Alle innlegg Sukkerforum

Eldre menn liker unge jenter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 8 nov. 2016 21:42

Jeg er midten av 20-årene og det forundrer meg at voksne menn i slutten av 40-årene og 50-årene besøker min profil. Noen sender også meldinger. Jeg synes det er upassende og blokkerer derfor alle. Hva er grunnen til at voksne menn er interessert i jenter som er halvparten av deres egen alder?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 8 nov. 2016 21:46

Tja.. Vet ikke om det er noen fin måte å si det på.. Men de ønsker nok bare å ta deg noen runder i senga.

Hvorfor vet jeg nok ikke. Er jo mange flotte damer i 40-årene de heller kunne prøvd seg på.
Kanskje de ikke har så mye lykke med jevnaldrende, så de prøver noen yngre i håp om et annet resultat?

Eneste måten du får et svar på må være om du neste gang rett og slett bare spør de. Spør de hvorfor de sender deg en melding, hvorfor de tror de har sjans på deg når de er like gamle som faren din.

Jeg tror nok det er flere enn bare deg som skulle likt å ha svaret på den gåten.

Personlig lurer jeg mer på hvorfor jevnaldrende passer meg dårligere enn yngre og eldre. :/

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 8 nov. 2016 21:56

Helt sikkert mye sant i det du skriver, men håper ingen på min alder hopper på de tilbudene! Hvis man er ute etter et ligg skjønner jeg uansett ikke hvorfor man bruker sukker. Det er jo mye lettere å ta en tur på byen eller laste ned tinder!

Det er jo et godt spørsmål, men man må vel ikke nødvendigvis finne noen som så og si like gamle. Det kommer jo helt ann på personen og modenheten - sammenlignet med hvordan du er selv og hva du er på utkikk etter!

(mann 48 år fra Oslo) ti. 8 nov. 2016 22:02 Privat melding

Jeg kan veldig godt forklare hvorfor jeg noen ganger har vært inne på profiler til damer i 20-årene.

Har seg slik at jeg har satt "ikke viktig i det hele tatt" på spørsmål om damene skal være jevnaldrende. Samtidig trodde jeg at søkekriterier hadde betydning for hvem man fikk se profilene til i matchingen.

Får da e-poster med "profiler som passer deg", og har sett på bildene at her var en vakker dame. Små bilder, så ikke like lett å se da,men når man klikker på bildene og kommer inn på profilen, så oppdager man at dette var jammen i yngste laget.

Har faktisk spurt Sukker hvorfor søkekriterier for alder ikke tas hensyn til, så jeg får damer fra 20-68 på listene over beste matcher.

Noen ganger sjekker jeg "nye albumbilder", og der ser man ikke alltid alderen. På "hvem er online nå" så tar jeg meg i å se på bilder, men av og til glemmer å se på alderen før jeg allerede er inne på profilen.

Og til slutt, noen ganger gjør profilbildet og profilnavnet at jeg blir nysgjerrig på hvordan man fremstår ellers, så da kikker man, selv om man ikke har til hensikt å gå videre med noen av dere ungmøer. 😄

Må også innrømme

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 8 nov. 2016 22:02

For damer så er det nok enklere å bare gå på byen om de vil ha seg noe.
Det fungerer ikke like bra for menn, så de tyr ofte til internett for å kunne nå ut til en større gruppe på kortere tid. :P
Men ja, er jo ganske håpløst egentlig da. Skjønner godt at slik oppmerksomhet fra menn i den alderen ikke er det morsomste her inne.

Håper jo du får litt meldinger og oppmerksomhet fra noen i litt mer passende alder også. :)

(mann 48 år fra Oslo) ti. 8 nov. 2016 22:04 Privat melding

Glem siste halvsetning. Den ble gjenglemt i hopping frem og tilbake på innlegget som ble skrevet. 😄

(mann 29 år fra Hordaland) ti. 8 nov. 2016 22:07 Privat melding

De ser på profilen din fordi de liker å se på pene unge jenter. De sender deg meldinger fordi de vil ha sex med deg. Mystery solved.

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 8 nov. 2016 22:09

@adameus det var et godt spørsmål til sukker! Det er jo ikke nødvendigvis noe galt i å gå på så mye yngre profiler! Men besøker man min profil blir man blokkert uansett av prinsipp!

@Powpowgutt, trodde det var en gjensidig greie jeg, men tydeligvis ikke for alle! Ja, jeg har flaks der, får flest meldinger fra folk på min alder! :)

(mann 48 år fra Finnmark) ti. 8 nov. 2016 22:11 Privat melding

enig med siste taler. og i tillegg er det endel yngre jenter som ønsker sex med eldre menn. hvorfor det kan jeg ikke svare på men konstaterer det etter å ha sett det med egne øyne.

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 8 nov. 2016 22:12

Jeg skjønner da godt at det ikke betyr det @ Paulaner. Jeg bare spurte om hvorfor det er interessant når man er dobbelt så gammel!

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 8 nov. 2016 22:22

@kiara 😆👌🏻

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 8 nov. 2016 22:44

Frøkna. Blokkerer du gamlinger som bare har vært inne på profilen din og ikke sendt deg melding?

Skjult ID med pseudonym Bosserosse ti. 8 nov. 2016 22:54

Det kan være at noen ser på nye profilbilder/albumbilder og håper at den snertne snella der er i 40-årene? Det står som kjent ikke alder på --> hendelser --> nye albumbilder ;-)

(mann 45 år fra Oslo) ti. 8 nov. 2016 23:10 Privat melding

Profiler er åpne og man kan ta en titt selv om man ikke er interessert i noe annet enn å se på noe pent. Sende mld er jo så klart litt nasty men sånn ellers er ikke et besøk særlig god grunn til å blokkere, spør du meg. Nå er ikke jeg inne og ser på jenter i 20-årene hvis dette skulle oppfattes som en forsvarstale :)

Skjult ID med pseudonym Greve ti. 8 nov. 2016 23:12

Jeg tror mange menn fantaserer om yngre kvinner fordi de tenker tilbake med nostalgi på den tiden de selv var unge. Tiden før håravfall eller fettansamling rundt navlen, tiden da de var unge og frie, hvor fremtiden var en bred, ukjent horisont man seilte mot med store forventninger.

