Alle innlegg Sukkerforum

Fotos av alt annet enn seg selv

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ranur on. 9 nov. 2016 23:41

Sikkert en gjenganger her, men - i så fall - på nytt:

På en slik side ønsker man seg vel ikke å bruke tid på å se gallerier av fotos på natur, kosedyr, kunst og hverdagsligheter som ikke inkluderer dama/fyren, med gode fotos? Dét kan ev vente til nærmere bekjentskap.. Hvorfor folk legger det ut er vel for å fortelle noe om interessene sine, men jeg vil tro - også: for å "kamuflere" utseende. Så, derfor: spill med åpne kort!

Runar

(mann 51 år fra Østfold) to. 10 nov. 2016 00:30 Privat melding

Det er fordi jeg er stygg. Ok? snufs

(mann 51 år fra Buskerud) to. 10 nov. 2016 00:44 Privat melding

Man spiller da med åpne kort selv om man forteller med bilder sine interesser.
Akkurat sett ferdig The Crown.... og dette innlegget her virker like kjedelig som gammel engelsk hiraki og monarki.

Om du Runar vil se 25 bilder av en dame så kjør på.... jeg foretrekker å se at vedkommende jente/dame også har et liv ved siden av utseendet sitt.
Hvis du vil ha enutstillingsdukke så tror jeg nok de fleste her vil ha en levende person.

(mann 45 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 11:23 Privat melding

Interesserer meg heller ikke for hvilken utsikt de hadde på en tur de var på, glorete bilder med visdomsord de har lest, mer enn to bilder av evt kjæledyr, solnedganger osv...
Jeg vil gjerne se dama mest mulig. Og hvis en date er på trappene så må de jo møtes uansett. Selv om man innbiller seg at "utseendet skal ikke ha så mye å si" så har faktisk utseendet masse å si. Det er sånn vi er genetisk utviklet.
Men det er jo ikke verre enn at jeg ikke kontakter damer jeg ikke ser. Har de bare bilder av natur, kjæledyr, fritidsinteresser o.l uten å selv være med på bildene, kunne jeg like godt sett på en profil uten noen bilder.

Skjult ID med pseudonym Neitakk to. 10 nov. 2016 14:31

jeg syns personligheten har mye mere å si enn utseendet derfor har jeg lite bilder av meg selv, men flere bilder av interesser. shallow hals har jeg truffet endel av, datet 2 stk kjekkaser som hadde jobb såkalt iq og flust damer etter seg etc. short version: jeg ble 0.minus imponert. utseendet har kun mye å si for overfladiske folk som ikke forstår greia.

Skjult ID med pseudonym Neitakk to. 10 nov. 2016 14:33

dere er virkelig dumme om dere ikke tror personlighet har noe å si. hallo. pen fyr MEN han er skidzofren+ utro+ psykopat. hjelper det mye at han er kjekk? hahaha dere kan ikke ha mye livserfaring ass. sikkert hyggelig å huske på hvor kjekk han var i dressen sin en dag i mai før du ligger knivmyrdet på akutten liksom uten venner eller familie igjen. hallo! nei skjerp dere.

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 10 nov. 2016 15:41

Her er jeg faktisk helt enig med Panda.

Holder lenge med 2 - 3 bilder av fyren. Jeg vil se hva han interesserer seg for, og hvordan han velger å fremstille livet sitt. Feks liker jeg ikke bilder av treningsstudio, sykkelhjelmer og MC, bilder og andre "statussymboler". Jeg er heller ikke stor fan av sitater på idylliske bakgrunner. Det sier meg at fyren ikke tenker seg, men omfavner sitater av andre. Litt klisjéaktig.
Altså, bilder av andre ting en personen sier meg mye om hva jeg vil ha og like mye om hva jeg ikke vil ha. En kjekk mann med bilder av bulldog og MC er uansett ikke interessant.

