Alle innlegg Sukkerforum

Knekk i nakken???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym The knight lø. 29 okt. 2016 19:17

Hvorfor har så uendelig mange damer 30 graders knekk i nakken på profilbildene og albumbildene sine? Er det for å oppleve "naah, så søt!", medfødt/ ervervet nakkeskade eller eksplisitt underkastelse? Håper dere har en lugn (K)night

Skjult ID med pseudonym Lilly lø. 29 okt. 2016 19:50

Kremt... jeg har sagt lenge at jeg holder på å ta nye bilder for sukker 😂😂😂

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 29 okt. 2016 20:26 Privat melding

Sånn sidelengs knekk? Er jo mye søtere da!

(mann 53 år fra Oppland) lø. 29 okt. 2016 20:29 Privat melding

Jeg tror ikke hodet er like godt festet på kvinner.
Derav begrepet " å miste hodet".

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 29 okt. 2016 20:30

Trenger litt massasje på høyre skulder , må vite

(mann 49 år fra Oslo) lø. 29 okt. 2016 20:53 Privat melding

Er vel ikke for i henting at mest vanlige yrkesskade for fotomodeller er nakkesleng. 😄

Skjult ID med pseudonym Bosserosse lø. 29 okt. 2016 20:53

Må gjerne ha 91 graders knekk så lenge profilbildet er nyere enn 5 år. (Vi ser at hun godt gjemt i albumet er deg og ikke tanta di)

(mann 49 år fra Vestfold) lø. 29 okt. 2016 21:01 Privat melding

Jeg lurer på om søthet for kvinner spiller den samme rollen som barskhet hos menn? At det virkelig er så enkelt at kvinner vet at menn liker søte kvinner og menn vet at kvinner liker en barske menn. Og så bare tuner vi oss inn på disse parameterne enten vi vil eller ikke? Og så begynner problemene. For vi vet jo at kvinner slett ikke ER søte hele tiden, og vi vet at menn slett ikke er barske hele tiden. Menn blir forkjølet og fornærmet og trenger masse pleie, kvinner blir forbannet og drekker og banner både i i kjerka og andre steder. Så raser korthuset sammen rett foran nesa på oss. Og så blir vi skilt.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 29 okt. 2016 21:09

Søt eller barsk - sludder. Vis meg et oppegående menneske jeg føler samsyn og regleksjonsfelleskap med, og med et temperament jeg ikke alltid må si 'rolig nå' til. Ei som derimot vet at livet er for kort til å ta helt alvorlig, og dermed har det nødvendige underfundige skråblikket. Ei som som sammen med meg ler av pompøse forsøksvis autoriteter, og sammen med meg beundrer ekte innsats og idealisme. En pus til hverdags, og villkatte til hvernatts :)

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 29 okt. 2016 21:18

*Refleksjonssfelleskap (og det, autoritetsyn ma. har ikke vi felles - beklager men jeg gjorde 'meg' til referansen i det jeg sa).

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 29 okt. 2016 21:29

😎👍🏼

Skjult ID med pseudonym mad max lø. 29 okt. 2016 22:14

Kafko ruler

(mann 53 år fra Oppland) lø. 29 okt. 2016 22:29 Privat melding

Ikke si at du super my, det hadde jeg ikke trodd...dvs..det forklarer egentlig alt..hehe

(mann 49 år fra Vestfold) sø. 30 okt. 2016 08:35 Privat melding

Du har sikkert rett i at jeg ikke har noe å gjøre på denne datingsiden, my. I alle fall ikke på dette forumet. Dette forumet er nemlig bygget opp etter visse prinsipper. Det er en gruppe individer, hvor flertallet kommer og går, men hvor ledelsen er mer eller mindre bestående. Et visst antall såkalte "alfaindivider" hvorav my, er en av dem. Disse lager forumflokkens interne regler og leder de ulike trådene i sine faste retninger. Hvor skal flokken stoppe, hvor skal flokken hvile og spise, alt avgjøres av flokkens ledere. For å komme inn i denne flokken, det vil si bli akseptert av alfahunnene, må man underkaste seg disse reglene. Hva er så reglene? Reglene er det som kalles for "sjargong". Det vil si en måte å kommunisere på hvor formen betyr alt. Det er sjargongen som forteller deg hvilken plass du har i hierarkiet. Vi kjenner igjen sjargongen som kommunikasjonsform på mange arbeidsplasser. Kanskje særlig typiske mannfolkarenaer, hvor man ustanselig fører denne typen "kjekk og grei" måten å prate på. Litt morsomt, litt vulgært, korte kommentarer og hvor man ler av alt som blir sagt. Alt er liksom så "artig". Sjargongen har en hensikt. Hensikten går ut på å skjule det som er vanskelig. Sjargongen eliminerer all dybde og gjør et hvert spørsmål om til en vits. Alt blir en morsomhet. Vi får det som kalles for "underholdning". Og hva bruker vi underholdning til? For å døyve smerten selvsagt. I teateret og i litteraturen brukes også smerten som underholdning, men her som tragedie og svart humor. Det som gjør at vi gråter og ler - samtidig. Men i sjargongens rike (dette forumet) er det bare klovnene som regjerer. Vi skal le, Hele tiden skal vi le. Vi skal sitte foran dataskjermen og lengte oss syke etter kjærlighet, og le.