Selv ser jeg ikke på profiler som er under 30, men jeg innbiller meg at de som gjør det og er 40-50 år gamle (er selv under 40, men nærmer meg) gjør det med tristhet, for de husker tilbake til yngre dager og de vet at den type kropper er noe de aldri får se igjen. I den samme tristheten så møter de også sannheten om at livet sakte men sikkert går mot slutten, at alt liv vil visne og dø. En ting er å være klar over at man blir eldre slik vi alle er, en annen ting er å kjenne det i hjertet. Da får man spirituell sorg.

Du kommer selv til å føle på denne sorgen, men det er lenge til. Du burde nyte 20 årene mens du fortsatt har de, for de kommer aldri tilbake. Ikke bare sitt her på sukker, lev livet!! Flørt med de du møter i din hverdag.

Skjult ID med pseudonym Greve ti. 8 nov. 2016 23:21

Det er slik jeg føler det, uten å ha snoket rundt på profilen til 20 åringer. Jeg er ikke så flink til å forsone meg med egen dødelighet.

Skjult ID med pseudonym trimto ti. 8 nov. 2016 23:22

Som en eldre mann, så har jeg ikke vært så heldig å finne den rette, skape en familie. Når det nå er ett savn/ ett ønske å få egne barn, finne en som ønsker det samme, skape en familie, så er den perfekte partner nærme meg selv i alder, men biologi har en rolle, jo eldre kvinner er jo flere barn har de, eller de er ferdige med barn, da ser man etter de som ikke har barn og kanskje kunne ønske seg det. Dessuten tror jeg det er viktigere å ha ting felles, enn nærhet i alder. Og for å være litt frekk, så er ikke sex bedre eller mer attraktivt med yngre jenter. Tvertimot. Så å dømme alle som er eldre enn din grense, som gamle griser er drøyt. Oppmerksomhet er noe positivt, stalkers er ikke, så blokker i vei, men ikke tro at alle vil ha deg fordi de besøkte profilen din. Lykke til videre.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 8 nov. 2016 23:26 Privat melding

@greve finnes steder å gå om man bare vil titte. Kanskje vurdere, om du faktisk føler deg så ille? 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 8 nov. 2016 23:27

Innstillingene som en setter i egen profil styrer da hvem som vises i 'nye profilbilder' og 'nye albumbilder'. Står da "henter matcher" på skjermen før bildene kommer opp. Bare å sette faste rammer det - så slipper jeg å ramle ned i aldersklasser jeg ikke har interesse av - eller noe å hente i. Og det skyldes ikke hår- eller navleproblemer.

Synes damer på egen alder - gi og ta noen år - er best og finest :)

Skjult ID med pseudonym Greve ti. 8 nov. 2016 23:33

Nei, du misforstår Amadeus. Det er få ting som er så estetisk tilfredsstillende som en frisk kvinnekropp, men ren titting er bare vulgært. Jeg har Munchs Madonna på veggen (ikke ekte naturligvis) og det får holde.

Kiara, det var ikke nødvendigvis sex jeg hadde i tankene. Men siden du gikk inn på temaet sier jeg ja takk.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 8 nov. 2016 23:51

Sjekket "nye albumbilder" nå. Der kom det opp betydelig yngre damer enn det jeg søker etter. Denne gangen var jeg bevist på å lete etter størst mulig aldersforskjell. Kanskje var jeg inne på profilen til en av de yngre damene her i tråden! Uansett ser jeg ikke problemet med at de blokkerer meg nå.
Det har hendt at jeg har brukt "nye albumbilder" som tidsfordriv. Da er det jo litt kleint når jeg oppdager at de jeg har klikket inn på er alt for unge. Ikke akuratt noe kompliment at jeg trodde en 20 år yngre dame var på min alder(eller i min søkergruppe som går ned til 8 år yngre)!

(mann 45 år fra Oslo) ti. 8 nov. 2016 23:52 Privat melding

Tenker overdrevent mye på sex ja, @Kiara. Har slått meg til ro med det og trives faktisk :)

Skjult ID med pseudonym Greve ti. 8 nov. 2016 23:55

Det går da ikke an å slutte å se på yngre damer, de utgjør jo en betydelig del av befolkningen, Kiara :)

Det er ikke slik at jeg går rundt å glaner, men jeg skal gjøre et forsøk på å bygge noen nye reder i hodet, så får vi se hvor det bærer av sted.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 8 nov. 2016 23:57 Privat melding

@eleane tror ikke Thaidamer heller drømmer om gæmliser. Men de er gjerne de som er gifteklare og økonomisk stabile, og vil man sikre seg for fremtiden, så er nok det et bedre parti for dem.

(mann 35 år fra Vestfold) on. 9 nov. 2016 00:00 Privat melding

Det er hvertfall ingen tvil om at mangfoldet på sukker er stort. Godt å se st folk krangler som vanlig 🙈

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 nov. 2016 00:01

Pensjonsordning @Adameus - det heter da pensjonsordning. Og vesentlige mengder med unntak fins..

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 nov. 2016 00:03

Ingen krangel her - ikke temperatur engang.

(mann 35 år fra Vestfold) on. 9 nov. 2016 00:04 Privat melding

Haha. Det er bra. My bad!

(mann 48 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 00:09 Privat melding

I så tilfelle @eleane hvorfor er det så mange her på sukker og på andre seriøse datingsteder?

Og så mange som finner seg damer/menn fra andre land?

😉

Skjult ID med pseudonym Greve on. 9 nov. 2016 00:16

eleane, du er ganske ufin mot trimto.

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 9 nov. 2016 00:45

Mens jeg følger valgvaken på NRK, skummer jeg denne tråden. Og det var jo fornøyelig, en tråd uten styggedom. Jøss, så hyggelig da 😊

Og med siksaksmil heier jeg på Hilary og hennes førstemann, Bill 😂

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 9 nov. 2016 07:49 Privat melding

flott eleane!

Skjult ID med pseudonym Greve on. 9 nov. 2016 07:58

Realitetsorientere? Trimito kom med et velbegrunnet innlegg, og du svarer med å angripe han som person. Pepsi kommenterer humoristisk og igjen, du angriper ut av det blå.

