Alle innlegg Sukkerforum

Skikk og bruk og sånnt.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kolibrien lø. 29 okt. 2016 20:31

Ser det er flere som tar opp dette m respons osv på meldinger.....min korte karriere her til tross...jeg har skjønt at mangel på respons ikke må tas personlig -kan ikke deppe om noen ikke har lyst til å skrive, ikke sant? Men altså - om en av dere mannfolka her inne hadde fått flg melding fra en "sukkerine", hadde dere svart på den? Feks: "Hei! liker profilen din og om du har lyst til å skrive litt, hadde det vært hyggelig." Er det ikke da litt høflig å bare feks si: "takk og ha en fin dag videre" - om man ikke føler for videre kontakt? ..bare lurer litt på skikk og bruk og sånnt...

Skjult ID med pseudonym Kolibrien lø. 29 okt. 2016 20:38

....er kanskje muligens litt utdebattert tema.. har ikke fått lest riktig alt her..🙂

(mann 46 år fra Oslo) lø. 29 okt. 2016 20:45 Privat melding

@kolibrien om du leser teksten din en gang til, så ser du at du lager en åpning for ikke å svare. Da er det ganske lett å la være om profilen ellers ikke faller i mottakers preferansefelt.

Skriver litt på samme måte, så vet jeg at manglende svar er lik ikke interessert.

Orker ikke lage lange tekster, for det er ingen garanti for svar. Men sjelden eller aldri skriver jeg bare et hei og et smileansikt. Ser alltid om det er noe i profilteksten, på bildet eller albumet, eller om matchingen i meldingen, for å gjøre den litt mer enn standardtekst.

Skjult ID med pseudonym Kolibrien lø. 29 okt. 2016 20:56

Takk for respons, @adameus. Du har jo rett i det du skriver. Liker nok å gå litt forsiktig ut....og så har jeg jo skjønt at det er delte meninger om hvorvidt damene skal ta initiativ ti kontakt...

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 29 okt. 2016 21:00

Damene skal mer enn gjerne ta inititativ og kontakt.👍🏼

(kvinne 67 år fra Vestfold) sø. 30 okt. 2016 23:30 Privat melding

Jeg svarer ALLTID på meldinger, uansett om jeg mener den som skriver vil passe meg eller ikke. Imidlertid forsøker jeg å være nøytral dersom jeg ikke er interessert.
Jeg synes det er litt trist ikke å få svar hvis jeg skriver til flere, og de kanskje attpå til har krysset av for at de liker meg.

Skjult ID med pseudonym Zodiac ma. 31 okt. 2016 01:09

Får man en melding eller et hjerte for den saks skyld, er det i alle fall for meg en selvfølge å svare. Det virker absurd å lese en melding for deretter forholde seg helt passiv, hvis den meldingen er av høflig karakter. Hvis noen på en sosial møteplass eller på jobb spør deg om noe, og du bare stirrer tilbake med et tomt blikk, kniper munnen sammen og går, oppfattes det ikke oppførselen til en frisk person. Det samme bør gjelde her inne.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 31 okt. 2016 08:47

Svare på alle hjerter? Når du går nedover Karl Johan, kan du ikke hilse på alle du møter som ser på deg. Enkelt og greit. Uansett med meldinger også. Det kan ikke sammenlignes med vanlige sosiale settinger, for det er en annen kontekst.

Skjult ID med pseudonym camo ma. 31 okt. 2016 09:32

Svare på hjerter? Da startes en shitstorm uten like og jeg må blokkere eller flykte. Hjerter er for pyser og sånt vil jeg ikke ha. Svarer på de meldingene jeg vil, og blokkerer som svar noen ganger og.

Virker som det er flest menn som plages av dette med svar, på tide dere søker i egen liga muligens?

Skjult ID med pseudonym Zodiac ma. 31 okt. 2016 17:38

Ja, jeg skriver en melding når jeg får et hjerte. Jeg er ikke dame som får tusen hjerter, Det er vel en kjensgjerning på slike sider at første melding/hjerte etc kommer fra menn og at kvinner er passive^^ Siden jeg registrerte meg har jeg fått ca et hjerte i måneden, gjerne etter at jeg har satt et selv.

Skjult ID med pseudonym Zodiac ma. 31 okt. 2016 17:42

I løpet av ca. 11 måneder har jeg fått en første- melding fra en dame, det var; "Hei". Jeg har skrevet med mange, men siden jeg som mann er betalende medlem og 80-90% av alle damene er passive medlemmer, er det jo vi menn som gjerne ikke får svar siden vi nesten alltid sender den første meldingen:p Dere damer lever nok i en litt annen datingside virkelighet vil jeg tro.

Skjult ID med pseudonym my ma. 31 okt. 2016 18:25

Zodiac
Damer får ikke tusen hjerter. Men hva venter han seg når han setter hjerte? Jeg besøker profilen hans, det ser han..og så? Når jeg vet at halvparten av hjertene enten er et bokmerke eller tommel opp dor noe i profilen min, skal jeg svare på dét? Det hender jeg sender en dustete gif, bare for å gi en reaksjon.

