Alle innlegg Sukkerforum

Kjære gutter.. Noen tips

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vilde ti. 30 des. 2008 02:29

Jeg vet at dere er langt mere ivrige på å kontakte oss jenter enn omvendt, så dere skal ha for det. Men når dere klager på dårlig respons, så vær klar over at dere må skille dere ut og vekke en interesse for å få ordentlig respons. Jeg får mye meldinger av typen "Hei, vil du bli kjent med meg?", "Hva har du gjort i helgen?", "Du var søt.. har du det bra?" osv... En slik melding vil bare være en av mange like meldinger som på ingen måte skiller seg ut. De jeg svarer er de som skriver noe mer, de som gir meg en grunn til at jeg skal ville bli kjent med dem. Det er selvfølgelig ingen garanti for å få svar, da det også vil avhenge av profilen.

Noe annet som ofte blir ignorert er standardtekster som antagelig sendes til en lang rekke jenter.

For øvrig er bilder tatt av seg selv i speilet på badet noe av det mest harrye jeg ser. Hehe...

Jeg vil bare hjelpe dere gutter til å få mer napp, og lette litt på frustrasjonen:) Lykke til!!

Skjult ID med pseudonym lewis ti. 30 des. 2008 02:36

Jeg hadde egentlig tenkt å la deg sjekke opp meg jeg da..

Skjult ID med pseudonym Sinbad ti. 30 des. 2008 02:37

@Vilde:

Har du noen eksempler på henvendelser du ville tatt en nærmere titt på?

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 30 des. 2008 02:40

@Vilde

Takk for tipsene, en lang rekke med selvfølgeligheter.

Tips tilbake til deg:
skriv noe intelligent tilbake til gutter/menn.

Skjult ID med pseudonym Vilde ti. 30 des. 2008 02:47

Kan jo ikke være selvfølgeligheter når 95 % av meldingene jeg får er av den typen. Kanskje du er en av de få 5 % som vet hvordan dette skal gjøres!!? Klapp på skulderen til deg!

@Sinbad: Skriv noe med humor, noe om deg selv, hva du likte med profilen til den du skriver til, noe med innhold!

Sist gang jeg fikk en lengre melding fra en gutt, (ikke type standardtekst) endte det med mange lange mailer de siste par uker og en date om noen dager :)

Skjult ID med pseudonym emeister74 ti. 30 des. 2008 02:51

Kjære Vilde... noen tips tilbake.

Det er jo hyggelig at du tydeligvis får en endeløs strøm meldinger du kan sile ut interessante gutter fra. Jeg har hørt det skal finnes slike parallelle virkeligheter der ute... det høres fint ut.

Anyways, for å slippe å oppleves som uhøflig fra disse ansiktsløse A4-gutta som ikke klarer å nå opp i originalitetskonkurransen stakkars, her er noen korte og greie svar du kan gi: (bare å copy-paste)

"Hei, vil du bli kjent med meg?" ----> "Hmm, ja kanskje. Er du noe morsom å kjenne, da?"

"Hva har du gjort i helgen?" -----> "Skavvise, først tok jeg ormekur på bikkja, så vaska jeg gangen.... handlet litt... gikk en tur, ringte til mamma... (fortsett til du er sikker på at han har dødd av kjedsomhet) .... og så lurte jeg på å ta meg en trang sort gjennomsiktig kjole for å gå på byen, drikke meg full og kline med og tafse på de hotte venninnene mine. Men jeg orka ikke etter all vaskingen og handlingen. Du da?"

"Du var søt.. har du det bra?" -----> "Skulle gjerne sagt det samme, men min mor sa det er stygt å lyve. Jeg gir nå beng i om du har det bra, men strekker meg til å håpe at du ikke har noen livstruende sykdommer. Ellers?"

Seriøst, hører du hvor nedlatende du høres ut? Er det alvorlig så mye strev å tenke opp en høflig one-liner som sier "hyggelig at du skriver, men jeg er ikke interessert?"

der eMeister

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 30 des. 2008 02:53

@Vilde

De fleste gutter/menn vet at man må komme opp med noe mere enn bare slikt fjas, de bare gidder ikke rett og slett... de satser på å sende 200 "hei,søta...lyst å bli kjent?" og få treff på en, istedet for å skrive noe mere intelligent. Når det er sagt så har jeg også skrevet "oj, jeg ville bare si det men du er veldig veldig søt" Ganske enkelt fordi, det er det som faller meg inn jeg skriver. Ingen fake-floskler med gode betraktninger av en profil, men jeg syntes det, så jeg sa det for å få det ut :-D Om resten av verden syntes det samme, ja, så er det vel fordi dama er søt:-)

Skjult ID med pseudonym Vilde ti. 30 des. 2008 03:03

Det er ikke forbudt å skrive det - og komplimenter blir som regel alltid hyggelig mottatt!

Jeg vet at de fleste gutter ikke gidder å skrive mer.. Min intensjon er bare å forklare hvorfor enkle korte meldinger ofte ikke vekker en interesse. Og for de som tviholder på denne fremgangsmåten, er det bare å dure i vei. Sjangsen for respons er uansett desto større om det kommer noe mer enn det... :)

Skjult ID med pseudonym Sjonkel_R ti. 30 des. 2008 03:04

Det er godt noen forbarmer seg over oss hjelpeløse menn, og lærer oss hvordan vi skal oppnå det vi (?) ønsker ..

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 30 des. 2008 03:10

Hehe, og her angripes det igjen, fordi noen føler seg truffet ser jeg. :-p

Hvor mange mange mange ganger kommer det ikke opp her inne "fy så uhøflige folk her inne er, som ikke svarer". Vel, der har dere grunnen. Uinteressante mail om ingenting. Det finnes da bedre ting å foreta seg enn å fortelle totalt fremmede hva man har gjort i helgen, julen, påsken eller sommerferien. Når man bruker metodene som Bongo beskriver her bør man ikke bli overrasket om man ikke får svar på en eneste en av disse 200 mailene. Og da får man heller ikke syte over det etterpå.

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 30 des. 2008 03:11

@Vilde

så hva synes du da man skal ta tak i i alle "trives i skog og mark,bein i nesa, alltid positiv, ikke selvhøytidelig" profilene ? Jeg tipper det finnes mye hjernedødt der på manneprofil siden, men fyfan så mye standard svada dere damer kommer med!!! Alle skal passe inn i de anonymes rekker.

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 30 des. 2008 03:15

@VIPS

les,tenk,skriv...i den rekkefølgen.

Jeg kommenterer det jeg vet noe om, og det er dameprofiler. Forøvrig var det spøsmålet til Vilde som var hovedpoenget.

(mann 44 år fra Oslo) ti. 30 des. 2008 03:16 Privat melding

Jeg har fått noen korte meldinger som @Vilde beskriver fra jenter også. Nå er jo jeg ikke jente, så 200 mld får jeg ikke :) Men uansett så er det ikke livsviktig for meg at meldingen er utrolig original, så lenge profilen og bildene til den som sender meldingen er interessant. Og jeg må innrømme at jeg ikke gidder å bruke mye tid på å lire av meg en flott kommentar, for selv om meldingen er flott så betyr det ikke at personen er det. Men nå skal det jo sies at jentene her inne, ut ifra lignende innlegg her inne, har "råd" til å være kresne :)

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 30 des. 2008 03:31

@VIPS

Fint at du styrer ordet her :-)

Skal selvfølgelig ikke komme med oppfølgingsspørsmål på et diskusjonsforum.