Du startet tidligere en tråd hvor du spurte hvorfor du ikke hadde sjangs hos menn du likte, vel det er åpenbart at personligheten din har en del av skylden.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 nov. 2016 09:51

Jajamennsann ligger det en annen algoritme enn innstillinger satt i egen profil ser det ut til, så der tok jeg feil (igjen).

Det står jo alder på bildene i 'nye profilbilder' sett i PC-versjon, så slipper å gå på profil. Den yngste jeg så i oversikten 'min' var 11 år yngre enn min nedre terskelverdi (da er vi samlet ikke nede på 20-tallet). Har ikke brukt den visningen før tror jeg..

En viss 'lokking' innebygd mao.

(mann 48 år fra Finnmark) on. 9 nov. 2016 10:25 Privat melding

dame er dame, om ho er thai eller ikke spiller ingen rolle ;)

Skjult ID on. 9 nov. 2016 10:25

Hvor mange mannfolk hadde gidda vært her hvis de ikke kunne titte på alle de flotte unge bertene da? De forventer minimum å kunne se det samme her som i resten av samfunnet.

Skjult ID med pseudonym who on. 9 nov. 2016 10:55

Tipper grunnen bare er at bildet ikke matcher alderen som er oppgitt. Noen godt over 40 ser jo ut som midten av 20. Men det er sykt mange andre veien også.

Sikkert bare noen som lever i håpet om at du faktisk er så gammel som du ser ut. :)

-Bare fortsatte i samme tone som gjennomsnittet i denne tråden. :)

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 9 nov. 2016 11:45 Privat melding

Noen ganger bommer man også .. 😂😂😂 (fomlefingre på touch-skjerm😂)

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 9 nov. 2016 11:54

Folk som føler seg krenket av at personer de ikke ønsker samliv med er så frekke å se deres vei er kanskje for sarte til å vise seg online eller irl...

Skjult ID med pseudonym Greve on. 9 nov. 2016 12:10

eleane, la oss se hva Trimito skrev:

*har ikke vært heldig nok til å stifte familie
*ønsker å stifte familie
*ser etter noen som ikke er for gammel til å føde
*foretrekker noen i samme alder men pga biologisk klokke må se etter noen yngre

Dette var altså noe du ikke klarte å akseptere, så du forviser han til de lykkesøkende i Thailand. Du skriver videre at hadde Trimito vært økonomisk stødig og trygg så ville han ha funnet seg noen for lenge siden, og her antyder du at det må være noe galt med han. Når jeg kommenterer på dette, sier du at du må "realitetsorientere" eldre menn. Hvem er du til å bestemme at eldre menn (ingen vet hvor gammel Trimito er) ikke kan få barn med yngre kvinner? Verden er full av eksempler.

Pepsi skriver humoristisk, men dette gikk over hodet på deg. En ting er at du ikke deler hans form for humor, det er helt ok, men at du ikke forstår at det var humor er noe helt annet. Det Pepsi skrev var ikke motbydelig og det var ikke krenkende mot kvinner, hvem er du til å snakke på vegne av alle kvinner? Dette kan jeg si uten at jeg selv synes det var morsomt.

For å oppsummere: du har problemer med eldre menn, er lite forståelsesfull, og du forstår ikke humor. Alt i alt en usympatisk pakke.

Skjult ID on. 9 nov. 2016 12:28

Er det en "mannerett" liksom at når han ikke klarer få ut fingern i sine 20-30-40 og fikser seg familie inkl barn, så har han rettigheter i sine 40+ og sågar 50+ åra å finne seg ei fertil veldig ung dame å fa barn med? Hva med å vurdere adoptere barn, godta barn fra ei som alt har fått? Vurdere surrogatmor eller å bli sæddonor så får en spredd genene sine?
De fleste jenter i 20-30 årene søker make i sin egen aldersgruppe, thats facts!

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 9 nov. 2016 12:35 Privat melding

stolt av deg eleane, at du tør si fra og står opp mot hetsen med rak rygg !

Skjult ID med pseudonym Greve on. 9 nov. 2016 12:42

Kjære deg eleane, hvor er det du har dette med fødemaskin fra? Hvis du tolker innlegget til Trimito som at han så etter en fødemaskin så har du problemer. Han er ute etter å stifte familie, noe mange er. Han er heller ikke på utkikk etter deg, dette handler ikke om deg men du får det til å gjøre det. Kanskje din egen forutinntatthet har noe med at du er litt vel selvsentrert? Du generaliserer veldig. Du snakker i svart hvitt, oss kvinner mot dere menn. Du virker fullstendig blottet for nyanser. Denne diskusjonen handler om at du ikke er villig til å akseptere at andre har et annet verdensbilde enn deg. Herregud.

I din tråd snakket du om menn DU liker ja, som ikke likte deg. Hvorfor det mon tro? Som jeg skrev i den tråden så er du attraktiv utseendemessig, men personligheten din er noe du bør jobbe med. Isteden for å bli helt rabiat burde du heller bruke dette for hva det er, en mulighet til å lære.

I dag lærte du at et pent ytre hjelper kun så langt.

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 12:58 Privat melding

@Trådstarter.

Hva med 50 shades of grey?
Den boken ville vel ikke solgt så mye om det var en 16 år gammel gutt som gikk med avisen for å spare opp til russetiden som var antagonisten.

Det er forvørig en sånn ting menn ikke kan gjøre, menn kan ikke lese en pornobok på bussen på vei til jobb.

At noen blir forelsket tror jeg på, men de aller fleste forhold er vel basert på at det faktum at to økonomier blir en.
Merkelig nok er aldri økonomisk sterke menn spesielt alene, de har selskap av alle slags jenter, i alle kulturer, i alle tider og vil alltid ha det.

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 13:06 Privat melding

Ja det er det eneste som spiller en rolle.

Se på Megyn Kelly, hun skulle være den sterke tøffe jernkvinnen som stilte de harde spørsmålene til Trump.

Trump stirret henne rett i øynene og ga totalt faen i hvor fin og flink hun var og bare sa akkurat det han mente.