(mann 49 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 16:24 Privat melding

Poenget er at man leser profilen for å danne seg et bilde av hva som foregår inni hodet på vedkommende, og så vil man gjerne se hvordan det hodet ser ut. Og gjerne få en formening om kroppen.

Gjerne ha bilder om ting som opptar personen og, men blir det bare sitater og bilder av annet, altså ikke et enste bilde av ansiktet engang, så er første tanke at vedkommende ikke ser ut i måneskinn.

Da får dere som påstår dere ikke bryr dere om utseendet holde kontakten med disse.

Så kan vi som ikke vil bli skremt av troll holde oss unna.

Jeg har bilder av meg selv, også i helfigur, så får de som sjekker profilen min avgjøre om jeg er innafor eller uttafor hva de vil vise seg sammen med.

Brutalt kanskje, men ærlig

Skjult ID med pseudonym Uenig to. 10 nov. 2016 16:30

En litt rundere dame har gjerne et veldig close-up bilde av ansiktet sitt, sånn tatt helt omtrent inntil fjeset og deretter bilde av enhjørninger, en regnbue..noe malerier og en katt på albumet sitt.

(mann 49 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 16:38 Privat melding

Bortsett fra at du skulle skrevet "minst en katt", så stemmer det ovverraskende ofte...

Skjult ID med pseudonym Uenig to. 10 nov. 2016 17:06

Yes det stemmer 9 av 10 ganger.

Unntaket er Yoga damer, der er det gjerne 1 helkroppsbilde i en rar positur men også mye av de samme naturbildene.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 10 nov. 2016 17:17

For å si det enkelt..bildeløse profiler.. de vil ikke viser hvordan de ser ut.

Ja, ja noen skylder på jobben sin... men for mange er det nok en kone/mann med i bildet og at de ikke vil bli avslørt av kjente...

Det minste man kan forvente seg er iallefall bilder av ansikt og helfigur. Glem den lua på hodet .. vi tar det da som selvfølge at du er skallet. Vi snakker tross alt om fysisk tiltrekning.
Slike profiler interesser meg midt i ryggen for å si det mildt... De blir blokkert fortløpende etter at de har besøkt min profil...

Happy hunting for folk som ikke må gjemme seg......

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 10 nov. 2016 17:33

Live and let live. Move on.

(mann 49 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 17:35 Privat melding

@uenig et lite paradoks at vi er enige...

LOL

Klarte ikke dy meg... 😉

(kvinne 54 år fra Rogaland) to. 10 nov. 2016 17:44 Privat melding

jeg har album som panda ikke liker. 20-22 bilder der bare 2-3 er uten meg av natur. resten er av meg i ulike settinger og positurer. ikke manipulert det aner jeg ikke hvordan man gjør. what you see is what you get. men det er bare menn født før 1960 som kikker så jeg må jo være trollstygg :(

(mann 57 år fra Buskerud) to. 10 nov. 2016 17:45 Privat melding

Mener det burde være påtvunget med profilbilde og gjerne også minst et par bilder i albumet, før man kunne begynne å søke og se på andre profiler.
Mener også at det burde være obligatorisk med betaling for alle.
Tror kanskje at det ville ryddet unna mange useriøse.

(kvinne 54 år fra Rogaland) to. 10 nov. 2016 17:47 Privat melding

enig cruisemm skjønner ikke hvorfor de ikke innfører dette?

(kvinne 54 år fra Rogaland) to. 10 nov. 2016 17:59 Privat melding

brun hud er ok men du er jo egentlig ikke her er du pepsi?

(kvinne 54 år fra Rogaland) to. 10 nov. 2016 18:02 Privat melding

nei, jeg er en av de mange som prøve titte på din profil. den er aldri tilgjengelig for innsyn. så du er bare noen ord på forum.

