Alle innlegg Sukkerforum

sukker fest

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym fest ti. 30 des. 2008 01:58

Jeg ser at stort sett alle sukker fester etc arrangeres i tigerstaden (OSLO og omegn) Siden sukker svært sjelden gidder å bruke tid eller energi på oss her på vestlandet så kan vi kanskje lage et arrangement selv. Jeg går gjerne med på å arrangere en stor singelfest for om interessen er stor blandt oss flotte vestlendinger som tåler både vann og vind så kunne vi fått til en kjempefest:) Kan også ta med singelgruppen min fra facebook som begynner å bli en del om dette skulle være ønskelig.

Jeg tenkte en fest for de mellom 30 og 45 evt 50 år, er det noen som kunne være interessert i noe slikt i såfall skrik ut så skal mor se hva hun kan gjøre for å tilfredstille single fest stemte vestlendinger:)

(kvinne 48 år fra Hordaland) ti. 30 des. 2008 02:06 Privat melding

Supert initiativ!
Problemet er vel bare at det er så få som bruker forumet... Håper Sukker lar deg få "kringkaste" invitasjonen :-)

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 02:07

Jeg er med :)

Skjult ID med pseudonym pix ti. 30 des. 2008 02:09

Flotte greier! Prøvde å få igang en tråd om regionsfester selv med heller laber oppslutning..
Hiv ut forslaget på oppslagstavla også, så ser flere det!

(kvinne 39 år fra Oslo) ti. 30 des. 2008 02:17 Privat melding

Ps. Jeg tror dette bør avklares med sukker.no. Foreslår at du sender en mail til de og spør om lov før det skrives noe mer om det her.
Det har blitt slått hardt ned på tidligere, når andre har arrangert noe utenfor sukker.no's regi.

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 03:08

står det noe skrevet om det i reglemanget VIPS?

Skjult ID med pseudonym fest ti. 30 des. 2008 03:09

hvorfor tror du at det er forbudt om jeg tør spørre? sukker vet ikke hvem som har blitt venner eller ei her inne og kan heller ikke kontrollere hva vi bruker tiden vår på når vi ikke er her inne. Men kan godt spørre sukker om de vil arrangere i Bergen for det er irriterende at de ikke arrangerer så mye i Bergen.

(kvinne 39 år fra Oslo) ti. 30 des. 2008 03:17 Privat melding

Nei, men det ble slått ned på det fordi det ble snakket om det på forumet. Det var bare et råd, etter at dette skjedde for et år siden også, og da ble det ganske heftige diskusjoner her inne.

Og ja, det står noe om det i reglementet:

Regler for forumbruk
Unngå å
-Omtale, eller avtale større treff som ikke er i regi av Sukker.no

Skjult ID med pseudonym fest ti. 30 des. 2008 03:22

OK. Da skal jeg se om sukker vil arrangere det og vil de ikke så tar jeg saken i egne hender. Er du Bergenser siden du svarer og kunne tenkt deg å være med om det ble arrangert i Bergen? Ikke at det betyr noe, bare litt nysgjerrig:)

Skjult ID med pseudonym Ludo64 ti. 30 des. 2008 03:26

Det som derimot ingen kan nekte dere er å sende private meldinger, mellom dere.
Det hender jo at noen som har møttes for eksempel på forum driver og taster seg imellom og "Lisa, Pål og Kari" som har fem "nettvenner" som igjen har fem "nettvenner" som igjen har fem "nettvenner".... lyst å gå på et sted og spise middag sammen....
Så er det ingen som kan nekte dem det.....
Men det tillates ikke annonsering for dette på forum....

(mann 54 år fra Buskerud) ti. 30 des. 2008 03:30 Privat melding

Forøvrig vil jeg tro at det er i Sukkers interesse at det begynner å skje noe i regionene (legg merke til at jeg ikke sier provinsene eller periferien ;) )

Lykke til i vest!

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 03:31

@Fest
Nei, bor nok i Oslo, og foretrekker andre sammenkomster enn sukkerarrangement. Men jeg er jo enig med dere som ikke bor i Oslo, at det er kjipt det ikke ser ut til å gå ann å få til arrangement utenom hovedstaden (bortsett fra disse fjellturene etc)

Jeg tenkte vel heller mer på at dere kanskje kunne avtalt med sukker om at det måtte gå ann å "inngå et samarbeid" og annonsere på forumet når de ikke har arrangement der selv. Eller fått en representant i f.eks. bergen som tok seg av arrangeringen i regi av sukker.

By the way, jeg tror sukker kom frem til at det er lov å annonsere på oppslagstavlen, men ikke på forumet.