Da skulle hun snakke med han på tomannshånd og sette han på plass.
Det varte sånn 10 sekunder før hun smilte, fniste og flørte og underkastet seg totalt Trump.

Og det er forklaringen, en ung mann har ikke sjangse mot en etablert ressursterk voksen mann.

(mann 38 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 13:11 Privat melding

Jeg får mye meldinger fra yngre kvinner sånn i 19-22 års alderen. Er det noe galt med dem eller meg?? Tror det der går akkurat like mye andre veien.

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 13:13 Privat melding

Jeg er lettet Trump vant.
Hillary ville bygge flere amerikanske militærbaser i Norge og støtte Ukraina med tunge våpen.
Trump sier mye rart men han vil forsone forholdet med USA og Russland, stoppe bombingen av suverene land og er så rik at han kan fint stoppe oljerørene som bygges ut av Syria mot middelhavet så vesten kan få Assads olje.

Det er veldige lite av det fornuftige han har sagt som blir vist i Norge, f.eks har han mange ganger sagt at han synes kvinner er bedre ledere og arbeidstagere enn menn, men det vil selvfølgelig ikke norsk media skrive om.
Han var den første som ansatte kvinner som ledere i bygg og annleggsbransjen i USA og på 80tallet var han den første som betalte svarte idrettsutøvere like mye som hvite.
For å ikke nevne at han har bygget 100vis av svømmebasseng og idrettsparker som barn og unge kan bruke gratis.
Bare noen steinkast fra Wallstreet der Hillary har fått millioner for å beskytte de rikes interesser.

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 13:19 Privat melding

Jeg er ikke opptatt av penger, hvor tar du det fra? Bare diktet du opp noe av løse luften?.

Naturen trumfer alt, evolusjonen avgjør hvem vi er tiltrukket av og vårt utseende og vår status i livet avgjør hvilke kompromisser vi må inngå.

Det vil aldri være spesielt pene menn på sukker da jenter kniver om dem for harde livet.
Menn på sukker vil først og fremst være fra reservehyllen uansett hva de selv måtte påstå om hvor ettertraktet de er.

Det vil heller aldri være spesielt ressursterke menn her, de vil f.eks være som Geir Lippestad...barn med masse kvinner og på sitt 2 - 3 eller 4 ekteskap.

De ressursterke mennene blir brukt om igjen av kvinner.

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 13:24 Privat melding

Når det gjelder menn tror jeg sukker kan sammenlignes med et sted der gamle katter går for å dø. Mange dyr har et sted de trekker mot når de instinktivt vet at leken er over.
Når alt håp er ute og man vet at det ikke lenger er vits.

Litt som påskegodt i mai selges først for 50% så gir man helt opp og det er 25% på de siste burkene med halvsmeltet sjokolade.

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 13:27 Privat melding

Vel desverre beskriver jeg meg selv også.

Sukker kan fint lage en realistisk modell der gutter og jenter finner hverandre, om de gjør slik at bare jenter kan sende melding.

Det er en grunn til at det finnes Ladies night på utesteder, det er fordi det er alltid for mange menn og for få jenter .
De gjør at jenter blir nedsvermet med oppmerksomhet, noe som selvfølgelig føles bra men til nytte.

Om jenter måtte ta kontakt slipper trådstarter også sin problemstilling.

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 13:28 Privat melding

*til liten nytte.

(mann 38 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 13:34 Privat melding

@elena takk skal du ha. Ble legga på polet her om dagen. Men alderen min står jo der så forsatt veldig hyggelig da.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 9 nov. 2016 14:00

@Hercule.

Når du sier det på den måten så begynner jeg plutselig å lure på hva som er galt med alle de flotte damene her inne siden de er på en nettdatingside og nettdatingsider er en plass hvor katter går for å dø som du sier.

Takk, nå kan jeg aldri kontakte ei dame igjen, i frykt for at hun er ei skikkelig crazy catlady som kan finne på å koke kaninen din. :/

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 14:05 Privat melding

Nei jeg bare sier at dette er siste stopp på nattbussen.

Sukker er som en forevighet av kebaboppkastet til en full ensom mann der han ligger i trappeoppgangen etter nok en desperat kveld på byen, avvist av jenter som ikke engang vet han eksisterer.

Sukker er som en stor gravstein der du kjøper medlemskap som en metafor for å selv få skissere inn din født og dødselsdato.

(mann 41 år fra Buskerud) on. 9 nov. 2016 14:23 Privat melding

mjau...

haha. herlighet for noen metaforer ^?^

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 14:30 Privat melding

Ja selvfølgelig.

Økonomi og status er alt, du kjøper deg en personlighet.
Skjegg, Lue, flanel, smatte kaffe og breke om kaffetyper og mase om hvor en reiser til Berlin og rundfunker med weisbier og andre ting.

Da er du ganske greit sikret kjæreste om du f.eks er bosatt i de hvite delene sentrum.

Den modellen passer til alt, god økonomi lar deg kjøpe en personlighet som igjen sikrer en partner som hører til den gruppen.

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 14:32 Privat melding

@Powpow - Det er ingenting galt med jentene her inne, tvert imot. De er på en bar der drikken er gratis, de bare venter og får servert i en uendelighet.

(mann 29 år fra Hordaland) on. 9 nov. 2016 14:39 Privat melding

Til både eleane og Hercule vil jeg si at verden og mennesker ikke er så enkle og svart/hvite som dere skal ha det til.

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 14:44 Privat melding

Nei ironisk da ville jeg sagt noe sånt ekkelt som "jeg er singel fordi jeg er kresen".
Usj..for en setning.

Om noen lover deg en Ferrari om du bare venter 14 dager, så kjøper du ikke en Skoda idag.

For noen gikk det mer enn 14 dager.

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 14:50 Privat melding

Ja jeg innser velvillig min plass i livet og spøker med det, er en ikke ettertraktet blant det motsatte kjønn kan en like gjerne ha det litt gøy med det.
Det er mye bedre enn å bli sint og bitter.

Hadde alle menn fått kjæreste hadde det ikke blitt laget ny teknologi eller iphones eller whatever.
Samfunnet er helt avhengi at jenter aviser en stor andel menn for at verden skal gå fremover.

