommet med dumme utsagn hele natta og ikke henne. DU får komme deg i seng nå bongo og sove godt:)nattaklemz fra en veldig hetro jente til vips og bongo

Skjult ID med pseudonym Organ ti. 30 des. 2008 05:37

glatt: Kvinner bør i mine øyne passe busk og lemmer, helt klart, jeg synes rett og slett det er mye deiligere å være intim med glatt kvinnehud enn hårete ditto. Det har ingenting med mote eller påvirkning fra fra andre å gjøre, har jeg valget er det ingen tvil om hva jeg går for.

Selv har jeg tidvis opperert med en utstrakt hårfjerning selv, jada DER også, og INGEN jenter har hverken ledd eller klaget. De av mine kompiser som har vært "down that road" har heller ikke rapportert om klager... Så kjære medMENN, dere vil garantert ikke tape på å prøve å ta mer enn skjegget på haken. Om de andre gutta ser rart på dere i dusjen er det kun fordi utstyret deres ser MYE større ut når dere fjerner kamuflasjen ;-) Så vær en mann og skill deg ut, det er alltid morsomt.

Når jenter sier at de synes det er komisk og latterlig, eller menn sier de ville snudd i døra om de møtte en helt hårløs dame så er det bare pisspreik, ( Jada, litt streng her nå :-) Sannheten er at du vet aldri om den du går til sengs med er glatt på posen eller har viltvoksende krattskog fremfor åpningen. Jeg er en smule nysgjerrig på hvor mange det er som har forlatt akten med bakgrunn i hårvekst, kjør på!

Skjult ID med pseudonym timeline ti. 30 des. 2008 10:51

@Glatt
Jeg skjønner veldig godt hva du mener for noe, og for min egen del så er jeg vel oftere på besøk med høvelen andre steder på kroppen enn på mine kjære tredagersstubber på haka, og det har jeg vært siden 17-18 års alderen.
Begynner jeg å få hår på ryggen en dag så skal jeg være den første som står å banker på døra til salongen for å få vokset det bort, men resten av kroppen er en annen sak! Mitt tidligere liv som gift inkluderte en ting som vi huleboere kaller utdrikningslag, og mine "kjære" kamerater fikk det for seg at helvoksing av overkroppen måtte være en flott "gave" til meg...
Jeg er ikke så behåret på overkroppen at jeg ser ut som en gorilla, men alikevell så ble resultatet at jeg så ut som en ribbet kylling i 4-5 uker etter dette, hele overkroppen var dekket av blemmer og varmeutslett, (dette ble gjort på en salong)så tro meg når jeg sier at voksing av en manns overkropp fungerer ikke hvis han har mer enn et par hårstrå midt på brystet å "rutte" med!

Jeg har lest hele tråden og jeg ser at du trekker inn fitness utøvere og skuespillere i action filmer som eksempler for å "bevise" at det er sexy med en hårløs overkropp på menn... Det er fint for meg at du synes dette er sexy, men jeg har også hørt mange jenter og damer som har komentert dette andre veien igjen. Og husk på at disse "eksemplene" du trekker inn representerer en brøkdel av befolkningen. Vi snakker ikke engang om 1% her. Men kanskje du da burde legge deg etter disse, istedenfor å prøve å overbevise alle andre om at det er slik det burde være! Husk på at disse fitnesutøverene og actionskuespillerene lever av kroppen og utsendet sitt, noe som gjør at de faktisk kan og ikke minst MÅ bruke timesvis hver uke på hårfjerning, solarium osv... En normal mann med en normal jobb og et forhold har ikke tiden til dette. Den pleien det vil trenges for å vedlikeholde noe slikt på en mann kan ikke engang sammenlignes med den pleien det trenges for å vedlikeholde dette på en kvinne. Vi er rett og slett skapt for forskjellige.

Skjult ID med pseudonym pigalopp ti. 30 des. 2008 11:31

Denne tråden er så lang at jeg ikke har lest alt, men jeg har forandret smak ettersom jeg har blitt eldre.
Da jeg var ung, likte jeg ikke menn med hår på brystkassa, men nå synes jeg det er sexy. Om menn barberer seg nedentil, så er det skikkelig turnoff for meg, og jeg synes det ser helt latterlig ut.
Hår under armene må menn ha, men har de ansiktshår, det være seg bart eller skjegg, så må det ikke vokse villt og uhemmet.

For min egen del, så er jeg glattbarbert under armene og på bena, og bikinilinjen blir holdt ren. Noe mer ville føles dumt for meg, og jeg ville vært usikker på om det var en voksen dame eller en ti-åring mannen var ute etter.

Skjult ID med pseudonym Mr. Bush ti. 30 des. 2008 11:42

Selv om tråden primært omhandler menn, så vil jeg likevel skyte inn at jeg har veldig sans for en skikkelig god dusk!
Håper at det skal komme på moten igjen, og at jentene "tørr" å beholde den.

Skjult ID med pseudonym timeline ti. 30 des. 2008 11:59

@pigalopp
Barbert eller ikke har ingenting med om man ønsker seg ei voksen dame eller en ti-åring å gjøre! Og jeg synes det er en ganske drøy uttalelse å komme med! Jeg synes det er sexy med ei dame som er barbert. det betyr ikke at jeg tenner på mindreårige!

@Mr.Bush
Jeg tror ikke dette har med mote å gjøre. Men rett og slett personlige preferanser. Noen liker med hår, noen liker uten hår. Det er bare opp til hver enkelt. Ingen kan si at noen av delene er feil! :-)

Skjult ID med pseudonym Bunny ti. 30 des. 2008 12:12

Jeg er for det meste enig med TS ( glatt )
Til mindre hår dere har på kroppen , til større område vil man berøre med tungen ; P

Og jeg foretrekker å være glattbarbert ,syns det er mye mer behagelig for min egen del .

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 30 des. 2008 12:14 Privat melding

Hehehehe ... enig med Glatt og Bunny ;oP

Skjult ID med pseudonym Kvinne48 ti. 30 des. 2008 12:19

Jeg har lest diskusjonen med en viss undring. Personlig synes jeg at en hårete mannskropp er flott, både å se på og å ta på. Det er greit at den verste skogen rundt de edelere deler trimmes litt ned og/eller fjernes, men bortsett fra det så synes jeg altså at "hår på brøstet" er sexy...
Selv fjerner jeg hår på bena, under armene og delvis skrittet, men tar ikke bort alt.

En liten kommentar til slutt. Jeg var en gang sammen med en mann som var ekstremt opptatt av at jeg til enhver tid skulle være absolutt helt nybarbert "der nede". Det ble etterhvert en skikkelig "turn-off" fordi spontaniteten og lekenheten ble borte. (Ref. f.eks. hyttetur, man får badet i tjernet men ikke like praktisk enkelt å fjerne hår....) Er det ikke slik at vi tenner på hele mennesket? Og er preferansene da så viktig at man glemmer hvor deilig sex og erotikk er med en person man tenner på og er glad i. For tenning er vel ikke bare pluss/minus hår?

Jeg bare spør!

(kvinne 40 år fra Oslo) ti. 30 des. 2008 12:33 Privat melding

AHA! Nuuuuuuu vet jag varför damer ofta har tandstickor å tandtråd i handväskan!:D
Det har inte jag... Ingen hår i maten tack.;D

Skjult ID med pseudonym Mr. A ti. 30 des. 2008 12:38

Midt oppi alt dette minner jeg om at ut i fra et hygienisk synspunkt er det bedre med hår, f.eks. i skrittet. Transpirasjon fanges opp av hårveksten og fordamper fremfor å ligge på huden og bli kilde til bakterieoppblomstring. Er du som mann glattbarbert der nede blir du klam med en eneste gang, kort tid etter dusj, og det er ekkelt.

Ellers er det skumle greier for en mann å barbere seg der nede (pungen). Et lite skjevt tak med barbermaskin eller høvel, så lugger det eller så blør du.

Jeg ville foreslå for herrer kort klipp, slik at intet hår forstyrrer gleden.

Hva mener damene?

;)

Skjult ID med pseudonym Lemen ti. 30 des. 2008 12:45

Det er en naturlig prosess - jo mer hår som forsvinner på toppen, jo mer får man på resten av kroppen...

Selv gjør det meg ingenting at jeg har hår både her og der, også steder enkelte tydeligvis synes er turnoff. Men det kan man vel ta når man er der, eller? Man gjør seg jo til for sin partner uansett, og hva er vel bedre enn å høre "For deg min kjære"?

Skjult ID med pseudonym timeline ti. 30 des. 2008 12:47

@Mr.A
etter 17-18 år med barbering så har jeg enda tilgode å lugge eller kutte meg, som med alt annet i livet så er det bare snakk om å gjøre det riktig!;-)
Og jeg har ikke noen problemer med at det blir klamt eller uhygienisk heller.

Skjult ID med pseudonym Mr. A ti. 30 des. 2008 12:56

Midt oppi alt dette minner jeg om at ut i fra et hygienisk synspunkt er det bedre med hår, f.eks. i skrittet. Transpirasjon fanges opp av hårveksten og fordamper fremfor å ligge på huden og bli kilde til bakterieoppblomstring. Er du som mann glattbarbert der nede blir du klam med en eneste gang, kort tid etter dusj, og det er ekkelt.

Ellers er det skumle greier for en mann å barbere seg der nede (pungen). Et lite skjevt tak med barbermaskin eller høvel, så lugger det eller så blør du.

Jeg ville foreslå for herrer kort klipp, slik at intet hår forstyrrer gleden.

Hva mener damene?

;)

Skjult ID med pseudonym sunway77 ti. 30 des. 2008 13:09

håper ikke alle menn begynner å vokse kassen.....ikke for at jeg liker mye hår,men fordi noe værre enn en stikkende kasse å ligge inntil finnes ikke!!.
kvinne48 er enig med deg,blir for gale om alt skal dreie seg om det.ja takk til spontanitet

(mann 44 år fra Oslo) ti. 30 des. 2008 13:49 Privat melding

Hyggelig å lese innlegg fra Pigallpp og Kvinne48. Disse damene som har et hysterisk forhold til behåring, prøver å tilrane seg paradigmet om hvordan "alle" damer vil ha det, når virkeligheten er at de i beste fall er 50-50, og i verste fall en minoritet. Dette er selvsagt tall jeg har plukket ut av løse lufta :)

Selv synes jeg det ser latterlig ut med damer som er glattbarberte mellom beina, og jeg har faktisk tenkt mange ganger at "dette blir for pedofilt for meg". Dette sier jeg ikke for å tråkke Timeline på tærne, det er bare slik jeg har tenkt i mitt eget hode og det er morsomt at andre har hatt samme assosiasjoner. Når det er sagt, så synes jeg det er greit med litt nennsom trimming av kjønnshår, og det er en selvfølge at jeg trimmer selv hvis damen foretrekker det. Men hvis damen insisterte på full glattbarbering av kjønnshår eller det lille jeg har på brystkassen og magen, ville det vært like turn-off som at hun selv fjernet alt.