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 30 des. 2008 03:36

@VIPS

Nei, jeg blir oppe litt til....gleder meg sånn til å se hva du snakker om i "rumpehårdiskusjonen" :-D

Skjult ID med pseudonym davidxx76 ti. 30 des. 2008 05:16

Det er helt klart stor forskjell mellom gutter og jenter på dette området. Dette skyldes i stor grad den skjeve fordelingen mellom kjønnene her på sukker (og nettet generelt) . Jeg har fått nesten utelukkende korte meldinger fra jenter, og synes dette er helt greit. Jeg har kun grunnleggende info på profilen, og har valgt å ikke brette ut livet mitt der. Jeg forventer derfor ikke lange essayer og gjennomtenkte vitigheter fra de som ønsker å ta kontakt. Så lenge de viser at de er interessert, enten ved å sende melding eller sette hjerter, så vet jeg at avsender er mottakelig for å starte brevutveksling hvor det faktisk er sjanse for at man får svar tilbake.

Jeg tror ikke noe på at hvis alle gutta skrev lange, personlige brev, så ville alle få svar tilbake (noe trådstarter også innrømmer). De fleste av gutta her har allerede prøvd seg med lange brev, og opplevd skuffelsen når meldingen blir totalt ignorert. Faktum er at alle har en viss forventning til hvordan en partner skal være, og dersom man mottar masse meldinger (lange, eller korte), så konsentrerer man seg kun om de få som fyller disse kriteriene.

Skjult ID med pseudonym Organ ti. 30 des. 2008 05:51

daviddxx76: To ting.

-Om du ikke har noe særlig informasjon på profilen din, ( Les: Noe som gjør at du skiller deg ut.), hvordan kan du da forvente at du vekker interesse? Ikke for å være slem men alle har jo det mest grunnleggende...?

-Om NOEN gutter opplever skuffelse når responsen uteblir så legger de for mye i dette her. Vi kan ikke tillate oss å legge ansvaret for vår egen følelse av lykke og/eller tilfredshet i andres hender generelt og spesielt ikke i anonyme nettprofilers.

Det bør uansett ikke kreve så mye å skrive en interessant mail til en interessant jente. Enten er ikke jenta interessant nok, eller så er det muligen feil forum å søke kjæreste i. Om det oppleves som krevende å skrive mer enn en one-liner er kanskje ikke et nettforum det mest ideelle... Eller?

Skjult ID med pseudonym beliking ti. 30 des. 2008 11:40

Jeg synes det er bra at du gir noen velmente råd, Vilde. Det mener jeg helt oppriktig, og synes det er synd at noen så tydelig må vise at de ikke setter pris på det. Selv om man mener man ikke trenger disse rådene, skulle det ikke være nødvendig å formidle det på slik en aggressiv og nesten nedlatende måte.

Når det er sagt, jeg synes faktisk at Bongo også har et poeng: det er virkelig ikke så mye spesielt å ta tak i profilene til mange av dere jenter (som tilfellet sikkert er også for oss gutta). Dere er alle så veldig glade i friluftsliv, trening på SATS, osv. Når mange profiler inneholder så mye "standard svada" (som Bongo egentlig ganske passende beskriver det), er det veldig lett for at også meldingene blir litt standardisert. Enda mer fristende er det å velge standardvarianten når man ikke merker nevneverdig større respons på de litt mer kreative meldingene.

Skjult ID med pseudonym Organ ti. 30 des. 2008 12:32

beliking: Godt poeng, med lettere innholdsløse profiler, men hvorfor skal man da skrive til vedkommende i det hele tatt...? Om en profil ikke har et innhold som "snakker til deg" da er det jo ingen grunn til å sende melding? Er det ikke lett for at nettsjekking blir overfladisk nok om vi ikke skal kun se på bildene i tillegg?

Skjult ID med pseudonym davidxx76 ti. 30 des. 2008 13:03

Organ: Jeg tror du har misforstått meg. Jeg er ikke en av de som klager over manglende respons. Jeg vet da selvsagt at sjansene for å skille seg ut øker dersom man legger arbeid i profilen, og skriver utfyllende meldinger. Poenget mitt var, at for mange så er innledende korte meldinger greit, og at det ikke nytter å ha forvente å få svar bare fordi man har en god profil og sender kreative meldinger.

Hvem er du, som mener at de som faktisk legger mye arbeid i en melding, ikke har lov til å oppleve skuffelse når responsen uteblir? Selvsagt er dette noe alle opplever fra tid til annen, men følelsene er da like reelle. Om det er på nett eller ute på byen, så er det da like fullt mennesker i begge ender av kommunikasjonen. Personlig har jeg vært såpass lenge på nett at jeg er relativt godt herdet.

Skjult ID med pseudonym Sjonkel_R ti. 30 des. 2008 13:07

Enig med beliking og Organ.

Det er nesten slik man like gjerne kunne oppfordret jenter til å lage litt mer originale profiler, som igjen trigger gutta til å skrive mer kreative henvendelser.

Det blir etter min mening litt feil å forlange interessante henvendelser hvis man selv har en relativt uinteressant profil.

Når det er sagt så har jeg selvsagt ingen formening om hvorvidt TS sin profil er interessant eller ikke.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ti. 30 des. 2008 13:52

Det der er med respekt å melde bare piss.

Har forøkt forskjellige typer meldinger og svarfrekvensen er den samme.

Skjult ID med pseudonym tekopp ti. 30 des. 2008 13:59

@Sjonkel_R: Ja, kan du ikkje gjøre det, da? Lage en egen tråd der dokker gutta kan komme me råd tel oss jente, i stedet førr å så ufint påpeke at dokker ikke treng de her rådan fordi jente gjør det på akkurat samme måte. Oppfordringa går forøvrig tel Bongo og eMeister74 også... Glede mæ!

Skjult ID med pseudonym anonym ti. 30 des. 2008 14:08

Jeg synes det er festelig ironisk at en av de som skriker høyest om innholdsløse, kjedelige meldinger, også innehar en av de mest innholdsløse og kjedelige profilene. Første halvdelen av profilen blir brukt til å kjefte på alle fantasiløse mannfolk, for så å følge opp med "sosial, rastløs, med på alt som er gøy" blablabla.

Skjult ID med pseudonym Sjonkel_R ti. 30 des. 2008 14:09

@tekopp

Jeg kan ikke se hva som er så ufint med innlegget mitt ...

Jeg responderer på et emne med mine synspunkter. Det er ikke nødvendig å starte en ny tråd bare fordi man har synspunkter som ikke er helt på nett med budskapet til trådstarter - det er ikke slik et diskusjonsforum fungerer. ;-)

Skjult ID ti. 30 des. 2008 14:16

Her er det jeg opplever:

Om jeg sender lange eller korte førstemail har ingen ting å si for hva slags respons man får. Alle jeg har sendt mail til, uansett om den er kort eller lang, har kikket på min profil, så SÅ opptatt var de ikke. Noen svarer, andre gjør det ikke (og hva som er riktig og galt der har blitt diskutert nok ganger her på forumet...)

Men følelsen man sitter igjen med når man ikke får noe svar tilbake, er selvsagt vesentlig større når man har brukt to timer på den "perfekte" førstemailen, enn når man sender avgårde en "Hei, du virket veldig interessant, har du lyst til å bli kjent?"-mail.