(mann 29 år fra Hordaland) on. 9 nov. 2016 14:54 Privat melding

Hvem sa noe om arbeidsledig? Det er ikke enten god økonomi eller arbeidsledig, det finnes nyanser. Mange av verdens største tenkere var i økonomisk dårlige kår vel å merke, så å dømme folk etter størrelse på lommeboken er for enkelt. Det er mange som er ute etter langt mer og er villige til å strekke seg langt for å finne en de virkelig føler de har noe til felles med framfor kun en person som fremmer ens økonomi.

(mann 45 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:00 Privat melding

Klart at hvis man ser på sukker som "siste stopp" og fortsatt skriver her så er det bare uendelig trist.
Er ikke fullt så dystopisk selv. Ser på sukker som et potensielt springbrett til noe av større betydning.

Skjult ID med pseudonym Neitakk on. 9 nov. 2016 15:02

er jo pga unge gutter er finere å se på sf hvis man bare skal tenke på det som kydd. som de fleste menn er eksperter på å tenke shynisk om dating som bare kjøtt for de som snakker oschlo. så hallo! en dag blir jo damer like shyniske som menn og bare går etter pen innpakning og tenker at hvis han i tillegg er dum og lett kan manipuleres til feks endel mengde jobbing etc så er det supercatch ikke sant. just letting you in on how women actually think. haha.

(mann 45 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:03 Privat melding

Dårlig erfaring med damer, @neitakk?

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:04 Privat melding

Spiller liten rolle hva jeg mener, det er slik verden er.

Det er ikke så mange single menn under 80år vest for Elven.

(mann 29 år fra Hordaland) on. 9 nov. 2016 15:04 Privat melding

eleane de "reglene" du mener er åpenbare er ikke åpenbare i det hele tatt. Ei er de regler.

(mann 45 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:06 Privat melding

Det er ikke sånn verden er - det er sånn din verden er, @Hercule. Ganske stor forskjell.

Skjult ID med pseudonym Neitakk on. 9 nov. 2016 15:07

asså dum og naiv i forhold til damer da. tror at ho bryr seg liksom. haha nei ikke ta advice fra meg jeg er ødelagt av psykopater. så er vel kanskje damer som har vært med psykopater som går etter forhåpentligvis unge naive som kan manipuleres til et eller annet bedre enn en helcrazed psycho kan. med dum mener jeg ikke at de er dumme med alt mulig men at de er feks litt naive eller no da. aner ikke. når jeg begynner å tenke over det så vet jeg ikke. men helt ærlig. jeg er eldgammel. og jeg merker at jeg blir liksom betatt av superunge gutter pga de er så pene. i forhold til gamlinger. så jeg lurer egentlig på om det er sånn naturlig ting som skjer? eller om det faktisk er liksom? at man burde ha moral på det og skamme seg og sånt? hm. kanskje jeg ikke bryr meg. hm. må tenke over dette. men menn har jo fått lov i århundrer til å ha masse yngre damer. hallo1 har de ikke det da?

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:08 Privat melding

Så rike menn er single?

Har du vært på et utested med en ressursterk mann før?
De vakreste jentene du kan tenke deg står omtrent i kø for å få litt oppmerksomhet, og dette er jenter som er høyt utdannet og som selv gjør det godt i livet.

(mann 45 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:11 Privat melding

Men du snakker om golddiggers, @Hercule. Er det sånne damer du helst vil ha?

(mann 45 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:13 Privat melding

@neitakk.
Du må ikke skjære alle kvinner over en kam. Kvinner er jevnt over fantastiske men der finnes noen rasshøl blant dem.

Skjult ID med pseudonym Neitakk on. 9 nov. 2016 15:13

bare lurer du som kaller deg hercules du ser innmari shekk ut, men juger du på alderen? trodde jeg logget på her for 5 år siden og da var også 31 år gammel? er du en falsk profil?

Skjult ID med pseudonym tjoheija on. 9 nov. 2016 15:16

Selv er jeg i 30 årene og har møtt damer helt ned til 19 år. Det er ikke noe fetisj jeg har, det har bare skjedd litt tilfeldig.
Omstendighetene rundt disse møtene gidder jeg ikke å skrive om i detalj, men det handler kort sagt om å ha det gøy for begge parter (ikke nødvendigvis sex)
Og det er helt greit at dette ikke er din greie, for min del kan du ha en fetisj for 80 åringer. Jeg har ikke tenkt å dømme deg på noe slags måte for det. Bare du ikke skader eller fornærmer noen.

Så hvorfor må enkelte syte og klage over disse tingene?

(mann 45 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:16 Privat melding

Dårlig side for golddiggers her ja.

(mann 48 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:17 Privat melding

Showoffs og wannabees drar damer, selv om de ikke nødvendigvis har så mye penger.

Samtidig er det mange nøysomme og flinke menn med god lommebok som ikke eier sjarm eller drag på damene.

Så det du sier @hercule gjelder bare noen menn.

Og ja, enkelte golddiggers brukte sikkert skattesøkene for å finne rike menn, for så å sjekke dem ut og se om de kunne møte dem på arenaer de opptrer på.

Men også her var det de som gikk under radaren.

Betyr ikke at det ikke finnes menn her med god lommebok som stadig blir oversett, blokkert og avvist.

Så penger på bok er ingen garanti for noen.

(mann 29 år fra Hordaland) on. 9 nov. 2016 15:19 Privat melding

Ser ikke at jeg har satt noen merkelapper. Jeg har sagt meg uenig med ditt livssyn. Det er alt.

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:20 Privat melding

Nei Hercule er adjunkten til Inspektør Closeau i de to første filmene, han er en mild morsom kar som ser ironien i sin jobb og mobber Closeau uten at Closeau forstår
Han vil aller helst drikke litt vin fra elvebåten sin og fiske.

Den gangen de valgte skuespillere etter sjarm og egenskaper, ikke bare etter utseende slik det er nå.

@Eleane er det ikke interessant, istedenfor å forklare hvorfor vi tar feil, går de sammen og angriper oss som mennesker så godt de kan.
Jeg har ikke skrevet om noen av dem, bare hva jeg synes om sukker og hva som skjer på sukker og hva som skjer i verden mellom kvinner og menn.
Tilbake får jeg at jeg bruker rusmidler og har falsk profil, eller at dette er min verden.

