Alle innlegg Sukkerforum

Folkeskikk

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Østfold) on. 26 okt. 2016 18:35 Privat melding

Har ved flere tilfeller mange-sagt å ønsket en god dag videre- ser at det er lest med null respons- er det ikke sånn at man svarer - ikke min type eller går i dialog???- men nada - det er dårlig😕

Skjult ID med pseudonym Lilly on. 26 okt. 2016 18:42

Det er mange som ikke sier noe. Enten betyr det at de ikke er interessert over hode eller så svarer de senere når de er "ferdig" med dem de dater eller har dialog med. Det har ingenting med folkeskikk å gjøre, de skylder deg ingenting. Dersom du skriver slik du gjør i denne i tråden i meldinger kan det være at folk tror det er en spamprofil da du skriver med dårlig norsk. Husk også at du ikke kan klage eller grine deg til en kjæreste.

(mann 48 år fra Østfold) on. 26 okt. 2016 19:00 Privat melding

Kjære deg lilly- det siste jeg Gjør er å grine meg til kjæreste 😂😂

(mann 48 år fra Østfold) on. 26 okt. 2016 19:00 Privat melding

Men takk for et svar😊

(mann 48 år fra Østfold) on. 26 okt. 2016 19:45 Privat melding

😂😂😂herlig😂

Skjult ID med pseudonym Greve on. 26 okt. 2016 21:02

Favoritten er folk som svarer for deretter bli helt stille. Ha det bra takk for praten eller lignende, burde være en overkommelig avslutting for de fleste.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) on. 26 okt. 2016 21:22 Privat melding

Jeg eier ikke folkeskikk..

@ Hei Pepsi, på tide du beæret oss med ditt nærvær :)

(kvinne 38 år fra Østfold) on. 26 okt. 2016 21:38 Privat melding

Hvis man svarer på en melding hvor vedkommende skriver "Håper du får en fin dag" osv. Så vil fyren tenke at, her er det håp. Så kun de jentene som er interresert vil svare på en slik melding. Resten vil ignorere fordi de ikke er interresert i å avvise i neste melding. Noen svarer alle som de sier, men de fleste er ikke her for å chatte med alle som skriver til en.

(mann 48 år fra Østfold) on. 26 okt. 2016 21:46 Privat melding

Nydelig liz- da ble den oppklart😁

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 26 okt. 2016 21:58

Pepsi, har noen av damene skrevet i profilen sin at de promper??
Å gosjameiii, da skjønner jeg at du ikke ble fristet. Slike kjærester vil vel ingen ha.

Skjult ID med pseudonym Lilly on. 26 okt. 2016 22:41

Jeg svarer alle høffelig også. Er litt redd for at personen jeg avviser plutselig er en kollega på en ny jobb, eller verre en ny leder, kompisen til en kamerat eller kompisen til en jeg dater osv. Tror det lønner seg å svare alle, men forstår de som velger å ignorere.

(mann 45 år fra Oslo) on. 26 okt. 2016 23:18 Privat melding

Dette er en dateside. Hvis man ikke er interessert så trenger man ikke å svare. Ser ikke på det som høflig - heller at man effektiviserer :)

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 26 okt. 2016 23:37

Dersom det er uhøflig å la være å svare, hva er det da å skrive til noen som ikke ønsker at du tar kontakt? Enda mer uhøflig!

Her mener jeg selvsagt ikke forhold som går på personlige preferanser, men folk langt utenfor søkekriteriene til den han/hun kontakter.

(kvinne 44 år fra Møre og Romsdal) on. 26 okt. 2016 23:44 Privat melding

helt enig @Creeper

når folk som har skrevet at de søker etter langvarig forhold etc, så synes jeg det er teit når folk som er ute etter en kort flørt begynner å nesten spammer postkassa for å få svar.

(mann 48 år fra Østfold) on. 26 okt. 2016 23:59 Privat melding

Enig med er begge @ creeper@nortibia😉

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 27 okt. 2016 09:54

En slik åpningsmelding synes jeg det er vanskelig å svare på. Man åpner for dialog og om man ikke er interisert blir det bare feil. I begynnelsen svarte jeg alle også noen slike, ønsker deg en fin dag- meldinger. Et eksempel: han: Ha en fin dag. Jeg: Takk for det, men jeg er dessverre ikke interisert. Han: Jeg ønsket deg jo for faen bare en fin dag.

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 27 okt. 2016 10:27 Privat melding

@Piapia: Jeg har opplevd det samme, og det synes jeg er uredelig. Dette er en datingsite, og da må man forutsette at folk er interessert i kontakt hvis de skriver.

(kvinne 38 år fra Østfold) to. 27 okt. 2016 10:56 Privat melding

Helt enig Sol og Pia. Det er en vansklig melding å svare på om man ikke ønsker mer kontakt. At folk da synes det er dårlig folkeskikk å la vær å svare blir litt naivt i en setting som dette.
Er man høfflig å svarer, men aviser i samme melding, så blir det feil også. Svarer man kun med "Ha en fin dag du også", så vil meldingene fortsette og man må til slutt avvise alikevel.