Folk er forskjellige og har ulike preferanser, det får vi bare leve med.

Nå har renslighetsbegrepet vært velsignet fraværende i denne diskusjonen, heldigvis. Det er selvfølgelig ikke tilfelle at dette har noe med renslighet å gjøre. Når det gjelder "glatthet", så synes jeg det er motsatt. Hvis det ikke finnes hår, blir det klamt og huden lugger mer når man ligger oppå hverandre. Hårene fungerer slik at de leder fukt bort fra huden, og gir en mykere og glattere opplevelse. Slik er det i hvert fall for meg, andre får ha sin oppfatning i fred :)

(mann 42 år fra Oslo) ti. 30 des. 2008 13:50 Privat melding

Ingen fare Joques, jeg føler meg ikke tråkka på i det hele tatt! :-)
Men jeg må si at for meg så er blir det fullstendig banalt å trekke paraleller mellom det å være glattbarbert og pedofili!
Det er vel med dette som med siliconpupper, mange menn som sier "Æsj så ekkelt å ta på" bare fordi det er det de forventer at kvinner vil høre! (sa det selv jeg før jeg fikk kjenne for første gang!;-o)

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 30 des. 2008 13:52

Når det gjelder silikon, må jeg si at første gang jeg opplevde det, så var det så turn-off at jeg mista all lyst og gardisten tok tjuvperm. Så det kan jeg si med hånden på hjertet at silikon vil jeg aldri oppleve igjen :)

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 30 des. 2008 13:56

...heldigvis går jeg etter et litt annet segment av kvinnebefolkningen enn de som oftest driver og sprøyter fugemasse inn i puppene :)

Skjult ID med pseudonym timeline ti. 30 des. 2008 13:56

hehe... Hvis kirurgen som har gjort det er flink, så kjennes det bare ut som et par faste deilige pupper! ikke sjangs om å kunne kjenne at det er implantater! ;-)

Skjult ID med pseudonym :) ti. 30 des. 2008 13:58

må si det er lite som skal til for noen mennesker for at det skal være TURN-OFF. Hadde jeg ikke prestasjonsangst fra før... ja, så begynner det å murre litt nå...

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 30 des. 2008 14:04 Privat melding

Sillicon skal kjennes helt naturlig ut , hvis det er gjordt på en bra måte ....
Ha selv tatt på et parr .. hehehe ... Et vorspill for noen år siden hvor ei dame skrøt av sin opprasjon ... og viste frem .
Det var ingen gutter på dette vospillet ... hahahah

(mann 42 år fra Oslo) ti. 30 des. 2008 14:18 Privat melding

mmmm..... Jenteforspiel...
Jeg har vært så heldig å få være eneste gutt på jenteforspiel et par ganger...
Dæven dere er drøye i karakteristikken av oss mannfolk når dere først setter igang!;-o)

Skjult ID med pseudonym Kvinne48 ti. 30 des. 2008 14:49

Har diskusjonen gått fra hår eller ikke til Silicon eller ikke?? :-)

Skjult ID med pseudonym pigalopp ti. 30 des. 2008 14:51

@Joques.
Takk skal du ha....
Jeg mente ikke å si at noen er pedofile selv om de liker damene glattbarbert, og jeg prøvde selv å barbere alt sammen en gang. Det føltes veldig rart, og da jeg så meg i speilet så synes jeg det så ut som et barn. Derfor denne tanken. Fullstendig turnoff for meg ihvertfall.
Det er en grunn til at vi er født med disse hårene, så hos meg får de stort sett være veldig i fred. Unaturlig med glattbarbert, og som jeg har sagt før; det ser latterlig ut synes jeg.
Greit at mannen har glatt brystkasse dersom det aldri har vært hår der, men en mann uten hår i skrittet. NEI TAKK!!!
Heller litt hår i maten, he he.

Skjult ID med pseudonym dame43 ti. 30 des. 2008 16:03

Jøss, her fikk du respons må jeg si :-D
Jeg syns det er fint å sette fokus på barbering, kanskje da mest hos mannen, ettersom dette ikke er så my fokus på. Jeg personlig liker menn med mye hår, men ikke i ansiktet. Hvorfor dyrke frem det som gror fritt i .....Men det er helt klart at frisering kunne mange ha trengt, også nedentil. Lite tips til gutta.

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 30 des. 2008 17:13

La gå, dette var for ca ti år siden, så mye kan ha skjedd på den fronten. Da får vi bare anta at samtlige "glamour"-bimboer her og der har vært uheldige med kirurgen, for maken til mye stygt...! Likevel. Nei, brrr...! Fugemasse i puppene! Nei takk :o)

Pigalopp, regner med at du skjønte at jeg var enig med deg og ikke motsatt. Jeg ser at det kunne oppfattes begge veier hvis man leste litt for fort :)

Skjult ID med pseudonym V ti. 30 des. 2008 17:13

Glatt, Timeline & Co,
ja, trimming av hår gjør også en mann lekrere.

Men Vi er alle bare påvirket av markedsføring fra selskaper som skal tjene penger på vanenen våre.
Dette har absolutt med mote å gjøre - som er en konsekvens av markedsføring av en idé som ikke er så verst (hvis den hadde vært elendig ville den ikke slått gjennom). Men noen moter går ikke over, som denne, fordi det er for mye penger til å tjene på det - for selskapene som lager barberhøvler, skum, voks, hårfjerningskrem.

Så tv-reklamer i USA for noen år siden - for ansiktsbarbering for kvinner. Kvinnene i reklamen hadde ikke skjemmende barter, vi snakker om vanlig ansiktshår sett gjennom mikroskop. Og hadde de lyktes ville de doblet marekdet. Men - dette slo ikke gjennom (antagelig fordi det var liten forskjell - og altså en dårlig idé).
Men kampanjer som støtetr oppunder det å være naturlig og dermed ikke bruke penger finens ikke.
Og mye er drevet fra USA, som er allergisk mot alt som er naturlig og menneskene skal se ut som plast.

Ang silikon, sier en kompis av meg som er lege at en erfaren puppebeføler (som han selv, i kraft av sin jobb) som kjenner forskjell.

Skjult ID med pseudonym juni ti. 30 des. 2008 17:37

Men hva med denne utrolig fascinerende "pelsputen" som noen menn har nede på korsryggen? Jeg vil ha en sånn mann!!
Og hva med det flotte mønstret som f.eks brysthår og "veiviseren" lager? Og kontrasten med hudfargen og f. eks. mørkt kroppshår, eller sommerbrun kropp og lyst kroppshår?
Ikke fint, altså?

Skjult ID med pseudonym Clueless ti. 30 des. 2008 17:55

Skjønner jeg har levd et beskyttet liv. Har aldri vært borti missing link eller andre hårete individer med "pelsputer" her und der! Puh!!
Kanskje man skulle tatt en liten "pelstest" før man evnt. havnet i en nøgen sits sammen? ;-)

Skjult ID med pseudonym pels ti. 30 des. 2008 18:36

Jeg er en mann med mye kroppshår.
Har en del på magen, brystet og ryggen men barberer meg i ansiktet og pungen regelmessig.

Jeg prøver å barbere ryggen innimellom men det er nesten umulig og det tar lang tid å få til ett godt resultat alene. Dessuten så må jeg ta den annenhver dag hvis det skal være glatt, noe som gjør att det ikke er så veldig interessant å gjøre dette.

Har undersøkt litt rundt laserfjerning av hår og prøvet ett par behandlinger uten noe særlig resultat, noe som gjorde att jeg kom fram til att det fort ville kostet ca 20 000 kr for å fjerne alt på ryggen med x antall behandlinger og uten garanti for att det kommer tilbake.

Tror heller jeg får la håret være der og eventuelt ta det bort hvis en fremtidig partner ønsker det.

Skjult ID med pseudonym juni ti. 30 des. 2008 18:55

pels:

Om kvinnen du treffer ønsker deg hårløs, og det er greit for deg, så kan det jo bli en trivelig syssel for dere, hun med voks-utstyret og du som vræler ;-)

(mann 42 år fra Oslo) ti. 30 des. 2008 18:58 Privat melding

Ikke skrem ham så Juni! det gjør jo ikke så vondt:-)

Skjult ID med pseudonym juni ti. 30 des. 2008 19:00

oki, timeline, aldri prøvd det selv, bare sett det på tv, men de menna jeg har sett på tv har vrælt ;-p

Skjult ID med pseudonym pigalopp ti. 30 des. 2008 19:01

@Joques.
Skjønte at du var enig ;-)

@pels.
La hårene være du, både på kroppen i sin helhet og pungen i særdeleshet. Det har noe med maskulinitet å gjøre.
Og så slipper naboen å høre på vrælingen din ;-)

Skjult ID med pseudonym Clueless ti. 30 des. 2008 19:03

Litt "Anti-fur"..... Såfremt det ikke henger rundt halsen min!

Skjult ID med pseudonym timeline ti. 30 des. 2008 19:04

Det er bare show for kamera vet du juni!;-)

men nå skal det sies at jeg var på en aldri så liten snur når jeg ble utsatt for det, og det måtte 5 mann til for å "overbevise" meg om at det var en god ide;-o)

Skjult ID med pseudonym Kvinne48 ti. 30 des. 2008 19:08

@Pels:
Enig med Pigalopp! Synes ikke du skal bekymre deg så mye. Vi er mange kvinner som setter pris på kroppshår hos menn, men det gjør ingenting at du barberer pungen regelmessig. ;-) Ville vel heller si at akkurat det er et pluss. Men disse innleggene viser jo at vi alle har forskjellige preferanser og at det ikke finnes noen fasit.