Hva med litt anekdoter, eksempler ..noe for å motbevise meg annet enn å angripe min person.

Litt som Carl I. Hagen på 90 tallet, han ville ha 50 timer norsk opplæring for nye nordmenn.
En ung AP-politiker kastet tomater på han og skrek at han var en nazist.

Idag har den samme AP-politikeren stemt frem et forslag om 500 obligatoriske norsktimer for nye nordmenn.

Så lenge du tror du har den trygge og riktige meningen, gir vårt type samfunn deg all rett til å angripe den personen som tenker annerledels enn deg og de "trygge".

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 9 nov. 2016 15:22 Privat melding

neida golddiggers kan ha gode forhold også på sukker dessverre:

"Sukkermannen" skal ha svindlet enslige kvinner for millioner"

http://www.ta.no/nyheter/skien/bedrageri/sukkermannen-skal-ha-svindlet-enslige-kvinner-for-millioner/s/5-50-248891

(mann 45 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:22 Privat melding

Har da ikke angrepet deg,@Herc. Du skrev at "sånn er verden". Du lever di den verdenen og derfor skrev jeg "det er din verden". Det er ikke å angripe.
Skal det bli VM i å bli støtt her?

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:23 Privat melding

@Kiara - Bitter er jeg ikke, jeg er så heldig at jeg er født i godt humør og mye av min fritid går til gamle filmer, komedier...alt fra Peter Sells til Kids in the all til SCTV med John Candy før han blir kjent. Jeg elsker komedie, og kan også det morsomme med sukker. Det er som Ostebutikken med John cleese og Michael Palin, Palin sier han har masse Ost men så er det jo ingen ost alikevel.

(mann 45 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:23 Privat melding

Hahaha, @Sedef

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 9 nov. 2016 15:26 Privat melding

les kiara:

En bedragerisiktet nordmann er pågrepet i Sverige, siktet for å ha lurt over fem millioner kroner fra kontaktsøkende kvinner.

DEL

Politiet i Telemark melder fredag formiddag at den såkalte "sukkermannen" er pågrepet i Sverige. Mannen er siktet for bedragerier i millionklassen, og er pågrepet etter et internasjonalt politisamarbeid.

Den siktede skal ifølge politiet ha truffet kvinnene han skal ha lurt penger fra på datingsiden sukker.no.

Mannen ble pågrepet av svensk politi onsdag denne uken, og erkjenner delvis straffskyld for å ha svindlet penger fra syv kvinner han etablerte forhold med.

- Jeg vil ikke gå inn på hvor nært forhold han hadde med de fornærmede kvinnene han møtte på nettet, men det er klart at det har vært en relasjon mellom ham og dem han har møtt, sier politiadvokat Gunstein Bjørgum ved Politidistrikt Sør-Øst til TA.no.

Fem millioner kroner

- Totalt skal han ha lånt over fem millioner kroner fra kvinner han har truffet via datingsiden sukker.no, sier Bjørgum.

(mann 29 år fra Hordaland) on. 9 nov. 2016 15:27 Privat melding

Hercule Du har heller ikke sagt hvorfor meningen din er "rett", du har bare sagt at det er slik fordi det er slik. Spørsmålet er såpass stort at det ikke er mulig å komme med noe direkte faktaargumenter, så det blir et spørsmål om livssyn. Mange her er uenig med ditt. Å klappe seg selv på ryggen fordi mange er uenige med deg akkurat som om det er bevis på korrekthet er noe snevert.

(mann 29 år fra Hordaland) on. 9 nov. 2016 15:28 Privat melding

Og som Kiara sier Hercule, det handler ikke om at slike menn og kvinner du beskriver ikke finnes, men at det ikke er den eneste realiteten.

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 9 nov. 2016 15:31 Privat melding

det finnes gold diggere, svindlere, manipulatorer og sex idioter - og orntlige menneseker - av begge kjønn, også på sukker!

Skjult ID med pseudonym Greve on. 9 nov. 2016 15:32

eleana og Hercule burde date, de passer perfekt sammen.

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 9 nov. 2016 15:33 Privat melding

eleane du er altfor flott kvinne til å rote på sukker, kom så går vi heller ut i stavanger sammen og drar på utenlandsferier sammen..jeg har noen andre kjekke venninner på din alder å gå ut med :) masse kjekke menn ute i stavanger :)

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 9 nov. 2016 15:34 Privat melding

ok kiara :)

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:35 Privat melding

Nei det er nok ikke den eneste realiteten.
Det finnes nok noen som finner hverandre på sukker.

Men majoriteten av forhold er basert på en ressursterk mann og en litt mindre ressursterk kvinne, alt ettersom i målestokk for hva som er oppnåelig for den enkelte.

Det er også flere måter å være ressursterk på, en kar med manbun, skjegg og sleeve tatoveringer vil ha mye større status enn en som meg i et studentsamfunn eller på nettopp Grunerløkka.

Mens på landet er det ofte den med finest, dyrest eller best bil som får kjæreste eller i noen miljøer er det veldig status å være fra australia eller england.
Sistnevnte drar damer i Norge som det er fluer.

Det handler veldig lite om hvem du er som person, og slik er det.

Det er ikke uvanlig at jenter helt opp i 30årene skriver at du skal ha skjegg og langt hår, da det gir status i hennes miljø.
Men skjegg og hår har jo ingen verdens ting med personen å gjøre.

(mann 45 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:35 Privat melding

Eh, sukker er for single - "alt for flott kvinne til å rote rundt på sukker". Mener du at single mennesker er stygge, @Sedef?

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:35 Privat melding

@Pepsi Jeg svarer ikke på personangrep, finn noen andre du kan sloss eller krangle med eller hva du ønsker.

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 9 nov. 2016 15:37 Privat melding

pepsi kan jo være herculen har noen gode skjulte kvaliteter :)
men ettersom..var det han jeg leste var 2 meter høy og såg ut til å være 130 kilo muskler minst??? tror små søte jenter blir redd deg hercule... ? særlig hvis du er litt sinna?

(mann 45 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:38 Privat melding

You human beings and your "status".