Og det er der problemet ligger; når uttellingen blir den samme, hvorfor skal man da bruke så enormt mye av sin tid på den første mailen? Siden alle besøker profilen uansett, er det jo bedre å bruke tiden på formuleringene der enn i mailene man sender ut...

Skjult ID med pseudonym Tidløs ti. 30 des. 2008 21:58

Hvis hun ikke tar seg tid til å kikke på profilen når noen tar kontakt, så har jeg vel rett og slett ikke bruk for henne. HUN har gått glipp av noe.
Har ingen interresse av å fremstå som noe jeg ikke er, har hun fattet poenget, liker profilen og vil ha kontakt så er jo det fint...:)
Om ikke, så er det waste of time og prøve å imponere........

Så er det greit å skrive med pseudonum når man ikke vil ha på seg hvermann.....

Skjult ID med pseudonym georgebush ti. 30 des. 2008 23:20

Jeg tror ikke at de dammene på sukker vile ha de Gutta . Jeg har meldt meg på for nesten to ukker nå. DET ER JO SAMMEN DAMMER HVER DAG SOM KOMMER OPP: Jeg tror ikke de får noe partner . Dammene må integrere seg å blir kjent med guta og slutter med å tuller.......................................................

Skjult ID med pseudonym V ti. 30 des. 2008 23:44

Det er BS at alle jenter - inkludert superbabeser - får flere hundre mail i uken. Det skjer i starten, men så avtar det. Så gutter - dere lurer dere selv med å tro at damene ikke svarer fordi de får så mange henvendelser.

Er du interessant nok så vil du jo få et svar. Når det er sagt så er vi jenter kanskje nesten like overfladiske som dere gutter, så bildet er temmelig viktig. Men uansett: Hvorfor ikke la melding nr 1 gi et godt - fremfor grått - førsteinntrykk?
Kan hende det ikke øker sjansee radikalt, men i alle fall noe.

Støtter Vilde fullt ut, og dere som blir sure er muligens de samme som blir sure for å ikke få svar. Og for alt mulig annet?
Veldig lite sjarmerende.

Skjult ID med pseudonym juni on. 31 des. 2008 00:19

Jeg skjønner kanskje Vildes intensjon i forhold til hvor mange menn/gutter som poster innlegg her med temaet "hvorfor får jeg aldri svar" Men det kan virke litt kuende at en jente/kvinne som kanskje bare tar i mot meldinger, og aldri selv sender førstegangsmelding, skal komme med "gode tips" til mennene... jeg synes det skurrer selv om jeg kan skjønne at for noen kan det være viktig å få et lite tips om hvordan man skal gå fram.

Jeg mener, hvor morsomt er det å ta i mot tips fra ei som man ser for seg sitter dagen lang og tar i mot meldinger og trenger bare å velge og vrake, Hun er her jo fortsatt, ganske så singel enn så lenge.

Egentlig, det beste tipset man kan gi... er å tipse kvinner/jenter til å tørre å være litt mer frempå og selv lete og ta kontakt, ikke å tipse menn om hvordan de er nødt til å formulere meldingene sine for å få innpass.

Så lenge kvinner/jenter er passive og lener seg tilbake og venter på å bli kontaktet av gutter/menn, så skal de søren meg være forsiktige med å fortelle mennene/guttene om _hvordan_ de skal ta kontakt, får da være måte på å være bortskjemt ;-)

Jeg er enig med emeister74

Skjult ID med pseudonym Sjonkel_R on. 31 des. 2008 00:21

@juni

Du har skjønt det :-)

Skjult ID med pseudonym 2xcortado on. 31 des. 2008 00:27

Jeg sier bare hei jeg, og noe litt hyggelig som ikke nødvendigvis har noe med profilen eller bildet å gjøre. Blir så rart å skrive en lang kurtiseringsmelding til noen jeg ikke kjenner. Så venter jeg og ser om hun er litt interressert. Hvis hun skriver noe som fenger interressen tilbake, så fortsetter vi å sende meldinger.

Det funker for meg. Og innimellom fungerer det ikke. Men de jentene som jeg har best gjensidig kjemi med blir det jo en samtale med.

Er vel for pokker like mye min oppgave å kreve gode samtalepartnere som damenes! :)

Skjult ID med pseudonym mars on. 31 des. 2008 00:38

@juni: så runglende enig med deg! Godt svart!

Jeg venter fremdeles på å se en melding i innboksen fra noen jeg IKKE har sendt til:P

Er det noen som har oversikten over antall gutter/jenter her på sukker? Hadde vært interessant å sett tallene...

Skjult ID med pseudonym wintermute on. 31 des. 2008 01:35

Vil bare henge meg på Juni sitt svar. Endelig ei jente som faktisk har forstått det! Kanskje det er håp likevel? På et tidspunkt vil denne tilsynelatende uendelige strømmen av meldinger ta slutt, selv for pene og populære jenter som Vilde. Da var kanskje en av de 95% av "hei, hvordan går det" meldingene litt mer aktuelle likevel? Tror mange jenter kan ha fordel av å være litt mer proaktive i forhold til hva de leter etter, i steden for å sitte å vente på at brev fra drømmeprinsen skal ramle inn i mailboksen.

Skjult ID med pseudonym emeister74 on. 31 des. 2008 02:11

tekopp skrev: "Ja, kan du ikkje gjøre det, da? Lage en egen tråd der dokker gutta kan komme me råd tel oss jente, i stedet førr å så ufint påpeke at dokker ikke treng de her rådan fordi jente gjør det på akkurat samme måte. "

Kan få komme tilbake til det en gang skrivekløen er større, kanskje? :)

Det jeg mener er egentlig ganske enkelt: Hvis noen henvender seg til deg, så er det uhøflig å ikke svare tilbake... uansett om det er en one-liner, et formbrev eller skikkelig hyggelig og gjennomtenkt...

Jeg mener, hvis jeg sier "skal vi danse?" til en jente på en fest, og hun snur seg vekk - så synes jeg hun er uhøflig. Sier jeg "hei!" til hun ved siden av meg ved bardisken og hun ser på skoene sine - så synes jeg hun er uhøflig. Spør jeg noen på gaten om hva klokken er og de ignorerer meg - vel, du skjønner hvor dette bærer hen...

Krever ikke noe mer energi å knotte ned en kjapp enlinjes høflig avvisning enn å si hva klokken er på gaten, så hvorfor være kjip på nett hvis man ikke er det i virkeligheten?

Skjult ID med pseudonym doofus on. 31 des. 2008 02:11

Mange gutter/menn her inne er fullstendig klar over den skjeve fordelingen mellom kjønn, og ikke minst den skjeve forventningen mange har rundt hvorvidt gutter skal ta initiativet først. Hva dette skyldes kan man bare spekulere i, men samfunnsnormer spiller nok fortsatt inn, dessverre til guttas disfavør. Visst er det mange jenter her inne som sikkert også forfatter spennende førstemailer, men jeg er ikke blant dem som har mottatt slike. Om det skyldes at jentene jeg ville finne interessante her inne er sjenerte, opptatte med å lese/svare på andre mailer, eller mine egne mangler, vites ikke, men for min egen del kan jeg iallfall (mine erfaringer lagt til grunn) så langt skrive under på at førstemeldingen spiller mer eller mindre liten rolle. Jeg har brukt timer, tilogmed dager, på å finne nok materiale i en jenteprofil til å finne på nok å spinne rundt på i en førstemelding som iallfall etter eget forgodtbefinnende burde være interessant lesning. Innimellom får jeg imidlertid følelsen at man nærmest måtte være Hemingway og Casanova i én for å kunne komme opp med noe som er interessant *nok* til å vekke interesse, all den tid jeg ser meldinger bli lest, men profilen forblir ubesøkt fra mottaker. Noen meldinger blir av og til ikke engang lest, så uansett hvor godt forumlerte de er, er de altså til liten nytte. Når man da konkurrerer med folk som har skjønt enda mer og har gått til det skrittet å masseprodusere monotone, upersonlige svadameldinger, skjønner jeg godt at mange mister motet og heller satser på en intetsigende fjasemelding istedet for å legge ned masse tid i det, all den tid dette praktisk talt gir like stor sjans for å vekke oppmerksomhet som en velfomulert en.

