Alle innlegg Sukkerforum

Jeg lurer på dette med forumtreff !

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Oslo) on. 9 nov. 2016 00:13 Privat melding

Hei, jeg har ikke vært noe aktiv her på forum, men leste med stor iver om dette forumtreffet jeg hadde veldig lyst å være med på, og jeg skal se om jeg kanbli med neste gang.

Men hva skjer egentlig på sånne treff ? Blir det flørting og kanskje noen muligheter ? Jeg ser av tråden at det ble sent og nach og bursdagsfeiring, er det gode muligheter for at det blir litt romantikk, eller er det mest for å prate med forumsskribenter ?

Hvor mange pleier det være på slike arrangementer, og er det grei fordeling av kjønnene ?

Jeg spør litt fordi jeg i likhet med mange andre opplever ikke få veldig mye svar, selv på veldig hyggelige meldinger, og er nok den typen som treffer denne kjemien bedre face to face, men Oslo er nå Oslo, byfylla er byfylla..

Er det en bra arena treffe single men intensjon om varige forhold ?

Skjult ID med pseudonym my on. 9 nov. 2016 01:57

Forumtreffene kom igang fordi vi var nysgjerrige på dem som skrev med slikt engasjement - og til tider med skarp penn på forumet. Vi ville se om "stilen" fortsatte IRL.

Det har vært fire-fem forumtreff, med varierende antall deltagere. De fungerer best for å prate og ha en fin kveld på byen - til langt på natt. Det er nok ikke dit du går for å finne romantikk.
Treffene har vært et "privat" initiativ. Vi som tok det, anser oss ferdig. De som har lyst å tromme sammen forumister og administrere en forumtrefftråd i forkant må bare sette igang😊