Alle innlegg Sukkerforum

Forbannet...?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rich ti. 25 okt. 2016 22:17

Er det flere som kjenner at de blir litt forbannet - eller i hvert fall litt småforbannet, når de blir blokkert uten videre, og uten noen opplagt grunn.....?

Skjult ID med pseudonym camo ti. 25 okt. 2016 22:21

Nope ☺️ Live and let live 👍🏻

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 25 okt. 2016 22:24

Tvert i mot. Blir glad 😃

"Uten videre" og "uten opplagt grunn" eksisterer ikke, som årsaker. Underteksten for begge = ikke interessert. Helt fair. Helt fint...

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 25 okt. 2016 22:25

Nei, egentlig ikke.... Kan ikke ta alt som skjer på nett personlig.

Skjult ID med pseudonym Gåmann ti. 25 okt. 2016 22:34

Nei ikke i det heletatt😊 Hvorfor skal jeg bli det?
Hva er problemet?

(kvinne 44 år fra Møre og Romsdal) ti. 25 okt. 2016 22:36 Privat melding

Nei, hvorfor kaste bort tid og energi på å bli forbannet på folk som blokkerer uten grunn? det er ikke en person jeg hadde vært interessert i uansett, så går fint det :)

(mann 49 år fra Vestfold) ti. 25 okt. 2016 22:46 Privat melding

Det er jo menneskelig å kjenne litt på det. Noen veier deg og finner deg for lett. Du er ikke kjekk nok, du skrev ikke de rette tingene i profilen din, du bor for langt unna, du er for gammal, for traurig, har ordelingsfeil og teite bilder. Så kjenner du på det og merker at det føles kjipt. Men det er selve livet, som snakker til deg. Livet, med sine endeløse runder med avvisninger og til slutt skal du til og med dø. Senkes i et hull i jorden. Man kan klage over slike ting. Det er som sagt menneskelig.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 25 okt. 2016 22:50

Nei. Og din feil er at du mener at det er uten grunn. Det er ikke uten grunn. Du er sortert bort fordi de ikke finner deg interessant.
Det er en grunn det.

Bare fordi du mener det er uten grunn, så er det ikke slike fra den andre siden. Hadde det ikke vært noen grunn der heller så hadde de vel ikke blokkert deg, eller? :P

(kvinne 44 år fra Møre og Romsdal) ti. 25 okt. 2016 23:23 Privat melding

Synes det er helt greit om folk som ikke er overhodet ikke interessert, blokkerer, da slipper jeg å bruke tid og energi på slike folk :)

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 25 okt. 2016 23:29

Kiara,
Hvordan vet du (og andre) at du blir blokkert da?
Aner ingenting jeg. Har ikke behov for å vite heller, jeg bare lurer på hvordan det er mulig å vite? Er det varselgreiene som jeg har slått av? :-)

(kvinne 44 år fra Møre og Romsdal) ti. 25 okt. 2016 23:31 Privat melding

haha @ Kiara sant det med humoren til Kafko. jeg har en liten samling på min blokkerings liste fra gammelt av så jeg, aktiverte profilen igjen ikveld, så ingen har havnet der nå. Kanskje på tide å fjerne blokkeringene, husker ikke hvordan de havnet der uansett lenger, så på tide kanskje å klarere blokk lista mi :)

(kvinne 48 år fra Vestfold) ti. 25 okt. 2016 23:45 Privat melding

Så innmari bra skrevet, @Kafko! Helt enig med @Kiara; du setter ting i perspektiv med en finurlig, underfundig snert! Kan jeg like! ;) Og synes det er helt greit om noen blokkerer meg; hjelper meg jo å sortere og eliminere klinten fra hveten - gråter ikke av den grunn. ;) That`s life. ;)

(mann 31 år fra Oslo) on. 26 okt. 2016 00:37 Privat melding

Det er viktigere ting å bli forbannet over i verden, enn at man blir blokkert av fremmede på Sukker.

(mann 41 år fra Oslo) lø. 29 okt. 2016 08:20 Privat melding

Overhode ikke...
Det er faktisk det hyggeligste som kan skje, for da slipper du å bruke din dyrebare tid til å skrive med noen som ikke ønsker å bli kjent med deg.

Jeg blokkerer over en lav sko, har hundrevis på listen.
Ser jeg et rødt blad på matchtreet som jeg vet kommer til å bli et problem, så har jeg mer lyst å bruke tid på noen mer intressant.