Skjult ID med pseudonym emeister74 on. 31 des. 2008 02:16

juni skrev: Jeg er enig med emeister74

Det måtte jo skje før eller senere at noen var det ;) Tuuuusen takk og enig med ditt innlegg også!

Skjult ID med pseudonym 2xcortado on. 31 des. 2008 02:18

Fordi man føler seg litt kip hvis man må skrive at noen ikke er interresant. Det krever litt energi. man blir jo selv dømt ut fra hva man skriver i et avslag. Og kan få kjeft dersom det e feil person som har skrevet meldingen. Skjønner godt at de ikke svarer. Hadde du orket å svare alle dersom du bare logget deg inn i 10 minutt her for å skrive en melding til ei jente du var interressert i, og det ramlet inn 20 andre meldinger ala "hva gjør du på i dag?". Hva eventuelt ville du svart på 20 "hva gjør du på" meldinger når du egentlig ikke har så mye tid?

Og hva ville du ha svart alle damene dersom det var 20 stk som henvendte seg til deg i en bar når du bare skulle innom og kjøpe en øl før du går tilbake til vennene dine? Det enkleste ville vært å bare hente øla og gå tilbake hvis du ikke var ekstra interressert i en av jentene.

Liker jo ikke å bli ignorrert når det skjer her inne, men når jeg skjønner årsaken så tar jeg det ikke så personlig.

(mann 41 år fra Rogaland) on. 31 des. 2008 02:22 Privat melding

Heldige du då "lewis",,,,håpe ikje dataen krasje av alle di meldingane du får+,,,gule og røde hjerter osv:)

Vil bare sei ein liten ting te,av og til. Er ikke det beste og si HEI hvem er du f.eks,,og ikke si Jeg er HERREN hvem er du,,,eller fikk du vondt,,,,hva,,,ja når du datt ned fra himmelen ,,engelen min og sånn slike dårlige sjekktriks som går over pubbene rundt omkring i landet.
Direkt ,ærlig er vel det beste,,,,,,ja wtf følg rema 1000 reklamen om det så er ...by the way,,orket ikke og lese ett eneste innlegg utenom det første som ble skravlet inn her,,,Så svarer liksom på det,i håp om og ikke skille meg ut.Hva er og skille seg ut forresten,,,skulle nesten trodd at alle damer har samme blodtype og tankegang,,gjerne andre enn deg liker og høre noe enkelt og greit i første omgang....mnmn,,Damer vil jo ha både i pose og sekk,,mn såklart hvorfor nøye seg med noe mindre.?

Hehe,jeje....Lykke til med og svare på alle di kjedelige uoppfinnsomme postene du får,tror nok du liker det litt også,selv om du sitter på den hvite hesten

Skjult ID med pseudonym wintermute on. 31 des. 2008 02:49

@2xcortado: hvis 20 damer hadde henvendt seg til meg i en bar, så hadde jeg da virkelig gått inn for å hilse på samtlige, OG skrytt av det til vennene mine etterpå. Statistisk sett, ville det vært minst 5 av de 20 som ville fanget min interesse. Om det da ikke dreide seg om det russiske kvinnelandslaget i kulestøting ;)

Det krever da vitterlig ikke mye energi å klippe å lime et autosvar med "Takk for oppmerksomheten! Du er nok dessverre ikke den rette for meg, men lykke til videre!" til 10-15 stk hver gang du logger deg på. Har du ikke tid der og da, får man heller ta det senere. Denne strømmen av meldinger vil jo raskt avta, så det er uansett ikke noe problem i lengden. Dersom man ikke er mottakelig for nye kandidater, og har nok med de man allerede mailer med, så er det ikke verre enn at man skriver dette i profilen sin. Som andre har nevnt, man bør behandle folk på nett slik man gjør ellers i livet.

Skjult ID med pseudonym tingelinux on. 31 des. 2008 04:19

@Ludo64:

Man forsøker å score billige poeng hos damene med kvasi-intellektuelle, "humoristiske" betraktninger?

Skjult ID med pseudonym Ludo64 on. 31 des. 2008 05:23

Tingelinux; jeg har problemer med å forstå hvordan jeg kunne score poeng hos noen som helst med den slenger`n.....
Humoristisk var den iallefall ikke ment å være (den kunne vel ikke oppfattes sånn?)....
Kvasi-intell... Ingen skal vel komme her å tro at jeg tror at jeg er sånn intelligent.... Nei, takk.
-Å ja, jeg har blitt fortalt før at jeg ikke er flink med vanskelige ord.....

wintermute; jeg har ikke nevnt noen spesifikk som enfoldige, ikke deg, ikke meg.....

Men for å være helt ærlig, med meg selv og andre: UNNSKYLD!

Det var lavmåls av meg, direkte dumt sagt og dumt gjort.

Det bare glapp ut av meg etter å ha lest løvetann1`s kommentar (som da var siste innlegg)

Det var like lavmåls av meg som jeg oppfatter summen av det som har vært skrevet på forum de siste to døgn....
De har vært av de simpleste jeg kan huske i hele år....

Nesten uverdig.....

Og mest av alt vil jeg si unnskyld Ludo, for at du sank ned på det nivået du ikke liker at andre representerer her på forum.

Skjult ID med pseudonym wintermute on. 31 des. 2008 05:40

No problem, my friend. Kommentar slettet og glemt :)

Skjult ID on. 31 des. 2008 08:01

Viss en liten høflig melding ikke blir besvart, tenker jeg at det er ikke værdens ende. Får bare en følelse av at personen ikke har tradisjonell folkeskikk, og da kan det bare være. Er kanskje ikke desperat nok? Kjenner det er feil for meg å legge ut for mye, eller prøve å være en vittigper i vært brev. Har bare vært her på Sukker i en uke, men tror ikke dette er noe for meg, og satser heller på det som alltid har fungert i lange tider. Gå ut og møt folk på gamlemåten!

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 31 des. 2008 08:19

Mulig vi gutta skriver håpløse meldinger (jeg skal ta ansvaret for et antall slike), men jeg tror ikke jeg har mottatt en eneste selvstendig skrevet melding fra en dame om interesse: alle har kommet som mer eller mindre sløye standardmeldinger om flørt/interesse. Hva som er verst er jeg sannelig ikke sikker på (dvs. at det er jeg, men jeg skal la leseren finne ut selv hva jeg mener).

Det ER vanskelig å skrive en glupt formulert reklametekst til et menneske som kun viser seg som et attraktivt bilde på en dataskjerm (de som ikke umiddelbart framstår som billedskjønne gidder vi ikke skrive til - selv om sjansen for en hit ville vært større der).