Skjult ID med pseudonym juni ti. 30 des. 2008 19:10

clueless:

så fremt det ikke henger rundt halsen din? Pelskrage? Pelsskjerf? En overkjælen katt?

Skjult ID med pseudonym pels ti. 30 des. 2008 19:11

hehe..:) kommer nok ikke til å vræle av sånnt jeg.
Tåler ganske mye smerte før det kommer noe lyd her..
Men voksing har en effekt som gjør det vanskeligere å få til ett godt resultat med laser. så jeg er ikke sikker på om det er metoden..

Skjult ID med pseudonym juni ti. 30 des. 2008 19:11

Timeline:

Jadda... for menn elsker å vise seg fram som pyser på TV, lissom.
;-p

Skjult ID med pseudonym pigalopp ti. 30 des. 2008 19:12

@pels
Hørte du ikke hva jeg sa? Glem det!!! ;-)

Skjult ID med pseudonym timeline ti. 30 des. 2008 19:13

hehe;-)
sympatien vet du! kan komme mye bra ut av at kvinner synes litt synd på oss!;-)

Skjult ID med pseudonym juni ti. 30 des. 2008 19:17

timeline:
ok, da, neste gang jeg ser en vrælende mann på tv som får kroppshåret revet av seg, skal jeg lete fram mobilnummeret hans og sende han noen sympatimeldinger...
høh... tror ikke noe på deg ;-)

(mann 44 år fra Oslo) ti. 30 des. 2008 19:22 Privat melding

@pels:
Hvis det er noe du selv plages med, så kjør på. Jeg brukte nylig laser selv, men på øynene. Det var i samme prisskiktet. Men hvis det er for å tekkes andre, ville jeg tenkt meg om et par ganger til :) Som du ser, og som du sikkert også vet fra før, finnes det nok av damer som liker pels.

Er det ikke kult at de aller fleste preferanser er ivaretatt fra naturens side, og at det stort sett finnes noe for enhver smak? Det er noe av det jeg virkelig setter pris på her i livet, at det finnes variasjon. Det er også derfor piggene mine spretter ut så fort noen argumenterer for ensretting :)

Skjult ID ti. 30 des. 2008 19:30

Pels: Jeg ville brukt 20.000 på det om jeg var deg, om du da ikke er keen på 50 år gamle damer som liker hår fordi de må ta det de kan få.

Skjult ID med pseudonym pigalopp ti. 30 des. 2008 19:37

@skjult ID 19:30

Hvordan kan det så ha seg at 50 år gamle damer stadig får mailer fra guttunger i alder 25 til 38 ?
Vi har vel kanskje litt mer erfaring enn det ungjentene har. Vet hva mannfolka liker, he he ;-)
Og bare så det er sagt; jeg lar heller være enn å "ta det jeg kan få", uansett alder på de som kun er ute etter en ting. Det gidder jeg bare ikke.... Satser på kvalitet fremfor kvantitet, og tror kanskje noen av den yngre garde burde prøve seg på det samme.

Har døtre på 35 og 26 som er veldig åpne mot sin "gamle" mor, så jeg vet litt om hva som rører seg rundt forbi ;-)

Skjult ID med pseudonym timeline ti. 30 des. 2008 19:43

@juni
Det er sant, det gjør ikke noe spesielt vondt!
Men du vet et sympatunummer er like bra som et vilket som helst annet nummer!;-)

*staaakar... Gjorde det vondt? kom her så skal jeg gi deg noe annet å tenke på!* ;-o)

Skjult ID med pseudonym juni ti. 30 des. 2008 19:46

Skjult ID:

Hmmm... det var jo også et argument? Litt smådumt argument, men også litt søtt... ;-)

50 år gamle damer er vokst opp i en tid der temaet hårfjerning ikke var særlig aktuelt, hverken som intimpleie eller som generell kropspleie.
Mulig det fantes noe slikt i enkelt miljøer som var opptatt av amerikansk skjønnhetskultur, men dette vet jeg ikke noe om og vet egentlig ikke helt når amerikanere begynte å se på europeiske kvinner som primitive og vulgære fordi de hadde hår på leggene og hår under armene.
Men nå har vi det jo ikke lenger...

Skjult ID med pseudonym juni ti. 30 des. 2008 19:47

timeline:

hehe... ok, jeg gir meg, jeg gir meg :-D

Skjult ID med pseudonym pels ti. 30 des. 2008 19:51

Barbering av hår har sikkert foregått siden mennesket klarte å slå flint i stenalderen..

Skjult ID med pseudonym timeline ti. 30 des. 2008 19:54

Indianerene i Amerika nappet ut alle sjegstrå med beinpinsett helt til sjeggveksten sluttet av seg selv. Så en stund har det hvertfall holdt på!:-)

Skjult ID med pseudonym Kvinne48 ti. 30 des. 2008 19:59

Noen av de snart 50-årige damene har fulgt med i tiden de også. Er det ikke litt "under beltestedet" å referere til at nesten 50 år gamle damer "må ta det de får"? Det er det dummeste jeg har lest hittil i dag, og absolutt ikke min erfaring. (Menn blir også eldre, og p.t. synes jeg faktisk at de kjekkeste "gutta" er pluss/minus 50 år de også. ) Heldigvis... ;-))

Kanskje vi er heldige, som vokste opp med mindre krav til et "Bimbo-utseende" og et naturlig og sunt forhold til seksualitet og egen kropp, uten "å få noia" hvis vi ikke hadde barbert oss nedentil det siste døgnet?

Skjult ID med pseudonym pigalopp ti. 30 des. 2008 20:07

@Kvinne48
Du får fortsette å forsvare oss "gamle", for jeg har litt annet å foreta meg enn å sitte her hele kvelden. Kanskje jeg kommer innom igjen for å se hva mer "bimboene " har å si ;-)

Og ja, enig med deg, menn på vår egen alder er kjekkere enn ungstutene, selv om noen av dem har litt høy gubbefaktor.

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 20:19

@Kvinne48

Jeg er veldig enig i det første du skrev:

Noen av de snart 50-årige damene har fulgt med i tiden de også. Er det ikke litt "under beltestedet" å referere til at nesten 50 år gamle damer "må ta det de får"? Det er det dummeste jeg har lest hittil i dag, og absolutt ikke min erfaring. (Menn blir også eldre, og p.t. synes jeg faktisk at de kjekkeste "gutta" er pluss/minus 50 år de også. ) Heldigvis... ;-))

Og syntes også damer i 50 års alderen er sexy

Men det å si at å barbere legger og armhuler har noe med å oppnå et "bimbo-utseende" og gjøre, er jo å ta litt vel hardt i da.

Og jeg mener også at det er på tide at menn også skal gå litt mer inn for å stelle seg og ikke bare stille krav til kvinnen. Nå syntes ikke jeg glattbarbert pung, armer og ben er noe særlig på menn, men jeg syntes absolutt de burde fjerne alt hår på rygg og trimme litt her og der

Skjult ID med pseudonym juni ti. 30 des. 2008 20:26

timeline:

hvordan er det mulig at indianere kunne gjøre seg skjeggløse ved napping når ingen i dag sier at hårene forsvinner bare du bruker pinsetten ofte nok?
I dag sier man derimot at hårene blir sterkere, kraftigere og lengre når du napper.

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 30 des. 2008 20:44

@juni: Timeline er ikke så veldig opptatt av sannhetsgehalten i teoriene han fremsetter :)

Skjult ID med pseudonym juni ti. 30 des. 2008 20:50

... og... jeg må bare få det ut....

åffer søren er naturlig hårvekst noe som assosieres med missing link?
Og åssen søren har vi klart å komme dit hen at masse som er helt naturlig er blitt primitivt og udelikat?

En mann som har masse kropshår er udelikat, ja visst søren, og en kvinne med hår på leggene, dun på overleppa og hår under armene er udelikat, ja visst søren.

Og i tillegg, søren klype, jeg føler meg flau og dum over at jeg ikke har de samme hårløse preferansene... det er det som irriterer meg mest...at jeg er flau over at jeg ikke er up to date med de svært så siviliserte som sier nei takk, ønsker ikke hår i maten, nei...

sukk...

Skjult ID med pseudonym Kvinne48 ti. 30 des. 2008 20:52

@lady
Smiler... skal moderere meg. Å barbere legger og armhuler er absolutt ikke "bimbo"! Ble vel bare irritert over det jeg oppfattet som litt usaklig i forhold til hva vi diskuterte. :-)

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 21:03

Jeg må også bare få det ut juni.... :-)

I alle dager jenter/damer/gutter/menn, noen jenter liker hårete menn, ikke ALLE gjør det. Det er mye som er naturlig som ikke er pent eller behagelig. Respekter at noen ikke liker hårete menn!! Dere som liker hår, dere kan slå dere løs med disse apene (ja, jeg får assosiasjoner til aper når jeg ser hårete menn, akkurat som mange får assosiasjoner til små barn ved glattbarte jenter), vi kommer ikke til å stjele de fra dere om de ikke er villige til å fjerne det. Og det ser det jo ut til at mindretallet her inne er villig til, noe tråden egentlig handler om!! Lite villighet til å frisere seg selv, når vi jentene pent er nødt om å gjøre det, om ikke er vi udelikate!!!!

Det er heller ikke naturlig å putte masse sminke i trynet, men man gjør det for det, for å gjøre seg mer attraktiv. Ikke alle gutter syntes dette er pent heller, akkurat som at ikke alle jenter syntes hår på bryst, rygg eller baller er pent.

Hårløse menn - hvor er dere???? (forresten, asiatisk/norske gutter... mmmmm, svært lite hår der, bare et tips til dere andre glatthudfanatikere)

*ler*

(mann 42 år fra Oslo) ti. 30 des. 2008 21:18 Privat melding

@Joques
Nå er jeg spent!
hva bygger du den uttalelsen på?

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 21:20

@juni

Vi har en gruppe i befolkningen som kanskje mener at dette ikke burde være noe å fokusere på i det hele tatt, og som mener at vi er vakre slik vi er skapt med alle hår. Jeg har ikke noen ting i mot det, og er bare glad for at folk gjør det de trives best med.

Jeg tror ikke dette innlegget er rettet mot denne gruppe av befolkning. Jeg tror dette innlegget er rettet mot den gruppen (både kvinner og menn) som mener at KVINNER bør barbere seg, fordi det er penere og føles mer behagelig. Dum som jeg er hører jeg med i denne gruppa, slik er det bare, og jeg kommer nok aldri å forandre meg der. Men jeg har også mine egne formeninger når det gjelder menn og hår, noe som jeg tydeligvis ikke er alene om.