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 9 nov. 2016 15:39 Privat melding

rote rundt uten resultat slik sikkert 85% gjør @kriz
heller gå ut i verden å ha det gøy...

(mann 45 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:40 Privat melding

Det går an å gjøre begge deler, Sedef. Hele verden er en lekeplass og sukker er bare en liten del av den.

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:41 Privat melding

@Sedef - Norske jenter skal ha for at de er en god del tøffere enn norske menn, de er totalt uredde og frykter ingenting. Du finner garantert en norsk jente på byen en kveld i Cuba, eller på toppen av et fjell i Nepal eller syklende på en landevei i sør-amerika mitt i geriljaland.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 9 nov. 2016 15:41

@Sedef

Det der er jo ikke en golddigger. Det er som teksten sier, en svindler.
Stor forskjell der.

En golddigger går KUN etter personer med mye penger. En svindler går etter alle.

Generelt er nok Sukker en dårlig plass for golddiggers, med annet mannfolk skyter av mye penger i profiltekstene sine.
Da er det nok bedre å henge på stamstedene deres i Oslo. :P

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 9 nov. 2016 15:42 Privat melding

jepp men den ekte sandkassen inneholder mye mer korn som sagt enn sukker for "rogalandsgjengen" er sparsommelig her..waste og time and energi..kjenner få med sukkerhell fra min region. Tviler ikke på at sukker virker bra på østlandet

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 9 nov. 2016 15:43 Privat melding

jeg liker små slanke menn jeg, jeg er redd de store jeg vet hva de kan bruke kreftene sine til...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 9 nov. 2016 15:45

Nei jeg skjønner heller ikke hvorfor @eleane er her inne.
Jeg tror hun mye enklere finner seg en fyr irl.

Det er forøvrig haugevis med damer, til og med i tjukkeste Oslo som jeg overhodet ikke skjønner hva gjør på Sukker.

(mann 45 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:45 Privat melding

På en måte skjønner jeg ikke at du ikke har forlatt sukker for lenge siden, @Sedef. Dette er ikke ment som kritikk men du er veldig kritisk til forum og sukker generelt. For all del, jeg er det selv, men føler ikke for å uttrykke det så ofte.

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 15:46 Privat melding

@Pepsi - Knekke meg? Du ser ut som en lutrygget brillebærende kontorist, det eneste du har gjort er så si at jeg bruker kokain?fordi jeg har andre meninger enn deg.

Skjult ID med pseudonym tjoheija on. 9 nov. 2016 15:53

Norske jenter er en god del tøffere enn norske menn??

Hvor i alle dager tar du disse tingene fra Hercule?

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 9 nov. 2016 15:55 Privat melding

tror du kiara får opp mennene som er 10 år ned i forhold til min liste og de fleste yngre er jo stramme og flotte :-)

(mann 49 år fra Østfold) on. 9 nov. 2016 16:44 Privat melding

Koselig med støtte fra greve og kiara.
Min økonomi, jobbsituasjon og fysiske form er ikke noe jeg vil bruke som sjekkeargument. Jeg respekterer aldersgrenser satt av jenta, er jeg over så er det greit. Det er også stor forskjell på menn og kvinner i hvordan de lever sine liv, å være ung betyr ikke at man er fit , aktiv eller attraktiv, og å være eldre betyr ikke at man er feit, har henge- baller/-pupper, er passiv eller uattraktiv.
Just saying.
Syns forøvrig starter av tråden har ett tydelig markeringsbehov og liker å fremheve seg selv. Og det er helt greit, men det er lov å være uenig, og å ha egne meninger. 😃

(kvinne 40 år fra Aust-Agder) on. 9 nov. 2016 16:50 Privat melding

HERREGUD! er sukker en kult. nok en! jeg melder meg ut!

(mann 41 år fra Hordaland) on. 9 nov. 2016 17:21 Privat melding

Noe merkelig skjedde med meg nylig,
En 19 år gammel jente som eg har blitt litt kjent med fra treningsstudioet eg rusler rundt i..ho lurte på om eg ble med på kino en gang:|Nå er eg redd for at hun kommer til å spørre..liker du rompa mi:-(

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 9 nov. 2016 17:26 Privat melding

vel hu er bare 3 år ned ihht krrava dine nemo så det der fikser du greit :-) kanskje liker hu rompa di :-)

(mann 41 år fra Hordaland) on. 9 nov. 2016 18:00 Privat melding

Rumpa mi er så lita at eg tviler på ho ser den,ikke mye å skryte av.
Vist ho spørr,så sier eg kjempe(flott):)

(mann 45 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 18:26 Privat melding

Jeg blir litt flau av å date veldig yngre jenter. Akkurat nå dater jeg ei som jeg ikke tør å fortelle familien om. Det skal bli jævlig seriøst før jeg våger å nevne det rundt julemiddagen...

(mann 45 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 18:32 Privat melding

I mine øyne så er hun det...

Skjult ID med pseudonym Rampegutt on. 9 nov. 2016 18:51

Har fått beskjed av min eldste søster om at hvis jeg kommer med ei berte på 20 gjør hun meg arveløs. Jeg får bare lov til å se på snellene som er over 40. Og det går greit. Damene er faen så fine i førtiåra:-)

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 nov. 2016 18:53

Du har banna bein rett @Rampegutt - og de er ikke verst i tiåret over heller.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt on. 9 nov. 2016 19:00

Sant blingbling. Fine i femtiåra også. Absolutt. Deilig med voksne kvinner! Varme og omsorgsfulle. De er jo veldig søte også:-)

(mann 48 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 19:04 Privat melding

@krizstian du er sikker på at hun ikke er sukkermedlem og leser forum, og heller ikke venninnene? Er ikke alt som er lurt å buse ut med, har jeg blitt fortalt.

😉

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 9 nov. 2016 19:11 Privat melding

fine ord ramp og bling - varmer et gammelt hjerte!

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 nov. 2016 19:20

Egentlig @Rampegutt, så burde vi nå blitt nedrent av damer i 40 og 50 åra.😜😍 Men blir vi det? Ne! Er det fordi vi skriver undercover?