Hvis du sitter med en bildebunke så svær som den på sukker blir det dessuten vanskelig å fokusere oppmerksomheten på et lite antall kandidater. Det er MANGE attraktive jenter her inne - og det er et problem skal jeg si dere!

Siste punkt: Misforhold mellom gutter og jenter/kvinner og menn: Welcome to the real world! Det er mannlig testosterom (dvs. initiativ og drivkraft) som dytter verden framover. Her er det Survival of the fittest. Dette vil favorisere folk som ser bra ut og som greier å forfatte meldinger som en eller annen dame finner morsomme. Sånn er det bare.

Yeehaw

PS: jeg vet om folk som er djevler på å skrive meldinger, men de er tause på daten og dukker i ølen istedet.

Skjult ID on. 31 des. 2008 08:49

Ei jente sa kun Hallo til meg. Også svarte jeg så var vi igang, etter et par uker datet vi også. Skal ikke så mye til. Kommer an på sender og mottaker

Skjult ID med pseudonym Avslappa on. 31 des. 2008 14:53

Skal ikke skryte på meg hauger av meldinger fra damer som sikler over meg (må vel bare innse at jeg sannsynligvis er støgg som nøkken ;-) ), men har lagt merke til at enten så er det relativt velformulerte spørsmål (dvs. noen har lagt litt arbeid i det) eller så er det de helt banale "Hei, fint smil". Selvsagt er den siste mindre interessant enn den første (ved likhet i utseende /profil).

På den andre siden har jeg selv sikkert sendt ut 100 stykker av samme, korte intetsigende meldinger til jenter/damer der jeg rett og slett ikke finner noe å "henge" en bedre melding på. Noen ganger er det nesten bare utseende eller en "glad i turer mark og by" som står der og jeg orker da ikke en lengre utredning over mine egne aktiviteter de siste fire ukene for å vekke hennes (muligens i utgangspunktet lunkne) interesse. Har jeg pga. av det sikkert gått glipp av eventuelle møter med noen søte/hyggelige/fantastiske jenter? Sikkert, men de har selvsagt også gått glipp av meg når de ikke svarte ;-)

Skjult ID med pseudonym Ace fr. 2 jan. 2009 11:07

@ Juni : synd det ikke er flere av ditt slag her inne :)

For min del finner jeg det også vanskelig å skulle skrive lange innholdsrike meldinger til personer jeg ikke kjenner eller vet stort om. Ikke at jeg er den helt store skribenten heller. Prøver iallefall å finne noe man kan henge seg på i en profil (uten at det virker som det hjelper). har kanskje med at jeg har en tendens til å sende meldinger til de som sansynligvis "drukner" i meldinger.

En annen ting er jo å motta meldinger uten at det nødvendigvis er pga interessen til personen, men av helt andre grunner. Syns slike meldinger er morsomt å motta også. Kommentar på et bilde, noe i teksten el. MÅ alle meldinger være av sjekkekarakter?

For min del har jeg vel ikke mottatt en eneste medling fra damer. Noen er innom profilen og ser iallefall (400 så langt), så det tyder på at en del ikke bare sitter å leser alle meldingene de mottar, men er ute og sonderer terrenget også.

så skjerpings damer, dere har lov til å skrive dere oxo :)

En melding med bare et hei, og ønsker deg en god dag er også hyggelig.

(mann 37 år fra Møre og Romsdal) lø. 3 jan. 2009 23:11 Privat melding

Det som funker veldig bra visst du *absolutt* vil ha svar med jenter er å skrive "hvor mange Du-var-søt meldinger får du hver dag da?" Garantert svar, men veldig overfladisk.

Det beste er vel bare å spørre om noe som viser at du faktisk har lest profilen hans/hennes (+ litt humor) da viser du litt ordentlig interesse i det minste :)

Skjult ID med pseudonym p fr. 9 jan. 2009 00:25

Trekker frem igjen tråden siden spørsmålet igjen blir diskutert...

Skjult ID med pseudonym keycx fr. 9 jan. 2009 01:22

Jeg har skrevet morsomme eposter. I alle fall har jeg fått tilbakemeldinger på det. Og at jeg er flink med ord. Jada, har fått svar, og det er veldig stas, selv om man vet at det ikke "blir noe". Men enkelte har jeg sendt meldinger til opptil 3 ganger uten svar (prøver jo da å overgå meg selv med morsomme kommentarer...), de er morsomme og høflige, og de jeg har sendt til har lest eposten og skjekket profilen min hver gang. Det skulle jo tilsi en viss interesse, tross alt. Men likevel "gidder" de ikke å engang trykke på knappen "høflig avslag" på eposten. Det tar jo ikke tid. Jeg synes det er uhøflig, jeg. Ikke at jeg gidder å ta meg nær av det, men jeg undres over at folkeskikken er annerledes her enn IRL.....

Skjult ID med pseudonym keycx fr. 9 jan. 2009 01:50

---ja, litt grønn her...sort hjerte betyr å markere de som uinteressant?

Skjult ID med pseudonym Bysmurf fr. 9 jan. 2009 04:03

Samtlige meldinger jeg får av dere damer er også av det korte slaget. Hei du var kjekk og et par linjer! Jeg gidder heller ikke skrive særlig mer enn det i første brev. Noen få ord og se om det blir respons! Men etter responsen kommer så de lengre brevene. Det er jo faktisk frustrerende å skrive lange brev, man kanskje ikke engang får svar på! Nei, ta utfordringen hvis du finner vedkommende interessant og be han skrive et lengre brev om du ønsker å vite mer om han:)

Skjult ID med pseudonym yeah fr. 9 jan. 2009 09:31

Hell no, om jeg gidder å skrive en lang, morsom, spennende, velskrevet melding til alle jenter jeg synes er litt interessante her inne.
Er det ikke på tide at jenter gjør noe selv for å bli kjent med noen? Dere snakker om likestilling på ditt og om datt, men faktum er at på enkelte områder så er dere utrolig konservative.

Holder det ikke med noen enkle spørsmål hvorpå du kan besøke profilen og se nærmere etter hvem som har skrevet til deg!?
Gidder du ikke svare fordi vedkommende bare en skrev en kort halvkjedelig melding, ja så har du et problem. Eller du fantaserer vel om prinsen på den hvite hesten igjen. Jeg svarer kun på meldinger hvor jeg blir tatt med storm.......med storm hører du! For det er jeg jaggu verdt. Ikke sånne simple meldinger som jeg har fått flust av fra før. Neida, denne jenta fortjener en skikkelig melding.

Men profilen virka jo å være bra, men nei........han virker jo litt kjedelig når han sender meg en slik melding. Jeg fikk ikke følelsen av å være spesiell nok i hans øyne til å svare.

Grunnen er kanskje fordi mange jenter her inne skriver til de samme guttene. Ja, de tilsynelatende beste gutta, som sitter på en mengde ferdigskrevne meldinger de kan bruke i enhver anledning. Som er høye og mørke med masse muskler. Ja, det kan du jo se på alle bildene med bar overkropp. Bilen er jo også avbildet. Klart det.......det viser jo at han har penger. Og penger er makt. Makt er status og ergo er han drømmemannen.

Hvis ting ser for godt ut til å være sant, ja så er det ofte det!