Er det en 'missing link' når det for det meste bare fokuseres på kvinner og hår?

Skjult ID med pseudonym juni ti. 30 des. 2008 21:20

VIPS:

Så fikk vi det ut begge to :-D

Skjult ID med pseudonym eliseb ti. 30 des. 2008 21:22

Jeg er så enig med deg! Nei til hår!! Æsj!

Skjult ID med pseudonym Dreamer ti. 30 des. 2008 21:25

Det tar søren meg mye tid å holde alt håret borte da... Er selv litt gira på hårløse damer men jeg skjønner ikke at dere orker å bruke så mye tid på det. All honnør til dere der :-)

Skjult ID med pseudonym pels ti. 30 des. 2008 21:27

Er ikke glad i hår på feil steder på jenter jeg heller...

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 21:28

Takk skal du f... i meg ha Dreamer! *ler*

Det er LIKE mye jobb for oss kvinner som det er for menn, enkelt og greit. Vi barberer kanskje ikke brystet, men vi har to lange (dvs. jeg har lange) bein som det tar lenger tid å shave enn en brystkasse.

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 30 des. 2008 21:29

Var ikke det ganske selvinnlysende, da? Teorier om indianere og hårfjerning som faller på sin egen urimelighet. Hadde du snakket om mongoler som skar opp masse arr i fjeset for å hindre skjeggvekst, kunne jeg vært med. Jaja, nå mangler det vel bare at noen kommer og skyter ned min yndlingsmyte også... :-p :o)

Skjult ID med pseudonym Dreamer ti. 30 des. 2008 21:33

Hyggelig å kunne blidgjøre noen her da, vips...hehe

Ikke at jeg har satt meg så mye inne i dette men det må da finnes en krem som en kan smøre på og så vaske av i dusjen? Vil ikke det være litt tidsbesparende? Hvorfor høvel egentlig?

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 21:35

Hehe, joda, men de er ikke spesielt bra, og man kan ikke ta de overalt, TRO meg.. *ler*
Men en bra ting er først hårfjerningskrem, så shave etterpå.

Ps. det med at håret blir tykkere etter man har nappet det er svade fra ende til annen!!!!!

(mann 42 år fra Oslo) ti. 30 des. 2008 21:37 Privat melding

@Joques
Den teorien kommer fra en bok jeg leste om indianere for en del år siden. Kom gjerne med noe som motbeviser det.
Men jeg lurer fortsatt på hvordan du klarer å komme derfra til at jeg ikke er så opptatt av sanhetsgehalten i hva jeg skriver her på forumet?
Gi meg gjerne noen saklige argumenter!

Skjult ID med pseudonym Dreamer ti. 30 des. 2008 21:39

Da er jeg advart Vips...funderte nemlig på å prøve en slik på de edlere deler.
Har enda ikke funnet en bra måte å renske totalt der nede... (dette behøvde dere kanskje ikke vite...hehe)

Skjult ID med pseudonym juni ti. 30 des. 2008 21:41

lady:

Jeg har sansen for vinklingen som går på at om menn ønsker at kvinner skal være hårløse både her og der, så er det en grei deal at kvinnene også har hårløse ønsker i forhold til mennene. Det synes jeg er litt kult og er likestilling i praksis ;-)

Og jeg har sansen for at kravet om å være velstelt og sexy går begge veier, helt fint at menn også bør bli pushet til å gjøre seg mer attraktiv dersom han selv er på leit etter en sexy dame. Og jeg har sansen for at endelig krever kvinner at menn skal gjøre noe for å se ut som sitt beste alternativ også.
Så lenge disse mennene selv leter etter noe vakkert, attraktivt. og velstelt, så bør de slite og jobbe litt for å være det selv også. Akkurat det synes jeg er stilig :-)
Og jeg har sansen for at det ikke lenger bare er kvinnene som må gjøre seg pene og tilfredsstille mennenes ønsker, men at det nå også kan gå andre veien... det liker jeg svært så godt!

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 21:43

Way to go juni! :-)

Skjult ID med pseudonym Marte ti. 30 des. 2008 21:44

@Dreamer:

Jeg prøvde meg med en sånn krem og endte opp med etseskader på huden. Ikke til å anbefale...

Skjult ID med pseudonym juni ti. 30 des. 2008 21:46

VIPS:

du mener at det er svada at nappede hår kommer ut sterkere. Ok, men nappede hår kommer tilbake, ikke sant? Gang etter gang uansett hvor mye man napper? Eller er det kanskje bare mine hår som aldri gir seg?

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 30 des. 2008 21:47

Da timeline åpenbart vil ta alt i verste mening og nekter å ta en fleip, setter jeg punktum for min del. Jeg har vel fått sagt det jeg ville om dette temaet uansett :)

Skjult ID med pseudonym pigalopp ti. 30 des. 2008 21:48

Måtte på banen igjen litt nå, for en ting slo meg: Hva når den dagen kommer at de helbarberende damene ikke orker å barbere seg lenger?
Må le litt når jeg tenker på hvordan de vil se ut der de sitter på gamlehjemmet med sine meget hårete ben.
Jeg har ingen tro på at hår forsvinner dersom de blir fjernet ofte nok. Har selv noen gjenstridige hår på haken, og de kommer trofast igjen gang på gang til tross for iherdig napping.
Synd jeg er så gammel at jeg sannsynligvis ikke lever lenger når dere må gi opp, og blir tvunget til å la hårene gro som de vil, he he....;-))))))

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 21:54

Joda, de kommer ut igjen juni.
Men kan noen andre komme med en bedre forklaring enn timeline på hvorfor indianere ikke har hårvekst på kroppen?

Skjult ID med pseudonym timeline ti. 30 des. 2008 21:57

@Joques
Jeg tar det ikke opp i verste mening i det hele tatt, men du kan jo ikke regne med noe annet enn at jeg gjerne vil vite hva du begrunner det med når du kommer med slike beskyldninger som du gjorde.
Jeg kjenner deg ikke og hvis det var en fleip fra din side så var det ingenting som indikerte det med untak av en liten smiley som i den konteksten virket mer hånlig en lattermild.
Siden du tydelighvis ikke har noe å bygge under påstanden din med, så får jeg heller velge å tro deg på at det var en fleip.
Men kanskje du burde huske på at humor mot folk du ikke kjenner kan være veldig vanskelig å formidle på nettet...

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 30 des. 2008 21:58

Jeg DRITER i hva alle her mener. Det viktigste er å være seg selv og å ta vare på seg selv på den måten man selv synes er best.
Liker man det ikke, så kan man plage noen andre.

Det er mange fisk i...........!

Skjønner ikke poenget med tråden. Smaken er som baken.

Litt typisk jenter å ha et veeeeldig detaljert bilde av drømmemannen sin.
Hva om "drømmemannen" skulle vise seg å ha hår på feil sted?

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 21:59

@Pigalopp
Gjør du narr av damer som shaver leggene? Ehh, jeg lurer på hvor mange damer som IKKE shaver leggene her. Kan dere "rekke opp hånden"?

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 30 des. 2008 22:02

Trøste og bære. Hånlig smiley? hvordan kan en smiley bli hånlig? Hele poenget med smileyer er å smile, dvs vise at man tar noe med et smil. Litt hårsår i mohawken din?

Bevisst utelatt smiley, slik at dette ikke skal oppfattes "hånlig".

(For å være ørlitegrann alvorlig. At hårvekst ikke forsvinner bare fordi man plukker ut hårene, er noe alle vet. Da må man regne med å bli irettesatt hvis man påstår det. Det var bare det. Ikke noe spesielt viktig poeng, men enda mindre å bli hårsår over når man med et smil blir irettesatt på det. Jeezus...)

Skjult ID med pseudonym pels ti. 30 des. 2008 22:04

@ VIPS:

indianerteori.

tror indianerne er ett offer for evolusjonen, survival of the fittest.. ehm.. beardless.
Indianerne levde i ett miljø der skjeggvekst var livsfarlig og de fleste med skjegg døde før de rakk å reprodusere seg.

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 22:07

Dette er hva jeg har lest/hørt:

Et kjennetegn med indianere er at mange av de, av genetiske årsaker, ikke får noe særlig hårvekst. Dette gjelder også mange asiatere som kinesere og japanere.

Og det eventuelle håret indianerne fikk, fjernet de på en eller annen måte, både i ansikt og på kropp

(kvinne 39 år fra Oslo) ti. 30 des. 2008 22:07 Privat melding

@Joques
Klapp igjen, alle skjønner at du prøver å håne timeline. Gutten har begynt med hersketeknikker ser jeg.
Ps. du trenger ikke kommentere denne, jeg har sagt mitt og endrer ikke mening om at jeg mener du prøver å håne timeline.

@Pels
Hehe... men seriøst, jeg lurer på hvorfor de ikke har hårvekst på kroppen. Indianere er sexyyyyy! :-D

(mann 42 år fra Oslo) ti. 30 des. 2008 22:08 Privat melding

@Vips
Det er veldig genetisk betinget hvor mye kropppshår man man har.
samme som "preferansen" din med asiatisk/norske gutter:-) asiater har generelt lite eller ingen kroppsbehåring, samme med indianere. men der også finnes det untak selvfølgelig:-)

(mann 42 år fra Oslo) ti. 30 des. 2008 22:12 Privat melding

@lady
du slo meg på målstreken med den der!:-)

@Vips
la han holde på jeg tar meg ikke nær av det:-)

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 22:22

@yeah

da burde kanskje denne vært rettet til deg og, så kanskje du skjønner poenget:

@juni

Vi har en gruppe i befolkningen som kanskje mener at dette ikke burde være noe å fokusere på i det hele tatt, og som mener at vi er vakre slik vi er skapt med alle hår. Jeg har ikke noen ting i mot det, og er bare glad for at folk gjør det de trives best med.

Jeg tror ikke dette innlegget er rettet mot denne gruppe av befolkning. Jeg tror dette innlegget er rettet mot den gruppen (både kvinner og menn) som mener at KVINNER bør barbere seg, fordi det er penere og føles mer behagelig. Dum som jeg er hører jeg med i denne gruppa, slik er det bare, og jeg kommer nok aldri å forandre meg der. Men jeg har også mine egne formeninger når det gjelder menn og hår, noe som jeg tydeligvis ikke er alene om.

