Alle innlegg Sukkerforum

Motgang på forum

Vis siste innlegg
(mann 29 år fra Hordaland) to. 27 okt. 2016 22:42 Privat melding

Jeg har lest her og der i de siste trådene (og mange ganger før også) om enkelte som skriver at om man har en upopulær mening, en mening som skiller seg fra andres, så blir man "jaget vekk". Nye får heller ikke plass på forumet sies det, da de blir skremt vekk. Men, om man har en mening, kanskje en upopulær en attpåtil, er det ikke å regne med at den blir reagert på? At andre sier seg uenig? Hvis man har sin mening og utbroderer den på et offentlig forum, er ikke motgang noe man bare må tåle?

Om man velger å skrive på et offentlig forum, så føler jeg at man har akseptert at ens mening kan bli motsagt. Det kan vel til syvende og sist ikke være forums ansvar å aldri motsi meningene til medlemmer i frykt for å skremme dem vekk, for det er en hver persons ansvar å kunne stå for egne meninger selv når motgang oppleves. Alle de faste her på forum har vært nye på et tidspunkt, og alle har fått opplevd motgang mange ganger.

Er man med på leken får man tåle steken?

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 28 okt. 2016 02:57 Privat melding

Er vel ikke søle som ser at meningen deres blir/er " upopulær" og blir mildt sagt overrasket over at andre ikke er enige. Noen gjør det for å provosere, andre har bare ikke selvinnsikt og så er det de som bare lufter en mening.. er alle slag her,- noen hardhuda og andre sartere.. joda, man må tåle å få svar, selv om det sikkert oppleves brutalt innimellom 😉... nuvel,- sånn går no dagen..

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 28 okt. 2016 02:57 Privat melding

Søle= alle 👍🏼

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 28 okt. 2016 04:45

Jeg tror ikke noen reagerer fordi de blir motsagt, men på at noen bruker hersketeknikker, personlig angrep og nedlatende bemerkninger i steder for å holde seg til saken. Noen har alltid behov for å være spydig og nedlatende for på den måten fremheve seg selv.

Debatt uten spydigheter og hersketeknikker tror jeg de fleste synes er forfriskende.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 28 okt. 2016 05:21

@Apache redegjør brukbart. Jeg gjorde synden et anstrøk av det der, i min første postering i panda sin tråd i går. Men der passer det så i konteksten at jeg sover som et barn umiddelbart etterpå (nå våknet jeg av vind/regn og ikke av samvittighetsgnag😂).

Ellers gjør jeg aldri det @Apache nevner bevisst - og det kan jo hun verifisere, for vi har vært på motsatt side flere ganger. Det en ikke rår over er at angrep på ytring/mening, leses som angrep på person. Leses slik fordi de vil/det er opportunt, eller er lett eller mer affektert av det som skrives/de selv skriver. Jeg forlater ikke hvilepuls her. Er en av de mer direkte av et direkte folkeferd - og får det selvsagt i retur til dagen 😊

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 07:29 Privat melding

hvis jeg vil kan jeg bli veldig stygg i skrivingem men jeg prøver å legge bånd på meg. Normalt er jeg av typen som forsøker å forsvarere den svake, den som blir mobbet, uansett hva den blir mobbet for. Altså går jeg gjerne i mot røkla som går i strupen på en outrert bruker (ofte en frustrert en, eller en ironisk en, eller en som er uheldig i måten den skriver på, uheldig/upopulære meninger, et etc)

jeg syns det tenderes veldig raskt til at man snur brukerens argumenter mot forumisten sjøl,,,plukker ut en setning, eller to og gir "deng". Hvis en ikke klarer sparke ballen begynner en å sparke spilleren mao. plukker på bilder, karakter, slutshamer, idiotforklarer med mer.

Gjort på en fin måte kan man latterliggjøre så det blir morsomt også for TS. Gjort på en nedlatende måte blir det kleint for de fleste som leser. Ikke rart man stikker av fra forum noen ganger.