Skjult ID med pseudonym jezzy fr. 9 jan. 2009 10:31

Här har vi en fin första melding jag fick av en dude igår:

"Håper du svarer
Kos fra XXX"

Ehhh... Vad var egentligen spørsmålet? Someone please tell me, för jag kunde inte svaret jag:(
Å snubben hade i tillegg till den dåligaste meldingen ever, varken profilbilde, albumbilder eller någon som helst text att läsa.

Skjult ID med pseudonym mart1s fr. 9 jan. 2009 10:38

Finnes kvinner óg med den syksommen.
Helt ubegripelig !!!

Skjult ID med pseudonym spinn fr. 9 jan. 2009 18:11

"Fint om du tar kontakt med meg!", fikk jeg nettopp som førstemelding...

Det blir like dumt som å si : "Fint om du spanderer en drink på meg" i baren.

Jeg er jente og bruker lang tid på å formulere gode førstemeldinger. Det viktige er å skrive noe de kan gripe fatt i, kommentere e.l. slik at dialogen er i gang. Får endel svar, men slettes ikke alltid!

Om jeg bare skriver: "Hei, bra med deg?" får jeg gjerne tilbake: "Jo takk, bra... litt trøtt i dag. Hva med deg?"
Vi kommer aldri ordentlig i gang og det stopper opp... Om jeg VIL noe med vedkommende, så er det mitt ansvar å gi noe av meg selv. Legge bittelitt effort i det jeg foretar meg. Trenger ikke være langt. Men gjennomtenkt - eller spontant! I alle fall noe som du vet han ikke får 10 like av. Det er min mening! Og selv om jeg ikke får så mye post, synes jeg Vilde sine råd var gode, og verdt å tenke over - for begge kjønn!

Det virker som det handler om å kaste ballen og ansvaret for kommunikasjon raskest over til "motparten" i blant.
Som om det er sjakk vi spiller.... Jeg må si jeg blir ganske matt!! :-))

Skjult ID med pseudonym Toxic fr. 9 jan. 2009 18:27

Selv har jeg funnet ut at : "Hei! Du er deilig, vil du pule?" alltid er en vinner.

Keep it simple.

Skjult ID med pseudonym spinn fr. 9 jan. 2009 18:49

Skjønner det godt, mar.

Det ER slitsomt å legge arbeid i ting som ikke kaster noe respons av seg. Det merker jeg og. I blant får jeg meldinger hvor jeg nesten kan lese mellom linjene: "Jeg får sikkert ikke svar her heller, så jeg driter i hva jeg sender avgårde". Og vet du hva? De har ofte rett. Jeg svarer derimot ALLTID på meldinger med litt arbeid eller omtanke bak... Jeg vet ikke alle jenter gjør det, og jeg opplever selv at ikke alle gutter gjør det. Men om man ikke lenger har gløden, og gidder å prøve, ja da er kanskje en time out på sin plass..

Skjult ID med pseudonym Clueless fr. 9 jan. 2009 18:59

@mar:

Hvor lenge har du vært her da?

Har du aldri vært på date med noen du har vært i konakt med her inne?

Skjult ID med pseudonym jada fr. 9 jan. 2009 18:59

får veldig,veldig inntrykk det er guttene som ikke får svar og det noen få av dere jentene som heller ikke får svar..Det jeg mener er at når noen skriver ; Hei, hvordan går det denne helgen eller hatt en fin dag..Lyst å snakke eller noe i den duren og ikke legge hele sjela si i første mailen, så er det vel for å se om enn får noe respons. Det er vel ofte i andre brevet enn kan skrive litt mer..Så dere damer som synest at det er litt kjedelig med hei..Skriv litt kort tilbake, så skal du se at du får et litt lengre og bedre brev tilbake andre gang.. Når mange menn får svar på 1 av 50 mail, så blir det litt tungt å skrive inn lange førstemailen..

Kanskje spes tips til deg Vilde.....

(mann 42 år fra Oslo) fr. 9 jan. 2009 19:11 Privat melding

og så må jeg bare legge til at jeg tror at de fleste av dere har bestem seg om enn skal svare eller ikke når enn ser bilde og gidder knapt lese mail eller profil. Liker enn ikke bilde så spiler det vel ingen rolle hvor bra eller hvor mye enn skriver..Trur jeg nok gjelder begge sider da..

Skjult ID med pseudonym spinn fr. 9 jan. 2009 19:24

Ung75.

Du tar feil og har rett på en gang. Jeg bestemmer HVA jeg skal svare mye ut i fra bilde. Men OM jeg skal svare, kommer faktisk an på hva de skriver...

Skjult ID med pseudonym spinn fr. 9 jan. 2009 19:35

Ung75 - Det er jo å BE om å kun bli vurdert ut fra bilde og profil.... Jeg tenker som så at jeg har et virkemiddel til: Nemlig det jeg skriver i førstemeldingen.

Mange bruker altså bare to av tre muligheter! :-)

Skjult ID med pseudonym spinn fr. 9 jan. 2009 19:41

Da er du vel kjekk nok til at to av tre muligheter er nok for deg... hehe... Ta det som et kompliment !:-)

Skjult ID med pseudonym :) fr. 9 jan. 2009 19:52

For å være helt ærlig, jeg er mann jeg og bare for å si det. Begynner å bli litt lei dette her.
@mar trokke du hadde giddi å svart hver eneste en, hvis du hadde oppvokst med at folk hele tiden kommer til deg, du er søt eller pen, skal vi finne på noe? Det blir automatisk en forsvars mekanisme. Tenk deg du gjør en ting som du liker veldig godt, men du blir vel litt lei, hvis du gjør det samme hele tiden? Du gidder ikke se en film 20 ganger på rad (joa er sikkert noen)

Jeg bare sier at jeg skjønner noen av jentene her inne, men synes de skal gå ut i fra profilen og ikke av den første meldingen, uavhengig om de svarer eller ikke.
Men det kommer jo ann på om du skriver til en en jente som er 7 eller 10 da, er vel der det ligger. Skrive du til en jente som er 10, så krever det litt mere, beklager, men sånn er det også i real life.

Skjult ID med pseudonym s fr. 9 jan. 2009 19:57

@spinn

Med en kjei profil (og ja, det gjelder både tekst og bilder i kombinasjon, ikke enten eller) kan den tidkrevende førstemeldingen din være så nyskapende, frisk, velformulert og impulsiv den bare vil: Passe sjanseløst.

Skjult ID med pseudonym theone fr. 9 jan. 2009 22:29

Hurra juni;

vi jenter/damer bør engasjere oss litt i å maile gutta, ikke bare "ta i mot" mail;)
jeg får bra med mailer, men sender også masse mailer... noen ganger får eg svar på mailene eg sender,
og andre ganger ikke... ;)

(mann 37 år fra Oslo) lø. 10 jan. 2009 01:15 Privat melding

Jeg får svar på ca. 10% av de mails jeg sender, jeg svare på 100% av de mails jeg får.
Nu har jeg brugt ca. 1000kr på at være superbruker, så alle der vil kan skrive til meg.
I starten var jeg litt kresen, men nu gir jeg ALLE en sjanse. Specielt fordi jeg føler meg svigtet etter å ha "åpnet" meg for veldig mange uten noe form for respons.
Egentlig syntes jeg nettet bør være et sted vi finner hinanden, og hurtigst muligst møtes og snakker face to face. Ellers blir man kansje forelsket eller bort skremt av en persons evner som forfatter... En forfatter skriver gerne noe fiktivt.