Er det en 'missing link' når det for det meste bare fokuseres på kvinner og hår?

Skjult ID med pseudonym pigalopp ti. 30 des. 2008 22:31

@Vips.
Jeg håner så langt derifra damer som shaver leggene sine, for det gjør jeg selv også. Jeg går også over armhuler og bikinilinje.
Det jeg mener er de som shaver seg på f.eks. lårene også.
Min yngste datter gjør det, og jeg har forgjeves forsøkt å fortelle henne at det er noe hun i tilfelle må fortsette med resten av livet. Dersom hun ikke vil se ut som en gorilla når hun blir eldre.
For tro meg.... hårene kommer tilbake, gang på gang....

@timeline
Mener å ha lest et sted at enkelte menneskegrupper rett og slett har mindre eller ingen kroppshår. Kan bare ikke huske hvor jeg leste det hen dessverre.

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 30 des. 2008 22:33

Hersketeknikker, haha den går begge veier :) Men helt greit for meg å sette punktum der, jeg har ikke noe stort behov for å krangle. Jeg tror jaggu jeg skal gå og legge meg i badekaret en times tid og høre på musikk og barbere fjeset i stedet ;o)

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 22:43

Utrolig hvor mye rart som har kommet inn det siste døgnet... Alt fra silikonpupper til at damer i 50 åra tar hva som helst, hva pokker er det for et utsagn?? Jeg har en mor som over 50 år og hun har en kropp og et utseende som de feste bare kan drømme om, og hun kunne ikke tenkt seg menn med masse ekle hår på kroppen. At dette skulle gå fra et enkelt spørsmål til en så utsvevende diskusjon hadde jeg aldri trodd. Trodde virkelig at det var flere seriøse normale mennesker på sukker enn det det tydeligvis er. Ser noen forbinder det med at menn som tenner på kvinner som er helt glatt mellom stortærne er pedofile, er folk helt på trynet. Det er da for pokker mer deilig med en glattbarbert mus enn med en gjengrodd en vel.
Og når det gjelder hårete herrekropper så synes majoriteten av alle NORMALE kvinner et dette er lite pent. Svette ekle hår som ligger klistret nedover bryst og rygg og under armene når de ligger og soler seg... Og hva er egentlig vitsen med å sole seg når håra skygger for sola??
Jeg har en del menn inne på siden min hver dag og noen av de legger fra seg meldinger, og noen av de er faktisk så normale at de har bilder på profilen sin slik at en vet hvem man evt chatter med, og slike personer får alltid svar hår eller ikke. Men jeg har sett et par flotte mannfolk som har sendt meg meldinger og som har virket veldig interessante på profilbildet og også ut fra det de har skrevet om seg selv. Men så kommer albumet som jeg bare må kikke meg gjennom, og der dukker de der ekle svette våte håra opp enten de er fotografert med nakne bryst eller en nedknappet skjorte... Og hvorfor i all verden knappe ned skjorten da??? for at de ekle håra skal vise enna mer.... Nei beklager folkens, men hos meg er det så gale at jeg får brekningsfornemmelser av store mengder med sorte hår... små mengder med lyse hår på brystet så lenge de holder seg der og ikke på ryggen er helt ok og kan faktisk være litt sexy... men det slutter der for meg. Om en person ser mindre pen ut i ansiktet er som regel ikke så veldig farlig for det kan faktisk et flott indre kompansere for, men hår.........

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 22:50

Bare som en forklaring på alle dere der ute som faktisk ikke vet hva missing link er.... sukker oppgitt

Begrepet "missing link" betyr "manglende ledd", men en mer talende oversettelse er "manglende mellomledd". Begrepet "missing link" viser opprinnelig til det man, i en utviklingsmessig sammenheng, trodde var det ene manglende mellomleddet mellom dagens mennesker og vår nærmeste nålevende biologisk slektning, sjimpansen.

Skjult ID med pseudonym pigalopp ti. 30 des. 2008 22:54

*ler høyt og hjertelig*
Selv om jeg ikke er enig med deg i dette, så måtte jeg le nå........
"ekle, svette, våte hår".... jeg kan formelig kjenne hvordan du grøsser, he he he...
Godt vi ikke er enig om alt, men jeg tror du er angrepet av en aldri så liten form for hårfobi, he he he....
Ikke hånlig latter dette altså.... Bare hjertelig
Kan ikke mora di ta de mannfolka uten hår, så kan jeg og Kvinne48 dele på de andre? ;-))))))

GODT NYTT ÅR!!!!!

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 22:55

Og bare så det er sagt. Jeg mener ikke at menn ligner på aper i ansiktet..... heller langt der i fra... Menn er vanligvis fotte individer både innvendig og utvendig i forhold til mange av oss kvinner...

Skjult ID med pseudonym juni ti. 30 des. 2008 22:55

glatt:

"svette, ekle hår som ligger klistret nedovber bryst og rygg og under armene når de ligger og soler seg"

Med dine ganske så ekspressive, følelsesladde og eksluderende formuleringer her, så er jeg ganske forbauset over at svært så mange er så enige med deg... du burde være ganske så fornøyd med tråden din og konkludere for deg selv at de fleste er fullstendig enig med deg til tross for at du har en svært så lite generøs og aksepterende holding til andre som tenker annerledes.

Lucky you!

Men ble litt eklet av din siste melding, så forsvinner fra tråden...

Skjult ID med pseudonym y ti. 30 des. 2008 22:56

glatt
At en sporer av er helt normalt. Noen nevner noe som andre vil kommentere også fortsetter det. Så er det dem som holder trådens innhold. Vips har en opp til flere diskusjoner i en tråd. Også er det enklere å diskutere i en aktiv tråd enn å bytte mellom flere tråder. Men det ødelegger som oftest tråden til slutt.

Det er mange eldre som kan ha en kropp som en ung jente. Som oftest med klærne på. Fjeset forteller ofte litt om alderen. Det hadde vært noe å funnet ei som aldres fint. Slikt som si at en ser ei som holder figuren og slikt når hun er 65, tenk å hatt henne fra hun var 18. Måtte jo vært en drøm.

Vi er forskjellige. Noen liker hår og andre ikke. Noen liker høye noen lave. Noen liker eldre noen yngre. Noen liker kraftige noen tynne. Forhåpentligvis ender en opp med noe en liker og at den andre liker deg.

Har hørt jenter som sier at menn skal ha noe hår, for ellers ligner dem på barn nedentil. Kanskje er det for vi har lite utstyr, eller fordi barn ikke har kjønnshår.

(mann 42 år fra Oslo) ti. 30 des. 2008 22:58 Privat melding

@glatt

I ditt tilfelle så tror jeg det heter fobi!

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 30 des. 2008 23:01

lady:

Ja, jøss! Jenter som prøver å forandre fyren de møter er jo verdt å holde på.................N O T !
Ingen som svarer på hva de ville ha gjort om "drømmemannen" hadde hatt hår på feil steder..........eller hår i det hele tatt?

Hvordan går dere frem for å "luke bort" de som ikke er helt glattbarberte/heltrimma over det hele?
Spør dere rett ut? Eller har dere sex på første daten?

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 23:01

Håper bare tidene endrer seg slik at menn tar en god titt på seg selv, før de forlanger at vi damer skal være nyfriserte til en hver tid

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 23:04

pigalopp.
Kjekt å høre at du fikk deg en god latter:) og ja, jeg har virkelig hårfobi.... Helt ekstremt.. Men det ser ut som om det er flere kvinner her inne som liker menn med hårete kropper slik som feks trond nymark eller hva han nå heter ser ut..Huff....... Ta for dere av alle disse mennenne med masse "deilige" hår dere kan kose dere med også leter jeg videre i min søken etter en moderat trent mann med moderate mengder hår på kroppen:) Lurer egentlig på om jeg rett og slett må over til sverige eller til spania for å finne meg en mann så "kresen" som jeg er......

Skjult ID med pseudonym Clueless ti. 30 des. 2008 23:05

@timeline:

Jeg trodde den tråden vi hadde i stad var litt på kanten i usakligheter, men dere tar jo HELT av! *flirer*

Skjult ID med pseudonym y ti. 30 des. 2008 23:05

Lady
Er det gjensidighet du er ute etter?
For at jentene skal ta armhulene skal gutten også ta dem?
For at jentene skal ha en stripe nedentil, skal guttene også ha en stripe?
For at jentene skal ha glatte legger, skal guttene også ha glatte legger?

Hva med når gutten er glatt/frisert nedentil og ikke jenten er det, kan han da forlange at hun også skal være det?

Skjult ID med pseudonym chewbaca ti. 30 des. 2008 23:09

Bare en kort kommentar til det glatt skriver: Ja dette er hårfobi grensende opp til anti-hår-ekstremisme, hehe. Morsom lesning og god underholdning i allefall

Skjult ID med pseudonym chewbaca ti. 30 des. 2008 23:11

Glatt, hva gjør spanjolene og svenskene som ikke vi norske gjør? Er de flinkere til å trimme seg?

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 23:11

@y

Nei nå missoppfatter du meg litt.

Les hva jeg har skrevet tidligere i tråden hvis du er interessert i å vite hva jeg mener. Da er det en god del av de spørsmålene dine som faller vekk.

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 23:13

@Yeah
Det du har misset er at drømmemannen HAR IKKE hår!!!! Har han hår på kroppen så er han ikke drømmemannen.
Man kan lett se hårveksten til en person, bl.a. på armer og ved skjortekanten. Hva gjelder intimbarbering er litt vanskeligere, men en velstelt mann er ofte velstelt der også. Og om det viser seg at han ikke er det, vel, så blir det ikke flere ganger. Er det så vanskelig å forstå dette da?

Men si det slik da, du treffer drømmekvinnen, og det viser seg at hun helt har sluttet å shave legger, bikinilinje og under armer fordi hun vil tilbake til det naturlige. Er det ok?