Nå er jeg en av de som elsker krangler på forum, men jeg liker krangler om sak...ikke krangler om enkeltpersoner. Før når jeg var aktiv i politikken skrev jeg sågar debattinnlegg (med store bokstaver og uten trykkfeil :) )

men det er noe lite diplomati her inne når det gjelder enkelte forumbrukere med sære meninger og skrivestiler. Prøv å gi litt ros også til alle brukeres innlegg, ispedd med litt humor og velretta kritikk. Det er lett å gå i forsvarsposisjon hele tiden dersom man får inntrykk av at feks tonen i et innlegg blir
"åååå er det han/hun idioten igjen som kommer med det samme trauste oppgulpet". Snu tonen på forum med litt kløkt så får vi flere med oss. jeg liker fargerike meninger, det er i uenighet genier blir skapt og gode ideer vokser frem!

og ja jeg er mange ganger dårlig skribent sjøl for jeg lar meg for fort rive med eller gå i forsvarsposisjon og blir såret på noen få tema. Ikke bare tenk "er du her får du være med på steken", vær litt inkluderende..joda skriv saftige argumenter etc, men bland gjerne inn litt positivt om TS også..ikke bare de der karakterdrapene, for de stemmer ikke. Og menn har også følelser :)

(mann 45 år fra Oslo) fr. 28 okt. 2016 10:22 Privat melding

Det går an å si ifra på en ordentlig måte. Jeg har vært ufin flere ganger og det har jeg ingen unnskyldninger for så det beklager jeg. Det finnes ingen gyldig grunn for å benytte seg av hersketeknikk eller være nedlatende siden det alltid finnes et bedre alternativ.
Ser også at selvinnsikten ang nettop det er ganske fraværende hos enkelte her inne. ☺️

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 28 okt. 2016 15:32

Joda, man er med på leken. Litt friksjon og en viss frekkhet gjør ikke så mye tenker jeg. Noen kvasse kanter og litt pigger her og der er bare bra. Men av og til spinner noen tråder litt ut av kontroll her inne opplever jeg. med uthenging og vel nedlatende kommentarer. Ikke alle har krokodilleskinn og lar det prelle av.

(mann 53 år fra Oppland) fr. 28 okt. 2016 17:35 Privat melding

Visst er det en lek.
Jeg er rimelig overbevist om at forumskribentene ville komme mye bedre overens om de møttes for en prat IRL...))

Skjult ID med pseudonym Piapia fr. 28 okt. 2016 17:41

Det har slått meg flere ganger at de som bjeffer høyest her inne, blir veldig vonbroten når andre bjeffer tilbake....😬

(mann 53 år fra Oppland) fr. 28 okt. 2016 17:45 Privat melding

Du lengter bare etter varme og kjærlighet som alle andre qeserasera.
Sender over en klemm..)

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 17:57 Privat melding

raus og gentle kommentar apollinis, sånne mannfolk kan me liga ;-)

(mann 40 år fra Buskerud) fr. 28 okt. 2016 17:57 Privat melding

Uenighet er en ting, men det jeg ofte ser som skjer er at hele andre ting blir diskutert og vi får avsporinger. Det syntes jeg er en uting. Jada jeg vet at folk er uenig i meg der. Og jeg har sagt det mange ganger før. Det er respektløst og ikke respekterer ts sine ønsker om en seriøs tråd. MEN, og det er et stort men. Hvertfall på min telefon kan jeg ikke om en tråd er merket som seriøs eller ei. Og DA blir det vanskelig å respektere slikt. Hører dere sukker!

(mann 40 år fra Buskerud) fr. 28 okt. 2016 17:57 Privat melding

Hele andre. Helt andre

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 28 okt. 2016 18:28

Appolonis sa det, i virkeligheten er de kvasse kantene borte, og vi er oss selv på helt annen måte. Her inne kan de mykeste godingene presentere seg som skarpladd. Blir jo litt stemning, da 😊

Quesera. Trenger vel ikke Mosul, når vi har Amsterdam 😂 (forumbaren altså).

Skjult ID med pseudonym Piapia fr. 28 okt. 2016 18:32

Nå synes ikke jeg at man skal spøke om Mosul. Vi kan jo bare dra ut i de norske skoger i stedet med paintball?