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 29 okt. 2016 08:25 Privat melding

jeg blokkerer kun aggresive folk og sex-tullinger og folk som sjikanerer etc eller de som jukser på bilder/ikke har bilde evt gifte. I går merket jeg en 49 åring som besøkte min profil blokkerte meg prompte, og tenkte ka faen, jeg har aldri sett på hans profil en gang--? men skjønner man ikke skal ta det personlig. Dog når menn på min egen alder trykker blokk..så begynner jeg å lure på hva de gjør her inne. effektive ryddere ja sikkert...

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 29 okt. 2016 08:37 Privat melding

det er en sånn varsel pil nede til høyre som på lap top i alle fall beveger seg, derved merker jeg noen besøker min profil og akkurat i går kveld tenkte jeg "lurer på hvem han var", så når jeg fulgte pilen og fikk opp fyren så stode brukeren hadde blokkert meg. personlig syns jeg lite om å blokkere vanlige mennesker som aldri vil plage en i det hele tatt. jeg har 6 menn på blokklisten min, 3 av dem har jeg blokkert fordi de har blokkert meg(unner dem ikke sjansen til å evt titte på meg hvis jeg ikke kan titte igjen), de tre andre har sjikanert meg. jeg er altså en som blir øvegjidde når eg blir blokkert fordi eg bruker sjøl den knappen på folk jeg regner som rimelig psyko.

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 29 okt. 2016 08:40

Jeg er tøff😎

Skjult ID med pseudonym opptimist lø. 29 okt. 2016 08:46

Blokkering er supert det. Få andre fornuftige måter å få vekk uaktuelle profiler. Blokkerer gjerne de jeg har gått inn på og som har noen krav som er uforenlige med min livsstil. Sparer tid for begge parter.

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 29 okt. 2016 08:53 Privat melding

jeg tror mange dere blokkerer er mennesker dere aldri ville blokkert hvis dere traff dem IRL. dynamikken og attraksjonen mellom 2 mennesker i det 3 (4dimensjonale om man tar med tid) dimensjonale rom er en helt annet enn det du opplever ved å studere bilder og profil i 2 dimensjoner og studerer et tåpelig tre...hvor mange kan ikke ha fylt ut matchen litt overfladisk da og kanskje bommet på noen "blader" her og der? tåpelig...antar at de fleste overfladiske her inne sorterer på utseende. at man sorterer på alder er i og for seg greit, kan ikkje forvente at de i 20-årene skal være interessert i de 20 år eldre feks. gjelder begge kjønn.

Skjult ID med pseudonym opptimist lø. 29 okt. 2016 08:59

Sorterer på alder, ønske om barn, dyr, ekstreme meninger, religiøsitet
Føler meg ikke spesielt overfladisk
I tillegg blokkerer jeg de som er ufine samt de som sutrer her inne.

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 29 okt. 2016 09:04 Privat melding

-alder, ønske om barn, ufine: helt legitimt
-ekstreme meninger, religion: det er dine personlige preferanser så det er vel greit, men kanskje blokkerer du mange fine personligheter, fordi du selv ikke takler litt avvik fra din standard??
-de som sutrer her inne: å blokkere disse er reaktivt og litt feigt :)

Skjult ID med pseudonym opptimist lø. 29 okt. 2016 09:19

Dette var da veldig underholdende :) blokkerer selvsagt sutrekopper fra forum, da jeg er her inne for å finne noen. Veldedighet passer bedre andre steder. Kan ikke helt se at det er feigt.
Har blitt kontaktet av noen av sjefssuttrerne her inne og må si det hadde vært helt feil om jeg skulle fortsette noen dialog eller bruke tid på å møte disse. Er det ikke dårlig gjort å gi noen falske forhåpninger da Sedef?