(mann 49 år fra Vestfold) sø. 30 okt. 2016 08:56 Privat melding

Jeg er absolutt sikker på at internett tvinger frem urinstinkter om mennesket som flokkdyr. På en eller annen måte MÅ vi ordne det kaos av mennesker med ulike verdier som sosiale nettsteder lar komme ut i dagslyset. Dette forumet er hierarkisk oppbygd. Uten tvil har det et lederskap og uten tvil har det nykommeren som strever med å komme inn, og uten tvil har det en veltilpasset "middelklasse" og det har sine arbeidere, og sine utskudd. Det finnes et undergrunnsmiljø her også. Og det har et "språk" selvsagt. Som just på dette forumet er den lette og ledige "sjargongen". For tenkt litt på det, her inne leter vi etter kjærlighet, omsorg, varme, nærhet. Alt dette som er så livsviktig for oss. Hvordan kan dette livsviktige ikke stå i forbindelse med savnet, med lengselen, med ensomheten? Vi snakker jo om kjærlighet ikke rørforsterkere eller trillevogner. Jeg tror sjargongen hjelper oss å holde det eksistensielle på en armlengdes avstand. Det er naturlig. Forståelig. Sjargongen er en forsvarsmekanisme, helt enkelt.

Skjult ID med pseudonym camo sø. 30 okt. 2016 09:07

Sikkert mye "myspaceangel" og andre triks på bilder her, for å se slankere ut. Ser sjelden kvinners profiler, men det er definitivt mest brukt hos dem. Lureri.

Skjult ID med pseudonym Pote sø. 30 okt. 2016 11:13

30 graders knekk fordi det ser søtt ut. Menn liker kvinner uten noe i hode og som ser pene og søte ut. Mange kvinner legger an på å se pene,søte og dumme ut. Det ser vi på alle som stiller med langt bleket hår om dagen. Hørt om dum og blond?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 30 okt. 2016 11:23

Gentlemen som har vært eksponert for viss mengde blondine(r), kan ha minst like stor sans brunetter😍. Bare nevner det.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 30 okt. 2016 11:27

@Kiara: Vet - mitt før ditt innlegg er kun, og kun farge😉

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 30 okt. 2016 11:51

Knekk i verden på profilbilde kan bety at det er tatt for langt sør. Ser du på en globus så er det jo ganske tydelig at verden blir brattere jo lenger sør man kommer - faktisk helt i overheng lengst sør. Takk og lov igjen for gravitasjonen.

Men dette er bare en av sikkert flere (u)mulige forklaringer jeg bare ikke har. Og den er ganske fordomsfri, derfor ingen fordommer mot sjøsyke. Blir sjøsyk selv av rulling - men bare i båt. Landfast rulling skjer også fordomsfritt🤔😁

Skjult ID med pseudonym camo sø. 30 okt. 2016 11:59

Jeg er blond og har langt hår. Så da er jeg dum? Du virker bitter og misunnelig @pote, når du skriver slikt.

(mann 49 år fra Vestfold) sø. 30 okt. 2016 12:26 Privat melding

Pene kvinner gjør mange menn frustrerte. Det er liksom ikke nok til alle, kan man si, noe som skaper aggresjon, frustrasjon og bitterhet. Men nå må jeg gi meg med disse betraktingene mine før my får infarkt og det tar fyr i håret hennes. Jeg vil jo slett ikke være en kilde til alvorlige ulykker her inne.

Skjult ID med pseudonym Himyaknow sø. 30 okt. 2016 12:41

Jeg søker kun kvinner med 40-graders knekk i nakken. 30 grader er imo for lite. Du kan gjerne ha knekk i andre kroppsdeler også.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 30 okt. 2016 13:00

@Kiara: Reiser meg i salen når jeg klapper.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 30 okt. 2016 13:47

Enig med @lilleulv her. Ironi og sarkasme er så krevende å formidle både live og ikke minst skriftlig, at det bør unngås i lange tekster i temaer som er seriøse. Et par linjer som er tydelige kan en slippe unna med. Jeg la en 2-linjer om bakdelen med kunstig befruktning (som mangler bakdel), for piffe litt (håper alle tog'an). Lengre ironi kan fort bli lest motsatt...

