Alle innlegg Sukkerforum

Sjansene vi aldri tok.

Vis siste innlegg
(mann 43 år fra Rogaland) sø. 23 okt. 2016 02:49 Privat melding

Sitter her midt på natten og fryser og funderer. Tenk på alle de mulighetene vi aldri tok her inne da..og hvor mange fantastiske mennesker vi kan ha gått glipp av fordi vi aldri sendte en melding. Finurlig.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 23 okt. 2016 04:08 Privat melding

Og tenk på alle de meldingene vi har sendt der mottageren valgte å gå glipp av et fantastisk menneske...

(kvinne 57 år fra Troms) sø. 23 okt. 2016 06:52 Privat melding

Det er mange fantastiske mennesker som forventer at du bare veit det. Tenker på de som velger å ikke ha noe tekst i profilen sin, ikke bilder og som sender ut et HEI i ny og ne.
Dette handler vel om å markedsføre seg i jungelen av alternativer.
Har altid lurt på hvorfor mannfolk er så supergira i første meldingen og forså å bli taus.

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 23 okt. 2016 07:01 Privat melding

Ja, Man angrer oftere på det man ikke gjorde, enn det man gjorde..
Alle sitter og venter på den på øverste hylle..nuvel.. jeg synes det er mer spennende på de hyllene jeg når opp til uten stige 😉

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 23 okt. 2016 07:39 Privat melding

Men det er jo ikke for sent...?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 23 okt. 2016 09:23

@Huffsan: Da er det oftest det de har å si sagt. Både hodet og bunken med standardmails er tomme.

(kvinne 54 år fra Rogaland) sø. 23 okt. 2016 09:25 Privat melding

ghosting og blokkeringer er jo hobby nr 1 her inne....og ja enig med hufsann. Umulig så se potensiale i menn som ikke har et bilde, ingenting...i teksten ingen konkret info om seg selv..,,bara svada!

(kvinne 57 år fra Troms) sø. 23 okt. 2016 09:48 Privat melding

Jepp blingbling mange menn går under benevnelsen "en mann av få ord". Sånt nytter ikke når de går på jakt og bruker nettet som arena.
Samtidig er det en grei måte å sorter unna "den tause mannen" for oss som liker å prate og få et svar som ikke består av et grunt eller kremt.

(kvinne 57 år fra Troms) sø. 23 okt. 2016 09:49 Privat melding

Grynt ikke grunt

(kvinne 54 år fra Rogaland) sø. 23 okt. 2016 11:11 Privat melding

hehh blingbling fine ;-) Og huffsan helt enig. TS har et poeng, men forstår noen ikke tør å skrive lenger hvis de er avvist mange nok ganger. (scared of rejection)..men de som faktisk blir besvart og så følger de opp med overdøvende stillhet ...ja da er det vel tomt i topplokket eller man surfer videre i håp om å finne noe anda mer attraktivt. Initiell attraksjon er litt viktig for begge kjønn. da vil jeg spør mannfolka; hvor attraktiv finner du en kvinne i heldekkende burka der bare øyne syns? Akkurat så tiltrukket blir jeg av bildeløse profiler og/eller profiler med intetsigende svadatekst eller totalt mangel på tekst. :)

(mann 48 år fra Akershus) sø. 23 okt. 2016 13:58 Privat melding

Jeg opplever å aldri få svar! Mange kikker og ser på min profil! Jeg sender en hilsen til alle folk som jeg liker og til alle som har vært innom min profil! Men jeg må jo ha noen krav på hvorfor jeg sender meldinger!

(kvinne 57 år fra Troms) sø. 23 okt. 2016 13:58 Privat melding

@Sedef
Hærlig kommentar ang burka og manglende eller svada tekst.....tommelen opp for den.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 23 okt. 2016 14:06

Heldekkende burka viser heller ikke øyne - for the record.