(kvinne 35 år fra Telemark) fr. 28 okt. 2016 18:35 Privat melding

På et forum, og i det virkelige liv, må en vel regne med at ulike mennesker har ulike meninger. Tenk hvor kjedelig livet hadde vært om alle tenkte og ytret seg likt.
Har selv ikke vært så lenge her på forumet. Leser mye her, men kommenterer ikke veldig mye. Får med meg de fleste diskusjoner.
Kan ikke si at jeg har følt motgang på noe jeg har kommentert, og heller ikke at noen har forsøkt og jage meg vekk herifra :)

Skjult ID med pseudonym Piapia fr. 28 okt. 2016 18:37

Enig lilleulv. Det handler jo som oftes om hva man selv bidrar med:)

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 18:39 Privat melding

Kirsten , da har du ikke prøvd å "stikke deg fram--å heve deg over andre--eller ha svært sære meninger--det er ikke funnet noe "feil" på deg og du føles ikke som noe trussel her på forum :) Og det er jo positivt! keep up the good work girl :)

Skjult ID med pseudonym Piapia fr. 28 okt. 2016 18:42

Så det du mener , Sedef, er at folk ser på deg som en trussel her inne?

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 28 okt. 2016 18:42

queserasera
😂, men VI er jo ikke tamme. Og pudding er helt fint, du vil møte en salig blanding av, gelé, grøt, farse, saus, nøtter, brød og frø. Alltid hyggelig, det er bare å glede seg.

Bare vi får piska inn litt flere menn...

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 18:43 Privat melding

snakker ikke alltid om meg selv tenk! jeg følger også med i debattene og lite dreier seg om meg.

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 18:47

Jeg er livredd for å si min mening på dette forumet! Jeg føler mobben forsøker ta meg hver gang jeg er her!(?) Kan ikke alle bare være snille med hverandre?

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 28 okt. 2016 18:49

queserasera
Så sant, må fikse noen hotte kløftbilder. Skal bare blokkere uønskede gjester først 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 28 okt. 2016 18:54

"Fifteen men on the dead man's chest— ☠️
...Yo-ho-ho, and a bottle of rum!
Drink and the devil had done for the rest—
...Yo-ho-ho, and a bottle of rum!"

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 19:04

Hva er det du ikke skjønner my?

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 19:05 Privat melding

jeg leser mye om syria/irak krigene, om jeg ikke skal, fare til mosul så skal jeg farlig nær syria grensen i jula. noe spenning må man da ha :)

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 19:12 Privat melding

gå inn og titt på bildene mine quessie, har slengt inn mye fra tyrkia. er der 3-4 ganger i året. men jeg har bodyguards. lokale sådan.--- ja jeg frekventerte forum bla i 2012..og som aktiv politiker er jeg vant til harde debatter, men vi pleier holde oss unna å drepe folk i politikken...holde oss til sak :)

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 19:14

Jeg er av og til i Tyrkia, qeserasera. Og alt dette krige-greiene gjør meg sliten...noen tips?

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 19:17 Privat melding

ja hold deg med lokale venner som kjenner tyrkia godt ,og hold deg unna visse belastede steder/byer. Kurdiske områder i øst, pluss ankara, istanbul, nå begynner det i antalya også, gaziantep...hold deg unna demonstrasjoner,,lokale bryllup, svære folkemengder,,,politistasjoner med mer.

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 19:24

Nei, my, sukkerforum gjør meg ikke livredd:) Hvordan går det sånn ellers...noe nytt med deg!

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 19:26

Så, om jeg drar til feks Alanya, da er dette ditt råd, qeserasera?

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 19:28

Du virker å ha peil qeserasera, hva tenker du om å reise til Oslo?

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 19:35

Nei, det smalt også her i Oslo! Hva er egentlig budskapet ditt? Når og hvor skal jeg forsone meg med døden, feks?

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 19:39 Privat melding

du kan gå inn og åpne for match under 70, det er innstillingen din som har blokkert for dem. jeg har åpent for match under 70 trodde jeg?? him må sjekke, jeg kommer ikke inn på din , men andre jenter ser jeg.