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 10 nov. 2016 18:04 Privat melding

Folk får jo gjøre som de vil; om de vil ha bilde på profilen sin eller ikke; om de vil ha bilder av fjelltopper og tuppene på skia sine. Men det er jo ikke så enkelt å få noe særlig inntrykk av noen helt uten bilde, og det er jo heller ikke Herr "Fjelltopp" man evnt skal på date med. Den lille ironien er jo når han uten bilder sender en melding til deg og sier han likte bildene på profilen din, og at han gjerne vil treffe deg, for så å bli skikkelig vonbroten når han ikke får svar tilbake. ;) Veldig greit å ha et ansikt på den man chatter med, og evnt kanskje skal på date med.... Er vel kanskje viktigere det enn den flotte hytta på fjellet - hvis det da ikke er dit man skal på date første gangen da. ;)

(kvinne 54 år fra Rogaland) to. 10 nov. 2016 18:19 Privat melding

ja legg ut et bilde av underbuksa di :-)

du har en type "vokale tics" du pepsi,, det kommer så mye rart ut av skrivinga di når du blir engasjert...

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 10 nov. 2016 18:31

En vrengt underbukse liggende i all sin prakt i bakgrunnen på en flekse-muskler-i-speilet-på-baderom-selfie Det er det vi damer ønsker å se !!

(mann 49 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 18:34 Privat melding

@sedef nå ble jeg skuffet. Jeg har vært innom profilen din, og om du vurderer meg som født før 1960, så blir jeg opprørt.

Det var kun frem til jeg fyllet 20-25 at folk tok meg for å være eldre enn jeg var. I ettertid har jeg bare blitt vurdert som yngre enn jeg er.

Men så kommer du her og gir meg følelsen av å være oldis?

Huff,nå må jeg gråte en skvett eller to.

😖😭😭😭

(kvinne 54 år fra Rogaland) to. 10 nov. 2016 18:45 Privat melding

adameus du er en av de hederlige unntakene selvfølgelig:) du har ingenting til felles med de...
ikke bare besøk av 60-åringer, men utrolig mange av de har dukket opp siste uka, det bekrefter vel tendensen at menn kikker "10 år ned" helst.

(mann 49 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 18:59 Privat melding

@sedef huff, no vært eg skræmt eit øyeblækk...😄

Menn flest titter 10 år ned. Forskjellen er om det er minst 10 år ned, eller inntil 10-15 år ned, og kanskje noen år opp i tillegg.

(kvinne 54 år fra Rogaland) to. 10 nov. 2016 19:01 Privat melding

yes -signerer den adameus :-)
jeg titter også 10 ned og bittelitt opp er jo likestilling i detta landet :-) er jo lov å titte da...

(kvinne 54 år fra Rogaland) to. 10 nov. 2016 19:06 Privat melding

villrosa jeg regner ikke med de der 20-30 åringene som av og til snubler innom profilen min og spør og jeg vil "milf-e" med de,,er liksom ikke derfor akkurat jeg er her da,,vet ikke hva du søker jeg :) alt er lov visstnok..

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 10 nov. 2016 19:10 Privat melding

@Villrosa
He he, enig i den; ofte veldig generaliserende her. ;) Og ofte veldig svart-hvit; enten-eller; rett-galt. Så faller man på utsiden av malen da; man blir rett og slett "feil", ikke som "alle de andre"... ;)

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 10 nov. 2016 19:22 Privat melding

He he, det er en viss frihet i det og ikke være som alle andre @Rosa; slipper å tenke på hva alle de andre forventer da, eller bry seg om det. ;)

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 10 nov. 2016 19:31 Privat melding

Helt innafor, @Rosa. ;) Følge hjertet sitt og magefølelsen. ;)

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 10 nov. 2016 19:31

Nå skal jeg med vilje ikke generalisere fordi jeg er verken general eller generell. Men spør heller et retorisk spørsmål (det er sånne som skytes ut i intet og ikke skal besvares). Fornuftige menn (færrest) ser etter passende i flest mulig sammenheng damer på egen alder, gi/ta et halvt 10-år. Matchende i sinn og skinn🤔😊

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 10 nov. 2016 19:43

Man spør ikke spørsmål, bling.
Hadde aldri trodd at den skulle komme fra deg. Sjokkert nå! 😳

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 10 nov. 2016 19:54

Nå ej du litt ujettfejdig @Creeper - lurer på masse jeg. Spør om litt her - men ikke alt. Kan jo ikke bli definert som 'masa fra vest' heller..