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 29 okt. 2016 10:02 Privat melding

det holder sikkert at du gir disse "sutrene på forum av begge kjønn" et høflig avslag opptimist :)

Men jeg skal vinkle det litt anderledes.
sett at absolutt alle på sukker blokkerte absolutt alle de ikke er interessert i. dvs ikke bare du blokkerer damer, men at de aktuelle damer over en lav sko blokkerer deg/andre menn. jeg tipper sukker da vil være et sted du kommer til å stå igjen med svært få profiler du kan se, en svært mager datingpool med andre ord.
1. først sorterer sukker ved å luke ut alle med match <70
2. folk selv sorterer vanligvis etter geografi og alder, barn etc (legitimt)
3. folk sorterer etter hve de finner attraktive

hvis jeg legger sammen 1+2 og bare sorterer etter menn rogaland mellom 42-52 med bilde (evt albumbilde), så står det igjen 5 sider profiler tilgjengelig for meg å vurdere. Av punkt 3 så er det mange som vil falle bort da jeg ikke finner dem veldig attraktive (ja det er legitimt å sortere slik)

Hvis så disse 5 sider menn begynner å blokkere meg eller jeg dem..så står det kanskje igjen 2-3 menn som kunne tenke seg date meg eller jeg dem..eller kanskje 0 personer. derved er det ikke lenger noe vits å bruke sukker...

det er de profiler som ikke ekstensivt bruker blokker knappen som faktisk opprettholder sukker som et troverdig nettdatingsted.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 29 okt. 2016 10:09

Sedef
Hvorfor har du behov for å fylle listene med menn du uansett ikke ville datet? Få dem til å skrive til deg for deretter å gi dem avslag?
Jeg vil heller bli blokkert, helst uten å vite, enn å bli intr i en profil, legge litt jobb i førstemeldinger for så å aldri få svar.

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 29 okt. 2016 10:12 Privat melding

nei jeg vil heller forlate sukker (kommer til å skje sent desember---før det bruker jeg opp innbetalingen på forum), innse realiteter, enn å gidde blokkere alle. Syns det er greit det ser ut som det er "folk" på sukker.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 29 okt. 2016 10:18

En dag jeg kjeder med, skal jeg blokkerere alle på Siste besøkende-listen. Har de besøkt og ikke skrevet, så var jeg ikke interessant. Har de skrevet, så var jeg ikke interessert 😎

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 29 okt. 2016 10:21 Privat melding

jo, men "the fear of rejection" creeper..fører til at mange ikke skriver. jeg han noen her inne der både jeg og han har markert gult hjerte, men vetta faen hva jeg skal skrive når ikke han skriver først heller :)

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 29 okt. 2016 10:42 Privat melding

Det er vel bare å skrive om man har fått hjerte, hva er problemet?
Om det er en litt sjenert kar, så skriver han vel kanskje ikke først?

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 29 okt. 2016 10:47 Privat melding

jeg er også sjenert. ikke ovenfor venner/bekjente, men ovenfor en potensiell kjæreste.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 29 okt. 2016 11:05

Gult og rødt hjerte er et bokmerke som legger deg over i 2 sorterte utvalg. Ikke sikkert det betyr at svar gis. Opplevd begge varianter, men lengste dialoger er med 'hjerteløse'...

Ikke legge mye prestasjonsangst i de der..

Skjult ID med pseudonym Pote lø. 29 okt. 2016 11:15

Jeg synes det er utrolig barnslig å blokkere. Det må da gå an av voksne folk å sende ei melding om at kontakt ikke ønskes lengre. Men det er kanskje det det skorter litt på nå, å være voksen. Jeg har fått meldinger om hvorfor jeg blir blokkert, det kan gå på utseende, alder osv. Men da vet jeg iallefall hvorfor.

Skjult ID med pseudonym The knight lø. 29 okt. 2016 11:32

Kanskje et dumt spørsmål fra en som ikke blokkerer noen, men hvordan vil jeg kunne få vite at noen har blokkert meg? Synes forøvrig at dette er en god funksjon. Dette om noen skulle oppleve noe ubehag fra mennesker som er litt skeive i skøytene, eller fra folk som ikke er helt friske bak panneluggen ( gjelder da de som fortsatt har denslags).

(mann 56 år fra Buskerud) lø. 29 okt. 2016 11:47 Privat melding

Opplevde i går å bli blokkert av en person som jeg har hatt dialog med over flere dager og avtale om kaffedate torsdag neste uke. Ingen melding om hvorfor ikke videre kontakt ønskes. Synes ikke det var noe hyggelig.
Jeg så frem til det møtet.

