Alle innlegg Sukkerforum

For gammel for gjevnaldrene

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Oldtimer lø. 5 nov. 2016 08:32

Hmmm.
Ikke lett dette når kvinner på min egen alder søker menn som er 10 år yngre.
Ser ut som jeg må jeg må finne ei som er 10 år eldre for å komme innenfor alders kriteriene.

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 5 nov. 2016 08:45 Privat melding

Der er det nok likt for begge kjønn..

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 5 nov. 2016 10:05

Vanskelig regnestykke dette: menn søker -20+ damer søker -10= ??

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 5 nov. 2016 10:17

@Piapia: Svaret er sånn ca. at ingen er så unge som de tror. Ingen skjønner det svaret - og slik går nu dagan, og vi diskuterer fenomenet ingen forstår, uten at vi forstår hva vi skal gjøre🤔😁😎😜😂

Skjult ID med pseudonym Oldtimer lø. 5 nov. 2016 10:24

Så du mener at alle menn søker etter 20 åringer, tror du er litt på villspor der piapia.
Hva skal jeg med en dame som er yngre enn sønnen min.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 5 nov. 2016 10:31

Ingen er så unge som de tror, bling?
Jeg søker +10. Betyr det at jeg er en mental 60-åring da?

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 5 nov. 2016 10:39 Privat melding

er ikke til å stikke under en stol at de mest attraktive menn her på 45+ søker inntil 20 år ned og har maksgrensen et par år under egen alder. nå snakker jeg om de med et litt fordelaktig ytre i forhold til røkla. (eller de som tror de er i øvre sjikt--attraktive for ungdommen på sukker). Ja men de kan seff ikke noe for hva de blir tiltrukket av sånn er det bare :) Jeg har fjernet alderskravet og alt det der det blir jo brukt mot en uansett hva en skriver :) akkurat som jeg bruker det negativt når jeg kikker på mannprofilene (har du satt maks nedafor min alder har vi lite å snakke om, og forum blir redningen).

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 5 nov. 2016 10:46

Oldtimer: Mange menn her inne søker -20 . Blir et problematisk regnestykke når også damer søker -10. Går lissom ikke opp😬

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 5 nov. 2016 10:49

Det betyr vel at du har gjennomskuet konseptet @Creeper.

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 5 nov. 2016 10:55

Hva om vi har en egen sukker-parole under neste års 1.mai-tog, Hovmesteren? Ja, til jevnaldrende! Nei til små-rips og bestemorsmus!

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 5 nov. 2016 11:02 Privat melding

Men det er da nok av de som søker en partner på sin egen alder også, både menn og kvinner? Synes ikke det er noe problem jeg.... Jeg vil helst ha en fyr som er rundt min egen alder; pluss/minus noen få år, og det av den simple grunnen at det er disse som attraherer meg. Jeg kan synes at gutter på 20-og noe er så kjempe søte, men jeg forelsker meg ikke i dem. Det har vært gutter i 20-årene som har vært forelsket i meg, men det blir jo så veldig feil; de er jo på alder med barna mine, og jeg bare klarer ikke se på de som attraktive på en sånn måte. Det er bare ingen tenning der. Det samme hvis mannen er mye eldre enn meg selv; snakker 10-20 år; jeg blir som regel ikke tiltrukket av han som et kjæreste emne heller, selv om jeg jo kan synes han er veldig interessant som menneske. Men jeg opplever det jo ikke som noe problem å få kontakt med menn rundt min egen alder her inne. ;)

Skjult ID med pseudonym Oldtimer lø. 5 nov. 2016 11:10

Hvorfor er barn viktig i et forhold når man har vippet 45 - 50, da har noen misforstått hvis barnet skal være limet i forholdet.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 5 nov. 2016 11:11

@Kiara: Da har du trolig feil innstillinger -> feil 'liste' menn.

Knaller du til med 'nei', '>10/nei' og 'absolutt' så burde de sammen med alderspref. rydde og sortere.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 5 nov. 2016 11:13

Jeg har avvist flere av dem som søker inntil 20 år yngre enn min alder, og med maksalder litt under.
Sorry, men dersom mannen kunne ha levd med en dame som er 20 år yngre enn meg, så er han ihvertfall ikke MANN nok for meg :) Noe slikt har jeg svart dem.