Skjult ID med pseudonym spinn lø. 10 jan. 2009 15:16

Førsteinntrykk er viktig!

Når jeg får en melding fra et ukjent nick, leser jeg først meldingen. MELDINGEN ER ALTSÅ FØRSTEINNTRYKKET! Deretter går jeg inn på profilen. Men før jeg gjør det, har jeg altså noen tanker om hva jeg synes om meldingen, om det var noe jeg i utgangspunktet hadde lyst til å svare på FØR jeg ser hvem som har sendt den. Og så vurderer jeg bilder og tekst og alt det andre...

Men helt ærlig - en god profil og et pent ansikt kan ryke ut pga en dårlig førstemelding (f. eks. type klipp og lim- meldinger med repetisjon av hele profilen). Og omvendt - en profil som aldri ville fått min oppmerksomhet kan få det ved en god førstemelding!

Og til dere menn som mener vi jenter krever så mye: Jeg krever ikke mer av dere enn jeg krever av meg selv....
Om du selv ikke bryr deg om hva slags førstemelding du får, betyr ikke det at det er lurt å gi fullstendig blaffen når du selv skal sende! Som man sår, høster man... Ofte er det faktisk slik.

Skjult ID med pseudonym Skybert lø. 10 jan. 2009 15:24

Utifra det som skrives her kjøper jeg rett og slett ikke de som hevder at det er det samme for jentene som for gutta når det gjelder respons på meldinger. Av det lille som kommer inn i innboksen tar jeg rett og slett ikke sjansen på å unngå en potensiell kjæreste pga av innholdet i meldingen. Uansett hva som skrives tolker jeg dette som interesse og responderer utifra dette; Altså, jeg går inn på profilen til vedkommende og ser om det er interessant og svarer utifra det.

Jeg kan skjønne at det må et visst førsteinntrykk via førstemeldingen til de som får mange meldinger. Så det er klart, jo finere damer man skriver meldinger til, jo bedre må førstemeldingen være...

Skjult ID med pseudonym spinn lø. 10 jan. 2009 15:42

Skybert.

Jeg får ikke mange meldinger... Kanskje 1-2 nye i uka. Likevel gjelder det jeg skrev 15.16.
Vi er rett og slett forskjellige. For meg er førstemelding viktig. Både når jeg mottar og når jeg sender. Jeg innser at andre synes det er knekkende likegyldig hva man fyrer avgårde eller mottar som førstemelding. Men min erfaring er at det sjelden blir god flyt i dialogen med en dårlig og intetsigende førstemelding.

Om man ikke gidder å legge noe i det, kan det være like greit å bare sette et gult hjerte. Et "hei.." og et gult hjerte betyr vel omtrent det samme? Da blir det opptil meg om jeg vil lage en god førstemelding eller ikke - og den andre slipper og bli frustrert over manglende svar. (Men litt tafatt er det :-)

Skjult ID med pseudonym Skybert lø. 10 jan. 2009 15:59

De hjertene blir altfor vage og disse bruker jeg ikke

Men, spinn: Det er ingen kunst å fabrikere en god førstemelding (kopi fra andre, fra nettet, etc). Dette vil derfor ikke vise det døyt om fyrens personlighet og fort gjort å bli lurt trill rundt. Men det er selvfølgelig ditt valg :-)

Skjult ID med pseudonym spinn lø. 10 jan. 2009 16:21

Hehe...

Jeg snakker ikke om " roser er røde, fioler er blå.." - meldinger. Eller catchy sjekkelinjer...

Meldingen kan godt være på 5 ord. Så lenge de ordene ikke er : "Hei, vil du bli kjent?"
Bedre med: "Æsj. Nå forsvant sokken i vaskemasinen igjen! Vært borti det?"

Hva som helst! Bare det åpner for å få i gang en samtale! :-)

Om jeg lar meg "lure" av en god fabrikert førstemelding, er det forsåvidt greit. Jeg finner jo fort ut vi finner tonen videre i de neste meldingene...

Skjult ID med pseudonym :) lø. 10 jan. 2009 16:29

Og da vil jeg si, "spinn" vil aldri finne drømmemannen sin på nett, men kanskje et forhold som varer i 3 måneder, fordi hun går på playere.

Skjult ID med pseudonym spinn lø. 10 jan. 2009 16:34

Kanskje du har rett, :))

Men er det gitt at de seriøse ikke vet noe om kommunikasjon og hvordan få i gang en god dialog??

Skjult ID med pseudonym mikkel mus lø. 10 jan. 2009 16:36

Gleder meg til damene tar over sjekkinga her, jeg. Da blir det orden i sjekkereplikkene skal dere se!

:-DDD

Skjult ID med pseudonym :) lø. 10 jan. 2009 16:42

Har jeg sagt at jeg sliter med det? Men problemet er vel at de seriøse ikke er inn i "gamet".
Playere= har trent seg.
For å forklare det sånn da, du blir ikke en god fotballspiller uten å trene. Men en som ikke har trent forball kan fortsatt ha talent, men trengs å trenes opp, og problemet tror jeg at mange hopper ut i det uten å vite hva som foregår, og derfor blir det mye feil og missforståelser. Veit ikke helt om dette eksemplet var så bra men, håper noen skjønner hva jeg mener.

I tillegg når jenter blir vant med de som er best ("de som har trent") så blir det vanskeligere for de andre.
Ikke det at jeg er noe player, off for all del, værste jeg veit, har ikke klart å få en date enda.Men skjønner du hva jeg mener?

Skjult ID lø. 10 jan. 2009 16:47

Med et bra bilde og en brukbar profiltekst kan jenta skrive så my tøv i sjekkereplikken sin hun bare vil. Jeg er der for henne umiddelboms :-)

Skjult ID med pseudonym spinn lø. 10 jan. 2009 16:52

:) Jeg ser helt klart poenget ditt... Og jeg skal faktisk tenke litt over det..

Men likevel - håper at noen av dere seriøse leser tråder som denne og tenker over at det kan hjelpe å toche inn på et tema utenfor "du og jeg og vi -to", slik at praten kommer i gang, og det hele ikke føles tungt, klamt og forpliktende sånn helt i starten...

Jeg ER seriøst på leting etter drømmemannen, men det er riktig at jeg lett skremmes vekk av "Vi har felles interesser.. Hva med oss to"-meldinger før jeg har truffet personen....

Ikke så enkelt dette, tydeligvis... :-)

Skjult ID med pseudonym :) lø. 10 jan. 2009 16:53

Enig der ass, kjekker selv profilen uansett hva slags melding jentene sender.
Jeg har fått meldinger som dette her. Hvordan går det? Det er alt de skriver og sp klager jenter på at man skriver for dårlig.
Men så får ikke vi gutta 10 meldinger om dagen heller da, så da blir man jo ikke så kresen.
Jenter = Christiano Ronaldo (kanskje et dårlig eksempel, "han er kanskje ikke så kresen") hehe.
Før eller siden krasjer man:P hehe

Skjult ID med pseudonym :) lø. 10 jan. 2009 16:57

@spinn
Jeg ønsker deg all lykke, og skjønner deg veldig godt på noen områder, men jeg ville kanskje anbefalt, at du skulle gå ut i fra andremeldingen og ikke første meldingen. Hvis dere har mye felles interesser på profilene, hvorfor ikke gi det en sjanse? hvis han har en dårlig første melding, men kanskje gi en sinnsyk bra andre melding.
Men nå veit jo ikke jeg hvor mange meldinger du får om dagen heller da, så skjønner poenget der og fra din side:)

Skjult ID med pseudonym lathund lø. 10 jan. 2009 17:01

Godt forsøk, Spinn. Men hvis jeg begynner å bruke åpningslinjen "Æsj. Nå forsvant sokken i vaskemasinen igjen! Vært borti det?", så er jo den straks prefabrikert - og typisk en melding jenter ikke gidder svare på. Og den viser jo ikke akkurat at jeg har lest din profil.