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 9 nov. 2016 19:22 Privat melding

jeg får bare besøk a de over 60 :(

(mann 45 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 19:28 Privat melding

@Amadeus. Denne møtte jeg utenfor Sukker. Møtte henne i RL og spurte ikke om alderen før det hadde gått noen runder :)

(mann 48 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 19:34 Privat melding

@kriztstian du har min tillatelse og velsignelse... :-D Som om du trengte den eller spurte om den. Hehehe!

Tenker bare at visse ting er greiest å ikke si høyt, i tilfelle andre leser det, reagerer og skravler om det, da det kan ødelegge mye. Håper det funker for deg, uansett hvor stor eller liten aldersforskjellen er.

(mann 34 år fra Vestfold) on. 9 nov. 2016 19:41 Privat melding

Gyllen regel: din egen alder delt på 2, pluss på 10. Slingringsmonn +/- 2 år. Den er grei å følge.

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 9 nov. 2016 19:43 Privat melding

kriz dater ei på 26.
jeg regner ut av din formel sparess at jeg kan date de på 37:) snadder .)

Skjult ID med pseudonym Rampegutt on. 9 nov. 2016 19:45

Jeg tipper 19. Akkurat gammel nok til å gå på by'n og ung nok bli sjarmert av en ringrev i faget :)

(mann 45 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 19:45 Privat melding

@Amadeus. Problemet er at det funker veldig bra. Jeg dumpet henne først pga alderen og hun ble veldig skuffet. Etterhvert har vi funnet tilbake litt etter litt og det er ganske kult.

@Kiara. Alder er bare et tall. Trenger ikke å vite alderen hennes da vel, hahaha

(mann 48 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 19:55 Privat melding

Ja, huff. Et forferdelig problem. Ingen her inne som hadde taklet en slik knipe.

;-)

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 9 nov. 2016 19:56

Har vi en formel for alder? Skal date en på 32 jeg da 🙄

Skjult ID med pseudonym Writern_67 on. 9 nov. 2016 20:25

En av mine nærmeste venner, også født i '67, lever i et lykkelig ekteskap med sin 27-årige kone. De har felles interesser, og bruker mye tid sammen på disse.

Selv har jeg hørt om en regel: "Dine egen alder delt på to pluss sju", som skulle bli 31,5 for min del. Jeg velger å ikke engang se på noen under 36.

(kvinne 54 år fra Rogaland) on. 9 nov. 2016 20:28 Privat melding

writtern 67 - er du komfortabel med at også kvinner går 10 år ned hvis hun finner en mann som elsker henne? (regner ikke med pulevenner)
det finnes faktisk menn som digger modne kvinner også (for noe seriøst) takk og pris!

Skjult ID med pseudonym Writern_67 on. 9 nov. 2016 20:51

Ja, det er jeg.

(mann 34 år fra Vestfold) on. 9 nov. 2016 21:57 Privat melding

Det finnes ingen fasit😋, å ja det gjelder selvfølgelig begge veier. Kjærlighet har ingen alder, bla bla, alle vet jo det😏 Barnlig når man kan, voksen når man må😇

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 9 nov. 2016 22:33

Til den/de som mener at jeg prøvde å fremheve meg selv ved å stille et spm så var ikke det hensikten. Jeg tror hverken at jeg er noe bedre enn andre eller spesielt populær. Jeg lurte bare på hvorfor "gamle" menn (i mine øyne) kontakter såpass yngre jenter! Men jeg ønsker ikke å lage noen videre diskusjon, de fleste har jo forskjellige meninger!

Skjult ID med pseudonym trimto on. 9 nov. 2016 23:08

Tok feil av deg og en av debattantene, sorry.
Gamle er litt upresist, og at menn er inne på profilen din er bare å se gjennom hvem som er online etc, de som sender melding og er uinteressante; blokker dem, jeg gjør det uansett alder. Det er likt for begge kjønn. Beklager at jeg var frekk, det var ikke vondt ment. Ha en fin kveld.

Skjult ID med pseudonym trimto on. 9 nov. 2016 23:10

Men takk for en god tråd, jeg har lest alt og det har vært veldig underholdende. 😉

Skjult ID med pseudonym turbulenz to. 10 nov. 2016 14:28

@frøkna Du kan spørre om det du lurer på. Skjønner godt at en ung jente ikke hopper i taket når eldre herrer sikler på profilen hennes. For det er mange eldre herrer her inne. De oppfatter seg selv som både kjekke og veltrente selv om de faktisk ikke er det! Men så er det litt prisen man betaler for å være her, at noen besøker profilen og sender mld. Blokker ufinheter og overse det resterende du finner uinteressant. Er du heldig møter du en kjekk ung fyr som er perfekt.

Skjult ID med pseudonym Apache to. 10 nov. 2016 20:59

Her er noe som kan belyse dette.

http://www.sinnetshelse.no/artikler/overgangsalder.htm

"Frykten for impotens og for at man "har mistet grepet" får mange middelaldrende menn til å flørte, gjerne med noen som er mye yngre. En del innleder nye forhold hvor de føler de får bekreftet sin maskulinitet.

- Å gifte seg på nytt med en kvinne som er 20 år yngre, kan løse et problem i den kritiske perioden når mannen er i 40-årene. Han får en bekreftelse på at han er mann, en bekreftelse hans første kone kanskje har vært for opptatt til å gi ham.

Når mannen kommer opp i 60-årsalderen og hans nye kone er 40, kan problemene innhente dem. Kvinnens seksualliv vil kanskje blomstre, mens hans egen seksualitet er på vei ned. Han vil da virkelig kunne føle seg som en gammel gubbe, medgir Purvis."

Og dette.

"According to his findings, men prefer women between the ages of 20 and 24, regardless of their own age
Meanwhile, women want a 'guy to be roughly as old as she is'."

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3243803/Research-shows-men-attracted-women-early-20s-no-matter-old-get.html#ixzz4PdbcjC9l

(mann 48 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 21:02 Privat melding

@apache lånte innlegget ditt over i en annen diskusjon her. ;-)

Skjult ID med pseudonym Apache to. 10 nov. 2016 21:06

Hvilken tråd?

(mann 48 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 21:09 Privat melding

Ser du fant den selv... ;-)

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 11 nov. 2016 13:04 Privat melding

noen liker mora, noen liker dattera, noen liker begge