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 10 nov. 2016 19:55

Ha ha, Creeper. Jeg hadde heller ikke ventet den fra deg.

Bling, tror du snakker for mange 😂

Sedef, det må være geografi som gir deg så mange eldre på besøk. Sånt no hakke vi i byen 😉

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 10 nov. 2016 19:56

Bling da, det var ikke det hun mente 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 10 nov. 2016 19:58

Vaffør dådå?

(kvinne 54 år fra Rogaland) to. 10 nov. 2016 20:44 Privat melding

ååå de er fra mange fylker spes hedemark hordaland oslo rogaland m fler. jeg samler alle fra 55 og opp til 67 ser jeg.
noen av de er på alder med svigerfar jaja...

(mann 49 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 20:49 Privat melding

@villrosa var påstanden min feil? At menn flest titter nedover i alder?

Det burde ikke komme som noen overraskelse, da det har vært sosialt akseptert, ja så langt som forventet kan man si, at menn skal titte nedover i alder.

Det motsatte har tradisjonelt sett blitt oppstyr om, det at menn finner seg damer som er flere år eldre enn dem selv er.

Selvsagt finnes det de som titter oppover i alder og. Jeg har ikke utelukket noen. Har heller ikke sagt noe negativt om det, bare registrerer og konstaterer at det er slik, også i 2016.

Har heller ikke sagt noe om det er bra eller dårlig. Hver sin smak er nå min mening om det.

(mann 49 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 21:01 Privat melding

Kopierer denne fra @apache i en annen tråd, uten å påstå at jeg er enig eller uenig i det som påstås her:

Her er noe som kan belyse dette.

http://www.sinnetshelse.no/artikler/overgangsalder.htm

"Frykten for impotens og for at man "har mistet grepet" får mange middelaldrende menn til å flørte, gjerne med noen som er mye yngre. En del innleder nye forhold hvor de føler de får bekreftet sin maskulinitet.

- Å gifte seg på nytt med en kvinne som er 20 år yngre, kan løse et problem i den kritiske perioden når mannen er i 40-årene. Han får en bekreftelse på at han er mann, en bekreftelse hans første kone kanskje har vært for opptatt til å gi ham.

Når mannen kommer opp i 60-årsalderen og hans nye kone er 40, kan problemene innhente dem. Kvinnens seksualliv vil kanskje blomstre, mens hans egen seksualitet er på vei ned. Han vil da virkelig kunne føle seg som en gammel gubbe, medgir Purvis."

Og dette.

"According to his findings, men prefer women between the ages of 20 and 24, regardless of their own age
Meanwhile, women want a 'guy to be roughly as old as she is'."

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3243803/Research-shows-men-attracted-women-early-20s-no-matter-old-get.html#ixzz4PdbcjC9l

Skjult ID med pseudonym Apache to. 10 nov. 2016 21:08

Ok, ser den.:-)

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 10 nov. 2016 21:08 Privat melding

Du vet, @Adameus; alt er relativt. ;) For @Sedef vil det være en sannhet at menn søker nedover 10-15 år, fordi hun "alltid" blir besøkt av menn som er så mye eldre enn henne. For @Villrosa vil "sannheten" være at veldig mange menn søker oppover i alder, for hun blir besøkt av mange yngre menn og har også hatt forhold med flere som er yngre enn seg selv. For meg så er "sannheten" at at menn søker kvinner rundt omkring sin egen alder, da besøkende hos meg er noen få år yngre eller eldre enn meg selv. Så ergo; alt er relativt. ;)