Skjult ID med pseudonym glatt ti. 30 des. 2008 23:15

Er det noen som har noen gode råd til meg om hvor jeg kan finne en mann uten for mye hår?? er det noen nasjonaliteter som har mindre av det enn andre?? blir veldig takknemlig for svar, for når det ser ut til at menn i dette land ikke vil vise evne til å endre seg for kvinnens skyld, kun forlange at kvinnen skal være glatt og evt ha silikon etc uten at det går begge veier så kan jeg visst bare glemme dette land. Trodde virkelig at likestillingen var kommet så langt i dag at den faktisk hadde nådd utseende også, men så feil kan man ta:)

Skjult ID med pseudonym y ti. 30 des. 2008 23:20

Lady
Den er grei :-)

Glatt må være noen med samme forbi som deg. Sikkert noen organisasjoner/miljø en kan bli medlem i. De hårløses klubb..Strendene for dem uten hår. Treff uten hår. Dem som har eller har hatt kreft. Eldre folk.

Skjult ID med pseudonym Dreamer ti. 30 des. 2008 23:27

Men kara her... er vi ikke enig i at hvis man forlanger/ser helst at dama shaver seg så gjør man det også selv??

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 30 des. 2008 23:29

glatt:

Virker som om dette er alt som betyr noe. Seriøst. Da er du virkelig "glatt".

Og til alle menn som ikke vokser legga, bryst, lår og barberer pungen og armhulen eller andre steder hvor det kan vokse hår:
Slapp av.........sukkers diskusjonsforum gir ikke et korrekt bilde av jenters oppfatning angående dette temaet.
En grunn til at alle disse er single kanskje?

Og for å si det sånn..........been there - done that!

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 23:35

@Yeah
Nå overdriver du igjen som så mange har prøvd før deg. Det er ikke det SOM ER TEMA!!!!!

Er det virkelig mulig.

Det er faktisk menn i denne tråden som sier de liker glattbarberte damer men ikke gjør det selv.

Skjult ID med pseudonym ??? ti. 30 des. 2008 23:36

Glatt og vips
Kanskje eldresenteret avd 80+ der menn kunn har grå tynne dun igjen om det i det hele tatt er noe igjen,er greia.
Morsomme dere.

Skjult ID med pseudonym pels ti. 30 des. 2008 23:37

@Glatt

Er for likestilling i barberingen jeg, men som mann så har jeg mye mere hår å barbere.
Så hvis det skal være likt så må noe bli igjenn, ellers må jentene kanskje ta hodet også ;)

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 23:38

@???

?????????

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 23:41

@dreamer

ser ikke ut som det så veldig mange menn her som vil svare på spm ditt

(kvinne 39 år fra Oslo) ti. 30 des. 2008 23:41 Privat melding

@???
Neida, det går helt fint for min del, jeg har en tendens til å hooke opp med de som ikke har hårete kropper.
Jeg har faktisk en nå som jeg treffer og har truffet ganske lenge som ikke har et eneste hår på uønskede steder, og det er såååå digg. :-)

Det jeg prøver å få inn i hodet til folkene her er at ikke forlang at dama skal være nybarbert om du selv ikke kan gi det samme. Men det går veeeeldig tregt i hodene til folk her så det ser ut til at det er like godt å gi opp!!

Skjult ID med pseudonym Dreamer ti. 30 des. 2008 23:43

Tydeligvis ikke lady, og det er jo synd. Burde være en selvfølge :-)

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 30 des. 2008 23:44

Dette har da virkelig ikke noe med likestilling å gjøre!!!!!!
Rødstrømper er lite populære blant menn..........derfor er dere single!

Mannen skal ikke se slaskete ut, men intimbarbering og voksing???
Da kan dere heller finne dere en fjortiss!

Men det er greit for meg.........bare gå til streik dere!

Skjult ID ti. 30 des. 2008 23:44

Selv liker jeg å være hårløs, men menn som har litt hår (ikke overgrodd) på kroppen tenner meg. Liker forskjellen og vil at det skal være forskjeller mellom mann og kvinne. Ser på det som det Feminine kontra det Maskuline

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 23:47

@Yeah
Fortell meg hvorfor en mann skal kunne forlange at dama er nyshavet til enhver tid og ikke kvinnen skal kunne forlange det tilbake. Jeg vil bare ha en enkel forklaring på akkurat det.

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 23:48

@yeah

Er det ikke likestilling i den form av at menn burde ta like mye hensyn til hva damer ønsker, som damer skal ta hensyn til hva menn ønsker??

Skjult ID med pseudonym Ærligheten ti. 30 des. 2008 23:49

Hadde en dame forlangt at jeg skulle vært nyshavet nedentil fordi hun var det hadde det vært i orden for meg!

Å voksa kassa derimot blir litt pes. Trimme kassa kan aksepteres.....

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 30 des. 2008 23:49

Hmm, Vips, jeg synes det ser ut som vi er enige likevel, jeg :) Ikke om hva som er attraktivt, men hva som skal være gjensidigheten i dette.

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 23:50

ja det går voldsomt tregt dette vips

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 30 des. 2008 23:51

Dersom dere velger partner ut ifra kroppsbehåring.........da sier jeg stakkars dere!
La nå de behåringsfikserte finne hverandre på hårløs.no, så kan vi andre som ikke skiller mennesker ut i fra små, ytre detaljer få ha sukker i fred! ;D

Eller dere kan jo skrive det i profilen?

Skjult ID med pseudonym ??? ti. 30 des. 2008 23:54

Håper ikke flertallet savner alder eller barndommen så forferdelig.
Dun passer da best på 14- og 80 + på begge kjønn,
Partene bør selfølgelig gjøre som en selv ønsker men forlanger parten voksing savner den tydeligvis sin tapte alders eller barndom. Basta.

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 23:55

@Yeah
For min del kan folk ha så mye hår på kroppen de vil, og for deres del må jeg også få lov å velge det jeg syntes er mest attraktivt. Det har du overhode ingenting med, og du har heller ingen grunn til å syntes synd på oss. I tillegg til å være attraktiv i mine øyne må nemlig personen i tillegg være helt fullstendig fantastisk!!! Er det galt også eller? Nei, du slår meg ikke som den skarpeste kniven i skuffen, men du er nok den mest hårete ettersom du har så sterke meninger om dette.

DET JEG PRØVDE Å FÅ DEG TIL Å SVARE PÅ KLARER DU IKKE Å SVARE PÅ UANSETT FORDI DET GÅR IKKE Å VÆRE UENIG I DET SOM SIES HER UTEN Å VÆRE MANSJÅVENIST ELLER HVORDAN FAEN DET SKRIVES.

Jeg må le, du kaller oss rødstrømper... vel, det er kanskje nettopp det motsatte vi er.

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 23:55

@yeah

som nevnt tidligere så tror jeg ikke denne tråden er beregnet for den gruppa som mener vi vakrest slik som vi er med alle hår,

men den er absolutt beregnet på den gruppe menn som vil at damer skal være nybarberte

hvilken gruppe er du i??

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 30 des. 2008 23:56

@Vips: Jeg forlanger det ikke, men en viss velstelthet må man jo forvente av alle.....både kvinner og menn.

@lady: Man skal ikke tilpasse seg andres ønsker for å tilfredsstille vedkommende. Det blir jo helt feil. Hva blir da det neste?

Skjult ID med pseudonym Dreamer ti. 30 des. 2008 23:56

Du kan basta det du vil du ???. tror ikke du får andre til å skfite mening for det :-)

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 23:56

Jeg tror at dere som tror dette dreier seg om å savne barndommen eller ønske en tidlig alderdom skal lese åpningsinnlegget en gang til, fordi dere har gått glipp av noe vesentlig her. (Lei av å påpeke dette gang på gang på gang)

Jeg er en kvinne som er veldig opptatt å holde kroppen hårløs fra øyenbryna og ned til tærne. Synes det er mer hygienisk og kroppen blir dessuten mye glattere, finere og mer behagelig for den mannen som evt skal ha nærkontakt med meg.
Dessuten tror jeg dere alle er enig i at en kvinne som har langt hår under armene, har masse hår rundt bikinilinja, har bart og hårete legger er avstøtende.
Men jeg har også en formening om menn og hår.
Om jeg skulle hoppe til køys med en kar og legge meg inn i armkroken til noe som kjennes ut som en ape eller som en diger bunt med stålull så får jeg totalt turn off, da klarer jeg hverken å ligge i den armkroken mer eller å stryke på denne karen mer. Dette dreier seg spesielt om ryggen og kjønnshårene men det er ingenting i veien for at en mann vokser seg på brystet også slik at evt muskler blir mer synlig. Og om et bryst ikke er trent og til og med kanskje er litt kvapsete så ser det alikevel unektelig mye bedre ut uten enn med hår.
Hvorfor er det slik at det forventes fra oss damer at vi skal barbere oss på alle tenkelige og utenkelige steder (noe de fleste av oss kvinner faktisk selv også foretrekker), mens når vi spør en mann om han kan ta bort litt av det 20 cm lange håret i skrittet, stusse det han har under armene en smule, fjerne håret på ryggen og om mulig gjerne det han har på brystet så blir det totalt hysteri??
Vi har kommet til år 2008 og kommer snart inn i år 2009 og fremdeles så ser en del menn ut som missing links ( det manglende mellomleddet mellom apen og menneske for de som ikke visste det).
I dagens samfunn så kan man forandre på alt man vil og mange kvinner legger seg under kniven for å feks forstørre brystene, mange ganger da etter mannens ønske... Men for en mann og legge seg under en liten laser og fjerne litt hårvekst på rygg og på bryst er visst nesten umulig... jeg ønsker å høre andre folks meninger om dette og håper å få noen svar.

Skjult ID med pseudonym glatt on. 31 des. 2008 00:00

YEAH
ja jeg er vel glatt både av ordets rette forstand og mulig som person i enkelte tilfeller også og ser overhodet ikke noe gale i det. Jeg er en kvinne som vil ha akkurat det jeg vil hva en mann anngår så hvorfor ikke se etter den rette når jeg først er på kikk etter en. Jeg er ikke ute etter å finne meg en mann som ikke behager mine øyne, som ikke behager meg i sengen og som ikke vil behage meg når vi er på feks sommerferie pga en overdreven hårete kropp. Jeg vil gjerne finne en mann med gode indre kvaliteter. Om han er skallet eller har langt hår, om han har hårvekst i ansiktet eller ei, har brune eller grønne øyne, ingenting av dette spiller noen rolle og ei heller om han er rik eller fattig for det er alltid det indre som teller. Resten er bare innpakning. Men dessverre så betyr det litt om innpakning er overdreven eller ikke og jeg kan overhodet ikke se noe gale i at jeg mener dette er mindre pent og gjør slik at jeg får totalt turn off. Vi må da alle få lov til å ha våre meninger... Og jeg vet jo at det er flere og flere menn som beveger seg inn på kjønnhetsklinikker så kanskje det finnes håp for alle oss kvinner med hårfobi:) Men en ting jeg vil si til menn med mye og tykke hår på kroppen, ikke prøv å fjern de for det er skikkelig vondt og blir ikke pent.... dere får heller satse på de kvinnene som ikke er noe særlig forfengelig og som ikke bryr seg om hårvekst...