Jeg tror vi som menn bare må leve med at svarprosenten på våre meldinger ligger på mellom 1-10%. Sånn er det bare. Jeg forsøker stort sett å skrive meldinger som både svarer litt på profilteksten og sier litt om meg selv, men med en gang jeg skriver litt om meg selv, repeterer jeg gjerne ting jeg har skrevet i andre meldinger og prefabrikerer igjen. Jeg lurer noen ganger på om det faktisk kan være en ulempe å være flink til å ordlegge seg, fordi det lett kan oppfattes som en "copyandpaste"-melding. Fordi hun tenker at dette har han nok brukt mange ganger før.

Dette er vanskelig, og noen ganger rett og slett deprimerende. Det er lett å føle seg lite attraktiv her ute i dette kjøttmarkedet.

Skjult ID med pseudonym spinn lø. 10 jan. 2009 17:04

Takk for det,:) All lykke til deg også!

Skjult ID med pseudonym Kent1980 lø. 10 jan. 2009 17:25

Jeg tror det er skjebnen for min del.

Skyter bomskudd hver gang. Og jeg skriver som en reflektert voksen mann til de jeg liker. Dere som har fått tullemeldinger, så var det aldri ett forsøk på å få kontakt. Bare på pur F. Så det teller ikke :))

Men noen har jeg fått dialog med, men det dør ut hver gang. Min konklusjon er som følgende.

En del mennesker her, menn også men mest kvinner, har en urealistisk oppfatning av hva de bør gå etter.

Legger du for mye i en melding du får, spesielt meldinger som er normale og høflige, så har du et problem. Den som sender meldingen skal ikke skytes fordi det blir bomskudd.

Etter å ha vært på Sukker noen måneder nå, har jeg kommet frem til at min type kvinne finnes ikke her.

Tror ikke jeg blir her lenge.

Skjult ID med pseudonym Al Jazeera lø. 10 jan. 2009 17:33

Enig med kentan.

Mange som vil 1) vise seg fram og 2) kikke litt rundt (for å se om det er noen kjente her). Men, med de færreste finner det de ser etter, for det de ser etter er hinsides all realisme.

Den viktigste funksjonen til dette stedet er at jenter som ellers ikke får tjans får muligheten til å dukke gutter de ellers aldri ville truffet.

Skjult ID med pseudonym juni lø. 10 jan. 2009 17:35

Kent:

Jeg skjønner egentlig ikke hvordan du (og flere med deg) kan si at fordi du synes det er kronglete å få kontakt, og å holde på denne kontakten, så betyr det at mange her inne har en urealistisk oppfatning av hva de bør gå etter?
(det var slik jeg tolket innlegget ditt)

Men, jeg synes du virker som en flott, morsom, kreativ og kul mann, så synes det er rart at du får lite respons :-)

Skjult ID med pseudonym mart1s lø. 10 jan. 2009 17:40

@Al Jazzera
Tror du tar fullstendig feil der.
Jeg tror ikke flere ti-talls tusen mennesker bruker Sukker bare for å vise seg frem eller for å se etter venner.
Kanskje det er noe aldersbetinget.
Unge mennesker ser kanskje på dette som en lek, eldre litt mer alvorlig. Ikke at vi tror at her vil vi HELT SIKKERT finne en kjæreste; vi har det gøy vi litt opp i åra også. Men som et suplement, kanskje.

Skjult ID med pseudonym Kent1980 lø. 10 jan. 2009 17:45

Vel jeg er bare skuffet. Kan hende jeg trekker konklusjoner jeg og, men når man skal møte veggen fordi man er hyggelig, og så få kritikk(via mail) at man er for seriøs etc, må tulle litt mer(noe jeg også gjør på en ordentlig måte) og sitter igjen med Svarte Per blir jeg lei meg. Og da får jeg inntrykk av at en del jenter har oppfatninger om menn som jeg får straffen for.

Jeg er ikke som andre menn her inne, eller der ute. Gi meg en sjanse ihvertfall :)

Jeg kom hit fordi jeg har det ikke enklere in "real life" å treffe jenter, eller å få noe mer enn vennskap.

Jeg er også i en litt prekær situasjon, da jeg stiller med lite erfaring itillegg.

Men det lå aldri i kortene for meg å være her så lenge.

Jeg ser heller at jeg finner henne når jeg reiser utenlands.

Norske jenter er flotteste i verden, men også de mest kravstore.

Jeg er selv en person som har krav, men jeg tilpasser meg andres krav også.

Jeg er veldig fleksibel på slike ting.

Synd jeg er den eneste som vet det om meg selv :(

Skjult ID med pseudonym :) lø. 10 jan. 2009 17:49

Vi er rett og slett for mange gutter:\
Vi er vel litt inne på sosialdarwinisme.
Synd at jeg heller ikke er på toppen der

Skjult ID med pseudonym juni lø. 10 jan. 2009 18:09

... trøsteklem til Kent ;-)

(mann 46 år fra Buskerud) lø. 10 jan. 2009 19:59 Privat melding

Nå har jeg deaktivert profilen min for lenge siden, så jeg har vel strengt tatt lite her inne å gjøre, men jeg vil bare påpeke en ting:

Det er litt "skummelt" å trekke slutninger om en person basert på hvor mye vedkommende har lagt i "førstemeldingen".
Det ligger ofte mer vurderinger bak en slik melding enn hva som kommer til syne i meldingen. Vi vet alle at det å ta kontakt med et menneske man er litt betatt av, ofte er vanskeligere enn vi skulle ønske.
Selv sendte jeg aldri innholdsrike førstemeldinger, og forventet vel heller aldri å få lange svar på de heller. Jeg prøvde å legge noe fornuftig i meldingen da vel å merke, så det ikke skulle oppfattes slik TS har gjort med mange av meldingene hun har fått. Ofte syns jeg at jeg fant noe i profilen som jeg kunne spille på som kanskje gjorde meldingen litt morsom eller interessant, men ofte var det mye vanskeligere. Men jeg var helt konsekvent på å ikke på noen måte utlevere meg selv eller fortelle at jeg f.eks. hadde falt pladask for henne! Hvis jeg liksom gikk "all in" på første runde (for å bruke et uttrykk fra et annet spill ;-) ), ville det føles vondere med et avslag, samtidig som det ville blitt vanskeligere for henne å gitt et høflig og diskret avslag tilbake. Får man derimot et åpent svar tilbake, vet man ihvertfall at man ikke er avskrevet på grunnlag av den andres vurdering av din profil eller dine bilder, og da er det lettere å skrive noe med mer mening og følelser i etterhvert.

Nå vet ikke jeg om dette var fornuftig heller da, siden det jo aldri ble noe kjæreste utav det, men poenget er ihvertfall: Hvis du liker profilen til vedkommende du har fått en heller kort eller dårlig formulert melding fra, så svar nå for all del uansett. Først da vil nok mange våge å åpne seg litt mer.

Lykke til og god helg alle sammen! :-)