Alle innlegg Sukkerforum

Hvor kretsen er du?

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Vest-Agder) on. 26 okt. 2016 18:04 Privat melding

Må være litt selvkritisk med tanke på hvor kretsen jeg har vært tidligere med tanke på nettdating. Det er ikke nødvendigvis modeller eller spesielt "fine bilder" jeg har vært mest interessert i (må tilstå nå at jeg liker å klikke på profiler som gleder øyene😇😇). Har vært opptatt av å ha mye til felles istedenfor å se hvor man supplementerer hverandre og også sett for mye etter et pseudo-fancy livssyn (akademiker, urban, internasjonal, kulturinteressert). Jeg mener nå at jeg tok feil.

Nok damer som matcher, men skulle jeg fortsette å date endrer veldig på kravene.

Jeg føler at jeg var altfor kretsen og fratatt meg noen gode muligheter å treffe noen som jeg kunne ha trivdes med.

Hvordan ser dere på dette?
Hvor kretsene er dere?

(mann 41 år fra Hordaland) on. 26 okt. 2016 18:13 Privat melding

Kretser no rundt omkring, eg..

(mann 49 år fra Oslo) on. 26 okt. 2016 18:15 Privat melding

Tror jeg kortsluttet her, for jeg vet ikke hvor kretsen jeg er, eller hvilken krets jeg er i. 😁 @mortain er det dialekt eller stavekontrollen som roter det til i dag?

Men helt sikkert alt for kresen, selv om jeg prøver å beherske meg, og være åpen.

Skjult ID med pseudonym Pote on. 26 okt. 2016 18:25

Kretsen? Mener du kresen? Det er 2 vidt forskjellige ting, eller tar jeg helt feil og det er en dialekt som noen over foreslår? Morsomt om dette ble oppklart av trådstarter

(mann 49 år fra Oslo) on. 26 okt. 2016 18:28 Privat melding

@pote egentlig mye morsommere med masse "gode" forslag på missforståelsen enn oppklaring. Men dog nysgjerrig nok på svaret....

😉

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 26 okt. 2016 18:31 Privat melding

jeg er bare kresen på utseende og karakter :) Og så må de ikke være late.
og det viser seg å være ille nok kresen :)
(hva du eier, hva du tjener, om du er min høyde feks, eller hudfarge, etnisitet, religion bla bla - ikke kresen)

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 26 okt. 2016 18:41 Privat melding

Men are not content to acquire “the low-lying fruit.” “Men can have hundreds of suitable apples all around their feet, but they’re not happy unless they go for that big, shiny apple on the highest branch.” :)

men kvinner kan også være kresne..så da her vi det gående her som single :)

(mann 47 år fra Vest-Agder) on. 26 okt. 2016 20:33 Privat melding

Mr.Ordblind beklager😂😂😂😉!

Skjult ID med pseudonym Greve on. 26 okt. 2016 20:58

Jeg er kresen i den forstand at jeg sveiper venstre på Looks på alle som tilsynelatende er perfekte. Masse fine bilder av pene kvinner med fjellklatring, ferie på Bahamas, ett eller annet kulturstevne. Jeg er en ganske vanlig, gjennomsnittlig, kjedelig kar på lavere hylle. Jeg er kun ute etter noen å være kjedelig med.

Nå er det høst og jeg vil ikke hoppe i fallskjerm eller reise til Roma. Jeg vil bare ha deg liggende på sofaen mens vi klår og hører på Nick Cave og vinden som uler utenfor.

(mann 49 år fra Oslo) on. 26 okt. 2016 21:48 Privat melding

Bare en? Skal ikke klage. Her er det rene colgate-reklamen...

😁

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 26 okt. 2016 21:53

Hva er kresen?
Jeg faller når jeg faller, blir fascinert av mennesker med spesielle ferdigheter, fine historier eller personlige egenskaper. Men mest av alt blir jeg lettere betatt når jeg merker at en mann er interessert i meg. Om jeg merker at han ser på meg med det blikket når jeg tilfeldigvis møter hans, ja da kan hjertet gjerne gjøre et ekstra hopp. Og om stemmen hans tiltaler meg, han har fine hender og lukter godt...
Om det blir forhold av det, og om det blir noe varig, handler om så mye mer enn kresenhet.