Skjult ID med pseudonym yeah on. 31 des. 2008 00:03

Den skarpeste kniven i skuffen er ikke videre god i rettskriving.

Det er verdt å merke at TS velger å være hårløs selv. Og hun kan gjerne finne seg en hårløs mann.
I don`t care.

Skjult ID med pseudonym pels on. 31 des. 2008 00:05

@glatt

kanskje det enkleste er å ta en kur for å bli kvitt hårfobien.... ;)

Skjult ID med pseudonym yeah on. 31 des. 2008 00:11

Kan ikke alle som skriver her inne skrive innlegg Uanonymt fra nå av? ;p

(mann 42 år fra Oslo) on. 31 des. 2008 00:14 Privat melding

@glatt
du skriver: "Men en ting jeg vil si til menn med mye og tykke hår på kroppen, ikke prøv å fjern de for det er skikkelig vondt og blir ikke pent.... dere får heller satse på de kvinnene som ikke er noe særlig forfengelig og som ikke bryr seg om hårvekst..."

Hvorfor føler du at du kan si at at kvinner som liker en mann med hår på kroppen ikke kan være forfengelige?

Slik jeg leser det du skriver så får jeg inntrykk av at du mener at kvinner som liker en mann med hår på kroppen ikke bryr seg om utsendet sitt!

jeg har full respekt for at du liker det du gjør, og vil ha en hårløs mann, men ikke glem at folk har forskjellige preferanser. forventer du at andre skal respektere dine ønsker, så må du også respektere andres!

Skjult ID med pseudonym glatt on. 31 des. 2008 00:21

pels
Ja hadde det bare fantes en hårkur som tok vekk årsaken til fobien min så hadde jo livet vært helt topp:)
gilde
Kvinner som ikke bryr seg om hårvekst synes ikke jeg er særlig forfengelig nei. Dessverre...
yeah
og hvem er så den skarpeste kniven i skuffen som ikke er særlig god i rettskriving da??

Skjult ID med pseudonym pels on. 31 des. 2008 00:24

prøvde rettskriving med en skarp kniv en gang, det ble ikke noe bedre... ;)

(mann 42 år fra Oslo) on. 31 des. 2008 00:25 Privat melding

Det er nok mange sløve kniver i skuffen.

Og jeg håper og tror at ikke "rødstrømpene" har match mot meg!

God natt! ;p

Skjult ID med pseudonym Perle62 on. 31 des. 2008 00:26

Get a real life... skarp kniv eller ikke, må vi delta i fobiene dine? Ta et år som hjelpearbeider i hvilket som helst uland og se om du ikke får litt annet perspektiv på tingene. Sorry, men jeg synes dette blir for spesielt.

Skjult ID med pseudonym tingelinux on. 31 des. 2008 00:28

@Perle62

Hvem/hva var det siste innlegget rettet mot?

Skjult ID med pseudonym Perle62 on. 31 des. 2008 00:30

Den var til glatt.

Skjult ID med pseudonym ??? on. 31 des. 2008 00:33

Perle,
Velvalgte ord.
Minste motstand så skrikes det over ytterpunkter med mengder av hårvekst som er stygt.
Vi som har kvesset kniven litt iallefall og litt passe myk hårvekst vil vel ikke være feminister heller akkurat.
Neei,
Neste blir vel å forby en middels ekskusiv blå-rev kåpe. For mye hår liksom.
Renslighet kan ikke blandes med lett kall det dun-vekst da.

Alle "rustne kniver" Get i life, eller finn en profesjonell fobi-sliper.

Skjult ID med pseudonym glatt on. 31 des. 2008 00:34

det har du helt rett i timeline, så det var nok ikke ment som det var skrevet. Jeg mente at kvinner som generelt liker hårvekst det være seg på en mann eller på seg selv ikke er så veldig forfengelig. Men dette er min egen mening og skal ikke tilegnes andre som ikke har den samme opfatningen. Vi har alle vår ytringsfrihet, og jeg velger å bruke min på den måten jeg selv mener jeg får fremmet mine synspunkter, Om jeg tråkker noen på tærne av og til så er det bare slikt som skjer. Jeg har måttet tåle mye rart i denne diskusjonen som jeg har satt i gang her inne hvor jeg egentlig bare spurte om noen hadde samme synspunkter som meg. Og jeg tåler det meste så lenge man holder seg til sakens kjerne og ikke blir totalt usakelig og usmakelig, for da svarer jeg tilbake med samme språk bare litt mer sivilisert.

(mann 54 år fra Buskerud) on. 31 des. 2008 00:42 Privat melding

Hvis dere står på passerer dere 250svar på 24timer.....

Ikke dårlig.....

Men hvilket helvetes liv dere har holdt mens jeg lagde middag :)

Skjult ID med pseudonym lady on. 31 des. 2008 00:43

ja det taler jo litt for seg selv det ludo64, kanskje det var på tide at temaet kom opp..

Skjult ID med pseudonym tandorman on. 31 des. 2008 00:43

@ludo64

Sen middag?

Skjult ID med pseudonym Dreamer on. 31 des. 2008 00:45

12 retters ludo?

Skjult ID med pseudonym VIPS! on. 31 des. 2008 00:46

Skjult ID
Jeg tror ikke du skal sette meg i samme kategori som "glatt". Det jeg sier er at jeg er enig i dette:

"Hvorfor er det slik at det forventes fra oss damer at vi skal barbere oss på alle tenkelige og utenkelige steder (noe de fleste av oss kvinner faktisk selv også foretrekker), mens når vi spør en mann om han kan ta bort litt av det 20 cm lange håret i skrittet, stusse det han har under armene en smule, fjerne håret på ryggen og om mulig gjerne det han har på brystet så blir det totalt hysteri??"

Jeg foretrekker også menn uten hårvekst, men jeg har ingen fobi mot dette, jeg velger bare å ikke være intime med de. Jeg brekker meg ikke av å se hårete menn, eller mener de er dårligere mennesker eller mindre forfengelige av den grunn.

Igjen, det går fryktelig tregt her, og jeg skjønner at folk har stort behov for å sette folk i bås hvor de ikke hører hjemme.

Skjult ID on. 31 des. 2008 00:47

Menn skal være litt hårete, det er mandig.....

Skjult ID med pseudonym Dreamer on. 31 des. 2008 00:50

Aner jeg en viss utålmodighet hos VIPS? ;-)

Skjult ID med pseudonym 2xcortado on. 31 des. 2008 00:51

Rundt år 2000 skulle alle være metrofile og glattbarberte. 3-4 år senere ble det kult å drite i dette og vise at man er mann med å ha litt hår på brystkassa. Men nå er kanskje syklusen i ferd med å snu? Uansett, jeg kommer aldri til å barbere brystkassa. Men å holde seg litt fin og fjong og nyklipt andre steder kan jo ha sine fordeler...

Skjult ID med pseudonym kristian on. 31 des. 2008 00:52

Nå synes jeg denne diskusjonen bare blir verre og verre. Herregud mennesker. Skal ikke Glatt få lov til å ha sine egne meninger.. Menn med mye stålull er ikke pent i det hele tatt. Jeg er ingen tøffel og jobber som dørvakt ved en av de større utestedene i landet og er rimelig godt trent. Dama mi spurte om jeg ville fjerne litt hår her og der en gang og var selvsagt litt skeptisk i starten slik vi alle menn er, men jeg lot nå henne få viljen sin og begynte med å fjerne hår på pungen og hun er selvsagt også hårløs der nede, og jeg mener det.... det er den beste sexen jeg hadde vært med på ever... men så gikk jeg med på å fjerne de duna jeg hadde på bryst og mage også og tenkte hva her jeg gjort... men når hun dukket opp med isbiter og krem som et plaster på såret...vel.... trenger jeg å si mer. Og ikke bare det, det er langt flere kvinner som snur seg etter meg på stranda nå og mye fortere brun blir jeg også, livet ble helt topp etter at hårene ble fjernet... Både min søster og min mor har kommentert det og bedt meg holde det slikt fordi jeg så mye barskere ut.... Så glatt, du hadde sikkert ikke ventet på støtte fra dette kjønnet men her får du det.... lykke til videre med diskusjonen:)

Skjult ID med pseudonym timeline on. 31 des. 2008 00:55

@glatt

som jeg sa så har du selvfølgelig rett til din mening. Men det er kanskje smart å moderere seg litt med hva og hvordan man sier ting for ikke å få alle mot seg. Du svarer bra for deg selv foresten når du er saklig:-)

Når det er sagt så har jeg datet noen helt avsindig forfengelige jenter som akkurat som deg ikke har et hårstrå på kroppen fra øyenbrynene og ned, og de har vært veldig begeistret for å kunne vile hodet på en behåret brystkasse! Så folk er forskjellige!:-)

Skjult ID med pseudonym VIPS! on. 31 des. 2008 00:56

Dreamer
Nei nei, overhode ikke. Hehe.. skulle man vært utålmodig her hadde man vel sprukket for lenge siden, for makan til trangsynte og tunghørte folk skal man lete lenge etter. Når man sier gang på gang at man gir f... i hva folk måtte gjøre, men at man selv fortrekker det og det så burde de jo nesten skjønne at man ikke rakker ned på hårete folk!

POENGET MITT ER:
Om en mann jeg treffer sier til meg, hvis jeg mot formodning skulle stikke litt på legga eller andre steder, at det er på tide å shave, og han selv ikke praktiserer barbering på diverse steder så kunne han bare tatt med seg buskasen og gått.

Anyone still don't get it?????

Skjult ID med pseudonym ajaj on. 31 des. 2008 01:03

Det stikker,!!
Kjenner jo 2 dagers vips-pigger stikkende ut gjennom LCD skjermen her, gå å shave deg nå.
Hva gjør vips nå da.