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 5 nov. 2016 11:17 Privat melding

I noens øyne er jeg eldre , andres øyne spennende og for de fleste totalt uinteressant, selv om jeg som deg, Kiara, er en utrolig fin dame i min beste alder .. dukker opp en og annen interessert/interessant jevnaldrende innimellom også da.. så da så...

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 5 nov. 2016 11:29 Privat melding

jeg oppfatter de som søker 20 år yngre som litt "falske" selv om/særlig når de setter opptil egen alder (de kunne like gjerne skrevet 10-20 år yngre for det er dette de mener). jeg antar at når de setter makskravet rett rund/litt under egen alder er det fordi de vil unngå å se creepy ut---ovenfor de unge bertene de kurtiserer. nei jeg er ikke bitter. men jeg tror jeg har gjennomskuet "taktikken noen bruker", nei jeg vil ikke ha menn 20 år ned, ikke 15 heller,,egentlig tror jeg ikke jeg vil ha noen i det hele tatt!
alle er unnskyldt,,de kan jo ikke noe for hvem de er tiltrukket av...vi får gjøre som det passer hver seg best. selv om det kanskje ikke virker :)

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 5 nov. 2016 11:34 Privat melding

@Villrosa
Enig med deg; tror veldig mange ikke egentlig har så alvorlige tanker med det aldersspennet de har satt; de har bare krysset av, og jo større aldersspenn, desto flere muligheter tenker sikkert mange. ;) Jeg kikker ikke så nøye på det; for er det en fyr som har satt en øvre alder som er under min, og likevel tar kontakt med meg, så betyr det vel ikke så mye for han, tenker jeg....

(mann 36 år fra Vestfold) lø. 5 nov. 2016 12:10 Privat melding

Det går fint begge veier. Spørs også litt hva en jakter på. Kunne aldri funnet meg en kjæreste som er 22 eller 42, men det betyr ikke at det er mange vakre damer i begge endene om man er på jakt etter en "søndagskjæreste".

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 5 nov. 2016 12:13 Privat melding

og du tror de på 22 eller 42 setter pris på å være din "søndagskjæreste" ?

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 5 nov. 2016 12:17 Privat melding

det er ikkje noen menn (jo jeg glemte de som alt er gifte) jeg syns er frekkere på nettet enn de som tilbyr sine såkalte "tjenester", "mens man venter på den man skal bli orntlig kjæreste med". at noen kvinner gidd å nedverdige seg til en slik "ordning" er meg ubegripelig, men nå er det mye jeg ikke forstår her i verden...så man må vel akseptere forskjeller.

(mann 36 år fra Vestfold) lø. 5 nov. 2016 12:30 Privat melding

Hehe. Bitter på livet, Sedef?
Vil anbefale deg å lese innlegget mitt og bruken av begrepene "meg" og "man" .Det har ikke noe med å tilby tjenester, men hvor man er i livet og eventuelt hva man vil starte med. Mangfold er flott 👍

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 5 nov. 2016 12:34 Privat melding

Nå er det jo faktisk en del godt voksne damer som koser seg litt på "søndager" med en ung elsker - uten at de ønsker noe mer av han enn akkurat det; en lidenskapelig atspredelse i hverdagen... Det får jo være opp til hver enkelt hva som passer og ikke passer....

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 5 nov. 2016 12:43 Privat melding

hva får de utav slikt ut over å bli brukt som søppelbøtte da??

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 5 nov. 2016 12:48 Privat melding

jeg får det i alle fall ikke fra google ;-)

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 5 nov. 2016 12:53 Privat melding

He he, @Sedef; det handler vel litt om hvordan hver enkelt av oss er skrudd sammen. ;)

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 5 nov. 2016 13:00 Privat melding

ja mayazin...innser det da

tror jeg fikk nok av hook-up kulturen når jeg levde i oslo på slutten av -80 tallet. jeg fikk mer enn "løpt i fra meg og utforsket på" den tiden.

blir ikke noe netflix and chill sammen med denne hurpa her nei :(

Skjult ID med pseudonym Oldtimer lø. 5 nov. 2016 13:08

Har du en dårlig dag i dag sedef

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 5 nov. 2016 13:08 Privat melding

Jeg tror det, at vi har alle en grunnleggende følelse inne i oss; om noe er greit å gjøre eller ikke. Og når det gjelder det å være intim med et annet menneske, er nok det også veldig personavhengig av hvilken person dette er. I utgangspunktet forbinder jeg sex med kjærlighet; at jeg virkelig må bry meg om den jeg skal køye med, og at jeg er trygg på ham. Men dette er jo ingen regel; hvis jeg hadde truffet en som jeg følte en sånn kjemi med med en gang, og det hadde føltes veldig riktig... ;)

(mann 36 år fra Vestfold) lø. 5 nov. 2016 13:09 Privat melding

Så livet som "søppelbøtte" er altså ikke å anbefale, Sedef?
Det finnes helt sikkert både menn og gifte menn med slike holdninger, men please a; ikke generalisere hele flokken fordi du føler deg for gammal. Noen av bildene dine tiltrekker seg nok flere menn i god nok alder som vil Netflix & chill med deg uten å bruke deg som en søppelbøtte...