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 29 okt. 2016 12:05 Privat melding

for et par dager siden blokkerte en 25 åring meg. han hadde skrevet jeg var søt, jeg responderte først ikke, deretter dagen etter sendte jeg en smiley (hva skal man gjøre når de er halvparten så gamle???), hvorpå han ble supersinna og svarte jeg var ikke søt lenger men en drittsekk og så blokkerte han meg. det var jeg glad for :)

for et par dager siden gjorde jeg det drastiske å blokkere en mann jeg hadde hatt dialog med. Han snudde om fra søt og høflig til 2 timer med nedlatende utskjelling der det gikk på bla at jeg var egoist, jeg brydde meg bare om meg selv og barna, og tyrkere med små tissemenn som han sa..deretter snudde han om og skulle ringes. jeg blokkerte han, jeg ble redd.

I slike tilfeller syns jeg blokkeringer hører hjemme. for å blokkere ufine psyko mennesker.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 29 okt. 2016 12:45

Hehe @The knight: "litt skeive i skøytene, eller fra folk som ikke er helt friske bak panneluggen"

That was 2 good vendings (sagt på the julekalenderengelsk). Noterer for seinere bruk👍🏼 Tror forresten det er en del nåsåer her inne.

Skjult ID med pseudonym mad max lø. 29 okt. 2016 16:23

@cruisemm.setter en hundrings på at hun møtte en annen, og følte det lettere å bare blokke deg enn å begynne forklare og styre.

Noen lager voldsomt mye hassle og blir dritsure om man prøver være hyggelig og si "du, takk for praten/daten.. jeg har nå møtt en annen" eller "jeg har ikke lyst fortsette dialogen med deg fordi jeg ikke vil".

Lett å tenke seg noen heller velge bare.. blokk, ferdig med det :)

(mann 56 år fra Buskerud) lø. 29 okt. 2016 20:14 Privat melding

@mad max : tenkte det samme. Over en uke fra avtale til daten er altfor lenge i denne datingverdenen hvor mange skriver med flere på en gang. Men synes det er en feig måte å si det på. At jeg ville blitt dritsur hadde hun ikke grunn til å tro. Det hadde jeg ikke blitt heller.

(mann 49 år fra Oslo) lø. 29 okt. 2016 20:38 Privat melding

@theknight blokkering får endel kritikk fordi man ser den delen, at det er greit å blokkere folk som begynner å bli slitsom. Problemet kommer, spesielt når man er ny og blir blokkert, fordi man ikke ser å ha oppført seg på en måte som fortjener blokkering.

Så blir man blokkert fordi noen ser det som rydding og siling, da det ikke finnes en "snillere" utgave, og man enten ikke ser eller tenker på hvordan dette oppfattes av andre.

Og slik fortsetter saken, fordi nye brukere kommer til, og sukker ser ikke ut til å bry seg nevneverdig.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 29 okt. 2016 20:42

Sukker er travel med å juge om blokkeringsalternativ, og med å male postkassestativet.

Skjult ID med pseudonym mad max lø. 29 okt. 2016 21:39

@cruisemm det er fordi du tenker ut fra hvordan du er selv. Og det er "feil".

Jeg har jo selv hatt et par kjærester, samboer og dates jeg har ønsket avslutte, og kan med hånden på hjertet si at det er overraskende mange som ikke er helt i kontakt med seg selv og flipper ut og prøver kjeft, mas, guilttrip og masse skrot de prøver dytte på den andre.

Det er også, i min verden, dårlig tegn om man driver satse på mange hester, utrolig dårlig start, tar bort det spesielle og er mer.. random. Men det er min verden.

Jeg connecter med _en_ og følger det løpet enten det er en uke, mnd, år eller liv.

Greit avklare hvor den andre står ganske tidlig. Er du en en til en mann, sørg for å finne en til en kvinne, ikke en som balanserer 5 dates samtidig.

Skjult ID med pseudonym mad max lø. 29 okt. 2016 21:56

Det er mye folk kunne gjort men ikke gjør.

Vi kjenner ikke storyen eller dialogen her. Bottom line, hun var ikke hypp. Forledet eller selvillusjonert vet vi intet om.

Men jeg kan annetkjenne hans skuffelse, og kan tenke meg mulige årsaker. For alt jeg vet er hun verdens største bitch, i hvilket tilfelle cruisenm var heldig hun droppa det.

(mann 56 år fra Buskerud) lø. 29 okt. 2016 22:04 Privat melding

@Villrosa : hun har sett innlegget mitt her og fikk en lengre melding med forklaring. Det synes jeg var veldig bra gjort !