(kvinne 45 år fra Hordaland) on. 31 des. 2008 01:05 Privat melding

Herregud så fjern de fleste av dere er. Hvorfor sette hverandre i bås og snakke om hvem som kommer til helvete og ikke etc. Er det noe problem at glatt ikke liker hårete rygger eller bryst uten at hun skal bli totalt uglesett og satt i bås for det. Handler det ikke om å ha egne meninger og stå for de?? Jeg liker heller ikke overdrevent hårete menn. Jeg mener at både menn og kvinner bør fjerne hår både her og der. Såklart er en mann med bart bryst mye flottere enn en mann med hårete bryst, men det er min mening og det må jeg få lov til å si uten å bli satt i en dum bås. Kjekt å høre at du Kristian faktisk har fjernet håra og til og med har likt det, gi beskjed om du blir singel da så kommer jeg, he he:) Dere menn som føler dere krenket fordi dere kanskje har overdrevent med hår på kroppen, nå kan dere tenke dere hvordan enkelte kvinner har følt det når dere menn har kommentert pupper, romper, lår etc. Nei nå er det på tide å legge denne diskusjonen død en gang for alle.. PS. jeg er en snill kvinne, men velger å ikke være anonym i denne saken:)

Skjult ID med pseudonym VIPS! on. 31 des. 2008 01:06

Ajaj
Sender deg et virus så pc'en går i blåskjerm så kan du sitte der og tvinne håret på brystet! :-D

Skjult ID med pseudonym juni on. 31 des. 2008 01:09

alienbrun:

er jo du som er "glatt" jo....

Skjult ID med pseudonym mars on. 31 des. 2008 01:25

laaaaaaang tråd! Men en dame kan glemme å se meg glattbabert under armene, brystet og rundt pungen. Kan stusse og frisere (rundt pungen og veiviseren), no more! Men så har jeg ikke så mye heller... Venter fremdeles å høre fra en jente at jeg bør barbere/stusse meg:) Og som en ymtet frampå lenger oppe, når komme denne diskusjonen opp mellom to personer;)

Skjult ID med pseudonym glatt on. 31 des. 2008 01:25

Jeg liker deg vips.
Det er så utrolig mange som har lest og vridd på start innlegget mitt her at jeg har blitt fremstilt som et psykedelisk anti hår fobi menneske med snarlig trang for tvangs innlegging ved psykiatrisk avdeling. Skjønner ikke at jeg ikke bare kunne ha fått direkte svar på det jeg har spurt om i stedet. Mennesker har en merkelig evne til å få 1 fjær til å bli 10 høns og jeg ser ikke poenget med det. Vi trenger ikke nedverge hverandre, sende ut skarpe ladninger eller komme med flåsete påstander om et menneskets personlighet uten en gang å kjenne noe om personen som står bak et innlegg. En politisk mening foreksempel sier ingenting om et menneske som person annet enn et hint om hvilken politisk retning mennesket trekkes mot. For det om jeg har hatt klare meninger om ting, og kanskje tråkket noen på foten på diskusjonens vei så er tross alt dette bare et diskusjonsforum og ikke et sted man blir kjent med hverandre. Jeg tåler å bli direkte angrepet, men ser mange andre som tydeligvis indirekte har blitt "angrepet" eller tilstøtt av det jeg har sagt som ikke har tålt det... Skal man være med å diskutere så må man tåle å få svar på tiltale, men herregud hvor utrolig mange usakeligheter jeg har kommet over min vei i denne diskusjonen. Tror det er på tide å starte en ny diskusjon og legge denne død:)

Skjult ID med pseudonym VIPS! on. 31 des. 2008 01:31

Jeg er enig med deg til en viss grad, men ikke alt du sier. Du må da få lov å ha din egen smak. Forstår ikke hvorfor noen skal angripe akkurat den.

Jeg er ferdig med denne diskusjonen. Jeg kommer uansett ikke til å endre syn på hva jeg foretrekker eller ikke med det første, så dette er bortkastet tid. Det var ikke så mange som forsto kjernen i hva man diskuterte uansett, ikke engang det siste innlegget til mars beviste det.

Kos dere masse imorgen folkens, i kjole eller dress. Men husk jenter: det er ikke pent med hår på legga når man går i kjole, eller hår som stikker opp av skjorta..... Hehe, jeg måtte bare.. ;-p

Godt nytt år!

Skjult ID med pseudonym 2xcortado on. 31 des. 2008 01:34

Sukkerforslag. Avstemninger. Så kan alle stemme foreller mot på slike tema i tillegg til å komme med kommentarer :)

Skjult ID med pseudonym glatt on. 31 des. 2008 01:37

GODT NYTT ÅR TIL ALLE ØNSKES:) Mitt nyttårsforsett er å få se flere hårløse menn på stranden til sommeren, he he:) kanskje jeg klarer det... Men til dere som bor i Bergen så er det ikke sikkert debatten slutter i dette foraet her, så følg med overalt og se om debatten dukker opp igjen lokalt i Bergen:) god natt alle sammen:)

Skjult ID med pseudonym Dreamer on. 31 des. 2008 01:38

Takk for god undeholdning! Ønsker alle et godt hårløst nytt år ;-)

Skjult ID med pseudonym doofus on. 31 des. 2008 01:39

Alle må få like det de vil, men jeg er enig med en del andre her med at trådstarter og de som har hengt seg mest aktivt på kanskje bør tone ned sin antydning om at det de selv ønsker gjenspeiler flertallet i samfunnet, og kanskje innse at de her kanskje kan være i mindretall. Det at dere kanskje ikke har flertall betyr ikke at dere tar feil, for rundt et såpass subjektivt område som dette er det ikke noe rett eller feil. Det er ikke dermed sagt at jeg er enig med dere, og dere trekker noen enkle, korte, og forhastede konklusjoner her. Jeg snakker ikke på vegne av "alle menn" når jeg sier at "vi" forventer glattbarberte jenter med silikon (jeg foretrekker ingen av delene, tenk) uten å gi noe tilbake. Det kalles stigmatisering, og det er en særdeles dårlig fungerende debatteknikk.

Med det sagt, foretrekker jeg med alderen (jeg er såvidt bikket de tredve og et par til) mer og mer "naturlige" jenter, og det er verken turn-on eller turn-off om de har dusk eller ikke, for meg er dette noe som betyr zilch i et langvarig forhold. Og jeg ville aldri barbert brystkassa eller ryggtavla for ei jente, og hadde da selvfølgelig heller ikke krevd noe tilsvarende tilbake. For meg er dette mindre betydningsfullt enn det som sitter oppe i hodet på jenta, imidlertid har jeg også mine fysiske turn-ons, men for ikke å dra ut denne tråden enda mer er det nok å nevne at hår overhodet ikke er et kriterie i så måte, med mindre vi snakker om folk som kan forveksles med yetier. Imidlertid er jeg voksen nok til å innse at det finnes jenter som har andre kriterier, og skal holde meg for god til å si at "mine" krav er bedre enn "deres". Mer er det vel ikke å si om den saken?

Skjult ID med pseudonym Joques on. 31 des. 2008 10:14

Godt nyttår til alle sammen, enten de liker hårete mennesker eller ikke :o)

(mann 43 år fra Akershus) ti. 6 jan. 2009 22:22 Privat melding

Gudhjelpe meg...

Ser at sukker.no virkelig glimrer med debattforum av kvalitet.

Og hvorfor er nesten alle anonyme?

God bedring ;)

(mann 43 år fra Hedmark) ti. 6 jan. 2009 22:24 Privat melding

For min del er høvel en god venn....

Skjult ID med pseudonym Ludo64 ti. 6 jan. 2009 22:25

Ja, Gud hjelper deg sikkert hvis du får fyr i denne debatten.......
Og fanden hjelper sine :)

Skjult ID med pseudonym juni ti. 6 jan. 2009 22:32

... får nesten lyst til å lage 15 nye tråder bare for å bli kvitt denne fra førstesiden igjen...

Men det hjelper jo ikke akkurat å få den vekk ved å taste her da, dumme meg ;p

Skjult ID med pseudonym Rooney on. 7 jan. 2009 00:23

Vel, de som vil barbere seg overalt må gjerne det. Syntes selv det er hot med litt "busk". Men, som mann vil jeg nok aldri barbere meg, det er ikke noe tøffe- tøffe ting, men det ville føltes helt absurd. Husker vi var dritstolte når vi fikk brysthåra på plass en gang i tida, ikke pokker om de skal fjernes nå.

Skjult ID med pseudonym auda on. 7 jan. 2009 00:39

Har flere ganger avsluttet hele greia når damene har tatt av trusa og avslørt urørt urskog. Kvalmt.

Skjult ID med pseudonym Bysmurf on. 7 jan. 2009 03:37

Gåttabanen!

Jeg har hatt friserte damer og normalt behårete damer og det er å foretrekke! Ser ingenting galt i at dama har naturlig hårvekst!!
Glattbarberte damer er derimot turn-off! Får assosiasjoner om jentunger som ikke har blitt voksne enda:(

En ting til, den mest feminine dama jeg noensinne har truffet barberte seg ikke nedentil, hun hadde langt skjønt hår på toppen, dunete underarmer og en skjønn ufrisert dusk der nede, rett og slett bare lekkert;)

Men det er smak og behag det der vil jeg tro. Men et uanstendig krav at man skal helbarbere kroppen sin for å være sexuelt attraktiv...

Naturlig er helt klart det beste:)

Skjult ID med pseudonym halloo!! on. 7 jan. 2009 08:11

er ikke rart at det er mye single folk på sukker:) er utrolig mye krav til mennesker her inne på diskusjonstrådene.....

Skjult ID med pseudonym åddå on. 7 jan. 2009 09:08

En hårete mann......er MANN :)
Men ja takk til begge deler!

Skjult ID med pseudonym nnuroj on. 7 jan. 2009 12:30

Hehe! For en diskusjon, og så mange sterke meninger om emnet! Jeg tror at hvis/når jeg møter riktig person, tror jeg ikke jeg bryr meg overvettes mye om hår eller ikke hår hverken her eller der. Jeg kan godt sitte her og si hva jeg tror jeg vil ha, men jeg har flere ganger blitt overrasket over å ha falt for en kar jeg aldri hadde trodd jeg skulle falle for. (Men det skal sies at jeg _tror_ jeg skvetter litt hvis jeg treffer en kar som barberer seg under armene.)