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 5 nov. 2016 13:18 Privat melding

a) jeg føler meg ikke for gammel til å få en kjæreste å ha samliv, de rette føleser og sex med. og dele et fantastisk liv med..
b) jeg er ikke av de som gidd dele ut hud/kroppsvæsker og intimitet i øst og vest til "pausefisker" før jeg treffer "neste kjæreste"
c) jeg innser at mine holdninger er konservative, ellers pleier jeg å være veldig liberal i mye så her motarbeider jeg mine egne prinsipper
d) dette er bra for meg, jeg er innafor min komfortsone slik
e) ja vi er så ulike, 8 milliarder mennesker og like mange ulike personligheter
f) heldigvis finnes det mange menn også som søker kjærlighet og noe varig i stedet for kortvarig kroppslig stimuli..:)

g) XXX

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 5 nov. 2016 13:27

Kan hende du må justere ja, Oldtimer :-)

Jevnaldrende for meg betyr minus maks 8 til pluss 2. Nå måtte jeg sjekke besøkslisten min her, og det gleder meg i hvert fall at 99 % av mine gjester faktisk befinner seg i eksakt dette aldersspennet.

IRL tenker jeg ikke særlig på alder og møter ofte menn som er mer enn to år eldre enn meg uten å være for gamle, det har med utstråling og helhet å gjøre. "Dessverre" kommer jeg også lett i kontakt med for unge menn for min alder, og det tror jeg ikke gir potensial for lenger enn...eh...kort. Jeg er femtifem og ønsker meg ikke et seriøst forhold til en førtiåring.

Her inne synes jeg de fleste fra min alder og eldre er, nei forresten...VIRKER for gamle for meg. Det er dumt, men men.

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 5 nov. 2016 13:28 Privat melding

@Sedef
Det finnes ingen fasit svar her, ingen rett eller gal måte å føle omkring det her på. Ja, for det er jo akkurat det det handler om; hva vi føler i forhold til å slippe noen så nært innpå oss. Vi har alle forskjellige komfort soner, vi er preget av oppvekst og oppdragelse; farget av de kjærestene vi har hatt, og av vennene og miljøene vi har vanket i. Og mest av alt er jo den grunnfølelsen som forteller oss fra vårt innerste indre hva som er greit og ikke greit. Og, som du sier selv, er jo det veldig forskjellig fra menneske til menneske....

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 5 nov. 2016 15:03 Privat melding

Kloke ord mayazin. Nei jeg dømmer ikke de som nyter fri sex og har en annen holdning ang dette enn meg. SÅ lenge begge parter er enige om rammene rundt dette angår det bare de to. Jeg er mer redd de som "later som" for å oppnå intimitet med en part som ønsker mye mer. ala det preben skriver om på datingmagasinet. men skulle jo ønske de som bare søkte fri sex fant andre nettsteder som er laget nettopp for dette da. og det er veldig kjipt at vi som ønsker noe langvarig stadig får disse tilbudene om kortreist og kortvarig sex. og ut fra det jeg leser her gjelder det langt ned i alder kvinner får tilbud om ditt og datt. kanskje menn også :)

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 5 nov. 2016 15:43

"bare søkte" er nok nøkkelord i misforståelsen av rasjonalisering.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 5 nov. 2016 15:46

"sånn kjemi med med en gang, og det hadde føltes veldig riktig... ;)"

Takk @Mayazin. Du får sagt det :)

Skjult ID med pseudonym halcyon sø. 6 nov. 2016 00:32

Det er jo et klassisk fenomen for folk som begynner å dra på årene, som de alle sier: "men jeg føler meg jo ikke så gammel!". Så, hvis man har bikket 50 og sitter med et imaginært/følt bilde av seg selv som 30-åring, så vil jo så klart alle jevnaldrende lett vil føles som for gamle for en.