Skjult ID med pseudonym who to. 27 okt. 2016 11:47

Ha en fin dag du også og lykke til videre her inne :)

-Flere hyggelige måter å avvise på. -Hvis du er en som syntes det er greit å avvise, prøv en formulering uten å bruke ìkke` :)

Flere jenter har jo et problem med for mange meldinger. Jeg derimot ligger på to tre meldinger i uken og da er det ganske mye lettere å svare. (og avvise) :)

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 27 okt. 2016 12:01

Jeg har prøvd mange vinklinger på avvisning. Noen tar det sporty, mens andre spyr ut eder og galle. Greit å avvise? Hva er alternativet mener du? Bortsett fra silence ?

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 27 okt. 2016 12:16 Privat melding

Folk gjør og tolker som se vil,- jeg svarer "takk, det samme ,- hva lurer du på/er du ute etter?" Og da koster det lite å gi et svar/avvisning ut fra det.
Jeg er heller ikke "plaget" m mange meldinger, så det koster meg lite å svare, hvis jeg får en vennlig henvendelse 😊

Skjult ID med pseudonym who to. 27 okt. 2016 12:24

@piapia

Var kanskje en rar formulering. Men jeg tenkte at noen avviser med tekst, andre avviser med stillhet. :)

Hvis du er av typen som avviser skriftlig, så kan man jo være litt kreativ. Dessuten kan det være sunt å prøve seg frem litt med forskjellige skriftlige avvisninger. Plutselig står man i en situasjon hvor man må avvise en ute i "den virkelige verden" -Da er det jo kjekt å ha testet ut litt på forhånd. :D

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 27 okt. 2016 12:34

Hmmm den skjønte jeg ikke, who. Jeg er en kvinne som har levd noen år. Trening i å avvise menn IRL trenger jeg virkelig ikke. Det har jeg gjort veldig mange ganger. Og som jeg skrev tidligere, jeg har prøvd flere varianter av avvisning her inne, men mye avhenger også av mottaker... Nå blir det mest ubesvart fra min side.

Skjult ID med pseudonym who to. 27 okt. 2016 13:01

Ser da ut som du skjønte det fint ettersom det var noe du allerede har gjort og funnet ut at ubesvart fungerer like greit :)

Skjult ID med pseudonym Bosserosse to. 27 okt. 2016 14:10

Setter min lit til god gammel høflighet.
Min avvisningstekst er som følger: "Ahhh, den meldingen kommer akkurat litt for sent. Sitter å spenner på meg skiene og skal ta fatt på Grønland på tvers. Send meg en varm tanke når du koser deg med gullrekka på fredag i håp om at jeg ikke ble påkjørt i Grønlandsleiret"

Skjult ID med pseudonym veteran to. 27 okt. 2016 15:43

Som sagt, er dette en datingside med forskjellige folk i forskjellige aldre. Alle har sine egne preferanser for hvordan de vil bruke tjenesten. Noen er seriøse og prøver sikkert å være aktive med alle, mens noen bare venter på at andre skal ta første steget.

Likeså gjelder det for avvisning også. I en perfekt verden vil man selvsagt at alle forespørsler blir besvart, men det er dessvere ikke slik. Noen er flinke på det og tar seg tid til alle, mens andre fokuserer egne behov. Er det mangel på folkeskikk? Ja, kanskje. I praksis vet alle at det ikke tar mange sekundene å skrive en kort melding (2-4 linjer) når man vet hva man vil skrive.Hvorfor folk ikke tar seg de sekundene kan ingen vite enn dem selv, og spekulasjoner på det blir bare personlige meninger.

Det som er hard fakta er at stille avvisninger skjer og beste man kan gjøre er å finne sin egen måte å takle det på. Finnes ingen fasitsvar der heller.

Man skulle gjerne ønske seg bedre kommunikasjon naturligvis, vi er alle i samme båt tross alt. Men alt i alt, handler det bare om personlig innsats og hvilke tjenester Sukker tilbyr sine brukere.

Hadde vært noe om meldingssystemet hadde fått en "Ja/Nei" knapp for førstegangskontakten. Kanskje det hadde hjulpet på stemningen. Hvem vet.

(kvinne 38 år fra Østfold) to. 27 okt. 2016 16:13 Privat melding

Jeg synes overhode ikke dette har noe med folkeskikk å gjøre. Slike meldinger som ikke er et direkte forsøk på kontakt, setter mottaker i en vansklig situasjon. Mange bruker dette bevisst vil jeg tro. Spiller rett og slett litt på samvittigheten til mottaker. En førstemelding som ønsker noen en fin dag, synes jeg er litt tafatt. Og de forventer at mottaker skal svare med samme mynt enten de er interresert eller ikke. Om de ikke svarer så er de uhøffelig. Tullprat...

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 27 okt. 2016 17:44

Tomme bildeløse svares best slik: "Det var mye ekko i denne profilen - rofilen - ofilen - filen - ilen - len - en - n. Jeg er redd ekko og tør ikke prate med deg før du har innredet, og kanskje ikke da heller. Kommer du tilbake en gang til med ekko låser jeg døren og hiver nøkkelen :("