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 10 nov. 2016 21:09

Hmmm, Sedef
Rart, jeg er 55 og 99 % 35-57 på besøk 😊
Kanskje eldre menn foretrekker blondiner. Og så synes de det lov å prøve 😐😉

(mann 49 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 21:16 Privat melding

@mayazin klart, alt er relativt. Veldig gode eksempel, forresten. Og, ja. Jeg tenkte på akkurat det samme når jeg leste @villrosa sin forklaring på hvorfor jeg tar feil. ;-)

Jeg er mann, og snakker med andre menn og ser hva andre menn vil ha og hva de ønsker og ikke minst hva de fantaserer om, når det kommer til damefronten.

Har også kompiser som har gått oppover i alder, og trives veldig godt med det.

Og så kjenner jeg veldig mange flere som går tildels godt ned i alder.

Normalen derimot, både på folk jeg kjenner og folk jeg ikke kjenner, så er dama i de aller fleste tilfeller yngre eller maksimalt like gammel. Antall år ned varierer selvsagt...

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 10 nov. 2016 21:30

'Alle' oppsøker noe de liker - enten det er temaet her eller hvasomhelst. Trikset for resultatforbedring er: realitetsorientering (Konkretiser på egenhånd)!

Da vil de fleste svarene, og i (re)tur og (u)orden smått resultatene komme.

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 10 nov. 2016 21:55

Eldre menn foretrekker meg ihvertfall...
Vet ikke om jeg skal le eller bli fornærmet. Den ene feite gamle gubben etter den andre. Lurer på om gamle uflidde korpulente damer sender meldinger til mye yngre spreke menn. Eller er det å overvurdere egen attraksjon forbeholdt menn over en viss alder?

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 10 nov. 2016 22:01

@Creeper: Ikke alt jeg ønsker å besvare eksplisitt. Er implesitt svar ok? I så fall - svar avgitt.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 10 nov. 2016 22:03

*Implisitt

(mann 51 år fra Buskerud) to. 10 nov. 2016 22:05 Privat melding

Du kunne fått meg sedef men jeg føler meg litt blokkert

(kvinne 54 år fra Rogaland) to. 10 nov. 2016 22:08 Privat melding

du begynte å rate meg ned og latterliggjøre profilen min, jeg liker ikke at menn "negger meg" åpenlyst på foum. derfor blokkerte jeg for å unngå du skulle skrive enda verre om profilen min. og så er jeg jo en av de som har 20 bilder av meg selv meg selv..vet jo hva du mener om slike kvinnfolk! ellers hadde du ikkje begynt å herje med meg så hadde eg ikkje blokkert.

(mann 49 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 22:23 Privat melding

@villrosa jeg bøyer meg i støvet for din viten. Klart jeg må ha datet menn for å vite noe om slikt, og ikke vet hva mine mannlige venner, bekjente og kolleger helst er ute etter. Dumme meg som kunne tro noe slikt.

;-)

(mann 51 år fra Buskerud) to. 10 nov. 2016 22:37 Privat melding

Date på Haukelifjell Sedef...???

(kvinne 54 år fra Rogaland) to. 10 nov. 2016 22:38 Privat melding

jeg kjenner flotte kvinner på vår alder villrosa som er gift med 10 år yngre menn...så trenden snur...men den snur sakte.. jeg er ikke så optatt av alderen..den er bare ett tall..men at mannen skal kunne følge meg på løpeturene mine, tåle små barn og vårt tempo, lekselesing bla bla. de fleste menn på 55+ faller ut bare med tanken på slikt stress..ser ut til å være enklest å klare det alene

(kvinne 54 år fra Rogaland) to. 10 nov. 2016 22:39 Privat melding

du er friendzonet pandan- du kan ikke følge meg på 15 kilometer løpetur..så det blir ikke noe mer. å følge med lastebilen din teller ikke :-)

(mann 51 år fra Buskerud) to. 10 nov. 2016 22:45 Privat melding

15 km løpetur..... tenkt å ta livet av meg eller.....