Skjult ID med pseudonym mad max lø. 29 okt. 2016 22:06

Skylder jeg hundrings ??

(mann 56 år fra Buskerud) lø. 29 okt. 2016 22:44 Privat melding

@ mad max : Ja, du skylder en hundrings ☺️

( nicket ditt minnet meg på at det er lenge siden jeg så en av mine favorittfilmer : Mad Max - The Road Warrior ! Kanskje jeg tar en Mad Max filmmaraton utover natten !)

(mann 56 år fra Buskerud) lø. 29 okt. 2016 23:45 Privat melding

Forklaringen hennes forteller jeg ikke. Det er privat. Men hun er ihvertfall ingen "bitch".

(kvinne 49 år fra Akershus) sø. 30 okt. 2016 16:34 Privat melding

Blokkerer de som ikke gir seg eller tar et nei for et nei, tenker ikke over det 2 ganger en gang 😊

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 30 okt. 2016 17:34

Sikkert samme forklaring som i fotoautomaten for førerkort. Den skravler jo med deg og forteller deg at du ikke skal flire, munnen lukket osv. Du får 2 forsøk - drar av første og tenker at dette ble jo såpass bra at jeg tar det. Forsøk nr. 2 kan jo bli verre.

Glad og fornøyd flekker jeg konvolutten noen dager seinere - fisker ut kortet, og der nå i krympet utgave stirrer en vagt kjent øksemorder på meg. 😭

Er det krympingen som gjør at et da diskret mildt smil nå brått får meg til å se nyarrestert ut?🤔😠

(mann 38 år fra Rogaland) sø. 30 okt. 2016 17:45 Privat melding

Blir ikke forbannet, men kanskje litt sånn skuffa.

Men hey, jeg gjør det selv. De som har ensetnings svar og fjortiss språk som tydelig ikke er interesert i å bli kjent, da er det blokk eller fjerning av match som man har på andre steder. Det verste er at mange av disse damene som er så korte og enkle i besvarelsene ogfte står oppført med en jobb som tilsier et bra tektspråk. Men mistenker noen er catfish / nigeriasvindlere også.

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 30 okt. 2016 20:02 Privat melding

Heia Brann!,Heia Brann:)
Ellers har eg det bra og har ingen problemer med å bli blokkert,eg blokkerer ingen..det er imot min natur.

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 31 okt. 2016 19:43

Jeg blokkerer hvem jeg vil. Kunne gjerne oppgitt grunnen, men da hadde det blitt baluba! 😖

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 31 okt. 2016 19:56

Trolig noe du ikke godt kan kjefte på katten for...

Skjult ID med pseudonym whattodo ma. 31 okt. 2016 21:02

Beklager hvis jeg irriterer og provoserer når jeg blokkerer. Nettdating er full av avvisninger og d er kjipt, også for meg.

Min hovedgrunn til å blokkere er at sukker er jo full av personer som ikke passer til hverandre. Slik må d jo være. Fordelen med å blokkerer er at jeg unngår å klikke meg inn på de samme profilene jeg har vært på tidligere - som opplagt ikke er en bra match.

Jeg velger å blokkerer menn som ikke vil møte ei dame på 48 med barn i barnehage. Menn uten utdannelse (fordi det erfaringsmessig blir komplisert når jeg har en mastergrad). Menn som fremstår usikre. Sjenert, stille, rolig og tilbakeholden er helt supert, men ønsker meg en mann som er trygg på seg selv. Menn som ser ut til å ha litt kvinneforakt og tydeligvis har dårlige erfaringer som 'tas ut på alle'. Ja, og de som har en utstråling som ikke føles så bra for meg.

Er ikke d like greit? Jeg har ikke akkurat lykkes i mitt forsøk innpå her, kanskje jeg er for streng, men for å si det slik; what to do.,,

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 31 okt. 2016 22:30 Privat melding

Nope, hadde ikke brydd meg...

Skjult ID med pseudonym Blokkum on. 2 nov. 2016 19:26

Jeg blokker damer som åpenbart, helheten i profilen tatt i betraktning, og det gjør jeg for at nye/andre profiler enkelt kan poppe opp. De som blokker meg opplever jeg gjør d fordi de ikke finner meg interessant. Og det får meg til å grine!!!!😂😂😂