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 30 okt. 2016 14:18 Privat melding

@qeserasera
Hva med selv å starte en seriøs tråd da, om et tema du har lyst å diskutere? Det er lov det også. ;)

(mann 29 år fra Hordaland) sø. 30 okt. 2016 15:10 Privat melding

Qeser Flyr du litt mindre på andre så flyr de kanskje mindre på deg.

Kafko Jeg synes ikke det stemmer helt det du sier, for jeg ser diskusjoner av det mer seriøse slag bli tatt opp i hver eneste tråd. Og omtrent alle slenger seg med på disse diskusjonene fra tid til annen. Selv de trådene som bare er tulletråder ender ofte opp med mer seriøse diskusjoner. Ofte er det både tulling og seriøs diskusjon blant flere folk i en og samme tråd. Joda, det er de som foretrekker mer lett diskusjon og det humoristiske, men å konkludere med at det er fordi de er i fornektelse eller for å døyve smerte, vel det er nå ganske til overdramatisk spør du meg. Da hopper du til konklusjoner. Jeg tror det ofte er et spørsmål om at folk rett og slett ikke har ork til lange seriøse diskusjoner når de stikker innom forum mens de kjeder seg eller bare vil skrive litt om ett eller annet. Noen vil ha litt lett avkobling. Når du er med dine venner, er det kun 100 % seriøst snakk til enhver tid? Ikke noe rom for noe annet? Dine analyser synes jeg alltid er for ensidige og konkluderende. Du er visst glad i psykologi, men jeg tror de fleste innen psykologien er enig om at en god psykolog ikke hopper til konklusjoner og antar ikke at han/hun vet alt om alle etter noen korte samtaler.

Den eneste "sjargongen" jeg virkelig ser blir opprettholdt og forventet er at man ikke skal være overmåte stygg med noen, og kanskje begrenser stygg språkbruk. Ellers ser man jo negative kommentarer, negative syn og ditt og datt komme fram på forum hele tiden? Og disse blir ofte diskutert i senk. Hadde forum kun vært pjatt, så hadde jeg for lengst forlatt det.

(mann 29 år fra Hordaland) sø. 30 okt. 2016 15:27 Privat melding

Jeg kan derimot si meg enig med noe, og det er at det kan være frustrerende når noen lager en tråd på forum som de har brukt lang tid på å skrive, samt er vinklet seriøst, som kun blir om til småprat og tull. Men, det motsatte kan jo skje også. Denne tråden var jo ment som en ganske enkel tråd, men se hvor den endte opp - folk tok opp seriøse tema som totalt avsporet fra den ellers lette stemningen på tråden, for ikke å snakke om tema.

(mann 49 år fra Vestfold) sø. 30 okt. 2016 15:42 Privat melding

Okei. Dere får kjøre debatt, men jeg kan ikke delta mer akkurat nå da jeg er travelt opptatt med en scenarioanalyse hvor jeg ser for meg at jeg ligger i armene til en pen blondine som heter Kiara, og planlegger hvordan jeg med den største flid skal servere henne nytrukket kaffe på sengen i morgen tidlig.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 30 okt. 2016 15:49

Det er facinerende når tant og fjas blir høymesse...

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 30 okt. 2016 16:06

Vi bruker vel forumet på eget ansvar? You are on your own – like everywhere else! :-)

Som brukere kan vi skrive og svare ganske så fritt. Jeg er ofte loddrett uenig med dem som skriver. Men jeg kan også bli positivt overrasket over enkelte kloke og varme svar og innlegg her inne.

Når det gjelder innholdet her, så er det vel ingen overdommer eller moderator her. Derfor må vi regne med at innimellom noen gullkorn, god og dårlig humor, harmløs fjas og tull, dype tanker og interessante refleksjoner, også er noen mer tvilsomme inputs.

Jeg tenker som så, hvis man ikke kan risikere, at noen vil prøve at tråkke deg på tærne, så er forumet neppe for deg. Men hvis du klarer å sortere de innspillene du får, og klarer å ignorere de som prøver å ramme deg personlig, så kan man faktisk hente noe ok her inne. Om ikke annet litt uskyldig tidsfordriv mens du jakter på kjærligheten.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 30 okt. 2016 18:02 Privat melding

Haha, for en gjeng :D

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 30 okt. 2016 19:05

Kanskje kiropraktoren har vært kontaktet en gang for mye.:)

Bedre med en knekk i nakken enn Odd Nerdrum sin "Selvportrett i gylden kjortel".:-))