(kvinne 54 år fra Rogaland) to. 10 nov. 2016 22:50 Privat melding

skjønner veldig godt prioriteringene dine villrosa - du er en flott og positiv kvinne!

(kvinne 54 år fra Rogaland) to. 10 nov. 2016 22:53 Privat melding

jepp pandan, jeg har spillt damefotball i minst 20 år og løpt/jogget i minst et par og tredve år...jeg ville tatt livet av deg!

(mann 49 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 22:58 Privat melding

@villrosa føler vel egentlig at jeg ikke var den eneste... ;-)

Du får lese en gang til hva jeg svarte @mayazin, og så lese svaret du ga meg.

Men jeg har vel sagt mitt i denne diskusjonen, tror jeg. Om ikke det skulle komme noen med en god avsporing. :-)

(mann 51 år fra Buskerud) to. 10 nov. 2016 22:59 Privat melding

Hadde holdt følge med deg for 20 år siden

Skjult ID med pseudonym Apache to. 10 nov. 2016 23:24

Hvis man skal finne ut av hva som er mest vanlig av eldre menn/unge kvinner og eldre kvinner/unge menn så er ikke hva hver enkelt har opplevd som er et riktig svar, men forskning som er kvalitetssikret og statistikk. Det mener jeg.:-)

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 10 nov. 2016 23:28 Privat melding

Sant det, @ Apache. Det i sta var bare påstand mot påstand, utifra et subjektivt ståsted, uten rot i noen som helst forskning. ;)

(mann 49 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 23:28 Privat melding

@apache var derfor jeg lånte innlegget ditt og la de inn her. Dette er ikke nyoppdaget viten eller synsing, men et veletablert faktum.

Og så har vi fått mere aksept for det å ikke følge A4, men våge å bryte tabuer og kotymer, så vi ser stadig mere at folk gjør det utradisjonelle...

Skjult ID med pseudonym Apache to. 10 nov. 2016 23:45

For å sammenligne dette med et annet område der subjektive meninger blir sannhet, så har røykere sagt at hver sin opplevelse med røyking er også forskjellig. De som har røykt lenge og er gamle sier at jeg har røykt i hele mitt voksne liv og er frisk som fisk og blåser i forskning.
Forskning viser at røyking er farlig, og de gamle som er friske og har røykt hele sitt voksne liv har flaks da de er på en måte beskyttet av gener og annet biologisk og viser ikke helheten som forskning gjør. Så forskning er svaret.

Skjult ID fr. 11 nov. 2016 01:51

Mange meninger her ifht bilde/r eller ikke. Jeg prøvde meg uten, men fikk spørsmål om hvorfor, og svarte på det. La så ut et dårlig turbilde i etterkant, bare for å ha bilde, og samtidig vise at man ikke nødvendigvis ser ut som en fotomodell etter en strabasiøs fjelltur! Vel, det hjalp ikke på responsen... :-) helt greit tenker jeg. Jeg trenger ikke mange tilbakemeldinger/hjerter/likes, jeg ønsker bare den ene som ser meg som den jeg er, og respekterer meg, og er opptatt av de samme verdier som meg. Mulig "sukker" er feil, men jeg prøver, så vil tiden vise. Ønsker og håper at det finnes en der "ute" for meg et sted :-)

(kvinne 54 år fra Rogaland) fr. 11 nov. 2016 07:15 Privat melding

her hjelper deg ikke om man ser ut som dronningen av saba ...tydeligis mener mannfolka alderen er stempla i pannen på en.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 11 nov. 2016 16:02

@Villrosa: Dette er snakk om hva som er vanligst (forskning) og ikke hva enkeltpersoner gjør og ikke kritikk av eldre damer som velger yngre menn. Har selv vært samboer med en som var 10 år yngre og mye høyere. Vi som har vært med yngre menn er som små brikker i et hjørne (enkeltindivider) i et stort puslespill (forskere interessert i).:-)