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 19:41

Det eneste jeg kan erindre, my, er at det alltid har eksistert en my her inne, dog hun forsvant en periode, som jeg har satt pris på! Klar tale, og tankesett jeg kan kjenne meg igjen i, er mye verdt (og respekteres) selv om vi skulle være uenige!

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 19:42 Privat melding

quessie gå inn på din profil
Synlighet & preferanser
hak av for "Vis min profil til profiler uten match"
da kan også langt flere mannebein se deg

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 19:48 Privat melding

hahhhhhaaahh quessie det er den morsomste profilen jeg har lest, jeg dauer av latter, for en kvinne du er ååå guri malla som me seie i stavanger;:))

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 19:50 Privat melding

quessi kan garantere deg at mange titter men nesten ingen skriver!!!

og kommer det et lite hei så er det alt :))

vetikkehvasomfeilermennpåsukker..kanskjedeerevenukker :)

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 19:50

Jeg vet ikke, qesereseresersesa? Jeg trodde dine beskrivelser av Mosul, Aleppo og Alanya handlet om "love at first sight", mener du å si at slik er det ikke? Sist jeg var i Damaskus hadde jeg noe trøbbel med å skjønne hvorfor jeg ikke fikk tak i røyk! Sist jeg var i Alanya hadde jeg trøbbel med å skjønne hvorfor jeg var der? Hva tenker du er dynamikken i Tyrkia om dagen? De sliter med mye? Grense mot Syria, mislykket kuppforsøk, flørter med Putin...og, hvor er vi ift Tyrkia Vs IS?

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 19:54 Privat melding

@-

http://www.dailysabah.com/
http://www.hurriyetdailynews.com/#panel-1
http://ekurd.net/

anbefaler få å reise nå. dikkat et!!

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 19:57

Reise hvor? Jeg gidder ikke kopiere alle linkene..

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 20:04 Privat melding

linkene gir deg innsikt i tyrkia/syria/irak, men ser ut til at du er oppegående allerede angående forholdene der@-

det er jeg som er tyrkiafil
ikke quessi
syria og irak blir for drøyt 8å resie til), men har masse irak venner, også på jobben...

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 20:04

Nei da, jeg er med! Men tenker du Midtøsten er mer eller mindre det samme som Oslo? Vi har jo hatt terror også, tenker jeg...det er skummelt her også!? Hva gjør deg til en kriger?

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 20:09

Du må nesten velge...enten velger du være en kriger, og da er jeg serdeles nyskjerrig på hva som gjør deg til det! Eller du kan tenke du er en del av den politiske løsningen gjennom de folkevalgte i det landet du bor i!?

(mann 53 år fra Oppland) fr. 28 okt. 2016 20:11 Privat melding

De fleste av oss er mer beskjedne og puddinger i virkeligheten ja, heldigvis vil jeg si...)..
Hvem orker skarpladde diskusjoner i heimen på en fredagskveld, ikke jeg i alle fall....da vil jeg gjøre andre ting..)))

Skjult ID med pseudonym snekkeren fr. 28 okt. 2016 20:12

En skarp penn vitner om et tenkende menneske!

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 20:27

Ja visst! Hele verdenen er "skumlere" enn Oslo! Oslo er hovedstaden i hva som av FN har blitt kåret til verdens beste land å bo i gjentatte ganger. Jeg mener, bor man i dette landet for så å syte på bakgrunn av det, kan du dra til helvete! Selv som "sliter" i dette landet har du det bedre enn 80% av menneskeheten! Å tro du er en kriger er i bestefall en misforståelse! Syting og klaging på vår "way of life" (som i den norske) må du faen meg begrunne bedre!

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 20:54

Ja, da bør det være enkelt, for en som deg å argumentere for hvorfor? Jeg skjønner du er tøffere enn toget, men du må begrunne det okkesom, med mindre du er ei lita fitte! Er du ei lita fitte som ikke evner følge opp tåpelige uttalelser? jeg trodde du var en kriger, men så var du bare ei lita fitte!

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 20:56

...altså, om du skulle plassert deg selv på en skala fra 1 til 10, hvor ti var evneveik, hvor hadde du plassert deg selv?