Lykke til. :-)

Skjult ID med pseudonym fest ti. 30 des. 2008 03:49

Takk for svar fra deg VIPS:)

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 04:14

jeg syntes det er helt latterlig at vi ikke kan prate om å arrangere egne fester når sukker er for lat til å arrangere andre plasser enn i oslo, vi betaler tross alt for dette, og norge består faktisk ikke bare av oslo, selv om det veldig ofte kan virke slik

Skjult ID med pseudonym snart 40 ti. 30 des. 2008 09:45

Blir gjerne med om det skjer noe i Bergen....stå på.-)

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 30 des. 2008 11:59 Privat melding

Dette høres bra ut om dere får det til..
Sukker har jo prøvd å arangere fester i Bergen og Stavanger før uten noe oppsluttning .
Men hvis de kanskje legger ut en link for å se hvor mange intresserte det er og planlegger festen deretter .
Men det er klart det er ikke alle her inne som leser på forum eller oppslagstavlen ... Så litt seriøs reklame trengs.
Jeg kan hjelpe.. heheheh... det er gøy å arangere fest :oD

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 30 des. 2008 13:56

Hei. Hold your horses før vi blir gjort til svartePer :)
Først kan vi si at det VIPS skriver er riktig, men tolkningen er feil (og tolkningen er det vesentlige). Det vi ikke ønsker er at det arrangeres (eller forsøkes å arrangeres) fester med varving fra Sukker i Oslo her vi har fester jevnlig. Men der er noe mer komplisert enn som så.
Vi er selvfølgelig interessert i at det blir arrangert så mange fester som mulig i andre regioner, men det er enda viktigere at de blir bra og at det oppleves som en suksess for de som deltar.
Det å lage en singelfest er dessverre langt vanskligere enn nesten alle tror. Ettersom det er mange typer mennesker og samtidig et stort aldersspenn så må det være et ganske stort antall gjester. Helst over 200. Hvis ikke ender det bare opp med at de som kommer først går ettersom det ikke er noen for dem der og de som kommer timen etter opplever et tomt lokale, og drar raskt. Festen ville så bli omtalt som en fisako og Sukker ville bli koblet til denne fiaskoen. Dette ville igjen gjøre det vanskeligere for Sukker å arrangere fester senere.

Det skal ikke være noen tvil om at vi har et sterkt ønske om å arrangere noe i andre byer. Vi hadde en fest i Bergen i vår og da kom vi over den kritiske grensen på antallet som deltok. Tidligere år, før vi var så store som nå, feilet vi - påmeldingen var ikke god nok til at det ville bli en fest som ville overleve frem til midnatt.

Når man arrangerer en singlefest så må man ha et sted tilgjengelig. Normalt så må man kunne garantere en omsetning på 60-100.000 for at man skal kunne ha stedet for seg selv og slippe å betale leie. På Stratos betaler vi leie og Dj, snacks, pynt etc kommer i tillegg. Det å arrangere en fest på størrelse med det vi har i Oslo koster fort mellom en halv og en million kroner i markedsføring. Alternativt kan man ha bygget seg opp over tid som en stabil arrangør av suksessfulle singlefester samt ha en egen markedsføringskanal. En konkurrent med egen markedsføringskanal ønsket å ta opp kampen med oss og brukte ca 3-400.000 i markedsføring. Resultatet ble at det kom ca 50 gjester..

Ettersom Sukker er og skal fortsette å være den største og beste arrangøren av singlefester i Norge så regner vi med at vi skal arrangere singlefester flere stedet i Norge i år. Bergen er det første aktuelle stedet og vi gjør gjerne et samarbeid med ildsjeler. Det er bare å ta kontakt med oss på support@sukker.no :)
Godt nytt år!

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 14:48

Ps. sukker.no, nei, jeg feiltolket nok ikke, så hold your horses selv! Prøvde overhode ikke gjøre dere til noen svarteper, men gi noen tips før de satte igang markedsføringen for egen fest her inne. Som jeg sa (og som dere sier) ta kontakt med sukker.no og prat om dette. Pff... Hehe..

Skjult ID med pseudonym lady ti. 30 des. 2008 16:18

sukker.no

ville et innslag som f.eks. dette være tillatt:

Den (en eller annen dato), er vi noen som har planlagt å gå ut på byen. Vi lurer på hvor mange som kunne være interessert i å være med. Dette er et privat initiativ, og er ikke arrangert av sukker.no

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 30 des. 2008 17:52

Hvis dette er noe som ikke skjer i Oslo før våre fester så er det helt uproblematisk :)

Skjult ID med pseudonym meg ti. 30 des. 2008 17:58

@lady
Gjør man slike tiltak i oslo, så vil de nok reagere, men hvis dette foregår i byer ett stykke vekk fra hovedstaden og man ikke reklamerer for det som en sukkerfest, så kan jeg aldri tenke meg at det er noe problem inntill sukker selv begynner å arrangere fester i samme byen (sukker vil jo selvsagt at de skal gå på deres fester og ikke konkurrerende opplegg)

Skjult ID med pseudonym erke ti. 30 des. 2008 18:20

Er med jeg også:) erkebergenser som jeg er!

(mann 56 år fra Hordaland) to. 1 jan. 2009 11:33 Privat melding

Hei! Snakket noen om fest? Jeg er med =D

Skjult ID med pseudonym I fr. 2 jan. 2009 21:07

Jeg er også med! :-)

Skjult ID med pseudonym lady fr. 2 jan. 2009 21:28

ja nårtid da?