På nettdating er jeg derimot helt håpløs. Her er noe "feil" med alle. Enten for tynn, for tykk, for pen, for teite speilselfier, tatoveringer, for mye eller for lite hår, feil hudfarge, feil bil, feil motorsykkel, feil dialekt, har skrevet feil i profilen, feil alderssøk, feil matchtall, feil smil, feil klesstil... manglende formuleringsevne...bla bla bla....

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) on. 26 okt. 2016 22:09 Privat melding

@ Creeper : godt å se det ikke bare er jeg som har en greie med hender :D

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 26 okt. 2016 22:23

Ja, jeg er helt klart kresen. Det er veldig mange faktorer som skal på plass.
De letteste er faktisk utseendet. Resten er det dessverre særdeles få som treffer. :P

Sliter litt med at alt for mange damer på matchinglistene mine er for fine rett og slett. :/

Skjult ID med pseudonym Rampegutt on. 26 okt. 2016 22:27

Mine tre kloke og veldig fine tidligere partnere har gjort at jeg er fryktelig bortskjemt når det kommer til kvinner. De må derfor være intelligente, de må være sjarmerende, de må også være snille, morsomme, beleste og velutdannede. Det er det jeg er vant til og jeg går ikke ned på standarden. Problemet er jo at jeg selv ikke holder denne standarden, så jeg er avhengig av en god del velvilje fra kvinner av dette formatet. Jeg må rett og slett få dem forelsket i meg. Få dem i garnet liksom. Egentlig bruke det som kalles kvinnelist. (mat er en nøkkel her) Men siden dette kan oppfattes som nokså uærlig har jeg lagt det hele ned nå. Jeg orker ikke mer og pensjonerer meg for heller å dyrke mine hobbyer, som først og fremst går ut på å legge nytt kitt i vindusrutene etter hvert som den FORBANNEDE KJØTTMEISEN spiser det opp!

(kvinne 44 år fra Møre og Romsdal) on. 26 okt. 2016 22:29 Privat melding

Jeg har helt klart blitt mer kresen jo eldre jeg blir.. skulle jo vært omvendt.

Skjult ID med pseudonym Pote on. 26 okt. 2016 22:51

Så fikk vi oppklart det og godt er det. Jeg er helt klart kresen har jeg nå funnet ut etter å ha lest meg gjennom tråden her. Ja Nortibia, jeg er eldre enn deg og man blir mer kresen etter hvert som årene går. Kanskje man har lært ett og annet.

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) to. 27 okt. 2016 00:15 Privat melding

Kresen er for meg å være veldig spesifikk og detaljert på hva man vil ha, f.eks. "han MÅ være over 1.80, ha mørkt hår, være klassisk kjekk, tjene over 800.000 i året, ha muskler, hus, hytte, Tesla, være gavmild, morsom, ambisiøs, barnløs..." osv.osv.

Jeg er ikke DER. Har vært betatt av både mannfolk med og uten hår, lyse og mørke, - men langt hår utgår. 170-195, - innenfor.
Skjegg er jeg ikke fan av, tredagers kan være snasent! Bart utgår(!).
Stort sett er briller turn off for min del, men ingen regel uten unntak. Må kunne brødfø seg selv samt ha samme humor som undertegnede.

Det viktigste for meg er at jeg har lyst til å kysse vedkommende! ;-) Hvis jeg er på date og tanken på å skulle kysse han byr meg så i mot at jeg får lyst til å gjøre et dypdykk i medisinskapet når jeg kommer hjem, så blir det ingen date nr.2 for å si det sånn! :-P

Enten har han "det" eller så har han det ikke, dette udefinerbare det ikke alltid er så lett å sette ord på og forklare hva er. Feromoner, seksuell kjemi.... Dette merker jeg med en gang hvis jeg møter noen ny og inngår ingen kompromisser der altså, selv om han er "perfekt på papiret".

Mulig det gjør meg til en kresen person, men bør man ikke være det også....litt iallefall? Er tross alt et av de viktigste valgene man gjør i livet :-)

(kvinne 57 år fra Oppland) to. 27 okt. 2016 00:25 Privat melding

Kresen? Det er et dårlig utgangspunkt tenker jeg,,,,en må jo møte hverandre med åpent sinn under den første kontakten, så får en sile etterhvert. En kan faktisk bli overrasket , hvis en gir et nytt bekjentskap litt tid.