(mann 43 år fra Rogaland) sø. 23 okt. 2016 14:27 Privat melding

Poenget er vel kanskje at når man legger mye arbeid I første melding..og ikke får svar..Mange nok ganger så blir man litt tom. Men går begge veier. Jeg har nok gått glipp av mange bra mennesker fordi jeg selv ikke har gitt respons.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 23 okt. 2016 15:40

Jeg skjønner følelsen, jøllis.
I forrige uke fikk jeg en lang førstemelding som avsender tydeligvis hadde lagt litt arbeid i. I meldingen skrev han inn en rekke romantiske scener mellom meg og han selv. Hvor og når vi skulle kysse etc. Slikt synes jeg faktisk er ekkelt. Det er veldig upassende å få slike "fantasier" servert på melding fra en fremmed person før man i det hele tatt har fått bekreftet gjensidig nysgjerrighet. Trist, men bortkastet...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 23 okt. 2016 19:46

Sånt gidder jeg rett og slett ikke tenke på.
Bortkasta tid, enkelt og greit.

Har jeg kastet bort en sjanse, så har jeg kastet bort en sjanse.
Sånn er livet.

Jeg har ingen frykt for å bli avvist, den har jeg mistet for lenge siden.
Derimot har jeg blitt fylt med likegyldighet. Så mye likegyldighet at det ikke lenger har noe å si om jeg sender en melding eller ikke til de sabla søte og interessante jentene jeg ser.

(mann 36 år fra Hordaland) sø. 23 okt. 2016 20:46 Privat melding

Aldri for seint til noe...Synd for dei som ikke vil bli kjent med et fantastisk menneske. Har fått mye avslag, men gir aldri opp.. Er bare synt at man avviser noen uten å bli litt kjent iallefall. Eg er en som ikke klarer å beskrive meg selv med ord, og er sjenert av meg når det gjelder slike ting. Er gjerne ikke alene.

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 23 okt. 2016 21:17 Privat melding

Hvis man ikke vil bli kjent med noen er det er bevisst valg, men er man i tvil, og egentlig har lyst, men har all verdens unnskyldninger for å la være å ta kontakt. Da kan man angre påstanden man ikke tok. Tenker jeg . 😊

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 23 okt. 2016 21:34 Privat melding

*på sjansen* .. ikke påstanden..

(kvinne 57 år fra Troms) sø. 23 okt. 2016 21:57 Privat melding

Jeg har som regel at jeg svarer alle, bortsett fra de som ikke er betalende melding og har som hobby å sende hjerter for å få innpass til profilen.
@kara du har ett poeng ang skrivekløe ikke nødvendigvis er et tegn på munndiare, men det er jo håp siden di har ordene.

(mann 43 år fra Rogaland) sø. 23 okt. 2016 22:18 Privat melding

Jeg føler meg ikke avvist om noen ikke svarer. De kjenner meg jo ikke..

Skjult ID med pseudonym Zodiac on. 26 okt. 2016 13:39

Evig eies kun det tapte.
Her inne sitter det en haug med enslige damer på Østlandet med armene i kors og igjenknepet munn, rister på hodet og sier: "Nei, bor du ikke i Oslo, er jeg ikke interessert".
Så sitter vi der da, på hver vår øy, og blir mer og mer frustrerte og kanskje også bitre. Det er jo stort sett de samme profilene måned ut og inn, så kanskje vi kan fortsette en 10- 15 år til med å snike på hverandres profiler, sette litt hjerter, sende noen meldinger som aldri besvares og mye annet koselig. Da har vi i alle fall alle etterhvert en ganske solid felles bakgrunn av tapte muligheter som kanskje gjør at vi rett og slett ikke holder det ut mer og møtes i en stor lykkelig gruppe-omfavnelse på Dovre. Da er det bare å kaste seg over flikking på sukker- profil, potteplanter, prydhunder og posting av topptur- bilder på facebook, så sees vi i 2030.

Skjult ID med pseudonym Knotten on. 26 okt. 2016 13:49

Kast dere ut i det! Drit i surmaget kritikk om seriedating!!