Alle innlegg Sukkerforum

Ingen, litt, mer eller mye tekst

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bosserosse to. 10 nov. 2016 18:59

Noen har absolutt ingen tekst i profilen sin. Kjenner at da skal hun være skikkelig snasn på foto før jeg legger inn et godt ord. Eller dater hun og gjør seg litt utilgjengelig?

Så har du dem som legger inn litt, enten pga en innholdsfattig tilværelse som dem ønsker å krydre her inne, eller så har dem mer ved seg, men vil gjemme noe til chatting og en eventuell date?

Til slutt har du de som tapetserer profilen sin med tekst som instruerer hvordan ham skal være. Ikke minst forklarer hvordan dem selv er i alle situasjoner samt legger ved detaljert bruksanvisning. Skikkelig turn-off, spør du meg.

Hva liker dere egentlig selv?

(mann 50 år fra Østfold) to. 10 nov. 2016 19:18 Privat melding

Kvantitet er ikke synonymt med kvalitet i denne sammenhengen. Noen sier noe helt fantastisk med få ord. Og andre burde slette all tekst så de ikke havner altfor langt på minussiden.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 10 nov. 2016 19:20

Liker? Akkurat passe :)

(mann 38 år fra Rogaland) to. 10 nov. 2016 19:24 Privat melding

Ok med litt tekst / info, men i de fleste tilfeller har de jeg har datet ikke hatt tekst i det hele tatt.

For meg er det viktigste innholdet i meldingsialogen, den er forøvrig like varierende som vestlandsværet.

Skjult ID med pseudonym Ally to. 10 nov. 2016 19:26

Jeg liker best de som fokuserer på hva de liker hos andre, og ikke ramser opp hva de synes er turn-off (sånn som du gjør nå).

(mann 39 år fra Akershus) to. 10 nov. 2016 19:56 Privat melding

Har man vært her lenge, så har man jo i løp av tida prøvd alt mulig... mye tekst, lite tekst osv. Etter hvert vet man jo ikke mer hvordan man skal skrive en god profil tekst, fordi ingen "strategi" fungerer. Da er det sikkert mange som gir opp og slette hele teksten.

Skriver av og til til sånne damer uten tekst og foto. Det kan jo hende at de blir glade for en hyggelig melding... som de kanskje ikke regner med lengere.

Profiler med masse tekst i "drømmepartner" skremmer meg alltid vekk. Selv om teksten kanskje matsjer meg. Bra jobba, men det leses alltid som en stillingsannonse, sorry.

Liker godt når det er en viss varme i tekstene. At man kan være et menneske, med alle de feilene man har osv. Men uansett er det stort sett uttrykket i øynene til dama som får meg til å sende en melding eller ikke. Må føle en eller annen forbindelse der... om den virkelig finnes er selvsagt et annet spørsmål.

Uansett, lykke til, alle sammen!

(mann 51 år fra Sør-Trøndelag) to. 10 nov. 2016 20:11 Privat melding

Lang tekst fungerer bra, jeg får kontakt med akkurat de damene jeg ønsker, og unngår de jeg ikke ønsker.

(mann 44 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 20:14 Privat melding

Liker tekst som inneholder hva de liker og ikke tekst der det stilles opp og ned i mente med krav om hvordan mannen de søker skal være. Tenker at de er jo single og det kan være fordi de har vært sammen med noen som de ble sammen med pga disse kravene. Og så 6-10 bilder av dem selv.

(kvinne 53 år fra Østfold) to. 10 nov. 2016 21:07 Privat melding

Hmmm... Greit å beskrive seg selv til en viss grad,- det er jo en selv en skal "selge".. humor er viktig, -krav er ikke nevneverdig interessant. .. og man trenger en kiten oppdatering innimellom.. UPS.. det bør jeg kanskje gjøre selv.. 😂

Skjult ID med pseudonym Bosserosse to. 10 nov. 2016 22:40

Less is more 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 10 nov. 2016 22:44

"Kiten" @Gille?

Ja 'dragen' må poleres👍🏼😂

(kvinne 53 år fra Østfold) to. 10 nov. 2016 23:09 Privat melding

Ahhhrgh.. liiiiten!
Jeg og autocorrect ( eller mangel av det) går dårlig ihop!! 😂😂😂