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 21:06

Jeg snakker til deg, qeserasera!

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 28 okt. 2016 21:07

@blingbling: Jeg kan ikke være alibiet ditt, men kan si at vi alltid er på hver vår side. Faktisk er jeg stort sett ofte alene med meningene mine, men trives med det.:-)

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 21:07

Dette er ikke så viktig for meg, my!

(mann 53 år fra Oppland) fr. 28 okt. 2016 21:07 Privat melding

Hvorfor denne bitterheten "streken" ?

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 21:09

Hvilken bitterhet Apollonis?

(mann 53 år fra Oppland) fr. 28 okt. 2016 21:15 Privat melding

Den jeg ser i det du skriver "streken".

Jeg utfordrer deg til å skrive noen gode ord til oss alle...)))

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 21:28 Privat melding

himm, minner meg litt om stilen til IQ200
men ikke fult så...likt heller..

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 21:38 Privat melding

Det var for mange år siden. han terroriserte her inne :) utrolig spesiell fyr, han truet meg men ble en slags "skrive kompis". kasta ut av sukker mange ganger. aldri identifisert. en smarting. men mye hvassere enn den "streken", dog litt samme uttrykk (fitter etc)
i 2011 eller 2012..2013 kanskje? jeg har ikke chatta med han på 2-3 år.

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 21:42

Du er en morsom h*n Apollonis! Det er mitt beste bidrag til din verden! Jeg har ikke behov for å føle en forpliktelse til å skrive gode ord! Det er urovekkende du evner dømme på bakgrunn av det!
Dette ligger utenfor min noe som helst! Da må du heller forklare meg dette med eksempler på hva du ser i hva jeg skriver...ja, unnskyld meg, din idiot!

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 21:46

Og så var det meg og deg da qeserasera, hva vil du jeg skal svare på det? Du svarer ikke på noe av hva jeg spør deg om! Hvorvidt du er flink med knipeøvelsen dine kunne ikke bry meg mindre! Om fittemusklene dine funker eller ikke er av ingen interesse for meg! Hvorfor du mener du er en kriger derimot...ja, det kan du kanskje forklare...

Skjult ID med pseudonym Bosserosse fr. 28 okt. 2016 21:50

Noen er bare ganske enkelt skikkelig sjuke mentalt. Regner med at det finnes en moderator på jobb...

(mann 53 år fra Oppland) fr. 28 okt. 2016 21:51 Privat melding

Jeg dømmer deg ikke streken..)..

Jeg vil berømme deg for en del nøytrale ord i det minste........sorry, klarte ikke å la være...)..

Klem til deg også..)

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 21:53

Jeg tror de fleste skjønner bosserosse er deg qeserasera:) alle dine innlegg er på en måte i en viss gate.. om du skjønner..?

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 21:55 Privat melding

jeg skal gi eksempel på skrivestilen til gamle IQ200:

Ok, jeg forstår nå at du i ditt skrullete hode ikke klarer å fri deg fra tanken om at jeg kanskje ikke er denne CJE likevel. Uten å forlate denne ide, bare for et sekund, prøv å forestille deg hvor dum du ser ut i mine øyne hvis det er slik at jeg faktisk ikke er CJE. Forøk å lese din egen tekst med dette for øynene. Hvis du evner å gjøre noe så enkelt, fortell meg da hvilken verdi på dumhetsskalaen 1-10 du vil gi deg selv. Merk. du har ikke behov for å la din antagelse fare for å gjennomføre denne øvelse. Du må gjerne føle deg som en siamesisk tvlling, organisk bundet til ideen om at jeg er CJE. Dette er kun et tankeeksperiment for å avgjøre hva som er utfallet av en tenkt situasjon. Fortell meg, hvor dum gjør det deg om vi forestiller oss at jeg ikke er CJE?