Skjult ID med pseudonym Zodiac ma. 31 okt. 2016 20:33

Det er mulig at jeg følger min egen logikk som ingen andre skjønner, men setter jeg et hjerte og får jeg et hjerte tilbake, tar jeg det som en invitasjon til å sende en melding.

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 31 okt. 2016 20:58

Zodiac, alle damene jeg kjenner på sukker er like betalende medlem som deg. Hva får deg til å tro at de er passive?

(mann 46 år fra Oslo) ma. 31 okt. 2016 21:00 Privat melding

@my et besøk er bare et besøk. Ja, en viss nysgjerrighet var der nok siden man var verdt en titt, selv om jeg har opplevd å få svar på melding at besøket var en grunnlinjen. I ettertid har jo jeg også gjort feilklikk når jeg f.eks. har scrollet meg nedover listene via mobilappen.

Et hjerte viser at det var mer enn bare et besøk, men er gjerne forsøk på kontakt. Hjerte og tekst bør derfor vurderes sterkere enn bare et besøk.

Jeg garanterer ikke svar, og overser de som hverken har profilbilde eller album med bilder av dem selv (flere profiler med album har ikke bilde av vedkommende, men slogans og landskapsbilder). Har dog lagt inn tekst om akkurat dette i profilen min.

(mann 46 år fra Oslo) ma. 31 okt. 2016 21:00 Privat melding

Grunnlinjen=feilklikk

(mann 46 år fra Oslo) ma. 31 okt. 2016 21:08 Privat melding

@zodiac hjerte tilbake etter å selv ha satt hjerte er helt klar oppfordring om å skrive melding. 😉

Vi tolker akkurat den biten helt likt.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 1 nov. 2016 07:59

@Fra nord: Så vidt jeg vet (kan ta feil - men tror neppe): De ubetalende som får melding fra VIP+ kan ikke se mer av profil enn før.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 1 nov. 2016 10:41

Det hender, det hender....

Du burde forresten få filt de hoggtenna litt!

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 1 nov. 2016 10:55

Jeg tror du kan se profilen når du har fått melding.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 1 nov. 2016 10:58

Dette må besvares av noen som ev. har gått fra VIP+/super til gratis, og som nå er her som det igjen, og har mottatt meldinger fra VIP+ i gratistiden.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 1 nov. 2016 11:15

Problematisk med 'troere'. Det er 'vitere' det er behov for - universelt!

(mann 46 år fra Oslo) ti. 1 nov. 2016 17:40 Privat melding

@franird i perioden fra jeg hadde super til jeg ble vip+ måtte jeg si opp, og være gratismedlem. Da fikk jeg ikke sendt meldinger til noen av de jeg hadde korrespondanse med før, om de ikke var super selv.

Fikk heller ikke se albumbilder på annet enn superbrukere som hadde åpnet for at gratismedlemmer kunne se album.

Vår riktignok ikke noen jeg begynte å snakke med av vip+ brukere, så vet ikke for sikkert, annet enn at medlemsskapsbetingelsene viser at du ikke viser albumbilder til gratisbrukere, og kun superbrukere kan aktivere denne visningen.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 1 nov. 2016 17:48

Helt riktig slik jeg har forstått det også @Adameus (men det behøver jo ikke være fasit for det - jeg er jo en som kjenner min begrensning ;-)

Flere som kan bekrefte?

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 1 nov. 2016 17:55

Stemmer det tyder det på at jeg må knele i skam. Koster meg få kalorier :)

Skjult ID med pseudonym Fra nord ti. 1 nov. 2016 18:01

Blingbling ikke behov for verken skam eller at du skal ofre kalorier..
Ta godt vare på de siste de kan være kjekk å ha som reserver i tilfelle dårlige tider :)

(mann 46 år fra Oslo) ti. 1 nov. 2016 18:03 Privat melding

Den infoen kommer ikke frem på infoen jeg får sett via appen, men som jeg antydet at jeg var usikker på, da jeg mente å ha lest det tidligere.

Greit å få det bekreftet ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym Jason lø. 5 nov. 2016 12:52

Jeg tenker at om noen sender deg en melding,så har den personen faktisk lagt litt i det og håper nok på et positivt svar. Det kan man jo naturligvis ikke love,det skjønner alle,men å gidde å skrive to små setninger til noen som har vist interesse for deg synes jeg ikke er for mye forlangt. Det er jo tross alt et kjempekompliment :) Jeg svarer hvertfall alle som sender melding uansett(ikke nødvendigvis hjerter) Jeg synes det er vanlig folkeskikk egentlig.
Det holder i massevis med "beklager,ikke interessert,lykke til videre" eller noe i den duren.

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 5 nov. 2016 22:39

.

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 5 nov. 2016 22:49

En gratisbruker kan se innholdet i en VIP+-profil som har sendt melding til seg. Førstnevnte kan dog ikke sende første melding. Det kan han til en superbruker.