Det er nok en psykose du sliter med. Det er intet grunnleggende godt i et menneske. Det er en psykotisk forestilling. Mennesket er grunnleggende ondt. Det skal nemlig dø og alt det har gjort vil en gang bli for intet å regne når denne galakse er slukt av sitt eget sorte hull. Det vil ikke være noe informasjon igjen om noe som helst. Mennesket må kjempe fra sekund til sekund for å styre unna ondskap. I den grad det lykkes dess mer motstand får mennesket. Menneskene som følger flokken vil aldri være noe annet enn onde, tvers igjennom onde. Du er tvers igjennom ond kun fra det faktum at du forherliger et system som systematisk rammer uskyldige mennesker med tvang. Du klarer ikke engang å være god i dine forsetter.

føler han var mer ordrik og kvassere og sofistikert enn -----

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 22:01 Privat melding

hehh han kunne skrive lange stiler ja :) og dette var et at de fine tingene han skrev til meg. antakelig misogynist eller bare ankelbiter
men han var interessant :)

Skjult ID med pseudonym Bosserosse fr. 28 okt. 2016 22:04

q, synes det er unødvendig at syke mennesker skal få fritt utløp i timesvis

Skjult ID med pseudonym snekkeren fr. 28 okt. 2016 22:06

Glimrende fredagsunderholdning, en kraftig konkurent til Frank Årebrodt`s sine 228minutter om amerikanske presidenter!

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 22:08

OK, sedef...jeg tror du nå har skrevet deg inn i samme sinnstilstand som qeserasera! Gærne kvinnfolk er moro! Men hvorfor trodde du dette var en lur ting å gjøre?

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 22:12 Privat melding

jeg trodde(håpte kanskje du var min gamle kule intelligente venn IQ200 men skuffende å se det var ikke tilfelle - streken!

Skjult ID med pseudonym Bosserosse fr. 28 okt. 2016 22:14

Q, synes ikke det er noe gøy når folk rører sånn. Klarer ik å bestemme meg for om jeg har et så mykt hjerte at jeg egentlig synes synd på dem.
Har ikke peiling hvordan en vekker en moderator

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 22:19 Privat melding

bare du og eg som opprettholder tråden her med åpent nick quessa..dette har glidd over i intet mindre enn vås! jeg setter STREK for i kveld, ha en fotryllende aften!

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 28 okt. 2016 22:24 Privat melding

natta Qeserasera :) ikke bry deg om det der @- (ankelbiter)

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 22:34

Altså, nå er jeg ikke fremmed for gærne kvinnfolk, men dere er jo sprut gal! Jeg er fullstendig klar over at dette er en risiko, og her var det:) så las oss fortsette denne tralten, for dette er moro!

Dere to over her (tre, men...). Dere er jo klin gærne! Hva faen!? Jeg har aldri sett makan! dere to på 48 og 51, nå må vi roe litt ned og så rydder vi opp i dette. Hva er problemet dere har? Hva lurer dere på?

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 22:39

Så, Sedef, så ingen skal tro du er en sprøyte gal kriger? Hva er problemet ditt?

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 23:08

Jeg er sånn passe nyskjerrig på dette sinne dere to demonstrerer over, ikke for det, jeg kan forklare hvorfor! Men det hadde vært moro å høre fra dere to 50-åringene før dette blir en del av deres hverdag her inne? Jeg vet veldig godt hvorfor en 50-åring plutselig er karate kid...hun er gæren! Så, hva med denne andre som koker konspirasjonsteorier på sukkerforum...ja, antakelig enda mer gæren! Så damer, hva tenker dere to?

Skjult ID med pseudonym - fr. 28 okt. 2016 23:12

...bør jeg advare andre menn mot dere to?...

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 29 okt. 2016 04:34

Ja, nei men altså...sukk. Endte på fest, drakk for mye vin. Og nå har alle lagt seg. Gikk glipp av fredagsmoroa Må vurdere soving, jeg også 😁

Skjult ID med pseudonym Zodiac lø. 29 okt. 2016 11:02

Det er fordi at 5 avdankede tullinger har gjort krav på forumet som sin private chattegruppe. Glemte jeg å nevne at jeg hater Oslo av hele mitt hjerte?

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 29 okt. 2016 11:10

Artig spørsmål👍🏼

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 29 okt. 2016 12:57

@my😎: Det må du vel som meg ha fått med deg?: Det er alltid andre sin skyld☠️- uansett hva👍🏼